מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף עוד הלילהא.ט.03/04/2011
בני בן 35 ביום שלישי הקרוב יש לו סיטי בטן בגלל סיצטה בכבד והוא אסמטי הרבה מאוד שנים עם משאפים התקפי קוצר הנשימה לא כל הזמן יש תקופות שכן ויש תקופות שלא צריך לקחת פרדניזון בגלל הסיטי , הוא לקח בסה"כ 2 כדורים היום ובערב אמר לי שהכדור עושה לו מר בפה ובכלל בכל הגוף לא טוב אמרתי לו שלא יקח למרות שידוע לי שלא מפסיקים בבת אחת אך הוא אמר לי שכמות כזו 2 כדורים זה לא מסוכן ואני מודאגת (יש לציין שהוא גר בשותפות בעיר אחרת )
האם יש מה לדאוג ולגשת מייד לרופא הבוקר ?
טל' שלי 0545822769
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף עוד הלילה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית04/04/2011אין צורך לדאוג
בכמות של 2 כדורים אפשר בשקט להוריד כדור ליום אחד ללא תופעות לוואי
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בצווארבתאל03/04/2011
שלום,
מזה כמה זמן ששמתי לב לכתם בצוואר בצד שמאל בסמוך לבלוטת הלימפה הוא קצת מחוספס.
(יש לציין שבזמן האחרון הייתי היפוכונדרית ועשיתי מליון בדיקות עקב המצב) אך אני רוצה לדעת מזה הכתם הזה הוא באורך של כ3 וחצי ס"מ ואני ממש מפחדת אם זה מסוכן ונמאס לי כבר ללכת לבדיקות זה כבר משגע אותי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בצוואר - תגובה
ד``ר אלון מרגלית04/04/2011שלום
את חייבת לקבל את התשובה מרופא עור או פלסטיקאי שיראו את הכתם וימששו את החספוס
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחס03/04/2011
שלום,
1. האם לאחר כריתה שקדים יש יותר הדבקויות בוירוסים/מחלות?
2. קיבלתי תוצאות בדיקת דם PT שחלק מהערכים בתוך הגבולות וחלק לא, ואני בת 36 שידוע שבגיל זה ישנם יותר סיכונים לדימומים. האם ניתן לעשות לי את ניתוח הכריתה או שלא?
התוצאות:
PT-INR 1.13
PT-SEC 14.9 עברתי את הערך. הנורמל הוא עד 14.6
PT 84
APTT-SEC 31.4
APTT-R 0.98
FIBRINOGEN 426 גם כאן עברתי את הערך. הנורמל הוא עד 400
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח - תגובה
ד``ר אלון מרגלית04/04/2011היום ממליצים על כריתת שקדים בגיל צעיר וגם אז רק אם יש הוכחות לדלקות סטרפטוקוקליות קשות - מעל 6 פעמים בשנה
אחרת הסיכון לא כדאי
הבדיקות תקינות לשם ניתוח
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
ס04/04/2011באיזה סיכון מדובר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח וריקוצל דו צדדי כאשר יש בקעאין שם02/04/2011
שלום ד"ר,
אני מועמד לניתוח וריקוצל דו צדדי, ויש לי בקע מפשעתי בצד ימין (לפי בדיקת כירורג כללי, אבל הבקע אינו גורם לכאבים אלא רק לאחר עבודה פיזית מאומצת והכאבים אינם חזקים, כך שהבקע כמעט ואינו מפריע לי), הרופא האורולוג אמר לי שניתן לעשות את שני הניתוחים ביחד, אבל לאחר מכן בדק אותי אמר לי שמבחינתו אין בקע, אמרתי לו שהבקע אובחן ע"י כירורג מומחה, אבל הוא לא התייחס לדבריי, והסתפק בכך שאמר לי שמבחינתו אין בקע וניתן לעשות את ניתוח הוריקוצל הדו צדדי, כשבדק אותי האורולוג לגבי הבקע הוא שם את היד שלו על שק האשכים אבל לא על האשך עצמו, קצת מעליו, (אולי האזור הזה נקרא אפדידמוס) או אולי מעל האפדידימוס, וביקש ממני לעשות "שיעול" ואז הוא אמר לי שמבחינתו אין בקע (אולי הוא התכוון שמצב הבקע אינו כל כך חמור ולכן אינו מפריע לו)
האורולוג אומר שיש צורך בהתערבות כירורגית בשני הצדדים ולא רק בצד שמאל, וגם הבקע נמצא בצד ימין ולכן אני חושש שזה יפריע לניתוח, יגרום לסיבוכים או לנזק בלתי הפיך.
האם זה כל כך מסוכן אם אני עושה ניתוח וריקוצל דו צדדי ויש לי בקע בצד ימין? כלומר האם ניתן לבצע ניתוח לתיקון וריקוצל מצד ימין כאשר יש גם בקע מפשעתי בצד ימין? כלומר האם ניתן עכשיו לעשות את ניתוח הוריקוצל ולאחר תקופה מסויימת לעשות את ניתוח הבקע? כלומר האם ניתן להפריד בין שני הניתוחים או שחובה לתקן את הבקע לפני תיקון הוריקוצל?
רק שחשוב לציין כי הבקע אינו גורם בדרך כלל לכאבים ואינו מפריע לי כל כך – לפעמים יש כאבים אבל עוצמת הכאבים חלשה , אבל הוריקוצל יותר דחוף כי בדרך כלל (כמעט כל יום) יש כאבים בשק האשכים בצד ימין ובצד שמאל, ושתי בדיקות זרע שעשיתי לפני שנה הראו אותה תוצאה :
OTA SYNDROME
אשמח לקבל את עזרתך, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח וריקוצל דו צדדי כאשר יש בקע - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/04/2011הייתי בוחר בניתוח חד צדדי באזור בו יש כאבים
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטלי02/04/2011
שלום,
קראתי פעם שיש מחלה שאחד הסימפטומים שלה זה שלאדם יש פתאום דחף לעשות משהו מסוכן, כמו לקפוץ מהחלון וכד'. בנוסף, עוד מספר תסמינים שאותם אני כבר לא זוכרת. לדעתי, אחד מהם היה שאדם כל הזמן בודק, אם השאיר דלת פתוחה או גז דלוק...
מוכר לכם משהו כזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/04/2011לא מוכר לי הדחף לעשות משהו מסוכן
הסוג השני שתארת הוא הפרעה אובססיבית קומפולסיבית
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT ראשבת 2702/04/2011
ערב טוב ,
עשיתי אתמול צילום לראש במיון בגלל כאבים חזקים בראש , הקאות , טשטוש בראייה (לפי בדיקת רופא עיניים האישוניים מיבים חלקית וגם כן יש פזילה קלה - בדיקת רופא עיניים לפני כשנה הכל היה תקין ולא הייתה לו שום הערה חוץ מהכל בסדר גמור)
בדיקת נוירולוגית - לא יודעת ....
אה שכחתי לציין כשנתן לי רופא העיניים כוס לשתות לא הצלחתי לשתות כרגיל - נשפך קצת מהמים - יש צין נפילה של השפה השמאלית התחתונה (נראית לעין ) ....
CT ראש עם ובלי ח.נ.
סיבת הפניה -בירור כאבי ראש , דימומום ? SOL?
- - - - - - -
אין דימום תוך גולגולתי .
אין האדרה פתולוגית .
ציסטה אראכנואידלית טמפורלית משמאל עם אפקט מסה מקומי .
הם אמרו שזה ממצא אקראי לא משמעותי !!!
מה יש בצילום , והאם משיש בו מספיר את הכאב והתלונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT ראש - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/04/2011שלום רב
התופעות שאת מציינת הרבה יותר משמעותיות מתשובת ה CT ועלייך לקבל תשובות ברורות מהנוירולוגית. אל תוותרי על כך ועשי זאת בהקדם האפשרי, הפורום אינו המקום לברור רציני מסוג זה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ,קיבהאריק31/03/2011
שלום רב, אני בן 27 . בחור בריא בדרך כלל. סובל כל הזמן בקלות מכאבי גרון,אודם גרון ובלוטות לימפה נפוחות. בשנת 2008 חטפתי את החיידק אילובקטר .שגילו לי רק לאחר 9 חודשים. דרך צילום אינדוסקפי .שהראה שיש דלקת בקיבה,דלקת בתירסיון.ובקע . במשך כל אותם שניים עד כיום אני לוקח באופן קבוע אומפרדקס. בשבועיים האחרונים יש לי כאבים בגרון חזקים מאד.כמו של התקררות אבל כאב יותר חזק.וקושי בבליעה.וקושי היה לדבר כמה ימים.וכאבים במשך השבועיים בבטן תחתונה ובנקודה ממוקדת באמצע החזה. הובן לי שזה מאזור הקיבה. יש לי לבצע בדיקה אינדוסקפיה רק בעוד 10 ימים.אני מאד מפחד ובלחץ שאין לי כיב פיטי .או משהו כזה. האם יש לי סיבה להיות פניקה? או מה יכול להיות מה שיש לי.האם זה יכול להיות דלקת בוושט? אני מפחד שיש לי משהו חמור.כמו אולקוס או כיב פיטי שזהו האולקוס סליחה על הבורות שלי. דבר נוסף שהדבר מפריע לי לנשימה. למרות שאני נושם באופן עצמאי.אני מרגיש שזה גורם לי להפרעות. אודה התייחסות מה כדאי לעשות והאם יש מקום להילחץ ולדאגה או לא. בתודה ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ,קיבה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי01/04/2011שלום לך,
יתכן שהסימפטומים שלך קשורים לרפלוקס (החזר) מהקיבה לושט.
אין סיבה לפניקה . אפשר בינתיים להעלות את המינון של האומפרדקס, בתיאום עם רופאך.
חשוב להפחית גורמים מסייעים כגון עישון, אלכוהול, קפאין, אכילה לא מסודרת וכמובן חרדה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטה קל + B + מינרליםאחת31/03/2011
לפי תשובת בדיקת צפיפות העצם (אוסטיאופניה) רופא המשפחה אמר שעלי לקחת 2 כדורים יחד של ויטה קל+ ויטמין בי, כולל טיפות ויטמין די. כשהייתי בקופ"ח הרוקחת המליצה שיש ויטה קל _ בי שזה כולל מינרלים. האם נחוץ לשלם עוד קצת ושיכלול מינרלים או להסתפק בויטה קל + ויטמין B.. והעלות יותר זולה. האם יקרה משהו שלא יקח תוסף מינרלים כפי שהמליצה לי הרוקחת? מתי בעצם חשוב לקחת תוספת מינרלים?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטה קל + B + מינרלים - תגובה
באופן כללי , אני בעד תזונה מגוונת ובריאה ולא בעד תוספים מלאכותיים, אלא כשאין ברירה ולטווח קצר.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרופאה
אחת02/04/2011אני אוכלת מגוון, אך לפי תשובת בדיקת צפיפות העצם היה לי תוצאה: 60 - וכתבו: אוסטיאופניה. אז רופא המשפחה החליט שאני אקח 2 כדורים ביחד שם ויטה קל. שאלותי: האם מותר לקחת באמת 2 כדורים יחד ומתי עדיף לקחת? 2. מתי בעצם ומי לוקח תוספת של מינרלים שיש בכודר ויטה קל, למה צריך תוסף מינרלים?!. תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בשינייםטל31/03/2011
שלום,
הייתי אצל רופא שיניים והוא המליץ לעקור 2 שנים פנימיות ובעקבות כך רשם לי מרשם לאנטיביוטיקה (אוגמנטין 875) לקחתי 2 כדורים בלבד ואני ממש לא מרגישה טוב סחרחורת ועייפות שלא אופיינים לי , בלי קשר או שאולי עם אני מטופלת גם בתרופות פסיכאטריות , יש לי הרגשה שזה יכול ליצור בעיות , אני גם מרגישה ממש כבדות.
תשובה מתבקשת חשבתי להפסיק עם האנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בשיניים - תגובה
אוגמנטין היא אכן תרופה אנטיביוטית חזקה עם אפשרות לתופעות לואי .
אפשר להסתפק בטיפול של מוקסיפן (שזה חלק מההרכב של אוגמנטין) לאחר התיעצות חוזרת עם הרופא.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות.יובל30/03/2011
היי, אני בת 18 ובתקופה האחרונה יצא לי להקיא ככה סתם 3 פעמים. בפעם הראשונה זה היה לפני בערך חודש וחצי כשחזרתי מיום שלם בחמת גדר עם ראש מתפוצץ והקאתי לפני שהלכתי לישון, אז זה עוד היה נראה הגיוני. פעם הבאה הייתה ביום שישי האחרון, בערב התחלתי להרגיש בחילות ואחרי שהלכתי לישון התעוררתי באמצע הלילה עם בחילה עזה והקאתי. בנוסף גם הלילה, לא הרגשתי שום דבר מיוחד לפני שהלכתי לישון וקמתי באמצע הלילה עם בחילות וכאבי בטן ושוב הקאתי קצת. מה זה יכול להיות? ביום יום אני מרגישה רגיל...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות. - תגובה
כל סימפטום שמעיר משינה הינו משמעותי.
לכי להבדק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ואבןאירית30/03/2011
אני נוטלת ואבן 10 מ"ג כפעם עד פעמיים בשבוע לא יותר
זה עוזר לי להרדם.(נוטלת את זה כמעט שנה עם הפוגות של מספר חודשים באמצע)
האם יש בעיה בנטילת תרופה זו במינון זה לאורך זמן
הכוונה על פני שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואבן - תגובה
מדובר בתרופה מקבוצת הבנזודיאזיפינים, עם משך פעולה ארוך יחסית.
לכל התרופות מקבוצה זו (וליום, קלונקס, קסנקס) יש פוטנציאל ממכר ולכן אינן מומלצות לטווח ארוך.
כמו כן יש פגיעה בעירנות ולכן סיכון לנהגים ולקשישים.
כדאי לבדוק את הסיבה לבעיית השינה, אפשר עם מומחה לשינה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוקסו 150יוסי בין30/03/2011
שלום,
ע"ס אבחנת רופא משפחה אני סובל מדלקת ריאות, קיבלתי אוגמנטין 875 ולקחתי במשך 3 ימים (כלומר 6 כדורים), יש שיפור בשיעול אבל לא שיפור דרמטי, מאז התחלת התרופה אני סובל משלשול חריף, הרופא החליף לי לכדורי רוקסו 150
ברצוני לדעת האם רוקסו 150 מתאים לטיפול בדלקת ריאות והאם 150 מ"ג רוקסו יכולים להחליף אוגמנטין 875 באותה יעילות, כמו כן האם השלשול אכן נגרם כתוצאה מלקיחת האוגמנטין ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוקסו 150 - תגובה
אוגמנטין ורוקסו הן שני סוגים שונים של אנטיביוטיקה, בעלות יעילות לחיידקים שונים.
לא ניתן להשוות את היעילות לפי משקל התרופה.
השלשול יכול לנבוע מהתרופה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עיכול מאז טיול למזרחyos29/03/2011
היי,
אני בן 27, בריא.
לפני חצי שנה טיילתי למשך חודש וחצי בתאילנד, לאוס, וויאטנאם. בשלושת השבועות האחרונים לטיול שלשלתי לא מעט תוך כדי תחושה של חוסר יכולת להתאפק (לפעמים, הייתי חוזר באמצע בילוי- למלון כדי להשתמש בשירותים משום שהרגשתי שאני לא יכול להתאפק.)
כיום, כחצי שנה לאחר הטיול, אני עדיין משתמש בשירותים 2-5 פעמים ביום (לא בהכרח שלשולים), כל פעם בתחושה, שאני לא יכול להתאפק- התוצאה היא בד"כ או גזים קולניים מאוד או כמות מאוד קטנה של צואה.
האם זה תקין? חשוב לציין שלפני הטיול הייתי משתמש בשירותים פעם-פעמיים ביום ושלא לקחתי חיסונים כלשהם לפני הטיול.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עיכול מאז טיול למזרח - תגובה
יש לשלח בדיקת צואה לפרזיטים מספר פעמים דגימה טרייה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריםאירית29/03/2011
בתי בת ה-16 רגישה ל-g6pd
האם יכולה ליטול אדויל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית29/03/2011אין בעיה מיוחדת
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה כאב ראש וצמרמורתליאת29/03/2011
אני סובלת מחלושה קלב, כאבי ראש כמו של שפעת, אך אין לי חום משמעותי ואין לי כאב גרון. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי לחולשה קלה כמובן
ליאת29/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה כאב ראש וצמרמורת - תגובה
ד``ר אלון מרגלית29/03/2011חולשה קלה כשהיא מלווה בכאבי ראש עם או בלי תופעות נוספות, יכולה להתאים למחלה ויראלית חולפת, חשוב "להקשיב לגוף" לנוח, לשתות הרבה עד להחלמה הצפויה תוך מספר ימים.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)