מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליטות מתחת לסנטרכמעט בן 1618/03/2011
לפני כחודש הבחנתי בשתי בליטות באיזור שבין הסנטר לגרון. לפני כחודשיים הבחנתי בכאלה בשני צידי הצוואר. פניתי לרופא בנושא הבלוטות בצוואר והוא אמר שאין מקום לדאגה מכיוון שהבלוטות הן דו צדדיות. שתי הבליטות החדשות יותר אינן חד צדדיות. האם יש מקום לדאגה? מה זה? מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: אינן "דו" צדדיות.
כמעט בן 1618/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון: אינן "דו" צדדיות. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/03/2011שלום לך,
הגדלת קשריות לימפה ובעיקר בצואר הינה תגובה תקינה בד"כ למחלות וירליות חולפות.
מומלץ מעקב רפואי .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםלימור17/03/2011
ד"ר שלום
אני בת 36 חודש וחצי לאחר קיסרי .
2 הריונות קודמים עם לחץ דם נמוך . לפני הריון זה פיתחתי את תסמונת החלוק הלבן ולקחתי מכשיר הביתה ובבית זה הפך להיות מפחיד בפני עצמו הייתי מודדת 60 פעם ביום ולא נרגעת לפני הריון זה הייתי בהתייעצות עם נורפולוג עשיתי הולטרים שכולם היו תקינים היו פה ושם קפיצות אך רובו המכריע תקין כולל הלילה. ההוטר האחרון נעשה לפהני כ 11 חודש לפני הכניסה להריון בהריון הרופא נשים שלי בגלל התסמונת שלי והאובססיה אסר עלי לבדוק בבית ורק אצלו הסכים מדידה אצלו רק אחת היתה 140/90 פלות או יותר ובשבילו זה היה מספיק. בהמשך מדידות אצל האחרות הראשונות הגיעו ל 156/92 ואח:"כ ירדו ל 130/80 בהתחשב ללחצי דם בהריונות הקודמים זה היה בשבילי גבוה אך מבחינת הרופא כל עוד אין רעלת הכול בסדר. בביה" לאחר הניתוח המדדים היו 130/80 פחות או יותר שבוע לאחר מכן כשהגעתי לביקורת היה לי מדידה ראשונה אצל האחות 160 אפילו 170 על 98 ואח"כ שוב יורד ואחרי שעה מדדו לי ושוב גבוה וזה כבר שוב היה מין לופ כזה. הרוםא בביקורת ביקש שאמדוד כל שבוע הרופא נשים אמר לי לא תהיה במעקב אצל רופא משפחה הוא לא נלחץ.
אני מאמינה שגם בהריון זה אם הייתי מודדת בבית לאחר שהייתי מתרגלת המדדים היו אפילו נמוכים אבל את זה לא בדקנו. אני כרגע מפחת להיכנס ללופ הזה שוב ולא רוצה להכניס מכשיר הביתה ומפחת ממדידה אצל האחות . הולטר כרגע קשה לי לעשות כי אני עם תינוק וערה כל הלילה ומותשתלא מדדתי מאז הביקורת אצל הרופא שהמדידה לא היתה טובה. אני די עובדת עצות איך להתנהל עכשיו. האם לעשות בכל זאת למדוד אצל הרופאה ואחת לכמה זמן?? האם אני יכולה לחכות עם זה עוד קצת??
אציין שיש כאבי ראש ואקמול עוזר .אשמח לחוות דעתך.... סליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם - תגובה
אין סיבה שלא תוכלי לעבור בדיקת הולטר, ובעיקר להירגע.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיעת דם גבוההדנה17/03/2011
שלום רב,
בתוצאות בדיקת הדם שעשיתי שקיעת הדם הייתה 80. אני מבינה שזה צריך להצביע על זיהום כלשהו, אך האם יכול להיות לזה קשר לטריגליצרידים גבוהים?
יש לציין כי שקיעת הדם המוחשית הזאת קיימת אצלי כבר שלוש שנים כאשר היא נעה בין 60 ל80 והטריגליצרידים בין 280 ל500.
תודה!
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיעת דם גבוהה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי24/03/2011שלום לך,
לא ידוע לי על קשר.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשוקנטע17/03/2011
שלום,
אשמח לדעת האם יש הסבר לתופעה הבאה:
קורה לי לפעמים כשאני מתעוררת באמצע הלילה ומנסה להתמתח, אני עושה איזו תנועה קטנה כנראה לא נכונה עם כף הרגל, מכופפת אותה כך שאצבעות כף הרגל כלפי חוץ ואז מרגישה איזה כיווץ וכאב חזק שמתחיל מהאיזור שמאחורי העקב ו"מטפס" בשניות לאורך כל השוק וגורם לי לכאב עז כך שאם אני מנסה ללכת זמן קצר אחרי שזה קורה, אני לא מצליחה אלא "צולעת" וגם בהמשך היום, הכאב נשאר אם כי שוכך בהדרגה.
האם זאת תופעה מוכרת ומה יכול להיות ההסבר שלה?
האם זה משהו שדורש בדיקה/בירור רפואי? (כי כאמור תמיד חשבתי שזה משהו שאני פשוט עושה לא נכון אבל מצד שני אם זה קורה זה קורה רק בלילה, בשניות שאחרי ההתעוררות מהשינה).
אשמח לתגובה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשוק - תגובה
נראה לי שמדובר בכווץ שריר, שזו תופעה שכיחה, בעיקר בקור.
לפעמים נטילת כדור מגנזיום לפני השינה מונעת.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל17/03/2011
שלום רב אני חולה סכרת לא מאוזן ועשיתי בדיקות יצאו גבוה ומה זה אומר זה קשור לסכרת אימינולוגיה protein creatinine יצא 700 האם בדיקה זו קשורה לסכרת ומה היא אומרת והאם איזון ושמירה יוריד ערכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/03/2011שלום,
לא ברורה לי הבדיקה. נסה לכתוב שוב בדיוק כפי שמופיע בתשובה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהאירית17/03/2011
בני בן 21 נוטלראקוטן כשלושה חודשים.
עשה בדיקת דם ויצא הכל תקין למעט :
micro%-Hypo% =16
כשטווח הנורמה 0-10
מה זה אומר והאם קשור לכדורי הראוקוטן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
מדובר בכדוריות אדומות מעט קטנות וחוורות יתכן על רקע חוסר בברזל, ללא קשר לטיפול.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש צוואר ללא אבחנהזיו17/03/2011
שלום !
שמי זיו ואני בן 16 !
לפני כשנה התחילו לי בצד האחורי של הראש כאבים חזקים למשך תקופה של כחודשיים הכאבים הופיעו ונעלמו כמה פעמים . הכאב לא היה מורגש אך בעת שהייתי מסתכל למעלה , היה מופיע כאב חזק כאילו מישהו חובט לי בראש מאחורה , בפעם האחרונה שעברו לי הכאבים בעת הורדת הראש למטה בתנועה חדה הרגשתי כמו תפיסת שריר באיזור הצוואר (זה היה באמצע שטיפת השיער בכיור) והכאב באותו רגע היה כל כך חזק שאת הראש לא יכולתי להזיז אפילו סנטימטר בלי להרגיש חבטה מאחורה,אי אפשר לתאר את הכאב שחוויתי במילים. ומאז במשך שנה כאבי הראש לא פוסקים ראוי לציין שבעת תנועה הכאב הופך לבלתי ניסבל , זה הפך למשהו תמידי ,לעומת מה שציינתי בהתחלה שהכאבים היו בעת הסתכלות למעלה,בתקופה של ה 10 חודשים האחרונים הכאב הוא גם בעת שכיבה אך רק שהראש ישר , שהראש נוטה לצד אין כאבים.הבדיקות שעשיתי: לפני כ 10 חודשים הייתי אצל א.א.ג ששלח אותי לצילום מערות הפנים לשלול סינוסיטיס , הבדיקה הייתה תקינה. נשלחתי לנירולוג (דוקטור בלה גרוס ) בנהריה , אני גר בדימונה זה היה באמצע חופשה , התאשפזתי ללילה בו ביצעתי 2 צילומי ct מוח אחד עם חומר ניגודי ואחד בלי חומר ניגודי , והצילומים היו תקינים , המשכתי להיבדק אצל עוד נירולוגים מומחים : פרופסור רכס בהדסה : שהאבחנה שלו הייתה טורטיקוליס שלח אותי לעשות mri צווארי שהוא היה תקין , דוקטור זמיר : שלח אותי לעשות mri מוח (בצעתי אותו עם חומר ניגודי ) הכל היה תקין , ובקרתי אצל עוד 3 ניורולוגים שונים - כל הבדיקות היו תקקינות ללא ממצא נירולגי חריג . בצעתי בדיקות דם (לפחות 5 פעמים לשלול המון דברים ,כל מה שכל אחד הרופאים ביקש ממני ) , בדיקת ראייה , בדיקת ערובות העין תקינה , שלילת מחלת וילסון ,ועוד המון בדיקות, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות.. עשיתי פיזיוטרפיה , עשיתי שיאצו וכלום לא עזר לכאבי הזה . בצעתי לפני כחודש מיפוי עצמות והתוצאה הייתה שיש בליטה של חוליה אני חושב , היה מומלץ קורולציה רנטגנית וקורולציה קלינית. אך בעקבות ה Mri התקין שלחו אותי לעשות בדיקות דם לשלול דלקות, הכל היה תקין , הכאבים לא פוסקים . אני סובל כל יום , ואני לוקח המון משככי כאבים . (היו רופאים שחשבו שזה על קרע נפש , אבל גם זה נשלל עברתי טיפול כזה לחינם) נבדקתי השבוע אצל אורטופד והוא אמר שהכל תקין אצלי מבחינה אורטופדית. אין לאף רופא תשובה אשמח אם תוכל לתת לי אבחנה.(סליחה על כל הסיפור הארוך). תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש צוואר ללא אבחנה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/03/2011שלום,
באמת עברת בירור מקיף . התלונה נראית מתאימה לבעיה צוארית או עורפית (נוירלגיה אוציפיטלית). כדאי לבדוק אפשרות של הזרקה מקומית, אולי במרפאת כאב .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות של בלוטת הטריסלורה16/03/2011
שלום רב
ילדתי לפני 3 וחצי חודשים ועכשיו גילו אצלי תת פעילות של בלוטת הטריס. אני מטופלת ב- 100 מקג אלטרוקסין ביום, ב- US גילו גידול שפיר בגודל 6 ממ.
האם יש סיכוי שהתינוק ניפגע בהריון מהרמה הגבוה של ה- TSH?
האם יש סיכון בהנקה עם האלטרוקסין?
האם צריך להסיר את הגידול?
יש מאכלים שעליי להימנע מהם?
אני גם נוטלת כדורי ברזל - האם צריך הפרש של שעות בין הכדורים?
אני נוטלת גלולות למניעת הריון - האם זה בסדר עם האלטרוקסין???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות של בלוטת הטריס - תגובה
תינוקות נבדקים לאחר הלידה לרמת TSH בלי קשר למצב האם.
לגבי יתר השאלות- אין מה לדאוג, אפשר להמשיך לנהוג כרגיל.
לעקוב אחר הגדול השפיר, להמשיך להניק ולאכול בריא ומגוון.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לחוות דעתענת16/03/2011
שלום
אני בת 29, שלושה וחצי חודשים לאחר לידה ראשונה
שבועיים לאחר הלידה התחילו לי כאבי גרון הולכים ובאים, עם הזמן לכאבי הגרון התלוו גם כאבים בגוף בשרירים וברקמות (בדומה לשפעת). הכאבים היו באים ליום אחד עם חום נמוך ולמחרת נעלמים וחוזרים לאחר יומיים. עם הזמן הכאבים בגוף התחילו להופיע באופן תדיר יותר גם ללא כאבי גרון. בעיקר באזור הצוואר השכמות והידיים. ברגליים ובעיקר בכף רגל אני מרגישה יותר תחושה של שריפות שבאות והולכות. הכאבים בגוף משתנים מיום ליום, פעם כואב יותר הצוואר, פעם יותר הידיים. ובסך הכל ההרגשה הכללית תלויה בשינה בלילה. כשאני לא ישנה טוב אני קמה בבוקר עם כאבים בכל הגוף. יש לי קושי להרדם בלילה ויש לילות שאני בקושי ישנה. (ואין קשר לתינוק כי הוא כבר ישן 8 שעות רצוף)
עשיתי בדיקות דם (גם בלוטת התריס ומחלת הנשיקה ובדיקות דם לדלקת פרקים) הכל יצא תקין. בשבועיים האחרונים התחילו לי גם בחילות חלשות שמלוות אותי לאורך כל היום (מופיע בתדירות של יום כן יום לא). אורתופד אמר שלדעתו מדובר בפיברומיאלגיה (הוא בדק בנקודות בגוף שכאבו) לעומתו הראומטולוג אמר שמוקדם מדי לאחר לידה כדי לקבוע שזה פיברומיאלגיה. כרגע אני לא לוקחת כדורים, יש ימים יותר טובים ויש ימים פחות טובים. הרופא משפחה שלי שגם לדעתו מדובר בפיחברומיאלגיה טוען שאני בדיכאון לאחר לידה והוא ממליץ שאני אקח כדורים נגד דיכאון (כמובן במרשם של פסיכיאטר). אני לא מרגישה בדיכאון מיוחד חוץ מהרגשות שלדעתי כל אמא טריה חווה ולהפגש עם פסיכיאטר ולקחת כדורים נגד דיכאון נראה לי קיצוני מדי. מה דעתכם? האם יש עוד בדיקות שכדאי לעשות? האם כדאי לקחת את הכדורים? (אני גם מפחדת להתמכר להם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי
ענת23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לחוות דעת - תגובה
תסמונת כאב אופיינית עם רגישות בנקודות לחץ והפרעה בשינה, בהחלט יכולה להתאים לפיברומיאלגיה. טיפול בתרופות אנטידכאוניות יכול להועיל בתסמונת זו, ואין הכרח ליעוץ פסיכיאטר. התרופות אינן ממכרות וכדאי לנסותן למספר שבועות לפחות.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת?יעל15/03/2011
שלום
אני בת 22 ,ביומיים האחרונים אני מרגישה ממש רע,שיעולים כאבים בגרון בשרירים ובראש
יש לי גם בחילות קלות ובלילה קושי בנשימה אבל כל זה ללא חום כלל
רציתי לדעת אם אני צריכה לגשת לרופאה או לא כי אין לי חשק ללכת סתם,( אם היה חום ההייתי הולכת) וכן באיזו צורה אני יכולה לטפל בעצמי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית16/03/2011שלום יעל
זה נשמע כשפעת ויראלית. מומלצת נטילת כדור אבץ במינון 22 או 25 מ"ג כל 4 שעות למשך הימים הקרובים וכמובן שתיה מרובה
האבץ במינון זה אינו דורש מרשם רופא
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקסיןשרון15/03/2011
שלום רב,
האם יש להימנע מאיזה שהם מאכלים, ויטמינים, תרופות, כחצי שעה לאחר לקיחת אלטרוקסין? אני נוטלת אלטרוקסין ופרוביוטיקה, מחכה חצי שעה ואז אוכלת ונוטלת כדור ברזל, ויטמיני B .... בשבועיים האחרונים נוטלת קולוטאל למעי רגיז לפני האוכל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרוקסין - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011לדעתי את נוהגת בסדר, ללא צורך בשינוי כלשהו
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Dדפנה15/03/2011
שלום,
כמו רבים/ות אחרות בעת האחרונה נמצאה גם אצלי רמה נמוכה - 27 - של ויטמין D כבר לפני שנה ומשהו וקיבלתי מרופאת המשפחה שלי "טיפטיפות" לתינוקות (אני עצמי סבתא...) - 6 טיפות ביום, שאמורות להיות שוות-ערך לכ-1200 מ"ג. והנה בבדיקה חוזרת היה שכר לעמלי והערך עומד על 46 יח'. וכאן השאלה: האם לדעתך אצטרך להמשיך לקחת טיפות לנצח כדי לשמור על הרמה הטובה הזו, או שזה סימן שאפשר להפסיק, ולבדוק שוב, נניח, בעוד שנה שנתיים ולנהוג בהתאם לתוצאות שתתקבלנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011שלום רב,
נצח זה הרבה זמן!
אפשר בעוד מספר חדשים להפסיק ולחזור על הבדיקה חדשיים לאחר ההפסקה
כדי להחליט אם וכמה לקחת
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהיקי14/03/2011
שלום ב
במשטח של זויות הפה נמצא קנדידה אלביקנס - וקנדידה SP .
קיבלתי דקטרין ג"ל 2% .
לא קיבלתי הוראות לגבי מספר פעמים למרוח ביום .
אודה לכם אם תואילו לאמר לי כמה פעמים ביום רצוי למרוח .
תודה יקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011היות והמקום מועד לרטיבות המאפשרת גדילה חוזרת של הפטריה,
רצוי למרוח לעיתים קרובות ובעיקר לאחר האוכל ולפני השינה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראש עגבניה בחימוםאני14/03/2011
בשבועיים האחרונים יש לי תופעה מציקה. איני יכול להיות בחדר סגור, בטח שלא בחדר מחומם. כל הראש שלי נהיה אדום אש, הרגשה שעוד שניה הראש מתפוצץ.
אם אני פותח חלון או יוצא החוצה הפנים חוזרות, תוך דקות, לצבע נורמלי.
השערה מה זה?
הסבר - מדוע פנים מאדימות (זרימת דם מוגברת?!?).
מדוע באויר הפתוח זה בסדר ואילו בחדר זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראש עגבניה בחימום - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011אין מספיק מידע כדי לתת תשובה מקצועית ורצוי להתייעץ עם רופא המשפחה
יתכן תגובה לחרדה ממקום סגור
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת ESR 1 hour 26משה14/03/2011
מה הערך הזה אומר מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת ESR 1 hour 26 - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011יכול להיות תקין
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)