מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בזכרוןמיכל14/03/2011
בדיקת סי.טי הראתה סימני אטרופיה מוחית וצרבלארית בעיקר קורטיקלית, כמו כן אוטם נרחב גבוה. קורונה רדיאטה במהלך MCA
האם תוכל בבקשה להאיר עיניי מהו התהליך, מהם ההמלצות ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בזכרון - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011לצערי, אין מספיק מידע כדי לספק תשובה מקצועית
ממליץ בחום להתייעץ עם המומחה שבקש את בדיקת ה CT
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גוף מאוד נמוךאנט13/03/2011
שלום שמי דנה ואני בת 22 ...
לאחר הרבה בדיקות דם, US בטן ובדיקת גסטרוסקופיה נמצא אצלי חיידק ההליקובקטר שבעקבותיו גם נוצר אולקוס ודלקת בתריסריון.. כרגע אני מטופלת על נקסיום 40 מ"ג (לאחר שכבר סיימתי את הטיפול המשולש ומחכה לתוצאות ביופסיה אם החיידק הושמד או לא)... יש לציין שאני גם כרגע סובלת מפטרייה בנרתיק (פעם שנייה שקורה לי השנה) ואני חושבת שגם דלקת בדרכי השתן (לעיתים יש לי דחף לשירותים אך שאני מגיעה כמעט ולא יוצא שתן..)
בשבוע , אולי קצת יותר, האחרונים אני שמה לב שלעיתים (לא תמיד) חום הגוף שלי די נמוך... בדר"כ מדובר ב36.5-36.8, אך בימים האחרונים לעיתים אני גם נתקלת ב35.8 וכו'. בגלל שאני רוב הזמן לא מרגישה כל כך טוב (כאבי בטן בחילות כאבי ראש וכל מה שמתלווה לאולקוס ולדלקת בתריסריון.. ואולי גם לפטרייה בנרתיק) אני מרגישה צורך במדידת חום לעיתים תכופות.. הדאיג אותי שעכשיו.. בשעה רבע ל-11 בלילה, מדדתי חום שעמד על 35.3. התוצאה הטרידה אותי.... האם זה תקין? האם זה נובע מהקור שיש בימים האחרונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גוף מאוד נמוך - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011חום נמוך ברמות הללו אינו מדאיג
הבעיה העיקרית של חום נמוך הוא כמעט רק כתוצאה מחשיפה לקור קיצוני
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם...מור13/03/2011
עשיתי בדיקות די ממזמן ולא ממש שמתי דגש על התוצאות החריגות.
רציתי לדעת מה פירושן של תוצאות האלה:
Leucocytes (U) - ערך של 500
Leucocytes (U)/Field - כתוב "רבים".
Erythrocytes (U) - 25
Epithelial Cells (U) /F - רשום +++
Mucous (U) - רשום +
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם... - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011יכול אולי להתאים לזיהום של דרכי השתן
אין מספיק מידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי13/03/2011
שבוע טוב,
בת 43, לא התחסנתי נגד שפעת והייתי רוצה לבקר בת משפחה מובגרת המאושפזת בבית חולים (בשל דוחק במחלקות - היא במיון. בעייתה אינה מדבקת - היא מאושפזת בגין זיהום. כעת היא על אנטביוטיקה ומגיבה יפה ואמורה להשתחרר תוך כמה ימים). החשש שלי הוא מיתר המאושפזים החולים כיוון שלא נטלתי ברוב טיפשותי את החיסון. האם זה בעיה/מהתגרות בגורל ועדיף להימנע מכך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011אין ספק שעדיף להתחסן
יחד עם זאת, לדעתי בבית החולים אין סיכוי גדול יותר לחלות בשפעת מאשר במקומות אחרים
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטה קרוטין גבוה בדם מסוכן?ש12/03/2011
גיל 64 צמחוני שאוכל הרבה ירקות דגנים וקיטניות.
אשתי אומרת שאני נראה כתום
1. בבדיקות מעבדה הכל תקין למעט POTASSIUM באיסוף שתן 24 שעות (בגלל צפיפות עצם)שנתקבל 166 בעוד התחום העליון 125.
אותה תוצאה קבלתי גם לפני שנה.
תפקודי כליה כאמור תקינים בדם.
האם צריך לטפל בממצא זה בתזונה? להקטין כמות ירקות ופירות?
האם בכלל צריך להתייחס לממצא זה ?
2. בטה קרוטין"
תוצאת בטה קרוטין 417 לעומת 200 מקסימום מותר בדם.
ויטמין A תקין 39 כאשר מקסימום 70.
אזי שוב אותן שאלות
אם צריך לטפל בממצא זה בתזונה? להקטין כמות ירקות ופירות ?
אם בכלל צריך להתייחס לממצא זה ?
אני מעריך שאני אוכל קג וחצי של ירקות ליום .
מס יציאות יומיות 3-4
כללית אני אדם בריא והבדיקות לא באו על רקע של מחלה או בעיה אלא רק בדיקות מונעות.
בתודה והערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטה קרוטין גבוה בדם מסוכן? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011ערכים אלו אינם מסוכנים
אם אתה "כתום" אפשר להפחית כמות גזר שהוא גם זה שמכיל כמות קרוטן גבוהה במיוחד
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשימרית12/03/2011
בת 36 בריאה בדכ.לוקחת בקביעות רמוטיב 500,לאחרונה היתה לי תופעה של סחרחורת בהתעוררות באמצע הלילה בשכיבה יותר גרוע בתזוזות.מין תחושה של חוסר שיווי משקל ושאני מסתובבת,ולאחר מכן בחילות איומות ורצון להקיא.קצת הדופק עלה ואחר כך זה עבר אך כל שינוי תנוחה מלווה במין סחרחורת וחוסר שיווי משקל.ניסיתי להרדם שוב לקח לי זמן בגלל הסחרחורת.בבוקר היום הייתי במוקד עשו לי בדיקות דם הכל תקין מוגלובין 11 .יש לציין שלפני חודש היה 10 לוקחת ברזל וזה מתחיל לעלות.
במוקד נתנו לי מודל כדור 50 מ"ג טיפה הוקל לי אך עדיין מרגישה שמזיזה את הצוואר או הכתפיים מין תחושת סחרחורת יש לציין שהצוואר והכתפיים שלי כואבים יומיים מין נוקשות כזו.לפני חודש גם היה לי אירוע כזה של סחרחורת באמצע הלילה ונבדקתי אצל אף אוזן גרון בדק לי את הסחרחורת ואמר שהכל תקין.ולפי דעתו זה שייך ללחץ דם ותנוחות .יש לציין שאני סובלת מלחץ דם נמוך תמיד.מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/03/2011אכן נשמע שמדובר בתופעה המוכרת של לחץ דם נמוך
הטיפול היעיל ביותר והפחות מזיק הוא להגביר כמות שתיה יומית
למשל להוסיף עוד 3-4 כוסות מים או משקה לא אלכוהולי אחר במשך היום
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשר לא עשוייונה12/03/2011
שלום,
ביום חמישי הזמנו אני ובעלי אוכל סיני ממסעדה. שנינו חסידים של אוכל בריא, אבל היינו עם חברים אז הזמנו ממקום לא מוכר. בערך באמצע הארוחה בעלי שם לב שמנת העוף שאכל לא בושלה מספיק. כשפתחנו את ה"שניצלונים" שנותרו בצלחת, ראינו שחלקם ממש עוד נאים ולא מבושלים בכלל. בעלי מרגיש בסדר גמור.
האם יכול להיות שחלה במשהו אך התסמינים עדיין לא ניכרים? האם זה מסוכן? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשר לא עשוי - תגובה
ד``ר אלון מרגלית12/03/2011שלום
אם אין סימני מחלה כמו שלשול וכאבי בטן, אין מקום לדאגה.
בפעם הבאה כדאי לבדוק היטב מראש
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו דלקת בערמונית ומה עושים?איתי12/03/2011
שלום,
בן 40, בריא בדר"כ, לא סובל ממחלה כרונית ולכן לא לוקח שום כדור. יש לי בעיה רפואית שמלווה אותי מזה שלושה שבועות ולא חולפת ובעצם החמירה.
הבעיה והסימפטומים: יש לי כאבים באזור החלציים – בעיקר צד שמאל של המפשעה, עם הקרנות של דקירות לרגל שמאל, מיחושים ולחץ עמום ומתיש, כאבים שמלווים בצריבה במתן שתן, בשפיכת זרע, בתכיפות ודחיפות שתן חמש פעמים במהלך היום פלוס פעם או פעמיים באמצע הלילה – דבר שלא קרה לי מעולם. ביום א' הקרוב אני אמור להתחיל עבודה חדשה והנה בעיה רפואית חדשה שמטרידה אותי. גורם אפשרי: א.ייתכן שהכאב החל ברכיבה ממושכת על אופניים עם כסא קשה ולא מתאים. ב. אולי כלבה גורה מחוסנת שנישקתי בפה? ג. לא קיימתי יחסי מין בחצי שנה האחרונה (למעט אוננות) כך שאני בספק אם נדבקתי במחלת מין כלשהי מהאוויר. בדיקות: תרבית שתן שיצאה שלילית (ללא צמיחה), US כליות ודרכי שתן שיצא תקין לחלוטין ללא ערמונית מוגדלת, מישוש עצמי של אשכיי (לאחר מקלחת) לא מראה ממצא קליני = הגם שגודלם תקין. בדיקת זרע גם תקינה, אך לצערי לא בוצע לגביה בדיקה תרבית זרע. ניסיתי: שתיית מיץ חמוציות וחליטת פטרוזיליה – ללא הועיל.
שאלותיי:
1. האם ייתכן שיש לי דלקת ערמונית לא בקטריאלית (חיידקית) ואם כן , מה הפתרון לכך?
2. האם ייתכן, שחרף התשובה השלילית של תרבית השתן, יש לי דלקת בערמונית וכניסוי וטעייה ושיקולי עלות/תועלת וסיכוי/סיכון, נכון יהיה לנסות 10 ימים אנטיביוטיקה שנהוג לקחת במצב כשלי??? שהרי בינתיים, אני רק סובל ולא מתקדם במציאת הגורם לבעיה ופתרונו נהפכו, לצערי, מרגיש החרפה.
3. האם לחזור על בדיקת שתן ו/או זרע, רק שהפעם גם לבצע תרבית זרע?
4. איזו בדיקות אני צריך לבצע עוד?
אודה על כל עזרה והכוונה...אני דיי מיואש וסובל...ולא מסוגל לחכות שבועיים של סבל בין תור לתור אצל אורולוג
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או אולי כלמידיה שפספסו בבדיקת שתן?
איתי12/03/2011אני מיואש.....מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו אולי כלמידיה שפספסו בבדיקת שתן? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית12/03/2011שלום רב
נשמע שאתה דיי מתמצא בנושאים רפואיים!
במקום ראשון הייתי שם את הגורם של רכיבת האופניים בגלל הנסיבתיות של הופעת הסימפטומים ומנסה לטפל בכאב עצמו על ידי כדורים כמו אטופן וסלקוקס וזאת עד לבדיקת הרופא.
יש עדיין אפשרות לדלקת פרוסטטה ולשם כך רצוי לבצע בדיקת שתן כללית ותרבית לזרע.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D נמוך מאדאורלי11/03/2011
שלום רב ,
1 .בדיקת ויטמין D יצאה אצלי מאד נמוכה 10 שהנורמה היא 30 עד 100
כמה כדורים של ויטמין D עלי לקחת אם כל כדור 400 יחידות בנלאומיות
2. האם מותר לשתות ויטמין D יחד עם אספירין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D נמוך מאד - תגובה
ד``ר אלון מרגלית12/03/2011שלום
אני ממליץ על שליש בקבוק טיפטיפות ויטמידין פעם בשבוע. אפשר עם אספרין
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואהאברהם11/03/2011
שלום,
בחודשים האחרונים שמתי לב לשינוי בצואה כאשר מספר היציאות לא השתנה (לרוב פעם ביום לאחר הקימה ומידי פעם עד 3 פעמים ביום).
הצואה שוקעת ונראת מתפוררת או בעלת מראה לא מגובד. (סליחה עם התאור הפלסטי).
רציתי לדעת האם זה בעייתי ויש להתיחס לכך ?
כמו-כן לוקח תרופות באופן קבוע (בבוקר כדור סרנדה, בערב לאחר ארוחה כדור מטהפורמין - סוכר, ולפני השינה כדור סימבקור).
האם יתכן כי אחד מהכדורים או שילוב שלהם גורם לתופעה ?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי11/03/2011שלום לך,
האם השתנו התרופות לפני השנוי שציינת?
כל תרופה יכולה לגרום לשנויים ביציאות, באופן בולט יותר גלוקומין.
חשוב איך אתה מרגיש, האם יש כאב בטן או שנויים בתיאבון, בחילה וכו', לשנויים ביציאות לאחר גיל 60 משמעות גדולה יותר.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה
אברהם12/03/2011קשה לי למקם את השינויים על ציר הזמן ביחס לתרופות.
אני רק יודע שאת הגלוקומין התחלתי לקחת אחרי התופעה, ולגבי יתר התרופות השינוי היחידה היה ירידה בסרנדה משני כדורים לכדור אחת בבוקר.
לגבי יתר התופעות - לא אין לי כאבי בטן חריגים או בחילות חריגות.
מה שכן אני רוצה לציין כי עפ"י צורת הצואה שנראית באסלה זה נראה כאילו היא יצאה מפוררת או בקילוח כמו שלשול, אבל בזמן היציאה אני מרגיש את היציאה גושית ודי רגילה (היתכן כי הפירוק נעשה מיד עם המגע במים שבאסלה או לאורך מספר דקות - כי בד"כ אני יושב יותר מ-15 דקות בשירותים).
המון תודות על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, שאין שמש אני סובלתודה רבה!11/03/2011
אם אין חשיפה ישירה של הגוף לקרני השמש הסימפטומים הם:
הרגשה של ראש כבד, גוף מתקשה, שרירים כואבים, עייפות , סחרחורות, עצירות עוויתות וכאבים.
חשיפה לשמש פותרת את כל התופעות כאילו לא היו:
הגוף משתחרר , הכאב נעלם, השרירים הופכים לרכים וישנה הקלה והרגשה טובה.
לאחר יומיים מהחשיפה כל התופעות הרעות הללו חוזרות.
למה זה? במה מדובר ?
אם יש יום קייצי עם הרבה אור אבל אין חשיפה של הגוף ממש לקרניים , זה לא יעלים את התופעות. זה נראה שיש איזהשהו חומר שנכנס לעבודה בחשיפה לשמש,שמשפיע בחיוב כזה. ובעל יכולת ריפוי.
מה הוא ?
הויטמין D לא חסר. והאור לא עוזר
רק אם יש חשיפה של ממש.
ויטמין D כל יום נלקח בטיפות 2000 יחידות, וזה בוודאות לא עושה את מה שהחשיפה לשמש עושה.
התופעות יהיו עד החשיפה הבאה.
מה שמפריע בעיקר זה העיוותים והלחץ בשרירים שאי אפשר לשחרר אותם ללא חשיפה לשמש.
כלום לא יעזור אם אין חשיפה ישירה לשמש גם לא האור הכי חזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, שאין שמש אני סובל - תגובה
ד''ר יעל כוכבי11/03/2011שלום לך,חשיפה לשמש באופן כללי משפרת את מצב הרוח.
מוכרת התופעה של דכאון עונתי בארצות הצפון (סקנדינביה בעיקר), כשיש מעט שעות אור.זה נקרא SAD SEASONAL AFFETIVE DISORDER והטיפול הוא בחשיפה לאור.
אני לא מכירה את התופעה שאתה מתאר, עם ההבטים הגופניים, אבל כל עוד חשיפה
מבוקרת לשמש משפרת את הרגשתך זה בסדר, בתנאי שאתה נזהר מחשיפת יתר ומשתמש במסנני קרינה למניעת סרטן עור.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, האם דכאון עונתי
תודה רבה!12/03/2011גורם לתופעות הללו:
הרגשה של ראש כבד, גוף מתקשה, שרירים כואבים, עייפות , סחרחורות, עצירות עוויתות וכאבים.
?
התופעות חוזרות תמיד כמו בומרנג יומיים לאחר החשיפה.
אני חיפשתי ועדיין לא מצאתי מה יש בקרני השמש שמסדר את המצב באופן קסום שכזה.
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחר ניתוחשמואל10/03/2011
שלום דר לפני חודש הברתי ניתוח כיס מרה ומי הז יש לי תפקוד כבד GGT גבועה 156 לפני יום קיבלתי את הפתולוגיה וזה מה ב ש הפינוח כיס מרה באורך 7 סמ ובקוטר 2.5 סמ סרוזה גדושה חלקה עובי 0.4 סמ רירית ירוקה מחוספסת דר מה זה סרוזה גדושה ולסיכום נכתב GALLBLADDER MILD CHRONIC CHOLECYSTITIS דר יש לצין שאני חולה בNF1 מופשטת כולל נגה ברו שתופל בהקרנות דר השמח הים תוחל לאסבר לי נאמר לי לפני הניתוח יש פולפים בכיס המרה תודה דרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחר ניתוח - תגובה
ד''ר יעל כוכבי11/03/2011שלום לך, שמואל
סרוזה גדושה פירושה שאכן הכיס היה קצת מודלק. לא נכתב שם כלום לגבי פוליפים, שהינם הוראה לכריתת כיס מרה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שמואל12/03/2011קודם תודה דר בכול הבדיקות שבצתי [אוטרסל] בטן נאמר פולפים מרובים הך זה שהפתולגיה לא מצה פולפים הים הנתוח היה מיותר לכרתת כיס מרה קי מהנתוח יש תפקוד כבד GGT 155 גבוע ירדה במישקל וכהב מי ימין תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבק בבית מזיק לבריאות?סיגי10/03/2011
שלום לכם.
יש לי חברה שהבית שלה תמיד מלא אבק (על המיטה, שולחנות, רצפה וכו').
היא אומרת שהיא מעדיפה לעשות דברים אחרים ולא לבזבז זמן בנקיון אבק שחוזר שוב ושוב.
שאלתי - האם אין כאן נזק בריאותי? האם נשימת האבק הביתי לאורך זמן עשויה לגרום למחלות? לא הצלחתי למצוא חומר בנושא.
נ.ב. - אין לה בעיות אלרגיה לאבק וגם לא אסטמה.
תודה,
סיגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבק בבית מזיק לבריאות? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי11/03/2011שלום לך,
שאלה על החברה, כמובן..
אבק אינו יפה לבריאות, הוא יכול להוות קרקע מזון לכל מיני מחוללי מחלות או אלרגיות, ביניהם קרדית אבק הבית.
מנגד, יש את התאוריה שלפיה גדילה בתנאים של נקיון מוגזם, גורמת להפרעות אלרגיות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקהמיכל09/03/2011
שלום,
רציתי לדעת האם התוצאות אומרות שיש לי מחלת הנשיקה ?
EBV VCA IgM< 10 Negative U/ml< 10 Negative
EBV IgG-EBNA 94 Positive U/ml 94 Positive
EBV VCA_IgG Positive 498 U/ml Positive 498
CMV IgG <0.2 Negative IU/ml <0.2 Negative
CMV IgM negative negative* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי09/03/2011שלום לך,
רמת הנוגדנים וסוגם מעידה על זיהום EBV בעבר.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון בשתןאורלי09/03/2011
אמי בת 76 סובלת מלחץ דם גבוה.
בדיקת איסוף שתן MICROALBUMIN- U 24h יצא 909 מ"ג.
PROTEIN- URINE 24h יצא 1283 מ"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון בשתן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי09/03/2011שלום לך,
האם היא סובלת גם מסוכרת?
מדובר בהפרשת חלבון מוגברת , שמעידה על נזק כלייתי.
כדאי לחזור לרופא בהקדם לצורך טיפול מתאים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)