מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה רעידות בלילהאריק18/04/2011
לצוות שלום רב, אני בן 27,במהלך שבוע בערך אני מתעורר כל פעם בשעה קבועה פחות או יותר בסביבות 4 לפנות בוקר. עם רעידות פנימיות מבלי יכולת לשלוט על הרעידות. יש גם דפיקות לב מהירות .לפחות ככה מרגיש. לאחר מכן אני לא מצליח לחזור לישון. יוצא שאני יושן בממוצע 4 שעות. האם זה יכול להיות בעיה בריאותית? ועם כן מה יש לבדוק.בדיקות דם מסויימות? האם זה יכול לנבוע מעצבים או לחץ או אולי עבודה קשה שאני לא רגיל אליה. והגוף לאחר המאמצים ככה הוא מגיב.
אני מרגיש תשישות רבה ,עייפות.לא יודע אם לשייך למצב נפשי,עצבים
או לעייפות מעבודה או בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה רעידות בלילה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית19/04/2011שלום רב
התמונה מתאימה ביותר למצב של מתח מוגבר ואולי גם חרדה.
ממליץ על פעילות גופנית קבועה (למשל חצי שעה הליכה כל יום) כדי לבדוק באיזו מידה התופעה נעלמת
בהצלחה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש דבר כזה אינהלציה על גלי חום ?אבי17/04/2011
קיימת אפשרות באינהלציה במקום לשים תרופה כל שהיא לשחרר גלי חום?
מזה שנים אני סובל מנזלת כרונית שבעיקר בחורף היא מחמירה (בעיות סינוסים), החורף הזה נדבקתי חזק גם הנזלת וגם הגרון בצורה שיחסית אליי היא דיי קשה.
חשוב לציין שאני חייל, באזרחות בעבר עשיתי פעמיים אינהלציה אני לא יודע עם איזה תרופה (דבר שעזר לי מאוד לתקופה של כמה ימים ולאחר מכן חזרתי למצבי הרגיל) .
בנתיים אני מטופל ברקוד וסינופד, בעוד שבחורפים שונים פשוט הייתי יודע שזה יעבור לבד
זאת כבר פעם שנייה שאני מטופל בכדורים האלה לאחר שהשתמשתי בהם כ-3 ימים, הבראתי לשבוע ימים בערך, ולאחר מכן זה חזר.
רופא היחידה שלי הסביר לי שאינהלציה בעיקר עובדת על תרופות עם סטרואידים וכנראה שבגלל זה הוא חושש לתת לי טיפול האם יש בכלל צורך באינהלציה בשבילי ?, יש איזה שהוא סוג של תרופות שהם נחשבות יחסית קלות, שמעתי שגם אפשר לעשות עם מי מלח או משהו כזה זה נכון מה אתה ממליץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דבר כזה אינהלציה על גלי חום ? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית18/04/2011שלום אבי
הטיפול המומלץ ביותר לנזלת כרונית הם המשאפים הסטרואידיים לאף ואין כל חשש להעזר בהם גם לתקופות ארוכות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ריאותארבל אפרים17/04/2011
איך אני יודע שהבראתי ואיני מדבק עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ריאות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית17/04/2011ההדבקה היא לרוב לפני המחלה עצמה ובתחילתה
לאחר מכן לא
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ריאות
ארבל אפרים17/04/2011לד"ר מרגלית תודה.
שאלתי גם: איך אני יודע שהבראתי? (מדלקת הריאות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ריאות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית17/04/2011כאשר תרגיש בריא - תדע לבטח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אם בתקופה שלשאלה לי17/04/2011
10 שנים חסר ויטמין די
מגיל 15 עד גיל 25
?
לאחר התיקון ע"י לקיחת תוסף מה שזה משפיע עליו אמור להתרפא באופן מלא ?
או שזה משאיר נזק ?
זה שזה גורם לכאבים בגוף אני יודע..
תודה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה אם בתקופה של - תגובה
ד``ר אלון מרגלית17/04/2011לא ידוע לי על השארת נזק וגם לא גרימת כאבים
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יתכן.. כתוב על זה
שאלה לי17/04/2011אוסטיאומלציה היא בדרך כלל תוצאה של חוסר בויטמין D. הסימפטומים של אוסטיאומלציה:
עצמות חלשות
כאבים בעצמות
כאבים בעמוד השדרה
כאבים באגן
כאבים בעצמות הרגליים
חולשת שרירים ודלדול
היפוקלצמיה (חוסר בסידן)Hypocalcemia
חוליות דחוסות
אגן שטוח
שברים
שברים שנגרמים בקלות
עצמות רכות
עצמות מכופפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול גבוהשירה16/04/2011
שלום
בת 45. שנה וחצי לאחר השתלת מח עצם בעקבות לוקמיה AML. לא לוקחת תרופות פרט לויטמין D
תוצאות בדיקת כולסטרול
טריגליצרידים 52
כולסטרול-טוטל 201
HDL כולסטרול דירקט 64
LDL כולסטרול דירקט 121
VLDL כולסטרול 10
ליפמיה, לקטרוס והמוליסיס: נורמל
אמנם הכולסטרול הטוב גבוה, שזה נחשב לחיובי, הכולסטרול הרע גבוה גם כן.
האם אני בסיכון?
מה לעשות בכדי להקטין הכולסטרול הרע?
אני מתעמלת מדי יום כ20 דקות (פילטאטיס ומתיחות) אבל אין לי מספיק כוח לאירובי באופן קבוע. משתדלת ללכת פעם עד פעמיים בשבוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול גבוה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי16/04/2011שלום לך,
הLDL תקין וכן יתר הבדיקות.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירה16/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהמור15/04/2011
הי,
כבר שבוע שיש לי פריחה נקודות אדומות (גדולות יותר ופחות) התחיל ביד ומתפשט לכתף לגב ולפנים לבטן ועכשיו ליד השניה. הפריחה לא מפריע (מעט מגרדת ולעיתים גורמת לצמרמורת באזורים) אבל מאוד לא אסטית מתקלפת ומעצבנת. בנוסף אני מאוד מאוד עיפה. ישנה לילה מלא ולא יכולה לתפקד. אני מרגישה חולשה כללית נוראית כולל סחרחורות.
הרופא נתן לי תרופה לאלרגיה שלא עזרה (סימתי טיפול של 3 ימים) ומשחה שלא כלכך עזרה גם.הצעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
לא ניתן לאבחן פריחה מבלי לראות אותה.
יש חשיבות לקיום חום והאם הפריחה היא בכפות הידיים או בזרועות.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפליט לבן בגרון.אריק15/04/2011
שלום רב, ברצוני לדעת ,האם יש צורך במתן אנטיבוטיקה ברגע שיש תפליט לבן דיי גדול על הגרון? אין חום.יש מעט קושי בבליעה ,אף סתום חלקית עם כאבים באף. ויש הרגשה של חוסר אוויר.
בתודה,וחג שמח וכשר
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפליט לבן בגרון. - תגובה
הסיבה היחידה למתן אנטיביוטיקה לדלקת שקדים מוגלתית הינה כדי למנוע סיבוכים מאוחר יותר של זיהום ע"י חיידק הסטרפטוקוק, כך שיש זמן ביצוע משטח גרון ולטיפול אם חוזר חיובי.
בד"כ נזלת איננה חלק מהסימפטומים של זיהום ע"י סטרפטוקוק אלא דוקא מעידה על זיהום בוירוס.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לקחת באותו זמן גם סינופד רקוד?שי15/04/2011
שלום
מותר לקחת באותו זמן גם סינופד וגם רקוד?
התרופות לא נוגדות אחת את השנייה או משהו כזה ?
כמה זמן לקחת בערך ?
קיבלתי 10 מכל כדור , אני בצבא
ואני עם נוזלת שלא עוזבת בקושי נושם דרך האף עם לחה וכאבי גרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לקחת באותו זמן גם סינופד רקוד? - תגובה
רקוד מכיל קודאין שהוא מדכא שעול, יכול לגרום לנמנום . סינופד יכול להפחית גודש באף, ודוקא מעורר.
שתיהן תרופות סימפטומטיות, כלומר אינן מרפאות ואינן חיוניות אלא נועדו להקל קצת על
הסימפטומים . צריך לזכור שהסימפטומים מבטאים התגוננות של המערכת החיסונית של הגוף, כך שאין לדכא אותם .
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מוזרהמישהו14/04/2011
שלום,
אני בן 26, בריא בדר"כ.
מזה קצת יותר משבוע יש לי תופעה מוזרה בשתי אזורים בגוף.
מדובר במעין קפיצות לא רצוניות בלתי נראות בעפעף של העין הימנית ותחושה דומה - מעין קפיצות, מעין תחושה של רעד בבטן התחתונה מתחת לטבור.
התחושות אינן רציפות וקורות כל כמה דקות.
לנוכח המשך הארוך היחסית אני קצת מודאג, ביחוד מהבטן.
יש לציין שאני נוטל סימבלטה 90 מ"ג ביום מזה כ - 6 שנים לאיזון דיכאון והפרעת פאניקה ופרופסיה 1 מ"ג ביום למניעת התקרחות מזה כחודש ושבוע. האם יתכן כי מדובר בתופעת לוואי של פרופסיה?
בכל אופן, כמו מה זה נשמע ואיך מביאים את העניין לקיצו?
תודה רבה וחג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מוזרה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/04/2011קפיצות שרירים הן שכיחות ביותר ומושפעות בעיקר ממצבי מתח.
מומלצת פעילות גופנית יומית של כחצי שעה עד שעה (הליכה, שחיה אפניים וכד')
ואז לרוב הן חולפות מעצמן
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשיצא14/04/2011
אני בת 37, האם מחזור שמתקצר עם הזמן, כרגע יש לי מחזור במשך יומיים מראה על בעיה כלשהי? כי אני יודעת שנשים אפילו יותר מבוגרות ממני יש להם מחזור חודשי עם יותר ימים ממני. יש לציין שזה לא היה ככה כל הזמן התקצר עם הזמן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי - תגובה
ד``ר אלון מרגלית15/04/2011אין לכך חשיבות מיוחדת
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גבוה ושיעולים מיום שבתyos13/04/2011
היי,
במשך מספר ימים לא מצליחים לאבחן מה בדיוק יש לי ואשמח לעזרתך.
גיל: 27, גובה 170, משקל 65, בריא ולא מעשן, ללא רגישויות, לפעמים משתעל קלות לתקופות.
ביום שבת בצהריים התחלתי להרגיש רע במקצת וחום גופי היה 37.7
המשכתי להרגיש רע יותר ויותר, ובשעות הלילה המאוחרות (24:00)- התחלתי להשתעל קלות- לחה מעטה מאוד.
למחרת, קמתי בבוקר, בהרגשת חולשה כללית, כאבי מפרקים (גב, צוואר, מרפקים) וחום 38.7.
הלכתי לרופאה והיא אמרה שחושדת ל bronchitis עקב ממצאים: PND צבע ירוק, אודם קל בידית הפטיש מימין, בלוטת למה נמושוה בצואור עליון מימין. כמה חרחורים גסים על פני שתי הריאות שהשתנו עם השיעול.אקספסיריום מוארך. טיפול: roxo150MG פעמיים ביום לשבוע, clarinase- פעמיים ביום לשבוע, טיפות אזניים דקס- אוטיק 5מ"ל. יתר הפניות: בדיקת דם, משטח גרון.
לאחר יומיים כשמצבי רק מחמיר מבחינת ההרגשה ותכיפות השיעול והחום נשאר על 38.5-39, הלכתי ביום שלישי לרופאה שוב (נטלתי 4 כדורים מכל סוג עד אז).
ראתה אותי רופאה אחרת, שאמרה שחושדת לדלקת ריאות למרות שהריאות נקיות, ושלחה אותי לעשות צילום חזה ובדיקת דם.
ממצאי צילום חזה: תקין
ממצאי בדיקת דם: רק NEUT% חורג- 75.7 וLYM- 12%
דופק 110
ל.ד: 105\65
O2 SAT- 94%
היום חזרתי לרופאה על הדרך, כי באתי לקחת את התוצאות ועדיין אין שיפור- אני עדיין עם חום 38-38.7, לאחר נטילת אקמול 37.7.
היא אמרה שאולי טעתה משום שמוזר שהחום והשיעול לא משתפרים ואולי מדובר בזיהום כלשהו ושאחזור אליה ביום א' אם אין ירידה בחום ואז נעשה בדיקת דם אחרת של ספירת כדוריות דם וכו (נדמה לי)
אשמח לשמוע את דעתך, משום ששתי הרופאות לא הצליחו לספק לי הסבר וודאי במידה ניכרת.
משהו אחרון קטן, יש לציין כי ביום שישי הייתי במועדון בלילה ולאחר שהזעתי קלות, ישבתי מספר מטרים ל15 ד לפני מאוורר שהיה מכוון לגב שלי- את האוורור הרגשתי קלות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה ושיעולים מיום שבת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי13/04/2011שלום לך,
חוסר תגובה לטיפול אנטיביוטי משמעותה בד"כ שהזיהום וירלי או ע"י חיידק שעמיד לאותה אנטיביוטיקה וכדאי לשקול החלפתה בהתאם לממצאים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריריםאנונימי13/04/2011
שלום רב!
רציתי שתנסו לכוון אותי לפורום שעוסק בשרירים מכוון שמזה יומיים אני מרגיש שבהטיית הראש שמאלה וימינה "עומד" להתפס לי הצוואר או משהו כזה וזו הרגשה די מפחידה ומציקה למען האמת, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים - תגובה
צואר תפוס? אפשר לסייע עם חימום מקומי, עיסוי עדין עם משחה .
אפשר להתיעץ גם בפורומים של אורטופדיה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם נמוךשני13/04/2011
שלום, אני סובלת מלחץ דם נמוך, דבר שמשפיע מאוד על אורך חיי: אני עייפה ומותשת רוב שעות היום, חסרת מרץ ויש לי הרבה סחרחורות וכאבי ראש.
הרופאים אומרים שזהו מצב גנטי (גם אימי סובלת מזה) ושאין תרופה רק לשתות הרבה קפאין ולהרבות במלח.
הדבר מפריע לי מאוד בשגרת היום יום, אני סטודנטית שלומדת ועובדת כמעט כל יום וכשהלחץ דם יורד דרסטית אני לא יכולה לתפקד ובשאר הזמן פשוט עייפה מאוד.
נוסף על כך אני צמחונית 10 שנים ומקפידה על בדיקות דם כל חצי שנה, הבדיקות תקינות ורמת הברזל וB12 תקין, אני אוכלת בצורה בריאה ומאוזנת ומשקלי תקין (58 קילו, גובה 1.59) ומקפידה לשתות הרבה מים. ספורט אני לא עושה בכלל כי אני עייפה כל הזמן.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם נמוך - תגובה
השאלה מה זה לחץ דם נמוך והאם זו באמת הסיבה לסימפטומים.
במקרים שזה מוכח ע"י TILT TEST אפשר לנסות טיפול תרופתי.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב ואסמהי12/04/2011
בן 44 גובה 184 משקל 68 - בריא כל הששנים מלבד אלגריה לאבק וחתולים-ולפני שנתים מאובחן כאסמתי עם שימוש כשנה במשאף סימבורקט 180 .
הפסקתי עם המשאף (בדיקות ראיה היו 82%) אולם בשנה האחרונה (כן ! יש לחץ וסטרס עבודה ילדים וכו'- גם חרדות/מתח שאני מודע להם-ורופאת משפחה אמרה כך ציפרלקס לחודחודשים או טיפול קוגנטיבי)כאמור לאחר בדיקה חד פעמית אצל פסיכאטר שאמר לי אני אדם רגיל בו 44 עם חרדות ומתחים נפשיים רגילים משהו בסגנון הממוצע (המליץ רק על טיפול קוגנטבי )
בכל אופן הבעיה שלי היא כבר כ-4 -6 חודשים אני מרגיש את הדופק בחוזקה ,רק כשאני ישן הכל טוב. קם בבוקר ואחרי 10 דקות דפיקות חזקות לאורך כל היום יש גם תחושות של זרם לכיון מרפק יד ימין דוקא.(יצוין שעשיתי בדיקות לב אקו במאמץ לפני שנה והיה תקין)
האם ביטוי של דפיקות לב חזקות ( סהכ 58-60 בדקה באופן קבוע אבל חזקות) יכול להיות רק ענין של סטרס או חרדות . או להתחיל בבדיוקת ובלגן (יש לציין שבדיקות דם אחרונות לפני שנה תקינות) כמובן כל פעם שאני מרגיש את זה מתחילות מחשבות וכו כמו גלגל שלג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב ואסמה - תגובה
נשמע כמו חרדה. אולי טיפול תרופתי יכול להועיל, אפילו אם זה נורמטיבי.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלילי11/04/2011
אמא לבן שבעה חודשים. אני ישנה מעט מאוד מכיוון שיש לו הפרעות בשינה והוא קם כל שעה וחצי שעתיים. לפני מספר חודשים סבלתי מהזעה בלילה. אחרי כמה לילות זה עבר וביומיים האחרונים שוב מזיעה בחלק העליון של הגוף. בנוסף בשבוע האחרון חולשה ועייפות שנראים לי יותר מתמיד. היום מדדתי חום ויש לי בין 37.1 ל37.2, . מכיוון שאני טיפוס חרדתי והקלדתי באינטרנט על מה יכול להיות ההזעות בלילה בשילוב עם החולשה והחום אני כבר לחוצה ביותר ואפילו בדיקות דם מפחדת לעשות. רציתי לדעת מתי חולשה היא מדאיגה? והאם חום של 37.2 מדאיג. והאם אני באמת צריכה לדאוג או שהזעות בלילה וחולשה יכולים לבוא מכמה גורמים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
עיצה טובה: לא לאבחן את עצמך באינטרנט, זה באמת מלחיץ.
הזעה לילית וחום קל (אפילו לא מוגדר כחום בגובה הזה) בד"כ נובעים מוירוסים וחולפים לבד.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)