מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שקשורה לשריטותרונית אשטמקר20/06/2010
שבוע-טוב רציתי לשאול בקשר לבעלי הוא בן 30 ואנחנו נסשואים 7 שנים הוא תמיד שורט את עצמו בלי סיבה מיוחדת ואפילו הוא לא מרגיש שהוא שורט שככה כל הגוף שלו מלא שריטוט הוא עושה את זה עוד לפני שהכרתי אותו השאלה שלי האם יש טיפול?או שאני צריכה לשאול בפורום שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לזה טיפול?
רונית אשטמקר21/06/2010מה עליו לעשות?ואיך אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריטות
ד''ר יעל כוכבי22/06/2010שלום לך,
הטיפול תלוי בסיבה: לעור יבש- שימון, החלפת סבונים וקרמים, לאלרגיה- תרופות לאלרגיה ולעצבנות- טיפולים שונים , פסיכולוגיים ו/או תרופתיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
רונית אשטמקר22/06/2010תודה רבה על התשובה הרגעת אותי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בציפורניים ברגלייםמעיין19/06/2010
שלום, בחודש האחרון "נשרו" לי ארבע ציפורניים ברגליים. ב-3 מהן התחיל מעין חתך באמצע הציפורן ובציפורן אחת החתך התחיל ממש מתחילת הציפורן- כולן אגב באותה הרגל.. אשמח לדעת מה יכול להיות המקור לבעיה.מעבר לכאב שמלווה בכך, אני מאמינה שזו דרכו של הגוף לאותת לי על מחסור כלשהו (סידן?).
תודה רבה, מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפצלות צפורניים
ד''ר יעל כוכבי27/06/2010שלום לך,
התפצלות צפורניים יכולה לנבוע משימוש בחומרים לטיפול בצפורניים ולא בהכרח מעידה על חוסרים תזונתיים. אם התזונה שלך אינה מאוזנת, בהחלט כדאי לבדוק גם אפשרות זאת.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת ולחץ דםירון17/06/2010
שמי ירון ואני חולה בסוכרת סוג 2 וסובל מיתר לחץ דם.
קראתי על תרופה בשם ראסילז שנועדה לחולים סוכרתיים אשר סובלים מיתר לחץ דם. האם כך הדבר? איך אני מברר את זכאותי?
מי זכאי לתרופה? איזה נתונים אתה צריך שאני אכתוב כדי שתוכל להגיד לי אם הטיפול בתרופה מתאים לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראסילז
ד''ר יעל כוכבי17/06/2010שלום לך,
התרופה נכנסה לסל השנה באינדיקציה של טיפול ביתר לחץ דם בחולים הסובלים
מנפרופתיה סוכרתית עם רמות חלבון מעל 1 גרם ליממה בשתן,
על אף טיפול משולב בחוסמי אנגיוטנסין II ומעכבי ACE.
שאל את הרופא המטפל אם אתה עומד בקריטריונים ואם כן, עליו להגיש בקשה לקופה
המבטחת לשימוש בה.
בריאות שלמה.
נ"ב יש כתבות באתר זה בנושא ראסילז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להחליף גלולותשירלי17/06/2010
הייתי אצל רופא נשים לפני 6 חודשים ובקשתי גלולות כדי לקיים יחסי מין, הוא נתן לי גלולות אבל מאז מדי פעם יש דימומים, הייתי אצלו שוב אחרי חודשיים והוא אמר שזה קורה לפעמים וצריך לתת לגוף להסתגל לגלולות, זה לא הפסיק אחרי זמן מה ועכשיו נראה לי שחיכיתי מספיק זמן והבנתי שאם מחליפים גלולות אפשר להפסיק את זה (כנראה שהגלולה לא מתאימה). הבנתי שעדיין כדאי להמשיך עם גלולות בעלות מינון נמוך כמו פמינט למשל, הגלולה הזאת יכולה להתאים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד''ר יעל כוכבי18/06/2010שלום לך,
יתכנו דימומים קלים בחודשים הראשונים לנטילת גלולות , בד"כ גלולות במינון נמוך, שפמינט היא אחת מהן.
אם לאחר 4 עד 6 חדשים התופעה לא נעלמת, כדאי להתיעץ עם גניקולוג לגבי גלולה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
נתי20/06/2010עם גלולות מינס שהמינון ההורמונלי שלהן מאוד נמוך ואז באמת אחרי 5 חודשים הרופאה שלי החליפה לי סוג (לפמינט) והדימומים נפסקו. לא כל סוגי הגלולות מתאימים לכולן, לפעמים צריך לנסות כמה סוגים עד שמוצאים מה הכי מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתי שותה את התרופה ומקיאה אותה.בן15/06/2010
בתי בת ה-5 שותה תרופה מדי יום שהרופא המליץ עליה כנגד המחלה שיש לה,והיא מקיאה אותה כל פעם מחדש בגלל הטעם המריר שיש בה.
רופא המשפחה אמר כי יש סירופ אשר ניתן לערבב עם תרופות מרירות,וכך הוא מבטל את הטעם המר שבהן.
אשמח לדעת את שם הסירופ,ובכללית פתרונות איך לתת לבתי לשתות את התרופה המרה ולבטל את הטעם המר כל-כך.
בתודה,בן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאה לאחר תרופה מרה
אפשר לערבב עם סירופ מתוק כלשהו לילדים (ויטמינצ'יק וכו')
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בבקשהאני15/06/2010
לילה טוב,
מבקש יעוץ לגבי מה שחויתי הערב/לילה.
התעוררתי הערב (23:30) בשל בכיה של ביתי הקטנה וזאת לאחר שנרדמתי למשך כחצי שעה.
לאחר כ-20 דקות בזמן ההרגעה של ביתי, הרגשתי צורך לצאת לשירותים.
בשירותים היתה צואה רבה ועיסתית כאשר מידי פעם הרדמויות לשניה בשל עייפות רבה.
עליתי למיטה, אבל הרגשתי אי נוחות, התקף שיעול מידי דקה שתיים ופליטה של קצף לבן לאחר כל שיעול ומעט מיחושים בבטן שהובילו אותי לכניסה לשירותים.
במהלך הכניסה לשירותים הרגשתי עייפות רבה, שיעול והרגשה כאילו אני עומד להתעלף.
בשירותים היו לי הזעות (לא קרות) וכמעט נרדמתי מספר פעמים.
לאחר אירועים אלה לא חכולתי לישון במשך כחצי שעה לאחריה נרדמתי.
- למה ניתן לייחס את התופעות האלה ?
- האם יתכן כי זה היה התקף של חרדה ?
- האם יתכן ומדובר בריפלוקס ?
- האם יש דברים אחרים יותר רציניים שחכולים לגרום לכל אלה ?
אני נוטל באופן קבוע 2 כדורים מתרופה שכרגע שכחתי את שמה (יצרן אחר של ציפרלקס) וכדור לקולסטרול.
אודה על תשובה
נ.ב. בן 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
לא ברור לי מה קרה, אבל יתכן שאלו תופעות לואי של תרופה שאתה נוטל, למשל התחליף של ציפרלקס (אסטו?), בעיקר אם שתית קצת אלכוהול באותו ערב.
תרופה זו יכולה לגרום לעייפות, הפרעה בשינה והזעה מרובה. לגבי השעול והקצף: אולי רפלוקס. כדאי לבדוק.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקהיפית14/06/2010
שאלתי היא :האם לאישה בהריון יש סיכון מסוים ,אם חלתה במחלת הנשיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה
ד''ר יעל כוכבי14/06/2010שלום לך,
רצוי לדייק בסוג הוירוס , מאחר ומחלת הנשיקה עלולה להגרם ע"י וירוס EBV שאינו מסוכן
בהריון, או ע"י וירוס CMV , שעלול לפגוע בעובר בשליש הראשון של ההריון.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ולריאן לשחרור שרירים?דנה14/06/2010
שלום,
יש איזו דרך או הגיון להשתמש בטיפות ולריאן כחומר למריחה על שריר מכווץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולריאן
אינני מכירה צורת שימוש כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמות איברים בלילהyaya13/06/2010
בחודש האחרון מתרחשת לי תופעה של הרדמות איברים תוך כדי השינה
1. לפני כמה ימים נרדמה לי רגל שמאל. הי א נרדמה כ"כ חזק באופן כזה שכשקמתי וניסיתי ללכת עליה איבדתי שיווי משקל , נפלתי ונחבלתי די חזק
2. לפני חודש בערך נרדם לי האף ( כן , האף!). קמתי בבהלה וע"י גירוד חזק שלו זה חלף
3. כמ כן נרדמות לי כפות הידים באופן קבוע אולם לכך אני מיחסת את העובדה שאני בד"כ ישנה עליהן ולכן זה קורה.
מה התופעות של הרדמות הרגלים והאף אומרות? האם יש לכך חשיבות רצינית. אציין כי יש לי בעיות גב וצואר האם הדבר קשור?
אשמח לקבל תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות איברים
שנויים בתחושה (פראסטזיה) יכולים לנבוע מבעיה בעמוד-השדרה, פגיעה עצבית עקב חוסר ויטמין בי12 למשל , בעיות הורמונליות ומטבוליות, למשל סוכרת.
סה"כ יכולות להיות סיבות רבות, ועם בדיקה נוירולוגית מדוקדקת, EMG ובדיקות עזר , אפשר להגיע לאבחנה וטיפול מתאימים.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ya ya15/06/2010תודה על תהגובה המהירה
אכן אני סובלת מבעיות גב. אובחן לי ספונדילוליזיס. האם יתכן שהרדמות האיברים קשורה לבעיה זו. אציין כי אני די סובלת מכרבי גב, ברקיים וכפות רגליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמות איברים
בעקרון כן, תלוי בגובה החוליה ובדרגת הפגיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירהילי12/06/2010
לאיזה רופא להפנות שאלה על בן 85 שנוזל לו ריר משני צידי הפה כל הזמן. האם יש טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריר
היפרסליבציה או סיאלוריאה יכולה להגרם מתרופות, מבעיות נוירולוגיות , רפלוקס מהקיבה ועוד.
יש לברר את הסיבה ולנסות לטפל בה, יש תרופות אנטיכולינרגיות, הזרקות בוטוקס, ניתוח או הקרנה.
כדאי להתיעץ עם רופא אא"ג.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיהאורן12/06/2010
שלום רב,
אני בכן 30, לפני כשנה התחלתי לסבול מכאבים חזקים בגב, ולאחר צילומים היה חשד לאוסטואיד אוסטאומה באיזור חוליה D5. הרופאים המליצו להימנע מהתערבות כירורגית. כדי להתמודד עם הכאבים אני לוקח כדור ארקוקסיה 90 מ"ג פעם בשלושה ימים ובנוסף כדור אספירין 325 מ"ג אחד בלילה. הטיפול הנ"ל נמשך כשנה. להבנתי שימוש ממושך בארקוקסיה עלול לגורם לתופעות לוואי בקיבה וכן ליצור בעיות לב וכליות. האם כדאי לשקול את החלפת השימוש בארקוקסיה בסלקוקסיב או אתופאן?
בברכה,
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארקוקסיה
ארקוקסיה, סלקוקסיב ואטופן , שייכות כולן לאותה קבוצה ולכן אינני רואה טעם להחליף אחת בשניה.
לטווח הארוך כדאי לנסות סוג אחר של טיפולים לכאב.
בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונהרוני11/06/2010
לד"ר שלום רב,
אני בשנות ה20 לחיי במשך כחודש שאני סובל מכאבי בטן תחתונה + תחושה של בערה ,חום באזור.בייחוד הדבר פוקד אותי אחרי ארוחה.וזה גם מרגיש כמו עיוות,גלים בבטן התחתונה.
הרופאת משפחה ביצעה מספר בדיקות דם שיצעו תקינות,קיבלתי הפנייה לרופא גסטרו שטרם קיבלתי תור אליו.בנתיים אני צורך אומפרדקס ,פפרבין ופראמין. אין לי שילשולים,אין הקאות,יש בחילות וחולשה,בליווי של הכאבי בטן תחתונה חזקים.אני אבוד עצות ונורא מפוחד.לא יודע מה זה יכול להיות,האם זה יכול להיות משהו מסוכן שקשור אולי לכליות או לכבד? זה נשמע כמשהו מסובך?
האם זה יכול להיות דלקת מעיים,אלו בדיקות צריך לבצע אודה לכל תגובה בתודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר אלכסנדר קינג12/06/2010זה יכול להיות כל הדברים שאמרת ועוד. זה גם יכול להיות כלום.
הייתי משלים אולטראסאונד בטן, צילום בטן וגם תרבית צואה רגיל ותרבית צואה ל- GIARDIA לפני שאתה מגיע לרופא גסטרו. רופא גסטרו יחליט אם לעשות CT או קולונוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומים מלחיצים ביותרמיכל10/06/2010
ערב טוב
לפני יותר משבועיים חשתי עייפות וחולשה נוראית. בצעתי בדיקות דם . מעבר לכולסטרול גבוה, שאר הבדיקות תקינות. הרופאה העירה את תשומת ליבי שבשקיעת דם EsR תוצאה 39 היא גבולית.
לאחר שבוע החל חום נמוך בשעות הערב [ 37.2-37.5] לגבי זהו חום משום שבדרך כלל הנורמה 35.6 בנוסף לכך החלו לי כאבים בשולי הבטן בצד ימין. פניתי לרופאת נשים , שהיססה רבות אם לתת לי אנטיביוטיקה לאור הרגישות בשחלה , וחשש לדלקת באגן. קיבלתי אוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום ועוד כדור אחד דוקסילין למשך 7 ימים. התחלתי את הטיפול ביום שני בערב. החום עולה מידי ערב . בנוסף לכך אני חשה היום כאילו אני הולכת להיות חולה: כאבי צוואר . ראש, גרון. ועייפות נוראית.
מה לדעתך יכול להיות המצב בו אני נתונה. ברצוני לציין שאני אדם חרד מאוד. וכל מה שיש לי בראש זה סרטן דם.
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלונה שלך
ד''ר אלכסנדר קינג12/06/2010לפי מה שאמרת מדובר בדלקת באגן. pelvic inflammatory disease
מחלה לא נעימה. אם עשו לך שקיעת דם אז ככל כנראה גם עשו לך ספירת דם. אם היה סרטן דם אז היו רואים משהו חריג מאד בספירת דם. זה סוג של החריגות שהמעבדה מתקשרת לרופא בטלפון נייד שלו ב- 22:00 בלילה, לפחות בקופ"ח מכבי(!)
דלקת באגן היא פי 1000 יותר שכיחה מסרטן דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםדן10/06/2010
מה דעתכם על בדיקות אלו? האם הן תקינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דן10/06/2010לא מצליח לקראו המספרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח לקרא
ד''ר אלכסנדר קינג12/06/2010לא מצליח לקראו המספרים כי זה יצא קטן ולא ברור.
לא ניתן לפנות לרופא שהזמין הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר אשלגןרונית10/06/2010
חמותי בת 87, חולת לב וסובלת מבעיות עיכול. בבדיקת דם: אשלגן 3.20 . האם אפשר להתגבר על חוסר האשלגן במקרה זה בעזרת מזון מתאים? (תפוח אדמה, בננה וכו')?
SLOW-K - לקחה כדור אחד והרגישה רע מאוד (סחרחורת, כיווץ שרירים קשה, חולשה). האם יש תרופה אחרת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אשלגן
ד''ר אלכסנדר קינג12/06/2010חוסר אשלגן כנראה במקרה זה זה בגלל שילוב של מחלות של חמותך וגם של שילוב של התרופות שלה.
אני לא משוכנע שהתופעה שאתה מתאר חייב להיות מכדור אחד של תוספת תרופתי של אשלגן. יש להתיעץ עם רופא ולשקול אם לנסות שוב.
יש תוספות אחרות של אשלגן בשוק וגם ניתן להשלים באופן תזונתית. בננות, ירקות וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)