מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת בדיקות דם- TSH גבוה.ליאור29/09/2009
היי,
קיבלתי היום תוצאות של בדיקות הדם שלי. ולא קיבלתי עליהם הסבר.
בעיקרון הכל בתוך הטווחים חוץ מהקטגוריה של ה- TSH.
הטווח שלי הוא- 0.35-4.94
והכוכבית שלי נמצאת מעל. היא נמצאת על 5.52 .
מה זה אומר ? במה הבעיה?
ומה הדרכים לטיפול שלה??
אשמח לתשובה בהקדם.
חג שמח
ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי29/09/2009הרמה המעט גבוהה של TSH אומרת שבלוטת התריס נחלשה במקצת והיא זקוקה ליותר גרוי כדי להפריש הורמון. בד"כ בשלב זה אין עדיין בעיה קלינית, ולכן אין צורך לעשות כלום חוץ ממעקב TSH אחת ל 4 חודשים. במידה ומתפתח חוסר בהורמון עצמו ובפרט אם יש לכך גם סימפטומים קליניים אזי שוקלים מתן כדורי הורמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאור29/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםזידאן9029/09/2009
שלום יש לי עוד 12 ימים בערך ניתוח שרוול קיבה,ואני חייב לעשות כמה בדיקות מביניהן בדיקת שתן
האם בבדיקת השתן הזאת מגלים שאני מעשן "סמים" ואם כן האם יש מין תרופה שמנקה??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי29/09/2009בבדיקת שתן כללית לא מגלים שימוש בסמים. אם הינך משתמש בסמים לטובתך כדאי שהרופא המרדים ידע זאת. אתה עלול להסתבך בהרדמה לניתוח אם הוא לא יהא מודע לכך. מידע זה יכול להשאר דיסקרטית ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותחנן28/09/2009
ביום רביעי מהצהריים סבלתי משלשולים מיימים עם כאבי בטן בינוניים מידי פעם.
זה נמשך עד הלילה כאשר ביום למחרת המצב השתפר מאוד.
במוצאי שבת התחלתי להשתעל, שיעול מאומץ במהלכו פלטתי קצף לבן וריר/ליחה צמיגה ובנוסף הרגשתי כאבים עמומים באזור שמעל הסרעפת (קיבה ?), הרגשתי צורך לצאת לשירותים מספר פעמים עם יציאות רגילות.
הרגשתי השתפרה לאחר כשעה-שעתיים.
אתמול בערב יום כיפור נרדמתי בערב כאשר לפתע קמתי מעט מבולבל וכאילו מנותק ולאחר מספר דקות התחלתי שוב להשתעל, הרגשתי קור בזרועות, זיעה מרובה ושוב פליטה של קצף לבן, ליחה צמיגה ופעמיים גם פלטתי מעט מהארוחה.
הרגשתי צורך מספר פעמים לצאת לשחרותים ולהתרוקן כאשר ברוב הפעמים לא היתה יציאה כלל.
גם אז ההרגשה השתפרה לאחר שעה-שעתיים.
במהלך הימים האלה הרגשתי מידי פעם כאב עמום בבאזור מעט מעל הסרעפת נוטה ימינה, כאבי דקירות כשהשתעלתי באזור תחתית שתי הצלעות (נראה לי מהמאמץ של השיעולים שהיו לי) ומידי פעם קרקורים בבטן.
גם היום במהלך הצום הרגשתי צורך כמה וכמה פעמים לצאת לשירותים כאילו אני צריך להוציא צואה או שלא התרוקנתי לחלוטין כאשר ברוב הפעמים לא היה כלום ובפעמים שכן, הצואה היתה רגילה אך בכמות קטנה.
מבקש ייעוץ, האם כל התופעות מיום השלשול ועד היום קשורים אחד לשני ? האם יש צורך ללכת לרופא להבדק ? מה יכול להיות מקור הכאב ? האם יתכן כי חלק מהתופעות קשורות למתח וחרדה ? (אני מטופל ב-3 החודשים האחרונים בסרנדה), בכלל מה דעתך על כל הסיפור, מה עלי לעשות והאם יש מקום לדאגה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי28/09/2009קשה לומר בודאות אם יש קשר בין כל תלונותיך והאם יתכן וזה ביטוי לחרדה. במקרה זה כדאי להבדק אצל רופא המשפחה לודא שבדיקת הריאות והבטן תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה ונזלתיונתן28/09/2009
לדר היקר שלום
האם ליחה ונזלת זה אותו דבר???
כי יש ליחה שיוצאת כאשר מישתעלים בחורף ויש ליחה שמוצאים ע"י משיכת ליחה מהפה כזה האם זה אותו סוג ליחה אני נורא מבקש תשובה מפורטת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי28/09/2009נזלת הינה הפרשה מהאף. ליחה הינה הפרשה מדרכי הנשימה דרך הפה. הפרשת ליחה יכולה להיות ממקור האף כאשר הנזלת יורדת לאחור ולא קדימה לאף, ויכולה להיות מדרכי הנשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות באצבעותשירן26/09/2009
אני קמה בבוקר ומנסה להוציא את הטבעת מהיד ולא מצליחה כי אצבעותי נפוחות.רק עם סבון אני מוציאה את זה.רק בתקופה האחרונה זה קורה.יש לציין שלאחר כחצי שעה מהקימה בבוקר זה עובר.ממה דבר כזה קורה ואם אני אמורה להיבדק?או מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי27/09/2009לא ציינת כל פרטים אודותיך. גיל? מצב בריאות? שימוש בתרופות? האם זה רק ביד אחת? התופעה נשמעת כבצקת באצבעות. אם זה רק ביד אחת אולי את לוחצת את כף היד בשינה ואז מצטבר נוזל. אם התופעה ממשיכה הבדקי אצל רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
שירן27/09/2009לציין שאני בת 34 עם אסתמה קלה,שאר בדיקות הדם תקינות כולל בלוטת התריס.תרופות שאני צורכת סינגולייר רק השבוע התחלתי לצרוך בקביעות,אריוס,לנטון,פרופוליס לחיזוק וויטמין סי,יש לציין שאני לקחתי זריקה אחת בחודש שעבר אוביטרל 250 כדי להשהות ביוץ ,ואחת קיבלתי בראש השנה שוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןלציין שזה ב2 הידיים
שירן27/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי27/09/2009התייעצי עם רופא הנשים אם זו לא תופעה מהתרופות שאת מקבלת מהם שהינן הורמונליות. הורמונים עלולים לצבור נוזלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדסיון25/09/2009
שלום,
בתקופה האחרונה עליתי במשקל בעקבות טיפולי פוריות.
אני מקפידה לצעוד כל יום ברגל לפחות שעה.
בזמן האחרון יש לי גרדת עם פריחה ברגליים לקראת סוף הצעדה.
מדובר בשלפוחיות אדומות ומגרדות מהברך עד המפשעה ובחום פנימי ברגליים באותו האזור
(תחושת בעירה).
אני רגילה לצעוד וזה לא קרה לי בעבר.
כשאני מסיימת לצעוד זה נרגע מעצמו ונעלם.
במקרים שזה חמור אני מתקלחת ישר אחרי הצעדה וזה עוזר להקל על הגרד וגם נעלם מעצמו די מהר.
ממה נובעת התופעה הזו, למה קשורה ואיך אפשר למנוע?
אני כרגע בהפסקה בין טיפולים (עם גלולות יסמין).
התופעה כבר שבועיים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי27/09/2009גרד ותפרחת שחולפים תוך זמן קצר ללא טיפול מחשידים לגירוי פיזיקלי. האם מכנסי ההתעמלות משפשפים את הרגליים? או עשויים מחומר חדש לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גרד
סיון27/09/2009לא. אלו אותם המכנסיים והם גם לא צמודים.
הפריחה-הגירוי - האודם- החום: מתחילים כ-40 דק'
אחרי שאני מתחילה לצעוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי27/09/2009יתכן וזו תגובה לזיעה. כאמור, תפרחת שנמשכת יחסית זמן קצר וחולפת ללא טיפול נובעת מגרוי פיזי מקומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת?ליז25/09/2009
שלום רב! עשיתי בדיקות דם HEMOGLOBIN A1C% יצא לי 6 כאשר נורמה 4-6. האם זה אומר שיש לי סוכרת?
בבדיקת העמסת סוכר 100
בצום 116
60' - 222
120' - 154
180' 85
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי27/09/2009לא ציינת שום פרטים אודותיך, מדוע נעשתה הבדיקה וכמה גרם היה בהעמסה. אם לא מדובר על הריון, הרי שהתוצאות שלך אינן מראות על סוכרת אלא על מצב קדם סכרתי. רצוי כבר בשלב זה לעשות דיאטה כמו לסוכרת ופעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטרהפוצי25/09/2009
שלום- די מבולבל מבקש עיצה
עשיתי בדיקת נוזל (הפרשה) מהפין
תוצאות :
תהליך ממצא MY_SUBTITLE2
Epithelial cells בודדים
Fungus Candida negative
WBCs אין
Trichomonas לא נמצאו
N.Gonorrheae mic.exam. לא נמצאו
N.Gonorrheae culture negative
Culture positive
אנטיביוטיקה עבור מיקרואורגניזם Strpe. agalactiae (Group B)BH3
אנטיביוטיקה רגישות MY_SUBTITLE3
Ampicillin S <=0.25
Penicillin G S <=0.12
Erythromycin R >=8
Minocycline R >=16
Clindamycin R <=0.25
"אני רגיש לפניצילין "
הרופאה רשמה לי אנטיביוטיקה - "ציפלוקס"
האם זה יכול להתאים ???
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהאורטרה
ד''ר אביבית גולן כהן25/09/2009פוצי שלום
העתקת את תשובת התרבית בצורה לא מדויקת אך נראה לי שבחירת האנטיביוטיקה הותאמה לתלונות שהצגת והסתמכה פחות על תשובת התרבית.
רק בריאות
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
פוצי25/09/2009שלום
לפי התוצאות אפילו שהן לא מועברות כמו באתר של "לאומית"
N.Gonorrheae culture --- שלילי
Culture --- חיובי
זה מה שחשוב נכון ?
זה מחייב טיפול ???
האנטיביוטיקה הנ"ל לא נבדקה - אז גם לא בטוח שהיא תעזור ??
תודה רבה ושבת נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערמיואש25/09/2009
האדם הצליח להגיע לפני שנים לירח - אבל עוד לא הצליח להגיע לפיתרון אמתי לנשירת השיער הגנטית
האדם הצליח לשכפל כבשה שלמה - אבל עד עכשיו לא מצליח לשכפל שערה קטנה
האדם פיתח כבר ממזמן תרופה שתשים קץ לבעיית האקנה - אבל עוד לו הצליח לשים קץ לנשירת השיער
והכל הכל בגלל הורמון אחד שעושה לכולנו קרקס
מדוע הגוף פוגע בעצמו ומנשיר את השיער במקום ובגיל שאנו הכי צרכים אותו - למה לא יכול במקום בראש לנשור לי השיער ברגלים
כמה אנו נלחמים להסיר שיער בשאר הגוף והוא מתעקש להשאר - ובראש אנו ממש מתעקשים להשאיר אותו והוא נוטש אותנו -למה הגוף בכלל צריך DHT? - למה DHT לא גורם לשאר השיער בגוף לנשור?
מתי הבעיה שקיימת מבראת האדם תפטר?
ד"ר מתי סוף סוף ימצאו פתרון לבעיה הנוראית המדכאת ומעצבנת כאחד?
מה עם תרופת האבודרט - למה זה נעצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי25/09/2009שאלותיך קשות ואין לי תשובות עליהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום אצל גבריקיר24/09/2009
לד"ר שלום רב,
אני בן 26,כרגע סובל מהילובקטר וקיבלתי טיפול לפני כשבועיים,אך לא המשכתי לקחת את הכדורים של החיידקים הטובים.במשך שבועיים ויותר יש לי גלי חום כל הגוף שלי חם .יש לי חולשה,סחרורות וכאבי ראש.הרופאה משפחה אמרה שהבדיקות דם שלי מצויינות ,כולל ברזל.ואין לי חום.
החום הוא 36.5 ועד 37.מדיי פעם יש לי תחושה של עילפון וחולשה.אני רוצה בבקשה לדעת האם זה יכול להיות תופעות של חרדות ופחדים ובנוסף האם כתפיים תפוסות זה גם יכול לגרום לכל מה שרשמתי אולי רק לגבי הגלי חום שלא (:
בתודה רבה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי25/09/2009חרדות ופחדים יכולים לגרום להרגשה כמו שלך. כדאי להתייחס ולטפל גם בזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהלהאריאל24/09/2009
יש לי שאלה מוזרה. אבל אל תקלו ראש בכמה שהיא מפריעה לי, כי הגעתי לאבדן כוחות ממש, אולי אכתוב על כך בפורום הפסיכולוגי גם. ועם זאת ודאי תצחקו: אבא שלי הוא המתעטש החזק ביותר בעולם במשקל כבד,כלומר, הוא יכול לעקור בית בעיטוש. כל פעם שהוא מתעטש, לפעמים אני באמצע נושא חשוב ללימודים אני וכל בני הבית קופצים והוא טוען שזה לא בשליטתו. אני מאד מפוחד שנגרם לי נזק שכן בעת בהלה לא נגרם מעין קצר במוח? או משהו דומה? יש שינוי פתאומי שמתחולל שם וזה כבר לא טוב לדעתי. כבר עכשיו שאני כותב את זה אני "נבהל" כל רגע ממשהו שלא קיים, מתוך הרגל של המוח כנראה להבהל, מה שודאי דפק שם כמה דברים. אשמח לקבל תשובה, כל תשובה תתקבל בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהלה
ד''ר אביבית גולן כהן24/09/2009אריאל שלום
לגופינו מנגנונים מיוחדים להתמודדות עם בהלה המאפשרים שמירה על תגובות מיטביות בעת הופעת הגורם המבהיל וחזרה מלאה לתפקוד רגיל לאחר מכן.
בעת הבהלה מופרשים חומרים מיוחדים המעלים את קצב הלב, מחדדים את החושים ולכן גורמים תחושה של עירנות יתר או מתח. חומרים אילו אינם פוגעים במח.
ניתן להוריד את רמת חומרים אילו במידה ואתה חש עליה במתח ע"י הליכה של 45-60 דקות , שחיה, או תרגילי הרפיה.
רק בריאות
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקול / רגישות בקיבהחנן23/09/2009
שלום,
רציתי לדעת מה "מחזור החיים" של האוכל מהרגע שאוכלים ועד אשר הפסולת יוצאת בצואה ?
האם יש הבדל בזמן שבו שוהה המזון במערכת במצב של שלשול ובמצב תקין .
היום אכלתי צהריים בשעה 12:00 כאשר לאחר כשעה הרגשתי כבדות מסוימת ותחושת מלאות.
בסביבות 16:30 הלכתי לשירותים והיה לי שלשול מיימי לחלוטין, כאשר לאחר מכן הצטרפו כאבי בטן שבאים והולכים, תחושות קלות של בחילה, יובש בשפתיים ומידי פעם רעד ברגל כשאני מפעיל עליה לחץ (כמו למשל בעת לחיצה על הדוושה ברכב).
רציתי לדעת:
- האם יתכן כי האוכל בצהריים כבר גרם לשלשול הנ"ל ? (כבר לאחר כ-4 שעות ?).
- האם כל התופעות קשורות ומכוונות לקלקול קיבה או רגישות כלשהיא בקיבה/מערכת עיכול ?
- האם יש לפנות לרופא כבר עכשיו או ניתן להמתין ? מתי יש כן לפנות לבדיקה רפואית ?
- האם ישנן המלצות נוספות לאור התופעות ?
תודה רבה וסליחה על התיאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקול קיבה
ד''ר גרי בלומברג23/09/2009שלום, אבי
לפי התאור שלך נשמע כמו קלקול קיבה ממה שאכלת.
זמו מעבר במערכת העיכול אינו קבוע ותלוי בגורמים כמו סוג אוכל, שינה או ערנות, וגם תכונות אינדיבידואליות. לכן כן יכול להיות קשור למה שאכלת - גם כי יכול להיות קשור לרעלן מחיידק שהיה באוכל הלא טרי כל כך.
אם אין דם בשלשול, אין לך חום ואתה מצליח לשתות כמויות טובות - אין צורך לגשת לבדיקת רופא. אם יש ספק - פנה.
המלצות לטיפול בשלשול - שתייה מרובה, כלכלה עוצרת (לחם, אורז, תפוחי עץ ובננות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה דמיתיפית23/09/2009
ד"ר שלום
לפני כשבוע חליתי בדלקת גרון מלווה בשיעול עם ליחה מאד סמיכה+חום
מטופלת עד היום באנטיביוטיקה(רפפאפן 500 2X1000) עשיתי צילום ריאות וצילום מערות פנים כי היה חשש לדלקת ראות הצילומים יצאו תקינים.
ביומים האחרונים הליחה בבוקר עם מעט דם .
האם זה כתוצאה מהדלקת בגרון?
האם לדעתך מה שאני מקבלת מספיק?
אני בת 41 לא מעשנת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה דמית
ד''ר גרי בלומברג23/09/2009שלום, יפית
ליחה עם מעט דם יכולה להופיע במחלות של מערכת הנשימה. לפעמים משיעול מאומץ. כל עוד הכמות קטנה והתופעה נעלמת עם המחלה אין מה לדאוג. אם היא נמשכת אז יש לעשות בירור.
לגבי הטיפול אם היה משטח גרון חיובי קיבלת טיפול מתאים. אין דלקת ריאות ולא צריך טיפול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדריהול פורטהאני23/09/2009
היי
אני בת 22 סובלת מהזעת יתר בבית השחי,לאחרונה התחלתי להשתמש בתכשיר הנקרא "אנדריהול פורטה".בימים הראשונים סבלתי מגירויים ועיקצוצים בבית השחי והיה מאוד קשה להרדם.התכשיר באמת השפיע ולא הזעתי כלל.עשיתי הפסקה של יומיים כמו שכתוב במרשם והשתמשתי שוב ביום הראשון לא הרגשתי שום גירויי אבל ביום השני ששמתי את התכשיר קמתי עם מין כוויה ענקית בבית השחי ובאמת סבלתי מכאבים בלילה אך לא יחסתי חשיבות כי חשבתי שזה חוזר להיות כמו בימים הראשונים.יכול להיות שזה נגרם מכך שמרחתי מהתכשיר קצת יותר מידי ממה שצריך?או שבעצם הוא לא מתאים לי?אני מקווה מאוד שאני לא אצטרך להפסיק את השימוש בו כי אני מאוד מרוצה מהתוצאות שאלה נוספת-האם עליי להמשיךלהשתמש בו כל הזמןאו שמתישהו הזעה תפסיק לגמרי גם ללא השימוש בתכשיר?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדריהול פורטה
ד''ר גרי בלומברג23/09/2009שלום, אני
התכשיר לא מוכר לי. תוכלי לכתוב את השם בלועזית? מאיפה קיבלת אותו?
מתיאורך נשמע שפיתחת אלרגיה לתכשיר. אפשרות אחרת אם החומר צורב שקיבלת כוויה משימוש בכמות גדולה מדי.
תפסיקי את השימוש ואם הכל עובר סביר שקשור לתכשיר. תתיעצי עם רופא/ת המשפחה לגבי המשך שימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם השתמשתי בזה
לבנת24/09/2009והאנידרוהל פורטה, שלהרבה מאד עוזר ויעיל לשיפור המצב- גם לי עשה בעיות. מאד איכזב אותי כי שמעתי הרבה על המשחה הזו. אפשר לומר שאחרי שניסיתי המון דברים אחרים (תרופות סבתא למינהן לא משהו ששווה לך לנסות) באמת חשבתי שהפורטה יעזור. אבל את יודעת מה כן עזר לי בסופו של דבר? בוטוקס. כן הטיפול הזה שמזריקים לך בכמה דקירות את הבוטקוס לבלוטות וזהו. התוצאות מיידיות ממש. מה שכן הן מחזיקות מעמד בערך שנה ואז אולי צריך לעשות שוב. אני עשיתי לפני 4 חודשים בכללית אסתטיקה ואין מאושרת ממני- עברתי את הקיץ הזה בשלום! ובכלל זה שיפור ברמת החיים בכל דבר. אנ יכבר לא מסתובבת עם חולצות להחלפה ודאודרנט ופרש וואנס בתיק כל הזמן.
ממליצה לך לברר על זה לראות אם זה משהו שמתאים לך. עבורי זה היה הפתרון המושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת חזירים ופסוריאזיסלילך23/09/2009
האם חולי פסוריאזיס יותר מועדים לחלות בשפעת חזירים מכאלו שאינם חולים? (סה"כ המחלה היא אוטואימונית).
האם אנשים כאלו יקבלו את החיסון בין הראשונים בקרב האוכלוסיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת חזירים ופסוריאזיס
ד''ר גרי בלומברג23/09/2009שלום, לילך
אם המחחלה לא דורשת טיפול קבוע אין סיכון יתר לסיבוכים ולכן לא נכללה בקבוצות הסיכון. מה שכן נמצא צסיכון הוא אנשים עם פסוריאסיס שמקבלים טיפול קבוע שמשפיע על מערכת החיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)