מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצטערת על החפירה בנושא...מאי04/01/2011
זה בטוח? איך זה בדיוק עובד?
קראתי באתר של הפליט אנמה הזה שמכניסים לגוף איזהשהו חומר וזה גורם לי לצואה.
אחרי שאני אלך לשירותים אני אהיה נקייה לגמרי? אין ממה לחשוש?
כמה זמן לפני הסקס אני צריכה לעשות את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת על החפירה בנושא... - תגובה
רות בן-ציון שכטר04/01/2011מאי שלום
כשעה לפני הסקס, וכן אחרי כן תהיי נקיה לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה אנאליתמאי04/01/2011
לאחרונה אני ובן זוגי ניסינו כמה פעמים חדירה אנאלית אך בכל פעם היינו צריכים להפסיק כי הייתה לי הרגשה כבדה של רצון ללכת לשירותים (ולא מדובר על פיפי).
זו תופעה רגילה?
מה עושים בשביל לצמצם את ההרגשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה אנאלית - תגובה
רות בן-ציון שכטר04/01/2011מאי שלום,
מין אנאלי יוצר גירוי בחלחולת שיוצר תחושה של צואה. ניתן להתגבר על כך ע"י חוקן מוקדם. מה גם שלא כולם נהנים ממין אנאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאי04/01/2011איפה אני משיגה אותו?
האם הליכה לשירותים זמן קצר לפני הסקס יכול להיות מועיל באותה המידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רות בן-ציון שכטר04/01/2011בכל בית מרקחת: פליט אנמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהדניאל04/01/2011
יש לי שאלה אני בן 12 ויש לי זין של 12 ס"מ והגובה שלי הוא מטר 64 63 ככה זה בסדר לגיל הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
רות בן-ציון שכטר04/01/2011מצוין דניאל, עדין לא סיימת את גיל ההתבגרות וכבר הגעת לממוצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי מלאכותיאימא02/01/2011
שלום,
זו בטח לא פניה ראשונה בנושא ואם כן אז המצב כנראה עגום.
אני נשואה 4 שנים ובעלי לא אוהב לבצע מין אוראלי (חבל אבל מה לעשות?).
רציתי לדעת אם יש איזשהוא מכשיר כלשהוא שיכול להקנות תחושה של מין אוראלי.
אולי המציאו איזה שפתיים מסיליקון שבהפעלה הן מתחממות ופועלות כמו פה של גבר באזור הואגינה?
אשמח להמלצה בנושא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
אימא02/01/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אביב03/01/2011שלום
מה שאת מבקשת אינו קיים, למיטב ידיעתי. ישנם ויברטורים מעולים וכמובן ישנה תמיד היד...
אם תרגישי שאת מוכנה ורוצה, אני אמן בלשוני, בידי ובגופי. אשמח להטריף אותך שעות על גבי שעות עם השפתיים, הלשון, נשיפת הפה ועם כל הגוף
אשמח לשמוע ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב
אימא04/01/2011אני נשואה,
תירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי מלאכותי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/01/2011לא מכיר מכשיר מהסוג עליו את שואלת.
האם בעלך מסביר מדוע אינו מוכן לרדת לך?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דניאל וטלמן- תשובה
אימא04/01/2011שלום,
בעלי מסביר זאת בכך שהמקום עצמו דוחה אותו.
ישנן הפרשות וכו' והוא אמר שאם היה משהו שחוצץ - כגון קונדום מיוחד או משהו כזה, הוא היה מוכן לבצע זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דניאל וטלמן- תשובה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/01/2011ראשית יש נוזלים וממרחים בטעמים שונים שמיועדים לתת טעם וריח אחרו ומיועדים לכך, וכמו כן בעבר נתקלתי ביריעה העשויה מלטקס (כמו החומר שממנו עשוי הקונדום) שאפשר להשתמש בה על מנת לבצע מין אוראלי (את יכולה לברר בחנויות לאביזרי מין או דרך האינטרנט בעולם).
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי.דניאל02/01/2011
לאחרונה אני והחבר הקבוע שלי התחלנו להיות פעילים בכל הקשור לסקס.
חבר שלי בעל איבר מין עבה וארוך ורציתי לשאול אם יש למישהו טיפים בנוגע למין אוראלי כדיי שלא יווצר חיכוך של שיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/01/2011אפשר לאונן את הפין ביד ולהחדיר רק את קצה הפין לפיך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האיבר מין שלי קטןנון01/01/2011
האיבר מין שלי קטן אני בן 22 והגודל שלו 14ס''מ מה אני יכול לעשות לעזור בבקשה מהררררר אני מפחד לקיים יחסים ומתבייש גם תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו
...01/01/2011מישהו יכול לענות לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין ומיגרנות
דניאלה קראוזה01/01/2011אני תמיד ממליצה למטופלות שלי לחפש מקור מירבי להנאה והרפייה בפרט בשעת מיגרנה.
ברגע שאת מרגישה את הסממנים הראשונים של מיגרנה חפשי הנאה ושחרור!
תתפלאי אבל אם את יודעת לאונן ( ז.א. לגרום לעצמך ריגוש מיני שאפילו וכול להביא אותך לאורגזמה אז "בידך" המתנה וה"תרופה" והפתרון המירבי והמידי לבעיה< אינך צריכה לא להתבייש ולא לחכות לאף אחד שיפתור לך את הבעיה- פשוט בצניעות ובשקט תלכי לנוח מספר דקות לשירותים- כן אפילו אם את בעבודה! אין צורך בהודעות פומביות! הגוף שלך יפריש את ההורמונים המתאימים אשר יסייעו להקלת והברחת המיגרנה/
אשמח לדיווחים- בברכה דניאלה קראוזה - פתרון משברים בחיי מין וזוגיותKOSHERSEX* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאיבר מין שלי קטן - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/01/2011שלום,
14 ס"מ הוא מעל הממוצע בזקפה!
12 ס"מ ממוצע בזקפה, נרגעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאיבר מין שלי קטן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/01/2011הגודל בהחלט תקין. הכל בסדר ואפשר להירגע .
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה דחוףeli31/12/2010
אני גרוש טרי ,אחרי שאישתי בגדה בי ,אני נראה טוב ואוהב מאוד סקס ,אבל לגעת באישה אחרת ,נראה לי מוזר ומפחיד נורא ..... איך להתגבר על השריטה הזו ,לא עשיתי סקס כבר 3 חודשים ,ואני מרגיש שאני עוד מעט מתפוצץ.נ.ב מחפש מישהי שתשחרר את כל התשוקה והתאווה שאצורה בי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה דחוף - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/01/2011אלי שלום,
הגרושים מאשתך הם אחרי טראומה, וכפי הניראה לא טיפלת בטראומה. בפגיעה ששמה בגידה.
כדי שתוכל לחזור בבטחון עצמי מלא לחיי רווקות כדאי שתפנה לטיפול רגשי שם תברר ותטפל בפגיעה הנ"ל.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניguy31/12/2010
ההיתי מעוניין לשמוע תגובה בעניין אי חשק מיני של אישתי לאחר שיש לנו 3 ילדים משותפים בגילאי 4-7-9 היחסים המינים שלנו התדרדרו ואנחנו בקושי מקיימים יחסים בשיחות שהיו לנו היא אומרת לי שאין לה חשק בכלל או את הרצון להתחיל את זה אני מוטרד ומודאג ומבובלבל אני התחלתי לחשוב שיש לה מישהו אחר אבל אני מאמין לה שהיא אשה נאמנה בכללית היא אשה טובה מאוד דואגת לבית ולילדים בדרך מיוחדת אם הרבה חום ואהבה אבל אני הגעתי למצב שאני רוצה אשה שיש לה חשק אליי ושנוכל להנות ביחד ובגלל שזה לא קורה חשבתי להתגרש ולהתחיל חיי אהבה חדשים נא תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/01/2011שלום,
פערים בחשק המיני היא בעיה ידועה שמטרידה זוגות רבים.ילדים צעירים, הטיפול בהם, המתח של החיים, כל אלו גורמים לירידה בחשק המיני.
מה גם שידוע, שאצל נשים החשק המיני והעוררות המינית במערכות יחסים ארוכות טווח נבנים יחד, בעוד שאצל גברים יש רמה מסוימת של חשק מיני שעליה נבנית העוררות המינית. השוני הזה פועל לטובת הגברים והוא הענין המצריך משחק מיני מוקדם כדי להכניס את האשה לחשק ולעוררות מינית.
יכול מאד להיות שכדאי שתפנו למספר שיחות יעוץ אצל מטפל/ת זוגי מיני כדי שיעזרו לכם חלהתגבר על המשוכה הזו שהיא בהחלט חשובה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/01/2011הגורמים להעדר חשק מיני בנשים הם על פי רוב מגוונים ומשלבים מספר גורמים הכרוכים זה בזה כשבחלקם יכולים להיות קשורים בהיבטים פיזיים כמו: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד. הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
יהיה נכון לפנות לטיפול סקסולוגי זוגי לבירור הגורמים והסיבות למה שאתה מתאר.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילוהמאוהב31/12/2010
היי. אני בן 22 ושנכנס למערכת יחסים לפני כשלושה חודשים עם גבר בן 28.עקב העובדה שאני בן אדם של חיזוקים היו לנו בעיות של גישור פערים בקשר ותחושה של חוסר ביטחון נפלה עליי מצידו של בן זוגי. המשיכה המינית אצלנו היא הקלף החזק ביותר, גם כי אני טיפוס מאוד מיני וגם כי אנחנו נמשכים זה לזה מאוד.
לקח לי חודשיים עד שהייתי בשל ללשכב איתו.
חוץ מהפעם הראשונה ששכבנו ביחד והיה מדהים,כל שאר הפעמים היו בזמן שאנחנו שיחקנו משחק תפקידים של שולט נשלט. אני חייב לציין שאני משכתי את זה לכיוון הזה, ואני לימדתי אותו להיות פרוע יותר ולהעז יותר, לעשות בי מה שהוא רוצה, לירוק עליי לסתור לי לקלל אותי לנשוך אותי לקשור אותי בחבלים ואזיקים, להצמיד לי סלוטייפ לפה ולהצליף לי עם חגורה-בקיצור להשפיל אותי. הסקס שלנו בימים האחרונים הוא הדבר המיני הכי מדהים שחוויתי בחיי. הבעיה מתחילה כשאר נפלה עליי התובנה שאולי שגיתי ועשיתי טעות שלשם כיוונתי את היחסים האינטימיים שלנו.
אולי רמת הזלזול הקיצונית שאנחנו מגיעים אליה במיטה יוצרת פער כלכך גדול ביני לבינו שכאשר נחזור למציאות לא יהיה ניתן לגשר עליו.או לחילופין ההתקדמות המהירה ביחסים תגרום לזה שברגע שנחזור לסקס רגוע, אם בכלל זה אפשרי אז זה ירגיש כמו התפשרות.
אינני יודע מה משחקי תפקידים מוקצנים עלולים להביא לקשר. מה ההשכלות והאם יש בזה סיכון גדול מידיי שמאיים על התנהלות תקינה של בני זוג. אם זה אומר לאבד את בן הזוג אני מעוניין להפסיק למרות ההנראה המרובה...
אנא, תעזור לי להבין לאן לנתב את המצב ...
בתודה רבה
המאוהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/01/2011לפי התיאור שלך אתם נהנים ממין מיוחד BDSM הכולל התנהגות שמעוררת אתכם לגורמת למין להיות חזק ומיוחד.יכול בהחלט להיות שסקס "רגיל" לא עושה לכם את זה.
קשה לנבא לאן ואך יתקדם הקשר בעתיד. בינתיים אתם נהנים וזה דבר מרכזי וחשוב.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם לי קרה משהו דומהבת 2129/12/2010
את האמת חיפשתי משהו דומה והנה מצאתי..
רק שאצלי לפעמים לו עומד לו גם לפניי ובפעם האחרונה ששכבנו זה פשוט נפל לו באמצע.. אני לא מבינה למה גם בדיוק נפתחתי לפניו ונתתי את כולי..
זה פוגע ומעליב והוא רק בן 21 לא חשבתי שהדברים האלה קורים כל כך מוקדם.
אני בטוחה שזה לא מחרדה וזה ממש מלחיץ אותי.
מה יכולה להיות הסיבה? במיוחד שאני יודעת שהמשיכה היא הדדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי קרה משהו דומה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/01/2011בעיות זקפה נגרמות מארבע סיבות עיקריות:
פגיעה בעורקים או בוורידים - בד''כ נראים בחולים במחלת הסוכרת, או אצל אלכוהוליסטים. נדיר למצוא גברים צעירים בריאים אם בעיות זקפה הנגרמות מסיבות זרימת דם.
סיבה נאורולוגית - פגיעה בעצב ובתחושות. גם כן נפוץ אצל סוכרתיים, אלכוהוליסטים או סובלים מנוירופטיה. נדיר ביותר אצל פציינטים בריאים
סיבה הורמונלית - ירידה ברמת הטוסטסטרון החופשי או בתפקוד של בלוטת המגן או עלייה בפרולאקטין. סיבה נפוצה אצל גברים מעל גיל 45.
בעיה נפשית – מתרחש בדרך-כלל אצל פציינטים צעירים, בעיקר בשל חרדת ביצוע, הגורמת לירידת הזקפה בזמן משחקים מקדימים או חדירה. אפשרות נוספת לבעיה נפשית הקשורה לזקפה היא דיכאון, שמביא לירידה בחשק המיני ומכאן לבעיות בזקפה. ברוב המקרים קיימות יותר מסיבה אחת אצל פציינט המתלונן על בעיית זקפה. הבעיות עשויות להיות קבועות או זמניות. הופעתן הדרגתית (על רקע פיזי) או פתאומית (על רקע נפשי).תופעת בעיית זקפה על רקע נפשי עשויה להיות תלויה בפרטנרית, לדוגמא מפגש מיני ראשון, מעורבות רגשית חזקה או לחץ של לוח זמנים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראליעדן29/12/2010
פעם ראשונה שהוא גמר לי בפה. אין לי מושג מה עושים - בלעתי.
יש מצב שזה הגעיל אותו שבלעתי?
מה הסיכוי שזה גורם לי לכאבי בטן ושילשולים...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראלי
רון29/12/2010יש סבירות שזה ממש הגעיל אותו, לגבי שלשולים וכדומה לבטח יש סיכוי ואף די גבוה שזה גורם לתופעות הללו !
זה אחד האקטים הפחות סטרילים שיש !!
בני כמה אתם בכלל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראלי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן29/12/2010הזרע לא גורם לכאבי בטן ובחילה , אולי הדחייה שלך מכך שבלעת גורמת ללחץ ומכאן התופעות שאת מתארת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריגוששרית29/12/2010
שלום לך אים בעת ריגוש מיני הגבר מכניס את איבר מינו למשך דקה דקה וחצי ללא קונדום לאיבר מינה של האישה והוא מוציא לאחר כדקה דקה וחצי ואז הוא גומר בחוץ ע"י כך שהוא עושה ביד. האים במצב כזה יש אפשרות להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריגוש - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/12/2010סיון שלום,
כן!!יש סיכוי להריון אלו יחסי מין לא מוגנים. לעולם אין לגבר שליטה מלאה של 100 אחוז על כל השפיכה. לכן, אם את רוצה לקיים יחסי מין בטוחים תקפידי להשתמש באמצעי מניעה כמו קונדום ו/או גלולות.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לרות בבקשה
שרית29/12/2010תודה רבה לך
אני קצת בלחץ מזה כי זה מה שקרה לי בן זוגי בעת ריגוש מיני חדר אליי למשך הזמן הזה אך לאחר מכן הומיא ושם קונדום ובכל זאת לא גמר אלא רק שעשה ביד לקחתי פוסטינור כי פחדתי שאלתי היא האעים אני יכולה להיות רגועה מבחינת זה שלקחתי פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לרות בבקשה - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/12/2010סיון שלום,
אם לקחת פוסטינור אין סיבה לדאגה.
יחד עם זאת פוסטינור אינו אמצעי מניעה אלא אמצעי לשעת חרום. היות ואתם מקיימים יחסי מין חשוב שתשתמשו באמצעי מניעה מרגע שמתפשטים.
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט קטן לרות
סיון29/12/2010היות ואני מאוד פוחדת מהדברים האלו אחרי שלקחתי את הגלולה אני יכולה להיות רגועה מבחינת זה שלא נכנסתי להריון? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות בבקשה אלייך
סיון29/12/2010???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט קטן לרות - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/12/2010כמובן שאחרי שנטלת פוסטינור , אין הריון. ועכשיו אנא תתיעצי אם רופא/ת נשים בענין אמצעי מניעה כדי להמנע מהריון ולחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לרות PLEASE
סיון29/12/2010אבל זה בטוח שאין ואפשר לסמוך על הכדור אני ממש בלחץ כבר כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נידפקת או מה ?
רון29/12/2010המומחית נתנה לך תשובה לשאלה תפסיקי להיות ילדה מפגרת ומגודלת שלא יודעת מה זה קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות שאלה אחרונה בבקשה ממך
סיון29/12/2010אבל זה בטוח שאין הריון 1204 ואפשר לסמוך על הכדור אני ממש בלחץ כבר כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם מבינים שאת פרחה מטומטמת
הרמן31/12/2010עצה ידידותית דחפי סמרטוט במקום שצדיקים יבואו בו ואז תבטיחי את עצמך מרוח הקודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות בבקשה ממך שאלה אחרונה תודה
סיון29/12/2010אבל זה בטוח שאין הריון ואפשר לסמוך על הכדור אני ממש בלחץ כבר כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אשכרה מטורפת
רון29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר דניאל בהקשר לתשובה על טיפותאיציק28/12/2010
בקשר לטיפות חשק. רציתי להודות לך על התשובה. וגם לשאול שאלה נוספת. האם יש תכשיר מסויים שכן מעלה את רמת החשק הנשי?או לחילופין מה כדאי לי לעשות בכדי להחזיר את אישתי למיטה. אגב אני מאוד אוהב ועוזר לאישתי ונימצא איתה במצב יחסי מאוד מצוין. אז איפה זה נעלם לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד'ר דניאל בהקשר לתשובה על טיפות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן28/12/2010הפרעת העדר חשק מיני בנשים נחשבת להפרעה השכיחה ביותר מבין ההפרעות בתפקוד המיני הנשי. אחת מתוך שלוש נשים – חווה חוסר עניין במין. היעדר חשק מיני בנשים נחשבת להפרעה מורכבת שעדיין לא ידוע עליה מספיק.
הגורמים להעדר חשק מיני בנשים הם על פי רוב מגוונים ומשלבים מספר גורמים הכרוכים זה בזה כשבחלקם יכולים להיות קשורים בהיבטים פיזיים כמו: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד. הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
כדי לפנות לטיפול סקסולוגי זוגי על מנת לברר מהן הסיבות הגורמות לירידה בחשק, ודרכים לשפר ולהעלות את החשק המיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מסכרנתרוני28/12/2010
שלום אני נער בן 17ו אני מקיים יחסי מין אם חברה שלי
יש לי בעיה כשאר חברה שלי יורדת לי...אפשר לומר אז לוקח לי יחסית הרבה זמן לגמור
אבל כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני גומר מהר מאד
למה זה קורה?
הם יש אפשרות להעריך את זמן הגמירה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מסכרנת - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/12/2010רוני שלום,
זמן הגמירה מותנה בעוצמת הגירוי ובמידה בה אתה מרוכז בעצם היחסים. כלומר, המשוואה היא כזו ככל שהגירוי חזק יותר לך וככל שאתה יותר מרוכז בתוך עיחסי המין כך תגמור יותר מהר. אפשר להאריך את זמן הגמטירה, לעשות הפסקות להאריך את המשחק המיני.
והכי חשוב ששניכם תהנו
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני:המשך
רוני28/12/2010כלומר במהלך יחסי המין לנסות לחשוב כמה שפחות על יחסי המין עצמם?
איך אני עושה את זה ועל מה אני בדיוק חושב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני:המשך - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/12/2010נהפוך הוא, להנות מהמין עצמו, להנות מהאהבה. המין הוא לא מבחן! לא צריך לחשוב על איך להאריך את זמן הגמירה אלא להיות עסוק במעשה האהבה , וכך באופן טבעי יתארך זמן הגמירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רוני28/12/2010הבנתי
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
רון28/12/2010לפני שאתה חושב איך להאריך את משך הגמירה שלך תלמד לכתוב עברית !!
עילג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
רוני28/12/2010ואו אז יצאת בוגר וקראת לי עילג
מה עכשיו?מסופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסססססס
סיון29/12/2010כן הרון הזו יותר מידי חושב את עצמו תירגע ומהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבדjoker3227/12/2010
הי...
אני מאוד רוצה סקס אבל אני לבד. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבד - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/12/2010תמיד אפשר לאונן או לנסות להירשם לאתר הכרויות.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיי אתי בקשר ואני אעזור לך
אליאב28/12/2010אני אתמוך בך ונעשה אחלה פנטזייה בייחד בתנאי שתהיי חמודה ולוהטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)