מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מוזרה ומביכהמלכה15/01/2011
אני גרושה פלוס ילדים ויש לי מערכת יחסים של שנה עם מישהו בהליכי גירושין די טרי עם ילדים. יחסים נפלאים וסקס אדיר. קרה לאחרונה שבאמצע סקס נפלא הוא קרא לי בשם של אשתו ואז נבהל ותיקן לשם של הבת שלו המתבגרת. מה זה? אני די מבוהלת...הוא אדם שנראה לי אמין ואני אוהבת אותו מאד והוא אותי.תוכניות לעתיד רציניות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מוזרה ומביכה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/01/2011מלכה שלום,
יתכן שהגבר שאתך נמצא בתקופה לחוצה ומבולבלת. ממליץ לך לדבר אתו ולומר לו מה בדיוק את מרגישה ומה מבלבל אותך, ולשמוע אך הוא מסביר את קריאת השמות הללו ובמיוחד של ביתו המתבגרת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אכן נמצא בתקופה הכי קשה מבחינת
מלכה16/01/2011השינויים . כאשר שמעתי את השמות לא רציתי להלחיץ ולעשות ענין. אמרתי לו לא להילחץ כי אחרי שאמר שאת שמה של אשתו נבהל לדעתי ואז אמר מיד את שמה של בתו. חוששת קצת להלחיץ אותו בענין כאילו אני חושדת במשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שפנטז על בתו המתבגרת
מלכה16/01/2011תוך כדי סקס? אנחנו דווקא פתוחים ודיברנו פעם על המתח המיני שיכול להיות בין אב לבתו המתבגרת והוא דוקא מודע. מיד לאחר שאמר את השמות אמר שהוא לא יודע איך קפצו לו השמות האלה דוקא עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לא לשכוח אותי
מלכה16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שכחתי אותי?
מלכה17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
מלכה17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/01/2011מלכה שלום,
מעבר למה שנאמר אין הסבר נוסף להבין את מה שאת מתארת.לא נכון להכנס לספקולציות שאינן מבוססות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוהב לרדת לנשיםsasha12/01/2011
לא יודע האם זו בעיה או לא. אני בחור צעיר ונשוי אבל אני אוהב לרדת לנשים מאוד מאוד. ועד שהיא לא תקבל אורזמה לא מוכן לעצור היא בטח גם לא נגד. כל בחורה עם גוף יפה בא לי להוריד ממנה מכנסיים והתחתונים ולהתחיל לרדת לה.
דרך אגב אם יש פה מישהי שהיא גם אוהבת ורוצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בעד
מיכל19/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינת!
מיכל19/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב לרדת לנשים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן20/06/2011זו כנראה בעיה אם אתה פועל על כך ואשתך לא יודעת. מעבר לכך זה שאתה אוהב לבצע מין אורלי זה בסדר גמור.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישתי לא אוהבת סקס!!!אלון12/01/2011
שלום, יש לי בעיה.... אני ואישתי לא מקיימים סקס אלא אם היא רוצה!! וזה למטרות מסוימות , אני אדם מאוד מיני ואוהב סקס מעדיף סקס משוחרר וזורם היא בדיוק ההיפך.
ניסיתי לדבר איתה כמה וכמה פעמים על הנושא איני מקבל שיתוף על מנת לפתור את הבעיה.
לצערי, מידי יום אני משוטט באתרים של סקס,כדי לשחרר, לא פעם יצא לי ללהיות עם נשים אחרות!! רק כדי לקבל את מה שאין לי..... לא כי אני רוצה!!!!
אני מרגיש כאילו אני נדחה על ידיה מסיבה כל שהיא.
המקרים המעטים בהם אנחנו כן עשינו סקס היה כי רצינו ילדים ואז זה היה ממש מגעיל מכונתי. ובעבר בזמן שחזרנו מבילוי קצת שתויים או בראש טוב!!!
אישתי יודעת שאני אוהב סקס מאוד לא פעם דיברנו על זה ואפילו קיטרתי אבל התשובה "אין לי כח" הפחה למעין ..... עדיף לא ננסה, או נאמרת מראש לפני שננסה!!!
היו זמנים שלא קיימנו יחסים שנה. (אנחנו נשואים רק 5 שנים)
היא מפחדת מסקס בזמן הריון!!!! בטענה שזה עלול לפגוע בהריון התקין, אבל לעולם לא הציע אלטרנטיבות אחרו !! ויש.
עכשיו היא בהריון כבר 3 חודשים שאנחנו לא שוכבים ואני יודע שמחכה לי שנת בצורת כבעבר!!!
איך אני יכול לגרום לה לרצות לעשות סקס ????????????
שהיא תיזום!!!! שהיא תרצה!!!! שהיא תפנק אותי !!!!
אשמח לקבל תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישתי לא אוהבת סקס!!! - תגובה
רות בן-ציון שכטר13/01/2011שלום אלון,
קוראים לזה פערים בחשק המיני. הפערים אצלכם אדירים וגורמים לך תסכול קשה ביותר, ואשתך כפי הניראה לא מבינה עד כמה התסכול קשה.
גם לא ידוע מדוע אשתך לא מעונינת במין כהנאה אלא רק במין לצורכי פריון.
כדאי שתפנו לטיפול מיני-זוגי כדי לברר את הסוגייה המאד מכאיבה הזו.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה על התשובה
אלון13/01/2011תראי רות, הבעיה היא שרק אני זה שחושב שיש בעיה ואני לא רואה איך אני מצליח לשכנע את אישתי לבוא איתי לטיפול. היא אדם מאוד קנאי לפרטיות שלה,
בעבר ביקשתי ממנה בואי נלך לטיפול זוגיות היא טענה שאין מה לתקן וסתם בזבוז כסף.....
לכן אני שואל האם ישנם דרכים לגרום לה לרצות לקיים סקס בלי שאני אצטרך לשכנע או ליזום
שזה יבוא ממנה......
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבאני11/01/2011
שלום, לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין לראשונה בחיי. בפעם הראשונה ובפעמים (הספורות) שאחריה הסקס היה מלווה בכאבים ולאחריו הגיעו דימומים.
הכאבים וההתכווצויות גרמו לנו להפסיק באמצע.
האם זה נורמלי? והאם סקס ביום שלאחר תום המחזור גם יכול להיות סיבה לדימום? תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן11/01/2011התיאור שאת מתארת, התכווצויות וכאב מרמזים על אפשרות שקיימת רמה מסוימת של לחץ .במידה וההתכווצויות והכאב נמשכים כדי לפנות לטיפול סקסולוגי- כנראה מדובר על בעיה שנקראת וגיניסמוס(התכווצות בלתי רצונית של השרירים הטבעתיים בכניסה לנרתיק). הטיפול ופתרון הבעיה אינו ממושך, ובעל הצלחות טובות מאוד.
את יכולה למצא את רשימת המטפלים המיניים המוסמכים באתר איטם.
לגבי הדימום, בהחלט יכול להיות קשור למחזור.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר בסקסzafir11/01/2011
שלום
אני נשוי כבר 25 שנים ,אני לא רואה בעצמי אחד שהוא דוחה או דבר דומה, להפך אני נראה טוב ואתלט ויש גם הרבה חשק אבל מה אפשר לעשות כשלאישה אין חשק זה די פוגע בבטחון העצמי ומקווה שבהמשך לא ירד החשק בינתיים אני די מתוסכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בסקס - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/01/2011שלום לך,
פערים בחשק בין בני זוג אינם דבר שכיח, והם בהחלט מתסכלים.
חוסר החשק של אשתך הוא לא בגללך, אלא תוצר שעלול להיות מסיבות רבות ומגוונות: ירידה במצב הרוח שלה,מתחים שלה, בעיות בריאות, דימוי גוף ירוד ועוד ועוד
חשוב שתדברו על הענין שתציף את הקושי שלך
ובמידה ואתם לא מצליחים לפתור יחד את העניין כדאי לפנות ליעוץ.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מובןיוכבד10/01/2011
שלום רב, במהלך 4 החודשים האחרונים הסתדר לי המחזור והייתי מקבלת כל 27 יום. חודש שעבר(דצמבר)קיבלתי ב 13.12.10 ובתארך 20.12 קיימתי יחסים לא מוגנים ולקחתי יום למחרת פוסטינור. שאלתי היא האים החודש הזה הייתי אמורה לקבל גם אחרי 27 יום?או אחרי חודש(כלומר ב13.01.11 )מאז המחזור האחרון? כי עדיין לא קיבלתי מתי ניתן לעשות בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מובן - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/01/2011יעל שלום,
פוסטינור היא תרופת חרום שמשבשת את המחזור. במידה ואת לא רגועה פני לרופא/ת נשים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשקשירן10/01/2011
שלום,
אני נשואה כשנתיים ועם בעלי יצאתי כשנתיים לפני החתונה.
היחסים בינינו מעולים - אנחנו חברים טובים, עובדים בשיתוף פעולה, אני מאוד מעריכה אותו את מה ומי שהוא ומאושרת שהוא בעלי.
הסקס בינינו טוב, אבל אני מוצאת את עצמי הרבה מאוד פעמים נמנעת מלקיים איתו יחסי מין. כשהוא יוזם מגע, אני לפעמים נרתעת - בלי שום סיבה. כאילו אין לי חשק... כשיש סקס - אני נהנית מאוד.
הסקס בינינו קורה אחת לשבוע לכל היותר, וזה יכול להיות פעם בשבועיים...
לא עברתי טראומה מינית, יתרה מכך, עם בני הזוג הקודמים היה לי סקס בתדירות הרבה יותר גבוהה. ניסיתי שוב ושוב לחשוב מהי הסיבה - ולא מצאתי אותה.
לאחרונה "תפסתי" אותו גולש באתרי סקס, ואפילו פעם אחת הבחנתי שהוא עינג את עצמו ללא נוכחותי. ראיתי את הסימנים שהשאיר אחריו. מאוד נפגעתי מזה, אבל מצד שני אני יודעת שאני לא בסדר. אני מפחדת שהחוסר סקס איתי יגרום לו לבגוד בי.
האם זה נורמלי שגבר נהנה לפעמים עם עצמו מידי פעם?
האם יש לי דרך להעלות את החשק המיני? מה אני עושה לא בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/01/2011שירן שלום,
שני חלקים לתשובה אליך:
ראשית זה שבעלך מאונן ללא נוכחותך, נורמלי לחלוטין.חבל, שאתם עדין בשלב שבו אתם מתקשים לדבר בפתיחות על הצרכים המיניים שלכם. וחבל שאת נפגעת מכך.
חוסר החשק שלך הוא ענין לבדיקה. מה קרה? את עייפה מאד? מתוחה? קשה לך? את מרגישה טוב?
ידוע גם כי במערכות יחסים ארוכות טווח ( נישואין)הרבה פעמים החשק המיני של האשה "רדום" כלומר צריך להעיר אותו. המוטיבציה של האשה לקיום יחסי מין היא תחושת האינטימיות ולהיות נאהבת.
אם את מרגישה שהעניינים לא מסתדרים, כדאי לפנות למספר שיחות ייעוץ כדי למנוע הדרדרות.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מין פעמים ראשונשירלי10/01/2011
שלום...אז ככה אני בת 20 נמצאת במערכת יחסים עם חבר שלי זה מכבר 5 חודשים לאחר שעשינו את זה על יבש,ולאחר משיכה שיש בינינו עשינו את זה בפעם הראשונה שלי לפני שבועיים לאחר שאני יזמתי את זה...בהתחלה זה כאב ואפילו ירד טיפה דם שהופיע אף גם טיפה בבוקר. הכאבים והדימום הבנתי שזה בגלל שזה הפעם הראשונה שלי,לדבריו הוא נהנה אבל אני ממש לא.. זה סיקרן אותי ועשינו אז זה שוב בפעם השנייה לפני שבוע,וכשציפיתי שזה כבר לא יכאב,זה עדיין כאב וגם שוב,לקראת הסוף היה טיפה דימום, מה אני אמורה לעשות,מה זה אומר,מתי אני יהנה ואם זה עובר... עשינו את זה עם אמצעי מניעה וכן היתה רטיבות לצורך החדירה...הבעיה גם שלפעמים אני הרגשתי גם שזה לא נכנס עד הסוף ולמרות זה זה כאב...מה עושים?... סליחה על הבורות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת קיום יחסי מין פעמים ראשונ - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/01/2011שירלי שלום,
לעיתים בפעם הראשונה שמקימים משגל מלא הכולל חדירה הדבר יכול להיות מלווה ברגישות וכאב . במידה והכאב ממשיך וכמו שאת כותבת את מרגישה שהפין לא נכנס עד הסוף ואולי שאת מכווצת. במידה ולאחר מספר נסיונות מינייים את עדיין מרגישה כאב כדי מאוד לפנות לבדיקה גניקולוגית אצל רופאת נשים שמתמחה גם בתפקוד מיני.
את רשימת הרופאים ניתן למצא באתר איטם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!מעיין10/01/2011
היי, אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין שבמהלכו הקונדום נקרע..וניראה כי הזרע היה על המיטה אך עדיין חששתי מאוד והייתי לחוצה כעבור כ-29 שעות לקחתי גלולה בשם "נורלבו" למניעת היריון ברצוני לדעת מס' דברים:
1. האם הגלולה היא בטוחה באמת?
2. הרוקח אמר שייתכן דימום, ולא היה לי כלל דימום האם זה מעיד על משהו? שזה לא עזר או שלא חייב להיות דימום?
אשמח לדעת עוד פרטים על הגלולה והאם אני יכולה להיות רגועה?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה!!! - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/01/2011לבת 19 שלום,
הגלולה בטוחה, לא חייב להיות דמום, יתכן!
כדי להיות רגועה פני לרופא/ת נשים להתייעץ בענין אמצעי מניעה כי גלולת היום שאחרי היא אמצעי חרום בלבד.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות שלום.
מעיין10/01/2011בתחילת שבוע הבא אני אמורה לקבל מחזור
ולפני יומיים החלו לי כאבים בחזה שבדרך כלל מופיעים כמה ימים לפני המחזור,
האם יכול להיות שהמחזור יקדים לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי בעבר את הגלולה וטפו הכל בסדר!
עדי10/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שערך יומיים בלבדאני עצמי והוא10/01/2011
חודש שעבר אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים וכתוצאה מכך לקחתי פוסטינור. המחזור שלי הקדים לי ב3 ימים וארך כיומיים וביום השלישי והרביעי היה לי מעט מאוד (!!) דם. ביום השני והשלישי היו לי בחילות וכאבי בטן. האם זה תקין שהמחזור ארך יומיים בלבד? האם עליי לחשוש מהריון? אשמח לתשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שערך יומיים בלבד - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/01/2011שלום לך,
פוסטינור היא תרופת חרום!!וכתוצאה מכך משבשת את המחזור, כדאי מאד לכן לקיים יחסי מין מוגנים.
המחזור הבא כפי הניראה יהיה תקין, במידה ולא כדאי לפנות לרופא/ת נשים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה סקס- איך להשיג בקלות?דוד09/01/2011
היי אני כמעט בן 24 ולא יצא לי להיות בקשר עם אישה. בחיים לא עשיתי סקס בחיים לא הרגשתי את הכייף בזה בחיים לא קיבלתי מאישה נשיקה טובה. אני מרגיש שזה משהו שאני צריך אותו איך משיגים כזה דבר בקלות איך הדרך הנכונה למצוא אהבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה סקס- איך להשיג בקלות? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/01/2011לדוד,
כנראה יש סיבות רגשיות אישיותיות (ביטחון עצמי, דימוי עצמי והעדר מיומנות חברתית)המקשים עליך במציאת בת זוג וקשר. אתה יכול לנסות באתרי הכירויות, ובמידה ואתה מרגיש שיש לך קושי כדי לפנות לבירור הנושא עם גורם מקצועי.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורשרון09/01/2011
כאשר נוטלים פוסטינור יכול להיות איחור במחזור? אים כן לכמה ימים? כי עשיתי בדיקת הריון ביתית יום לפני שהייתי אמורה לקבל והיא יצאה שלילית. ועדיין לא קיבלתי הייתי אמורה היום 08.1.11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/01/2011שרון שלום,
פוסטינור היא תרופה לשעת חרום למניעת הריון ולא אמצעי קבוע למניעת הריון, שמוש בפוסטינור עלול לשבש את המחזור. היה והמחזור "לא מסתדר" פני לרופא/ת נשים, בכל אופן לענין הדאגה שלך את לא בהריון.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין קרבה פיזיתמתוסכל09/01/2011
שלום לכולם.
אני וחברתי כחצי שנה ביחד.
מההתחלה התאהבנו ממש, היה לנו ממש טוב אחד עם השניה והרגשנו שאנו משלימים, חוץ מבנדבך אחד - חיי המין.
מההתחלה הם היו קלוקלים, כפעם בשבוע - היא טוענת שכך היה לה עם כל בני הזוג - שהיא פשוט לא מרגישה צורך לזה, יש לה רתיעה מלדבר על מין בכלל, ושמה שקורה במיטה אמור לרוב לקרות "כי זה צריך" , עם אורות מכובים ועם מינימום דיבורים או מעשים מעבר ל"רגיל".
אני חייב לציין שכשאנחנו באקט עצמו, היא מאוד תשוקתית, מנוסה ונהנית, אבל כמעט ואין לה צורך או רצון להגיע למצב הזה, וזה קורה מיוזמתי בלבד.
לאחר שיחות ארוכות בנושא, והבהרה שאני בחור מאוד מיני, יצרי בעל צורך גבוה בסקס, היא השתחררה לאיטה, והחלה לאחרונה ללכת לטיפול פיזיותרפי הנוגע לסוגרים ולשרירי רצפת האגן - מה שאובחן אצלה כבעיה העיקרית - היא מכווצת, מכאן באים כאבים בעת מגע מיני, ומכאן הרתיעה. עד שהגעתי, היא אף פעם לא הלכה לבדיקה או יעוץ בנושא, וצברה לה לאורך החיים חוויות וקונוטציות שליליות לגבי מין.
הסקס החל להשתפר מאוד במהלך הזמן, לאחר השיחה הפתוחה שלנו, עד לפני כחודש וחצי - שאז היתה לנו מריבה גדולה שכמעט חיסלה את הקשר.
עברנו אותה, החלטנו שאנחנו אוהבים יותר מדי כדי לוותר, וכך הסיפור מאחורינו.
הבעיה היא שמאז, היא לא אותו דבר. היא התרחקה, התנתקה, ואני כמעט ולא מקבל גילויי חיבה ממנה, אפילו מילוליים, וכל נסיון חיבתי מצידי נתקל בתגובה של מיאוס ושל "נו תפסיק כבר". הסקס עקב כך עבר נסיגה אדירה, ואנו כמעט ולא שוכבים, וגם אם כן - היא שוב לחוצה, כואב לה, ובכלל מרגיש לי כאילו זה קורה כי "אני צריך את זה" , ולא כי היא רוצה גם.
הטיפולים ממשיכים, אבל אני מרגיש שהיא כבר לא מעוניינת בי כמו פעם, למרות שהיא אומרת שהכל בסדר.
אני לא יודע מה לעשות, נסיונות לדבר על המצב מציד נתקלו בתגובות כמו "אתה מלחיץ אותי" , "הכל בסדר" , "ירד לי ממך בגלל מה שהיה ואני צריכה זמן לחזור לרצות אותך".
אני מסוגל להבין מצד אחד את ההשפעה של הריב ההוא על המצב, אבל מצד שני - הסקס, שהוא דבר שחשוב לי מאוד, נשאר גרוע, וזה משפיע עלי מאוד, זה מרחיק אותי, וכמובן העובדה שאני מרגיש שבת הזוג שלי לא באמת רוצה אותי.
אני אובד עצות. היו לנו סה"כ שבועיים של סקס סביר + בכל החצי שנה הזו.
אני נשארתי גם בגלל האהבה וגם בגלל נתינת הצ'אנס לטיפולים ולאמונה שיהיה בסדר.
אני לא מרגיש כרגע שהיא רוצה אותי, תמיד יש איזה תירץ אחר - בין אם עיפה, לומדת, או כל דבר אחר. וכן חוסר החיבה מצידה.
.
האם לתת לזה עוד זמן? האם הסיפור עם הסקס יכול להשתפר בכלל, או שזו היא וטיפולים לא ישנו את ה"רעב" שלה לסקס?
אני מוצא את עצמי מתרחק פיזית כדי לא ללחוץ עליה, וזה מרחיק אותי רגשית, וגורם לי הרהורים לגבי העתיד שלנו ביחד.. מה אתם חושבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני
דני09/01/2011ניסית לברר האם חברתך עברה טראומה מינית בשלב כזה או אחר בחייה? מניסיון אישי זה דבר שמעיק ומשפיע מאוד..תנסה לתמוך בה ולהבין באם קרה מקרה כזה ותלכו לטיםול זוגי יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קרבה פיזית - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/01/2011למתוסכל שלום,
לבת הזוג שלך יש כפי הניראה קשיים ניכרים בתחום המיני שעל פניו ניראים ונשמעים כחרדה או כפוסט טראומה. אני מבינה שהיא אשה מקסימה ובתחום זה, חיי המין, יש לה קושי גדול. לעצם הענין: אתה צריך לבדוק עם עצמך אם אתה רוצה לחיות עמה ולצידה עם הקושי הזה. הקושי הוא לא בגללך הוא לא כדחייה אליך, אך הוא בהחלט מקשה עליך.איש לא יכול להבטיח לך את הפתרון של הקשיים המיניים של בת הזוג שלך... כלומר מתי זה יהיה ובאיזה מידה. בה בשעה הלחצה שלה בענין הזה גם כן לא תורמת להחלמה שלה....
כך שיש כאן גם ענין שלה אישי וגם ענין שלכם זוגי וגם הצרכים שלך שאינם בטלים בשישים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורמיטל08/01/2011
כאשר נוטלים פוסטינור יכול להיות איחור במחזור? אים כן לכמה ימים? כי עשיתי בדיקת הריון ביתית יום לפני שהייתי אמורה לקבל והיא יצאה שלילית. ועדיין לא קיבלתי הייתי אמורה היום 08.1.11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/01/2011מיטל שלום,
כאשר נוטלים פוסטינור יש שבוש במחזור, במידה ולא יסתדר פני לרופא/ת נשים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהשמעון08/01/2011
אני ילד בן 13 ואני רוצה לעשות סקס (ממש משתוקק לזה) האם זה נורמאלי? ואם כן כדאי לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/01/2011לשמעון,
הרצון לקיים יחסי מין הוא טבעי ואצל חלק מהנערים הוא מגיע בשלב מוקדם ויש כאלו שהרצון מגיע בשלב מאוחר יותר. אתה בהחלט נורמלי.
הייתי ממליץ לך כאשר תגיע לקיים יחסי מין, שהדבר יעשה בקשר משמעותי ורגשי עבורך ועבור בת הזוג. הייתי מחכה ולא ממהר לקיים יחסי מין אם בשלב זה אין לך חברה אפשר לאונן שזה גם כן בריא ונורמלי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)