מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפות חשקאיציק27/12/2010
שלום לאישתי יש ירידה משמעותית בחשק המיני רציתי לדעת האם כדאי להשתמש בטיפות חשק? ואם כן אני צריך להגיד לה? ואיך משתמשים בזה? אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה תודה ויום ניפלא איציק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות חשק - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/12/2010לאיציק,
אין טיפות חשק. כל התכשירים שמתיימרים ליצור חשק הם הונאה ואינם יעילים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאני27/12/2010
שלום, אני משתמשת בגולולת מסוג דיאנה והחודש שכחתי לקחת את 2 הגלולות האחרונות. אך החודש לא קיימתי יחסי מין. האם יש סיבה לדאגה? האם בחודש הבא אוכל לקיים יחסי מין בטוחים? והבנתי שיש להתחיל עם הגלולות ביום החמישי של המחזור,לעיתים לפני הדימום עצמו יש לי הפרשות חומות אז איך אדע מתי בדיוק להתחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/12/2010שלום לך,
לא קרה כלום, תתחילי לקחת גלולות כרגיל והתדלי לא לשוח. אולי תעשי לך תזכורת בפלאפון? זאת כדי למנוע את הדימומים החומים!
תקחי מסודר מעתה והלאה ואת מוגנת מפני הריון.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבה בלי סקסדני27/12/2010
שלום, אני נשואה מזה שנתיים יחסית באושר, לא חסר לנו כלום, יש לנו ילד ואנחנו שוב בהריון. מאז ומעולם הסקס לא היה בתדירות מספיקה בעיני (פעם בשבוע בהתחלת הקשר ועכשיו פעם בחודש במקרה הטוב).
בעלי אומר שאוהב ונמשך אלי ואכן אנחנו מתנשקים ומתחבקים הרבה במהלך היום אבל הוא כמעט אף פעם לא יוזם סקס וגם פחות חשוב לו שאני לא מגיעה לסיפוק. כל פעם שאני מדברת על זה שאני לא מסופקת מהסקס שלנו ושזה גורם לי לתסכול אנחנו רבים, הוא אומר שהוא מוכן לעשות את זה כל פעם שאני רוצה ושאני רק צריכה ליזום ולי מאוד חסרה התחושה של החיזור והיזימה שלו. אני לא מבינה מה לא בסדר איתנו, אני מרגישה שהקשר עשוי בעתיד להסתיים אם משהו לא ישתנה,אני מרגישה שירד לי החשק המיני, התדירות של הסקס שואפת לאפס (מלבד הזמן שמנסים להיכנס להריון) שלא לדבר על תחושת הנשיות שהולכת ונפגעת בהעדר יזימה מינית מצידו.
מה לעשות אני ממש אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
בחור רציני27/12/2010בני כמה אתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
רון27/12/2010גם אצלי העניין די דומה, חוסר יזימה מצד האישה רק שאצלי זה קצת יותר מגמתי מאצלך
אפשר לומר שזה מצב טריוויאלי ויחד עם זאת די מאוס
אשמח לשוחח איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה בלי סקס - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/12/2010לדנה,
את צריכה לדבר שוב ולציין עד כמה העדר יוזמה והרצון לסקס מבן זוגך משפיע עליך לרעה ועד כמה שהדבר פוגע בנשיותך.
לדעתי לא יהיה מנוס מפניה לעזרה טיפולית זוגית אצל סקסולוג/ סקסולוגית שהם מטפלים מינים מוסמך ע"י האגודה הישראלית לטיפול מיני
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אספק אותך מינית
אליאב28/12/2010אני אתמוך בך ונעשה אחלה פנטזייה בייחד בתנאי שתהיי חמודה ולוהטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי- הדבקה באיידס או במחלותשימי26/12/2010
שלום, ברצוני לדעת האם ניתן להידבק באיידס כאשר מקיימים מין אוראלי?
(מ2 הכיוונים- גם גבר לאישה, וגם אישה לגבר. בנוסף, במידה וידוע שאחד מהפרטנרים הוא נשא של המחלה).
האם שימוש בקונדום בזמן מין אוראלי מגן מפני הידבקות (איידס ושאר מחלות, כמובן כאשר אישה עושה לגבר ולא הפוך)?
האם ניתן להידבק בשאר מחלות במין אוראלי "חשוף" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי- הדבקה באיידס או במחלות - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/12/2010שימי שלום,
בכל צורה של קיום יחסי מין: וגינלי, אורלי, אנאלי ניתן להדבק בכל מחלות המין. הקונדום הוא אמצעי מניעה המגן מפני הדבקות מפני מחלות מין. גבר ואשה מעבירים מחלות באותה מידה ואופן.
אם אתה חושש, כדאי להבדק, הבדיקה פשוטה ונעשית בכלקופות החולים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי- הדבקה באיידס או במחלות
אפי28/12/2010האם הסיכוי להדבקה במחלות במין נמוכה יותר במין אורלי מאשר בוגינאלי או אנאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי- הדבקה באיידס או במחלות - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/12/2010אלון שלום,
מין הוא מין הוא מין. כלומר אותם סיכויי הדבקה בכל דרך בה מקיימים יחסי מין. נכון... להזהר כדי להנות!
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי- הדבקה באיידס או במחלות
שירן30/12/2010חשבתי שסבירות ההדבקה באידס נמוכה יותר במין אורלי?
אם אין הבדל בין אורלי ווגינאלי, הרי שעד שלא עושים בדיקת איידס וצהבת אסור לקיים מין אוראלי שבו בחור יורד לבחורה אבל בחורה יכולה למצוץ רק במידה והבחור משתמש בקונדום. - אם זה נכון - הרי שבמציאות הרבה מקיימים מין לא מוגן כי אוראלי הוא די בסיס ברפרטואר של מין מזדמן או בתחילת הדרך עוד לפני שעושים בדיקות.
בנוסף - יש עוד מחלות שבדך כלל לא בודקים בקופות החולים (זיבה / הרפס..) שלא לדבר על פפילומה שלא ברור אם הקונדום מונע הדבקה (?). האם יש לערוך את כול (הדגש הוא על כול) הבדיקות לפני שמורידים את הקונדום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שחולם על שלישיהאלכס26/12/2010
כבר זמן מה ידעתי שהחבר שלי מעדיף פורנו לסביות, לא נתתי לכך חשיבות רבה
עד שהוא אמר שיש לו פנטזיה לצרף עוד בחורה.
אני מפחדת, קיבלתי רושם שלדברים האלה יש נטייה להרוס זוגיות,
האם אני צריכה להעסיק מכך שזאת רק פנטזיה מינית או שקיים חשש שאני פשוט לא טובה מספיק בשבילו?
אני הראשונה שלו.
אני מפחדת שאם ניתן לזה נסיון הוא יכול לראות שיש בחורות יותר יפות וטובות במיטה וללכת אחרי מישהי אחרת.
ידידה אמרה לי שלעומת זאת, אם לא אממש את הפנטזיה שלו קיים חשש שבעתיד הוא יבגוד בי כי ירצה להכיר גוף של בחורות אחרות.
כיצד עלי לפעול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שחולם על שלישיה - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/12/2010אלכס שלום,
ראשית, טוב שאת מכירה את הפנטזיות של בן הזוג שלך ושיש לכם את הפתיחות לשוחח על המיניות שלכם.
מיניות היא דבר מופלא, מלא בטעמים ריחות ןפנטזיות, וללא פנטזיות היא מתקשה להתקיים.
יחד עם זאת, הרבה מאד פעמים , תחרות מינית גורמת למתח שמפרק את הזוגיות. כלומר: הוספת פרטנר מיני יוצר תחרות בלתי נסבלת בתוך הזוג שמביאה להתפרקות.
חשוב לקחת את המידע הזה בחשבון קודם שמצרפים בת זוג נוספת...
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינוריערית25/12/2010
שלום רב, האים ע"י זה שלקחתי פוסטינור לפני שבוע וגם לפני 3 חודשים בערך גם לקחתי (אני יודעת שזה לא כ"כ בסדר ויותר אני לא עושה זאת ) אך בכל זאת האים זה ישפיע בפעם אחרונה למניעת הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/12/2010השאלה לא מובנת?
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לגמור!שמרית25/12/2010
אני בת 21 ויש לי חבר כבר כמה חודשים
אבל יש בעיה אחת אני לא מצליחה לגמור שאני שוכבת איתו
ממש כיף לי ואני תמיד מרגישה שעוש שנייה אני הולכת לגמור אבל זה לא קורה ובסוף הוא כבר גומר בעצמו
זה ממש מתסכל וכל תנוחה זה ככה,
והקטע הוא שאני מאוננת לעצמי במקלחת אני גומרת תוך 3 דק' גג אבל שהוא מאונן לי אני לא מרגישה ככה.
מה הבעיה איך אפשר לפתור את זה???
ויש דרך לגרום לו לגמור יפחות מהר???
בבקשה עזרו לי
מיואשתת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לגמור! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/12/2010נשים רבות לא מצליחות להגיע לאורגזמה תוך כדי משגל ללא עזרה באזור הדגדגן בעזרת היד שלך או שלו או בעזרת ויברטור וכו'.
נסי לאונן את עצמך תוך כדי המשגל. השתדלי ליישם את מה שמצליך לך במקלחת בזמן ותוך כדי הסקס עם בן הזוג.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה...!לין25/12/2010
שלום,
לי ולבעלי יש סקס מאוד חזק וכייפי. כשאנחנו מתחילים לקיים יחסים אני מאוד אוהבת שהוא מגרד את את הדגדגן, הוא מתחיל לגרד לי את זה ממש מהר ואני נהנית מאודד!!אני עוזרת לו בכך שאני מנערת גם את עצמי כדי שהגרידה תהיה יותר חזקה. עד שלבסוף אחרי זמן מה, אני מתחילה להרגיש שכבר נגמר לי הכוח, מתחילים להופיע לי סימנים של כאבים קלים בצד ימין תמיד!! בעצם שבצד מתחת למותניים ומעל לדגדגן. ואני מוציאה אצ ידו של בעלי ואומרת לו שזהו אני לא יכולה יותר- הרבה פעמים אני מרבה לבכות והרבה אחרי זה- למרות שאני מאוד נהנית. אחרי זה בעלי מחדיר לי את האיבר מין שלו והוא גומר בפנים. שמעתי נשים שכשגומרות הן משפריצות. מה זאת אומרת? האם המצב שלי נקרא גם גמירה??...
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה...! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/12/2010לפי התיאור שלך בהחלט נראה שאת מגיעה לאורגזמה. נשים מגיבות בדרכים שונות לריגוש ,לפורקן והשחרור שנלווה לאורגזמה. חלקן צוחקות וחלקן בוכות כתגובה של שחרור .
לכן נראה לי שאת אכן חווה אורגזמה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה דחופהיערה23/12/2010
אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה..לאחר החדירה הופיע דימום כבד שנמשך יומים..האם זה נורמלי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה דחופה - תגובה
רות בן-ציון שכטר24/12/2010יערה שלום,
דימום כבד הוא לא אמור להיות אחרי קיום יחסי מין, כדאי שתפני לרופא/ת נשים
שבת שלום,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון מלגמור בפה?בדוי23/12/2010
שאלה טיפשית ... אי אפשר להכניס מישהי להיריון מלגמור לה בפה נכון? אין דרך בשום אופן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון מלגמור בפה? - תגובה
רות בן-ציון שכטר24/12/2010שלום,
לא, אין הריון מלגמור בפה, ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום סיכוי
הכרויות סקס24/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון מלגמור בפה? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן24/12/2010אין כל אפשרות להריון ממין אורלי כאשר הגבר גמר בפה של הבחורה.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםחסוי23/12/2010
באילו מצבים קונדום יכול להיקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/12/2010יעל שלום,
קונדום נקרע, כשלא שמים לב , מציפורן, למשל. צריך לנהוג בו בעדינות, זהו גומי שעלול להקרע כמו בלון....
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דתי נשוי לאישה נכהדתינשוי23/12/2010
היי אשתי נכה כבר שנה משותקת ברגליים , אני דתי אבל אני מחפש מאהבת בהסכמתה כי אני כבר לא מקיים איתה יחסי מין , אשמח להכיר בנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מסובך
אילן23/12/2010הלב השכל והלב הטוב אומרים
תשאר עם אישתך על תלך למאהבת
כי עם אתה נשאר עם אישתך זה מצווה כי אתה עוזר לה ולא אף אחד אחר
אבל אתה גבר יש לך צורך מיני שאתה לא מקבל
השעלה פשוטה
עם אתה דתי חזק ורוצה לעשות מצווה תידגבר על היצר שלך
תשאר עם אשתך זה שאישתך נתנה לך אישור בעת ברורה
כי היא מבינה את המצב
עם אתה דתי שלא מדקדק במצוות תעשה מה שנכון לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בזמן קיום יחסי מיןחסוי23/12/2010
שלום,
אני בן 22, וחברה שלי בת 18 לפני כמה ימים התחלנו לקיים יחסי מין... וחברה שלי אמרה לי שהיא בתולה ושאני אהיה עדין איתה, אז כמה פעמים כאב לה קצת בחדירה ואחר כך עבר חלק בלי כאבים.. והכל היה סבבה, יום למחרת שוכבים עוד פעם וזה לא הולך היא אומרת לי שזה שורף לה ולא כואב, ניסיתי הכי לאט שאני יכול זה עדיין שורף לה שם והיא גם לא יודעת למה אז הפסקתי, וניסינו ביום השני וזה עדיין שורף, גם ביום השלישי וחן הלאה... אני לא יודע מה לעשות.. שמתי חומר סיכה וזה לא עוזר. למה זה שורף לה שם?
ועוד שאלה.., היא אמרה לי שהיא בתולה, אבל אחרי החדירה שהייתה בפעם הראשונה לא יצא דם, למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בזמן קיום יחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר24/12/2010שלום,
ראשית, לא תמיד יש דמום בפעם הראשונה שמקיימים יחסי מין!
שנית, תחושת הצריבה שהחברה שלך מדברת עליה מחייבת בדיקה וטיפול אצל רופא/ת נשים עם התמחות בסקסולוגיה. רשימת הרופאים הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם.
סופ"ש נעים,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי25/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיות מסוכנותדניאלה22/12/2010
היי!אני בת 30 ובעלי 33 , נשואים 10 שנים ואוהבים סקס טוב וכמעט מקיימים יחסים כל יום .
בעלי לא מזמן סיפר לי על פנטזיה שלו שנצרף אלינו גבר נוסף כי הוא רוצה לראות אותי מתענגת..בהתחלה הייתי בהלם!!!והתחננתי שנשאיר את זה כפנטזיה ושאני מוכנה לדבר ולפנטז איתו כמה שירצה רק בינינו. אבל הפנטזיה הייתה חזקה ממנו כנראה והוא פיתח קשר בצאט עם מישהו.אני לאט לאט נשאבתי לזה כי השני היה שולח הודעות לבעלי שאני יפה וכו..ואפילו עשינו סקס פון עם בעלי אך למרות התחינות של שניהם לא הסכמתי ליותר מזה בשום פנים ואופן.אחרי זה בעלי ראה שהתלהבתי מהבחור ורצה שנפסיק ...אבל אמר נתחיל עם מישהו אחר ולא איתו או שנפגש איתו. אמרתי לו או שנמשיך עם אותו אחד בקשר ולא נפגשים או שאין אחר...בקיצור דיברנו עם הבחור שאנחנו מפסיקים עם זה אבל קרה שנכנסתי לזה יותר מדי ואני והבחור השני התחלנו לדבר בצאט ובפון מאחורי גבו של בעלי...יצא ושבעלי שם לב לזה וסיפרתי לו והוא נפגע מזה אבל אני לא יכולתי להפסיק...ובעלי בשלו דרש שאו שנפגש למרות הכל בנוכחותו ויהיה חד פעמי או שאני והבחור נפסיק את הקשר.מה שכן גם בעלי וגם אני נכנסו למעגל שאנחנו לא יודעים איך לצאת ממנו ...אני זרמתי איתו כדי שלא נגיע למפגשים ורק לפנטז אך העקשנות שלו גרמה לכך שהתלהבתי בסופו של דבר מהבחור כמובן כאחד שאפשר לדבר ולשתף אותו בדברים אך ללא מפגשים...בסופו של דבר הוא האשים אותי שהתלהבתי מהבחור.שנינו מבולבלים
אנחנו אוהבים ולא רוצים לאבד זאת מה שגם לא חסר סקס וקרבה בזוגיות..
זקוקים לעצה דחוף ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעצור ולחשוב טוב
עומר22/12/2010היי
נראה שאתם זוג ליברלי בעל פתיחות מינית וזורמים ביחד שזה טוב.
לדעתי בעלך לקח את כל הנושא של הפנטזיה שלו צעד אחד מעבר,נראה שהוא יעשה הכל כדי להגשים אותה, הוא כל כך להוט על זה שהוא לא רואה בעיניים.
מה שקרה הוא שנתת לו להאמין שהפנטזיה יכולה לקרות,הרי עשיתם סקס וירטואלי, התלהבת מהבחור ונראה שאת גם בעניין אם כי לא עד הסוף, ואני מניח שבעלך חשב שאם הזמן את תתרצי לעניין.
בנוסף עשית משהו שפגע בו קצת רגשית, שהתחלת לעשות את השיחות האלו מאחורי גבו, בעלך לא יכול להאשים אותך "בבגידה" כי הוא יזם את כל ההכרות, מצד שני הוא נפגע כי זה נעשה ללא ידיעתו/אישורו ובלעדיו...וכל העניין של הפנטזיה. זה שהוא יהיה שותף לה.
את צריכה לדעת אם את מעוניינת להגשים את הפנטזיה הזאת או לא, ואם לא אז יש להציב גבול ברור, אין לדבר יותר אם הבחור יש לחתוך את הקשר, את צריכה לדבר אם בעלך ואם כל הקושי שבעניין ולהסביר לו שזה הגוף שלך ואין לך עניין שמישהו אחר יגע בך או יחדור אלייך ואם כל הריגוש שיש לו בעניין זה לא שווה את זה, בנוסף יש את האפשרות שבעלך יוכל להיפגע רגשית אם תמשכי את הפנטזיה או תקחי את זה שלב אחד קדימה במידה ואת תתלהבי מהבחור.
כמו שעמדת על שלך בדברים אחרים, את צריכה להיות חזקה, כי אם את לא רוצה בזה,זה יפגע בשניכם אחר כך, זה יכול לסכן את הנישואים שלכם וחבל, זה לא שווה את זה.
אני מכיר הרבה בחורות שלא היו זורמות כמוך ולא היו מגיעות לסקס וירטואלי, אז צריכה לגרום לו להבין את זה, שידע להעריך את הזרימה שלך.
אבל את צריכה להבין כמו שאני מניח שלא היית רוצה לדעת שמאחורי גבך הוא יוזם שיחות עם בחורות, לך אסור להתפתות כי יש תוצאות לכל דבר שאנו עושים.
חשוב לעשות שיחת הבהרה ולהסביר את הגבולות שלך לאן את מוכנה ללכת איתו לצורך הפנטזיה, ולא להיכנע ללחץ אם את לא רוצה.
מאחל לך המשך זוגיות טובה ומלאה בסקס טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתובנה
רון22/12/2010ללא ספק אתם זוג שחייב !! אבל חייב טיפול !!
תתעשתו לפני שיהיה מאוחר מידי, גם ככה זה לא נראה טוב מבחינת "הזוגיות" שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דניאלה23/12/2010לעומר תודה על התגובה הכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
עומר23/12/2010היי
מקווה שעזרתי לך להגיע להחלטה הנכונה בשבילך ובשביל הזוגיות שלך
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות מסוכנות - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/12/2010דניאלה שלום,
עכשיו, אחרי ששניכם פגועים לא נותר אלא לפנות לטיפול זוגי אצל מטפל/ת זוגי/ת עם התמחות בטיפול מיני.
רשימת המטפלים הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם.
בטיפול בעלך ואת צריכם לבדוק מה קרה שבעלך רצה כל כך "מנאג' א טראויה" , מה קרה שלבסוף הסכמת, ועוד ועוד נושאים שיש לברר במסגרת של טיפול ןלא במסגרת של התייעצות אינטרנטית טו שיחות עם החברה, אלו נושאים עמוקים שצריכים טיפול אמיתי ומקצועי.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות מסוכנות- האומנם? לרות בבקשה
שירן25/12/2010אז למה לא לעשות סקס בשלישיה, פעם אחת וזה? מה הסיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון שאישה נאסרת על בעלה ברגע כזה
גכגכגכגכגכג26/12/2010"אסורה על בעלה ועל בועלה!!!"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני לאחר לידהנ.ש22/12/2010
לפני שלושה חודשים נולד בני השלישי. מאז איבדתי לחלוטין את החשק המיני.
זה לא שאני לא נהנית אני אפילו לא רוצה להנות, כל הקטע משעמם אותי נורא.
לא היו לי בלידה הזו תפרים, זה לא קשור לעיפות, פשוט לא בא לי.
אני משתדלת ליזרום עם בעלי אבל לא יוזמת. בעלי חמוד ומתחשב ולא לוחץ עלי אבל אני מפחדת שאם זה ימשך זה יפגע לנו בנישואים.
אני בת 31 בריאה, לוקחת גלולות מניעה "סרזט"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני לאחר לידה - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/12/2010שלום לך,
כל מה שכתבת, לא לקחת בחשבון שהגוף וגם את עברתם מהפכה גדולה... נכון שאין תפרים, ואת לא עייפה במיוחד ובכל זאת יש משפחה של חמש נפשות יש שינוי גדול.
הספרות מדברת על חצי שנה עד שנה לחזרה לנורמה אחרי לידה.
אם כך.. תני לעצמך את ההזדמנות
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)