מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעמיים?אני16/12/2010
היי אני וחבר שלי נראה לי מנוגדי בתפיסה לסקס קצת...
אני תפסתי את עצמי כמינית אפילו מאוד ,ומרגיש לי איתו ז לא מתחשק לי.
יש לנו קשר מאוד קרוב חברים טובים ,אבל יש ם את איך שאני תופסת אותו בצורה אובייקטיבית שלא קשורה באיך שהטא עבורי וזה מאוד מוריד לי ממנו,מה גם שאני לא עדכדי כך נמשכת אליו. הוא סיפר לי שדיבר עם חבר שאמר לו שהיה רוצה פעמיים ביום, אנחנו במצב שמתראים פעמים שלוש בשבוע ושוכבים פעם-פעמיים ,מבחנתי לא כל פעם שמתראים אני רוצה לשכב כי יותר חשוב לי להיות נפשית איתו וגם אם יש פחות קרבה נפשית יותר קשה לי וגם אם אין הרבה זמן לא רוצה ל"בזבז" אותו במיטה..גם לא יותר מדי נעים לי איתו,מאוד חשוב לו איך אני מרגישה אני לא לגמרי יודעת איך ומה עושה לי טוב .אנחנו אחרי תקופה ארוכה שבקושי היינו אינטימיים והקשר הנפשי מתחיל להתייצב .
אם כן טוב לי איתו נפשית ובמיטה אז אני רוצה את זה אבל לא מספיק מלהיב אותי הסקס איתו ,הוא גם עשה שינויים שמאוד מורידים לי את המשיכה אליו,ואני נמשכת לאחרים ,אבל בנפש בינינו כם יש חיבור מעולה אבל לאו דווקא בסקס ,אני לא אבגוד...אבל מפריע שאין לי סיפוק והנאה איתו
אני גם בקטע של בנות ואומרת לו שיש רצון להתנסות הוא רוצה רק איתו אבל לדעתי זה לא יתן לי את החופש עם אישה אלא כחלק משלישייה ...
עד כמה המצב בעייתי?
אנחנו גם אחרי פרידה שבה יכולתי להיות עם אחרים אבל לא רציתי י לא התחברתי לאף אחד כמו שאני מחוברת אליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעמיים? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/12/2010לא הבנתי מה השאלה?
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין פעם ראשונה עם גבר מנוסהא'14/12/2010
שלום,
אני בת 22.בתולה עד היום מבחירה. אני יוצאת עם גבר בן 35 שהיה בקשר אינטימי עם נשים רבות. החלטתי שאני רוצה לקיים איתו יחסים. אני יודעת שלי אין שום מחלות מין גם כי מעולם לא קיימתי יחסים וגם כי אני תורמת דם כל שלושה חודשים ונראה לי שהיו מודיעים לי אם יש לי מחלה כלשהי. מה אני צריכה לבקש מהבן זוג כדי לדעת שאני לא מסתכנת בכלום (חוץ משימוש בקונדום כמובן - אבל הבנתי שקונדום זה לא הגנה של 100%)? גם, כמה זמן מיום הבדיקה יש תוצאות ודאיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין פעם ראשונה עם גבר מנוסה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/12/2010קונדום מאוד יעיל. תשובה לשלילת HIV מתקבלת וודעות מוחלטת לאחר 3 חודשים לאחר קיום יחסי המין.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה לשתף מישהוא... ב....דודה14/12/2010
אין לי עם מי לדבר על נושא לוהט מבחינתי, אני נמשכת למישהוא מהעבודה... הוא בכלל לא הטיפוס שלי ובכל זאת...
אני נשואה + 4 אוהבת את בעלי אהבה גדולה הוא הראשון והיחיד שלי ואני שלו...
אנחנו נשואים כבר המון שנים ומכירים מגיל 16 ואף פעם לא חוויתי משיכה למישהו אחר!
כמובן שלא שיתפתי אף אחד ואני מרגישה מצד אחד שפתאום נכנס לחיי פרץ של אנדרנלין ואני מודעת למיניות שלי מחדש, אבל - זה משגע אותי ואני עסוקה במחשבות כל היום על הבחור , מרגישה בוגדת בבעלי (שאותו אני אוהבת), מרגישה מזוכיזתית נהנת מהעינוי ...
למישהו יש עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה לשתף מישהוא... ב.... - תגובה
רות בן-ציון שכטר14/12/2010שלום לך,
כמה אמיתית וכנה ומרגישה, ובכל זאת בצומת קשה ביותר.
מכיוון שהנושא עדין מאד ואמיתי מאד כדאי לך לפנות לטיפול, איש/אשת מקצוע יסייעו לך לברר את הדברים מעבר לשטף בו את נמצאת כעת.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קרה ביננו שום דבר
דודה14/12/2010רציתי לציין שלא קרה בנינו שום דבר - הבחור מהעבודה לא יודע כמובן על רגשותי...
אולי הוא מרגיש ...
אך המשיכה קיימת ותחושת הבלבול אדרנלין והעינוי המתוק שעובר עלי, קשים לי
אני מרגישה כמו מי שמכור להימורים... מצד אחד הידיעה של הפסד (הברור מאיליו) ומצד שני הרגשה של ריגוש מהרווח (תשומת הלב ועוד...)
כן קבעתי פגישת יעוץ עם בעל מקצוע ... כנראה שיש בי צדדים שלא ידעתי על קיומם וזה מה שמפחיד ומרגש אותי בו זמנית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש במצבך
anonimi14/12/2010אשמח להיות לך משענת ברגעים אלו היות ואני חש את מה שהינך חשה אך כלפי הצד השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע מה בדיוק...
דודה14/12/2010מה עובר עליך? אולי זה לא בדיוק אותו הדבר? אולי זה כן? מה קרה לך...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרלילה מסריחה
רון14/12/2010"אימא" אעלק .......
"תתבישי אימא ורעייה לדוגמא"
בוגדנית שכמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תשפוט אדם לפני שהית בנעליו!
דודה14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן15/12/2010מה שעובר לך עובר לכל אישה או גבר נשוי (היצר הפיתוי)
ראים בת או בן זוג לעבודה ויש ידלקות אך אין מה לעשות
פשוט צרך לשכח אותו ולהגביר את האהבה לבעלך שאת אוהבת
הכין אני ממלץ ללכת לאיש מקצוע בשבל לקבל יעוץ מה לעשות
שהגבר שבראש שלך יעלם
עם בעלך פתוח ראש בנושא הסקס
אפשר לעשות חילופי זוגות את אומרת לו מי היה הזוג שלך לילה אחד והוא אומר לך מי בת זוג לילה אחד
אבל ההצעה הזות בגדר המלצה בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!איילה13/12/2010
היי
אתמול עשיתי סטץ מדהיםעם בחור מדהים שהתחיל איתי בפאב. הוא היה כל כך מקסים וסוחף ולא יכולתי לעמוד בפניו... הבעיה רק שזה הלך קצת יותר רחוק ממה שתכננתי... אני אוהבת לפעמים סקס אנאלי אז ביקשתי ממנו להתקלח יחד, רחצתי היטב את הכל ואח"כ במהלך הסקס עברנו לאנאלי. נהניהו מאד אבל רציתי לשתות את הזרע שלו כי הוא היה כל כך מדהים! אז לפני שהוא גמר הוצאתי את הזין שלו מפי הטבעת שלי ומייד התחלתי למצוץ לו - בלי לחשוב! זה היה כל כך כיף וגם שתיתי לו את הזרע אבל עכשיו אני מודאגת! תרגיעו אותי בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאיילה
אביתר - נשוי14/12/2010הי איילה,
קשה לי להירגע ממה שכתבת...
אני כל כך מקנא בבחור מהפאב.... הגשמת לו את כל הפנטזיות שלי.....
יש מצב לשחזר אתך את הערב?
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבינה
ס22/12/2010איכס ! מגעיל אחד!
אתה נשוי ורנהנה ליקרוא כאלו דברים מבחורה אחרת ועוד אתה מעז להציע לה לעשות את אותו הדבר איתך בעוד שאתה נשוי? בגלל אנשים חראים כמוך יש 40%גירושין בישראל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת עמד לי הזין
momo15/12/2010אני מרגיש שהזיין שלי מתפוצץ עוד מעט מהתיאור המדהים שלך על אופן הזיון
ובקשר לתחושות והפחד שאת מרגישה את תעזבי אותך מהמחשבות הללו כי כבר נהנית אז אל תתני למחשבות להשפיע עליך שלילית ואם את רוצה עוד כיף את יכולה להיות אתי בקשר ואשמח לעזור ולעשות לשנינו שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף! - תגובה
שירן17/12/2010מעבר לזה שהפרטנר שלך מימש פנטזיה של הרבה גברים:
לפי מה שכתבת עשית מין לא מוגן עם בחור שאת לא מכירה - סיכון גדול - תבדקי את עצמך בעוד 3 חודשים (אידס / צהבת / פפילומה)
הסיכון הקטן יותר הוא שמצצת לאחר מין אנאלי ללא קונדום - מקסימום זיהומים בגוף - זה יעבור (מומלץ אפילו לא לחזור לואגינאלי לאחר אנאלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך אפשר להסביר את זה שזה היה
איילה19/12/2010לי כל כך טעים למצוץ לו ישר מתוך הטוסיק שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך אפשר להסביר
אפי19/12/2010מה מדאיג אותך יותר: הסיכון או שאת לא מבינה למה היה לך טעים?
אפשר להניח שהיית נקייה למדי כדי שלא יהיה לך טעם של קקי (דרך אגב - סתם לרחוץ את הטוסיק מבחוץ לא מספיק בדרך כלל) אחרת היה ממש לא נעים וגם לא טעים.
כנראה שגם את היית כול כך מרוגשת ומחורמנת כך שלא הבחנת בטעם, אם היה.
שוב - הסיכון הגדול הוא מין לא מוגן ולא מציצה לאחר אנאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחח..איילה...את גדולה מהחיים...
a.w18/12/2010אהבתי את התיאור.......(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לגמור....רעות13/12/2010
היי, אני בחורה צעירה בת 18... עושה סקס באופן קבוע, אבל בעיקרון גומרת לעיתים רחוקות מאוד, לעיתים נדירות. ניסיתי לאונן ולא הצלחתי לגמור ניסיתי תנוחות שונות ולא הלך, ירדו לי ולא גמרתי... אני מכירה את התחושה של אורגזמה חוויתי אותה בעבר. אבל רק בעבר. זה לא נורמלי בעיניי ואני מקנאה בכל אלה שמשפריצות.
זקוקה לעזרה בבקשה....
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן14/12/2010תעשי גוגל רוב אנשאים לא גומרות
איתי נתן לך טיפ
לגרות את האיברים שמעברים מיניות
לדוגמה שאת מאוננת קחי 2 אצבעות ותצבתי אותן כמו מספריים
זה מעבר תחושה מינית ואחרכך תיגע באיבר המין שלך
כמה שתהי מגורות מינית עולי כך תגמרי
עם הבן זוג שלך
במשחק המקדים הבן זוג שלך מלקק לך את תעלות האזן
זה גם נתן תחושה מיניות
אפשרות נוספת זה איברי מין יש משכיר שמתלבש על הפין של הגבר והוא רוטט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן הוא מטפל מיני מתוסכל
חיים14/12/2010אילן הוא מטפל מיני מתוסכל ועילג
בטח הוא מאונן כל היום ולא זיין בחורה מימיו
אילן אולי תציע לה את עצמך?
נראה שאתה מתאים להיות סרוגייט.
אני מציע לך בידידות לפני שאתה נותן עיצות לאנשים
תלמד לכתוב עברית ואחר כך תזיין בעצמך נשים אולי תלמד משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמור.... - תגובה
רות בן-ציון שכטר14/12/2010רעות שלום,
מסתבר שגם להגעה לאורגזמה היא משימה. וכעת כשאת נלחמת על הענין העניין הופך למשימה עוד יותר קשה.
החלק המשמח בספור שלך הוא שכבר חווית אורגזמה ואת מרגכירה את ההרגשה
,כלומר את יכולה להגיע לשוב לתחושה הזו לשחזר אותה.
כדי להגיע לאורגזמה הדבר החשוב ביותר זה להשתחרר, או מדויק יותר להתמסר לעונג בלבד , להנאה החושנית הגופנית . כעת את עסוקה במחשבה אני אגמור או לא וכשאת עסוקה במחשבה הזו את לא מצליחה להגיע לאורגזמה.
נסי מוסיקה שאת מאד אוהבת, התנתקות, טוטלית ואז..
אותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים
דודה14/12/2010גם הוגינה הנשית היא שריר שלפעמים צריך אימון...
יש מס' תרגילים כדי לשלוט באורגזמה - קיווץ כאילו את מפסיקה שתן והרפיה במהלך היום ילמד אותך מה לעשות בשעת הסקס ותוכלי לשלוט באורגזמה שלך, כמובן שצריך גם להיות בעניין, גירוי ופנטזיות עוזרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טופלתי אצל סקסולוג שרשיונו נפסלרחלי12/12/2010
שלום,
טופלתי אצל סקסולוג ישראלי שחי בלונדון שרשיונו נפסל בשם אביתר לפידות.
המקרה שלי שלא יכולתי להגיע לאורגזמה כעשר שנים.
הומלצתי בחום לטיפול אצלו. הוא שכנע אותי שצריך בדיקה פיזית, והציע עצמו כסרוגייט.
האמת שהטיפול הצליח יותר מידי, והוא גרם לי לאורגזמה כל כך גדולה שהיום אני רוצה את זה לפחות פעם ביום. הטיפול כסרוגייט נמשך כשלושה חודשים, פשוט התמכרתי ל"פגישות אתו" עד שהבנתי שהעסק שלו נסגר בגלל ששללו לו את הרשיון. עכשיו אני מבינה גם למה...
חזרנו אני ובעלי (שמאוד שמח בהתחלה,מאוד עייף ואף מתךונן על הקצב...) ארצה, אבל כעת אני קצת דואגת.
אולי כל זה היה לא בסדר, זה לא היה אתי מצדו, ואני עכשיו מכורה קצת למין.
רק מלדבר על כך, אני כבר רוצה לעשות זאת אתו או עם בעלי, או כל אחד אחר...
מה עושים?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופלתי אצל סקסולוג שרשיונו נפסל - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/12/2010לא ברור מה את שואלת? מה עושים לגבי מה?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אקס מטופלת אצל אביתר לפידות
אביתר - נשוי14/12/2010אני גם הייתי מטופלת אצל לפידות אביתר, הבחור פשוט חולל בי מהפך מקצה לקצה.
עם בעלי במשך 15 שנה תמיד זייפתי אורגזמה, ולא סיפרתי לבעלי את האמת.
ניסיתי אפילו מהצד, וזה לא עזר.
לאחר שלושה טיפולים הוא באמת הציע שיטפל באופן אקטיבי יותר, והסביר לי שמקובל בעולם הסרוגייט. כמובן האמנתי לו.
לאחר שני "טיפולים" האורגזמה שבה אליי. אבל מה שהוא עשה לי, הזרמים והרטט שעברו לי בגוף בעת האורגזמה, לא הצלחתי לשחזר עם בעלי, או אחרים.
אבל מה שחשוב האורגזמה חזרה אליי, ולאחר תקופה ארוכה של יובש והתפרצות כזו, אני ממש הייתי חייבת להשלים מהצד...
מידי פעם הייתי חייבת "טיפול" עם אביתר, וואו...... איך הצטערתי שהקליניקה שלו נסגרה. לפי הצהובון המקומי, הוא שילם כמיליון לירות שטרלינג. ולפי השמועות הוא עזב את לונדון והשאיר חובות... אם מישהו שומע היכן נמצא, אני אשמח לדעת....
אני פשוט חייבת את ה"טיפול" החודשי שלי!!!!
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות..
לירון23/12/2010אשמח להיפגש איתך ולעזור לך שעות.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יורדת לי - מתי לדבר ?מנוסה12/12/2010
היי
התחלתי לצאת עם מישהי חדשה ושכבנו פעמיים ובפעם האחרונה כשלא הצלחתי לגמור היא אמרה לי שהיא היתהיורדת לי אבל היא לא אוהבת לרדת - שאלתי אם זה בגלל שקשה לה פיזית ולא ממש הבנתי - בכל מקרה אני מעוניין לדבר איתה על זה עוד ולהבין מה הקושי שלה ואיך להתקדם משם כי מין אורלי חשוב לי וזה מבאס כי זה מרגיש כמו מערכת יחסים ממש טובה ורצינית ואני לא רוצה לפסול אותה רק בגלל זה ! השאלה שלי היאמתי לנסות לדבר איתה על זה ?אחרי הסקס ?לפני הסקס? מחוץ לחדר המיטות ?בזמן הסקס ?? מתי להעלות את הנושא שוב והיעקר לא לגרום לה להרגיש שבלי זה היא לא שווה לי ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה יורד לה?
נמרוד12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יורדת לי - מתי לדבר ? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/12/2010ממליץ לך לדבר על נושא המין מחוץ למיטה כאשר מאוד חשוב לא להישמע ביקורתי.
דבר על מה אתה אוהב ומה היית מעוניין שיקרה במין שלכם. אמור לה שהקשר חשוב לך ושהיא עושה לך את זה אך העדר המין האוראלי מפריע לך..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לענג אישה !נמרוד12/12/2010
איזה כיף הבאתי את אשתי לשפיכה , הסבלנות והעבודה הקשה משתלמות .
אתמול בערב שכבתי עם אשתי לאחר שירדתי לה והיא גמרה ולאחר שחדרתי אליה ואני גמרתי ,אשתי הפנתה אלי את ישבנה והראתה לי את הדבר הכי יפה בעולם ,שניי לחיים של הישבן המדהים שלה ובינהם מבצבצות שפתיי הכוס שלה , לא יכולתי להתאפק והסתערתי עם הלשון שלי לעבר הכוס שלה ,לאחר זמן מה שמעתי את אנחות העונג של אישתי והתחלתי להרגיש התכווציות מכיוון הכוס שלפתע שפריץ ועוד שפריץ ועוד שפריץ של נוזל שטפו לי את הפנים , אני לא יכול לתאר את האושר שהציף אותי ,סוף סוף גרמתי לאשתי שפיכה , נעמדתי ושאלתי אותה ,גמרת שפכת ? והיא בצחקוקים ענתה בשאלה שפכתי ?העדויות דיברו בעד עצמן נוזל רב על הסדין נוזל רב על פניי וכול אזור הכוס והבטן התחתונה של אשתי רטובים לגמריי אין ספק אשתי השפיכה ,איזה כיף .
פה אני חייב להביא ארוע מן העבר .
תמונה :
חברה שלי (לא אשתי הנוחכית ) שוכבת על המיטה רגליים פתוחות אני רוכן על ברכיי מול רגליה הפתוחות ופשוט אוכל לה את הכוס , לפתע שפריץ אדיר שוטף את פניי ,אני מתרומם מהכוס עם פרצוף רטוב ומבט של סימן שאלה ,חברה שלי שוכבת בריפיון אברים על המיטה ואני שואל אותה ,מה זה היה ?והיא מחזירה לי בשאלה מה היה ? פשוט גמרתי ? אני מצביע על פניי ועל הרצפה והסדין הרטובים והיא עונה לא יודעת זה פעם ראשונה שאני משפריצה ככה ,
מאז חקרתי קצת על התופעה וגיליתי שיש דבר כזה שפיכה נשית אצל % קטן מהנשים , דרך אגב מאז כול משגל כמעט נגמר בזה שחברה שלי הייתה גומרת בליווי שפריצים של נוזלים מהכוס ולא רק במין אוראלי , אלה גם מחדירה .
אם אני עושה 1+1 משניי המיקרים האלו ישנם כמה מסקנות
א. עבודה קשה וחקר גוף האשה מביאה שכר רב
ב.כנראה כמעט כול אישה יכולה להגיעה לשפיכה נשית
ג.אני מקווה שפרצתי את הסכר עם אשתי וגם היא תתחיל מעכשיו לגמור בליווי השפרצות .
אז הוכל להגיד שהגעתי לטופ ולא לנוח על זריי הדפנה ,אלה להמשיך להזדיין עם אשתי עוד ועוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בטוח שהיא לא השתינה עליך?
מנוסה12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח!
נמרוד12/12/2010ברור , זה לא שתן וזה דיי ברור , היא פשוט גמרה השפיכה השפריצה מרוב עונג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמין לי חוויה
אילן13/12/2010חוויה לראות אישה מסופקת מינית
(אתה מרגיש ווינר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמממ12/12/2010
היי אני בת 22 ומתקשה לגמור רק מחדירה.. יותר נכון זה לעולם לא קרה
איך אפשר לשפר את זה??
יש לי שלושה ילדים מקסימים ונמאס לי לגמור מאביזרים שונים או ממאמץ מופרז של בעלי
ועוד עיותר מזה כשהוא חודר הוא מקסימוםםםםם תוך שתי דקות גומר....
זה ממש מתסכל....
למה זה קורה???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן13/12/2010פתרון לגביך
יש מחקרים שאומרים שחלק מי הנשים לא גומרות מי חדירה
צרך פשוט לבחור תנוחה שתתן גירוי לדגדגן
או פשוט לא לילחם נגד זה ופשוט שיענג אותך במין אורלי (לרדת לך)
לגבי הבעלך יש מדרכים איך לעקב גמירה ויש שם אימונים אישיים לשרר ה PC
אבל לפי דעתי שיגמר תעשו סיבוב שני
צרך לנהות ליתסדר בסקס וככה היה מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
רות בן-ציון שכטר13/12/2010לבת 22 שלום,
לשאלתך יש שני חלקים
1, לבעלך יש כפי הניראה שפיכה מהירה, ענין שניתן לטפל בו, אם הוא מעונין בכך. לצורך כך כדאי שיפנה למרפאה לטיפול מיני באזור המגורים שלכם. המרפאות המוכרות נמצאות האתר של איט"ם.
2. לענין האורגזמה שלך: לא כל הנשים מגיעות לאורגזמה מחדירה, ברב, לא מגיעות לאורגזמה מחדירה אלא מגירוי של הדגדגן, יחד עם זאת התאור שלך של מאמץ מופרז וכו' הוא תאור של חוסר הנאה. ניראה לי שכדאי שתפנו יחד למרפאנ לטיפול מיני שם תקבלו הרחבה לגבי היכולת לענג אחד את השני וגם לטפל בשפיכה המהירה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול לעזור לך ולתמוך בך
momo15/12/2010אני יכול לעזור לך ולתמוך בך ואת יש לך הזדמנות אתי לגמור יותר מפעם ותרגישי הרגשות נפלאות שלו הרגשת בחיים כי סקס זה תענוג ותחושות וסבלנות וידע וחוויות וחבל שיש לך בעל כזה שאת סובלת אותו אבל עד מתי את יכולה לסבול???
תהיי אתי בקשר 05230.49.762* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר..dan11/12/2010
ההיתי אצל סקסולוג והוא אמר לי לימדוד את איבר המין שלי .
עכשיו ביקרתי בכמה אתרים איך מודדים לאורך ולעובי וכל אחד אומר משו אחר אשמח לישמוע תשובה .
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידה
בועז סופר11/12/2010הדרך הטובה ביותר היא למדוד מלמטה, החל משק האשכים. העובי כדאי למדוד ליד ראש האיבר, ובאמצע האיבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בן 14אנונימי11/12/2010
כתבתי כאן לפני כמה זמן הודעה שאני מאונן מוזר ...
אמרו לי שזה לא משנה וכל אחד מאונן איך שהוא רוצה
אבל אני מפחד שאני יהיה גדול (לעשות ילדים.) אני לא יצליח .
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 14 - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן11/12/2010מה הבעיה עם דרך האוננות שלך?
אין דרך "נכונה" לאוננות-כל אחר ודרכו הוא.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות שיפור?לשעבר10/12/2010
אני ובן זוגי ביחד אחרי תקופה לא פשוטה,הבסיס של הקשר נבנה מחדש והולך טוב ומשתפר
הוא אדם נפלא בזכות עצמו ואיתי הוא מדהים,תומך,מפרגן בן אדם מדהים
יש פעמים שבחייו הוא שכיביכול לא אמורים להשפיע עליי הוא נתפס ע"י כחנון או ככבד
דבר שמאוד מוריד לי ממנו,למרות שזה לא פוגע בזמן או בטיב הקשר בינינו
ומה עוד שהוא לא סקסי בעייני, אני לא אוהבת את השיער שלו,את העיינים רק לעיתים רחוקות,את השפתיים, כשאצל בחורים אחרים הדברים האלו יכולים מאוד להדליק אותי
אני רואה בחורים אחרים שנראים הרבה יותר טוב ממנו, הוא מנסה להיוץ שרירי,אבל יש לו שומן והוא מאשים בזה גם לפעמים את הלימודים שאחרי מבחן הוא יעשה דיאטה וכאלה ...
הוא מקסים אבל בהרבה מובנים אני לא נמשכת אליו...
אני מאוד מושכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו
רון10/12/2010אז מה את אומרת בזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שיפור? - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/12/2010שלום,
את מבחינה בין המשיכה הפיזית למשיכה הרגשית והאינטלחקטואלית לבן הזוג שלך.
במידה ואת לא מתגברת על חוסר המשיכה הפיזי יתכן ואת צריכה לשקול פרידה. מאידך, זה המראה שלו, יש גבול עד כמה הוא יכול ל"עבוד" על המראה שלו, ועד כמה את תתסלי אותו עם תלונות על המראה שלו.
יחד עם זה ברור שיש לו תכונות שמאד נעימות לך שחבל לך לוותר עליהן, זאת אומרת שאת צריכה לבדוק עם עצמך במה את בוחרת.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה וסיכוניםשימי09/12/2010
שלום, רציתי לדעת האם יש סיכוי לחלות במחלות מין למיניהם כאשר מתקיימים יחסי מין עם קונדום ?
ומה קורה כאשר אני נמצא אצל נערת ליווי נניח, או מישהי שעוסקת במתן שירותי מין והיחסי מין מתבצעים עם קונדום? האם הסיכוי משתנה למרות שאני משתמש באמצעי מניעה (קונדום)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה וסיכונים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/12/2010שימוש בקונדום מקטין למינימום את ההסתברות להדבקה במחלת מין, גם במין עם זונות.
בקיום יחסי מין עם אנשים מזדמנים ועם זונות מאוד מומלץ להשתמש בקונדום כדי להקטין את החשיפה למחלות מין.
קונדום לא מגן מהדבקות מכינים של הערווה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לחטוף בקלות פפילומה
בועז סופר11/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום ופפילומה
אפי14/12/2010האם קונדום אינו מגן בפני פפילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורמלי??אנונימי09/12/2010
חבר שלי ואני כבר שנה ביחד. הוא החבר הראשון שלי ששכבתי איתו.
רציתי לשאול אם זה נורמלי שכל פעם שאנחנו רוצים לשכב והוא מתחיל לגעת בי או מנסה להחדיר את הזין שלו כואב לי בהתחלה כמו בפעם הראשונה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי?? - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/12/2010שלום,
אחרי שנה שמקיימים יחסי מין עם חדירה לא צריכם להיות כאבים. כדאי מאד לפנות לברור לרופא/ת נשים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת פאולה או טנטרה
בועז סופר11/12/2010יש תרגילים שעוזרים לכווץ ולהרפות את שרירי הנרתיק. נסי את שיטת פאולה, או טנטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנקות לפני מין אנאלירחלי09/12/2010
שלום רב.
הבנתי שכדי להתנקות לפני מין אנאלי, צריך לעשות חוקן חד פעמי.
האם זה הגיוני לעשות את 3-4 פעמים בשבוע?
זה לא יכול להזיק לגוף אם עושים את זה בתדירות כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנקות לפני מין אנאלי - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/12/2010שלום לך,
כל עוד החוקן נעשה בעדינות וללא פציעות של הרקטום, אין שום בעיה.
אולי כדאי להתיעץ עם גסטרואנטרולוג כמה פעמים בשבוע מותר לעשות חוקן קטן
בכל מקרה הענין נכון מינית כל עוד שני בני הזוג נהנים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנקות לפני מין אנאלי
אפי14/12/2010במציאות זה לא כול כך עובד כי אם במהלך הסקס החלטתם לעשות סקס אנאלי לא הולכים קודם לעשות חוקן
הסיכון הוא שיכול להיות שיהיה קצת קקי על הזין או באזור המפשעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)