מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בקיום יחסי מין, סקסשמעון08/01/2011
שלום,
עם אני רוצה לחרמן ולא להכניס להריון אז אני צריך להכניס את הזין לכוס או לתחת?
ועם אני רוצה להכניס להריון אז אני מכניס את הזין לכוס או לתחת?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בקיום יחסי מין, סקס - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/01/2011להריון אפשר להיכנס לקיום יחסי מין בפות בלבד.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוהבת במורה שליאני08/01/2011
שלום, אני בת 25 סטודנטית.
לאחרונה התאהבתי במורה שלי.
דתייה, נשואה ואמא ל6.
אני יודעת אולי זה לא המקום לכתוב.
אני יודעת לכי לטיפול.
אבל לא. אני לא יודעת מה לעשות.
היא מוציאה אותי משיווי משקל. אני רוצה את קרבתה כל הזמן ולא יודעת מה לעשות.
ברור לי שמבחינת החוק הדבר אסור. או לפחות מבחינה מוסרית.
אני פוחדת.
פוחדת לעזוב את הלימודים בגלל זה.
כבר שנתיים לתואר למה זה קורה לי עכשיו?!
אני חייבת עזרה מהר.
לספר לה? לעזוב?
מה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לך
דנה09/01/2011כנסי אלי לפייספוק אתן לך כמהטיפים נשיים טובים דנה אהרון ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..אולי..
אני12/01/2011תתני לי מייל? כי יש מלא דנה אהרון בפייסבוק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהבת במורה שלי - תגובה
רות בן-ציון שכטר13/01/2011שלום לך,
כן, התשובה היא לכי לטיפול. כי שם תהיי במקום דיסקרטי, אובייקטיבי שרוצה בטובתך.
אל תלכי לחלוק עם המורה את רגשותיי, אל תעזבי את הלימודים. לכי להתייעץ עם אדם חיצוני שרצה עבורך את הטוב ביותר עבורך.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיהA08/01/2011
הלכתי למרפאה..(לא משנה מאיזה תחום,לא חשוב לציין לדעתי)..והיה לי אז רופא..ועכשיו הוא כבר לא הרופא שלי..יש לי רופאה אחרת...והענין הוא שמאז שראיתי אותו בפעם הראשונה אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו...אני נמשכת אליו בצורה מטורפת! בפגישה הראשונה,חייכתי בלי הפקסה..והוא גם כזה צחק..והוא סקסי ברמות קשות! אין דברים כאלה...לפחות בעיניי...ואני ממש לא נמשכת לכל אחד..פעם בהרבה זמן קורא לי כזאת משיכה מטורפת...צריך להיות את הדבר היחודי הזה שמדליק אותי...כשאני פוגשת אותו,אז מאוד מענין אותי לדעת אם הוא מרגיש את זה? אני כל הזמן חושבת,הוא קולט אותי? או לא? עכשיו,זה קצת בעיה כי זה הגיע לכאלה רמות שמידי פעם אני מאוננת עליו כמו חייה....אבל זה לעולם לא יקרה... :( מה לעשות?!
אשמח מאוד לעצה ממישהו...ותודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
A08/01/2011אני בת 21 ועדין בתולה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה
גורדון08/01/2011היי יש לי פתרון עבורך ממטפל אחר .....תני צאנס בן 30 מהמרכז ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/01/2011השאירי זאת ברמת פנטזיה בלבד!
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוויתי לתשובה אחרת
A08/01/2011אבל צערי כנראה אתה צודק...אין לך עוד שום דבר להגיד לי מלבד להשאיר זאת כפנטזיה בלבד? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם הראשונה ..דנה יצחק08/01/2011
יש לי שיערות לאורך פי הטבעת ומסביבה ואני לא יודעת איך להוריד אותם .. כשנשים מקיימות יחסי מין הגברים רגילים לראות את זה אצלן או שהן מורידות ? אני חוששת שאני לא כמו כולן , לפחות כמו רובן .. הבנים יודעים ומוכנים לראות את זה או שזה תיהיה הפתעה בשבילהן שלבת הזוג שלהן יש את ה'בעיה' הזאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם הראשונה .. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/01/2011לנשים וגברים יש שיעור מסויים ברמות כאלה ואחרות.
אני חושב שבשלב זה יהיה נכון להתנסות במין בקרבה ופחות לתת תשומת ל לשיעור.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדרותם07/01/2011
שלום
ממה נובע פחד מאנטימיות ומבוכה מסקס ? אפשר לטפל בזה באופן עמצאי?
אני בת 22 שכבתי פעמים בודדות , לא שיתפתי פעולה למעשה לא זזתי בכלל אפילו לא יכולתי לנשק , הרגיש לי נורא לא טיבעי , לפעמים אני רואה בשידור חי איך אנשים מקימים יחסים וזה נראה לי משפיל ולא בשבילי , אני חייבת לציין שאני נראת ממש טוב ומאוד מחוזרת .
תודה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מסקס
גורדון07/01/2011היי רותם לדעתי הפחד והמבוכה שלך מסקס יכולים לנבוע מחינוך נוקשה שסקס זה דבר רע ודוחה או אמונה שלך שזה משהו מלוכלך.כמובן שיתכנו סיבות נוספות .... כתבת גם ששכבת עם גבר מספר פעמים ולא זזת ולא הרגשת נח -למה לא דיברת איתו ושיתפת אותו בהרגשה שלך?את לא חייבת לעשות משהו שפוגע בך!!שתמצאי מישהו שאת תסמכי עליו ויהיה לך נח איתו אז הדברים יסתדרו יותר טוב.ביי וערב מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/01/2011רותם שלום,
בודאי שניתן לטפל בפחד שלך מקיום יחסי מין. הוא פחד כמו על פחד אחר, ומכיוון שפחדים הם ברי טיפול גם הפחד הזה.לכן, כדאי מאד שתפני לטיפול פסיכולוגי כדי לטפל בענין , זה המקום.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת יחסיםחדשה07/01/2011
שלום,
אני בת 23, ורק לפני כשלושה שבועות אבדתי את הבתולין שלי סופסוף, אני יודעת שזה מאוחר אבל ככה קרה...
שכבנו רק 3 פעמים לבינתיים, החדירה עצמה כואבת לי אבל אני מניחה שזה משהו שיסתדר עם הזמן. מה שמטריד אותי זה שאחרי החדירה, ברגע שהוא מכניס יותר עמוק אני מרגישה מעין כאבים מוזרים באגן, כאילו עוברים לי בצדדים של הבטן וחודרים קצת לגב, קשה לי להסביר איפה זה בדיוק כי זה פנימי. כיאלו אני מרגישה שהוא נוגע לי שם במשהו מזיז אותו למעלה והמפגש הזה כואב.
אני לא יודעת, אולי זה טבעי?
פשוט זה קצת מטריד אותי. גם לא ירד לי דם עדיין באף אחת מן הפעמים ששכבנו, יכול להיות שהכאב הזה קשור לקרום שלא מצליח להקרע?
סליחה על הבורות ותודה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת יחסים - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/01/2011שלום לך חדשה,
ראשית אין דבר כזה מאוחר כדי להתחיל לקיים יחסי מין, התחלת כשהתאים לך!
שנית, אין דבר כזה קרום בתולין יש טבעת בתולין, והיא מתרחבת ככל שמקיימים יותר יחסי מין. ולא לכל אשה יש דימום כאשר היא מקיימת יחסי מין לראשונה.
בענין הכאב כדאי מאד שתפני לרופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג/ית. הרשימה של הרופאים עם שתי ההתמחויות הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם. רופא כזה יתן לך פתרון לכאבים, כדי שסופסוף תהני מחיי המין שלך,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ביחסיםמיכל06/01/2011
קצת קשה לי להגיד את זה כי אני מתארת לעצמי מה הולכת להיות התשובה שלכם...
אני ובן זוגי ביחד כבר 3 חודשים, אנחנו ביחד כמעט כל יום ישנים ביחד אוכלים ביחד צוחקים מדברים ממש כמו חברים טובים ולא נראה שימאס לנו אחד מהשניה בקרוב.
אבל יש בעיה קטנה, הוא רוצה כל הזמן סקס (אני יודעת שיש כאלה שיחשבו שאני מטורפת שאני קוראת לזה בעיה). ולעיתים אני מרגישה שהוא רוצה אותי מינית יותר מאשר ריגשית. אתמול ישבנו אחד ליד השניה כל אחד מול המחשב הנייד שלו וראיתי שהוא מסתכל באינטרנט על ההגדרה של "התאהבות".. לא התביישתי לדחוף את האף ואפילו קראנו את זה ביחד ודיברנו על זה אח"כ.. הוא אמר לי שהוא אף פעם לא התאהב או לפחות לא הרגיש ככה.. לפני המערכת יחסים שלו איתי הוא כל הזמן היה מחליף נשים ובקיצור "מתפרפר". אני לא יודעת עד כמה קל לשנות בנאדם מסוג אחד לסוג אחר של בנאדם בחודש חודשיים או אפילו שנה.. אבל אני מרגישה שהמערכת יחסים שלנו יכולה להחזיק ולהיות המערכת יחסים הרצינית הראשונה שלו. אבל זה קשה לי שהוא כל שניה רוצה רק סקס וזה לא שאין לנו דברים חשובים אחרים לעשות (אנחנו סטודנטים לומדים ביחד).
האם זה באמת אומר שחבר שלי נמשך אליי מינית יותר מאשר ריגשית? ויותר חשוב - איך אפשר לשנות את זה ולגרום לו להתאהב בי ולהודות בזה? ולהפסיק לרצות סקס כל הזמן??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
עומר06/01/2011היי
מערכת יחסים שמושתת על סקס, היא לא מערכת יחסים אמיתית, סקס זה חשוב לזוגיות אבל לא רק, צריך הרבה דברים מעבר.
אני מציע שתשאלי את עצמך מה חשוב לך בזוגיות, ובבן זוג שלך, איזה תכונות אופי, איזה זוגיות מתאימה לך...
אני לא יודע בני כמה אתם, ולפעמים זה כיף לא ללכת לפי נורומות, לעשות חיים וכדומה, אבל אם את מחפשת קשר רציני, את צריכה לבדוק עד כמה הוא רציני לגבייך.
יכול להיות שהוא רציני והוא גם אוהב סקס, אך יש בילויים אחרים חוץ מסקס...
תנסי למשוך אותו לכיוונים אחרים, דברים שאת אוהבת לעשות ותראי איך הוא זורם איתך.
תחשבי על זה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה ביחסים - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/01/2011מיכל שלום,
ההתאהבות היא פרק הזמן המקדים את האהבה, בפרק הזמן הזה המשיכה המינית בשיאה. לכן, ההפרדה שאת מכנה אהבה מינית ואהבה רגשית טינה מדויקת. אתם נמצאים כעת בתקופת ההתאהבות שבה הלהט והמשיכה המינית חזקים יותר מבכל תקופה אחרת בזוגיות.תאוריות שונות דנות בפרק זמן זה יש הטוענים שהוא אורך בין 3 חודשים ל4 שנים ויש הטוענ ים שבממוצע שנה וחצי, בכל מקרה זה לא נמשך לנצח.
ובכל זאת,בפרק זמן זה נוצר בסיס למיניות וטוב שיש משיכה מינית עזה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה
דני09/01/2011אין משיכה מינית בלי משיכה רגשית לאורך זמן,אם הוא חושק בך מינית כל כך סביר להניח שיש גם רגש והרבה גם אם הוא מדחיק את זה.ברגע האמת הוא יהיה שם..תהני מכל רגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לקוטר הפיןמוטי06/01/2011
האם קוטר פין שנע בין 4.5 ל-5 ס"מ נחשב גדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לקוטר הפין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/01/2011נחשב לבסדר ונורמלי.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנחנו זוג צעיר בני 23אלמוני06/01/2011
כפי שרשמתי בכותרת אנחנו זוג צעיר בני 23 ולחברתי אין חשק מיני.אנחנו כמה חודשים ביחד.בחודשים הראשונים שכבנו הרבה אך עכשיו אנחנו כמעט ולא שוכבים.אין לה חשק.
היא טוענת שהיא נמשכת אלי ושהיא אוהבת אותי ולכן לא ברור לנו ממה זה נובע.
אנחנו נפגשים כל יום וישנים ביחד כל יום,האם יכול להיות שזה קשור?
כמו כן יש לה עבודה טובענית,האם גם לזה יש קשר?
אנחנו מאד אוהבים אחד את השנייה והנושא מעיק עלינו מאד מכיוון שלי יש חשק מיני רב ולה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו זוג צעיר בני 23 - תגובה
רות בן-ציון שכטר06/01/2011לאלמוני שלום,
יש הרבה מאד סיבות לירידה בחשק המיני. הסיבות הן רגשיות, ופיזיות. חלקן נעוץ במצב הרוח, בלחצים שהזכרת, וכן יכול להיות שהיא משתמשת באמצעי מניעה שלא מתאים לה. מכיוון שהסיבות רבות ומגוונות כדאי לפנות לאיש מקצוע כדי לאתר את הקושי במדויק ולטפל בו.החשוב מכל, ניתן לטפל בענין וחבל להזניח את הטיפול...
רשימת הסקסולוגים המומחים נמצאת באתר של איט"ם, בהצלחה!
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראלי - לא מוגן מפני מחלות?אפי05/01/2011
כאשר אני פוגש בחורה ושוכב איתה בפעמים הראשונות, סקס אוראלי הוא בדרך כלל די בסיסי ברפרטואר.
אני מניח שאם אני יורד לבחורה אני חשוף לכול מחלות המין (איידס / פפילומה / זיבה / הרפס...)
אם הבחורה מבצעת מין אוראלי - אני יכול ללבוש קונדום וזה הרבה הרבה פחות כיף. באותה מידה, היא מצפה שאני ארד לה וכאן אין פיתרון (לפחות לא ידוע לי). אם אבקש ממנה אוראלי עם קונדום או שלא ארצה לרדת לה, זה לבד יכול הרוס את הסקס ואת הקשר.
שאלותי:
1. האם יש חשיפה למחלות, כפי שציינתי במין אוראלי ללא קונדום או שאני מבצע לבחורה?
2. מה הפיתרון (כמובן עד שמבצעים את בדיקות הרפואיות?
דרך אגב, אני מניח שרוב יחסי המין הראשונים כוללים אוראלי לא מוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראלי - לא מוגן מפני מחלות? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן05/01/2011קיימת סכנת הדבקות במחלות מין שונות גם במין אוראלי.
בחו"ל ראיתי יריאת לטקס בדוגל של ממחטת טישו שמיועדת לתת מין אוראלי ללא מגע ישיר. אני יודע שזה לא ממש הדבר הכי מדליק שיש במיוחד לא בדייט הראשון.
אתה מוזמן לחפש את הלקס באינטרנט או בחנויות לאביזרי מן.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראלי - לא מוגן מפני מחלות?
אפי06/01/2011תודה
ואם אין כזה דבר בנמצא - האם פשוט היית ממליץ להגיד לבחורה שלא יהיה אוראלי עד שנעשה בדיקות או לקחת סיכון ולבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קטנהאירנה05/01/2011
חבר שלי לא אוהב לרדת לי אבל אני ממש אוהבת את זה
בהתחלה הוא אמר שזה בגלל שיש לי שם ריח לא נעים ואח"כ הוסיף שהוא לא אוהב שזה לא מגולח
אז גילחתי והתחלתי להשתמש בסבון פמינה
זה שיפר את הרצון שלו לרדת לי אבל הוא עדיין לא מת על זה.. לעומת זאת אני מידי פעם מוצאת את עצמי יורדת לו בלי שהוא אפילו יבקש. ואני בטוחה שהוא לא מעריך את זה כמו שאני מעריכה כשהוא יורד לי.
זה הדבר הכי אהוב עליי ואני ממש רוצה שזה יבוא ממנו אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות כדי שהוא יזום את זה..
אשמח אם תייעצו לי..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה קטנה - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/01/2011אירנה שלום,
סקס הוא במידה מסוימת כמו אוכל, לא כולם אוהבים אותו הדבר באותן כמויות ובאותו הזמן, ולכן כל כך קשה למצוא פרטנר מתאים...
גם כשנכנסים למסעדה לא אוכלים את כל התפריט גם במסעדה של הסקס לא אוכלים את כל התפריט...
תצטרכי להחליט אם זה הפרטנר שמתאים לך, שהצרכים וההעדפות שלו שונים משלך...
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קטנה
חיים06/01/2011שלום אירנה,
את אומרת בעיה קטנה אני אחדש לך מדובר בבעיה גדולה גדולה מאוד.
בסופו של יום מה שהכי עושה לכן את זה זה מין אוראלי.
הבחור לא ירד לך בסוף ירד לך ממנו.
ואם ירד לך ממנו אחרי שתתחתנו אז תתחילי לחפש מין אוראלי מחוץ לנישואים.
הייתי נשוי ובגדתי באישתי עם נשים שחיפשו מין אוראלי ואני כמובן גם חיפשתי מין אוראלי שלא קיבלתי מאישתי.
מין אוראלי חשוב ומרכזי מאוד.
קחי את זה בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה יש פה מישהו שישמח לעזור
zafir07/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייוש
דנה09/01/2011תיכנסי אלי לפייס דנה אהרון יש כמה שיטות שמהר מאוד הוא לא יפסיק לרדת לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד מוכן לעזור
zafir11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתעופרה05/01/2011
אני "מקיימת" יחסים חצי שנה, ומהרגע הראשון כאב לי עד עכשיו.
הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה שהכל בסדר.
אבל עדין כואב כואב כואב, אנחנו לא נהנים, ושלא לדבר על התיסכול..
שמעתי על כל מיני דברים כמו וסטיבולוס, איך אפשר לדעת אם יש לי בעיה כלשהי? שהרופאת נשים אולי פיספסה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/01/2011לבחורה שלום,
לא כל רופאי הנשים יודעים לטפל בבעיות הקשורות בכאבים בזמן מגע מיני. לכן, תכנסי לאתר של איט"ם שם נמצאת רשימת הגניקולוגים/יות שהם גם סקסולוגים/יות והם בעלי המקצוע המומחים לטיפול בכאבים בזמן מגע מיני.
אחד מהם הקרוב למקום מגוריך יסייע לך..
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1אירנה05/01/2011
1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2
גדי05/01/20112
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת וזקוקה ליעוץ - רצוי מגבריםאלמונית05/01/2011
הכרתי איזה בחור דרך סדרת מפגשים (לא בעיר שלי) שמתקיימים אחת לחודש. עם הבחור דיברתי הרבה יחסית והוא מצא חן בעיני.יום אחרי המפגש האחרון הוא שלח לי הודעה בפייסבוק אם הסתדרתי להגיע הביתה (בגלל שהמפגש לא בעיר שלי). ניראה היה לי שהוא מתעניין עניתי לו עם אפשרות להמשך שיחה (שאלתי משהו) והוא ענה למחרת. יום אחרי זה גם שאלתי כמה שאלות (כדי להמשיך את ההתכתבות) והוא לא ענה עליהן. ראיתי שהוא גם נכנס לפייסבוק מאז. חשבתי אולי לתפוס יוזמה ולהציע לו לעשות משהו אז שלחתי הודעה אם הוא רוצה ללכת יחד להופעה. הוא ענה לי בקיצור שהוא ממש לא אוהב את הלהקה לא הוסיף "תודה על ההזמנה" או משהו.
חשוב לי לציין שבמפגש האחרון הוא אמר לי (בנימוס) שאני בחורה מושכת ושיש לי מראה יחודי.
מה לדעתכם הבחור רוצה? מה אני צריכה לחשוב? אני נורא מבולבלת וזקוקה לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת וזקוקה ליעוץ - רצוי מגברים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/01/2011לאלמונית,
הבחור יודע אך ליצור עמך קשר, פייסבוק או טלפון וכו'. מציע לך להמתין, במידה והוא לא מקדם ויוזם הוא כנראה רק מנומס ולא מעונין. אפשרות אחרת היא שהוא ביישן חרד וחסר נסיון??
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צימאון לסקסלולי04/01/2011
גברים מחזרים אחריי אך עדיין לא יצא לי לשכב עם גבר אחר מאז הפרידה.מבעלי אחרי 7 שנות נישואין ,פשוט לא נמשכתי לאף אחד במיוחד
אני כמהה לסקס עוצמתי ,יצרי וצמאה למגע של גבר עד כדי כך שישנם ימים שכל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה אך ורק סקס. אני עומדת להשתגע כבר ,יש לך פיתרון בשבילי שיכול להקל את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב
רון04/01/2011אשמח לתת לך את האלטרנטיבה הטובה ביותר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעמוד לרשותך...
חסוי :-)05/01/2011יש לי מספר פתרונות יצירתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי צימאון לסקס
SEX4U2805/01/2011היי אני יניב בן 28 מחולון אשמח להיפגש איתך אני מצוייד טוב אסטטי זורם בכייף אשמח לשמוע ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצימאון לסקס - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/01/2011לולי שלום,
שבע שנים הוא פרק זמן נכיר מאז הגרושין..
השאלה היא מה קרה בגרושין, שכל כך קשה לך לחזור לחיי מין.
זה שאת כמהה לחיי מין זה מצוין , כניראה יש מעצור פנימי שלא מאפשר חזרה לשגרה.
לכן, כדאי שתפני לטיפול רגשי כדי לגלות מהו אותו מעצור, תתגברי עליו ותשקמי את חייך
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)