מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאנונימית19/01/2011
אתמול התחרמנתי עם מישהו והוא גמר לי על הבטן, האם יש סיכוי להיכנס להריון? (כי לפי השמועות הזרע יכול לחדור דרך הטבור) סליחה על הבוטות אגב..
תודה, זה די דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויש
רון19/01/2011נכון את בת 14 וחצי ?
איזה שאלה דבילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2011אין אפשרות להריון. הזרע לא נכנס ואי אפשר להרות דרך הטבור.
את יכולה להירגע.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתרחקיםאני19/01/2011
שלום
חבר שלי ואני עוברים הרבה טלטלות
אנחנו ביחד אחרי פרידה ,ולמרות שעבר כבר די הרבה זמן עדין לא יציב.
שנינו סטודנטים ועובדים ,ומרגיש לי שאם אני בוחרת להשקיע את הזמן שנשאר לי ולשנות את הזמן כדי שנפגש זה מאמץ רב מצידי ואני קצת נלחמת שהוא יוכיח לי אותו הדבר.
אנחנו רבים באשמתי הרבה על העניין ,ועברו מחשבות אם זה לא יותר מדי להשקיע כ"כ הרבה בשביל הזוגיות שלא תמיד גורמת אושר ושקט.
אני בתקופה מאוד לחוצה בעיות במשפחה עניינים ומחסורים חברתיים אין זמן לעצמי כמעט תקופת בחינות לימודים ארוכים ועבודה .
באחת משחותינו אמרתי לו שנראה שממש טוב לנו רק כשאחנו שוכבים,לפחות נראה שלו ממש טוב איתי ,כי מבחתי יש בעיות גם במובן הזה...
היו דיבורים על למה אנחנו צריכים את הקשר הזה בכלל מצידי
הוא בחלק מהדברים שאמר שכן יש לנו למה להיות ביחד אמר שאנחנו צריכים להתקרב ושאולי באמת הסקס צריך להיפסק קצת
האם זה בסדר? ואיך אפשר להירגע וכן להיות ביחד כשלכל אחד יש מיליון דברים על הראש ,ושהמקום ביחד יהיה מקום נוח ורגוע ולא ההפך.
איך אפשר להבין את המכלול המסובך של כל אחד מאיתנו .
נראה שהוא מבין או משתדל אבל אני עדין בסטרס עם המון דברים שמעסיקים אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתרחקים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2011מה שאת מתארת היא מערכת יחסים מורכבת ולא פשוטה, ובמיוחד כאשר אתם שנכם לא בטוחים למה להמשיך עם הקשר..
מה את שואלת בעצם?
אני סבור שאם קשר דורש כל כך הרבה אנרגיות ומאמץ, כנראה שאין טעם להמשיך בקשר שכזה. ללא ספק שקשה להיכנס לעובי הקורה דרך האינטרנט לכן הייתי ממליץ לכם לשקול פניה לייעוץ זוגי כדי לברר את השאלות והאם אפשרי וכדי להמשיך בקשר.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ללא גברכואב הלב ..!!19/01/2011
שלום.
אני בת 18 מקיימת יחסי מין לבד ללא גבר ..
1. אני אמורה לעבור ניתוח לב פתוח לסגירת חור בלב האם זה מסוכן לעשות סקס ??
2. רוצה לגלות דרכים אחרים שלא הכרתי כדי להנות יותר אני תמיד מדמיינת לעצמי שגבר לידי ועושים ביחד תנו לי מעשים לעשות ??
3. האם זה יגרום לבעיות ועליי להפסיקו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ללא גבר - תגובה
רות בן-ציון שכטר19/01/2011לבת 18 שלום,
כל מה שאת עושה ומדמיינת לא פוגע בך מבחינה בריאותית ולא יפגע בך בעתיד וגם לא תתקשי להפסיק לאונן כשתפגשי בן זוג שיתאים לך ןעמו תרצי לקיים יחסי מין.
ממש לא נשקפת לך שום סכנה, נהפוך הוא
רותי בן -ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
כואב הלב ..!!19/01/2011בבקשה רוצה לגלות דרכים אחרים כדי להנות מאוננות לבד מה לעשות עוד באמת רוצה לגוון תעזרו לי ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרואן
מתבונן מהצד19/01/2011יש הרבה דרכים להנות מאוננות לבד אבל כאן לא המקום לפרט...
יש ספר לנשים בנושא הזה..אבל בעיקר הפעילי הדימיון שלך..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםנטלי19/01/2011
יש לי חבר קבוע ואנחנו שוכבים עדיין עם קונדום, כרגע יש לי הכתמות פעם ביום משהו כזה, הייתי אצל רופא נשים שאמר שזה דימום בין ווסתי ורשם לי גלולות פלורט, אמר לקחת ביום הראשון של המחזור ואז אני גם אמורה להיות מוגנת. רציתי לדעת אם יש בעיה לקיים יחסי מין רק עם גלולות אם הדימומים ימשיכו קצת בשבוע ראשון-שני עד שיפסקו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
רות בן-ציון שכטר19/01/2011הי נטלי,
הגלולות , אם לוקחים אותן באופן קבוע מגינות מפני הריון
רותי בן ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכון להירון ?יעל18/01/2011
אני וחברי קיימנו יחסים ללא שום אמצעי מניעה.
כשהוא חדר זה לא היה עד הסוף כי נורא כאב לי.
אני אדגיש שזו סה"כ הפעם השניה שלנו. לפני שהוא גמר הוא הלך לשירותים וגמר שם.
וכבר לא המשכנו. האם יש סיכוי להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכון להירון ? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/01/2011ליעל שלום,
אין חשש להריון.
בעתיד מומלץ לקיים יחסי מין עם קונדום או אמצעי הגנה אחר להריון.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונייןשחר18/01/2011
בן 53 מעוניין להכיר נשים, אינטליגנטית,רחבת אופקים,חובבת סקס,ואוהבת טבע
להיכרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות מקלדת
שחר18/01/2011מעוניין להכיר נשית...וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה כן...
שחר18/01/2011מאזור ירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר בהמשכים מחפש ערבית רציפה...
מתבונן מהצד18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערבית רציפה?
שחר19/01/2011או שנינות רדודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה ויעוץאדל18/01/2011
היי חבר'ה אני רוצה בלפנק את החבר שלי בזמן סקס =]
אבל בלי קניית אביזרים וכאלה.. נגיד שיטות לירידה טובה יותר או לא יודעת משו טוב ;)
תודה P:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה ויעוץ - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/01/2011אדל,
את יכולה לגוון חום וקור.
לפני שאת יורדת צלו או תוך כדי את יכולה לשתות תה חם.
את יכולה גם להשתמש בסוכריית מנטה חריפה או למצוץ קוביית קרח או קרטיב ואז לרדת לחבר.
ולא לשכוח שיש עוד אזורים ארוגניים (מיניים) בגוף חוץ מאיבר המין.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיניא17/01/2011
אני ובעלי בני 41 ביחד הרבה מאד שנים מעל 10 שנים, גרים ביחד כ-6 שנים יש לנו 2 ילדים שהקטנה בת 15 חודש. מאז שעברנו לגור ביחד בעלי הפסיק לשכב איתי זה היה קורה אחרי ריבים פעם בחודשים אולי. כשהוא רצה ילד הוא עשה בידיוק את זה. בשנתיים וחצי האחרונות המצב נעשה בלתי נסבל, הוא לא מתקרב אלי הוא טוען שאין לו חשק, אין לו אנרגיות וכח. היינו אצל מספר מטפלים וכולם אמרו שהם לא יכולים לעזור כי הוא לא משתף פעולה, הוא עבר בדיקות רפואיות מקיפות אצל אורולוג והאורולוג אמר לו שהוא עצלן, הכל תקין אצלו. מה עושים ? איך גורמים לו להתקרב אלי ? איך גורמים לו להבין שזאת בעיה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/01/2011חוסר חשק מיני אצל גברים יכול לנבוע מכמה סיבות: פסיכולוגיות או פיזיולוגיות. אנסה להפנות תשומת לב לכמה מן המקרים הרווחים בקרב גברים.ישנם גברים שהמראה החיצוני שלהם יטריד אותם רבות. יופי, גובה, משקל, איבר מין קטן או זיקפה חלשה, כרס שצמחה עם השנים – כל אלו יגרמו לגבר להתכנס לעיתים בתוכו. אותו גבר ירגיש חסר ביטחון במראה שלו, הוא עצמו יחשוב שהוא לא מושך את בת זוגו (או אישה שהוא מעוניין בה) ולכן לא יכנס איתה למיטה בגלל שהוא מתבייש בצורה כזו או אחרת בגופו.
חוסר תשוקטיפול בילדים, עבודה שוחקת, שעות נוספות רבות בעבודה, תקופת בחינות, מצב כלכלי קשה, מיתון שמשפיע על תזרים המזומנים, לחצים בעבודה ובבית, משבר בזוגיות , משבר הורות , גרושים, פיטורים, טראומה בריאותית אישית ומשפחתית (מוות במשפחה, חלילה). סיבות כאלו ואחרות יכולות לגרום לגבר לעייפות מרובה, לחצים, תשישות נפשית וגם: חוסר חשק מיני.
טראומה מינית בעבר מתרחשת גם בקרב גברים ועשויה לגרום לדחייה ממין וחשק מיני נמוך.
יש מצבים שהאגו של הגבר יכול להיפגע, לדוגמה באם הגבר פוטר, מחפש עבודה ולא מוצא והאישה שלו היא המפרנסת היחידה. גבר במקרים כאלה יכול להיכנס לדיכאון קל, להתכנס בעצמו ולא לרצות לבוא במגע אינטימי עם בת זוגו. במצב כזה גבר יראה סקס כמטלה שדורשת המון אנרגיה, מעייפת ומייסרת ובנוסף אם מטלה זו תבוא יחד עם חוסר שיתוף פעולה של האישה ורק עם הרצון שלה שהוא יביא אותה לסיפוק ועוד בסוף היא תצא לא מרוצה - אז הוא לא יכניס את עצמו למצב הזה מראש. ה מינית יכול להיגרם גם כתוצאה מפחד מקיום יחסי מין.
בכל מקרה, הסיבה והעדר רצון וחשק מיני של בעלך אינו ידוע, והדרך לברר את הסוגיה היא ע"י פניה לטיפול (למרות שנסתם בעבר). במידה ובן זוגך לא משתף פעולה למרות המצוקה הקשה שאת מתארת, אולי כדי לחשוב על אופציות אחרות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
א19/01/2011איזה עוד אופציות אפשריות דר' וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סכנה להריון? אני בחרדה!יפעת16/01/2011
יש לי חבר ראשון וניסינו לקיים יחסי מין. הוא היה עם קונדום. לא הצלחנו כי הייתי מכווצת מידי לחדירה. בסופו של דבר הוא הגיע לשפיכה בעקבות חיכוך על הבטן שלי, כאשר היה עם הקונדום עליו. אחרי שירד ממני ראיתי שהקונדום ירד ממנו אחרי שגמר, וחלק נשפך גם על הבטן שלי...אני בחרדות מכך שאולי יש סיכוי להריון. האם יש סיכוי לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא
אילן17/01/2011הזרע היה על הבטן שלך
אין סיכוי להריון
תרגעי בלי לחץ בלי לאוכל סרטים
לכי לקנות הערכה לבדקת הריון ותראי שהכל בסדר
רק להרגע ולא להית בסרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סכנה להריון? אני בחרדה! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/01/2011יפעת שלום,
אין כל סיכוי או סיכון מהריון. את יכולה להרגע.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יפעת17/01/2011על התשובה המהירה
נרגעתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה עזרה דחוף הוקשה@@@@16/01/2011
שלום אני בן 20 ואני חייל ולא מזמן הכרתי חיילת חמודה שהייתה עם חבר ומפה לשם אחרי שבועיים התחלנו לשכב וזה והכול הייה מצויין שכבנו ביומיים לפחות 16 פעם יאנו הייה 5-6 מספרים כול פעם . אכשיוו מה שקרה שהיא נפרדה מחבר שלה ובאה אלי לבית ומאז כבר חודש יש לי בעיית זקפה רצינית אני לא מבין מה קרה אנכנו לא חברים אנכנו סתם יזיזים, אז אני שוכב גם עם בנות אחרות ואיתן הכול בסדר אז למה כשאני עם החיילת בקושי עומד לי וגם אין לי חשק אליה (חשוב לציין שהבחורה כוסית ליגה א') תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתרגשות מינית
אילן17/01/2011קרא שהשמוליק בוגד בנו לפעמים
לכן עם השמוליק בוגד צרך להגיר אותו
משחק מקדים אורך
להעיר אותו ידני
כנראה השמוליק רוצה בת קבועה מה לעשות יש לו חיים מי שלו עולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיב
@@@@17/01/2011תקשיב גיסנו אני שוכב עם הרבה נשים זה בחיים לא קרה לי . אכשיוו שמוליק התחיל לעשות בעיות באותו יום שהיא סיפרה לי שהיא נפרדה מחבר שלה . וחארי שעה הלכנו למיקלחת וזהוא תקלה יענו מה הקטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בבעיה
רון17/01/2011אם אתה תצטרך ויאגרה כבר בגיל 20 ויש לך סימנים מוקדמים לחוסר זיקפה זה פדיחה של החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע
@@@@17/01/2011תקשיב התקלה רק עם הבחורה הזאת כי אני אוכל כאפות שהיא זרקה את חבר שלה בגללי אכשיוו איך אני מוריד תכאפות האלא אני בן 20 שום ויאגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה עזרה דחוף הוקשה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/01/2011יתכן שאתה נמצא בקונפליקט לא מודע על כך שאולי גזלת את הבחורה מהחבר שלה?
בכל מקרה בעיית הזקפה שאתה מתאר נגרמת מרקע פסיכולוגי נפשי ולא גופני(בשאר המצבים ועם בנות אחרות הכל תקין)
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורףאלון16/01/2011
שלום!
שמי, אלון, בן 18. אני ובת זוגתי כבר די הרבה זמן ביחד ואנחנו שוכבים.
אנחנו משתמשים באמצעי מניעה (קונדום, גלולות) ובחומר סיכה.
לאחר משהו כמו 7 דקות של סקס, היא רוצה שאני אגמור מכיוון שלפי דבריה שורף לה (למרות שהיא מאוד נהנית).
ממה זה יכול לנבוע? הרי אנחנו משתמשים גם בחומר סיכה, שאמור... לעשות את זה פשוט יותר לא? ואיך אני יכול לגרום לה לפחות אי נוחות כזאת.
הייתי מעוניין לדעת ממה העניין נובע. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן16/01/2011יש חומר סינוך מבוסס על מים
יש מסובב על ג'ל
תנסה מה שמתאים לך שלא השרוף
ולרדת לבת זוגתך יוסף הרבה הנאה לבת זוגתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת
אלון16/01/2011תודה רבה,
ולגבי הירידה- אני יורד לה לעתים. העניין הוא שזה לא ששורף לה ישר כשאנחנו שוכבים, אלא לאחר זמן מה של סקס. יכול להיות שהחומר מתייבש? וצריך חומר שמתייבש לאחר זמן רב יותר? (אני שואל כי איני מבין כל-כך בעניין זה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורף - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/01/2011אלון שלום,
כל הכבוד על השימוש הנאור באמצעי מניעה!!!
בכל אופן הצריבה ממנה סובלת החברה שלך מיותרת. כדאי מאד שתפנה לבדיקה וטיפול לרופא/ת נשים שהיא גם סקסולוגית משום שרופא/ות נשים אלו שמים דגש מיוחד על איכות יחסי המין וגם על צריבות קלות כחמורות. רשימת רופאי /ות הנשים שהם גם סקסולוגים נמצאת באתר של איט"ם. אחד מהם קרוב למקום מגוריכם יסייע בידיכם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון-בבקשהיפית16/01/2011
אנחנו בסביבות גיל 30. אני ובן זוגי יחד כבר שנה וחצי, אוהבים מאד, גרים יחד. ישנה בעיה איתו לגבי גמירה מהירה מאד, הוא ממש לא מצליח להחזיק את עצמו.
אני לא זוכרת בחודשים האחרונים מתי הצלחתי לגמור פעם אחרונה. אין לו שום בעיה אישית נפשי לחץ או מתח.
התופעה הזאתי לא חדשה, זה ככה מהפעם הראשונה שקיימנו יחסים בפעם הראשונה,העיניין הזה- בה והלך. הבעיה שעכשיו בחצי השנה האחרונה זה לא מישתנה. הוא אדם מקסים, ברור לי שהוא שם לב לזה ומרגיש את זה, מביך אותי לדבר איתו על דבר שכזה כמו שמביך אותו כשזה קורה לו. מה עושים בעיניין? איך אפשר לפתור את זה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות מבלי לדבר איתו על זה? למה זה קורה? ולמה זה ככה? אני ממש זקוקה לעזרה בעיניין מיידי, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתגובה!
יפית16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון-בבקשה - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/01/2011יפית שלום,
לתופעה שאת מתארת שהיא תופעה שכיחה ביותר קוראים שפיכה מהירה ויש לה טיפול. את הטיפול מקבלים במרפאה לטיפול מיני או אצל סקסולוג/ית. בכל מקרה אצל איש מקצוע מוכר. רשימת המרפאות ואנשי המקצוע נמצאת באתר של איט"ם.
הבעיה פתירה!!! וכן את חייבת לדבר עם בן זוגך על הענין הזה, אגב גם הוא לא נהנ ויהנה הרבה יותר.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בעייתיתיפית16/01/2011
שלום רב,
זו פעם ראשונה שאני פונה לשאלות שכאלה בפורום,זה דיי מביך אותי אבל אין לי ברירה כי אני לא יודעת מה לעשות, ואני צריכה עזרה בדחיפות.
לפני הכל אני חייבת לתת רקע בשביל להבין עיניין.. יש לי בן זוג כבר שנה וחצי(אנחנו בסביבות גיל ה30) אנחנו גרים יחד,אוהבים מאד!!,ממש סיר מיכסה\יד כפפה,יש בו כל מה שאישה רוצה וכנל ההיפך כלפיי.
בחצי שנה האחרונה ישנה אצלי תופעה לא ברורה שמבהילה אותי לחלוטין,והכוונה שאין לי חשק מיני.. הוא מתחיל איתי ואישית אין לי חשק, לא מובן לי למה זה קורה לי? מדוע זה ככה? ולמה זה קורה? שום דבר לא הישתנה לא לאחרונה ולא ביכלל, מדוע זה ככה? ומה אני עושה? זה מתסכל אותי נורא,אני לא מבינה למה זה קורה לי,אני אובדת עיצות,וממש לא יודעת מה לעשות ואיך לפתור את זה.
אני אשמח מאד לתשובה מיידית זה חשוב לי מאד אני ממש צריכה עזרה בעיניין.
יש עיניין נוסף לא פשוט ,אבל את זה אני אשאל בהמשך.
אני צריכה עזרה בדחיפות , תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה בדחיפות!
יפית16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בעייתית - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/01/2011יפית שלום,
ירידה בחשק המיני היא תוצר לוואי של גורמים רבים: מתח נפשי, מתח בעבודה, סוג של אמצעי מניעה שבהם את משתמשת, מתח סמוי שקיים בינכם, מצב בריאות כללי, כאבים בזמן מגע מיני ועוד...
בנוסף בתום תקופת ההתאהבות ועם התבססות האהבה יש שינוי במתח המיני ולכן יתכן ואת חשה ירידה בחשק המיני, את זקוקה כעת ליותר גירוי כדי להגיע לידי עוררות מינית .חבל שלא פרטת את כל העניינים , יתכן שדוקא בדברים שלא פרטת טמון הפתרון.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בעייתית - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/01/2011יפית שלום,
הגורמים להעדר חשק מיני בנשים הם על פי רוב מגוונים ומשלבים מספר גורמים הכרוכים זה בזה כשבחלקם יכולים להיות קשורים בהיבטים פיזיים כמו: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד. הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
מומלץ לפנות לטיפול על מנת לבדוק מה הסיבות להעדר חשק מיני ולטפל בכך על מנת לשפר את פני הדברים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בפעם הראשונהאני עצמי והוא16/01/2011
שלום..הנני מעל גיל 20 ולפני כחודש אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין. בפעם הראשונה כשהוא ניסה לחדור הפסקנו כי מאוד כאב לי. כל פעם כשהוא חודר אליי זה כואב לי..עליי לציין כי כמה דקות לאחר החדירה אני מתחילה להנות. מה עליי לעשות?? האם זה פסיכולוגי? אודה לתשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן16/01/2011עדף לשעל רופא
ואפשר להשים על הקנדום חומר סינכך
ולעשות משחק מקדים אורך ומהנאה
ושהבן זוג שלך ירד לך לאיבר המין שיעלה רמת החרמנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס בפעם הראשונה - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/01/2011שלום לך,
יתכנו סיבות רבות לכאבים בזמן מגע מיני. יתכן באמת שאת "לחוצה" ולכן את מתכווצת וזו הסיבה לכאב וכאשר את משתחררת את אפילו מצליחה להנות. בכל מקרה כדאי שתבדקי ע"י רופא/ת נשים כדי לבדוק ולודא שאין בעיה פיזיולוגית ורק אח"כ לפנות לעינו הפסיכולוגי.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפין יורד בעת החדירהעידו15/01/2011
שלום אני בן 25 מעולם לא היו לי בעיות בתפקידו המיני
היו לי קשרים ארוכים של 4 ו5 שנים והיה לנו סקס מעולה
בקשר האחרון שלי של ה4 שנים בחצי שנה האחרונה לי ולבת זוגתי היה
בעיות בקשר ריבים , ירידה ברמת אהבה , וכתוצאה מכך גם הסקס אחרי 3 וחצי שנים שהיה סקס נדיר פתאום הוא נפגע
עד שנעלם בכלל ואז הגיע הפרידה...
לאחר הפרידה ירד לי כל הביטחון המיני שלי ממש מאחד שהיה מלך הבנות בסקס ירדתי לרמה שאני מפחד להיות עם בחורה ערום בגלל שלא תיהי לי זיקפה
לאחר שבוע הכרתי את החברה שלי של עכשיו ( כרגע אנחנו שנה ביחד )
בגלל שידעתי שאין לי ביטחון אז בפעם הראשונה ששכבנו לאחר חודשיים לקחתי את הכדור הסיאליס והנה קיבלתי ביטחון וזיקפה מעולה
והנה אני משתמש בסיאליס כבר שנה והכל טוב ויפה לא מפריע לי העניין הכספי
אנחנו שוכבים כל פעם שנפגשים יש לנו משיכה מטורפת ממש שלא הכרתי מעולם
וגם אהבה שלא חוויתי עם כל החברות הקודמות
הבעיה התעוררה לפני מספר ימים פתאום שכבנו כמעט כמו בכל יום ואז כשאר אני מכניס את הפין הוא ניהיה רופף אחרי בערך 40 שניות
אין לי בעיה להשיג זיקפה ואני גם בן אדם פתוח מאוד במיניות שלי והעמדתי אותו שוב והוא עומד בלי בעיה ועומד ממש קשה אבל אחרי שאני מכניס הוא ניהיה רופף
בתנוחה שאני מעליה...
אבל אם היא מעליי הפין עומד טוב מאוד
לאחר מחשבות רבות איך להשיג זיקפה גם שאני מעליה פתאום שגם היא מעלי אין לי זיקפה כלומר יש אבל כשאר אני מכניס הוא נופל
אני יודע שהבעיה היא פסיכולוגית כי בעת הסקס אני רק חושב אין הוא לא יפול לי ובגלל המחשבה הזו הוא נופל
אני בן אדם פעיל מאוד ובמהלך הסקס אני גונח ונותן מילות אהבה ובימים האחרונים אני רק במחשבות איך הוא לא יפול לכן גם זה לא קורה
איך אני חוזר אחורה בכמה ימים שהזיקפה הייתה נמשכת כמה שעות בכיף ?
איך פתאום ביום אחד כל זה קורה ?
איך אני מחזיר את הביטחון שלי ?
חשבתי על הטבעת שמלבישים על הפין ששומר על הזיקפה
האם זה יכול לעזור ?
שוב להגיע לזיקפה מלאה אני מגיע בשניות רק צריך לשמור עליה
ואני יודע שאם זה יקרה מספר פעמיים הביטחון יחזור והמחשבות יצאו לי מהראש והכל יהיה כמו שהיה
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפין יורד בעת החדירה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/01/2011דודו שלום,
אתה מתאר שכבר בעבר היו בעיות עם הזקפה ושאתה משתמש בסיאליס.
אין סיבה שבחור צעיר ובריא ישתמש בסיאליס בתדירות כזו.
כמו שאתה כותב קשיים רגשיים לחץ וחרדה ביצועית בהחלט פוגעים בהנאה ובתפקוד המיני.
הייתי ממליץ לכם להתנזר מקיום יחסי מין מלאים הכוללים חדירה למשך שבועיים שלושה ולחזור להתנהגות מינית בסיסית וראשונית של מגע והנאה ללא צורך בהשגת זקפה.אפשר לעשות הכל חוץ ממשגל מלא.
במידה והדבר לא עוזר עם שיפור הביטחון והזקפה, ממליץ לכם לפנות לטיפול סקסולוגי על מנת לפתור את בעיית החרדה ושיפור הזקפה ללא שימוש אינטנסיבי בכדורים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)