מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרק ב ביחסיםענת01/12/2010
שלום
אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר מזה כשנה וחצי ובשנה האחרונה גם גרים ביחד בביתי. לשניינו זה פרק ב' של החייםושנינו בתחילתשנות הארבעים לחיינו.
היחסים ביננו מאוד טובים ישנה חברות, הערכה, כבוד,תחומי עניין משותפים וגם הקשר שלו עם הילדים שלי מצויין.
הבעיה שלי היא שאני לא נמשכת אליו. כמה שאני מנסה מאוד קשה לי.
הוא מאוד נמשך אלי מצידו ורוצה בסקס ואני נרתעת לרוב.
לא פעם אני שואלת עצמי אם להמשיך בקשר הזה. מחד , הקשר כל כך טוב ואני לא רוצה לאבד אותו , מאידך קשה לחיות עם אדם שלא נמשכים אליו ולעשות עמו סקס על מנת לצאת ידי חובה.
מה עושים???? אנא נסו לעזור לי .
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזוי משהו
ירון01/12/2010מדוע את מצויה בקשר בו אינך נמשכת לאובייקט איתו את מנהלת את מערכת היחסים ??!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרק ב ביחסים - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/12/2010יר שלום,
אם את בפרק ב', המשמעות היא שהיה לך פרק א' שהסתיים או בגלל מוות או בגלל גרושין.
בכל מקרה את כמהה לשקר זוגי, ואת מתלבטת בשאלה אם את באמת אוהבת את הגבר שאוהב אותך ואת ילדייך? כי כפי הניראה אם היתת אוהבת אותו מאד היית נמשכת אליו...
המצב כאן סבוך יותר, איך נגמר פרק א' שלך, מה את סוחבת איתך משם מאז. אני משוכנעת שאת תפיקי הרבה מאד מטיפול רגשי שבו תבררי את כל הדברים האלו.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על אופיין של מערכות יחסים ויחסי מיןליה30/11/2010
הי,
נראה לי שרלוונטי לפתוח בעובדה שאני בת 24 ובתולה. כן, אני יודעת שיש עוד בנות כמוני שעל אף אופיין, יופיין ונחמדותן עדיין מחזיקות בקרום עימו נולדנו. והאמת היא לא מזמן, היה לי ברור ונהיר למה אני בתולה: אני רוצה להימשך למישהו מ-א-ד פיזית, רגשית ואינטלקטואלית, לראות אותו כבן זוג עתידי ואב לילדי. וטרם מצאתיו.
לפני כשבוע נפגשתי עם מישהו שנמשכתי אליו מאד פיזית ואינטלקטואלית לקפה. לא קורה הרבה, כמעט בכלל מאחר ואני 'יודעת' מראש מי הטיפוסים אליהם אני עתידה להימשך ולא רוצה לבלות זמן בחברת אנשים שאינם מושכים אותי. באותה שיחה הוא סיפר לי שהוא פוליגמי\ארמי, מנהל מספר מערכות יחסים קבועות, והרבה סטוצים. ומטבע הדברים אף פתוח לכל מיני סוגים והרכבים של סקס. בקיצור, כל מה שנחשב נורמטיבי ומקובל בהקשר של מערכות יחסים- הוא לא. אין לי בעיה עם מה שאנשים מכנים 'סטיות' בכל הנוגע לסקס, אבל אף פעם לא האמנתי בניהול כה פתוח של חיי מין.
השיחה איתו גרמה לי למחשבות רבות, בעיקר על מה שעד עכשיו נמנעתי מלחשוב עליו עד הסוף: האופי האמיתי של מערכת היחסים בה אני רוצה למול ההתנהגות שלי. אני לא מאמינה בנישואים, מגורים משותפים, יודעת שאין לי כוונה לנהל משפחה בסגנון הבורגני הרגיל- בעיקר מטעמים פמיניסטים. אבל מתנהגת בפועל כמו מישהי שמאמינה ברומנטיקה הכי קלאסית שיש. איך יכול להיות שמישהי שעצובה בשביל אנשים שמתחתנים או עוברים לגור ביחד, חוטפת חלחלה אמיתית מזוגות שמבלים ביחד כל הזמן מתנהגת בפועל בדיוק הפוך? נמשכת פיזית לגברים שמנהלים אורח חיים מיני לא נורמטיבי (הוא לא הראשון) אבל מתעלמת מזה, ומצד שני בורחת\נמנעת מגברים שכביכול מתאימים לסוג ההתנהגות המינית שלי?
יש תשובה ברורה? המלצה לטיפול?
בתודה מראש,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על אופיין של מערכות יחסים ויחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/12/2010ליה שלום,
התגובה שלך היא תגובת היפוך, כלומר את בתוכך רוצה דבר מסוים וההתנהגות שלך הפוכה ממנו. ניראה כי את מבולבלת מאד ביחס לכל המיניות שלך, לחשקים שלך וכפי הניראה למסרים המיניים שקבלת בבית שבו גדלת.
אין ספק שכדאי מאד שתפני לטיפול ויפה שעה אחת קודם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש מבקשת עזרה!a.w30/11/2010
שלום,אני בקרוב בת 21 ולא קיימתי עדין יחסי מין עם גבר,אבל אני מאוננת בערך מגיל 18 .....העניין הזה מפריע לי מאוד! אני מרגישה הרבה פעמים שאני צריכה סקס בחיים שלי ואני לא יודעת מה לעשות?? אני בטוחה שמבחינה פיזית אני כבר לא בתולה..אבל קשה לי להיות מסופקת מאוננות ואני בטוחה שעם גבר אני אהנה יותר...הבעיה שאין לי בן זוג ואני לא אמצא גם בן זוג רציני בקרוב אני חושבת...אני נראת טוב ומרגישה סקסית אבל זה פשוט לא קורה! ואני מצפה לזה...במיוחד בשעות הלילה אני נהיית חרמנית ומאוננת ואז אני גם מתבאסת מזה שאין לי גבר בחיים.....התוכלו לעזור לי? או לתת לי עצה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש מבקשת עזרה! - תגובה
רות בן-ציון שכטר30/11/2010שלום לך,האוננות היא תחליף מצוין להעדר בן זוג לקיום יחסי מין. נכון שהאוננות היא רק תחליף ובכל זאת היא כמו "תרגול יבש", וחשובה מאד לפני קיום יחסי מין עם בן זוג. אני בטוחה שבקרוב תכירי בן זוג ויחד איתו תקיימי יחסי מין.
האוננות, בניגוד לכל הדעות הקדומות לא פוגעת בבריאות, לא פוגעת בבתולין וגם מלמדת אותך להגיע לאורגזמה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל....
A30/11/2010מאיפה את בטוחה שאני אכן אכיר בן זוג בקרוב ואקיים איתו יחסי מין? כי אני לא ממש בטוחה שזה יקרה וזה גם די מעציב אותי...אז מאין באה תפיסה זו? אולי את מבינה בזה יותר ממני..(ז"א בטוח) אז מעניין אותי לדעת כי הייתי רוצה להאמין שאת צודקת ושזה פשוט יקרה ככה ובקלות כמו לכל אחת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי דברים בפרופורציה
יניב30/11/2010אני בן 30 ועדיין בתול.
גם לי לפעמים יש תקופות קשות.תהיי חזקה.
כשיגע חבר יחסי המין יהיו כיפיים יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות....תוכלי לענות לי?
a.w01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשבי את צריכה למצא אהבה
אילן01/12/2010תחפשי באתרי הכריות ככה בן החברים בעבודה
תמצאי אהבה שיגע האהבה לבד כבר יגע התשוקה ליתקדם באהבה ובמגע
נשמה בסבלנות עדף חבר שתאהבי אותו ולא סתם סטוץ
עם את רוצה השמח להכיר אותך
אני בן 23 מי רמת גן
הפיסבוק שלי זה אילן פולישוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות....תוכלי לענות לי? - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/12/2010שלום לך,
סביר מאד להניח שכן תכירי בן זוג, שכן יש בך תכונות שימשכו יותר מאשר גבר אחד. משום מה כרגע את מודאגת מאד מאד, ולא ידוע וברור לי למה?
אני מבינה שאת צעירה, ובכל זאת אני מציעה לך לפנות לטיפול (יש גם מסגרות מוזלות) שם תוכלי לברר מפני מה את כל כך חוששת ואיך קורה שאת לא בוטחת די בעצמך?
בהצלחה (ואני כן מאמינה שתהיה לך!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לפנק אותך
אשמח להעניק07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhey
any09/12/2010אפשר לעזור לך עם העניין תפני אלי בפרטי..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לחשוש
רותם09/12/2010התופעה שאת מתארת היא נפוצה בקרב נשים שאין להם חבר,אם את רוצה ללכת צעד צעד בקצב שלך,תפני אליי בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי חרדי מעוניין לזרום בדיסקרטיות,
שלום10/12/2010אם את מעוניינת תכתבי לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלאת עוצמת המשיכה הנשית
בועז סופר11/12/2010שלום לך
אשמח לעזור לך להעלות את עוצמת המשיכה שלך. כך שבקלות גברים ימשכו אלייך.
חוץ מזה שבאוננות מוגזמת את מאבדת אנרגיה מינית. אם תפסיקי לאונן, או שתאונני רק פעם בשבוע - שבועיים גברים ירגישו זאת וימשכו אלייך כמו אל מגנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לסייע לך בעניין
רון08/02/2011צרי קשר למייל שלי
ואשמח להחליף פרטים :)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני יותר מסופק מינית שאני מאונןאביב29/11/2010
אני גבר בן 30 נשוי כ 10 שנים אבל תמיד אני יותר מסופק מינית. שאני מאונן מאשר מקיים יחסי מין רגילים ולא משנה באיזהו צורה או תנוחה. כשאני לבד או מול סרט פרונו ומאונן אז הרבה יותר מסופק מינית.
שאלה: האם אפשר לעשות משהו בנידון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יותר מסופק מינית שאני מאונן - תגובה
רות בן-ציון שכטר30/11/2010לבן 30 שלום,
כפי הניראה, יחסי המין שלך ושל אישתך לא ממש מרגשים אותך ואת הריגוש הגדול אתה שואב מסרטי פורנו. חשוב מאד שתפתח את הנושא הזה עם אשתך ויחד תפנו ליעוץ מיני זוגי.
רותי בן- ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה? לא מכירהמשאלה29/11/2010
כמעט בת 40, עבר מיני לא פרוע אך מגוון, לא חוויתי מעולם אורגזמה. המלצה לסקסולוגית באזור י-ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה? לא מכירה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן29/11/2010מטפלת מינית מוסמכת בירושלים:
ד"ר רבקה קליין [email protected]
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי לא מעוניין בסקס יותרשלומית29/11/2010
אנחנו נשואים 4 שנים יש לנו ילד בן שנתיים
הסקס בתחילת הדרך היה מדהים ( לפחות פעמיים ביום )
בגלל בעייה אצלי אסור לי להשתמש בגלולות
נכנסנו להריון והבאנו לעולם ילד משגע מהמם
לא מתוכנן
מאז שילדתי הסקס פחת ופחת בגלל החשש שלו שנכנס להריון שוב ( כך הוא טוען לפחות) דיברתי איתו ומצאנו דרכים אחרות לביטחון הנושא
אך עדיין אין כלום, לא קיימנו יחסי מין כבר חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!!
אני המומה מעצם כתיבת הזמן הזה
אני בחורה מושכת סקסית ונראת מעולה! וגם הוא!
כל הזמן מדברת איתו ואומרת עד כמה זה מפריע לי, אני מאוד פתוחה בנושא והוא אדם מאוד סגור. כל פעם היו לו תירוצים וטענות, בכל שאר הנושאים שבזוגיות הכל מושלם.
אני לא מבינה מה הסרט שלו?! שאלתי אותו אם יש לו מישהי אחרת והוא התעצבן נורא ששאלתי...אני כבר לא יודעת מה לחשוב מעולם לא הייתי במצב הזה, זה גורם לחוסר ביטחון ולמחשבות הרסניות מבחינתי.
אני מתחילה לחשוב על דברים אסורים והעלתי כבר את נושא הפרידה כי אני לא יכולה לחיות ללא סקס, טיפול זוגי לא בא בחשבון כי הוא לא מוכן לשמוע בכלל
אני אובדת עצות לא רוצה שנפרד וגם לא מעוניינת בדשא של השכן.
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ירון29/11/2010ראשית שאפו לך על הנכונות והיוזמה לשתף לפני שנקטת תגובה כלשהיא !
שאפו שני מגיע לך על היוזמה הזו לא לפרק משפחה, שאפו שלישי מגיע לך על האי רצון לרעות בשדות זרים
סביר להניח שאישך נוהג כך אולי משום החששש להריון לא צפוי ומכל הסובב את זה, כמובן שעולה השאלה אם יש לו מישהיא.....חצי שנה ללא סקס זה קצת לא אנושי יש למר, ויש פה טעם לפגם.
אינני מבין מדוע הוא מסרב לגשת לטיפול זוגי דבר שיכול לשדרג לכם את הזוגיות בצורה מדהימה
אני בכלל בדעה חד משמעית שבן אדם שלא רוצה לנסות לשקם משהו (ובמקרה שלך זה נישואין) לא ממש רוצה את הדבר הזה,
חייב לפרגן לך על הדרך בה את משתפת אותו ברחשי ליבך ממש מכוונת אותןו למקום שמציק לך,
מדוע שפשוט לא תאמרי לו שהנישואין שלכם מעורערים ויש דרך לטפל בזה עוד לפני שהכל יתפרק ?!?!?
עדכניני
אל תתייאשי יקירתי
איזה גברים הזויים יש לעיתים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי לא מעוניין בסקס יותר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן29/11/2010לשלומית שלום,
מבין את המצוקה שאת נמצאת בה.ללא שיתוף פעולה של בן הזוג אי אפשר לדעת מה הסיבה ומה גורם לבעלך לא ליזום ולא לרצות מין אתך. יכולות להיות סיבות רבות לחשק מיני נמוך,אך ללא ברור של העניין אין טעם לעשות ספקולציות. אמרי לו שאם אינו מוכן לטפל בנושא שכל כך מפריע לך את שוקלת להפסיק את הקשר שלכם.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור שלא מתקרב לאשתו 6 חודשים
momo15/12/2010בחור שלא מתקרב לאשתו 6 חודשים זה בחור לא נורמאלי ויש דברים שקורים מתחת לשולחן ואני בטוח שהוא מסופק מינית מבחורה אחרת וגם יותר סקסית ממך אז תתעוררי
ותשתחררי מזה שאת לא רוצה להיות עם השכן כי השכנה באה לבעלך במקום שהשכן יבוא אליך ותדעי לך שאין בחור נורמאלי יכול לסבול 6 חודשים בלי סקס
אם חשבת שתבגדי בו במקביל אני אהייה שמח לעזור לך ולספק אותך מינית עד שתגמרי
ותשפריצי כמה שאת יכולה ואני אפצה אותך על כל היימים שפיספסת
אז תהיי איתי בקשר ואשמח לעזור לך ולתמוך בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ב"תטא הילינג"
אלי ארד29/11/2010שלום שלומית!
הייתי מציע טיפול ב"תטא הילינג" ובאמצעותה לטפל במכלול הבעיות "שלך" וגם של בעלך.
אשמח לתת הסבר מפורט בטלפון.
בכל מקרה את מדהימה בפתיחותך ובמודעותך לבעיותיכם.
בברכה
אלי
054-4299466* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסית
רוני29/11/2010תראי לו את עצמך את גופך הסקסי תעסי תנועות מגרות אל תלבשי כלום אים הוא לא רוצה סימן שהוא בוגד בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב..
דני30/11/2010או שתימצאי לעצמך מאהב בדיוק כמו שבעלך עושה או שתיתגרשי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עמצאים אחרים קונדום טבעת וכו...
ההההההההזוי01/12/2010יש עמצאים אחרים קונדום טבעת וכו... חפשי באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחזיר את אהבה
אילן05/12/2010צרך להחזיר את הרומנטיקה / את האהבה שאיתה בחתונה
תזמיני אותו לצימר ירוק או לבית מלון
תנצלי את היזדמנות לגרות אותו מינית
תהיה עם חלוק לבן
תזמיני אותו לעשות איתך מחלקת
שבחדר היה נרות האדמים
תאמני לי הקסם האישי שלך זה מה שגרם לחלק בעיקר לחתונה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ספק שהוא בוגד בך יקירתי
ליל08/12/2010והגרוע מכך, זה שכנראה יש לו רומן ארוך המלווה בהתאהבות.
הייתי מציעה לך להתחיל לבדוק לו את הפלאפון, אס אמ אסים ושיחות יוצאות/נכנסות (אם כי קחי בחשבון שיש מצב שהוא מוחק וצריך לבדוק בצורה מתוחכמת יותר).
גברים מאוהבים עושים טעויות, תהיי מספיק חשדנית בשביל לאתר את הסימנים הקטנים/גדולים. אגב, תגובה של כעס מאוד אופיינית לגבר בוגד..
באופן נורמלי, אין לך מה לחפש עם גבר שלא מוכן לשכב איתך, אך בשביל שתהיי יותר שלמה עם זה, כדאי לך למצוא כמה הוכחות קודם לכן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה עצמית
LOLE11/12/2010גב' נכבדה ,
אם את לא מעוניינת בדשה של השכן , ולא בפרדה , אז כאן מגיע הזמן לעשות חשבון נפש הגון . אין לא היה ולא יהיה בהיסטוריה האנושית שאנו כבני אדם לא נחפץ בסקס . גבר או אשה שלא מעוניינים בסקס יש לכך סיבה , כגבר אומר לך שאת עשית משהו , פגעת באגו המיני שלו , פגעת בגבריות שלו , פגעת בפתיחות שלו (גם המינימלית ביותר) , גבר זה לא בובה מתיי שרוצים מזמינים מתיי שלא אז לא , לא משנה כמה את סקסית , משנה מה את משדרת , לא משנה כמה את טובה במיטה , את צריכה שיוניות מינית והדדית , תחשבי גב' מה עוללת בשנים האחרונות , שנה שנתיים לפני הריון ושנה אחרי הריון , אם את הגונה עם עצמך אז תביני את ההרס שביצעת , יש דברים שלא מתאחים במהרה , אז או שאת סבלנית או שתעשי בחוץ ותתפקדי בבית כמה שיותר נורמלי , העסק לא פשוט , לא מהיר , ולא קל , סבלנות סבלנות , ושלא תיזרקי מילים שלא במקום ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לפתור בקלות
בועז סופר11/12/2010תזמיני אותו לחוויה טנטרית: לרגל איזה שהוא אירוע, יום הולדת, נישואין, סילבסטר וכו...
ונלמד אותך לעשות לו עיסוי כזה, שאחריו הוא יחזור להעריץ אותך מינית.
מאוד מומלץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו ?אנונימית28/11/2010
שלום ,אני בת 17.
אני חייבת לציין שלעומת רוב החברים שלי , אני מתייחסת ברצינות לסקס.
אני נהנת מסקס, אבל אני תמיד זהירה, לפעמים אפילו יותר מידי, כך טוען
החבר שלי, ולמרות זאת הוא לא מתנגד.
אני מודעת לסכנה שבמחלות ובהריון לא רצוי,
ואתמול בגלל דחף של רגע, עשיתי שטות
שאני נורא מצטערת עליה ,ומפחדת כל כך.
כשאני וחבר שלי נמצאים בשלב של המשחק המקדים, תמיד יוצא לו כמויות גדולות של
נוזל דמוי זרע מאיבר המין, הוא לא סובל מדלקות באיבר המין.
אנחנו שוכבים עם קונדום ,והנוזל שיוצא גורם לי להיות זהירה עוד יותר,
כי ידידה אמרה לי שזהו זרע שיוצא לפני הגמירה.
דבר נוסף ששמעתי עליו זה שמים מנטרלים זרע,
לכן אני תמיד מבקשת ממנו לשטוף את איבר המין לפני הסקס וכו'..
אתמול עשינו אמבט קצף ,והוא משך אותי אליו, התיישבתי עליו והוא פשוט הכניס
את איבר מינו פנימה, הייתי כל כך המומה שב20 השניות הבאות לא יכולתי להגיב,
ואז קמתי במהירות וכעסתי עליו.
הבעיה היא שלא מזמן, לקחתי פוסטיונר, בפעם השלישית בחיי,
כמובן שלכל פעם היה הפרש זמן של כמה שנים, והסיבה שלקחתי אותו הייתה קונדום שנקרע, אבל הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודש.
איני רוצה לקחת פוסטיונר שוב כי זה הורס את הגוף,
מה הסיכוי שלי להיכנס להריון ?
אני חייבת לציין שהוא לא גמר.
ומהו הזרע שיוצא לפני השפיכה ?
תודה לכל מי שיענה לי במהירות האפשרית. אני מאד דואגת.
ואני לא לוקחת גלולות בגלל סיבות אישיות, אז בואו לא נעלה את הנושא הזה כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירגע בלי פאניקה
אילן29/11/2010לאט רגע
לקרא את העלון הצרכן של פוסטינר כמה לקחת
בלי אטרף ברגע עם יש לך שעלות תפני לרופא או לרוקח
נשמע עם לקחת פוסטינר את לא בהריון
אבל שהפוסטינר לא לקח אותו שאת לחוצה (זה לא סכריה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירגע בלי פאניקה
אילן29/11/2010לאט רגע
לקרא את העלון הצרכן של פוסטינר כמה לקחת
בלי אטרף ברגע עם יש לך שעלות תפני לרופא או לרוקח
נשמע עם לקחת פוסטינר את לא בהריון
אבל שהפוסטינר לא לקח אותו שאת לחוצה (זה לא סכריה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו ? - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/11/2010לאנונימית שלום,
אנא השתמשי מיד בפוסטינור.
שנית, מכיוון שאת גם זהירה וגם נהנת מסקס את חייבת באמצעי מניעה קבוע וזה לא חייב להיות גלולות , אבל ממש לא פוסטינור !!!
מכיוון שיש לך חבר ואת מקיימת יחסי מין , את חייבת לשמור על עצמך, אנא בדחיפות לרופא/ת נשים להסדרת הענין.
אגב, לקופ"ח הכללית יש מרפאות נער ששם יש רופאים עם התמחות מיוחדת בנער. הרופאים בכל קופ"ח מחויבים בסודיות, אם זאת הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר על החבר שאוהב מאחור?ענבל28/11/2010
אני כבת 32 ויוצאת עם בחור בן 27 , חצי שנה יחד ויש לנו סקס נפלא!!(ללא אביזרים)
לפני שבוע הוספתי למיטה ויברטור. החבר שלי מתענג שמ"שחקים" לו בפי הטבעת באצבעות. אך כאשר הבאתי את הצעצוע הוא ביקש שהשתמש בצעצוע במלואו , זרמתי איתו .
גם בזמן שאני שיחקתי עם הצעצוע בפה הוא הצטרף אלי והכניס אותו גם לפה.זרמתי גם.
היה סבבה וכייף , שאלתי היא: איך זה שגבר שהוא גבר! ושפעם שאלתי אותו אם בא לו שלישיה ואם אפשר לצרף גבר , הוא דחה את זה על סף,
עושה דברים שמראים לי לפחות, שיש לו נטיות כל שהן, או מה זה אומר על התנהגות כזו? האם זו רק הנאה בלבד או שגם לגברים יש (כמו לנשים) ייצר כזה שמתעורר שגורם לנו לרצות להיות עם אותו בן מין ואז זה יוצא ליידי ביטוי בסקס?? או האם זה צריך לומר משהו בכלל? פשוט קצת מוזר לי העיניין. אשמח לקבל תשובה ו/או ידע בנושא.
.
ענבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אומר על החבר שאוהב מאחור? - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/11/2010ענבל שלום,
השאלה היא מימה את מודאגת.?
את חוששת שהחבר שלך הומו סקסואל? אם יש לך חששות מסוג זה מתוך מה הם נובעים?
יש סממנים נוספים?
או שיש לך חבר עם המון פתיחות מינית?
כל השאלות מובילות לתוצאה אחת: את מוטרדת מכל מיני עניינים ולכן עלייך לשוחח איתו על העניינים האלו. מתוך התשובות שלו תדעי מה הוא מרגיש, חושב על הדברים האלו.ללא שיחה גלויה לא תקבלי את המידע הזה, וגם אם לימנע מהשיחה תוכלי להבין דברים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בטוחיםשימי28/11/2010
ערב טוב,
אני מעוניין ללכת לנערת ליווי לצורך ביצוע יחסי מין.
העניין הוא שמחלות מין הוא דבר שמאוד מפחיד אותי וזה כמובן משהו שלא שווה את ה"כיף" שבקיום יחסי מין שיש בהם סיכוי שכזה.
שאלתי היא האם קיום יחסי מין עם נערת ליווי בעזרת קונדום תאפשר לי לקיים יחסי מין "בראש שקט" או שבגלל שמדובר במישהו ש"עוברת" אצל הרבה גברים (כנראה) יש סיכון גדול יותר להידבק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן29/11/2010בעזרת קונדום תאפשר לי לקיים יחסי מין "בראש שקט"
כן תחגוג כמה שאתה רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסי מין בטוחים - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/11/2010דוד שלום,
גם נערת הליווי מפחדת ממחלות מין ולכן לא תסכים לקיים יחסי מין ללא קנדום.
כלומר, דוקא נערת ליווי שמודעת לסכנה שבהדבקות במידה רבה "יותר בטוחה" מנערה או אישה שמקיימת יחסי מין , ולא מקפידה על ענין השמירה מפני מחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל
שימי29/11/2010כוונתי הייתה-
האם קיום יחסי מין עם נערת ליווי בעזרת קונדום יאפשר לי לקיים יחסי מין "בראש שקט",
והאם יש סיכוי לחלות במחלות אחרות שמועברות במגע מיני, למרות שימוש בקונדום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
שימי30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבל שאלה נוספת לא מצליח למצואבן 1828/11/2010
קונדומים במידה גדולה יותר אין בסופר פארם איפה עוד ניתן להשיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תלוי
רון28/11/2010מה האורך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלכך ברור שאתה חולה...
שלי28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי....
רון28/11/2010הדבר הכי אלמנטרי שאת/בעלך חייבת לעשות בשלב זה הוא:
לבדוק האם הדבר המדהים הזה שברחמך הוא של בעלך.
אישה חולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי
רון30/11/2010חייב להתנצל על האמירה האווילית הזו שלי לגבי הילד שבדרך.
לעיתים השתן עולה לראש כאשר מגיבים ליציאה (כשלך)
מתנצל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך
בן 1828/11/201018 - 19 באורך אבל אני חושב שההיקף עושה את זה יותר בעייתי וזה למה יש לי את הסימן הזה מסביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי....
רון28/11/2010גש לסופר פארם, יש לדורקס חפיסה XL המתאימה לעובי ואורך אחר נסה אותה אני משער שזה ייתן מענה לשאלה שלך.
נ.ב.
שלי, את חייבת לראות פסיכיאטר (בשילוב הבעל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ויום טוב
בן 1828/11/2010אני מקווה למצוא כי פשוט לא ראיתי בסופר פארם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני ירודנועה28/11/2010
שלום, שמי נועה ואני בת 25- נשואה טרייה מזה 3 שבועות. כבר כמה חודשים אני חווה ירידה דרסטית בחשק המיני וחשבתי שלאחר החתונה והמעבר למגורים משותפים עם בן-זוגי, זה יעבור כי תהיה לנו הפינה שלנו והפרטיות אבל התבדתי. אני מרגישה כמעט כל הזמן שלא בא לי ושאני עייפה. מספיק לי פעם בשבוע ואילו בעלי רוצה קצת יותר..
אני תוהה האם העניין קשור בגלולות כיוון שאני לוקחת גלולות כבר כמה שנים ובתחילת הקשר שלנו לא הרגשתי ירידה בחשק המיני. האם יכול להיות שלאורך הזמן הגלולות מורידות את החשק? האם יכול להיות שאני אישה שלא אוהבת יחסי מין? חשוב לי לציין כי אני מאוד אוהבת את בעלי וכאשר אנחנו במיטה, הוא מאוד אוהב ומפנק ואני נמשכת אליו מאוד אך לרוב מספיקה לי ההתמזמזות והנשיקות ולאו דווקא החדירה עצמה. אשמח לעזרה כלשהי..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני ירוד - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/11/2010נועה שלום,
התשובה שלאלה שלך מורכבת מכמה תחומים:
ראשית יתכן והגלולות שאת משתמשת בהן פוגעות בחשק המיני שלך,
שנית, החשק המיני שלך מותנה במצב הכללי שלך, בלחץ בו את נתונה, בספוק, שלך מהחיים, משביעות הרצון, מהרבה מאד משתנים כמו גם כמובן מהמשיכה לבן הזוג שלך.
החשק המיני הוא בראש, ברגש וגם בהורמונים... ולכן הוא עניין כל כך מורכב ורגיש.
לכן כדאי מאד שתתיעצי עם אדם מקצועי ולענין הגלולות כדאי מאד שתפני לרופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג/ית. הרשימה המעודכנת של הרופאים הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם.
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה איתך לחלוטין
משאלה29/11/2010מרגישה כמוך בדיוק. נשואה טריה שפתאום החשק ירד לה. אוהבת את בעלי, והוא משקיע בי המון, מינית, אך הריגוש הפיזי נעלם. אוהבת להתכרבל, להתנשק ולהרגיש קרוב, אבל החדירה עצמה אינה מפיקה את הריגוש המיוחל. מחפשת בעיות אצלי וסקסולוג טוב. התייעצת עם מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי סימן על איבר המיןבן 1828/11/2010
שלום, אני בן 18.
בזמן האחרון לאחר קיום יחסי מין עם קונדום שמתי לב שיש מסביב לאיבר המין שלי סימן אדום קצת צורב שנוגעים אבל זה עובר יחסית מהר, בד"כ זה אף פעם לא קרה ואני לא אלרגי ללטקס ולא היה לי מקרה עוד של שפשוף או משהו בסגנון?
מה זה אומר אני צריך קונדום במידה גדולה יותר?
אשמח לעזרתכם, תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי סימן על איבר המין - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/11/2010שלום,
תנסה קונדום מעט יותר גדולותראה אם הענין הזה חולף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
בן 1828/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולה לא בזמןאלינור27/11/2010
שלום,
אני נוטלת גלולות כל ערב, וערב אחד יצאתי עם חבר שלי וקיימנו יחסי מין ורק אחרי שחזרתי הביתה לקחתי את הגלולה של אותו ערב למרות שזה איחור של כ5 שעות מהזמן בו אני אמורה לקחת את הגלולה...
האם יש מצב שאני בהריון?? אני מאוד מפחדת... כי היום חשתי כאבי ראש חזקים...
אשמח לתגובה מהירה... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולה לא בזמן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/11/2010אלינור,
אין כל חשש להריון בגלל איחור של 5 שעות בנטילת הגלולה.
כאבי הראש אולי נובעים מהלחץ! את יכולה להיות שקטה.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והתקן מרינה וחשק מינישירלי27/11/2010
שבת שלום חברים,
שמתי לב שכל חודש מחדש כשאני מתחילה לקחת גלולות כל החשק המיני שלי יורד לאפס וכשהם מסתייים ואני מחכה שבוע או לפני שאני רוצה להכנס להריון ואני מפסיקה לקחת אותם פתאום יש לי חשק גדול מאוד
האם יש קשר ישיר ?? (יש לציין שאני לוקחת גלולות אורטוציקלן כבר המון שנים)
חשבתי על התקן מרינה, אך אני מפחדת שמעתי שההתקנה מאוד כואבת ויש מחזור כמה חודשים אחרי - וכנ"ל גם לכאן האם גם ההתקן מדכה חשק מיני???
מאוד חשוב לי לדעת מה עושים זה פוגע לי בחיי הנישואים
תודה ושבת שלום
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והתקן מרינה וחשק מיני - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/11/2010שירלי שלום,
יש מחקרים המראים שגלולות נגד הריון עם ריכוז גבוה של הורמונים עשוי לפגוע בחשק המיני.
כדי לך להתייעץ עם רופאת נשים המתמחה גם בתפקוד מיני, ובהחלט כדי לשמוע על האופציות של אמצעי מניעה אחרים (התקן ועוד..)
ההתקן לא פוגע בחשק המיני.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לאונןאנונימי25/11/2010
אני בן 14 ואני מאונן מוזר אני לא מעונן כמו כולם יענו אני מאונן כלפי מעלה ואז כלפי מטה לבטן אני לא עושה יענו רגיל כמו כולם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לאונן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/11/2010לאנונימי,
אתה מאונן בסדר גמור! אין דרך "נכונה" לאונן וכל אחד ואחת מפתחים את הדרך הנעימה והטובה להם.אין סיבה לדאגה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאונן מוזר
אנונימי25/11/2010לא אני מתכוון מוזר הרי כולם מאוננים קדימה ואחורה אני קדימה וגם לכיון הבטן משכיב אותו זה מוזר אני מפחד שאני יהיה גדול אני לא יצליח לגמור על מישהו זה מלחיץ אותי שרק אני כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)