מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- jonatan.26/04/2013
שלום דוקטור
קיבלתי עד התקופה האחרונה ,כמעט כבר עשרות סוגים של תרופות כולל מינונים שונים ,
מהחדישות שיש ,כולל תרופות שניתנו בעבר כטיפול ,
בהפרעות קשב ,דיכאון ,וחרדות ,
1האם השילוב של הקונצרטה יחד עם התרופה Wellbutrin תקין,
2 אם התרופה Wellbutrin נוגדת דיכאון, וחרדות למינהן.
3 מה תוכל (י) להוסיף מידע על התרופה Wellbutrin, גם מבחינת שכיח.
4 עד כמה התרופה הזאת בטוחה לשימוש ,מבחינת טיפול לזמן ארוך מאוד ,וכן
אם יש מה להגיד מבחינת מינון של התרופה.
תודה, וסילחה על אורך השאלות ,שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר jonatan - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/04/2013וולבוטרין + ריטאלין = סיכון בתופעות לוואי, שילוב לא שכיח
וולבוטרין = יעיל במצבי דיכאון וכן בעיות מיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיקטלאיילת השחר25/04/2013
שלום רב, במשך כשנה לקחתי למיקטל במינון של 100 מג כמייצב מצב רוח לאחר אובדן של תינוקת בת כמה ימים. לפני כחודש הפסקתי הטיפול בבת אחת כשגיליתי שאני שוב בהריון, ולאור ההשפעות שחוויתי בחודש האחרון ביקשתי מהפסיכיאטר המטפל לחזור לתרופה. הוא הנפיק לי מרשם על מינון של 100 מג - האם ניתן לחזור ולקחת ישר כל המינון?? האם לא צריך לבצע בהדרגה?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה ליהונתן דחוף!מיה25/04/2013
שלום
רשמת לי על הסרנדה / לוסטרל.
בהיותך עובד מאוחדת, איזה כדור הם רושמים ממשפחה זו?
אינני רוצה כדור גנרי, עדיף את הכי יעיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת כבוד לדוקטור
שמוליק26/04/2013בבקשה תן לרופא את הכבוד המגיע לו וכנה אותו ד"ר דוידאור ולא יהונתן. כאילו מה הוא חבר שלך?
אני מקווה שהוא ימחל על כבודו ויענה לך.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ליהונתן דחוף! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/04/2013סרנדה זמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהנורית25/04/2013
יש לי את אותה שאלה לגבי הסרטרלין. מה אורח החיים שלו? והאם כשמורידים בהדרגה יש תופעות לוואי. תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/04/2013זמן מחצית החיים כ 30 שעות.
ככל שההורדה איטית יותר כך יותר בטוח.
סיכוי לתופעות גמילה קיימות, רבות באם קיימים גורמי דחק סביבתיים ופסיכולוגיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירונורית25/04/2013
שלום רציתי לדעת מה אורך חיים של המירו?? מתי יודעים שצריך להוריד מינון והאם יש תופעות לוואי כשמורידים בהדרגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירו - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור25/04/2013שלום רב,
מירו נמצא בגוף בין 20-40 שעות לאחר נטילת הכדור. ההחלטה בנוגע לשינוי מינון או הפסקת הטיפול היא על סמך מצבו הנפשי של המטופל ובהתאם להערכת הסיכונים לחזרת המחלה בהעדר טיפול. באופן כללי, הספקת הטיפול לא אמורה להיות מלווה בתופעות לוואי, אם כי מומלץ להפסיק את הטיפול באופן הדרגתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה דכאון?אילנה25/04/2013
אני כל הזמן בדאגות, הראש שלי כל הזמן חושב, אני ישנה בלילות, אין לי שמחת חיים כמו פעם, אני לא מצליחה להתרכז בלימודים ובעבודה ואני מתעצבנת בקלות (האם אפשר לתאר את זה כדכאון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה דכאון? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013נשמע כמו דיכאון וחרדה.
מומלץ טיפול תרופתי - שיחות טיפוליות ( פסיכוטרפיה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה להורדת לחץ???אילנה25/04/2013
שלום רב,
אני ובעלי כמו כל זוג נשוי נקלעים לריבים, אך כשהריב מתלהט, בעלי שהוא אדם רגיש ועדין פתאום מתגלה כאדם עצבני מאוד ומפחיד, ממש מקצה לקצה, אח שלו מקבל תרופות להורדת הלחץ (כי גם הוא כשהוא מתפרץ הוא עצבני מאוד) וממליץ גם לבעלי, האם יש תרופה כזאת באמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה להורדת לחץ??? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013ציפראלקס או תרופה אחרת ממשפחת SSRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SSRI לעומת SNRIעדי25/04/2013
שלום רב,
אני בת 30 והשתמשתי ברסיטל ב5 שנים האחרונות.
הכדור מאוד עזר לי ושיפר מאוד את הרגשתי אך נאלצתי להפסיק מכיון שהייתי מאוד מתוסכלת מכך שאני לא מצליחה לחוות אורגזמה ביחסיי מין.
הבנתי שיש אפשרות שזה קשור לכדור לאחר שהתייעצתי עם סקסולוג.
בעקבות כך, אני כבר חודש וחצי ללא הכדורים, יחסי המין השתפרו פלאים והתופעה המתסכלת נפתרה כביכול.
אני רוצה לחזור לכדורים והסקסולוג הציע לי לקחת כדור ממשפחת הSNRI שלא גורמים לתופעת לוואי שציינתי.
הבנתי שפעולתם של כדורים ממשפחת הSNRI היא גם עיכוב של ספיגה חוזרת של סרוטונין ולכן הייתי רוצה להבין מה בדיוק ההבדל? ולמה באחד יש תופעת לואי כזו ובשני לא.
בנוסף, אשמח לדעת שם ספציפי של תרופה שמומלצת בתור אחת שאין לה תופעת לוואי של עיכוב האורגזמה.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SSRI לעומת SNRI - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013ההבדל, SNRI מעלה גם נוראדרנלין, בעקיפין גם דופאמין, יכול תיאורתית לשפר תפקוד מיני.
הכי יעיל מירו ( אך בעיה של השמנה )
או וולבוטרין ( DNRI ) - באם המטרה הטיפולית דיכאון ופחות חרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנהמיה24/04/2013
שלום
איזה כדור מומלץ לבחור עם רקע של בולימיה בהפוגה אבל כעט יש דיכאון וחרדה בינוניים?
כדור אשר בוודאות לא גורם לתיאבון מוגבר עקב הפחד העצום לעלות במשקל.
היה ניסיון בכדורים שהעלו במשקל בינהם: פריזמה, רמוטיב, ויפאקס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013SSRI הכי פחות משמינים :
פרוזאק או לוסטראל ( סרנדה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום סימנים פסיכוטיים או אפקטיבייםבדוי24/04/2013
מה פירוש סימנים אלו?
"חשש לקיום סימנים פסיכוטיים או אפקטיביים במובן M.D" ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום סימנים פסיכוטיים או אפקטיביים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013פסיכוטיים - מחשבות שווא , הזיות, בוחן המציאות פגום, אי יכולת להבדיל בין דימיון למציאות, בין העולם הפנימי לחציוני ( מציאות).
אפקטיביים - קשור למצב רוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסלימור24/04/2013
דר שלום לאחר שנה של ציפרלקס 10 מג עברתי לחצי כדור במשך חצי שנה ומכיון שהתחיל לי חלב מהשד הרופא משפחה טוען שזה יכול להיות מהציפרלקס לאחר הפסקה של יומיים התחלתי לקחת רסיטל חצי כדור של 20 מג ללא רופא שהמליץ עפ הרוקחת הבנתי שזה כדור דומה . מה דעתך??? לגבי רסיטל הסיבה שבהתחלה קיבלתי ציפרלקס זה בגלל התעסקות תמידית במחלות ובדיקות הציפרלקס ממש עזר גם החצי כדור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013אין ספק שאת מציגה רגישות ל SSRI ומומלץ לישמור על ריכוזים נמוכים ככל שניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!לילך24/04/2013
אבא שלי בן 60. לאחרונה סיים טיפולים של כימו לאחר שעבר שני ניתוחים
1. להסרת גידול המעי וחיבור לסטומה
2. החזר הסטומה
אבא שלי בטבעו ידוע כאדם עצבני. ראה פסכיאטר לפני שנה ומאז לא. וזאת בעקבות התנהגותו הלא הולמת בבית החולים לצוות המטפל.
אבי קיבל אישור לעישון מאריאונה רפואית והגיע למצב שמעשן כ-2 גרם ליום. מטורף. הוא מתנהג באלימות כלפי אמא שלי, הכה את החתן שלו בגלל משחק קלפים, הכה את אמא שלי בבית חולים לפני שבועיים בעת אשפוז כי ביקשנו לבצע CT ראש בעקבות התנהגותו - CT יצא תקין. כולם קפצו ושאלו את אמא שלי אם היא רוצה להגיש תלונה והיא כמובן סירבה מהפחד שלה. הוא נתן המון כסף לאדם שכלל לא הכיר. בקיצור אכל את הראש. לדעתנו הוא איבד את השפיעות. חוששים שיפגע באמא מהעצבים שלו. אמא מפחדת ממנו. אנחנו רוצים לאשפז אותו בכפייה. איך עושים מה עושים מה הפרוצדורה, מה הנוהל, מה החוק אומר?
בבקשה עזרה דחוף!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לפנות לפסיכיאטר המחוזי
שמוליק24/04/2013החוק קובע כי מי שנמצבא במצב פסיכוטי והוא מסוכן לעצמו או לסביבתו, ניתן לאשפז אותו בכפייה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף!!! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013אישפוז בכפייה - החלטה רפואית משפטית.
יש לערב עו'ס, פסיכולוג או רופא ( גם משפחה) = אנשי מקצוע.
לנסות ביקור בית
להציע בדיקה וטיפול פסיכיאטרי
ניתן לפנות לפסיכיאטר מחוזי להוצאת בדיקה פסיכיאטרית כפויה כאשר:
1.איש מקצוע התרשם מהפרעה נפשית.( לא שכן או בן משפחה)
2.קיום סכנה לעצמו או לסובבים ( או הטרדה לחיים השותפים של הסובבים, הזנחה עצמית ועוד)
3.סירוב לבדיקה פסיכיאטרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דה פרסונליזציה ocd חרדה ודיכאוןאיציק24/04/2013
שלום!, לפני כחודשיים עישנתי סמים קלים עם חברי ובאותו הרגע הרגשתי ניתוק מהמציאות ,נלחצתי מזה ממש וצעקתי שייקחו אותי לבית חולים ,חשבתי שאני משתגע...באופן כללי אני נוטל תרופות פסיכיאטריות וזו פעם הראשונה בחיי שאני נוגע בסמים....כחודש לאחר המקרה התחלתי לחוש ניתוק מהמציאות, כל מה שמסביב מרגיש לי זר, אפאתיות, אכלתי כאפה ולא יצאתי מהבית כבר חודש....ניתקתי קשרים עם כל החברים שלי....האם יש פיתרון תרופתי למה שאני חווה, משום שקראתי שיש אנשים שסוחבים את זה איתם כל החיים,אשמח לשמוע אם יש מה לעשות בנידון...אני מאוד מדוכא מזה ורוצה לצאת מהבית אבל נדפקה לי הקופסא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דה פרסונליזציה ocd חרדה ודיכאון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013ממליץ על בדיקה מסודרת והערכה.
איזה סמים, האם טריפים ? חלק מפלאש בק מזמן השימוש בסם ?
רושם שהמחשבות הטורדניות סביב המצב מהוות את הבעיה המרכזית, לזה יש טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לתרגום.אבירם כהן.23/04/2013
MANIC AFFECTIVE DIS RECURR IN FULL REMISSION
א. האם זו מחלת נפש?
ב. מה הפירוש המקצועי?
ג. האם נדרש טיפול תרופתי?
תודה וברכה.
אבירם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתגובה.
אבירם כהן.24/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתכם
אבירם כהן.26/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגוגל רשום שזו מאניה דיפרסיה
מיה26/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו מחלת נפש?
אבירם כהן.29/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן .
אנונימית04/05/2013היי אבירם , אני לא רופאה . אכן מאניה דיפרסיה או בשמה השני הפרעה דו קוטבית היא מחלה נפשית הגורמת לתנודות קיצוניות במצב הרוח - החל מדיכאון ותחושות אבדניות ועד תחושת כול יכול ואופוריה מטורפת . בשל הניסיון שלי עם התמודדות עם אח חולה במחלה אני אישית לא רואה דרך להתמודדות איתה ללא כדורים ובשילוב עם טיפול פסיכולוגי . בכל מקרה המצבים יכולים להשתנות מאדם לאדם ועוצמת האפיזודות גם כן , ולכן עליך להיועץ בדחיפות עם פסיכאטר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאנונימית.ממתין לתגובת פסיכי'
אבירם כהן.07/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דה פרסונליזציהאיציק23/04/2013
שלום וברכה! אובחנתי כסובל מ ocd ודה פרסונליזציה.....המצב החמיר מאוד כך שאינני יוצא מהבית כבר מספר ימים כי כשאני יוצא אני מרגיש לא קשור לעולם ולבני האדם..חווה ניתוק נוראי וגם סובל מבעיית ריכוז קשה....אני נוטל סרוקוול 200 מג ,סרנדה100 מג והפסיכיאטר שינה לי תרופה מוויאפקס למרוניל, התחלתי ליטול את המרוניל לפני ארבעה ימים.....רציתי לדעת אם המצב ישתפר מבחינת הריכוז והדה פרסונליזיה או שמה זה יכול להשאר כך?! בתודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דה פרסונליזציה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013ב OCD יש למצות SSRI ( סרנדה ) או TCA ( מרוניל) במינונים גבוהיים.
מרוניל תרופה מדור ישן יותר, מלווה בהרבה יותר תופעות לוואי וכן יכול יכול לפגוע בריכוז.
לדעתי השילוב המומלץ:
סרווקאל ( בסביבות 300 מ''ג) + SSRI ( סרנדה עד 200 מ''ג)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדה פרסונליזציה
אופק09/06/2013שלום שמעתי כמה שמות של תרופות טריציקליות שיעילות למצב של דה פרסונליזציה אתם יודעים להגיד לי מה הן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדה פרסונליזציה
אופק15/05/2015לבסוף ניסיתי וזה לא נתן לי מענה נכון ל עד היום
מנסה כרגע cbt* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדה פרסונליזציה
אופק15/05/2015לבסוף ניסיתי וזה לא נתן לי מענה נכון ל עד היום
מנסה כרגע cbt* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתעודד!
שמוליק16/05/2015שלום איציק.
יש כאן בפורום מישהו שהכינוי שלו "מנוסה", ולגבי השאלה האם המצב ישתפר - קבל את דבריו ואת הנסיון האישי שלו, ותאמין שכן.
לגבי השאלה האם הטיפול התרופתי הוא טוב ויעיל או שלא - באמת שאין לי מה להגיד. בגדול, אני דוגל יותר בטיפולים פסיכולוגיים, בגלל נסיון אישי לא כל כך טוב עם התרופות שסבלתי מתופעות הלוואי שלהן, אבל כל מטופל מגיב אחרת לתרופות.
בכל אופן, אע"פ שהתמודדתי עם סכיזופרניה, שזה משהו קצת שונה - אני מאחל לך בהצלחה, ומעודד אותך להתמודד.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)