מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר לתרופות חדשותריקי06/10/2012
הייתי הרבה שנים על פרימוניל, כעת הפסיקו לשווקים ועברתי לתרופות אחרות
יש לי דכאון עמיד כבר הרבה שנים.
קיבלתי וולבוטרין 300 מג' אני איתם כבר כחודשיים
הוסיפו לו זפרסקה דווקא אחריי שבוע חל שיפור במצבי ( אני בדכאון עמיד) אך זה עשה לי תופעות לוואי כמו אי יכולת לישון ועלייה ניכרת במשקל. הפסקתי עם זה ונתנו לי בונסירין ואני עליו כ- 3 שבועות.
כעת דווקא שהפסקתי עם הזפרסקה הדכאון חזר לי בגדול ויש לי נסיגה. יש לי הרבה נדודי שינה ודכאון עצבני. האם לדעתכם אני צריכה להפסיק עם אחד התרופות ולקבל משהו דומה לזקפרסקה? כמו גאודון?
תשובתכם חשובה לי מאוד
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לתרופות חדשות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/10/2012ממליץ על SEROQUEL XR
או תוספת לאמיקטל ( מייצב מצב רוח ומונע חזרה של דיכאון יעיל)
תוספת חומצה פולית + וויטאמין B12 מומלצים כתוסף מזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין התקוות האחרונות שלי...06/10/2012
היא ההודעה הזו. אני בת 21, מגיל 15 סובלת מדכאון ונטיות אבדניות. ניסיתי מספר פעמיים להתאבד ורק פעמיים מהן הביאו אותי למיון. טופלתי אצל פסיכיאטר כשלוש שנים בכל מני תרופות (ציפרלקס, פלוטין, סרקוול, קסנגיס וכ'ו) הטיפול לא עזר לי. אינני מקבלת טיפול תרופתי כבר מספר שנים טובות. בשלב הזה אני לא עושה שום דבר מהותי בחיי מתוך תקווה שהם יסתיימו בקרוב. אין דקה ביום שלי שבה אני לא רוצה או חושבת\מתכננת את המוות שלי. אני לא יודעת מה לעשות. אני בקושי יכולה לצאת מהמיטה, אני לא יכולה לפגוש אנשים, אני רק רוצה שכולם ישכחו ממני, שיתנהלו כאילו אני כבר לא בעולם. הסיבה היחידה שאני לא מעזה כרגע לפגוע בעצמי היא המשפחה, אני מאד מאד מפחדת שהם יסבלו קשה. כולם מאד אוהבים אותי וחרדים לגביי, פוחדים שמא אפגע בעצמי. אני מאד שונאת את עצמי, ולא מעוניינת בשום צורה לחיות בעולם הזה. אני שונאת את העולם שלנו ואת האנשים שחיים בו ואני מקווה כל לילה שזה יהיה הלילה האחרון שלי. אינני יודעת למה אני מסוגלת, אני רק יודעת שככה זה לא יכול לעבוד.
איך ממשיכים מהמקום הזה? על פניו אני אדם נורמטיבי לחלוטין, יש לי עבודה, כמה חברים, משפחה, אבל בפנים הריקבון הזה לא מאפשר לי לנשום. אני תוהה אם יש מקום לטיפול תרופתי, או אם יש מקום לטיפול בכלל. אני מאד משוכנעת בדעות שלי, אני בטוחה שזו האמת, ואני מרגישה שכל האנשים שחיים בעולם עושים זאת בלית ברירה. שנים רבות לא מצאתי סיבה אחת טובה להמשיך עם הדבר הזה, החיים.
אני באמת לא יכולה יותר...
סליחה על ההודעה הבטח מעיקה, ותודה לכל מי שיקדיש מזמנו לסייע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין התקוות האחרונות שלי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/10/2012שלום רב !
נשמע כמו חיים מייאשים ללא עניין ומשמעות.
יש צורך בטיפול משולב , שיחות - תרופות ( ייתכן וטיפול נגד פסיכוזה, השפעה הרגעתית, שיפור דיכאון, הפחתה של מחשבות נהליסטיות - סוף חיים , כגון סרווקאל XR )
מסגרת מומלצת:
אישפוז יום במרכז רפואי או מרפאת ברה''ן של משרד הבריאות, בהתאם למקום מגורים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס וקלונקסרינה06/10/2012
שלום אני בת 29
לפני שלושה חודשים אבחנה אצלי דלקת בשתן אשר טופלה באמצעות שלוש אנטיביוטיקות (לאנטיביוטיקה הראשונה - ציפרו הייתי לי אלרגיה - שלושלים, הקאות ופריחה) .
אני כבר שלושה חודשים עם כאבי בטן,עוותיות, גזים, שלושולים ואושפזתי לשבוע לבירור העניין ועשו לי את כל הבדיקות כולל דם, צואה צליאק, קולונסקופיה - הכל יצא תקין.
חזרתי לרופא גסטרו שלי לפני 5 שבועות והוא נתן לי קלונקס 0.5 חצי כדור כל יום לפני שינה ורופאת המשפחה שלי לוחצת עלי שאני אתחיל עם ציפרלקס , (הקלונקס רק עוזר לי לישון טוב) בגלל ששלושה חודשים אני עם כאבי בטן ושלשולים אני בקושי מתפקדת עם עייפות כרונית, ירידה במצב רוח בגלל כל העניין. אציין כי ירדתי עד כה 10 קילו.
עוד אציין כי אני לוקחת כל יום נורמיטן 0.25 לדופק מהיר ואני התחלתי טיפול בדיקור ללא הטבה בנתיים.
אודה לקבלת מספר הבהרות:
1. האם ניתן לקחת קלונקס עם ציפרלקס?
2. האם הציפרלקס יעזור לי עם כאבי הבטן ושלשולים והמצב רוח, הסתכלתי פה בפורום ולא ראיתי מקרה דומה לשלי.
3. הבנתי מהרופאת משפחה שיש להתחיל עם רבע כדור, אחרי שבוע חצי ואחרי שבוע שלם האם לקחת בבוקר ? אחרי ארוחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס וקלונקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/10/2012ניתן לקחת קלונקס עם ציפראלקס ( מומלץ זמן קצר)
ציפראלקס בתחילת הטיפול יכול להחמיר כאבי בטן, לכן חשוב להתחיל במינון נמוך, לעלות בהדרגה, חשוב ליטול בזמנים קבועים ולאחר אוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב!מיואש06/10/2012
האם ניתן להוסיף מינון מזערי(רבע של 5 מ"ג) זיפרקסה ללוסטרל 150 מ"ג?
לפני שבועיים נטלתי 2.5 מ"ג ל-5 ימים על רקע של חרדות חזקות ודיכאון עמיד יחד עם לוסטרל 150 מ"ג ותפחתי וגם זיקפה חלשה ולא יציבה. נוטל גם 0.75 קלונקס ועדיין זה לא עוזר לחרדות.
האם במינון של 1.25 מ"ג למשל יש אפקט בכלל והאם יהיו תופעות לוואי(קראתי שהשמנה אינה תלוית מינון)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/10/2012זה מאוד אינבידואלי, קשישים וילדים בדר'כ זקוקים למינון מאוד נמוך, אין חוקים סביב מינון והשפעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיסטמיהש06/10/2012
האם חולי דיסטמיה נחשבים פגועי נפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיסטמיה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/10/2012נחשבים כסובלים מדיכאון קל- בינוני ממושך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיברבקה05/10/2012
שלום
מזה שבועים וחצי לוקחת רמוטיב 500 מג אחת ליום בבוקר.
הבעיה גלי חום שמאד מציקים לי.
שאלתי- אם אקח את הכדור בערב יש מצב שגלי החום יפסקו?
ואם כן, האם יש צורך לחכות מספר ימים כשמשנים את זמן נטילת הכדור מבוקר לערב?
נ-ב יש גם ירידה בתאבון.
עלי לציין שהרמוטיב עוז לי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/10/2012יש לשקול לפצל - 250 נ''ג פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נוטלת ציפרלקם 10 מגelizabet05/10/2012
אני מרגישה שהתרופה גרמה לי לעליה במשקל הרופא המליץ לי לעבור לויאפקס 75 האם זה נכון יהיה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני נוטלת ציפרלקם 10 מג - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק05/10/2012זו החלטה נכונה- שווה לנסות את הויאפקס- ברוב המיקרים הוא לא משפיע על התיאבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בהריוןמישהי05/10/2012
שלום,קיבלתי מרשם ללוסטרל וסורבון. אני מעוניינת לדעת לכמה זמן הגוף זקוק על מנת להתנקות לחלוטין מהתרופות הללו לפני כניסה להריון על מנת להבטיח שלא יגרם נזק לעובר כתוצאה מנטילה של הכדורים מלפני ההריון, והאם משך הזמן של ניקוי הגוף תלוי במשך זמן נטילת הכדורים.
זה מאוד מאוד חשוב לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות בהריון - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק05/10/2012אן שום בעיה עם התרופות הללו- לוסטראל זו תרופה שניתן ליטול במהלך ההריון וגם בתקופת ההנקה ללא בעיה- בכל מיקרה ניתן להפסיק את התרופות ולהיכנס להריון מיד- לא צריך שום תקופת ניקוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימבלתה בהריון
שירה10/10/2012שלום,
אני בהריון, כעת בשבוע ה16.
אך בשבוע ה4 להריוני, עוד בטרם גיליתי שאני בהריון, לקחתי במשך 4 ימים 4 כדורי סימבלתה 30 מ"ג.
באותו רגע הפסקתי מיידית את השימוש בתרופה.
האם יש סכנה לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של "משחק" עם נוגדי פסיאלכס04/10/2012
לאחרונה ירדתי מאוד במשקל עקב היעדר כמעט מוחלט של תאבון, עקב כך התחלתי לקחת זיפרקסה. העניין הוא, שבלי הזיפרקסה אני נמצא במעין היפומאניה אופטימלית, כלומר כמעט כל היתרונות שלה (יכולת אלתור גבוהה, חשיבה מהירה, יצירתיות מאוד גבוהה, רצון עז לעשות משהו כל הזמן, מעין וורקוהוליזם), ומעט מאוד חסרונות (בעיקר מעט שעות שינה). עם הזיפרקסה ההיפומאניה נעלמה בעצם ביום אחד. לצערי ללא ההיפומאניה סביר להניח שלא אוכל למצוא עבודה בתחום שלי, כלומר מכירות, ולכולם ברור מה הן ההשלכות הקיצוניות של אבטלה. שאלתי היא, מה יהיו תופעות הלוואי של נטילת הזיפרקסה עד לעלייה מספקת במשקל, ואז הפסקה הדרגתית של הזיפרקסה, ובמידה ושוב תהיה ירידה במשקל לחזור על הסבב, יכול להיות שכל כמה חודשים תהיה התחלה של הטיפול ולאחר כמה חודשים הספקתו באופן הדרגתי. מה יכולות להיות תופעות הלוואי של משחק עם הטיפול באופן הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של "משחק" עם נוגדי פסי - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור05/10/2012שלום רב,
הסכנה העיקרית של הפסקת הטיפול היא עליה בסיכון של חזרתם של התסמינים של מחלה בגללה ניתנה התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ahkucמיואש04/10/2012
שלום
לדיכאון עמיד+ חרדה כללית וחברתית איזה שילוב עדיף
כרגע נוטל לוסטרל 150 מ"ג וקלונקס 0.5.
האם עדיף להוסיף למיקטל או וולבוטרין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה - למיקטל
מיואש04/10/2012שלום,
האם שילוב לוסטרל 150 מ"ג עם תחילת טיפול בלמיקטל לחרדה כללית וחברתית עם דיכאון עמיד יכול לעזור?
והאם ניתן לחצות כדור למיקטל 50 מ"ג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהahkuc - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק05/10/2012הטיפול שאתה לוקח נראה בסדר גמור ואם אתה מרגיש בסדר לא צריך להוסיף או לשנות כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפקסורמאי03/10/2012
אני נוטלת אפקסור במינון 300 ליום. נתקעתי בלי כדורים ( יש מחסור בכל הארץ). אני פוחדת ליפול שוב (רק לפני חודש וחצי השתחררתי מאישפוז של 3 חודשים). מה אני עושה?
אני נוטלת עוד תרופות נוגדות אבל אני פוחדת מההפסקה הפתאומית. כבר יומיים שאני בלי ואני שוקעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפקסור - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק05/10/2012אסור להפסיק ויאפקס בצורה כזאת פיתאומית!!!- דחוף לחזור וליטול מיד את הכדורים- ניתן למצוא בשוק תחליפים מצוינים לאפקסור כגון ונלפקסין-ויאפקס .זה אותו דבר וניתן למצוא בכל בית מרקחת- יש לחזור ליטול את הטיפול מיד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידיעתכם, גם ויאפקס חסר
חשוב מאוד08/10/2012בבתי המרקחת.
כבר שנה שכל פעם חסר סוג כדור אחר - פעם 150 מ"ג ופעם 75 מ"ג, ושל שתי החברות - טבע וודקסל.
לא ברור לי איך כל כך הרבה פסיכיאטרים לא מעודכנים במצב ולא נותנים מענה מתאים. כל פסיכיאטר מפנה לתרופה גנרית בלי להבין שיש חוסר בה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידיעתכם, ויאפקס חסר!
חשוב מאוד08/10/2012ויאפקס חסר בבתי המרקחת.
כבר שנה שכל פעם חסר סוג כדור אחר - פעם 150 מ"ג ופעם 75 מ"ג, ושל שתי החברות - טבע וודקסל.
לא ברור לי איך כל כך הרבה פסיכיאטרים לא מעודכנים במצב ולא נותנים מענה מתאים. כל פסיכיאטר מפנה לתרופה גנרית בלי להבין שיש חוסר בה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות והתנהגות בלתי הולמתרוני01/10/2012
שלום,
אחי כבן 18 כבר מזה כמה שנים מטופל אצל פסיכיאטרית. זה התחיל מבעיות קשב וריכוז שהיו מטופלים בריטלין. עם השנים הוא גדל וזה התפתח לכיוון חדש שהוא נהיה חרדתי , מנודה חברתית ( לא מצליח לתקשר ולהתחבר עם נערים בני גילו ) רוב היום הוא בבית או בבית הספר , בלי בילויים ובלי כלום.
אנחנו , בני הבית, מנסים לפצות אותו בצ'ופרים למיניהם. אך לאחרונה עקב בעיות אלו הוא גם התחיל לאכול ללא הכרה ומעלה ממשקלו ללא מעצורים. שמעירים לו או מדברים איתו הוא מתעצבן, מקלל ואף זורק חפצים בבית וטורק דלתות . הוא מטופל בכדורי סימבולטה פעם ביומיים. כל יושבי הבית סובלים מההתפרצויות שלו וזה גולש למצבים לא נעימים ולמריבות בתוך המשפחה.
אודה לעזרתך מה לעשות ? האם יש מישהו שאפשר לפנות אליו? האם רצוי חוות דעת נוספת או טיפול נוסף?? איך אנו נתמודד עם זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות והתנהגות בלתי הולמת - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור05/10/2012שלום רב,
מהודעתך עולה כי אחיך אכן סובל וסביר להניח שההתנהגותיות הבעייתיות כגון התפרצויות ואכילה מופרזת הן ביטוי למצוקתו. כדי לעזור לו, חשוב לאבחן את הבעיה ולהתאים לה טיפול. קודם כל כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל, לעדכן אותו במצב החדש ולפעול בהתאם למהלצותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסשרון01/10/2012
התחלתי ציפרלקס בעקבות חרדה ואני סובלת מתופעות לוואי של הגברת החרדה. האם ניתן לשלב בשבועיים הראשונים בלבד, במשך היום תרופה בשם אסיוול? ובלילה בונדורמין (כדור שינה)?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק05/10/2012אין בעיה- תופעות הלואי יחלפו במהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטמוטטות נפשית בעקבות טיפול בהוריםנח01/10/2012
אשתי נמצא במצב נפשי קשה שכולל עצבנות בלתי פוסקת על כל שטות חרדות והתקפי בכי ואפילו אלימות פיזית
הוריה נדרשים לעזרה יום יומית והמשפחה מסרבת לקחת עזרה קבועה ורואים בזה פחיתות כבוד
הילדים (23 ו 26) שעדיין בבית סובלים התקפות וטרדות קשות שגורמים לחיכוחים רבים
ואין מה לדבר על אישות בכלל בשלשת החדשים האחרונים
ניסינו מספר פעמים רבות להציע לה ללכת לטיפול אך התשובה הקבועה היא אני לא משוגעת - אם אתם הייתם בסדר הכל היה טוב
מה לעשות????
חיינו הרוסים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטמוטטות נפשית בעקבות טיפול בהורים - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק05/10/2012לפנות לרופא המשפחה- הם גם יכולים לתת טיפול תרופתי המתאים למצב הנפשי שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיקת אבחנות פסיכיאטריות מתיקדני01/10/2012
סופ"ש נעים ושבת שלום לדוקטור הנכבדים ולכולם!
בבקשה אבקשכם ובמיוחד אבקש עזרה מהדוקטור במקרה שלי כדלקמן:
לפני יותר משנה הלכתי מיוזמתי לפסיכיאטר ובאמצעות "יכולות תיאטרליות" תוך כדי הדגמת סימפטומים של מחלת הסכיזופרניה,OCD,ותסמונת טורט ,אותם למדתי מהאינטרנט ומצפייה בסרטים וקריאת ספרים ,הצלחתי לגרום לו לאבחן אותי באבחנות אלו. יש לציין שבמציאות אין לי סכיזופרניה כלל וכלל על כל היבטיה ותסמיניה (אין לי מחשבות שווא,אין לי הלוצינציות אודיטוריות או ויזואליות,אין לי הפרעות במהלך החשיבה,אין לי סימנים שליליים (אפקט שטוח,אלוגיה,אנהדוניה,אבוליציה,א-סוציאליות),ואין שום פגיעה בתפקוד. אין כמו כן OCD ואין לי תסמונת טורט או הפרעת טיקים כלשהי) . אני מעדיף לא לספר מדוע עשיתי את אשר עשיתי. אומר רק שאין לי תסמונת מינכהאוזן (אני לא שואף לזכות ביחס של "חולה" ולקבל תשומת לב מהרופאים)
ולגבי הסיבה האמיתית המבין יבין...
אני מעוניין למחוק את האבחנות האלו מהתיק הרפואי שלי בקופת חולים
הייתי אצל הפסיכיאטר וסיפרתי לו את מה שעשיתי ,אך הוא אמר לי שלא ניתן למחוק את האבחנות . האם זה נכון? האם ניתן לעשות משהו?
נניח שאני עובר לקופת חולים אחרת ,האם אני חייב להעביר את התיק שלי,הרי קראתי שקופת החולים הקולטת חייבת לטפל בי ואסור לה להתנות את הטיפול בשום גורם שהוא (מכאן אני מסיק שאסור לה לדרוש ממני לקבל את התיק,במיוחד שאני טוען שאני בריא ואין בעיות בריאות מיוחדות)
אשמח לשמוע תגובות לגבי מעבר לקופת חולים מבלי להעביר תיק רפואי מפציינטים שהיו פחות או יותר במצבי ועברו קופת חולים מבלי להעביר את תיקם הרפואי לקופה החדשה כך שבעצם הם התחילו "דף חדש" בקופה החדשה.
אם אתם הייתם במצב דומה והחלפתם קופ"ח ולא העברתם תיק כתבו לי תגובה .אשמח לשמוע ואודה לכם.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא למחוק
איגור14/02/2014נא למחוק את האימייל שמעליי אני מקבל הרבהה הודעות לא רצויות בעקבות חשיפתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו,סליחה? משהו.
איגור15/02/2014מחקו את האימייל שפרסמתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכלל למחוק את כל ההודעות.תחת ה.
איגור15/02/2014למחוק את כל ההודעות תחת הכינוי שליי כולל האימייל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
שמוליק15/02/2014שלום.
אני מציע לך לשים את כל הכתובות של אותם מטרידים ב"ספאם".
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקש למחוק!
איגור16/02/2014תמחקו את האימייל של מייד!.
ביקשתי יפה.
או שאני אתלונן למנהלי הפורום של BEOK על זה שאדם מבקש ממכם יפה למחוק הודעה בה הוא פרסם את האימייל שלו ועכשיו מבקש שיימחקו אותה כי מטרידים אותו באימייל.
שוב.
אני מבקש יפה תמחקו אות האימייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך לישון ילד
יקיר16/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
יקיר16/02/2014אל תאיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו פה אלייך בכלל?
שימי16/02/2014פניתי לפסיכיאטרים שמנהלים את הפורום.
ואני עדיין מחכה שיעשו את מה שביקשתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסה לפנות למחלקת פניות הציבור
שמוליק16/02/2014ראה בסוף הדף של תנאי השימוש באתר:
"קשר לצורך קבלת שירות
"בשאלות או בבעיות הקשורות באתר אינטרנט זה, פנה לכתובת :
"דירקט טריייד יוצרים איכות בע"מ
מחלקת פניות הציבור
ת.ד. 51528
תל אביב 67210"
תוכל לשוח אליהם מכתב ולבקש שימחקו את ההודעה הזו.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק יא סכיזופרן מזדיין
שימי16/02/2014אף אחד לא פנה אלייך.
ואל תזיינו לי תמוח.
מנהלי הפורום תמחקו את הההודעה מיד אבל!
אתם עוברים על הזכות שלי לפרטיות.
פרסמתי בעבר את האימייל ועכשיו אני דורש שיימחקו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק!!
בתאל16/02/2014לאף אחד אין זכות לקרוא לך סכיזופרן ובטח שלא לקלל אותך בברוטליות כזו.עצוב שיש אנשים כאלו.
לילה טוב
בתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל פורום אמור להיות מנהל
יקיר17/02/2014פשוט בושה וחרפה, שתת רמה וזוהמה בהמתית שכזאת עדיין נמצאת כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי על הדרך ימחקו גם את המייל שלו
שמוליק17/02/2014שלום בת אל.
תודה רבה על התגובה שלך.
אכן, התגובות שלו ראויות למחיקה. אולי על הדרך ימחקו גם את התגובה עם המייל שלו...
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסך הכל ניסיתי לעזור...
שמוליק17/02/2014שלום.
זה ברור לכל בר דעת, שניסיתי לעזור וזו הייתה כל כוונתי.
ראיתי שהיו עוד אי אילו תגובות משמיצות כנגדי. אני מעדיף שלא להתייחס אליהן, בוודאי כשאין בהן שום טענה עניינית לגופו של עניין.
רק שתדע שאם ככה אתה מתייחס למי שמנסה לעזור, ולא חייב לך כלום, אז תסתדר בכוחות עצמך.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוס אמ אמא שלכם יא פסיכיאטרים
שימי17/02/2014מזדיינים!
אל תתעלמו ממני!
תמחקו את האימייל של מהפורום המזדיין הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמע שמוליק אני מצטער
שימי17/02/2014אני פשוט מבקש בקשה שהיא כה פשוטה ומתעלמים ממני.
וזה נורא מעצבן אותי.
תתעלם ממה שכתבתי עלייך.
זה היה ברגע של זעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולח
שמוליק17/02/2014שלום לך.
סלוח ומחול.
הבקשה שלך נכונה וצודקת.
אני חושב שאם לא ענו לך עד עכשיו, אז כדאי לפנות בדואר למי שאחראי על האתר כפי שמופיע בסוף תנאי השימוש באתר, ולדרוש את זה (אפשר לעשות את זה בדואר רשום, ואולי גם לאיים בסנקציות משפטיות, אבל לא לפני שנוקטים כדאי לפחות להתייעץ עם עורך דין...), ולראות מה יקרה.
אפשר אולי לנסות לשוח מייל ישר לרופאים של הפורום, אולי זה יעזור.
שתדע שבתחילת הדרך שלי בפורום לפני כשלוש שנים, גם אני הייתי כותב תגובות נזעמות בגנות התרופות, ולקח קצת זמן עד שהתגובות שלי נהיו מתונות יותר. הרבה מהתגובות שכתבתי נמחקו בגלל זה.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)