מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה פשוטהשי28/11/2011
הפסיכיאטר איבחן אותי כסובל מ:
F - 200
מה זה בדיוק? אפשר לקבל הסבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה פשוטה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/11/2011F20 סכיזופרניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומחים אני חייב עזרה ממש דחוף.בני28/11/2011
חברים וחברות יקרים אני חייב עזרה ממש ממש דחוף.
אני בן 22.מטופל איזה חצי שנה בכדורי נוגדי דיכאון ויפאקס.R מינון 225. ומירו כדור שינה . אז. הסיפור שלי הוא כה. עובד הכול טוב מתפקד טוב .אבל יש לי בעיה
שאני לא מצליח לפתור אותה ..הבעיה שלי היא כה ..
אני עובד מ7 בבוקר עד 4 בערב .כול פעם שאני חוזר לבית.לאחר העבודה.
אני מתחיל להתחרפן משעמום.מתח לחץ. ובכל פעם שאני מתחרפן משעמום.
אני יוצא להמר במכונות הימורים.ומפסיד את כול כספי.מה עליי לעשות..? אני כבר
סובל כה הרבה זמן...כול הבעיות שלי מתחילות רק בשעות של הערב..
ממה הסבל שלי נובע ?ואיך אפשר לטפל בו ?אני רוצה שכל החלומות והתקוות שלי יתגשמו לטובה,אני רוצה חיים מאושרים ושמחים...וואלה באמת שלא חסר לי כלום..יש לי הכול ..
מה הסיבה שאני כה מיואש מהחיים. מאז גיל ההתבגרות גיל 18 עד עכשיו. בבקשה אנשים קצת טיפים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים אני חייב עזרה ממש דחוף. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור01/12/2011תבחינת טיפול תרופתי - הטיפול סביר ביותר
יש צורך להוסיף טיפול פסיכולוגי , במיוחד CBT , טיפול התנהגותי קוגנטיבי, דגש על שינוי תבניות חשיבה וזיהוי עיוותים וכן שינוי התנהגותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי ויאפקסשרון28/11/2011
אני נוטל ויאפקס 150 מ"ג כמשך שבוע ומאז תחילת הטיפול הבחנתי שאני מתקשה לקבל זיקפה, הבנתי שזה חלק מתופעות הלוואי של התרופה אבל האם זה משהו שחולף או שאני צריך להתחיל להתרגל לרעיון....ובנוסף רציתי לדעת תוך כמה שבועות התרופה מתחילה להשפיע באופן שארגיש שיפור במצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי ויאפקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/11/2011בדר'כ חולף , לפעמים פוחת, לפעמים יש צורך לתוספת תרופות לשיפור התיפקוד המיני ( וולבוטרין, ויאגרה וכו..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו תרופה טובה יותר?אריק28/11/2011
אשמח אם תוכל לעזור לי,
איזו תרופה הכי טובה לOCD חרדות ודיכאון קל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו תרופה טובה יותר? - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011אין אפשרות לומר מראש מה התרופה הטובה יותר.
התרופה הטובה ביותר תתברר לאחר שתתנסה בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה וחולשהאיתן27/11/2011
שלום!
אני מטופלת בציפרקלס 20 כבר שנה עקב התקפי פאניקה. למדתילהתמודד איתם
ןגם כשהם באים ז נמשך לא יותר מדקה ואנ ל פוחדת מם. לאחרנה, אני התחלתי להרגיש מדי פעם תחושה של חולשה (כאילו לחץ דם או סוכר יורד) , ואז אני צריכה לשבת ואחרי כמ דקות זה מסתדר .בדרך כלל זה קורה לאחר מחשבה מפחידה או אירוע לא נעים ולפעמים בלי סיבה (פעם במספר ימים). השאלה שלי האם אר במקה כזה לקחת ואבן או קסנקס (,תרופות SOS שלי) או בגלל שזו הרגשה חולשה זה יכול להחמיר עם התרופות מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה וחולשה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011תץוספת של התרופת הללו לא יחמירו את המצב שלך אולם במידה ותופעות הללו חוזרות לעתים תכופות כדאי לשקוללשנות את הטיפול הבסיסי שאת לוקחת- ציפרלקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מצירפלקסהשאפתן26/11/2011
לפני כשנתיים וחצי עברתי משבר שכללו התקפי חרדה חזקים ומצב רוח ירוד מאוד נלחצתי ולקחתי צירפלקס שרופא משפחה נתן לי. במשך כמעט שנתיים נטלתי 15 מ"ג וב-9 חודשים האחרונים ירדתי בהדרגה במינון באופן איטי ביותר. כיום אני לוקח 0.5 מ"ג צירפלקס. לפני כשבוע שכחתי לקחת את התרופה למשך מספר ימים בגלל לחץ בלימודים ובעבודה [שכחתי לקנות] .מה שמוזר שהרגשתי הרבה יותר טוב, כאילו פחות "מורעל". שחזרתי לקחת את התרופה היו תחושות לא טובות אך אחרי מס ימים זה חלף. אני מאוד רוצה להגמל מהתרופה הזאת אך אייך עושים זאת ומהן התופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מצירפלקס - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011אתה לא מכור לתרופה ולכן המונח "להגנמל" אינו נכון.
במידה ואתה נוטל במינון 5 מ"ג תקופה ארוכה של מספר חודשים תוכל לנסות להפסיק אותה. תמיד יש סכנה שהתסמיינם שבסבלת מהם, ישובו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון?כגד26/11/2011
שמעתי שאם לוקחים תרופות נגד דיכאון וחרדה למשך תקופה מסוימת אז אחרי שמפסיקים נגרם נזק בלתי הפיך והחרדות והדיכאון חוזרים באופן חזק יותר משהיו פעם וזה לכל החיים. האם זה נכון או סתם שמועה מטופשת? למה הרופאים לא מזהירים לפני זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נכון? - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011שמועה מטופשת.
זו הסיבה שרופאים אינם מזהירים משמועות. חלק מהשמועות נוגעיות לתרופות, חלק מהמטופשות מאוד לשיטות טיפול וחילק משמועות הממש אבל הממש מטופשות נוגעות לצמחים. רופאים לא ישבו איתך ויעברו על כל רשימת השמועות המטופשות שרצות בכל מיני מקומות ויזהירו אותך או ירגיעו אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קריטית בותר.א26/11/2011
שלום.
במהלך הסופ"ש האחרון בלעתי הרבה כדורים מה שמוזר שאני לא מרגישה כלום.
ביום שישי בלעתי 11 כדורי ציפרלקס, 2 קלונקסים ו 15 רוקסט. יום שבת בלעתי עוד 15 רוקסט קלונקס 1.
ציפיתי שחקרו איתי תגובות שונות אבל כלום. רק כאב בטן ונראה לי שגם הוא מינורי, לא בלבול וסחרחורות ואפילו לא נרדמתי חזק.
זה מוזר. האם צריכה לגשת לרופא או לבדוק את העניין איכשהו??
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבלבלתי בשם התרופה, זה היה פאקסט.
א26/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קריטית בותר. - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011מה הרעיון בזה? כן...צריך ללכת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפולבני26/11/2011
שלום רב אני בן 21 מאוד אשמח לעזרה
אני התחלתי טיפול פסכיאטרי לפני חצי שנה בערך בגלל דיכאון
ואני לוקח ,תרופה בשם ויפאקס R במינון של 225 ושזה בכלל לא עזר
השאלות שלי בעצם
1נסתי להפסיק לקחת את התרופות ולא הצלחתי קבלתי סחרחורות כאבי ראש
דברים שמציקים.לי בראש
איך מפסיקים עם התרופות האלה עשיתי טעות ש/ל החיים שלקחתי בכלל
את התרופות האלה שבכלל לא עוזרות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך להפסיק בהדרגה
שמוליק27/11/2011שלום בני.
אינני רופא, אבל גם אני הפסקתי לקחת תרופות פסיכיאטריות בגלל תופעות הלוואי הקשות שלהן.
בהחלט יכול להיות שניסית להפסיק בבת אחת ובגלל זה יש לך סחרחורות. צריך להפסיק בהדרגה.
עם זאת, אני מאמין שהרופאים בפורום ידגידו לך שאסור להפסיק מבלי להתיעעץ עם רופא, אבל אם אתה חשוב שהנזק מרובה על התועלת, אז תפסיק על דעת עצמך.
אציין, כי גם נזק של ההוצאה הכספית של התרופות, ואע"פ שמדובר במשהו כמו לא יותר מ 100 ש"ח לחודש, שזה לא כך הרבה, נחשב לנזק אם אתה חושב שהתרופה אינה מועליה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת טיפול - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011תוכל להפסיק את התרופה בהדרגה. ככל שמשך הזמן שנטלת אותן ארוךף יותר ההפסקה צריחכה להיות איטית יותר. מקובל להפסיק 75 מ"ג במקרה שלך, לאחר התייעצות עםפ הפסיכיאטרשלך, בהדרגה- הפחתת 75 מ"ג כל שבועיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגמלת בימים אלה מואייפקס - גיהנום
יפעת28/11/2011לקחתי במשך שנה וחצי ואייפקס 75 XR ו- 37.5 התרופה הועילה לי מאד, רק ששמנתי בגללה מעל 20 ק"ג בכל התקופה הזאת. הרופא הציע להפסיק ולעבור לוולביטריין, הידועה כלא משמינה.
ירדתי לשני שליש כמות (75 מ"ג) למשך 10 ימים ואח"כ ירדתי ל 37.5 מ"ג לעוד שבוע.
מלפני 4 ימים אני כבר לא לוקחת וההרגשה שלי גיהנום: סחרחורות שלא מפסיקות, מלוות בלחץ באוזניים, תחושה של זרם חשמלי חזק בתוך הראש, וכמו רעש של מטוס בתוך הראש לכמה שניות ועובר ואז חוזר חלילה, וגם שלשולים, לפי מה שהבנתי מדובר בגמילה ממש מהכדור. היום היה לי פחות סחרחורות ולכן לא פניתי לרופא, ואני מקווה שזה ילך ויפחת.
אני ממש מנוטרלת בימי האחרונים, לא מסוגלת לנהוג להתכופף לעבוד - כלום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא היו הרגשות כאלה כשהפסקתי
שמוליק01/12/2011גם אני הייתי לוקח ויאפקס והפסקתי אותו (לפחות ההפסקה הזו הייתה בהמלצת הפסיכיאטרית...). המינון הכי גבוה עמד על 225 מ"ג ליום, אינני זוכר איך בדיוק הייתה ההפחתה במינון, אבל אני זוכר שלפני שהפסקתי לקחתי 75 מ"ג ליום, וממש לא זכור לי תופעות כאלה, אבל שיהיה לכולם בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהדודי26/11/2011
היום אני לוקח 40 מ"ג פרוזק שני כדורים ביום בבוקר לחרדות ודיכאון ואני רוצה להגיד שהיא ממש תרופה פלא לא סתם אומרים גלולת האושר זה מתאפיין בהתקפי צחוק ואושר במהלך היום. אני נוטל גם אדרונקס למוטיביציה והריכוז.יש לי שאלה. אני סובל מרעידות קלות לפעמים באיזור הפה כאילו תחושה בפה של חוסר ביטחון והפרעות בהליכה ובתנועה. הבנתי שהגברת הדופמין במוח קשורה ורציתי בבקשה לדעת בתסמינים שתיארתי איזו תרופה פועלת חזק על מערכת העצבים ומאזנת?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011אתה מבלבל בי הרבה מאוד דברים. פנה לפסיכיאטר שלך לצורך שקילת נחיצות התרופות שאתה נוטל והמינון שלהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מאסטו וטופתריםלירון26/11/2011
שלום,
בשנה וחצי האחרונות אני נוטלת 2 כדורי אסטו ו 3 כדורי טופתרים ליום. לפני כחודשיים התחלתי גמילה מכל הכמויות הנ"ל, ע"י הורדה של חצי כדור ליום - תחילה טופתרים ולאחר מכן האסטו - בשבוע שעבר סיימתי את נטילת הכדורים.
מאז אני חשה בסחרחורות, תחושת ריחוף ואף בחילות - חשבי שאני פשוט לא מרגישה טוב, עד שקישרתי את העניין להפסקת נטילת הכדורים.
שאלותיי הם: האם התחושות נורמליות לגמילה? כמה זמן זה אמור להימשך? האם עליי להיוועץ ברופא?
התחושה הכלית ממש לא טובה - כאילו שאני חולה.
תודה מראש, לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מאסטו וטופתרים - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011מתי הפסקת את התרופת? לאחר כמה זמן הופיעו התסמינים? מה הייתה הסיבה שנטלת אותה בכלל?
על מנת שניתן יהיה לומר לך יש צורך בכל המידע הזה או שפשוט תפני אתל הפסכיאטר שמכיר אותך ורשם את התרופת הללו שהוא יעשה את הניתוחש ל הדברים ויגיד מה הסיבה לתופעו שאת מתארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס וחולהאיתן25/11/2011
שלום! לפני כ-3 שבעות העלו לי מינון של ציפרלקס מ- 10 ל -15 מ"ג . הייתי מטפולת ב 10 מ"ג במשך שנתיים נגד התקפי פאניקה - חרדה ולאחר כמה טריגרים ומחלת חום
סימפומים חזרו ופסיכיאטר שלי הגדיל לי את המינון ל- . 15
מצבי השתפר מאוד , מצב רוח טוב, תאבו חזר , אך לפני שבוע חכתי עצבא ואחרי ולקח קצת זמן לעצור דימום ופתאום הרגשתי תחושה שך עילפון (לא באמת התעלפתי)
וזה היה לי מוזר כי אף פעם לא פחדתי מדם, לאחר כמה ימים , התיישבתי על הרצפה
לקרוא לילדים ספר ושוב הרגשתי ותה הרגשה , לקחתי את עצמי בידיים , המשכתי לקרוא וחזרתי לעצמי. השאלה שלי האם זה קשור להגדלת המינן או שחרדה שלי
נהפכה לצורה אחרת . קודם זה היה גלי חום, הזעה , תחושת שריפה אך לא הרגשה של עילפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס וחולה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011התחושות שללך נובעות מהתקף חרדה . זה לא קשור לטיפול שהאתץ לוקתצ ובוודאי שלא להעלאת המינון. עיתוי הופעת התסמיינם הללו ושהופיעו גם באופן ספונטאני אומרים שהסיבה אינה בכדורים.
יתכן מאוד ואת זקוקה אפילו למנון גבוה תר של ציפרלקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה ההפרש במחירבין ציפרלקס לציפרמילאריק25/11/2011
שלום,יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי...
רציתי לדעת האם יש הבדל בין התרופות ציפרלקס וציפרמיל?
ואם אין הבדל למה ההפרש במחיר כל כך גדול?
שאלה נוספת היא: איזו תרופה הכי מומלצת לOCD חרדות ודיכאון קל?
המון תודה!!
אריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה ההפרש במחירבין ציפרלקס לציפרמיל - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011ציפרמיל- תרופה ותיקה שיש לה הרבה תחליפים גנריים.
ציפרלקס- תרופה יותר חדשה שיש לה מעט תחליפים גנריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!האם שתי התרופות מתאימות ל-
אריק30/11/2011האם שתי התרופות מתאימות לטיפול ב OCD חרדות ודיכאון קל?
או שאחת מהן מועילה או מיועדת יותר להפרעות הללו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהים24/11/2011
הבינותי שהיפנודורם היא תרופת הרגעה אך בהתוויות ספציפיות מצויין שהתרופה מותווית להפרעות אינסומניה שונות.רציתי לדעת מה הקשר בין הרגעה להפרעות שונה,בראש ובראשונה למה היא אפקטיבית והאם מותר לי ליטול אותה גם אם אין לי נידודי שינה.
שנית מה הכוונה שהיפנודורם חזקה מוואליום פי שבעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011היפנודורם היא תרופה ממשפחת הבנזודיאזפינים. היא מאוד פוטנטית כלומר דרוש ממנה מינון נמוך יחסיתלתורפות אחרות על מנת להשיג את האפקט המסויים.
התרופה אינה משמשת להרגעה כי היא חזקה אם כי יש כאלו שעושיעם בה שימוש כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מטפלים באובססיה זאת?גג24/11/2011
כשאדם מתאהב באדם אחר באופן מוגזם ואובססיבי מהי הטכניקה המקובלת וכיצד מטפלים בזה? איך אפשר לדעת מתי אהבה אי לא נורמלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד מטפלים באובססיה זאת? - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/11/2011זה נמורמלי כל עוד הצד הנאהב מוכן לקבל זאת. והצד האוהב אינו פוגע בתיפקוד של עצמו.
הטיפל הוא בדר"כ התנהגותי- כלומר, להפסיק את הפעילות הקשורה ביצירת הקשרים ובדיקתם לעתים תכופות. לעתים יש צורך בטיפול תרופתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)