מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ESTOיואב20/11/2011
האם ידועה יעילות של ESTO
במקרה של OCD?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ESTO - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011מאוד יעיל, בדר'כ יש צורך למינון גבוה, עד 60 מ''ג, בחלק מהמטופלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותרמשה20/11/2011
שלום דוקטור רציתי להגיד לך אני נקי מסמים כבר שנה בול וברור שחוץ מהתרופות גם הזמן עושה את שלו הייתי משתמש במשך חצי שנה שימוש יום יומי במיסטר נייס גאי אפיטמנים החרא הזה והמוח שלי נשרף זה התבטא בהתקפי פאניקה וחרדה לחץ של ממש חוסר מוטיבציה כמו חולה פרקינסון דיכאון כבד ומה שהכי מפחיד אותי זה הרגישות יתר שזה עשה לי זה הגביר לי את החושים מהרגיל . למשל אם נוגעים בי אני מתחיל לרעוד קלות ורואים עליי רואים גם בסביבה מסויימת שאני נבוך בפנים ממש מבוכה ההבעות פנים שלי משחקות אצלי ממש הזוי.. היום אני נקי כבר שנה אחרי שהריספנוד במשך חודשיים איזן לי את הפסיכוזה שהייתה לי כמו עיוותים וכאלו שלא הזכרתי כי אין טעם זה עבר. רציתי לשאול אותך בבקשה כמה שאלות חשובות בשבילי. (חשוב לציין שהייתי אצל פסיכולוג וזה לא ממש עזר רצוי שתענה לי בתרופות) במצב שאני מתאר לפניך כמו הלחץ הרגישות יתר החוסר מוטיבציה. מה אתה ממליץ לי לבקש מהפסיכאטרית שלי? חשוב לציין היום אני לוקח רק פרוזק 20 מ"ג פעם ביום מעכבי ספיגה חוזרת של סרוטונין . רציתי לשאול אותך מה לדעתך התרופה הכי טובה בסיפור שאני מתאר של מעכבי ספיגה חוזרת של דופמין בנפרד ואדרנלין בנפרד. והאם יש כדור מסויים שיכול לאזן לי את הרגש ולהוריד לי אותו קצת כמו שהייתי תמיד ואת הלחץ בהבעות פנים. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011היי, כל הכבוד על הניקיון מסמים כשנה, המשך כך.
יש לשלב תרופות ושיחות , יש להיזהר עם מרגיענים, מפני סכנה של התמכרות, יש לברר באופן מסודר את המצב הקליני , ולנסות לבנות תוכנית טיפול, ייתכן ואף לשלב אדרונקס, לשיפור המוטיבציה והריכוז. ממליץ על השתלבות בקבוצה אנונימית, תוכנית 12 צעדים, לפעמים יעיל הרבה יותר מכל טיפול פסיכיאטרי, ממליץ לשלב בין השניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה בי פולארית וטיפול באורקלונקס19/11/2011
יש לי הפרעה בי פולארית מטופל בליתיום 2 בבוקר ו 2 בלילה ואחד וחצי ציפרלקס ביום, כל זה לא עוזר לי כשמגיע החורף, אני שוקע בפרישות חברתית ורק בא לי לישון ולאכול פחמימות. שמעתי שיש טיפול באור, זה עוזר? זה יקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בי פולארית וטיפול באור - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011אכן טיפול באור יכול לעזור, יותר במדינות חשוכות ( סקנדינביה), יש לשאוף להיחשף לשמש במהלך היום, לא בשיא החום ( בימים חמים).
לגבי מחיר, יש לברר באינטרנט, לגבי יעילות של טיפול באור בישראל, אני בספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקנביס רפואיnati19/11/2011
שבוע טוב!
אני מוכר כחולה כאב כרוני עקב תאונת דרכים ובגלל זה הביאו לי קנביס רפואי
רציתי לדעת אם יש לשקלל את השימוש היומי בקנביס באחוזי נכון?
אני מתכוון האם שהרופא המומחה של בית משפט נותן את חוות הדעת הוא צריך להתייחס לשימוש בקנביס?
או במילים אחרות:
שימוש עקב תאונת דרכים בקנביס מקנה אחוזי נכון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקנביס רפואי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרמיל - תופעות לוואי והורדת מינוןשלומית19/11/2011
אני נוטלת ציפרמיל כבר כמה שנים.
כדור אחד ביום -20 מ"ל.
אני מאוד מעוניינית להוריד מינון עד להפסקה
אני יודעת שאני צריכה להתייעץ עם פסיכיאטר אבל האם ניתן להוריד לחצי כדור בנתיים?
כמו כן בתקופה האחרונה- שלושה חודשים לערך
יש לי בעיה בהגעה לאורגזמה. אני לא יודעת אם זאת השפעה של הכדור כי עד לפני כן לא הייתה לי כל בעיה.
יש אפשרות שזאת תופעה שהחלה רק בתקופה האחרונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרמיל - תופעות לוואי והורדת מינון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011לפני שמורידים, יש להתיעץ עם רופא, לברר האם התיזמון נכון.
לגבי תופעות לוואי, ניתן לשקול להחליף , להוסיף תרופות אחרות, זאת באם תופעות הלוואי עקשניות וממושכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהים19/11/2011
האם מותר לקחת תרופה פריזיום אדם שהוא דיכאוני או שאין איסור כזה?האם סירופ פרותיאזין משתלב עם פריזיום או שזה יוצר התנגדות אסורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011לגבי פריזיום, FRISIUM, שייך למשפחת בנזודיאזפינים, אין מניעה בקרב הסובלים מבעיות נפשיות. השילוב עם פרותיאזין יכול להוביל לישנוניות יתר. יש להתיעץ עם רופא מטפל בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער קצוץ לאישה.לא נחשב לנורמה..איריס19/11/2011
היי. אני נשואה 7 שנים. ומאז שאני זוכרת את עצמי אני מתה על נשים עם שיער קצוץ. יש לי פנים מאוד יפות ואי אפשר לאמר שקרחת לא יפה לי אבל בעלי אוהב שיער ארוך אני חייבת לציין שאני דתיה ושמה פאה טבעית בטירוף כמו שיער. כך שזה לא אמור להביך אותו... אני כבר כמה שנים מנסה לכבד את רצונו אבל זה מטריף אותי אני רק מפנטזת איך הוא בא אלי ואומר לי שבי לוקח מכונה ומספר אותי קצוץ!!!!! עצם המחשבה אני נהיית רטובה! לאחרונה הכרתי גבר מחוץ לנישואים שגם כן מת על נשים עם שיער קצוץ ואף יותר מזה עם קרחת ניפגשנו הוא גזז לי את השיער היה מדהיםםם!(לא היה שום דבר מעבר לזה..) בעלי ראה את זה היה בשוק בהתחלה ניסה לזרום עם זה אמר שיפה לי רק כל פעם שאורך לי ואני מבקשת ממנו הוא מסרב בתוקף ומוסיף שהוא רוצה שאאריך שוב שיער. אוףףף זה מתסכל אותי ברמות קשות וזה מלווה אותי כל החיים גם כשאני קוראת עיתון אם יש משהיא שהסתפרה אני אף פעם לא אפספס את זה... מה ניתן לעשות??? האם יש לך רעיון? האם אי פעם זה יקרה איתו? והוא יאהב אותי ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שזה הפורום המתאים...
שמוליק20/11/2011שלום איריס.
לא נראה לי שזה הפורום המתאים. מה שבטוח טיפול תרופתי לא אמור לעזור בעניין; לא לך ולא לבעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תרופהירון18/11/2011
שלום
האם אביליפיי עלולה לגרום להתקף דיסטוניה?
וצריך לקחת איתה דקינט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על תרופה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011תיאורתית כן, מעשית : נדיר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות חשובותמשה18/11/2011
שלום דוקטור. 1 רציתי לדעת האם אפשר לשלב בין הכדורים הבאים שקיבלתי מהפסיכאטרית שלי . פרוזק, זייבו, ריספונד, ריטלין, אנדרולקס או אפקסור. 2 תוקף אותי הרבה מצבי לחץ מסויימים ואני לחוץ. ממש הפרעה רגשית רציתי לדעת איזו תרופה הכי חזקה בבקשה מעלה ומגבירה אדרנלין בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות חשובות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011אסור לערבב ולשלב את התרופות הנ''ל.
ההתייחסות ללחץ וחרדה , חייבת לכלול חינוך התנהגותי, תזונתי , תרופתי ופסיכולוגי.
יש להתיעץ עם רופא מטפל בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מומלץ לקחת ציפרלקסאורית18/11/2011
שלום,
אני נוטלת ציפרלקס 10מ"ג בשעות הבוקר. מרגישה טוב במשך היום אך הבקרים מאוד קשים לי. מחשבות דכאוניות וחרדות.
אם אקח את הציפרלקס בלילה לפני השינה יש מצב שארגיש טוב בבוקר?
שאלה נוספת,
האם יש תרופה חדשה/טובה יותר מהציפרלקס אותה אני נוטלת כ-8 שנים.
תודה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מומלץ לקחת ציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011ציפראלקס עדיין נחשבת כתרופה מאוד טובה, לא משנה מתי לוקחים, בוקר או ערב, חשוב להקפיד על זמנים קבועים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימבלטא 60 מ"גחנה17/11/2011
כמה זמן לוקח לתרופה להשפיע על החרדות והדיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבלטא 60 מ"ג - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011זה אינבידואלי, חודש זה סביר להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהים17/11/2011
שלום,
רציתי לדעת האם שימוש במורפין לא יום יומי אלא לעיתים תכופות ב280מ"ג פתידין גם כן לעיתים תכופות במינון 260 מ"ג וסירופ אוקסיקונטין 80 מ"ג יכול לגרום לתופעות לוואי פסיכיאטריות?בכלל מה ההשפעה של זה על המוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011בוודאי שיש תופעות לוואי פסיכיאטריות, החומרים הנ''ל מדכאים ופוגעים בתפקוד המוח לאורך זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת מינון של ציפרקלסראובן17/11/2011
שלום! רציתי לשאול האן הגדלת מינון של ציפלקס מ- 10 ל- 15 יכולה לגרום לרענות מוגברת(אני לא מרגיש שאני עייף גם בערב) ויושן הרבה פחות. את הכדורים אני לקוח בבוקר , העלו לי מינון לפני כחודש בגלל חרדות שחזרו , אני מרגיש יותר טוב אך הרבה פחות עייף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת מינון של ציפרקלס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/11/2011יש לברר זאת בבדיקה מסודרת אצל פסיכיאטר,ייתכן מספר אפשרויות, החשוב לשלול אקטיביציה של מצב מאניפורמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה
ראובן17/11/2011האם הכוונה היא של מאניה ? אני מתנהג רגיל , עובד, ילדים , משפחה , עדיין הרבה מחשבות על מצב הבריאות אבל פחות מקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/11/2011לא מחייב מאניה דיפרסיה, אך מחייב שלילה של רגישות לנוגדי דיכאון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ראובן17/11/2011אני 3 שנים הייתי עם ציפרקלס 10 בגלל חרדה והרגשתי מצויין ואז הייתיה ירידה
ופיסיכאטר שלי המליץ לי לעלות ל 15 ל מספר חודשים ואז לרדת בהדרגה. חשוב לציין שככה אני יושן גם בתקופות החרדה וכאשר אני רגוע אז השינה הרבה יותר טובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/11/2011שוב, ייתכן ולא מדובר במצב מאניפורמי ואקטיבציה, חסר לי מידע רב לקבוע זאת, לכן חשוב שרופא מטפל אשר מכיר, יהיה מודע לנ''ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוקוול ותזוזות בלתי רצוניותאייל17/11/2011
היי אני בחור בן 30 משתמש בסרוקוול כחודש וחצי במינון של 50 מג ביום למטרה של שינה רציתי לדעת האם הוא יכול לגרום לתנועות בלתי רצוניות באזור הפה בלסת כי אני מרגיש כבר כמה ימים תנועות כאלה לא נשלטות.
עוד שאלה זה איך אני יורד מהכדור הזה אם לקחתי 50 מ"ג ביום מה הדרך ירידה ממנו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקוול ותזוזות בלתי רצוניות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/11/2011פשוט להתייעץ עם הרופא המטפל, אכן נשמע כמו תופעות לוואי, האפשרויות פשוט להפסיק מיידי או להוסיף טיפול מונע.
באם יש ספק או לא ניתן להשיג את הרופא המטפל, פשוט להפסיק מייד, חובה ליידע פסיכיאטר ואו רופא משפחה ולעבור בדיקה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשפוז בכפייהלולה16/11/2011
שלום,
רציתי לדעת האם ייתכן אשפוז פסיכיאטרי בכפייה או הפנייה בכפייה לפסיכיאטר מחוזי בהסתמך על עדות/מכתב תלונה של כמה מהשכנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשפוז בכפייה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/11/2011אין מצב כזה, אשפוז כפוי, רק לאחר בדיקת פסיכיאטר מומחה והתרשמות חד משמעית למצב פסיכוטי ומסוכנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה לא ממש ברורה...
שמוליק17/11/2011ד"ר שלום.
תרשה לי לתקן אותך: על סמך עדות או תלונה של שכנים, ניתן לשלוח בן-אדם לבדיקה כפויה.
אמנם, כפי שכתבת, ההחלטה האם לאשפז ניתנת רק אחרי בדיקה של רופא שמשתכנע שהבן-אדם במצב פססיכוטי והוא מסוכן לעצמו או לסביבתו.
באחת הפעמים שאישפזו אותי, השכנים התלוננו למשטרה, הגיעו אליי שוטרים ולקחו אותי בניידת ומה בדיוק קרה אחרי זה מבחינה פורמלית - לא ממש ברור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה לא ממש ברורה... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/11/2011שמוליק, מניסיון ( בעבר) , לא היה אשפוז כפוי אחד בבית חולים שעבדתי ( לב השרון) , שלא היינו משוכנעים ב 200% שהמצב פסיכוטי ויש מסוכנות למטופל עצמו או לסובבים.
אני מאמין שגם היום מקפידים מאוד,בכל בתי החולים בארץ, במיוחד שיש עורכי דין בתמונה.( באם יש אשפוזים לא מוצדקים - זה חמור ביותר ולא מקובל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)