מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות נגד דיכאון והתקף פסיכוטי?אייל15/08/2010
שלום וברכה פרופסור.
האם בעת נטילת תרופות כנגד דיכאון
כגון אדרונאקס,וולבוטרין וכד' עלול להיגרם
התקף פסיכוטי כתוצאה מנטילת התרופה
העשויה להעלות נניח את רמת הדופמין
לרמה גבוהה מדי או שאין סיבה לחשש?
מה הסבירות שיגרם למטופל התקף פסיכוטי
כתוצאה מנטילת תרופות כנגד דיכאון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לשאלתי בבקשה?
אייל18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב פסיכוטי
ד''ר חיים שם דוד19/08/2010שלום לך.
אתה יכול להרגע. הטיפול בתרופות אלו אינו גורם למצביפם פסיכוטיים כי הרמה של העלאת הדופמין אינה כה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלפראלידצח15/08/2010
בן 47 משתמש מדי פעם באלפראליד 0.5 כנוגד חרדה.
בד"כ ההשפעה טובה ומאפשרת המשך חיים נורמליים וביצוע פעולות .
אני עומד לטוס לחו"ל אבל לא בטוח כי אעמוד בטיסה ארוכה .
שאלתי : האם יש נוגד חרדה חזק יותר ו/או בעל השפעה לצורך זה
שכדאי לי לנסות?
אולי מינון כפול של אלפראליד ?
קראתי בפורום על קלונקס האם הוא יעיל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלפרליד
16/08/2010שלום
אפשר להשתמש במינון יותר גבוה של הקסנקס, כ 1 מג. צריך להימנע משתיית אלכוהול ולוודא שהתרופה לא גורמת לאדם טשטוש בזמן הגעה ליעד (השפעת התרופה נמשכת כ 11-16 שעות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרולקטיןאני15/08/2010שלום רב
בן 38 רווק
רקע
מאובחן כחולה סכיזופרניה מלווה בחרדות ודיכאון משנת 1997
מטופל ויציב בכדורים הבאים
בוקר
סוליאן 200
קסנקס 1
אנטומין 40
ויפקס 150
פרוטאיזין 25
צהריים
אנטומין 40
סוליאן 200
ערב
פרוטאיזין 25
קסנקס 1
לילה
200 סוליאן
25 פרוטאיזין
ויפקס 75
רוצה לציין שאני מרגיש כבר כמה שנים טוב מאד עם הטיפול התרופתי ,עוסק בספורט, תזונה בריאה משקל תקין
עובד כבר תקופה ארוכה.
פניתי מיכוון שהתגלה אצלי פרולקטין פי שלוש ממה שצריך,980
זה עשה לי בעיה בזקפה ובתפקוד המיני.
הבעיה בזקפה ניפתרה לאחרונה
שאלתי מאחר והפרולקטין כל כך גבוה וזה ידוע שכדורים פסיכיאטרים גורמים לכך שאלתי מה ניתן לעשות בקשר לפרולקטין והאם יש לזה השלכות אחרות חוץ מבעית הזקפה
רציתי לציין שבשנת 2003 עשיתי ct מוח ויצא תקין
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרולקטין
16/08/2010שלום
פרולקטין גבוה הינה תופעת לוואי מוכרת מתרופות כמו אטומין או סוליאן. בדרך כלל לא מתייחסים כ"כ לתופעה אלה עם זה גורם לבעיות בתחום התפקוד המיני, הפוריות, להגדלת שדיים, ועוד. מה לעשות עם פרולקטין גבוה כאשר אין תלונות אחרות לא ברור. יש תרופות שאפשר לתת כאשר רמת הפרולקטין מפריע אבל לא משתמשים בהם ללא תופעות כפי שהזכרתי. אני ממליץ לך לבדוק מדי פעם עם הרופא האם פורסמו הנחיות חדשות בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין פסיכוזה להורמוניםרונן א15/08/2010שלום הבן שלי חייל ומאושפז עקב התקף פסיכותי המצב שלו מוזר רוב הזמן מדבר סביר וחלק מהזמן יש לו הזיות לגבי התגלות אלוהית ושהוא רואה המון סימנים שדבר גדול עומד להתרחש למרות שהוא איננו דתי. מישהוא אמר לי שיכול להיות שההזיות אולי יכולות לנבוע עקב חוסר איזון
הורמונלי מה דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהקשר בין פסיכוזה להורמונים
16/08/2010שלום
הסיבות למצב פסיכוטי לא ידועות. לפעמים הפרעות הורמונליות כגון חוסר איזון עמוק של תפקוד בלוטת התרים, יכול לתת תמונה קלינית של פסיכוזה. אבל הדבר נדיר וזה נבדק כרוטינה בבתי חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהיפומאניה-2מיכאל15/08/2010לפרו' גרינהאוס היקר
ראשית תודות להתיחסותך המהירה והמקצועית
לשאלתך רמת הלמיקטל בדם האחרונה היתה בסוף פברואר השנה ועמדה על 6.2-4
מה למדים מכך שיש להגביר המינון? כל כמה זמן צריך לעבור בדיקת רמה בדם ?
לשאלתי האם מות הבעל(אבי) עשוי להיות הסיבה להיפומאניה הנוכחית,ואם כן מה המשמעות לטיפול(פסיכותרפיה c.b.t יעילה במצב זה?)
לגבי הגברת המינון של הסרוקואל אם לוקחת עתה 150 מ"ג ליום להעלות בהדרדה ל400 מ"ג?
בברכה ובתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול בהיפומאניה 2 תיקון
מיכאל15/08/2010סליחה טעיתי הסתמכתי על הזכרון
לאחר בדיקה התוצאה ב18/2/10
היתה 4.6
מחכה לתגובתך תודה מראש מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהיפומאניה-
19/08/2010שלום
אני לא יכול לתת לך המלצות אישיות בפורום. הרמה של למיקטל מסייעת לדעת האם המינון נותן רמה סבירה או מוגזמת. המינון של סרוקאל יכול להגיע בין 400-600 מג ליום.
ללא ספק שאובדן שותף לחיים מהווה משבר אישי עמוק. שיחות מאוד עוזרות בתקופות כאלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון עם קונצרטה וציפרלקסשירה14/08/2010שלום רב,
בעלי נוטל מדי יום 54 מ"ג קונצרטה ו-30 מ"ג ציפרלקס. אנחנו מעוניינים להכנס להריון בקרוב.
האם יש בעיה כלשהי בכניסה להריון עם תרופות אלו? האם יש סכנה מבחינת התפתחות ההריון או בריאות העובר?
תודה מראש
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהריון עם קונצרטה וציפרלקס
16/08/2010שלום. לא ידוע שתרופות פסיכיאטריות שהבעל לוקח פוגעות בתקינות הזרע שלו, לכן אין להם השפעה על ההיריון של האם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקטל בקופ"ח לאומיתא14/08/2010שלום רב,
לפני מספר ימים הומלץ לי להתחיל לקחת למיקטל ע"י פסיכיאטרית עקב תנודות במצבי הרוח [לכיוון דפרסיבי ולא היפומאני או מאני] שכבר מלוות אותי תקופה ארוכה מאוד.
לצערי בקופ"ח לאומית התרופה הזו קיימת, אך היא מאושרת רק לחולים אפילפטיים וחולים ביפולאריים - אני לא משתייך לאף אחת מהקבוצות ונאמר לי ע"י הפסיכיאטרית שאבחנה סתמית של חולה ביפולארי רק לשם קבלת התרופה היא הרסנית .
בפועל יש לי מרשם רפואי לתרופה זו ואני מבוטח באופן מלא ובכל זאת, איני יכול לקבל מרשם.
רציתי לדעת האם ידוע לכם אם אפשר לערער על עניין שכזה בדרגים גבוהים יותר? האם יש לכם מושג מה עושים במקרה כזה?
אם זה לא הפורום המתאים, אשמח לדעת לאן לפנות.
מחיר התרופה קופץ במינונים גבוהים יותר בבתי מרקחת פרטיים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיקטאל
ד''ר חיים שם דוד14/08/2010איני יודע מה החוקים של המינון על ידי קופ"ח שלך אבל בכל מקרה יש כתובת למקרים כאלו. תבקש מהפסיכיאטרית שלך מכתב שיסביר מדוע הביא חושבת שזו התרופה עבורך ומה חשיבותה עבורך ותפנה לרשויות המתאימות בקופת חולים (תברר בהנהלת הקופה היכןולי להגיש). ותקווה לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולקסול?אנה14/08/2010שלום!
האם ישנה זריקה הניתנת אחת לשבועיים בשם פולקסול במינון של 40 מ"ג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפלואנקסול
ד''ר חיים שם דוד14/08/2010שלום לך,
יש תכשיר בשם פלואנקסול דפו ומינונו 40 מ"ג ל 2 מ"ל. אני לא בטוח עד כמה התכשיר נמצא בישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסט טראומהמיכל14/08/2010שלום
לפני 7 שנים התרחש רצף אירועים שבסופם הייתי עדת שמיעה לפיגוע בקו 37 בחיפה. 5 ימים לפני הפיגוע ראיתי 3 שלדי אוטובוסים שהתפוצצו ושוכנו במוסך של אגד בקריות. קו 37 היה קו בו נסעתי בקביעות. ואחרי שראיתי את האוטובוסים המפוצצים, חששתי באותו יום לנסוע באותו קו, ואמרתי לעצמי שהוא הבא בתור..
ואכן כך היה.
האוטובוס גם התפוצץ בתחנה שבה נהגתי לעלות לאוטובוס משך שנים רבות, אבל לא באותם הימים. כאמור את הפיצוץ שמעתי בבית, כששעה לפני כן ישבתי ושקלתי אם לצאת החוצה ולנסוע באותו קו או לא.
כמו כל תושבי העיר גם הלכתי לראות את האוטובוס.
העניין הוא, שמאז, מדי כשבוע משך 7 השנים האחרונות, אני מריצה בראש את כל הסיפור העלילתי בהתאם להתרחשותו, כולל תמונות, זמנים, מה אמרתי, מה חשבתי, מה לבשתי, ואיפה הייתי.
קרו עוד הרבה אירועים אחרים בחיי שכביכול גם הם אמורים להיות טראומטיים - כמו טילים שנפלו ליד הבית, רעידת אדמה, תאונת דרכים של קרוב משפחה. אבל אף אחד מהם לא נתקע לי בראש כמו האוטובוס הזה. אולי בגלל שידעתי שזה יקרה - מראש.
משך שנים אחר כך עוד נסעתי באוטובוסים, אבל היום יש לי רכב. למרות זאת אם במקרה יוצא לי לנסוע באוטובוס בעיר אחרת, אני בהחלט במתח. אבל זה לא קורה הרבה.
האם יש משהו שניתן לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתופ]עות חרדיות לאחר פיגועים
את סובלת מהפרעת חרדה וכמו בכל הפרעת חרדה ניתן לטפל בה. פני אל פסיכיאטר ואני חושב שיוכל לעזור לך להתמודד עם הבעיות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות אלטרנטיביות לסכיזופרניהק.13/08/2010איזה תוספות אלטרנטיביות (כמו ויטמינים , תוספים מזון ומינרלים)
אפשרי לתת לחולה סכיזופרניה (שנוטל פרפנן).
כדי לשפר זיכרון, וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתרופות אלטנטיביות
יש מחקרים רבים שבודקים בדיוק את מה שראתה מהבקש לדעת- איזה תרופות יכולותלשמש לטיפול בתסמינים שליליים או קוגניטיביים אצל אלו הסובלים מסכיזופרניה.
לצערנו אין לנו בשורות טובות בעניין ולא מצאנו את התרופית או החומרים שיכולטם לעזור בצורה משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד קרקפתמיטל13/08/2010בעייתי היא כזו:
אני בת 30 ,סובלת במשך שנים מגירוד יזום של הקרקפת במספר מקומות עד כדי פציעה.זה בא לי בתקופות
ולא מצליחה להפסיק.פניתי לפסיכיאטרית וכרגע אני נוטלת רסיטל 20 מ"ג אבל ללא שום הטבה מבחינת הגירודים.
איך עוד אפשר להתמודד עם זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגירוד קרקפת
16/08/2010שלום
גירוד מוגזם ובלתי נשלט באזורים שונים של הגוף לחשב בחלק מהתסמונת הכפייתית. טיפול עם תרופות כמו רסיטל צריך לעזור. יתכן ואת זקוקה למינון גבוה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת נטילת כדור ציטאלופרוםיום טוב13/08/2010שלום הנני אלמן בן 78 , בנובמבר 2009 אישתי נפטרה בפתאומיות. לאחר קושי רגשי בשל האובדן הרופאה שלי בתחילת השנה רשמה לי כדור ציטאלופרם. התחלתי עם חצי כדור ל-10 ימים ואח"כ עליתי לשלם.
הכדור השפיע לטובה כיום אני מרגיש מצוין ורוצה להפסיק את נטילת הכדור,לפני שבוע ירדתי לחצי כדור ,והיום הפסקתי לחלוטין לקחת את הכדור.
הבן הנודניק שלי טוען שאני לא יכול להפסיק את הכדור כך על דעת עצמי ובצורה הזו . האם יש צדק בדבריו? ואם כן מה הסיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה !!!!!!!!
יום טוב14/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת תיפרמיל
ד''ר חיים שם דוד14/08/2010שלום לך
הפסקת את התרופה בקצב מהיר מדי. הפסקת הטי]פול בהדרגה מאפשרת לך הפסקה יותר נוחה מבחינת תופעות הלוואי וגם לגלות מינונים יותר נמוכים שאינם יעילים שיתכן שעליית מינון קטנה תמנע את ההחמרה במצבך
הפסקת התרופה לאחר לפחות חצי שנה הכרחית על מנת למנוע החמרות בעתיד וחזרה של הדיכאון שסבלת ממנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית המטרייהערן12/08/2010שלום האם אתה מכיר מה היא תוכנית המטרייה,בשיתוף עם הפסיכיאטריה האם זו תוכנית לאנשים אוטיסטים תפרט תודה ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתוכנית המטרייה
13/08/2010שלום
מצטער לא מכיר תוכנית כזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש ייעוץשחר12/08/2010שלום, שמי שחר והאבחנה העיקרית הנפשית שלי היא סכיזואפקטיב
אבל בנוסף יש לי אבחנת חרדה ופיזיולוגית אני חולה במספר רב של מחלות
אני לוקח 15 תרופות שונות, סירופ אחד ושני משאפים כל יום, ביד זה 18 תרופות ותכשירים רפואיים ביום, שונים.
אנני צריך את עזרתכם אם אפשר לקבל רשימה של פסיכיאטרים שיש להם התמחות בפרמקולוגיה קלינית בנוסף
אודה לכם מאוד
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמבקש ייעוץ
13/08/2010שלום
בפורום אנו לא ממליצים על מומחים. אתה יכול לפנות לרשימה של רופאים מומלצים של הקופה או באינטרנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנגשות בין חיסונים לציפרלקסנוסעת12/08/2010שלום,
אני נוטלת ציפרלקס באופן קבוע מזה 8 חודשים, כעת במינון של 20 מ"ג.
אני מתכננת נסיעה למזרח הרחוק, בשל כך, מן הסתם, אקבל כמות מאסיבית של חיסונים.
רציתי לדעת האם תיתכן התנגשות בין חיסון כלשהו לתרופה..
שאלה נוספת. הייתי מעדיפה להפסיק לקחת את התרופה. מובן שרצוי להוועץ עם פסיכיאטר, אבל תהיתי, מה היא הדרך השקולה לעשות זאת, כי מנסיוני המר, להפסיק בבת אחת איננה גישה מומלצת.
תודה מראש,
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתנגשות בין חיסונים לציפרלקס
13/08/2010שלום
לא מוכרות לי אינטראקציות בין תרופות כמו צ'פרלקס וחיסונים. תבדקי עם הרופא שממליץ לך על החיסונים במרפאה של המטיילים. הפסקה של תרופה צריכה להתקבל בהתייעצות עם הרופא המטפל, התהליך של הורדה צריך להיות עיתי. בדרך כלל כ חצי כדור פעם בשבוע. עם לוקחים את התרופה הרבה שנים (2-3) צריך להוריד את המינון עוד יותר לעת (כל הורדה פעם בשועים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
נוסעת13/08/2010אם כך, להצעתך, כל שבועיים להוריד ב50%? ולא, אני לוקחת את התרופה פחות משנה.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)