מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהדוד08/06/2010
שלום אני תמיד סבלתי מחרדות מאז שאני מכיר את עצמי העיניין הוא שכעת יש לי חרדות ומחשבות מציקות שחוזרות על עצמן לדוגמא להיתנהג בצורה אלימה או לא הולמת רציתי לדעת האם זה אוסידי או שזה מאפיין חרדות יש לציין שהחרדה מתחילה קודם במישור הגופני ואז המחשבות מופיעות לא קודם מחשבות ואז חרדה שאני במצב רוח טוב ללא חרדה אין בכלל מחשבות כאלו האם זה אופי של אוסידי או שיש עוד חרדות שמלוות אובססיה של מחשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD
ד''ר אירנה נתנאל10/06/2010דוד שלום,
OCD שייך לקבוצה של הפרעות חרדה. הפרעה זו מאופיינת בהופעת מחשבות טורדניות, מעיקות, לא – רצויות ופולשניות שמלוות בהתנהגויות כפייתיות המיועדות לנטרל את המחשבות או למנוע אירוע או מצב מאיים. "טורדניות" פירושה הרהורים, דחפים עקשניים, חוזרים ונשנים. כפייתיות פירושה התנהגויות או פעולות חוזרות ונשנות שאדם מרגיש שהוא נדחף אליהן כתגובה למחשבות, או לפי כללים שיש לבצעם בנוקשות שמיועדות למנוע מצוקה או להפחיתה. התנהגויות אלה אינן קשורות בקשר מציאותי לדבר שהן מיועדות לנטרל או למנוע או שהן מוגזמות בעליל. האדם מכיר בכך שה"דיבוק" הוא תוצר של תודעתו שלו. קיימת תובנה להפרזה שבמחשבות ובכפייתיות, שההתנהגות אינה רציונאלית, אך אינם מסוגלים לשלוט בה. התנהגות זו גורמת לאדם מצוקה רבה מאוד, גוזלת זמן רב מדי ומשבשת את תפקודו. מצב זה מתבטא בתחושות גופניות. הדרך הטובה ביותר להתמודד עם המצב היא שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT).
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס ותופעות לוואימיכל08/06/2010
שלום, התחלתי לקחת ציפרקלס לפני שבוע.
אני נוטלת כדור שלם ביום ומרגישה מאוד מותשת ועייפה כל היום. בנוסף יש לי כאבי ראש.
רציתי לשאול האם זה נכון להוריד עכשיו את המינון לחצי כדור לשבוע ואח"כ לחזור לקחת כדור שלם.
שאלה נוספת- האם ציפרקלס גורם להשמנה בגלל מה שהוא מכיל או בגלל שהוא מגביר תיאבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס ותופעות לוואי
ד''ר אירנה נתנאל10/06/2010מיכל שלום,
עייפות, היא תופעת לוואי מוכרת ושכיחה למדי של ציפרלקס. כדי להתגבר עליה נוטים לעלות את המינון בצורה מאוד הדרגתית. בנוסף, ניתן ליטול את הכדור בערב בתקופת ההסתגלות. כאשר הגוף מסתגל לכדור, תופעת העייפות חולפת. בכל אופן, לא כדאי לעשות שינ ויים תרופתיים על דעת עצמך. כדאי שתעדכני את הרופא המטפל ותתיעצי איתו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהכפיר08/06/2010
אח של אמא שלי בן 36 אובחן אם סכיזופרניה .האם יש סיכוי בתור אחיין שלו להיות באותו סטטוס אני חושש .לי יש הפרעת חרדה שמלוות אותה מחשבות טורדניות ופחד לא לחלות בסכיזופרניה. יש תורשה בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לכפיר
ד''ר ערן ואדים הראל15/06/2010סכיזופרניה היא מחלה שהשכיחות שלה באוכלוסיה היא בסביבות 1 %. יש מרכיב גנטי למחלה אך במקרה של דוד חולה הסיכוי לפתח את המחלה עולה בקצת אך אינו משמעותי ברמת הפרט. נראה כי טיפול נכון בהפרעת החרדה אצלך תשחרר אותך מהעיסוק בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מביא אותי למצב של חרדה...שני08/06/2010
שלום רב, אנני בטוחה כי פניתי למקום הנכון, ואולי הבעיה שלי תשמע מאוד מופרחת ומוזרה אבל היא מציקה לי כבר הרבה זמן.
מאז שראיתי סרט אחד ובו הראו איך מתקינים מצלימה נסתרת בגודל של סיכה בחדרה של נערה אחת, התחלתי לחשוב שכל אחד שנכנס לחדרי מתקין בו מצלמה קטנה כזו.
והדבר פשוט לא יוצא לי מהראש, התחלתי פשוט לא להכניס אנשים וחברים לביתי וחדרי בשל כך.
החבר הנוחכי שלי מבין הרבה במחשבים, אביו עובד בחברת מחשבים ויש להם כסף, ואף שאני יודעת שמצלמה כזו יקרה יחסית, אני תמיד פוחדת שהוא פשוט ישים אתה איפושהו בחדר.
מרוב שכבר ניהיתי אובססיבית לדבר הזה התחלתי לחפש בכל החדר ובכל מקום אפשרי.
אני צריכה עזרה בבקשה! האם זה אומר שיש לי בעיות נפשיות??
אשמח מאוד אם תענו לי ותתיחסו לשאלתי ברצינות.
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני היקרה
אוהליה09/06/2010הי,אני לגמרי מבינה ואני חושבת שאפשר לעזור לך.
יש לך אפשרות לדבר איתי מחוץ לפורום כדי שנדבר בחופשיות יותר-אפילו מייל שלך יעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני(ואוהליה)
יאיר15/06/2010(אוהליה)מה תעשי תשלחי לה את הלינקים שלך?
במקום לעזור לה?
כלבה מטורללת...
שני אני מציע לך לפנות לפסיכולוג ולשים פס על הסטיגמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלךהחן08/06/2010
אני לוקחת כדור אחד ביום שלרסיטל השאלה שלי אם אני יכולה לשתות בירה 1 אחוז זה יעשה משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלךה
09/06/2010שלום
השילוב של אלכוהול עם תרופות פסיכיאטריות לא מומלץ. גם לא מומלץ להיזהר מלנהוג כאשר שותים ולוקחים תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שאלהמוטי08/06/2010אני חווה התקפי חרדה שנמשכים שבוע ולפעמים שבועות מאופיינים בתחושת גוף כמו סוג של מחלה כללית השרירים כואבים כאבי ראש שילשולים פחד מאיבוד שליטה ומחשבות שחוזרות על עצמן רגישות לרעש השאלה שלי היא האם זה באמת מאפיין חרדה ידוע על חרדות שנמשכות שבועות יש לציין שזאת לא פאניקה אלא חרדה ואני מאוד מודע למצב אלא שבתחושות אני חש כאילו עוד שניה אני משתגע ומתנהג ברוח שטות אבל אלו רק מחשבות בקיצור יש דבר כזה אני שותה ציפרלקס 10מג וזה לא מזיז וטרקסל 5 במידת הצורך אבל ניראה לי שזה לא מזיז אני כבר 3 חודשים מטופל מה לדעדכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדה
ד''ר אירנה נתנאל10/06/2010שי שלום,
תופעות שאתה מתאר אכן, יכולות להיות קשורות לחרדה. טיפול תרופתי נכון אמור לעזור ולצמצם את הסימפטומים. כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל בעניין התרופתי. בנוסף, חשוב לציין שטיפול משולב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) הינה הדרך היעילה ביותר להתמודד עם החרדה.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורלציה :אסטו וירידה במשקלמיקי07/06/2010שלום ,
לאחר נטילת חצי כדור מסוג אסטו הוחלט להעלות את המינון לכדור שלם .
שמתי לב שירדתי במשקל כתוצאה מנטילת תרופה זו , האם בהעלאת המינון תתרחש ירידה נוספת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה על הפירוט אך לא עניתם לשאלותיי
מיקי07/06/2010אבקש שאחד מהרופאים יענה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
אוהליה07/06/2010הבנתי אותך.רק רציתי שתשימי לב לכך שאחת מתופעות הלוואי היא איבוד תיאבון ואחת נוספת היא אנורקסיה
אלה בהחלט יכולות לרמוז לך לגבי אופי התרופה מבחינת משקל גופך,באופן פוטנציאלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהץהרי דחוף07/06/2010שלום דוקטור
מאחר ואני סובלת מכאבי תופת כרוניים ,הוחלט על יד הרופאה לתת לי כדורי נרקוטיקה.
רציתי לדעת חוץ מהיתמכרות , ולאנשים שצורכים סתם נרקוטיקה.
מאחר ולצערי אין ברירה (וניסיון של עשרות תרופות אחרות שלא עזרו)
האם מבחינה נפשית הם מקלים על דיכאון וחרדות מאחר והם גם פועלים באותו מישור של
כדורים נגד חרדות ודיכאונות.
אם אתה יכול מעט להרחיב =====ביתרון ==== שלהם כמובן למי שצורך לפי הרופא.
ודבר נוסף אם הם סותמים תאבון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיזה כדורים?
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010אין לי מושג על מה אתה מדבר? מחה זה כדורי נרקוטיקה? איזה כדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה/
/07/06/2010שלום
בשום שלב בשאלה לא הייה כתוב מחה, אלה נרקוטיקה.
כולם כמעט אותו הדבר .אוקסיקונטין,מדבקות בוטרנס,דרוגזיק.
אני מתכוון ל- טרגין 40 מג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
,08/06/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יש דילוג על שאלה ?
,11/06/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב לא דחוף
,16/06/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרולול ואסטמהדנית07/06/2010שלום,
אני סובלת מאסטמה ברמה יחסית קלה.
האם ניתן לקחת באופן חד פעמי פרולול לפני הרצאה או שמא הדבר מסוכן?
תודה על העזרה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרולול ואסטמה
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010שלום דנית,
התרופה פרולול או דראלין יכולות לחמיר אסטמה ולכן אינה מומלצת לנטילה עבור אנשים עם אסטמה. יחד עם זאת מי שיכול לחוות על כך את הדעת אלו הרופאים שעוסקים באסטמה- רופאים פםנמיים ומומחים ברפואת ריאות. התייעצי איתם אבל לא בפורומים כי יש צורך להעריך את המצב שלך אישית ולא אמירות כלליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פסיכוזהשני07/06/2010תוך כמה זמן פסיכוזה עלולה לחזור (אם בכלל - כי מדובר בטעות) מרגע שמורידים לפונקס 300 מ"ג (בהדרגה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחזרת פסיכוזה
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010שלם לך,
אם פסיכוזהתתפרץ, הסיכוי הוא של 90% בשנה הראשונה שלאחר ההפחתה מתחת למינון הרצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה שעניתי לך קפצה ל"שאלות לצוות
אוהליה07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא פתילצביקה07/06/2010יש אנשים עם פתיל קצר, שבקלות מתרגזים. לאשתי אין בכלל פתיל. אין דבר שאינו מרגיז אותה. למעשה, היא כל היום נובחת עלי, בעלה, ובעיקר על הילדים, החסרים את תיחכום עקיפת המכשולים. תופעה זו נמשכת כבר שנים. קראתי את הספר "הטרדה נפשית", ואין ספק שמשפחתנו סובלת מהטרדה חמורה, בעיקר כלפי הבנות הגדולות. אשתי משתשמשת ברמוטיב, אך לא ניכרת השפעה כל שהיא. וכך חולפות השנים היפות. מה עושים?? (אשתי סרבה ללכת לרופא מטפל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיה במשפחה
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010הסיבות לפתיל קצר יכולותל להיות רבות אולם רובן קשות לטיפול כשאינן בגלל בעיה נפשית שניתנת להגדרה וכולן בלתי ניתנו לטיפול במידה והסובל מהפתילך הקצר אינו מעוניין להיות מטופל.
הייתי מצע לך לפנות למספר פגישות יעוץ עם פסיכולוג על מנת לבחון מה עליך לעשות וכיצד להתמודד עם המצב המסויים שנוצר בביתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חצית סירקדין מסוכנת?איילת07/06/2010ראיתי שאסור לחצות לאחר שכבר חציתי ובלעתי את חצי הכדור של הסרקדין.
האם זה יכול להיות מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיסור חצייה
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010שלום לך,
איסור חציית תרופות אינו ניתן בגלל סכנה אלא בגלל חוסר יעילות שבדבר- לעתים התרופות שאסורות בצ\חצייה מאבדות מהתכונות שלהן עם החצייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה מאד בבקשה -לגבי אחיענת06/06/2010שלום לפרופסור .
אחי בן 34 -אובחן כחולה דכאון מזה כשמונה חודשים לאחר גירושין קשים.
הוא פוטר לאחרונה מעבודתו, איננו יורד מהביית , איבד עניין בחיים לטענתנו, ואף חושב מחשבות אובדניות.הוא נמצא כל היום בחדר חשוך בבית הוריי עם תריסים מוגפים, ופשוט בוהה בתקרה או ישן.
הוא מסרב לראות אנשים, ערכו העצמי נמוך ביותר ומצבו חמור ומדאיג אותנו המשפחה מאד.
לפני כשלושה חודשים במאמצים רבים הוא הסכים לראות פסיכאטר מומחה שנתן לו כדור ציפראמיל -בתחילה 10 מ"ג ואחר כך 20 מ"ג בהדרגה.
אמרנו לו שהשיפור יחל רק לאחר כשלושה שבועות ,אולם הוא פשוט זרק את הכדורים ואמר שאין לו כל רצון לעזור לעצמו .
מצבו מאז הדרדר מאד -אנחנו מאד מודאגים שמא יממש את מחשבותיו.
היום התקשרנו שוב לפסיכיאטר לאחר שלאחר שכנועים רבים הוא הסכים שוב לנסות עם הציפרלקס.
אולם הפסיכיאטר אמר שחייבים לקחת אותו למיון פסיכיאטרי -הבעייה שהוא לא מוכן בשום אופן לקבל טיפול.
לגבי הציפרלקס שזה הדבר היחידי שהוא מוכן שוב לנסות-התחלנו שוב לתת לו היום חצי כדור
במשך חמישה ימים ולאחר מכן נעלה ל-20 מ"ג .
אנא עזרו לנו -האם אנו עושים נכון וניתן שוב לנסות עם הכדור?
הוא מסרב לכל טיפול שהצענו מלבד זה .
מצפים מאד לתגובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראח בדיכאון
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010המצב שאת מתארת קשה ויתכן שלא ניתן לטפל בו סמסגרת הנוכחית ויש צורך במסגרת יותר "הדוקה" אפשרי לפנות לפסיכיאטר שלו שאולי יוכל לראו אותו לעתים יותר תכופות, אפשר לפנות לבית חולים (לחדר מיון) שיעריכו את מצבו והסכנ הה האובדנית והאפשרות אולי לאישפוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין ללבך
ערן08/06/2010מצבו אכן לא טוב.. יחד עם זאת עליך לדעת כי אין מחלה כזו שנקראת "דכאון" וממילא לא ניתן "לרפא" אותו ממחלה זו. זו התרמית הגדולה של "מדע" הפסיכיאטריה שטוען כי מדובר בחוסר איזון כימי במוח..דבר שכמובן מעולם לא הוכח בשום בדיקת מעבדה שקיים חוסר לעומת הנורמה..שום בדיקת דם אופיינית, כלום!
מאידך, ההרס שמסב "טיפול" פסיכיאטרי הוא עצום.עלינו להפסיק לשים מבטחנו בממסד הרפואי אשר ר ק לאחרונה התבררה שערוריית שפעת החזירים.
למצב של אחיך הוא לא באשפוז כפוי כפי שנרמז בתגובתו של מנחה הפורום..הדבר רק יוביל להרס הדרגתי אך טוטאלי של אחיך. יש אלטרנטיבות יותר שפויות. החל משינוי לסביבה ידידותית יותר, להתחיל לעשות משהו יצרני ולא משנה מה, וטיפול אחד על אחד..ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדהאלעד06/06/2010אשתי בת 37 אמא לשני ילדים סובלת מחרדות ומטופלת בקסנקס בהוראת רופא,מספר שנים.שאלתי היא האים תרופה זו יכולה ליפגוע בפוריות האשה,ובאפשרות ללדת ילד נוסף.(ניסיון שלא צלח בשנה האחרונה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - סרוקואלדפי06/06/2010שלום,
אחי מטופל בתרופות קלונקס פאקסט פארטן וסרוקואל 300 מ"ג ביום.
לפני שהוא התחיל בסרוקואל הוא היה מקבל במשך 10 שנים ריספרדל 6 מ"ג , הרופא החליף לו את הריספרדל לסרוקואל.
מאז שהוא לוקח את הסרוקואל הוא סובל מעצבים הזיות וחוסר שקט.
דר' מה ניתן לעשות במקרה הזה ?
הרופא שלו לא נמצא בארץ ואין לי עם מי להתעייץ, בבקשה תעזור לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום ,
דפי06/06/2010תודה שענית לי, אבל אני רוצה לדעת בקשר לסרוקואל , השאלה שלי הייתה אחרת:
הוא הפסיק עם הריספרדל והרופא שינה לו לסרוקאל שגורם לו לתופעות הנ"ל.
הפיתרון שהצעת עולה הרבה כסף, אין לנו כסף לרופא פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבלי לקרוא את התגובות של אוהליה
יוחאי07/06/2010עזבי את הקשקשת שלה.
פני מיידית למיון בבית חולים פסיכיאטרי.
זה נשמע כמו מקרה פסיכיאטרי חמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לרופא אחר ולבקש להעלות מינון
מבינה07/06/2010יש צורך להעלות מינון סרוקואל ורק רופא יכול לעשות זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010לכל רופא יש מחליף ולכל רופא יש אפשרות לפנות למישהו אחר כשהוא לא זמין.
נראה שמצבו של אחיך אינו טוב ואם הוא מטופל במרפאה ציבורית כדאי לפנות לשם שיקבעו לו תור אצל מישהו אחר. במידה ושזה בלתיא פשרי- לפנות לחדר מיון. במידה והטיפול פרטי- לפנות למישהו אחר ולו רק ליעוץ חד פעמי או לרופא שאמור לתת "כיסוי" לפסיכיאטר הפרטי שאליו אתם הולכים.
מינון הסרוקואל ככל הנראה נמוך מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)