מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה וכאבים באגן ובגב תחתוןצליל12/03/2010
שלום, אני בחורה בת 26 וכבר כמה חודשים יש לי הפרשות מציקות בנרתיק, הלכתי לכמה רופאים וכל אחד אמר משהו אחר.
לקחו לי תרבית ויצא שהפלורה של הנרתיק תקינה.
בבדיקה אחרת (תרבית) יצא לי חיובי לSTREP GRB וחיובי לכלמידיה.
הגניקולוגית נתנה לי אנטיביוטיקה MOXYVIT, חוץ מלעשות לי בחילה וחולשה וגירוי בעור זה לא עזר כ"כ.
עדיין ישנן הפרשות חלבוניות צהבהבות כאלה והתחילו לי ממש כאבים באגן ובגב תחתון, מאוד כואב, ויש גם כאבי בטן תחתונה.
אינני יודעת כמה זמן יש לי את החיידק כלמידיה ואני מפחדת שזה יפגע לי בפריון.
יש לי תור נוסף לרופאה רק עוד חודש ואני לחוצה ממש ומוטרדת מאוד.
מה עושים במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010ממליץ קולפוסקופיה ובדיקות מעבדה על מנת לאבחן ממה את סובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
צליל15/03/2010דגש על מה ניתן לשים בבדיקות מעבדה? עשיתי בדיקות מעבדה לפני חודשיים והכל היה תקין.
גם הכדוריות דם הלבנות והמדד לדלקת בגוף CRP היה בטווח.
מזו הבדיקה קולסקופיה שאמרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
ד``ר שרגא וקסלר18/03/2010בדיקות מעבדה למשל של מחלות מין, תרביות. קולפוסקופיה היא בדיקת הסתכלות עם מיקרוסקופ מיוחד. ניתן לקרוא עליה באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהדינה12/03/2010
שלום רב!
אני סובלת מקנדידה שחוזרת מאופן קבוע.
רציתי לשאול מה הטיפול האופטימלי? האם יש צורך לטפל גם בבעלי כי אנחנו לא משתמשים בקונדום.
אם כן אז מה מומלץ עבורו.
שנינו אנשים בריאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010האם הקנדידה אובחנה על סמך תרבית? אם כן אז ממליץ קולפוסקופיה על מנת לראות אם יש שם מצבים מסייעים לקנדידה כמו קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודותאנונימי12/03/2010
שלום רב!
היום גיליתי כי על איבר המין שלי מתחת לעטרה בצד הפונה כלפי מטה הופיעו כמה נקודות אדמדמות זעירות. יש לציין כי מעולם לא קיימתי יחסי מין ואני שומר על האיזור די היגייני.
האם זוהי אפשרות של מחלת מין?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
אנונימי12/03/2010כי האיזור לא כואב ולא מגרד והנקודות לא בולטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010רוב הסכויים שזה מבנה נורמלי אבל אם רוצה להיות בטוח ב 100% יש צורך בקולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת קונדוםמור11/03/2010
מה זאת אומרת החלקת קונדום? אם הוא לא נופל או אין קר אז אין חשש שיצא זרע נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שכדאי לעשות ?שרון11/03/2010
שלום,
יש לישאלה.
איזה בדיקות כדאי לבקש מהבן זוג לבצע לפני קיום יחסי מין.
כאשר הבן זוג קיים יחסי מין בעבר (על מנת למנוע הדבקות ממחלות מסוכנות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010ישנה רשימה ארוכה באתר שלי. הקליקי שם מילת חיפוש "בדיקות למחלות מין"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד חוזרמיכל10/03/2010
לאחר קיום יחסי מין עם בעלי, החל גרד חיצוני בנרתיק ללא הפרשות. השתמשתי בנרות אגיסטן שעזרו. לאחר יחסי מין נוספים חזרה התופעה. האם ניתן להשתמש שוב בנרות ללא חשש, למרות שהשימוש הקודם היה לפני שבועיים? יצויין כי אני מניקה. תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הדבקותאבי10/03/2010
שלום,
הבנתי שלרוב האוכלוסיה יש את נגיף הפפילומה.
האם הוא עובר בנשיקות או מגע אורלי?
האם קונדום מגן בצורה מספקת?
אם נדבקתי ממישהי והעברתי לאחרת שלא היה לה את הנגיף, מה הסיכוי שאני אגרום לה לתאים סרטניים בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010האם הוא עובר בנשיקות או מגע אורלי?
^^גם וגם
האם קונדום מגן בצורה מספקת?
^^לא
אם נדבקתי ממישהי והעברתי לאחרת שלא היה לה את הנגיף, מה הסיכוי שאני אגרום לה לתאים סרטניים בעתיד?
^^תלוי בזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPV Typingלגבריםאורית10/03/2010
שלום,
חברי אמר לי שיתכן ונדבק לפני כ 10 שנים בhpv מס' 16 (הבחורה שאיתה היה במגע מיני הודיע לו).
אנחנו טרם קימנו יחסי מין ואני מודאגת בקשר להמשך היחסים בינינו, אני מפחדת.
האם יש מקום שעושה: HPV Typing גם לגברים ? למי לפנות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגברים...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010האם יש מקום שעושה: HPV Typing גם לגברים ? למי לפנות ?
^^ניתן לברר באינטרנט. גם המרפאה שלנו עושה בדיקות אלו לגברים ולנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס איבר המיןבת10/03/2010
שלום
האם הרפס איבר המין יכול להתפרץ סתם כך אצל כל אחד או שמא הוא תולדה הכרחית של הידבקות ממי שנושא את הנגיף?
האם יש סיכוי גבוה יותר להתפרצות הרפס מסוג 2 אצל מי שמקיימת יחסי מין בפעם הראשונה?
האם יש בדיקה רפואית שיכולה לאבחן למי יש הרפס ולמי אין? כלומר, מי נושא את הנגיף, גם אם הוא רדום?
אשמח למענה בהקדם.
אני לא שקטה בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010האם הרפס איבר המין יכול להתפרץ סתם כך אצל כל אחד או שמא הוא תולדה הכרחית של הידבקות ממי שנושא את הנגיף?
^^גם וגם
האם יש סיכוי גבוה יותר להתפרצות הרפס מסוג 2 אצל מי שמקיימת יחסי מין בפעם הראשונה?
^^לא
האם יש בדיקה רפואית שיכולה לאבחן למי יש הרפס ולמי אין? כלומר, מי נושא את הנגיף, גם אם הוא רדום?
^^כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאנונימי09/03/2010
צמח לי נקודה אדומה קטנה על איבר המין. שכנראה זה כלום . אבל רציתי להרגע .
האם כל נקודה משמע הרפס ?
ואם מדובר בהרפס ? האם בדיקה בשלב זה תגלה זאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010האם כל נקודה משמע הרפס ?
^^לא
ואם מדובר בהרפס ? האם בדיקה בשלב זה תגלה זאת ?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חיסון יעזור ליבלה09/03/2010
גילו לי זן 16. אני בת 32 ובריאה. הרופא חשד במשהו בצואר הרחם ולקח לי בדיקת PCR. השאלה שלי היא אם אני כעת אקח חיסון האם הזן 16 יעבור לי? תודה רבה על הפורום הנפלא שלך וגם על האתר שלך שמכיל הרבה כתבות לענין ובשפה ברורה. אגב אני אראה אותך בערוץ 10 בשבת הקרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010גילו לי זן 16. אני בת 32 ובריאה. הרופא חשד במשהו בצואר הרחם ולקח לי בדיקת PCR. השאלה שלי היא אם אני כעת אקח חיסון האם הזן 16 יעבור לי?
^^לא ולא ולידיעתך יש סכנה שהמחלה תתפרץ בעקבות החיסון אם ישנם נגיפים בגוף באותו זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהליזה09/03/2010
אני סובלת מקונדילומה קלה יחסית, שמופיעה בצורה של נגע בודד לעתים רחוקות יחסית, אבל שמתי לב שבתקופות שאני לא מקיימת יחסי מין בכלל (ויש כאלה לצערי), לעולם לא מופיעים נגעים. שאלתי היא, האם יכול להיות שיחסי מין גורמים להופעה של הנגעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010שאלתי היא, האם יכול להיות שיחסי מין גורמים להופעה של הנגעים?
^^בד"כ התפרצות המחלה תלויה במערכת החיסון וזו במצבך הנפשי בין השאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשופים ואדמומיות קבועהאלי08/03/2010
שלום, אני בן 23 וויש לי אדמומיות קבועה ומגרדת באיזור המפשעה, צריך לציין שמעבר לגכרוד אין כאבים והבעיה המרכזית היא שזה נראה לא טוב. רציתי דעת אם ישנה משחה או קרם שיעזרו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשופים...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010הי,הי, אתה מחפש טיפול ללא אבחנה? נסה אלוורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחופפפפפפירון07/03/2010
יצא לי ממש על הקצה של כיפת איבר מין מין חצקון פצע נפוך לא מימי ולא מכיל נוזל קשה מין גוש נפוך
בצורה עגולה אין לי מושג מה זה..... זה לא ניראה כמו הרפס וזה לא שורפ ולא חולפ כמעט 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחופ....
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010או שתגיע לבדיקה או שתשלח צילום וננסה ליעץ לפי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין קוטן לי אם הזמן ..רועי07/03/2010
איבר המין שלי אם הזמן קוטן הזיקפה שלי לא חזקה כמו פעם מה גורם לזה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010חפש תשובה בפורום המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)