מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המרפאה שלךג20/03/2010
שלום רב!
נכנסתי לאתר שלך , ראיתי שבמרפאה שלך עושים בדיקות למחלות מין האם הבדיקות עולות כסף?כמה?
שאלה נוספת, באתר שלך רשומות המון המון מחלות מין יותר ממה שהוזכר בסרט "סקס קטלני" בערוץ 10 . איך זה שלא ציינו בסרט את כל המחלות? וגם את צהבת B לא הזכירו למעט זה שהיא מסוכנת ויש לה חיסון ,האם הכוונה לחיסון שמקבלים ילדים או שזה חיסון אחר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המרפאה...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010האם הבדיקות עולות כסף?כמה?
^^ניתן לברר בטלפון 03-6956867 כל יום משעה 09:00
באתר שלך רשומות המון המון מחלות מין יותר ממה שהוזכר בסרט "סקס קטלני" בערוץ 10 . איך זה שלא ציינו בסרט את כל המחלות? וגם את צהבת B לא הזכירו למעט זה שהיא מסוכנת ויש לה חיסון ,האם הכוונה לחיסון שמקבלים ילדים או שזה חיסון אחר?
^^בסרט לא ציינו עוד הרבה דברים. מדובר בחיסון אנג'ריקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהג20/03/2010
שלום רב!
האם ניתן להידבק במחלות מין, ממין אוראלי אם כן ,אז מיאזה מחלות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
d20/03/2010האם יש הבדל בין המחלות שיכול לקבל הצד הנותן או המקבל במין אוראלי? או שאלה אותן המחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2010ניתן והרשימה מופיעה בכתבה באתר שלי: הקלק שם "מחלות מין."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בפיןשגיא20/03/2010
שלום רב,
פתאום שמתי לב שבפין שלי(לא בראושו), באמצע בין האשכים לקצה צצה בליטה קטנה.
מה זה יכול להיות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה...
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2010פוליקוליטיס, סקין טג, מולוסקום, אטרומה, קונדילומה ועוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם..
שגיא21/03/2010האם משהו מכל זה מדבק?מסכן חיים? מונע קיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010כן: המולוסקום והקונדילומה מדבקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם..
שגיא21/03/2010האם משהו מכל זה מדבק?מסכן חיים? מונע קיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ואדמומיות בפותאנה20/03/2010
שלום , אני בת 18 ואני עדיין בתולה, לפני שבועיים התחיל לגרד לי ממש בפות, ממש בהתחלה של השפתיים, קצת מעל הדגדגן, בהתחלה לא ייחסתי לזה משמעות, וחשבתי שאולי זה סתם יעבור, (אני משתמשת בסבון אינטימי וחשבתי שאולי זה בגלל זה והפסקתי איתו, התחלתי לשתוף רק במים) אבל הגרד לא עבר, אחרי כמה ימים הופיעו מין כזה עור לבן ומתקלף,מוך שינה אני כנראה מגרדת את זה, ובגלל זה,זה התקלף ונהיה פשוט כמו פצע כזה ונורא מגרד, כבר עברו שבועיים וזה לא עובר, העור הלבן חוזר וזה לא מפסיק לגרד ולהפריע לי, חשוב לציין שוב, אני בתולה, לא היה לי שום דבר עם אף אחד, האם יש סיבה לדאגה? האם זה יכול להיות פסוריאזיס בפות? (יש לי פסוריאזיס במרפקים , אולי זה עבר לשם? ) מה זה יכול להיות?? אני ממש מפחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010האם יש סיבה לדאגה? האם זה יכול להיות פסוריאזיס בפות?
^^רק בבדיקה קולפוסקופית ניתן לאבחן את בעייתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד כמה שאלות בבקשה....רוצה לדעת הכל20/03/2010
בעקבות הכתבה המצולמת שהייתה בטלוויזיה "סקס קטלני", החלטתי לערוך בדיקות דם מקיפות לאיידס ושאר מחלות המין..
השאלות שלי הן -
- (שאלה מפגרת אבל אני אשאל למען הסר ספק): האם צריך להיות בצום? רצוי להיות בצום?
- האם כל מחלות המין האפשריות נבדקות ע"י בדיקות הדם? כלומר, אם אלך למרפאת לוינסקי ולאחר שכל מבחנות הדם תחזורנה מן המעבדה עם תשובות שליליות (כלומר, שהכל תקין) - האם הדבר אומר שהנני מוגנת ואין לי שום מחלת מין? (וכמובן אעשה גם בדיקת פאפ אצל רופא נשים)? האם יש צורך לערוך בדיקות נוספות???
- האם מרפאת לווינסקי מספקת את כל הבדיקות לכל מחלות המין הקיימות?
- האם הבדיקות כרוכות בתשלום או שקופ"ח מכסה עליהן?
- הבנתי שבדיקת דם לגילוי איידס נותנת תשובה לגבי שלושה חודשים אחורה. (או שבעצם זה חודשיים???) האם יש בדיקה שנותנת מענה לזמן קצר יותר מ3 חודשים/חודשיים? כלומר, האם יש בדיקה שיכולה לתת תשובה לגבי מה שקרה איתי לפני שבועיים?
אם כן, היכן עושים זאת? האם מרפאת לוינסקי גם היא עושה בדיקות "מזורזות" מסוג זה?
ומה לגביי שאר המחלות? האם גם להן מתקבלת אינדיקציה של שלושה חודשים אחורה או אפילו מ24 השעות האחרונות , או שזה רק ככה באיידס????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010האם צריך להיות בצום? רצוי להיות בצום?
^^לא
- האם כל מחלות המין האפשריות נבדקות ע"י בדיקות הדם?
^^לא
- האם הדבר אומר שהנני מוגנת ואין לי שום מחלת מין?
^^לא
האם יש צורך לערוך בדיקות נוספות???
^^כן
- האם מרפאת לווינסקי מספקת את כל הבדיקות לכל מחלות המין הקיימות?
^^לא
- האם הבדיקות כרוכות בתשלום או שקופ"ח מכסה עליהן?
^^הבדיקות איפה?
- הבנתי שבדיקת דם לגילוי איידס נותנת תשובה לגבי שלושה חודשים אחורה. (או שבעצם זה חודשיים???) האם יש בדיקה שנותנת מענה לזמן קצר יותר מ3 חודשים/חודשיים?
^^אצלנו עושים בדיקה של חודשיים אחורה.
כלומר, האם יש בדיקה שיכולה לתת תשובה לגבי מה שקרה איתי לפני שבועיים?
^^לא
אם כן, היכן עושים זאת?
^^למשל אצלנו
האם מרפאת לוינסקי גם היא עושה בדיקות "מזורזות" מסוג זה?
^^איני יודע
ומה לגביי שאר המחלות? האם גם להן מתקבלת אינדיקציה של שלושה חודשים אחורה או אפילו מ24 השעות האחרונות , או שזה רק ככה באיידס????
^^רק באיידס באחרות בבדיקת PCR מספיקות 24 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אבל לא הבנתי משהו..
רוצה לדעת הכל21/03/2010איך אפשר להיות בטוחה שאין לי שום מחלת מין? איזה בדיקות נוספות חוץ מבדיקות דם ובדיקת פאפ עליי לעשות? כמה מחלות מין (במספר) קיימות?
אם עברו בדיוק חודשיים (60 יום) הבדיקה וודאית ב100% או שעדיף להמתין לחודשיים ויום/יומיים/שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010רשימת 18 המחלות ואופן הבדיקות שלהם מפורט באתר שלי. הקליקו שם: "בדיקות למחלות מין".
לבדיקת HIV נדרשים 60 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי כמה שאלות על מחלות מיןרוצה לדעת הכל20/03/2010
ובכן, יש כמה מקרים ספציפיים שאני לא סגורה לגבייהם והם:
האם האיידס / מחלות מין אחרות - עוברים בגלל החיכוך בחדירה או בגלל הנוזלים? כלומר, במידה ואין נוזלים על שני איברי המין, האם רק חדירה מספיקה להדבקה? הבנתי שה"התפוצצויות" של כלי הדם באיברי המין בעת חדירה הם יכולים לגרום להדבקה ולאוו דווקא הנוזלים באיברי המין... האם זה מדוייק?
האם ניתן להדבק גם במגע ללא חדירה? כלומר, מגע של איברי המין (לדוגמא: מגע של הפין על השפתיים החיצוניות של הפות והאיזורים שמסביב, ללא חדירה?)
במין אורלי - איך בדיוק ניתן להדבק? האם רק כאשר יש מגע של הזרע עם הפה? האם מספיק שיהיה פצע פתוח / דלקת חניכיים לפרטנר אחד או שניתן להדבק רק כאשר גם על הפה וגם על איבר המין יש פצעים פתוחים?
כל השאלות והסיטואציות הנ"ל מתכוונות גם לשאר מחלות המין...
אודה לתשובות מפורטות..... תודה רבה רבה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010האם האיידס / מחלות מין אחרות - עוברים בגלל החיכוך בחדירה או בגלל הנוזלים?
^^גם וגם
האם ניתן להדבק גם במגע ללא חדירה?
^^כן
במין אורלי - איך בדיוק ניתן להדבק?
^^כמו במין גניטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס סוג 2.... שאלותשרונה19/03/2010
שלום,
1. האם אפשר להדבק בהרפס רק אם בוצע סקס אוראלי?
2. מקריאה בנושא הבנתי שצריכת ליזין מפחיתה את כמות ההתקפים ולכן בשבועיים האחרונים אני צורכת 2 מ"ג ליזין ביום ועדיין צצים פצעים חדשים הכיצד?
3. אני חייבת לציין שיש לי ערכים גבוהים מאוד של כולסטרול וטריגליצרידים ואני מטופלת בכדורים סימבסטאטין וביזאפיברט 40 מ"ג מידי יום. האם יש קשר בין הדברים או סתירה ולכן הליזין אינו מועיל? מה אפשר לעשות בנושא........
תודה על תשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/20101. האם אפשר להדבק בהרפס רק אם בוצע סקס אוראלי?
^^או גניטלי או אנאלי
2. מקריאה בנושא הבנתי שצריכת ליזין מפחיתה את כמות ההתקפים ולכן בשבועיים האחרונים אני צורכת 2 מ"ג ליזין ביום ועדיין צצים פצעים חדשים הכיצד?
^^איני מתמצא בליזין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי !!!!!אני18/03/2010
השפתיים הפנימיות של הפות שלי בצבע כהה נורא בגוון אפור וזה אפילו נראה כמו עור מת אני חושבת שזה היה לי מאז ומתמיד אבל אף פעם לא ידעתי מה זה...
מה זה? האם זאת מחלת מין? האם יש דרך לריפוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010נראה לי שלפי התיאור הצבע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת תעתוע המשך - ד"ר אודה להתיחסותzvi18/03/2010
כל כך הרבה בדיקות פירטתי ואני רואה שהכל תקין כולל סיפליס ועוד
אבל לשלאולותי לא ענית
1. מה לגבי קונדילומה ? HPV? שאתה אומר הכל תקין זה לא נבדק לא כך?
2. אילו סוגים של מיקרופלאסמה ויורופלאסמה עלילדרוש לאחר שאמרתי לי שלאבדקו 2 זנים?
3. לא ענית לשאלה שלי לגבי מעגל הדבקה אין סופי שכן טופלתי אבל כיוון שקיבליתי אור ירוק לפעילות אולי העברתי לאישתי ועכשיו זה עובר טלי וכן הלאה ?
אנא ראה שוב אתכל הבדיקות שציינתי למטה + התגובות שלי
אני ממש אובד עיצות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/20101. מה לגבי קונדילומה ? HPV? שאתה אומר הכל תקין זה לא נבדק לא כך?
^^התכוונתי שכל מה שנבדק תקין: קונדילומה [HPV] לא נבדק.
2. אילו סוגים של מיקרופלאסמה ויורופלאסמה עלילדרוש לאחר שאמרתי לי שלאבדקו 2 זנים?
אוראופלסמה פרוום ומיקופלסמה גניטליס.
3. לא ענית לשאלה שלי לגבי מעגל הדבקה אין סופי שכן טופלתי אבל כיוון שקיבליתי אור ירוק לפעילות אולי העברתי לאישתי ועכשיו זה עובר טלי וכן הלאה ?
^^מה העברת לאישתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בקצה הפיןישראל18/03/2010
שלום וברכה על כולם, תודה על הקריאה, מראש.
יש לי צריבה בקצה הפין, מן המקום שבו יוצא השתן. הצריבה ממשיכה מזה ימים. בנוסף, אולי בגלל חרדה, אין לי אונות בימים הללו.
אני חושש מהידבקות במחלה כל שהיא, אולי הרפס אולי אחרת.
תודה רבה על התשובה,
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010יש צורך בבדיקות ובטיפול. אני מוכן לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזרליזה18/03/2010
עברתי צריבת לייזר בצוואר הרחם ובפות. נאמר לי לא לקיים יחסי מין במשך חודש. האם גירוי חיצוני יכול להזיק איכשהו, בהנחה כמובן שאני לא נוגעת באזורים הפגועים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי הסיבה להפרשה בריח רע מאיבר המיןאני18/03/2010
אני בתולה ומעולם לא שכבתי עם גבר יש לי הפרשות צהובות בריח רע מאוד רציתי לדעת ממה זה נובע
בנוסף.. האם קיום מין אוראלי יכול לגרום להדבקות? לפני כמספר חודשים הייתי עם גבר ונוזל הזרע שלו נגע בפי האם אפשר להדבק בזה במשהו? חשוב לציין שמאז לא קרה לי שוםד בר חריג בריאותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי...
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2010ריח רע יכול לקרות גם ללא יחסי מין אבל ללא בדיקה לא אוכל להגיד לך מקורו. מין אוראלי יכול לגרום למחלה אבל לא באברי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה.. אבל לא הבנתי
אני21/03/2010תודה רבה על התשובה.. בכל מקרה יש צורך להבדק אחרי שנוזל זרע נגע בפה שלי?
השאלה הכללית היא האם מין אורלי יכול לגרום למחלת מין
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףדביר18/03/2010
שכבתי עם מישהי שני לא מכיר עם קונדום וכשסיימתי הבחנתי שיש על הקונדום דם....
האם יש סיכוי שאני עלול להדבק במחלות מאותה בחורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף
דביר18/03/2010שכחתי להוסיף כי היה עליי דם של אותה בחורה גם ברגל וקצת בבטן......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010בלי קשר לדם קונדום לא מבטיח הגנה 100% ולכן התשובה לשאלתך היא: "כן".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חוזרות.שימי17/03/2010
היו לי הפרשות מהפין וצריבה במתן שתן.
עשיתי בדיקה התגלה אצלי החיידק הנל staph heamolyticus .
טופלתי במקרודנטין למשך 10 יום ולא היה שינוי.
אח"כ הרופא נתן לי דוקסילין 100 למשך 10 ימים היה שינוי לטובה, הצריבות הפסיקו ממש מהיום הראשון שהתחלתי לנטול את התרופה אבל ההפרשות המשיכו במידה מועטה יותר.. לאחר 10 ימי טיפול חזרתי לאורולוג והוא המליץ להמשיך את הטיפול בעוד שבוע יש לציין כי בכל התקופה אני לוקח 2 כדורים ביום. לאחר אותו שבוע המשיכו ההפרשות במידה מועטה יותר. הגעתי לרופא והוא נתן לי מינוציקלין 50MG כדור אחד ביום למשך שבועיים. כרגע זה שבוע +- מאז שהפסקתי ליטול את התרופה. עשיתי בדיקת שתן +תרבית שתן שניהם יצאו בסדר גמור ואין זכר לחיידק. בכל זאת פעם בכמה ימים יש הפרשה קטנה קטנה/רטיבות באיזור הפתח של איבר המין, ואחרי שאני גומר דקה או 2 אחרי יוצאת הפרשה שקופה כמה טיפות ממש. מאחר ותרבית והבדיקת שתן יצאו תקינות הרופא אמר לי שזה תקין שהתסמינים הללו ימשכו לזמן מה ויעלמו מעצמם. אני עדיין מודאג מההפרשות.
? האם יש סיבה לדאגה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
שימי19/03/2010אני ממש מודאגגג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010במקרה כזה יש לבדוק גם מחלות מין בבדיקה מיוחדת של PCR ולא תרביות ואם הצריבה ממשיכה יש לשקול טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחופפפפפפירון17/03/2010
לא קיימתי יחסי מין מעל לשנה הם יכול ליהות שיצא לי הרפס באיבר המין????גם לא מין אורלי....בבקשה פשוט יצאו לי מין גושים קשים ממש על קצה כיתפת איבר המין מה זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף...
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2010ללא בדיקה לא אוכל לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)