פורום קונדילומה, פפילומה, קוניזציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת HIV
    חגי
    16/02/2010

אחרי חודשיים ושבועיים ממגע מיני לא מוגן ולאחר שיצא לי הרפס באיבר המין הלכתי לקבוע תור לעגבת והפיטיטיס אחרי שביצעתי בדיקות לטוקסופלזמה הרפס מחלות נשיקה וטוקסופלזמה(ההרפס יצא HIGH POSITIVE)הרופא משפחה קבע לי תור לHIV והוא אמר לי שאם במידה והבדיקה תצא שלילית אני יחזור ויעשה אותה אחרי חצי שנה(ז"א אחרי 3 חודשים)
    האם יש צורך לבדיקה חוזרת אחרי חצי שנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת HIV

הוספת תגובה

• בדיקת...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2010

ה FDA ממליץ בדיקה חוזרת אחרי חודשיים מהבדיקה הראשונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רק עוד שאלה וסליחה על החפירות

תום
    16/02/2010

תודה רק עוד שאלה וסליחה על החפירות
    היכן המרפאה שלך?אני ובת זוגתי רוצים להיבדק לכל המחלות בתקווה לחזוןר ולקיים יחסי מין ומעדיפים אצלך כי הרופאים בקופת חולים לא רציניים וכל אחד מחליט על דעת עצמו
    תודה חגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2010

ברוריה 7 ת"א 6956867

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס וגינאלי
    diana
    16/02/2010

מאז הלידה של בני מלפני שנה אני סובלת מהרפס וגינאלי זה מצב נורא של פעם בחודש לפחות שבוע וחצי של סבל וכאבים שמפריעים לי בתפקוד היום יומי אני משתמשת בזובירקס וגם מקבל את התרופה ולטרקס אך זה לא עוזר האם ישנו טיפול כלשהו או ניתוח שיכול לעצור את המצב הזה שחוזר על עצמו שוב ושוב?

לקביעת תור
    סגירה
    הרפס וגינאלי

הוספת תגובה

• הרפס...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2010

ניתוח - ודאי שלא. לגבי תרופות יש להכיר אותך לפני יעוץ ספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'קוזי מלא בזרע טרי מדביק באיידס ??
    אנונימי
    16/02/2010

שלום
    האם ישיבה בג'קוזי בזמן שעשו בו אורגיה קבוצתית (אנשים גמרו שם בתוך הג'קוזי בזמן שישבתי בו ונהניתי מהמיים) יכולה להדביק ב-HIV ?
    אני רק ישבתי שם ולא השתתפתי באורגיה, אבל זה ג'קוזי קטן מאוד , ולקחתי מים והרטבתי את הפנים ואת הפה מידי פעם.
    ואחרי שיצאתי משם, חשבתי על זה, שנוזל הזרע של אנשים שאינני מכיר נשאב אל תוך משאבות הג'קוזי, והושפרץ בחזרה מכל הכיוונים, ואולי יש סיכוי שהנוזל הנגוע חדר לי לפה בזמן ששטפתי כל רגע את הפה והפנים והעיניים ?

מה אתם ממליצים ?
    1. האם כדאי לנסות לרוץ לקופת החולים בשביל לקבל גלולות של "היום שאחרי" ?
    2. האם הסיכוי להדבקה הוא אפס ? או אפסי? (יש הבדל בין אפס לאפסי...)
    3. האם נשיקה צרפתית עם אישה זונה ושיש סיכוי גבוה מאוד שהיא נגועה (רק נשיקה צרפתית ללא מין) האם יש סיכוי לקבל מהנשיקה איידס ? למרות שאומרים שנשיקה היא לא מעבירה איידס.
    4. ושאלה אחרונה : האם בכל מקרה כדאי לקחת אנטיביוטיקה למניעת כלמידה ומחלות אחרות ? כי מתחיל לי חום, וקראתי באינטרנט שהתסמינים הראשונים להידבקות הם חום, וזה לא ממש מעודד אותי, אני לא מצליח לישון.

תודה על תשובתכם.

הוספת תגובה

• ג'קוזי...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2010

כך לא נדבקים מHIV. ולגבי שאר המחלות ניתן לעשות בדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HGSIL CIN2-3
    רוית
    15/02/2010

שלום ד"ר, בבדיקת PAP שעשיתי ב נובמבר 2009 היה ממצא של HGSIL CIN3-2. הרופא הפנה אותי לקולקסופיה. האם זאת הבדיקה היחידה שאני צריכה לעבור? האם באותה בדיקה גם עושים לי קוניזציה? האם לוקחים דגימה ומאיפה? כמה זמן לוקחת הבדיקה. האם היא כוארבת? האם ניתן לגלות דרך בדיקת דם או בדיקה אחרת אם הנגיפים פעילים או רדומים? אהאם זה יפריע לי להכנס להריו? האם זה יפגע בלידה? האם ניתוח הקוניזציה שכיח ? מהן ההשלכות המיידיות והארוכות טווח כולל בהריון אי"ה? מה תופעות לוואי? תוך כמה זמן צוואר הרחם מבריא מהקוניזציה ? איחך המעקב אח"כ? והאם צריך לבצע קולקסופיה נוספת אחרי זמן? מתי נעלם הנגיף מהגוף? מחכה בקוצר רוח לתשובותיך

לקביעת תור
    סגירה
    HGSIL CIN2-3

הוספת תגובה

• HGSIL...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2010

האם קולפוסקופיה זאת הבדיקה היחידה שאני צריכה לעבור?
    ^^כ"כ בדיקת PCR ביופיה או ביופסיות מהצואר וכן גרידת תעלת צואר הרחם ECC
    האם באותה בדיקה גם עושים לי קוניזציה?
    ^^רק אחרי שיהיו כל התשובות ויתכן שלעיתים תשובות הביופסיה יהיו טובות יותר ואז לא יעשו קוניזציה
    האם לוקחים דגימה ומאיפה?
    ^^מהצואר ממקום אחד או מכמה מקומות
    כמה זמן לוקחת הבדיקה?
    ^^מס דקות
    האם היא כואבת?
    ^^אני נוהג להרדים בספריי ואז לא מרגישים דבר
    האם ניתן לגלות דרך בדיקת דם או בדיקה אחרת אם הנגיפים פעילים או רדומים?
    ^^כן דרך בדיקת PCR שאינה בדיקת דם אלא נלקחת עם מטוש
    אהאם זה יפריע לי להכנס להריו?
    ^^מוקדם עוד לענות לשאלה זו
    האם זה יפגע בלידה?
    ^^גם שאלה זטו מוקדמת
    האם ניתוח הקוניזציה שכיח ?
    כמה אלפים נעשים בישראל כל שנה
    מהן ההשלכות המיידיות והארוכות טווח כולל בהריון אי"ה?
    ^^מוקדם לדבר על השלכות צריך לראות מה תהיינה תשובות הבדיקות הבאות
    מה תופעות לוואי?
    ^^אחרי קוניזציה יש הפרשה רבה ויתכן דימום ואפילו חזק
    תוך כמה זמן צוואר הרחם מבריא מהקוניזציה ?
    ^^חודש
    איך המעקב אח"כ?
    ^^קולפוסקופיה ופאפ דק
    והאם צריך לבצע קולקסופיה נוספת אחרי זמן?
    ^^אחרי חודש ו3 חודשים וחצי שנה ושנה וכו
    מתי נעלם הנגיף מהגוף?
    ^^בד"כ זמן קצר אחרי הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים ויבלות באבר המין
    רוית
    15/02/2010

לפני 6 חודשים התגלו אצלי יבלות באיבר המין בגלל שפניתי לרופאה בגלל דימומים אחרי יחסי מין. הרופאה הביאה לי טיפול של משחה ליבלות וטיפול של נרות לדימומים. אחרי חודש היא אמרה שיש שיפור אבל אני חושבת שיש עוד יבלות וגם במאחור. חוץ מזה עוד יש דימומים אחרי יחסים. היא עשתה לי בדיקת PAP שיצאה תקינה. אני שואלת ממה יכולים להיות הדימומים ואם יתכן שיש לי יבלות גם בתוך אבר המין. ובכלל אם אני צריכה לעשות עוד בדיקות. מה יקרה עם החבר שלי?

לקביעת תור
    סגירה
    דימומים ויבלות באבר המין

הוספת תגובה

• דימומים...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2010

יש לשלול דלקת צואר חיידקית וכן קונדילומה בצואר הרחם כל זאת באמצעות קולפוסקופיה. מומלץ קולפוסקופיה לכל אברי המין לשלול שם ובעוד מקומות כמו בפי הטבעת קונדילומה. לבסוף אחרי גמר הטיפולים בלייזר לסילוק הנגעים מומלץ לעשות PCR לוודא שאין נגיפים. לחבר מומלץ לעשות קולפוסקופיה ואם אין לו קונדילומה אזי PCR לוודא שגם הוא אינו נושא את הנגיפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• genital herpes question
    gaia
    15/02/2010

about 2 months ago i had first breakout. wounds have long gone however ever since i have strange feeling in the groin area, like stabbing pain, or very cold/burning sensation, especially after just rubbing with my husband not even chadira. then later it pulsate with hot flashes..do i have neurological damage?are those known symptoms , i have*nt read about it in the net..should i go to neurologist?i*m pretty desperate dont know what to do, thank you very much for answer
    .

לקביעת תור
    סגירה
    genital herpes question

הוספת תגובה

• Answer

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/02/2010

Herpes is a viral infection of the cutaneuous sensory nerves. Any breakout can cause a (transient usualy) neurological sensory damage (Neuropathy) but in most cases the sensory damage and symptoms will gradualy subside, usualy completely.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• thank u & another question if i may

gaia
    15/02/2010

is there anything to do about it? is there estimated time span for it to become less (months,years?) will it worsen in pregnancy?and finally can it infect any cutaneous nerve in the body? i*m really grateful for the answer

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמינות בדיקת hiv
    אלמוני
    15/02/2010

היי

רציתי לשאול לגבי בדיקת רוק לעומת בדיקת דם
    האם בדיקה בערכת ora quick advanced (הבנתי שאצלך ניתן לעשות )לאחר חודשיים וקצת לאחר מגע אוראלי אמינה באותה מידה כמו בדיקת דם ?
    המלצתך בבקשה

לקביעת תור
    סגירה
    אמינות בדיקת hiv

הוספת תגובה

• אמינות....

ד``ר שרגא וקסלר
    15/02/2010

כן והיא היחידה עם אישור ה FDA וה CE

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מין?
    עמי גזית
    14/02/2010

קיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה (כן, אני אדיוט)...

לאחר כשבוע החל לשרוף לי לקות בזמן מתן שתן וגן בזמן אורגזמה.

אורולוג שלח אותי לבידקת שתן וזרע (תרביות) שיצאו שליליות!

לדבריו אין לי שום זיהום בשל תוצאות התרבית אבל עדיין שורף. הוא נתן לי ל-10 ימים לקחת סדורל אבל לאחר 5 ימים אין שום שינוי....

האם ייתכן שנדבקתי במחלת מין למרות שתרביות השתן + זרע שליליות?

מה האפשרויות שנשארו?
    מה זה בדיקת PCRואיך היא מתבצעת?

לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מין?

הוספת תגובה

• מחלת...

ד``ר שרגא וקסלר
    15/02/2010

אורולוג שלח אותי לבידקת שתן וזרע (תרביות) שיצאו שליליות!
    ^^רוב תשובות התרבית יוצאות שליליות וזה לא אומר שאין אורגניזם. הבדיקות אינן רגישות דיין.
    האם ייתכן שנדבקתי במחלת מין למרות שתרביות השתן + זרע שליליות?
    ^^כן ולכן לוקחים בדיקות PCR ובינתיים לוקחים טיפול אנטיביוטי יעיל לך ולבת הזוג.
    מה זה בדיקת PCRואיך היא מתבצעת?
    ^^בדיקת DNA של אורגניזמים שנעשית על ההפרשה ועל השתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה באיזור המפשעה
    ccccc
    14/02/2010

ד''ר שלום רב,
    אני בן 20 כבר כמה ימים שיש לי מעין פריחה מקומית באיזור המפשעה.
    אני מציין שלא קיימתי יחסי מין בחודשיים האחרוניים ושומר על הגיינה.
    לא נעים לי ללכת לרופאה שלי ולכן אני מבקש את התייחסותך לתמונה.
    לציין שהאיזור מגרד מאוד. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    פריחה באיזור המפשעה

הוספת תגובה

• לא ניתן לאבחן את בעייתך לפי....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    14/02/2010

...התמונה. עליך לפנות לבדיקת רופא עור לצורך איבחון קליני ובחירת טיפול מתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה/פפילומה - כמה שאלות
    אורן
    13/02/2010

שלום
    לפני כשבועיים אובחנה אצלי קונדילומה בפיהטבעת,למרות שאני סטרייט ומעולם לא קיימתי יחסי מין אנאליים.
    בנוסף- מזה כמה שנים יש לי סימנים בצורת "גולות" זעירות זעירות על איבר המין והאשכים(מתחת לעור הדק המכסה את איבר המין והאשכים).
    על כל פנים,הלכתי לשני רופאים המומחים למחלות מין והם טוענים שהסימנים האלה אינם פפילומה או קונדילומה.
    למרות שהלכתי לחוות דעת שניה אני מפקפק בדבר מכיוון שהם לא אמרו במה כ-ן מדובר.
    זה לא נראה לי דבר נורמלי.מה זה יכול להיות?
    -עוד דבר אחרון:על הידיים שלי ישנן יבלות קטנות שמתרבות כל כמה ימים.האם מדובר בפפילומה?
    אם כן - האם ניתן להעלים את הסימנים האלה בצורה מוחלטת ולמנוע הישנות של הנגעים האלה באיברי המין ובידיים?
    אשמח אם איענה בתשובה מפורטת מכיוון שאני מאוד מודאג.
    רב תודות

הוספת תגובה

• קונדילומה...

ד``ר שרגא וקסלר
    13/02/2010

לפני כשבועיים אובחנה אצלי קונדילומה בפיהטבעת,למרות שאני סטרייט ומעולם לא קיימתי יחסי מין אנאליים.
    ^^אצל חולי קונדילומה סטרייטים - ל 25% יש קונדילומה אנלית או בתוך התעלה האנלית.
    בנוסף- מזה כמה שנים יש לי סימנים בצורת "גולות" זעירות זעירות על איבר המין והאשכים(מתחת לעור הדק המכסה את איבר המין והאשכים).
    ^^ממליץ לעשות קולפוסקופיה טובה.
    :על הידיים שלי ישנן יבלות קטנות שמתרבות כל כמה ימים.האם מדובר בפפילומה?
    ^^צריך לבדוק.
    אם כן - האם ניתן להעלים את הסימנים האלה בצורה מוחלטת ולמנוע הישנות של הנגעים האלה באיברי המין ובידיים?
    ^^ניתן להתרפא לגמרי מקונדילומה באשר היא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי כלמידיה
    בן
    12/02/2010

שלום,

איבחנו אצלי לפני מספר ימים את מחלת הכלמידיה וכעת אני מטופל באנטיביוטיקה מסוג דוקסילין.
    בנוסף סבלתי בתקופה לאחרונה מדלקות בעיניים וככל הנראה זה נבע מהוירוס.
    יש לי מספר שאלות בנושא, האם אני צריך טיפול עם טיפות עיניים בנוסף לטיפול באנטיביוטיקה שניתן לי ואם לא אשתמש בטיפות עיניים האם זה יכול למנוע את חיסול הוירוס בגוף?
    כמו כן קראתי בעלון של התרופה לגבי שימוש בה בנוסף לתוספי מזון המכילים מינרלים שונים ולא הצלחתי להבין האם יש בעיה להשתמש בתרופה ביחד עם התוספים או שעלי להפסיק את השימוש בהם עד סיום הטיפול.. ? לא בטוח שזה באמת הפורום הנכון לשאול לגבי השאלה האחרונה..

תודה,
    בן.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי כלמידיה

הוספת תגובה

• שאלה...

ד``ר שרגא וקסלר
    13/02/2010

איבחנו אצלי לפני מספר ימים את מחלת הכלמידיה
    ^^איך אבחנו?
    האם אני צריך טיפול עם טיפות עיניים בנוסף לטיפול באנטיביוטיקה שניתן לי
    ^^יש צורך לאבחן גם בעינים וזה אפשרי.
    מזון המכילים מינרלים שונים ולא הצלחתי להבין האם יש בעיה להשתמש בתרופה ביחד עם התוספים או שעלי להפסיק את השימוש בהם עד סיום הטיפול.. ?
    ^^לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להרפס?
    דניאל
    10/02/2010

שלום

יצאתי עם בחורה וקיימנו יחסי מין עם קונדום. לאחר מכן היא ספרה לי שלחבר שלה לשעבר(הם היו היחד שלוש שנים) היה פעם הרפס בפה לפני כמה שנים. אצלה היא לא זיהתה אף פעם פצע של הרפס.
    עד עכשיו לא זיהתי אצלי פצע כלשהו של הרפס(עברו חמישה ימים).

השאלה שלי היא האם אני צריך להיות מוטרד? האם אני אמור להודיע לכל בחורה שאני יוצא אצה מעכשיו שאני אולי "נשא הרפס" לפני שאנחנו מתנשקים ומעבר לזה... ?

זה די מטריד אותי, תודה רבה מראש.

דניאל.

לקביעת תור
    סגירה
    חשש להרפס?

הוספת תגובה

• חשש...

ד``ר שרגא וקסלר
    11/02/2010

רוב האוכלוסיה נושאת הרפס ולכן אין חשיבות ואין צורך על דווח על הרפס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות קטנות
    אבי
    09/02/2010

ד"ר יקר שלום
    1.האם כל מחלות המין עוברות במין אוראלי(גבר מקבל מאישה)?
    2.האם בדיקת שתן רגילה שעשיתי יכולה לגלות מחלות מין?
    3.האם אפשר לחזות באחוזים הדבקה של מחלת מין בכמה שניות של מין אוראלי?(לקראת הסוף הקונדום נקרע).
    4.שבועיים ויומיים לאחר המגע(קיבלתי מין אוראלי) ביצעתי בדיקת קומבו שהייתה שלילית,והשלמתי בבדיקה רגילה לאחר חודשיים באיכילוב,האם זה מכסה HIV לגבי מגע בודד?

תודה על התשובות ועל עבודת הקודש בפורום..

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות קטנות

הוספת תגובה

• כמה...

ד``ר שרגא וקסלר
    10/02/2010

1.האם כל מחלות המין עוברות במין אוראלי(גבר מקבל מאישה)?
    ^^רובן ככולן
    2.האם בדיקת שתן רגילה שעשיתי יכולה לגלות מחלות מין?
    ^^לא
    3.האם אפשר לחזות באחוזים הדבקה של מחלת מין בכמה שניות של מין אוראלי?(לקראת הסוף הקונדום נקרע).
    ^^לא
    4.שבועיים ויומיים לאחר המגע(קיבלתי מין אוראלי) ביצעתי בדיקת קומבו שהייתה שלילית,והשלמתי בבדיקה רגילה לאחר חודשיים באיכילוב,האם זה מכסה HIV לגבי מגע בודד?
    ^^כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות

אבי
    11/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס באיבר מין
    רונה
    09/02/2010

שלום,
    האם לאחר התפרצות ההרפס חייב להשתמש בקונדום בכל פעם שמקיימים יחסי מין גם שהפצע החלים?
    האם שלא משתמשים בקונדום בעת קיום יחסי מין אפשר להדביק את בן הזוג בהרפס ?, הכוונה שהפצע החלים? הנגיף תמיד נמצא בגופי ויכול להדביק בכל מגע מיני? מה לעשות?? האם בן הזוג צריך להיבדק גם???

לקביעת תור
    סגירה
    הרפס באיבר מין

הוספת תגובה

• הרפס...

ד``ר שרגא וקסלר
    09/02/2010

אין מה להבדק. לרוב האנשים יש הרפס ולא צריך קונדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים וכאבים עזים באיבר מין
    נטלי ב.
    08/02/2010

שלום ,
    לא קיימתי יחסי מין שבוע ולפני יומיים חשתי בכאב, צריבה, שריפה וגירוד בלתי נסבל ועז באיבר המין החיצון.
    כמו כן כל מגע בדגדגן מלווה בכאב מוזר
    הגירודים והכאבים בלתי נסבלים , אין לי נחת .
    ממה זה נובע ?

הוספת תגובה

• גירודים...

ד``ר שרגא וקסלר
    09/02/2010

פטריה, חיידקים, טפילים, נגיפים. בדיקה לכל הנ"ל תעזור להגיע לאבחנה הנכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה