מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- i read that herpes can hide behindgaia07/03/2010
the ears nerves as well. is it true? can it cause stabbing pain like pulse from time to time in the ear?i got the pulsating stabbing pain in the groin, similarly, what cause that?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HERPES......
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010אולי כן ואולי לא ולכן ממליץ לגשת לנוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdo u mean that it is possible to
gaia07/03/2010cause the ear stabbing? but just in case i should go to neurologist? and the stabbing in the groin? and last question i have sometimes burn after pee and *menta* feeling..no wounds ,no clamidia, no fungi, no bladder infection, no nothing , can herpes cause that?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdo....
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010you need to be exaimened
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות חוות דעת ותשובה מדלת פתוחהמור07/03/2010
גמרתי בתוך הקונדום עם מישהיא אבל לא היה אורגזמה כל כך שגמרתי אז החדרתי עוד איזה 2 פעמים לאחר מכן האם זה נקרע שזה שימוש יותר מדי בקונדום בסך הכל הוצאתי שהוא היה טיפה רפוי אבל לא היה קרע או משהוא בקונדום ולא החליק אלא נשאר אלי האם יש סכנה למשהוא ,לא גמרתי פעמיים כמובן בקונדום ולא השתמשתי בקונדום לאחר הגמירה לא יותר מחצי דקה והקונדום לא נפל כמובן הייתי מרגיש אם היה קרע נכון? וראיתי ולא היה ולא הוצאתי את הקונדום לאחר הפעם הראשונה כמובן ולא השתמשתי לזמן ארוך לאחר הגמירה ממש כמה שניות זה לא נקרע שימוש יותר מדי נכון כי הקונדום היה עלי וללא קרע או משהוא
שלום לך. אם הבנתי את השאלה נכון, והקונדום לא נקרע ולא החליק, אז אתם מוגנים בפני מחלות מין. לפעם הבאה כדאי להשתמש בקונדום חדש לפני שרוצים לקיים שוב יחסי מין אחרי 'שגומרים' או שהפין נהיה רפוי. מאחלת הרבה הצלחה ומין בטוח ומהנה
שלום לך, אם הקונדום לא נקרע ולא נפל מאיבר המין שלך, אין סיבה לדאגה. אם היית חודר ללא זיקפה, אז המצב היה בעייתי כי הפין הרפוי לא יחזיק טוב את הקונדום. לפי התיאור שלך אין סיבה לדאגה. יום נעים עכשיו פה אמרו לי שהקונדום יכול הלחליק מה הכוונה ףהקונדום לא החליק ולא נפל ממני אלא נשאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר, אין מה לדאוג
חולה-מוזנח07/03/2010אתה סתם מאכיל את עצמך סרטים
אם יצאת ממנה והקונדום עליך בלי קרעים הכל 100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010השאלה כבר נענתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור06/03/2010
אם למשל קורה שמוציאים את הפין כשהוא רפוי לאחר הגמירה כמה שניות לאחר הגמירה ולא כשהוא נוקשה אז יכול להיות מצב שבגלל שההוצאה הייתה שהאיבר רפוי לאחר מכן לאחר שגומרים אז יכול להיות מצב שהקונדום יקרע או יפול נכון?כמובן שצריך להוציא אבל אם קורה מצב שלא נפל הקונדום ואין קרע ,הזרע לא יכול לצאת מהקונדום נכון?הכוונה אם הקונדום מחליק או אמור לצאת אמורים להרגיש את זה ובקונדום לא היה שינוי ולא נפל או משהוא כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010אם למשל קורה שמוציאים את הפין כשהוא רפוי לאחר הגמירה כמה שניות לאחר הגמירה ולא כשהוא נוקשה אז יכול להיות מצב שבגלל שההוצאה הייתה שהאיבר רפוי לאחר מכן לאחר שגומרים אז יכול להיות מצב שהקונדום יקרע או יפול נכון?
^^נכון
כמובן שצריך להוציא אבל אם קורה מצב שלא נפל הקונדום ואין קרע ,הזרע לא יכול לצאת מהקונדום נכון?
^^לא נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםמור06/03/2010
שמתכוונים להחלקת קונדום זה אומר שהוא כאילו יוצא מהפין עד הסוף כאילו יוצא מהמקום והפין כבר ללא קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010גם זה וגם החלקה חלקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור06/03/2010
גמרתי בתוך הקונדום עם מישהיא אבל לא היה אורגזמה כל כך שגמרתי אז החדרתי עוד איזה 2 פעמים לאחר מכן האם זה נקרע שזה שימוש יותר מדי בקונדום בסך הכל הוצאתי שהוא היה טיפה רפוי אבל לא היה קרע או משהוא בקונדום ולא החליק אלא נשאר אלי האם יש סכנה למשהוא ,לא גמרתי פעמיים כמובן בקונדום ולא השתמשתי בקונדום לאחר הגמירה לא יותר מחצי דקה והקונדום לא נפל כמובן הייתי מרגיש אם היה קרע נכון? וראיתי ולא היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010גמרתי בתוך הקונדום עם מישהיא אבל לא היה אורגזמה כל כך שגמרתי אז החדרתי עוד איזה 2 פעמים לאחר מכן האם זה נקרע שזה שימוש יותר מדי בקונדום בסך הכל הוצאתי שהוא היה טיפה רפוי אבל לא היה קרע או משהוא בקונדום ולא החליק אלא נשאר אלי האם יש סכנה למשהוא
^^כן
לא גמרתי פעמיים כמובן בקונדום ולא השתמשתי בקונדום לאחר הגמירה לא יותר מחצי דקה והקונדום לא נפל כמובן הייתי מרגיש אם היה קרע נכון?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיקה06/03/2010
שלום דוקטור,
כבר חודשיים אני סובלת מצריבות בנרתיק לא במתן שתן, כל משטחים מהנרתיק תקינים, אין לי פיטריה , מצאו אצלי חיידק אי קולי עמיד וחיידק אורופלסמה בבדיקת תרבית שתן.
השאלה שלי האם החיידקים האלה יכולים לגרום לצריבה בנרתיק ?
כי לפני חודש נתנו לי כמה סוגי אנטיביאוטיקה שרק החמירו את המצב .
תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010השאלה שלי האם החיידקים האלה יכולים לגרום לצריבה בנרתיק ?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבjoj05/03/2010
יש לי מין כאב חלש אך חד בראש הפין מדי פעם שבא והולך (לא במתן שתן אלא בזמן רגיל)
האם זו יכולה להיות מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לי?נטע05/03/2010
אני 5 חודשים לאחר לידה שלישית,רק לפני שבועיים חזרתי לתפקוד מיני ,בערך באותו זמן עברתי בדיקת פפ סמיר תקינה. בשבוע האחרון אני סובלת מצריבה נוראית באזור הווגינה הפנימי והחיצוני שמתגבר עם מתן שתן,שניסיתי למשש שם הרגשתי כאילו האזור מכוסה שלפוחיות ובלילה אני מתכסה זיעה קרה והתחתונים מלאים בהפרשה מוגלתית.לפני שבוע זה אובחן כדלקת בשתן וקיבלתי אנטיביוטיקה שלא הועילה,בנוסף אין לי תיאבון ויש כאבי ראש קלים.אני כרגע חיה בחו"ל ולהגיע לגניקולוג אני צריכה להמתין די הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי
נטע07/03/2010אז מה יש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
ד``ר שרגא וקסלר12/03/2010קשה לאבחן במקרה שלך ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני החתונה..דפנה05/03/2010
איזה בדיקות ממוצלות לעבור לפני החתונה עמ"נ לגלות שאין שום מחלות מין שעלולות לגרום לסיבוכים בהמשך (כמו סרטן, קושי בהתעברות וכו'.)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלצות*
דפנה05/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות....
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010ניתן לראות רשימה של 18 מחלות מין בתאר שלי [הקליקי שם בדיקות למחלות מין].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטראסיס רוזאה או עגבתzvi05/03/2010
שלום לפני ארבעה חודשים מגע מיני עם קונדום ומעט מגע אורלי שטחי ( נגיע ל שפתיים ורוק על הפין)לאחר שבוע תחושת צריבה בפין ללא הפרשות ללא סימנים חצונים בדיקת כלמידיה גונוראה ועוד יצאה שליליתרופא כללי בדק נתן דוקסילין ל3 שבועותלאחר שלשה שבועות לא עזר ואורולוג מומחה שלח לבדיקה נופסת לכלמידיה גונוראה , סיפיליס,קולונמידה ועודהכל יצא שלילי האורולוג נתן עוד אנטיביוטיקה ולאט לאט הצריבה נעלמה טען שיש לי NSU והכל מאחורי וניתן לחזור לשיגרהארבעה חודשים לאחר מכן כל הבטן והחזה עם נקודות אדומות,כאבים במפרקי האצבעות ידיים ומעט תחושה לא טובה בגרון רופא העור טוען שזה פיטראסיס רוזאה אבל ליתר ביטחון שלח שוב לבדיקת חוזרת לסיפליס .לאחר שקראתי הרבה באינטרנט אני מבין שסיפליס היא מחלה שנחבאיית ולא בוודאות הבדיקה שעשיתי עולה עליה האם אני מבין נכון או שבדיקת דם שלילית שוללת את קיומה ?. האם לאחר תוצאה של בדיקה נוספת דעתי יכולה לנוח ?? או שתמיד יהיה חשד שהיא מקננת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010או שבדיקת דם שלילית שוללת את קיומה ?
אם יש חשד לעגבת ישנן בדיקות ספציפיות למחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותנופר04/03/2010
עסקתי במתן שירותי מין (פרשתי לפני 3 חודשים) איזה בדיקות אוכל לעשות לוודא שלא נדבקתי באיזושהיא מחלה אציין כי יחסי המין היו תמיד עם קונדום(מלבד אורלי)
אני רוצה להכנס להריון רק חייבת לוודא קודם לכן שאני בריאה(יש לי כבר 2 ילדים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/2010תוכלי לראות באתר שלי[בדיקות למחלות מין] רשימה של 18 מחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדבקתי באיידס?שון03/03/2010
לפני כחודש הייתי אצל נערת ליווי והיא העניקה לי מין אוראלי עם קונדום, לאחר סיום המגע המיני היא השתעלה לי על איזור הבטן התחתונה ופגעה בי עם הרוק שלה בפצע קטן שהיה לי בבטן התחתונה שנוצר כתוצאה מגילוח הבטן עם סכין. כמה שעות לפני המגע המיני הפצע דימם קלות אך בעת המגע הוא לא דימם.
האם יש סיכוי להדבקה באיידס או במחלת מין אחרת?
עלי לציין כי שבועיים לאחר המגע החלו לי כאבי בטן וראש ובבדיקת צואה שביצעתי נמצאו לויקוציטים האם זה מעיד על משהו???
אודה לתשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי
אבי03/03/2010לא רופא בכלל ,אבל מכל המידע שאספתי עד כה בנוגע לאיידס
נראה לי שאין סיכוי שנדבקת , צריך כמויות עצומות של רוק לשם כך
ובכלל לא נראה לי שיש נגיף איידס ברוק
אתה יכול לקרוא יותר באתר הוועד למלחמה באיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010לא נראה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויות רבות במחלות מיןחולה-מוזנח03/03/2010
שלום רב,
אני דו מיני - פעיל מינית ('סטוצים') אולם לא בצורה מוגזמת, שניים שלושה אנשים בחודש לכל היותר (הכל יחסי, אני יודע - יש אנשים שפעילים הרבה יותר), ואינני צורך מין בתשלום. בשנים האחרונות נדבקתי במחלות מין פעמים רבות, בארבע שנים האחרונות לפחות ארבע פעמים (מחלות חיידקיות - מבלי להחשיב כינים). אינני יודע מה לעשות וזה גורם לי לעוגמת נפש רבה.מדוע זה קורה?
מחקירות שעשיתי אצל הסובבים, היסטוריית המחלות שלי אינה סבירה מבחינה סטטיסטית - אדם אינו אמור להדבק במחלות כל כך הרבה פעמים. שאלתי את הרופא - והוא אמר שייתכן שיש לי איזושהי רגישות אנאטומית, ושלח אותי לעשות בדיקת אולטראסאונד של הכליות ודרכי השתן. האם אתה מכיר אפשרות כזו ד"ר, ומה דעתך על מצבי?
כמו כן רציתי לשאול אם אני עלול לסבול מהשלכות לטווח הארוך כתוצאה מההדבקויות המרובות. נדבקתי בסוגים שונים ומשונים - קלמידיה, גונוריאה, קנדידה, ייתכן שהיו עוד אך אינני זוכר. יצויין שאני תמיד פונה במהירות לטיפול ומתחיל טיפול אנטיביוטי, והמחלה בד"כ עוברת מהר למעט פעם אחת ששהיתי בחו"ל ולא קיבלתי טיפול נאות, המחלה נעלמה וחזרה ורק לאחר כחודש קיבלתי טיפול טוב. אשמח אם תענה לשאלתי מתחילת הפסקה כמיטב יכולתך.
כמו כן, אני נבדק באופן קבוע עם תוצאות שליליות ל HIV, HEPATITIS ו-VDRL.
תודה רבה, אשמח לתשובה ממצה כמיטב יכולתך
מוטרד מירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקויות...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010מדוע זה קורה?
^^ליחסי מין יש את המחיר שלהם.
שאלתי את הרופא - והוא אמר שייתכן שיש לי איזושהי רגישות אנאטומית, ומה דעתך על מצבי?
^^הייתי שולל HPV באמצעות בדיקת PCR
כמו כן רציתי לשאול אם אני עלול לסבול מהשלכות לטווח הארוך כתוצאה מההדבקויות המרובות. נדבקתי בסוגים שונים ומשונים - קלמידיה, גונוריאה, קנדידה, ייתכן שהיו עוד אך אינני זוכר. י
^^יש לודא שאין לך דלקת ערמונית ואשכים ותעלה אנלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר. אעריך התייחסות נרחבת
חולה-מוזנח04/03/2010זה לא כל כך נעים לי לבקש התייחסות נוספת מרופא שעובד בהתנדבות (או לפחות, שאינני משלם על שירותיו) אולם הנושא מאוד מאוד מציק לי, ואני מתחנן בפניך, ד"ר.
לעניין:
1. ליחסי מין יש מחיר - זו בהחלט הצהרה בעלת תוכן, אולם הייתי רוצה לדעת מדוע *אני משלם מחיר כל כך גבוה* בעוד שאנשים עם רמת פעילות דומה ואף גבוהה יותר אינם משלמים מחיר כלל או משלמים מחיר נמוך הרבה יותר. מבדיקה סטטיסטית שטחית שערכתי נראה שהמחיר שאני משלם אינו סביר כלל, כלומר, כמות המחלות שבהן נדבקתי אינו פרופורציונלי לרמת הפעילות. אשמח אם תפריך התרשמותי זו, במיוחד אם תפנה אותי למחקרים רלוונטיים לישראל. מאוד מאוד אשמח אם תתייחס להשערתי בדבר רגישות אנאטומית, או שתציע הסבר חלופי מתקבל על הדעת.
2. רשמתי את המלצתך לפני, במיוחד לאור זאת שמעולם לא נבדקתי לנגיף זה. אולם קראתי עליו קצת וגם על בדיקת PCR, ולא כל כך הבנתי מה הקשר לדלקות שמהן אני סובל (ממה שהבנתי הנגיף גורם לנגעים באיבר המין במקרה הטוב, וסרטן לא עלינו במקרה הרע).
3. רשמתי את המלצתך בנוגע לבדיקות דלקת תעלה אנלית אשכים וערמונית. האם בדיקת אולטרסאונד של דרכי השתן והכליות תשלול דלקות אלו? האם יש להן סימפטומים? בכל אופן, אתייעץ גם עם רופא המשפחה בנושא זה. עם זאת, ברצוני לקבל מידע על השפעה על הפוריות שלי. האם תתכן השפעה כזו? כיצד ניתן לבדוק זאת?
בברכת שבת שלום, תודה (על התשובות) וסליחה (על הבקשות המרובות להתייחסות נרחבת יותר),
עדיין מוטרד מירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין משהו חשוב מאוד
חולה-מוזנח04/03/2010אני מקפיד מאוד על מין מוגן ביחסים ואגינליים ואנאליים, בדומה לרוב האנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ד``ר שרגא וקסלר07/03/20101. ליחסי מין יש מחיר - זו בהחלט הצהרה בעלת תוכן, אולם הייתי רוצה לדעת מדוע *אני משלם מחיר כל כך גבוה* בעוד שאנשים עם רמת פעילות דומה ואף גבוהה יותר אינם משלמים מחיר כלל או משלמים מחיר נמוך הרבה יותר.
^^אין תשובה לשאלה כזו.
3. רשמתי את המלצתך בנוגע לבדיקות דלקת תעלה אנלית אשכים וערמונית. האם בדיקת אולטרסאונד של דרכי השתן והכליות תשלול דלקות אלו?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסילין ואופלודקסענת02/03/2010
ד"ר שלום,
רופאת הנשים הביאה לי היום טיפול של דוקסילין ואופלודקס וטענה שיש לי דלקת ולא פירטה מהי, על איזה מחלת מין מכסות האנטיביוטיקות האלו?? האם גם לזיבה?
תודה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010לזיבה זה לא מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע מיני חלקי ללא קונדוםאבי02/03/2010
היי אני בן 18. ביצעתי עם נערה אוננות הדדית כאשר איבר המין שלי משפשף בשלה עד ששנינו גמרנו. לא הייתה חדירה אבל הייתה העברת נוזלים חיצונית על איברי המין של שנינו.
האם קיים סיכוי להידבקות במחלות מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)