מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בצינור השופכה לאחר יחסי מיןויקה02/03/2010
כבר כחודש אני מרגיש גירוד בצינור השופכה לאחר קיום יחסי מין. ישנה הקלה לאחר מתן שתן אך עדיין יש תחושה של גירוד קל,עיקר הגירוד הינו בקצהו של צינור השופכה.
אשמח לתשובה מפורטת בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד...
ד``ר שרגא וקסלר02/03/2010מומלץ קולפוסקופיה ובדיקות נוספות לפי הצורך כמו PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך אבל הערכה
ויקה02/03/2010אם זה דלקת או משהו אחר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010ללא בדיקה לא ניתן להעריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בקונדילומהענת01/03/2010
שלום
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין ללא קונדום קרוב לשנה.
לפני שבוע התגלתה אצלו קונדילומה שלטענתו קיימת אצלו כבר מעל שנתיים.
מה שקרה זה שהרופא הקודם שלו לא אבחן את המחלה בצורה נכונה, לא אמר לו שזה קונדילומה ושזה מדבק ונתן לו סתם איזו משחה, שמסתבר שאינה פותרת את המחלה כלל, רק מקטינה את גודל היבלות!!!
לשאלתי:
עכשיו כשהוא הלך לרופא אחר טוב יותר שאבחן את מה שיש לו כקונדילומה (וגם צרב לו אותן בחנקן) אני ממש מודאגת, הלכתי לרופאת נשים (לפני שבן זוגי אובחן) והיא בדקה אותי ואמרה שאני בריאה, עברתי גם פאפ וכל הבדיקות תקינות.
האם ייתכן שלא נדבקתי בקונדילומה? יכול להיות שגם היא לא אבחנה אותי נכון?
איך זה יכול להיות שאנחנו שוכבים בלי קונדום כל כך הרבה זמן ואני בריאה? האם יש איזשהו סיכוי כזה?
איזו בדיקה ניתן לבצע מלבד הבדיקות שכבר ביצעתי כדי להבטיח שאני לא נושאת את הנגיף??
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות...
ד``ר שרגא וקסלר02/03/2010והיא בדקה אותי ואמרה שאני בריאה, עברתי גם פאפ וכל הבדיקות תקינות.
^^היית אמורה גם לעבור קולפוסקופיה לכל אברי המין ואם היתה תקינה אז גם PCR לודא שאין נגיפים בגופך.
האם ייתכן שלא נדבקתי בקונדילומה?
^^יתכן
יכול להיות שגם היא לא אבחנה אותי נכון?
^^יכול להיות
איך זה יכול להיות שאנחנו שוכבים בלי קונדום כל כך הרבה זמן ואני בריאה?
^^עדיין לא ידוע שאת בריאה.
האם יש איזשהו סיכוי כזה?
^^סיכויי הדבקה 25% בכל מגע מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות
ענת02/03/2010אוקיי, תודה על התשובה.
אם כך במידה ובדיקת PCR יוצאת שלילית ונראה שאין לי את הנגיף זה אומר שאני בריאה סופית לחלוטין? זו הבדיקה היחידה שניתן לעשות? מה לגבי בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010אין בדיקות דם ו PCR זו הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס פעם ראשונה בגיל 18haim28/02/2010
שלום ..היום עשיתי סקס עם חברה שלי בפעם הראשונה וגם היא הייתה בתולה ובקיצור לא היה קונדום ולא גמרתי לה בכוס בכלל לא גמרתי אז יש מצב שהיא תיכנס להריון ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס...
ד``ר שרגא וקסלר02/03/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפיןאבי28/02/2010
שבועיים לאחר סקס לא מוגן התחלתי להרגיש אי נוחות - כמו צביטה באזור החלק העליון של הפין. בנוסף לחץ באזור הבטן ותחושת תכיפות במתן שתן. ללא הפרשה. ניגשתי למרפאה של מחלות מין. לקחו ממני שתן, ונתנו לי ציפרודקס. אחרי 4 ימים בשיחת טלפון אמרו שהבדיקה שלילית. אחרי 8 ימים של ציפרודקס לא חלף. נתנו לי חמישה ימים פלאג'יל ו זטו. היה שיפור ושבועיים אחרי שוב מרגיש את אותן תחושות.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים...
ד``ר שרגא וקסלר02/03/2010ניגשתי למרפאה של מחלות מין. לקחו ממני שתן, ונתנו לי ציפרודקס. אחרי 4 ימים בשיחת טלפון אמרו שהבדיקה שלילית.
^^איזו סוג בדיקה עשו ולאלו אורגניזמים כי יתכן שלא בודקים את כולם ולכן אתה ממשיך להרגיש אותן הרגשות
מה עושים?
^^קודם מבררים את התשובה לשאלתי ואח"כ אוכל להמליץ על הצעד הבא או שתקצר תהליכים ותעשה בדיקה ל 14 מחלות מין בשיטת PCR. אוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בפין
אבי04/03/2010שבועיים אחרי גמר אנטיביוטיקה עשיתי שוב בדיקה PCR 10. הבדיקה יצאה שלילית. עדין יש כאבים - לא כל הזמן, ושונים בעצמתם - גם בבטן התחתונה וגם באזור העליון של הפין.
האם יש צורך בבדיקות נוספות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים...,
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010קורה שהכאב או הצריבה ממשיכים למרות שהבדיקה תקינה. הייתי ממתין עוד כשבועיים ובוחן את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה (חוזרת?) והרפס כמעט תמידימיכל27/02/2010
לפני כ-4 שנים התגלו אצלי סימפטומים של קונדילומה אשר בגינם עברתי טיפול לייזר מקומי בהצלחה. שנתיים מאוחר יותר פגשתי את בן זוגי הנוכחי, אשר למזלי הרע מאד הדביק אותי בהרפס וגינלי (מעולם לא היו לו סימפטומים, כך שעד הדבקותי לא היה לו מושג). ההתקף הראשון היה נוראי אך חלף כעבור שלושה שבועות, ובעקבותיו שנה של שקט.
בשנה האחרונה חזר לו ההרפס ומאז מסרב לחלוטין לעזוב (אגב, בדיקת דם מראה כי אני נושאת type 1 בלבד). יש ימים ספורים בחודש בלבד בהם אני ללא סימפטומים של הרפס (כיבים באזור איבר המין, כאבים, גרד, חולשה...), וכל מגע מיני מעורר אותו מחדש. לפני כחצי שנה התחלתי לקחת טיפול מונע (800 מ"ג אציקלו-וי ביום), אך ההתקפים לא הפסיקו אלא רק נחלשו מעט (בעוצמה, לא בתדירות לצערי).
לפני מספר ימים שמתי לב לנגעים באזור פי הטבעת אשר עלולים להיות הישנות של קונדילומה (טרם ביקרתי אצל רופאת הנשים). לכן, תהיתי אם:
1) יכול להיות קשר בין שתי המחלות? כלומר, האם "התבשלות" של קונדילומה עשויה להיות הגורם להרפס כמעט ללא הפסקה?
2) מה תדירות חזרתה של הקונדילומה לאחר טיפול לייזר? מה יכול לגרום/להאיץ את חזרתה וכיצד ניתן אם בכלל למנוע חזרות?
3) האם ישנו איזשהו טיפול אלטרנטיבי להרפס? מיותר לציין כי למחלה הזו יש אפקט אדיר על מערכת היחסים שלי והחיים שלי בכלל (הפסקנו לחלוטין לקיים יחסי מין ואני בייאוש טוטאלי לאור ההרפס המאד מגביל).
סליחה על ההודעה הארוכה ותודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010לפני כ-4 שנים התגלו אצלי סימפטומים של קונדילומה אשר בגינם עברתי טיפול לייזר מקומי בהצלחה.
^^מקווה שנעשתה קולפוטסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פי הטבעת הפה והעינים ובדיקת PCR על מנת לוודא שלא נותרו נגיפים בגוף.
...למזלי הרע מאד הדביק אותי בהרפס וגינלי
^^מאין לך הודאות מי הדביק אותך?
לפני מספר ימים שמתי לב לנגעים באזור פי הטבעת אשר עלולים להיות הישנות של קונדילומה (טרם ביקרתי אצל רופאת הנשים). לכן, תהיתי אם:
1) יכול להיות קשר בין שתי המחלות?
^^כן יתכן שאת חולה או נושאת את נגחיפי HPV אשר מעודדים את הגוף לבטא את ההרפס שכבר יש לך.
2) מה תדירות חזרתה של הקונדילומה לאחר טיפול לייזר?
^^אם לא נעשה PCR יתכן שאת עדיין נושאת את הנגיפים
מה יכול לגרום/להאיץ את חזרתה וכיצד ניתן אם בכלל למנוע חזרות?
^^בדיקה וטיפול וגישה נכונים ויעילים
3) האם ישנו איזשהו טיפול אלטרנטיבי להרפס?
^^איני יודע אך ברגע שנרפאים מהקונדילומה ומה HPV תדירות ההרפס יורדת משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010לפני כ-4 שנים התגלו אצלי סימפטומים של קונדילומה אשר בגינם עברתי טיפול לייזר מקומי בהצלחה.
^^האם עשו קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם , הפה והעינים? והאם עשו אז PCR
1) יכול להיות קשר בין שתי המחלות? כלומר, האם "התבשלות" של קונדילומה עשויה להיות הגורם להרפס כמעט ללא הפסקה?
^^כן
2) מה תדירות חזרתה של הקונדילומה לאחר טיפול לייזר?
^^אם הלייזר נעשה כהלכה ובדיקת PCR שלילית - הקונדילומה לא חוזרת.
מה יכול לגרום/להאיץ את חזרתה וכיצד ניתן אם בכלל למנוע חזרות?
^^אבחון וטיפול לא נכונים/יעילים
3) האם ישנו איזשהו טיפול אלטרנטיבי להרפס?
^^איני מתמצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה שלא עוזבתרוית27/02/2010
כמה פעמים יכול הבן אדם לעבור טיפול לקונדילומה שלא עוזבת? כבר 3 שנים אני עוברת טיפולים בהקפאה ובקונדילוקס ובאלדרה ובמחט חשמלית. נדה. שום דבר לא מעיף לי את זה. האם אצלך יכול לקרות הנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010אבחון נכון, טיפול נכון ויעיל ולבסוף בדיקת PCR וחיסון פותרים את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסדקלה25/02/2010
רופא הנשים שלח אותי לבדיקת דם להרפס גניטאלי. רציתי לדעת מה אומרות התוצאות הבאות:
HERPES HSV1 IgG - High Positive
Negative - HERPES HSV2 IgG
- Negative HERPES HSV 1+2 IgM
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר26/02/2010התוצאה מראה שיש בגופך נגיפי הרפס בהם נדבקת מתי שהוא. מצבך דומה לכ 90% מהאוכלוסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והבהרה-
דקלה26/02/2010הלכתי לרופא בשל הפרשות רבות, גרד וכאבים באבר המין. הוא אמר שכנראה זה הרפס. האם לפי הבדיקה זה מה שהיה? מה הכוונה שמצבי כמו של 90% מהאוכלוסיה??
ועוד שאלה- הגרד והכאבים פסקו אך לא ההפרשות, האם זה הגיוני להרפס?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010למה כנראה? אפשר לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלות הראש לא ברורה ליעינת25/02/2010
איך רופא אחראי יכול לומר על גבי פורום זה תשובות חסרות אחריות כלאחר יד כמו- אין מה לעשות למנוע הדבקה. אין צורך להשתמש בקנדומים? תמשיכו לחיות כרגיל, רוב הסיכויים שהוא כבר נדבק וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלות...
ד``ר שרגא וקסלר25/02/2010תגובתך אינה נאה. את מוזמנת להכנס לגוגל וללמוד שם שהרפס מדבק תמיד, גם כשאין פצעים או שלפוחיות. כ"כ תוכלי ללמוד שם על תפוצתו העצומה באוכלוסיה ושבעצם אין מה לעשות פרט לטיפול שיש התקף או במקרים מיוחדים כדורים למניעה. ואני מבקש שתעבירי את שאלותיך לפורום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס HPVיולי24/02/2010
לרופאים שלום,
לפני בערך 4שנים גילו אצלי CIN1 עקב HPV. לאחר מכן טופלתי בלייזר וכבר יותר משנתיים שום דבר לא חזר תודה לה'.
לפני כחצי שנה עשיתי זריקת CERVARIX מאחר ורופא המטפל שלי המליץ עליה, אומנם הוא כן הודיע לי שזה לא יעזור למה שכבר היה לי, אך עדיין זה יגן עליו מה שעלול לבוא חס וחלילה בעתיד.
באחת ההודעות נאמר פה שזריקה "יכולה לעורר את הוירוס". אני מאוד נלחצתי מזה, מאחר שכבר חשבתי שזה מאחוריי וגם הרופא שביצע את הלייזר אמר שיכול להיות וכבר אין לי את הוירוס (מאחר והוא הסיר את האזור הנגוע).
תוכלו בבקשה להגיב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס...
ד``ר שרגא וקסלר25/02/2010לפני בערך 4שנים גילו אצלי CIN1 עקב HPV. לאחר מכן טופלתי בלייזר.
^^האם עשו קולפוסקופיה לשאר אברי המין, פי הטבעת הפה והעינים? האם עשית בדיקת PCR לודא שאינך נושאת [ואולי כן] את נגיפי HPV.
באחת ההודעות נאמר פה שזריקה "יכולה לעורר את הוירוס". אני מאוד נלחצתי מזה, מאחר שכבר חשבתי שזה מאחוריי וגם הרופא שביצע את הלייזר אמר שיכול להיות וכבר אין לי את הוירוס (מאחר והוא הסיר את האזור הנגוע).
^^בדיקת PCR תפתור את חששותיך ואם היא שלילית אז אין חשש מהתפרצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה בצינור השתןרוית24/02/2010
בן 25 וסובל מקונדילומה בתוך צינור השתן כבר שנה. כבר עברתי 3 ניתוחים אצל אורולוג בהרדמה כללית עם קטטר ודימומים. היה זוועה. עכשיו זה חזר והם רוצים שוב לנתח בהרדמה כללית. אולי בעזרתך אוכל לטפל בלי הרדמה כללית? אולי אתה תהיה המלאך הגואל שלי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר25/02/2010ניתן לטפל בלייזר ללא הרדמה כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בראש הפיןjoj24/02/2010
הייתה לי צריבה בעת שתן בראש הפין .קיבלתי אוגמנטין וזה הקיל את הצריבה אבל סיימתי את התרופה ונשאר לי כאב ברוש הפין ואין צריבה בכלל ואין סימנים חיצוניים עשיתי בדיקת שתן והתוצאה הייתה שלילית .
לא קיימתי יחסי מין מארבע שנים .
הכאב התחיל סביב לעטרה ועכשיו עבר לראש הפין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב...
ד``ר שרגא וקסלר25/02/2010ממליץ תרבית שתן וכן בדיקת שתן ל 14 מחלות מין בשיטת PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זינט וכלמדיהאלעד23/02/2010
אני מטפל כרגע בזינט ורוקסו עקב חשש לדלקת ריאות ברקע בדיקת שתן לא תקינה לאחר יחסי מין פלוס לפני חודש יציאת ריר שקוף מפין לפי מה שקראתי וניסיון יש חשש לכלמדיה או דלקת בשופכה או זיבה הכל אפשרי אני בן 35 מקיים הרבה יחסי מין השאלה שלי האם זינט יכול לטפל בכלמדיה ובזיבה או שרק דוקסין יכול לעשות זאת זה חשוב מאד שאני אדע האם אני צריך להמשיך בטיפול נוסף בדוקסילין האם הזינט יחסל את מחולל הכלמידה או הזיבה בתודה מראש אלעד (דחוף )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זינט...
ד``ר שרגא וקסלר25/02/2010לכלמידיה וזהבה הטיפול כולל זריקה וכדורים. תוכל לקרוא בכתבה באתר שלי על המחלות ועל הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בחיךרוית23/02/2010
יש לי בליטה בחיך ויש לי גם קונדילומה באברי המין. האם יתכן שיש לי קונדילומה גם בפה? אני בטיפול קונדילוקס כבר חצי שנה ללא שינוי. מה אתה אומר ד"ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה...
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2010קונדילומה בחלל הפה זה אפשרי ומדי פעם אני מסיר שם באמצעות לייזר. חצי שנה קונדילוקס? לא חבל על הזמן? הטיפול היעיל הוא לייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בנרתיק וסיכויי הדבקהדפנה21/02/2010
שלום, הייתי אצל רופאת נשים שאמרה לי שיש לי דלקת בנרתיק ונתנה לי "דאלאצין" (פתילות). אני חוששת שבן זוגי נדבק גם הוא. מה הטיפול המתאים לגברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת...
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2010לדלקת שהטיפול שלה זה דלצין אין צורך בטיפול בגברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן צואר רחםבלה21/02/2010
בת 56 ובגלל דימומים הגעתי לרופאת נשים. היא לקחה לי ביופסיה מהצואר ועוד בדיקה שנקראית פפל. התשובה של הביופסיה היא SQ CELL CA ושל הפפל היא SQUAMOUS DYSPLASIA.
הבנתי שיש לי סרטן צואר רחם. מה הולך לקרות איתי? אני מודאגת נורא.הרופאה לא הסבירה לי כ"כ. תודה רבה וגם תודה על הפורום הנפלא שלכם. אתם עושים מצווה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן...
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2010אכן נראה שמדובר בסרטן צואר הרחם אך טרם נקבעה דרגת חומרתו. הצעדים הבאים שלך יהיו התייעצות עם מומחה בתחום והוא כנראה ישלים מספר בדיקות כמו גרידת צואר רחם, PET SCAN ואז יקבע את היקף הניתוח. ברוב המקרים מחלימים יפה מהניתוח.בהצלחה. תוכלי להתקשר אלי אם תרצי סיוע כל שהוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)