מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוראופלסמה חיובי מה עליי לקחת?מיטל14/03/2010
שלום רב אני בת 26 לאחר שני הפלות רצופות בשבוע 6 בחצי שנה אחרונה עשיתי בדיקת כלמידיה טוקסופלזמה מיקסופלזמה שיצאו שליליות אך אוראופלזמה יצא חיוביות וזאת לאחר שהביאו לי טיפןל באנטיביוטיקה 5 ימים שוב יצא אחרי חודש אוראופלסמה חיובי מה עליי לקחת שוב ?????
והאם זה יכול להיות סיבה להפלות ??????
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
מיטל14/03/2010בתוספת למה שרשמתי על האוראופלסמה הבדיקה שביצעתי היא UREAPLASMA CULTURE-שיצאה חיובית מה הטיפול שאפשר לקבי קיבלתי כבר אנטיביטיקה לפני חודשים במשך 5 ימים אני כבר מייואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה...
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2010יש לשקול לקחת אנטיביוטיקה אחרת. אוראופלסמה לא גורם להפלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקה בהרפסמיכל14/03/2010
שלום,
אני בת 23. לפני שנה בערך היה לי קשר עם בחור שהיה לו באותו זמן הרפס (בפה..)
לא קיימנו יחסי מין מלאים, אך כן היה מגע אוראלי...
מאז אני בריאה (טפו טפו..) אבל אני עדיין חוששת... האם אפילו שעבר זמן יש סיכוי להדבקה (כלומר שזה במצב רדום?)
והאם ההרפס שנמצא בפה יכול להדביק את איזור אברי המין...
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש...
ד``ר שרגא וקסלר18/03/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HVPאשר14/03/2010
לד"ר שלום
אני מניח שבעקבות התוכנית אתמול בערוץ 10 אתה מקבל המון שאלות. אז ככה. אני חשבתי לתומי שקונדום בעיקרון נותן הגנה למחלות מין. והנה אתמול בכתבה נאמר שלא...
יש לי נטייה להיפוכנדריה, ואני נורא לחוץ.
לפני מספר חודשים קיימתי כמה פעמים יחסי מין מוגנים (עם קונדום) עם בחורה שלדעתי היו לה מספר רב של פרטנרים ויתכן שקיימה בעבר יחסי מין לא בטוחים. היום אני יוצא עם בחורה דתייה, שלא קיימה עוד יחסי מין מלאים עם אף אדם, למרות שנראה לי שכן היה לה מגע עור בעור. אני מרגיש נורא שאני עלול להיות אחראי לכך שהיא תחשף לנגיף הHPV. מה הסיכויים שאכן אני נשא של הנגיף? יצויין שלא היו לי כל סימפטומים מאז המגע. מה משמעות הקביעה שהנגיף עובר גם במגע עור בעור? האם יש סימפטומים המעלים את הסיכויים להדבקה גם בקיום יחסי מין עם קונדום?
כיצד ניתן לבדוק עם אני נשא? אלו בדיקות עלי לעשות?
ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד``ר שרגא וקסלר18/03/2010ניתן לבצע בדיקת PCR על מנת לדעת את אתה נשא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג...שלומי14/03/2010
שלום
אני בן 14, לא קיימתי יחסי מין......ראיתי את התוכנית "סקס קטלני" ודיברו על כך ש 80% מאוכלוסיית מדינת ישראל נגוע בנגיף HPV. אמרו שסימנים הם יבלות קטנות על איבר המין והראיתי שמסביב לעטרה שלי יש יבלות קטנות (דיי הרבה..) רציתי לדעת אם יכול סכנה גם מבלי שקיימתי יחסי מין וגם מה כדי לעשות!
תודה,שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010רוב הסכויים שמה שיש לך זה מבנה נורמלי של עטרה ולא קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוסף לעגבת תעתוע למטהzvi14/03/2010
האם למרות שעברתי את כל הבדיקות שמוזכרות למטה וטופלתי בדוקסילין בתחילת הדרך כיוון שקימתי מגע מיני עם בת זוגי אולי אנחנו במעגל שאחד מדביק את השני ב NSU שהרי היא לא מרגישה כלום ואני מידי פעם עם תחושת אי נוחות בפין ...? האם ששיננו ניקח שוב דוקסילין ? להזכיר זאת לרופא שלי ???או ש NSU לוקח חודשים רבים ויעבור ? כיוון שמדי פעם ישנה תחושה כזאת אבל בדכ לא .
יכול להיות שהמחשבות שלי לא נותנות מנוח ויוצרות תחושה לא נוחה בפין ? הרי כל הבדיקות יצאו שלליות כולל פעמים עגבת פעמיםם קלמידה קולדומיה גורניאה ועוד שמות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010על אילו בדיקות מדובר? תרביות? PCR ? נוגדנים? אנטיגנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדנויה14/03/2010
שלום,
אשה בת 36, יש לי גרד חיצוני כשלושה חודשים, הרופאה אמרה לי שזו פיטרייה ונתנה לי טיפול של כדור פלוקנול , 6 נרות והידרואגיסטן, אני עדיין מרגישה את הגרד. האם יכול להיות שהטיפול לא עובד? האם אפשר להמשיך עם המשחה או שזה עושה נזק? והכי חשוב, האם זה יכול להעיד על מחלה אחרת? להתעקש עם הרופאה על בדיקות מסויימות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010האם נעשתה תרבית? אם לא אני ממליץ קודם כל לעשות תרבית ואז לחזור אלי לכאן עם התוצאות ונדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
נויה17/03/2010לא נעשתה תרבית... היא הכניסה מעין מבחנה שקופה וקבעה שזו פיטרייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נויה17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למחלות מין.חסויה..14/03/2010
שלום, שכבתי עם בחור אחד במשך כ- 5 חודשים ללא אמצעי מניעה.. (כמובן הוא גמר בחוץ) בחודש האחרון אני לא מקיימת יחסי מין. האם יש סיכוי שאני אדבק במחלת מין? האם אני צריכה לעבור בדיקות? או לעבור חיסון נגד סרטן צוואר הרחם? ומה אפשר לעשות כדי שלא ייקרו הדברים האלה להבא..? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת מידע**
חסויה..14/03/2010כמובן זהו הבחור הראשון ששכבתי איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010ראוי לעשות בדיקות למחלות מין ול HPV ואם יפה HPV יהיה שלילי ממליץ על חיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפ לא תקיןדפנה14/03/2010
לרופאים שלום
לפני כשנתיים נתגלו אצלי קונדילומות אשר הוסרו בלייזר. בנוסף, התבצעה בדיקת פולקוסקופיה אשר העלתה ממצאים מחישדים, נלקחה ביופסיה.
התשובה הייתה ללא CIN וללא עדות ל HPV. כעבור חצי שנה חזרתי לביקורת. שוב נלקחה ביופסיה תאים אשר לא נראו תקינים בקולפו' נלקח פאפ+ ביופסיה. תוצאות הפאפ LSIL עדות ל HPV והביופסיה תקינה. נאמר לי שהכל בסדר ולחזור לביקורת עוד חצי שנה.
בפעם השלישית (כעבור חצי שנה נוספת) הרופא לקח דגימת פאפ+ ביופסיה. אולם, הפעם תוצאות הפאפ היו:HSIL cervical dysplasia BX- קוילוציטים מבירור הבנתי שאלו תאים טרום סרטניים שצריך להסירם, אך תשובת הביופסיה יצא תקינה. נתבקשתי לחזור כעבור חודש ושוב נלקחה ביופסיה הפעם מאזור אחר מתעלת צוואר הרחם והתוצאה חזרה תקינה. נתבקשתי לקבוע תור לעוד חצי שנה... הרופא אמר שיש פער בין הפאפ לביופסיות ולבנתיים רק לקבוע תור לעוד חצי שנה. שאלותי הן:
1. האם ייתכן שישנה התפתחות של תאים טרום סרטניים (כפי שהופיע בפאפ) ולא מוצאים היכן במדוייק ולבנתיים אני ממתינה מתור לתור? האם זה לא מחייב טיפול מיידי? מה ניתן לעשות?
2.אין סכנה בהמתנה ואיך אפשר לאתר המיקום המדויק של התאים הפגומים, הרי הם הגיעו מאיפהשהוא?
3. האם יש צורך לבדוק העיניים והפה ייתכן והוירוס יפתח תאים טרום סרטניים גם באזורים אלו?
4. איך אפשר להחלים מהווירוס הזה האם ה נכון שאם לא מערכת החיסון לא הצליחה להתמודד ולמגר הוירוס בשנתיים הוירוס ישאר בגופי לנצח?
בתודה
דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/20101. האם ייתכן שישנה התפתחות של תאים טרום סרטניים (כפי שהופיע בפאפ) ולא מוצאים היכן במדוייק ולבנתיים אני ממתינה מתור לתור? האם זה לא מחייב טיפול מיידי? מה ניתן לעשות?
^^המצב שתארת יתכן וכרגע אני ממליץ קולפוסקופיה לכל אברי המין ופי הטבעת וסביבותם ובדיקת PCR ואז שוב לדון.
2.אין סכנה בהמתנה ואיך אפשר לאתר המיקום המדויק של התאים הפגומים, הרי הם הגיעו מאיפהשהוא?
^^ראי לעיל
3. האם יש צורך לבדוק העיניים והפה ייתכן והוירוס יפתח תאים טרום סרטניים גם באזורים אלו?
^^כן
4. איך אפשר להחלים מהווירוס הזה האם ה נכון שאם לא מערכת החיסון לא הצליחה להתמודד ולמגר הוירוס בשנתיים הוירוס ישאר בגופי לנצח?
^^אפשר להבריא מהוירוס בגישה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי?avital123413/03/2010
שלום,
אם אני הייתי בתולה כאשר התחתנתי וגם בעלי היה בתול והוא קיים יחסים רק איתי ואני רק איתו.
האם בכל זאת יש אפשרות להידבק במחלות מין ובווירוס הפפילומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצתרפת
נויה14/03/2010ומה קורה בחדרי לידה, הרי המון רופאים בודקים תוך כדי הלידה, ואם קונדום לא עוצר הדבקה של פפילומה אז אני משערת שגם כפפות... האם נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצתרפת
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010כפפות עוצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך?
avital123414/03/2010איך זה יכול להיות אם אף אחד מאיתנו לא קיים יחסי מין עם מישהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך.
ד``ר שרגא וקסלר18/03/2010אפשר להדבק בדרכים נוספות. עובדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהאדווה13/03/2010
שלום רב,
לפני כחודש איבחנו אצלי כלמידיה הרופא נתן לי דוקסילין למשך שבועיים.
יש לי 2 שאלות:
1. האם בדיקת שתן שאני אעשה עכשיו כדי לראות אן הכלמידיה עברה תיתן לי תוצאות אמינות? או שעלי לעשות בדיקה אחרת?
2. אני לא יודעת כמה זמן (אני בת 28 פעילה מינית בערך מגיל 20) אני סוחבת את הכלמידיה איתי, הבדיקה לכלמידיה נעשתה מכיוון שאני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בנרתיק שלא היה ברור ממה נובעות, האם ייתכן שיש לי נזק באיברים פנימיים כגון שחלות, חצוצרות וכדומה? במידה וכן כיצד אני יכולה לבדוק זאת?
תודה רבה מראש
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010לפני כחודש איבחנו אצלי כלמידיה הרופא נתן לי דוקסילין למשך שבועיים.
^^איך אבחנו באיזו בדיקה?
יש לי 2 שאלות:
1. האם בדיקת שתן שאני אעשה עכשיו כדי לראות אן הכלמידיה עברה תיתן לי תוצאות אמינות? או שעלי לעשות בדיקה אחרת?
^^מומלץ בדיקת שתן ל PCR
2. אני לא יודעת כמה זמן (אני בת 28 פעילה מינית בערך מגיל 20) אני סוחבת את הכלמידיה איתי, הבדיקה לכלמידיה נעשתה מכיוון שאני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בנרתיק שלא היה ברור ממה נובעות, האם ייתכן שיש לי נזק באיברים פנימיים כגון שחלות, חצוצרות וכדומה? במידה וכן כיצד אני יכולה לבדוק זאת?
^^קודם כל לעבור את השלב הראשון של הבדיקה ואז שוב לדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
אדווה14/03/2010הבדיקה הייתה בדיקת שתן - סרולוגיה לכלמידיה
תודה מראש
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2010אין משמעות לבדיקת סרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהאבי13/03/2010
אני מבקש בבקשה לדעת מה עושים במקרה שלי יש לי למעלה משנתיים יבלות על איבר המין וזה מגרד לי לפעמים וטיפלתי כמה פעמים בתמיסת קונדלוקס וזה לא עוזר לי אני שואל מה עלי לעשות ואיזה טיפול? ואיזה בדיקות חשובות עלי לעבור בתודה מחכה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010קולפוסקופיה מקיפה וטיפול לייזר באמצעות קולפוסקופ עד PCR שלילי ולבסוף חיסון:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E COLI בזרענוגה13/03/2010
שלום,
לאחר בירור הפלות בעלי עבר תרבית זרע והתגלה חיידק E COLI בזרע
מה ההשלכות של זה על פוריות הגבר מבחינת איכות הזרע?
והוא גם מתלונן שהמון זמן יש לו תכיפות בשתן
כמובן הדבר גורם לירידה באיכות החיים האם חיידק זה משפיע על תכיפות בשתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קולי...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010זהו זיהום לרוב קצר חיים ובטיפול נכון הוא מסולק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהe coli בזרע
מ21/02/20111) ממה זה קורה?
2) איך נמנעים מזה?
3) אילו טיפולים יש?
4) מה הסכנות?
5) עד שמקבלים את הטיפול, האם יש דברים שעדיף לא לאכול/לשתות/לעשות כדי לא להחמיר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהe coli בזרע - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/02/20111. מיחסי מין.
2. נמנעים מיחסי מין או משתמשים בקונדום
3. אנטיביוטיקה
4. זיהום מתמשך עד יצירת מורסות ועד עקרות אבל אלו נדירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת...candy13/03/2010
ההפרשות מלוות בצריבה בעת מתן שתן... אובחנתי לפני כשנה עם קונדילומה ואחרי כמה חודשים שונתה האבחנה למולוסקום (וטופלתי בקונדילוקס), ועכשיו נוספו תופעות של הפרשות וצריבה.
מה יש לי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010יש צורך בקולפוסקופיה מקיפה לפני מתן תשובה ואולי גם בבדיקות מעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מאיבר המיןcandy13/03/2010
שלום,
האם קונדילומה או מולוסקום יכולים לגרום להפרשות מאיבר המין בקרב גברים? ובקרב נשים?
על אילו מחלות מין אחרות או מצב רפואי אחר יכולה להעיד הפרשה לבנה מהפין (דומה לנוזל זרע)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2010הקונדילומה והמולוסקום לא כרוכות בהפרשות: הכלמידיה אוראופלסמה מיקופלסמה וזיבה - כן כרוכות בזה לעתיםן קרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת - תעתוע ??zvi13/03/2010
שלום
כמה ימים לאחר מגע עם קונדום החלו תחושות לא נעימות באיזור הפין
נשללה קלמידה וגונוריאה ולייתר ביטחון קיבלתי דוקסלין לשלשה שבועות בטענה שזה NSU
הטיפול לא עזר ואז פניתי לאורולוג מומחה .
זה היה כ ארבעה שבועות או חמישה לאחר מגע.
נשללו עוד פעם קלמידה , גונויאאה איידס סיפיליס ועוד שמות .
קיבלתי אור ירוק לחזור לפעילות מלאה
עברו אבעה חודשים ובזמן זה מידי פעם עדיין יש לי תחושות לא נעימות בקצה הפין אבל לא כמו בהתחלה . לאחר ארבעה חודשים הופיע לי פריחה בכל הבטן ווהחזה ורופא העור שלח אותי שוב לבדיקת עגבת שנשללה . הוא אומר שזה פיאריסיס רוזאה
שאלותי הן
1. האם פעמיים בדיקות בשלב של ארבעה חודשים וכאשר יש פריחה ובמידה ויש מחלה סימן שהיא פעילה יצאו שלליות אזי אני רגוע שלא עברתי את המחלה או שטיפול הדוקסילין בשלב המוקדם מטשטש את העקבות?
2. מדוע מידי פעם עדיין יש לי תחושת לא נעימות בפין במיוחד לאחר קיום יחסי מין ?
אני מדמיין שכיפת הפין נראית אחרת( מין רגישה כזאת עם צבעים שונים מבעבר ) למרות שאורולוג ורופא המשפחה אומרים שהיא נראיית נורמלית לחלוטין
אנא תשובותיך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת...
ד``ר שרגא וקסלר14/03/20101. האם פעמיים בדיקות בשלב של ארבעה חודשים וכאשר יש פריחה ובמידה ויש מחלה סימן שהיא פעילה יצאו שלליות אזי אני רגוע שלא עברתי את המחלה או שטיפול הדוקסילין בשלב המוקדם מטשטש את העקבות?
^^אלו בדיקות עשית? תרביות, PCR? נוגדנים, אנטיגנים?
2. מדוע מידי פעם עדיין יש לי תחושת לא נעימות בפין במיוחד לאחר קיום יחסי מין ?
^^לפני מתן תשובה יש לדעת אלו בדיקות עשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)