מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CIN2רוית20/02/2010
בגלל דימומים עשו לי פאפ ויצא CIN2 והרופא רוצה לעשות לי קוניזציה בהרדמה כללית. האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CIN2
ד``ר שרגא וקסלר21/02/2010הי הי אין לאן למהר. אחרי פאפ עושים קולפוסקופיה ואז שוקלים ביופסיה ורק אז שוקלים טיפול. לא לפי פאפ. וחוץ מזה אין צורך בהרדמה כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה באברי המין ואולי גם בפהרוית20/02/2010
יש לי קונדילומה על הפין ועל השק של האשכים. עוד לא התחלתי בטיפול. גיליתי היום בליטה על החיך. האם גם זה יכול להיות קונדילומה? מה הטיפול הכי טוב? האם זה נכון מה ששמעתי שיש חיסון לגברים. אני בן 34.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר21/02/2010יש לי קונדילומה על הפין ועל השק של האשכים. עוד לא התחלתי בטיפול. גיליתי היום בליטה על החיך. האם גם זה יכול להיות קונדילומה?
^^יש לעשות קולפוסקופיה לכל האזורים [אברי מין, פי טבעת, פה ועינים] ורק אז ניתן לאשר או לשלול האבחנה של קונדילומה בחיך.
מה הטיפול הכי טוב?
^^לייזר
האם זה נכון מה ששמעתי שיש חיסון לגברים. אני בן 34.
^^אכן החיסון מתאים גם לגברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה באיבר המיןאלה19/02/2010
שלום
ביצעתי משטח לבדיקת בקטריות באיבר המין וקיבלתי תשובה שיש קנדידה אלביקנס מה דרכי הטיפול בפטרייה זו והאם זה מדבק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
ד``ר שרגא וקסלר19/02/2010אם לא קשה אפשר קרם חיצוני של אגיסטן למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אלה20/02/2010טיפלתי בנרות אנטיביוטיקה ומשחה טבעקוטן אך עדיין צורב לי מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר21/02/2010ללא בדיקה יהיה קשה לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכים בדוקות לשיכוך דלקות קנדידה
דידי14/09/2012לשם הרגעת (לא ריפוי) האיזור הנגוע בקנדידה יש לערבב כף סודה לשתייה ב-2 ליטר מים ולשטוף את ה איזור הנגוע פעמיים ביום. כמו כן, ישנו סבון רפואי בשם agispor אשר מיועד גם הוא לשיכוך דלקות הקנדידה. לי עוזרים גם הסודה וגם הסבון אבל הסודה משכיחה את הדלקת תוך מספר שעות כאשר לאגיספור לוקח מספר ימים לעשות את העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכים בדוקות לשיכוך דלקות הקנדידה
דידי14/09/2012אין בשום פנים ואופן לשטוף את האיזור הנגוע בסבון!!! זו טעות נוראית אם מדובר בדלקת קנדידיאלית! יש לשטוף אך ורק בתערובת של כף (כ-10 גרם) סודה לשתייה עם 2 ליטר מים פושרים ולאחר השטיפה בתערובת הסודה לא לנגב במגבת-לתת לאיזור להתייבש מעצמו. לחזור על הפעולה פעמים ביום למשך 10 יום. חשוב: לא לשטוף את איזור הדלקת בסבון כי זה מעודד את התפתחותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםרונן19/02/2010
לפני 9 חודשיים ביצעה בי בחורה מין אורלי וגם היתה אוננות הדדית.ביצעתי בדיקת elize ויצאתי שלילי אבל מלפני חודש התחילו לי פצעים על הפנים. כל פעם פצע אחד שבדרך כלל מעל השפה שתוך יומיים נעלם ואחרי כמה ימים מגיעה פצע חדש לא תמיד באותו מקום. האם יכול להיות קשר בין המקרים(כ- 8 חודשים) ומה כדי לבדוק . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רונן19/02/2010האם יש קשר לפצעים עם בבדיקות הדם השיגרתיות היה לי ויטמין B12 נמוך(183)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
ד``ר שרגא וקסלר19/02/2010לא נראה לי שיש קשר בין השניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
רונן20/02/2010כשאמרת שאין קשר למה הכוונה.ל B12 או למקרה עם הבחורה.האם זה יכול להיות הרפס או מחלה אחרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
ד``ר שרגא וקסלר21/02/2010התכוונתי לכל ההקשרים ששאלת לגביהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
רונן21/02/2010האם כדי לבצע בדיקות מסוימות בגלל הפצעים(כמו להרפס)בגלל המקרה עם הבחורה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות...
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2010על מנת להיות בטוח בדיקות יכולות רק להועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינלי שחוזר על עצמו שוב ושובלילי18/02/2010
לפני מס' שנים נדבקתי בהרפס וגינלי ולאחר טיפול ממושך בהתקף עבר לי, מאז היו לי שני בני זוג בקשר מיני ואני מקבלת שלפוחית התפרצות של ההרפס לאחר קיום יחסים בפעם הראשונה והשניה לפחות עם אותו בן הזוג (אין לי כמה במקביל).
מה עליי לעשות? האם אותו בן הזוג חולה גם? אני לוקחת אציקלו וי כעת ולא יודעת כמה זמן עליי לחכות בטרם אקיים יחסים שוב ואם גם אז אקבל התקף .. האם עליי להחליף בן זוג? האם זה יקרה לי עם כל אחד? האם יש תרופה אחרת המונעת התפרצויות לתמיד ? אנא עזור לי אני חסרת אונים ומתביישת לשאול אפילו את רופא הנשים שלי...(את הכדורים אני משיגה מרופא המשפחה שלי)
תודה על העזרה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר19/02/2010אני יכול להמליץ על טיפול רק אחרי הכרות אישית שמיעה מדודקדת של ההיסטוריה הרפואית ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה וקונדילוקסרוית17/02/2010
גילו אצלי קנדילומה בפין ובפי הטבעת. פניתי לרופא עור שנתן לי תמיסת condylox . אני מטפל כבר שבועיים ומלבד כאבים ואודם במקום לא נראה שיש שיפור בכלל. מה לעשות? האם אין טיפול טוב יותר? האם אני מדבק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר19/02/2010הטיפול היעיל ביותר הוא הלייזר בתנאי שהוא מכוון ע"י קולפוסקופ ומבוצע עם ג'וי סטיק ולא חופשי ביד. לפני הטיפול חשוב לעשות קולפוסקופיה לכל האברים כולל פה ועינים ואברי מין ופי טבעת וסביבותם. אחרי הטיפול כשלא נותרו נגעים יש לעשות PCR ואם יוצא שלילי [תקין] רק אז אתה לא מדבק ויכול לקיים יחסי מין בלי חשש להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מקבל באיזור הצפון?
לילי20/02/2010רציתי לדעת אם אתה מקבל באיזור הצפון אם לא אתה יכול להמליץ על מישהו קצת קשה לי להגיע לאיזור המרכז,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה...
ד``ר שרגא וקסלר21/02/2010איני מכיר בצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות ביבלות וHPVלימור17/02/2010
שלום,
לאחותי מצאו תאים טרום סרטניים בצוואר הרחם והיא צריכה לעבור צריבה בלייזר. אני גם יודעת שהיו לה בעבר יבלות.
האם זה יכול לדבק אותי בכביסה או בשימוש משותף בשירותים (אנחנו גרות עדיין יחד והכביסה מכובסת יחד ב-30 מעלות).
תודה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו לי
לימור19/02/2010בעיקר לגבי הכביסה של התחתונים. האם זה מסוכן שהם מכובסים יחד (התחתונים שלי ושלה) לא בהרתחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות...
ד``ר שרגא וקסלר19/02/2010כן גם אותך זה עלול להדביק ואולי כבר הדביק. ממליץ לך לעשות קולפוסקופיה ובדיקת PCR. מקווה שאחותך תעבור קולפוסקופיה מקיפה לעינים לפה לכל אברי המין ופי הטבעת וסביבותם לפני הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאנונימי17/02/2010
מחשש להדבקות בהרפס של איברי המין עברתי בדיקות דם . והתוצאה Herpes IgG Type 2 שלילי
המגע עם הבחורה היה לפני כחודש . קראתי באינטרנט שאת הנוגדנים אפשר לזהות רק אחרי חודשים שלושה . וגם ש בדיקת דם לא יכולה להגיד חד משמעית שאין הרפס .
השאלה שלי האם הבדיקה הספציפית הזאת מספיקה ? והאם חודש אחרי המגע המיני לעשות את הבדיקה זה מספיק חד משמעי. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר18/02/2010בדיקת PCR מאפשרת תשובה זריזה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה ממני
חגי18/02/2010לא צריך לחכות שלושה חודשים זה לא נכון
אני עשיתי אחרי 3 שבועות ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
אנונימי20/02/2010ומי אמר שהתוצאה תקפה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאה ...
תום22/02/2010התוצאה היתה תקפה והראתה שנדבקתי בHSV1 HIGH POSITIVE-
לפי דעתי לך תיוועץ ברופא עור ומין לא כל מה שכתוב באינטרנט נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
תום22/02/2010ביררתי לך את הנושא באינטרנט
אם יש לך הרפס פעיל באיבר המין אז לא צריך לחכות שלושה חודשים אבל אם קימתי מגע לא מוגן עם פרטנר שהיה לו פצע הרפס ולא יצא לך פצע אחרי המגע אתה צריך לחכות שלושה חודשים
אם כבר יש לך פצע אז אין לך מה לדאוג התוצאה של הבדיקה אחרי הופעת הנגעים אמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPV TYPING ועוד...רוית17/02/2010
אצל אשתי נמצא ASCUS בפאפ בעקבות דימומים. עשו לה ביופסיה ומצאו קולציטוזיס , אטיפיה, וכן CIN1. הרופא המליץ לה לעשות HPV TYPING על מנת לגלות איזה זן של נגיף HPV יש לה. ואחרי זה הוא יעץ לה שיעשה לה הקפאה בחנקן של הצואר.
אחרי שקראתי בפורומים ובעיקר שלך המלא והגדוש התברר לי שלא עשו לה קולפוסקופיה לשאר המקומות. הרופא הציע לאשתי שהוא יעשה לה את הבדיקה של ה TYPING והמחיר שלו הוא 1100 ש"ח.
היא שאלה אותו והוא אמר שהוא עושה את זה אצלו במרפאה שלו. [אגב הוא הוא לא עושה את הבדיקה גם לשתן]
האם אצלך המחיר נמוך יותר וחוץ מזה אודה לך על דעתך לגבי כל השתלשלות העינינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TYPING...
ד``ר שרגא וקסלר19/02/2010אצל אשתי נמצא ASCUS בפאפ בעקבות דימומים. עשו לה ביופסיה ומצאו קולציטוזיס , אטיפיה, וכן CIN1. הרופא המליץ לה לעשות HPV TYPING על מנת לגלות איזה זן של נגיף HPV יש לה.
^^ביצוע ה TYPING מוצדק וחיוני
ואחרי זה הוא יעץ לה שיעשה לה הקפאה בחנקן של הצואר.
^^הטיפול מיושן ולייזר עדיף
אחרי שקראתי בפורומים ובעיקר שלך המלא והגדוש התברר לי שלא עשו לה קולפוסקופיה לשאר המקומות.
^^אכן מומלץ קולפוסקופיה לכל האברים: פה, עינים, כל אברי המין ופי הטבעת וסביבותם.
הרופא הציע לאשתי שהוא יעשה לה את הבדיקה של ה TYPING והמחיר שלו הוא 1100 ש"ח.
היא שאלה אותו והוא אמר שהוא עושה את זה אצלו במרפאה שלו. [אגב הוא הוא לא עושה את הבדיקה גם לשתן]
^^המחיר במעבדה שאיתה אני עובד נמוך משמעותית טהבדיקה כוללת את כל הזנים הקיימים ברגע נתון בעולם כולו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- staph heamolyticusשימי17/02/2010
היו לי הפרשות מהפין וצריבה במתן שתן.
עשיתי בדיקה התגלה אצלי החיידק הנל staph heamolyticus בבדיקה.
טופלתי במקרודנטין למשך 10 יום ולא היה שינוי.
אח"כ הרופא נתן לי דוקסילין 100 למשך 10 ימים היה שינוי לטובה, הצריבות הפסיקו ממש מהיום הראשון שהתחלתי לנטול את התרופה אבל ההפרשות המשיכו במידה מועטה יותר.. לאחר 10 ימי טיפול חזרתי לאורולוג והוא המליץ להמשיך את הטיפול בעוד שבוע יש לציין כי בכל התקופה אני לוקח 2 כדורים ביום. מחר זה היום האחרון לנטילת התרופה ועדיין אם אני "סוחט" את איפה המין יוצאת הפרשה לבנה אבל ממש ממש טיפה.
1.האם יש עוד דרכים מקובלות לטיפול חוץ מהאנטיביטיקה שלקחתי?
2.למה החיידק מסרב להיעלם ?
3. האם זו מחלת מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STAPH...
ד``ר שרגא וקסלר18/02/2010צריך לחזור על תרבית השתן וכן לבצע בדיקה ל 14 מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הדבקות בנגיפי ה HPV, האם נדבקירוית17/02/2010
לגבי הדבקות בנגיפי ה HPV, האם נדבקים רק דרך מגעים מיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי...
ד``ר שרגא וקסלר17/02/2010דרכי הדבקה: מגע מיני כולל אוראלי, מכשירים כגון ויברטורים וציוד רפואי ודומה, מגבות ותחתונים, אסלות[בנים].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- steatocytoma muliplexא.א.א.16/02/2010
שלום רב
התופעה נמצאת על האשכים
הבנתי שזה לא מסוכן ,אך יש אפשרות טיפול כל שהיא ?
האם יש אפשרות תזונתית להמנע ממאכלים מסויימים ?
ברכה
א.א.א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STEATO....
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2010לא לגבי 2 השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון פפילומהנדי16/02/2010
אני נשואה בת 25. האם יש טעם בחיסון פפילומה?
כפי שאני מבינה אם לבעלי ולי אין את הוירוס אז אין טעם להתחסן
מצד שני אם למישהו מאיתנו יש את הוירוס, אז גם אין טעם להתחסן כי זה אומר שכבר נדבקתי ואין טעם בחיסון.
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון...
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2010יש טעם להתחסן אם הזוגיות לא נעולה הרמטית ואם רוצים להתחסן ממליץ לפני כן לעשות בדיקת PCR כי אם התשובה חיובית - החיסון עלול לעורר את המחלה, וגם שיעילותו יורדת ל 20% במקום 100% נגד סרטן וטרום סרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפין ובאשכים , לפעמיםאבי16/02/2010
שלום רב
הסיפור הוא כזה
באמצע חודש נובמבר , מגע אוראלי שלי ושלה
לאחר 6 שבועות מיום המגע , צריבה במתן שתן וצריבה באשכים
א. בדיקות זיבה , כלימידיה שליליות
ב.בדיקת שתן שלילית
טיפול בדוקסילין ורוציפן
בדיקת שתן נוספת שלילית
בדיקת עגבת שלילית
בדיקת איידס במרפאתך (רוק) שלילית , בדיקה בוצעה 11 שבועות לאחר מין אוראלי
ביקור אצל האורולוג , בדיקה רקטלית , ללא ממצאים
אולטראסאונד דרכי השתן והכליות , הכל תקין
הייתה הטבה מסוימת , עדיין סימפטומים של מתן שתן דחוף , לפעמים צריבה בקצה הפין והאשכים
ואז זה יכול לחלוף ולחזור
מה עוד עליי לעשות בבקשה ?
האורולוג אמר לי שסיפטומים עלולים להיות גם חודש וחודשיים אחרי
אנא חווה דעתך המלומדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה...
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2010כעיקרון האורולוג צודק אבל ליתר בטחון ממליץ לעשות בדיקת שתן PCR לזיבה, כלמידיה, מיקטפלסמה אוראופלסמה טריכומונס וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
שואל16/02/2010תודה רבה על התשובה
שכחתי לציין , עשיתי בדיקת pcr לזיבה וכלימידיה בקופת חולים היא יצאה שלילית
לגבי אורופלסמזה טריכונומוס ועוד , האורולוג אמר לי שזה רלוונטי רק במידה
וישנם הפרשות, ולי כאמור אין
מה אתה מציע , להניח לזה , כי יכול להיות שאני פשוט בחרדה מטורפת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי...
ד``ר שרגא וקסלר21/02/2010דעתי שונה מדעתו של האורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכונומוס
שואל25/02/2010היי
רופא עור ומין תמך בהמלצתך , ביצעתי טריכונומוס ויצא שלילי
הבדיקה היחידה שלא ביצעתי היא הרפס מסוג 1 ,2 , אבל אין לי פצעים וגם
לא חושב שיש קשר לצריבות
כאשר אני מטיל שתן אפשר לראות בנקל השתקפויות זוהרות , כמו נצנוצים
האם יש לך עוד איזושהי המלצה מלבד להמתין
האם כדאי לי לשתות חמוציות או משהו אחר שיכול לשטוף הכל החוצה
אני מקפיד לשתות הרבה מים
בנוסף ,רופא העור שאל אותי שאלה מענינת , האם השתמשתי בסבון מסוג "דאב" (ואכן השתמשתי)
הוא טען שסבון זה גרם להרבה אנשים סבל וביקש ממני להפסיק לשטוף את איבר המין
למשך שבועיים כי זה יכול להיות הגורם
מה דעתך ? על האבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
שואל25/02/2010שכחתי לציין
לגבי אורואפלסמה , מיקרופלסמה , הדוקסילין שקיבלתי היה אמור לטפל בכך כמו גם הרוציפן
זאת הסיבה שהתבקשתי לבצע רק טריכונומוס
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה להתיחסותך דר וכסלר , סליחה על
אבי07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.פצעונים-האם יש לי ממה לחשוש ?ניסים16/02/2010
איני יודע איך אבל באיזה שהוא יום פשוט גדלו לי פצעים באיבר המין באיזור נקודתי ולא פרוס על כל האיבר.
ממה זה יכול להיות והאם יש סיבה לחשוש וללכת להיבדק ?
יש לציין שמבחינת נוחות זה לא ממש מפריע אבל יחד עם זאת זה כבר שבוע קיים
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה שלי------גם אני היתי בסרט הזה
חגי16/02/2010אתה חיב לגשת לרופא מין ועור שיאבחן מה זה
אם אלה פצעים לבנים על העטרה או לאורך הפין רוב הסיכויים שזה הרפס
אני ממליץ לך לא להיכנס לדאגות ולסרטים לך לרופא עור ומין תראה לו את המקום הנגוע והוא כבר ידע איך לטפל בך ואל תשכח להיבדק לכל מחלות המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום...
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2010הרזולוציה הנמוכה מקשה על האבחון. אבחון ניתן לעשות באמצעות קולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)