מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטף דם אחרי קיום יחסיםאלי13/03/2018
אחרי קיום יחסים ניהיה באיבר מיןצבע שונה כמו שטף דם ם כזה מאחורה מלמטה עד הכיפה מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2018אנא שלח תמונה גדולה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה מוגדלץ
אלי15/03/2018תמונה יותר גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2018לא מצליח לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה מוגדלת
אלי19/03/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם?
ד``ר שרגא וקסלר19/03/2018התמונה עדיין קטנה מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שטף דם
אלי20/03/2018זה כאילו צבע חום פתאום פס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם??
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2018ללא קולפוסקופיה לא אוכל לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידולים מוזרים בפי הטבעתאנונימי13/03/2018
שלום,
קיימתי אתמול יחסי מין אנאלים עם בחור שיש לו מין גידולים מוזרים בפי הטבעת. קראתי בפורומים על wart או hpv שנראה דומה. האם יש לו התפרצות של מחלה או שזה סתם משהו בעור. אם השתמשתי בקונדום, האם אני מוגן? אם לא, מתי כדי ללכת להיבדק ? מצורפת תמונה של איזור פי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פי טבעת
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2018קשה לאבחן אבל נראה כמו קונדילומה. מציע לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה חיוביות ואני לא יודעת מה זה אומר ואיך לטפל בזהאוריין11/03/2018
עשיתי בדיקות למחלות מין ויצא לי חיובי ב ureaplaama parvum האם המחלה הזאת מסוכנת ? נתנו לי אנטיביוטיקה זה אמור לעזור לי או שזה לא עוזר למחלה ? והאם המחלה יכולה לפגוע לי או לבין זוגי בפוריות? האם בן זוגי בדוק נדבק ממני או שיש מצב שלא?
והאם אני צריכה לעבור בדיקות עוד פעם אחרי האנטיביוטיקה בשביל לדווקא שזה עבר?
עד עכשיו לא הרגשתי סימנים לא כאב לי בשתן או הרגשתי כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018כדאי לחזור על הבדיקה עוד כמה חודשים הן מהצואר והנרתיק והן מהשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת או מחלת מין אחרתאני אני11/03/2018
שלום
בשישי הבחנתי בפצע במפשעה , מעל הפין. בשלב מסויים הוא דימם יחסית לא מעט
אני כרגע בטיול בחול הייתי שמח לשמוע מה אתה חושב שזה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
אני אני11/03/2018מצרף תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, נראה לי שדילגו עליי בטעות... אשמח לקבל תשובה
אני אני14/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2018יש לגשת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי סיבה לחשוד?חליל10/03/2018
אשמח לדעת האם הדבר דורש בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום על העטרה
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018מציע לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה כזאת באיזר המיןעומר09/03/2018
אני בן 17 ואני מקיים יחסים עם חברה שלי לפני שבוע ראיתי כמו בליטה כזאת באיזר המין ואני לא יודע מה זה אשמח שתענו לי מצרף תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה באבר המין
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018יש לעבור קולפוסקופיה לשם אבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה לא מובנות אשמח לעזרהאופיר07/03/2018
עשיתי בדיקות דם ושתן ואחת התוצאות יצאו חיובי
M.HOMINIS-PCR Detected
אשמח לדעת מה זה אומר ומה הטיפול.
בנוסף יש לי בת זוג שאנחנו מבצעים יחסי מין לא מוגנים אז מה זה אומר לגביה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018ממליץ לגשת לרופא אם יש תסמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה חשד לקונדילומהקונדילומה06/03/2018
רופא עור טוען שזה לא קונדילומה מה אני אוכל לעשות אני
כבר נהייתי מבולבל אם זה האם ניתן לעשות אצלי את.
הבדיקה האם יש לזה טיפול מסויים אני מאוד לחוץ אם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה מנסיון
איתן07/03/2018תחפש בגוגל - קרם קונדרמה
זה הקרם היחיד בעולם לקונדילומה מנסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018לאבחון יש צורך בקולפוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים אוראליים עם הרפס בשפתייםיעל06/03/2018
האם מותר לקיים יחסים אוראליים כשיש הרפס בשפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018מותר אך מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה הקודמת תודההמשך לשאלתי03/03/2018
יש לי ביידים יובש רציני וסדקים עם דם יבש במידה והוא נגע באיבר מים שלו ואז ביד שלי או בפנים ואולי היה לו טיפות ל לפני הגמירה אני לא בטוחה. יש סיכוי להדבקה באיידס? סליחה שזה ארוך אבל זה מטריד אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה ב HIV היא בזמן מגע ישיר של נוזל מדבק (זרע, דם, הפרשות נרתיק) ברקמה עדינה (פתח הפין, נרתיק, פי הטבעת, עין)
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכון לאיידס?לימי03/03/2018
לא הבנתי.. במידה והגבר נגע בעצמו (השתין) ולאחר מכן נגע שוב באיבר מין שלו ואז נגע בי בישבן ובאזור איבר המין (הוא לא גמר אין לי משג אם היה טיפות אהבה או לא) וסיטואציה שניה הייתי עם גרביון ותחתון ועוד הצמיד את איבר המין שלו לשלי למשך כמה שניות וישר זזתי האם יש סיכון לאיידס ככה ??? תודה מראש ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV במקרים שאת מתארת
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHIV
מאיר05/03/2018אם הייתי עם מישהי שנגעה בעצמה והכניסה לעצמה אצבעות איבר המין ולאחר מכן (עם אותה היד) עשתה לי ביד עד שגמרתי, יש סיכון להידבק ב-HIV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי בדיקות של מחלותשיר27/02/2018
עשיתי בדיקות של מחלות וזה רק מה שהיה urea .PARVUM
מהם תסמיניו.
כי מלבד תכיפות לשתן אין צריבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדר"כ ל PARVUM אין תסמינים וגם לא צריך לטפל, רק בהריון
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר משתגעת
גם03/03/2018אשמח חתגובתך כל רופא אומר לי משהו אחר רופא נשים אמר שהתכיפות לשתן כנראה מזה ונתן דוקסילין. רופא נשים אחר אמר שלא. אובדת עיצותת פשוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך. קשה לייחס את התכיפות במתן שתן ל U PARVUM ואם זו כן היתה הסיבה, היה צריך להיות שיפור אחרי דוקסילין. כדאי ללכת יותר בכיוון של שלפוחית רגיזה
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי בבקשה ולאחר כמה זמן אמור
כמה03/03/2018אוקיי ולאחר כמה זמן אמור להיות שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו דור 4 hiv1/2 p24 בחולרועי27/02/2018
שלום
ביצעתי בדיקת קומבו דור 4 בהונגריה.
הבדיקה בודקת hiv 1/2 p24.
קיבלתי תשובה שלילית לאחר 20דק.
נאמר לי שחלון הזמן הוא ארבעה שבועות.
הבדיקה נעשתה עי רופא במקום כמו הועד למלחמה באיידס בארץ.
האם זה הגיוני חלון זמן לתשובה אחרי 20דק?
מה מהימנות הבדיקה לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך בפורום HIV
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בשפתיים העליונות בעקבות הדבקות בטריכומונסמירב26/02/2018
שלום.
יש לי בצקת כבר כמה ימים באיזור השפתיים העליונות במפשעה.
בעברי נדבקתי בטריכומונס.
התסמינים החוליים כמו בהדבקה הראשונית חוזרים מידי פעם.
אני סובלת כבר כמה חודשים מגירוד עז באיברי המין.
משחות סטרואידיות ואנטיביוטיקה שנתן הרופא לא עזרו.
אמרו לי להקל על הגרד עם שמנים ותבלין כורכום. אבל זה מקל רק לכמה שעות.
באינטרנט היה כתוב- "פגיעה בניקוז הלימפטי תגרום בדרך כלל לבצקות מקומיות. זה בגלל מחלות טפיליות שונות שגורמות לחסימה לימפטית. כמו כן תרופות סטרואידיות עלולות לגרום לבצקת".
מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לפנות לפורום גניקולוגיה
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018לפנות לבדיקה עי גניקולוג מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת מיןדניאלה24/02/2018
כפי שניתן לראות בבדיקה:
שם הבדיקה M.GENITALIUM-PCR
תוצאה detected modera
שם הבדיקה UREA.PARVUM-PCR
תוצאה detected modera
הבנתי לבד כבר שהתוצאה חיובית.
אשמח לדעת מה שם הנגיפים, רמת חומרתם מבחינת תסמינים והדבקה ודרכי טיפול.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי את השאלה. שמות החיידקים רשומים לך, את חומרת התסמינים את צריכה להגיד ולא רופא.
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)