מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה חוזרת להידבקות בעגבתאנונימי27/11/2017
שלום
לפני כשלושה חודשים גיליתי שנדבקתי בעגבת קיבלתי שתי זריקות לטיפול
עשיתי שוב בדיקה לאחר כשלושה חודשים ואלה התוצאות
VDRL* POSITIVE
TITER 1:1
SYPHILIS ELISA* POSITIVE
TPHA EXTERNAL* ידוע כחיובי
בניגוד לתוצאה הקודמת שבה היה כתוב ,סבירות גבוהה לעגבת פעילה" בבדיקה החוזרת לא כתוב
לא מצליח להבין את התוצאה
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיוון שטיטר VDRL הוא 1:1 אפשר להסיק שהטיפול שקיבלת היה יעיל ואין כרגע עגבת פעילה. מה היה טיטר VDRL הקודם בזמן האבחנה ?
ד``ר רונן הולנד27/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלת העגבת
אנונימי27/11/2017
הטיטר הקודם היה 1:8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הטיפול בהחלט היה יעיל
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- U.ureal/ parvum-pcr חיוביאמיר27/11/2017
היי,
לאחר בדיקת שתן קבלתי תוצאה של U.ureal/parvum-pcr חיובי, עכשיו אשמח לדעת אם כעת אני נשא או שיש אפשרות לטפל בזה וכן לא יראו את זה בבדיקות הבאות.
לא סבלתי מתסמיני המחלה וגם קיימתי יחסי מין רק עם קונדום!
אני חולה בקרוהן והמערכת החיסונית שלי מוחלשת אך לא בצורה רצינית.
תודה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין תסמינים כמו צריבה או הפרשה ואין כדוריות לבנות בבדיקת שתן כללית, אין צורך בטיפול אנטיביוטי
ד``ר רונן הולנד27/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה השאלה אם בעתיד הבדיקה תיהיה שלילית?
אמיר28/11/2017בעתיד הבדיקה תיהיה שלילית הוא שעכשיו זה לנצח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח הזמן לביצוע בדיקות דם לאיתור מחלות מיןלילי26/11/2017
כמה זמן לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים יש לבצע בדיקות לאיתור מחלות מין מכל הסוגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שלושה שבועות אפשר לבצע בדיקת קומבו HIV ראשונה
ד``ר רונן הולנד27/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיחלו לי סימנים אדומים בפיו איזה 4-5 ומלא יבלות קטנות אני לא יודע מה לעשותיעקב24/11/2017
התיחלו לי סמנים בפין אדומים ויבלות אני כבר בלחץ הרבה זמן יכול להיות שזה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום יבלות
ניר24/11/2017לא רואים שום יבלות. פין תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לאבחן לפי תמונה באיכות לא טובה. נראה שמדובר בבלוטות חלב תקינות. צריך להיבדק ע"י רןפא עבור אבחנה סופית
ד``ר רונן הולנד27/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה בזמן טיפול רפואיגלית23/11/2017
שלום,
הייתי אצל רופא אוזניים, ובזמן הטיפול האוזן נפצעה מהמכשיר החד ששואב מתוך האוזן.
אני חוששת/דואגת מאוד מאז שנדבקתי מפעולה זאת ממחלה כל שהיא (איידס, צהבת)?
א. האם זה אפשרי?
ב. תוך כמה זמן אפשר לעבור בדיקת איידס במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הציוד לפעולה זו הוא חד פעמי ולכן אין חשד להדבקה
ד``ר רונן הולנד27/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה מקופת חוליםגבי20/11/2017
היי,
עשיתי אתמול ב 07.15 בבוקר בדיקה בקופת חולים מכבי לאיידס hiv.
קיבלתי תשובה למחרת בצהריים האם הגיוני שכל כ מהר מקבלים תשובה?
כמו כן רציתי לשאול אם הבדיקה כוללת קומבו, ז"א אם נחשפתי לפני 7 שבועות? הבנתי שיש עוד בדיקה שבודקת אחרי 7 שבועות. זה כולל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה כוללת קומבו ובהחלט יתכן שיש תשובה יום למחרת
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש למחלת מין כלמידיהקחש20/11/2017
שלום רב, לפני שלושה שבועות קיימתי יחסי מין לא מוגנים. 5 ימים אחר כך היה לי חום והרופא בקופת חולים אמר שיש חשש לדלקת ריאות ונתן לי אנטיביוטיקה דוקסילין 100 מ"ג פעמיים ביום ל 8 ימים. יום אחרי סיום הטיפול היו לי דימומים מפי הטבעת בשירותים, גירוד, צריבה קלה בשתן והפרשה מוגלתית מהפין. אין חום. כעת אחרי שבוע אין לי תסמינים אלו למעט מעט גירוד באזור פי הטבעת ואיבר המין וצריבה קלה מאוד בשתן. הרופא בקופת חולים אמר שזה היה בגלל האנטיביוטיקה. השאלה שלי היא אם במידה וכאשר קיימתי יחסי מין נדבקתי בכלמידיה האם הטיפול האנטיביוטי שקיבלתי 5 ימים אחכ חיסל אותה (כי אני יודע שמטפלים בכלמידיה באותה התרופה) או שצריך לחכות לסיום תקופת הדגירה והופעת תסמינים ורק אז להתחיל טיפול אנטיביוטי. כלומר אם במידה ונדבקתי בכלמידיה ולקחתי טיפול זה 5 ימים לאחר המגע המיני ללא הופעת סימנים הטיפול השמיד את המחלה בוודאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לבצע בדיקת שתן - אם יש לויקוציטים למרות השימוש בדוקסילין, צריך לקבל זריקת רוצפין כדי לכסות אפשרות של הדבקה בזיבה
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטה ופטריות בזמן בדיקותנמרוד19/11/2017
היי, האם בזמן שאני עושה את כל הבדיקות של מחלות המין ויש לי אפטות בפה או פטריה בציפרון, עצם העובדה שלגוף יש "פגמים" כאלו יכולים להשפיע על תוצאות הבדיקות , מדבר גם על בדיקות שתן כלימדיה זיבה (std) וכו' וגם בדיקות דם איידס, עגבת וצהבת b+c.
מלבד זה אני נוטל גם ציפרלקס 20 מ"ג. ראה שאלה מטה.
מאוד חשוב לי שהתוצאות יהיו אמינות, בכולם היה עברתי את זמן ההמתנה הדרוש (מעל חצי שנה מהארוע).
אני נורא לחוץ.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדברים שציינת אין השפעה על אמינות הבדיקות
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן std במכביניר19/11/2017
שלום רב. עשיתי היום בדיקת שתן למחלות מין במכבי.
היה רשום לשים שתן ראשון של בוקר.
אכן שמתי שתן ראשון בכלי, המשכתי טיפונת באסלה ושראיתי שאין מספיק בכלי הוספתי לכלי.
שאלה קצת חרדתית אבל בגלל שזה לא היה ברצף האם הדגימה בכלי תקינה ותתן תשובות נהמנות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר, לא פגעת באמינות הבדיקה
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מין ונטילת ציפרלקסגיא18/11/2017
שלום אב.
אני נוטל 20 מ"ג ציפרלקס ביום זמן מה.
אני עושה בדיקות לכל מחלות המין. הכל כולל הכל כולל צהבת איידס עגבת זיבה כלמידיה ועוד.
האם עצם העובדה שאני לוקח ציפרלקס 20 מג עלול לשבש את אחת הבדיקות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין השפעה של הכדור על תוצאות הבדיקה
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות מאיידס כתוצאה מגילוח אזור הערווההדבקות באיידס18/11/2017
שלום ברצוני לדעת האם ניתן להידבק מאיידס כתוצאה מגילוח עם סכין של אזור הערווה ואיבר המין גם ביחסי מין מוגנים זמן הגילוח 10 שעות לפני תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי מה המגע המסוכן להדבקה
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח אזור הערווה
עילום שם21/11/2017סליחה אין לי הבנה בזה התכוונתי האם ניתן להידבק בצורה כלשהי כתוצאה מחתכים מיקרוסקופים שנוצרו כתוצאה מגילוח ומגע של הפרשות על איזור זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש קל מהדבקות במחלת מיןאנונימוס16/11/2017
היי
לצערי וברוב טיפשותי הלכתי לנערה עובדת
כל האקט כולל מין אוראלי היה עם קונדום אך מאז(יומיים)
אני מתגרד בכל מיני מקומות בגוף.
האם יש סיכוי להדבקות כלשהי במשהו?
האם זה יכול להיות מהסדינים או משהו בסגנון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
אנונינימוס18/11/2017אוסיף שאתמול הלכתי לרופא משפחה וכראה שזה גרדת(סקביאס) קיבלתי שתי משחות למריחה אחת לערב ואחת לבוקר.
היום מרחתי את המשחה של הבוקר ועדיין יש לי את אותה התחושה של היומיים האחרונים שהיא מעין שריפה או תחושה של טמפרטורה שונה במיוחד בידיים וברגליים.
ממתין לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש נמוך מאוד למחלת מין. יתכן באמת מחלת עור מסיבה אחרת
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימוס20/11/2017תודה רבה
הרגעת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה חדשה ומוזרב
אנונימוס21/11/2017היי אני קצת בחשדות ויש לי עוד שאלה
לאחר כל התופעות המוזרות אני יומיים סובל מכאב באשך ימין(יחסי המין היו לפני 5 ימים)
1.האם יתכן שזה מלחץ/חרדה?כי אני בסרטים מטורפים
2.האם זה יכול להעיד על הדבקה במשהו?למרות שהייתי מוגן?
כמובן שהזמנתי תור לאורולוג אך אשמח לשמוע תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת שביצעתי
אנונימוס25/11/2017קודם סליחה על כל ההודעות ותודה כל המענה.
ביצעתי בנוסף בדיקת שתן pcr לאחר 6 ימים מהמגע החדוד והכל יצא שלילי,האם בתקופה כזו הבדיקה מספיק אמינה?
ארצה להוסיף שהיתי אצל אורולוג והבדיקה היתה תקינה.
נקבע לי תור לus.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק אוראופלזמה מה זה?טל15/11/2017
שלום ..
שמי טל
1. אישתי נבדקה בדיקת שתן לטיפולי פוריות , הרופא המטפל אמר שהתגלה אצלה חיידק בשם אוראופלזמה , ונתן לה כמובן טיפול אנטיביוטי , ונתן לה גם עבורי.
2. הייתי שמח לדעת קצת פרטים על המחלה? כיצד נדבקים בה? סיכונים ? וכ"ו וכמובן דרכי טיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג של אוריאופלזמה ?
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הידבקות בהרפסר15/11/2017
שלום
לפני 4 ימים התחילה לי תחושת צריבה באיזור הואגינה בעת מתן שתן. חשבתי שמדובר בדלקת אך יום למחרת מצאתי פצעון קטן באיזור.
רופאת המשפחה הסתכלה ואמרה שנראה כמו סתם פצעון אך שלחה אותי לרופא נשים שקבע שמדובר בהרפס.
המצב החמיר מאוד מאז ולמרות שהתחלתי טיפול תרופתי אני מאוד סובלת ובינתיים אין שיפור.
הבוקר ביצעתי בדיקות דם כדי לוודא אם אכן מדובר בהרפס.
כמה שאלות-
קיימתי יחסי מין עם 2 גברים בתקופה האחרונה..עם שניהם היה שימוש באמצעי מניעה ואצל אף אחד לא התפרץ משהו. האם יש דרך לדעת ממי נדבקתי אם בכלל?
כיצד קרה שנדבקתי למרות הזהירות ושימוש בקונדום?
תוך כמה זמן אמורות להגיע תוצאות הבדיקות?
איך ניתן להעביר את הכאב ומה זה אומר לגבי קיום יחסים בעתיד?
אודה מאוד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שמדובר בדלקת "רגילה" בדרכי השתן שמופיעה אחרי יחסי מין. בדר"כ הרפס לא מתבטא בתור פצעון אחד בודד. ממליץ לחכות לתשובות של בדיקות הדם.
ד``ר רונן הולנד15/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש ש precum שלו נגע בפצעיםמיכאל15/11/2017
שלום,
סיפור קצת מביך, אתמול פגשתי בחור דרך אתר הכריות. לא היה לנו קונדום אז סיכמנו שרק נתמזמז. תוך כדי הוא שיחק סביב החור שלי, הוא ניסה מספר פעמים להכניס בכוח (לא היו חדירות, אבל הראש של הכלי שלו כן הצליח להכנס לכמה שניות מספר פעמים).
אחרי קצת זמן עצרתי את המשחק כי כל פעם הוא ניסה להכניס והכאיב לי וסתם הבאנו ביד.
בסוף כשהלכתי לשירותים היה לי דם בנייר טואלאט לא יודע אם חיצוני או פנימי בחור.
הפחד שלי זה שה precum שלו נגע בפצעים החדשים שהוא עשה לי (בין אם בחוץ או ברגעים שהצליח להכניס את הראש הכלי).. גם היום בשירותים היה לי טיפה דם והאזור החור טיפה כואב לי כשאני נוגע.
לא יודע מה לעשות בנוגע לזה.
יש פה סיכון? מה עליי לעשות? שאלתי אותו אמר שבריא אבל לא מכיר אותו בכלל ולא בקשר איתו רק דרך אתר הכרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעשה היתה חדירה ולכן צריך לבצע בדיקת HIV שלושה שבועות לאחר החדירה
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)