מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HIV חשש אודה מקרב לב לתשובהליאן21/02/2018
היי רציתי לדעת במידה והגבר נגע בעצמו(באיבר מין לפני שגמר) הנוזל שלפני ואז נגע בי אחרי דקה או משהו באיבר מין(אני בחורה) הוא מעולם לא עשה בדיקות למחלות מין האם יש לי סיכון לhiv? וגם ההפך האם הפרשה של אישה שהגבר נוגע בה ואז בעצמו מסוכנת ויכולה להדביק במחלה? 2 נשיקה בפה סגור מסוכנת אם יש דימום בחינכיים דימום קל ויובש? ושאלה אחרונה פצע קטן ומדמם יכול להיות מסוכן במגע עם רקמה כמו שופכה? לא בטוח שהיה חיכוך סליחה על אורך השאלה ואודה לתשובה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא היתה חדירה אזי אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים על הירכיים ועגבתרונן21/02/2018
לפני 12 חודשים היה לי מגע אוראלי לא מוגן עם בחורה בזנות (לא ידעתי תוך כדי...), עכשיו הופיעו לי פצעונים קטנים מאוד (בערך בגודל של ראש סיכה) על שתי הירכיים הפנימיות עם אובדן שיער במקום. האם הדבר מחשיד לעגבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוב הסיכוים שמדובר בזיהום זקיקי שיער. אבחנה סופית בבדיקת רופא
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להדבקה באיידסליאן21/02/2018
היי רציתי לדעת במידה והגבר נגע בעצמו(באיבר מין לפני שגמר) הנוזל שלפני ואז נגע בי אחרי דקה או משהו באיבר מין(אני בחורה) הוא מעולם לא עשה בדיקות למחלות מין האם יש לי סיכון לhiv? וגם ההפך האם הפרשה של אישה שהגבר נוגע בה ואז בעצמו מסוכנת ויכולה להדביק במחלה? והאם נשיקה בפה סגור מסוכנת אם יש דימום בחינכיים דימום קל ויובש? סליחה על אורך השאלה ואודה לתשובה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי עם קונדוםרועי19/02/2018
האם מין אוראלי מוגן עם קונדום שמולבש לאורך כל איבר המין יכול להעביר מחלות מין?
האם במקרה זה יש הבדל בין מקבל לנותן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מחלות מין שעוברות דרך מגע עור בעור - קונדילומה, הרפס, עגבת - ויש סיכוי להדבקה כיוון שקונדום לא מכסים את כל האיברים המדבקים
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו מחלת מין?רועי19/02/2018
הבוקר איבחנתי בפצע אדום קטן מתחת לכיפה. הוא לא כואב או מורגש. אני מאד חרד שזו מחלת מין.
אני מקיים תמיד מין אוראלי עם קונדום.
בבקשה תעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרף עוד תמונה. דחוףףףף
רועי19/02/2018לחוות דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרף תמונה נוספת
רועי19/02/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד תמונה אחת
רועי19/02/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום למחרת צילום התמונות זה נעלם
רועי22/02/2018האם עדיין להתייחס לזה כמחלת מין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככל הנראה בלוטת חלב שנחסמה ואח"כ התנקזה
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה קנדילומה או משהו אחר?זאב18/02/2018
ניתן להבחין אם זה קנדילומה? או משהוהאחר? לפני שהגיע לרופא כמובן..
ואם התור לרופא די ארוך אתם יכולים לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כמו הרפס
ע19/02/2018לך מחר בבוקר לרופא, תבקש בדיקת דם להרפס סוג 2 (igg וגם igm ל-HSV2)
וכמובן תבקש גם טיפול (משחה וכדורים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה רופא??
זאב19/02/2018רופא משפחה לא מטפל בזה אז לאיזה רןפא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא עור
ע19/02/2018למרות שגם רופא משפחה יכול לטפל ולתת לך את הבדיקה וגם את התרופות, במידה ובבדיקות דם
יוצא שלילי ישנה אפשרות לדגום ע"י משטח מהפצע ולשלוח לבדיקת PCR עם רמת דיוק גבוהה מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זאב19/02/2018יש לי רופא ל5/4 זה לא הרבההזמן לחכות לתחילת טיפול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייב - מומלץ בהקדם
ע19/02/2018תראה אם זה הרפס כפי שנראה כך, זה פשוט לא נעים וכואב, זה בסוף יעבור לבד. מומלץ לגשת לרופא בהקדם כל מנת לקבל אבחנה מדויקת וטיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה?
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018יתכן מולוסקום. יש צורך בקולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר במחלת מין?יוסקה17/02/2018
מצ"ב צילום של כתם אדום (כרגע לא חש שום עקצוץ גירוד או כל תחושה אחרת). האם במבט ראשוני ניתן ליחס נגע זה למחלת מין כלשהי? לדוגמא הרפס גנטילי, HPV וכו'
כמובן שאלך לרופא עור אבל התור שנקבע רחוק ובינתיים אני מעוניין לדעת אבחנה ראשונית וגם אם עליי להתנזר מיחסי מין בעקבות ממצא זה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן לפי תמונה, אבל לא מתאים להרפס או קונדילומה.
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת htp18 עזרה בבקשהגלית15/02/2018
שלום רב... עשיתי בדיקת פאפס ויצא לי שיש לי איסוקוס באותו דף רשום שזה נשלח לhtp ויצא לי htp18... יש לי בדיקה קולופוסקופיה.. עד אז אני לא מתפקדת כי לפי מה שקראתי הזן 18 הוא מסוכן... האם זה בטוח שיש לי סרטן או תאים טרום סרטניים? האם לכל אחד יש 18 וזה מפתח לסרטן או שיש לי את זה עכשיו? אלוהים אני מגדלת ילד ואני לא מסוגלת לתפקד בבקשה תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם כאשר יש HPV18 הסיכוי לפתח סרטן צוואר הרחם הוא קטן ביותר. הדבר הנכון הוא לבצע בדיקות PAP שיגרתיות
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת hpv 18 תשובה חוזרת
גלית17/02/2018ד"ר הולנד
תשובתך המהירה גרמה לי לעלות חיוך על פני
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV PCR 18 ו ASCUS
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018בשלב ראשון יש צורך בקולפוסקופיה ובביופסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת pcr לטיפול ב- hpvאורי14/02/2018
שלום ד"ר,
יש לי קונדילומות על איבר המין והבטן התחתונה כבר כחצי שנה. עברתי סוגי טיפולים שונים: לייזר, קונדילוקס, ורומאל, טיפולים פוטודינמיים. אבל הטיפולים לא באמת עזרו, לכל היותר העלימו את הקונדילומה לכמה ימים או שבועות ואז זה חוזר במקומות אחרים או באותם המקומות.
נמאס לי מטיפולים, חוץ מצלקות שנשארו לי מניתוח הלייזר, אני לא רואה שום תועלת. אני מאמין שהקונדילומה תעבור מעצמה מתישהו.
מה שכן אני רוצה, זה לעשות בדיקת pcr, כדי לדעת האם יש אצלי זנים מסוכנים או שזו רק בעיה אסטתית. האם אתה עושה בדיקה מהסוג הזה? אם כן, מה סדר גודל של המחיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לעשות אצלי PCR אבל זה באמת לא משנה שום דבר לטיפול
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV PCR
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018אין טעם בשלב זה לעשות HPV PCR . כדאי קודם לסלק את הקונדילומות בידיים מיומנות בלייזר ובהכוונת קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים האיבר המין האם זה הרפס?אנונימית14/02/2018
שלום, אני בת 17, לאחרונה הופיעו לי פצעים באיזור איבר המין, בהתחלה חשבתי שאלה פצעי גילוח אבל עם הימים הם נראו יותר רציניים מזה. מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להיות הרפס, מצורפת תמונה, האם זה המקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן לפי תמונה, אך מתאים להרפס
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס והומיניס וקיום יחסיםלי14/02/2018
שלום,
גיליתי לפני כמה ימים כי נדבקתי בחיידק טריכומונס ובהומיניס,
וכעת אני מקבלת אנטיביוטיקה למשך 10 ימים עבור שניהם,
עבור בן זוגי בבדיקות שעשה לפני כחודש יצא שהכל תקין.
הקיום יחסים שלנו מתבצע תמיד עם קונדום.
ברצוני להבין האם ייתכן שנדבקתי ממנו ואצלו אין זיהוי של החיידק?
והאם ניתן לקיים יחסי מין מוגנים עם קונדום ללא חשש להדבקה, בזמן הטיפול האנטיביוטי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם טריכומונאס וגם מיקופלסמה הומיניס יכולים להיות חלק מאוכלוסית החידקים הרגילה, זאת שהם לא בהכרח הועברו אלייך במגע מיני. בזמן הטיפול האנטיביוטי עדיף להימנע ממגעים מיניים
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מאיבר המין לאחר קיום יחסיםלירון14/02/2018
לאחר קיום יחסים עם הבנזוג שלי יש לי ריח רע מאיבר המין, יש לציין כי כאשר אנו לא מקייימים יחסים אין לי ריח
הייתי שמחה לדעת ממה זה נובע ואם ישנו טיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ לפנות לגניקולוג
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע קטן על איבר המיןחסוי12/02/2018
שלום אני בן 24 והופיע לי פצע קטן על הפין ואני לא יודע מהזה..מהזה יכול להיות אשמח לתשובה?אם צריך אצרף תמונה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לאבחן בצורה כזו
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע קטן
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018לשם אבחון יש צורך בקולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש גדול מעל הפיןדרומי חולה12/02/2018
אז ככה
בהתחלה זה היה כמו כוויה קטנה אחר כך גדל בצד השני הופיעה עוד "כוויה" והראשונה התחילה להתנפח
(אחרי גילוח וקיום יחסי מין באותו היום) אחרי 3 שבועות הגעתי לרופא משפחה שאיבחן את זה כ- זיהום בעור
(אחד היה נפוח והשני כמו כוויה שכימעט נעלמה)
הרופא נתן לי 2 משחות
על הנפיחות- אפלומיצין
על ה"כוויה"- דרמקומבין
הנפיחות כימעט נעלמה
אך במקום הכוויה יש לי נפיחות בגודל ענק שמרגישה כמו גוש מעט קשיח וכואב במגע
אצרף תמונה ואשמח לשמוע לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש גדול מעל הפין
דרומי חולה14/02/2018בבקשה עצות משהו? זה פשוט לא עובר לי ונהיה קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לאבחן לפי התמונה
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדומילה יכולה לעבור בנשיקה?שרון10/02/2018
1(אם גבר נישק אותי יכול להיות שהדביק אותי בקונדומילה ? 2)הגיוני שויופיע לי בפות ?
אני בתולה עדיין .3) יש אפשרות כזאת שמלחיצת יד נגיעה בפנים אני ידבק ?
אני לחוצה ממש ניהיה לי שלפוחית קטנה במפשעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה בנשיקה
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018בנשיקה צרפתית אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)