מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם לבן על הפין זוהי מחלת מין ?שמואל26/01/2018
ניהיה לי כתם לבן על הפין לפניי יומיים ניראה כמו קילופים כזה קילפתי קצת אדום ממתחת ובולט קצת . זה ניראה כמו מחלת מין כלשהי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן לפי תמונה בלבד. סיכוי נמוך למחלת מין
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע חוזר על האיבראנונימי24/01/2018
הופיע לי פתאום שוב,
אני בן 21 ובגיל 15 לפני שהייתי פעיל מינית היה לי מקרה זהה לגמרי, הוא עבר אחרי זמן מה.
לא הייתי פעיל גם לאחרונה, חשוב לציין שאני נמצא בתקופה ממש לחוצה כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן בלוטת חלב חסומה. לא ניתן לאבחן סופית על פי תמונה בלבד
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- U.UREAL/PARVUM-PCR צריבות בנרתיקסיגלית24/01/2018
בבדיקת שתן שעשה בעלי בגלל תופעה של בועות בשתן, התגלה
U.UREAL/PARVUM-PCRחיובי -detected
לי יש צריבות בנרתיק מזה זמן רב ,כשנתיים, רופא הנשים שלי אמר שזה בגלל יובש בנרתיק שנגרם עקב גיל (68),
האם יש אפשרות שהסיבה היא החידק שנמצא אצל בעלי?
בכלל מה זו הבדיקה הזו ומה משמעותה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלסמה פארבום אינו גורם לבעיות או תסמינים בדר"כ.
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה של בדיקות דםמיטל23/01/2018
שאלה.
בתוצאה של העגבת יצא:
Vdrl שלילי
Tphaגבולי
וסיפיליס חיובי
נשלחתי לייעוץ במחלקה הזיהומית.
יש לציין אני בשבוע 17 להריון
אןדה לחוות דעת שנייה מה התוצאות אומרות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיטל
ד``ר רונן הולנד30/01/2018ככל הנראה חשיפה ישנה לעגבת ולא מחלה פעילה. אבל כיוון שאת בהריון, אתה צריכה להתייעץ עם המרכז ליעוץ טרטולוגי - טלפון המרכז: 02-5082825
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אדומים באזור איבר המיןאופיר23/01/2018
שלום, לפני כשלושה חודשים בערך קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם משיהי שאני לא כל כך מכיר, ולפני חודש הופיעו לי 2 סימנים על שק האשכים, מין עיגולים אדומים כאלה אחד גדול אחד קטן.
נכנסתי ללחץ ופניתי לרופא עור שם בבדיקה של 10 שניות מקסימום הוא החליט שאין לי שום דבר וזה העור שלי למרות שהסברתי לו את כל המקרה, דרשתי לבצע בדיקות דם אך הוא סירב. היום הופיע לי עיגול נוסף קטן כזה על האיבר עצמו ממש באמצע! אני ממש מפחד וחסר אונים מהעניין וזה עוד בלי לדבר על המראה המזעזע של האיזור עם כל הנגעים האלה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לפנות לרופא משפחה ולבקש הפניה לבדיקות דם של הרפס וסיפיליס.
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלזמה פ האנטיטביוטיקה הכי מתאימהא22/01/2018
בעקבות תכיפות במתן שתן וגרד אחרי קיום יחסי מין עשיתי הגיקות דתן וצמח חיידק אוראופלזמה פ
איך מטפלים בו שלא יחזור ושבמידה ואכנס להיריון לא יסיק לעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזיטרומיצין
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדבקתי במחלת מין?רפי22/01/2018
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין אנאלים כנחדר (הומו פסיבי)
ומסביב לפי הטבעת התחילו לצאת לי מין יבלות כאלה, פצעים.
מה ניתן לעשות נגד זה? יש משחה מיוחדת שאני יכול למרוח?
אני מתבייש ללכת לרופא עור ולספר את פרטי המקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הכרחי לפנות לבדיקת רופא בשלב זה כדי להגיע לאבחנה נכונה ולקבל טיפול נכון
ד``ר רונן הולנד22/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפול מונעע.20/01/2018
שלום, (אני גיי) ביום חמישי האחרון בלילה ביצעתי סקס . במהלך הסקס הידיד איתו שכבתי חיכך את איבר מינו בישבן שלי זה היה למשך שתי שניות בלבד . אני מניח שאם הייתה חדירה הייתי מרגיש אבל בכל זאת חושש שאיכשהו קצה איבר מינו חדר אליי במהלך שתי השניות שהיה חיכוך . למרות שאני חושב שלא היה משהו מסוכן עדיין חושש .
האם זה מסוכן ? תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד22/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבדיקת דםאיציק20/01/2018
שלום לאחר שעשיתי בדיקות דם בנושא מחלות מין
יצא שזוהה Urealyticum מה זה אומר ומה עלי לעשות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע ביצעת את בדיקת השתן ? יש תסמינים ?
ד``ר רונן הולנד22/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמה - האם תינוק יכול להדבק?אורן18/01/2018
שלום, יש לי מיקפלסמה גנלטין כבר 3 חודשים.
יש לי תינוק בן שנה, שלא מרגיש טוב כבר מספר שבועות ואני חושש שהוא נדבק ממני.
אני יודע שהמחלה עוברת לרוב באמצעות מגע מיני בלבד
אך האם יכול להיות מצב בו התינוק נדבק ממני כלאחר שנגעתי במקרה במוצץ שלו לאחר שהיד שלי הייתה לחה מהפרשות מאיבר המין שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החידק הזה נמצא בדר"כ בצינור השופכה
ד``ר רונן הולנד22/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אדומה מה זה?אנונימי17/01/2018
מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כמו בלוטת חלב חסומה. אבחנה סופית היא ע"י בדיקת רופא
ד``ר רונן הולנד22/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלזמה גניטליום ללא קיום יחסי מיןלולה14/01/2018
היי,
לאחרונה בעקבות בדיקות שעשיתי בשל תסמינים בנרתיק, גילו שיש לי את החיידק mycoplasma genitalium.
אני בזוגיות עם בנזוג קבוע כבר כמעט 3 שנים, ללא ספק לא הייתי עם אף אחד אחר בתקופה הזו, וביקשתי ממנו להיבדק כשגיליתי שיש לי את זה, ולו אין את החיידק, לכן זה לא הוא שהדביק אותי.
רציתי לשאול כיצד אפשר לקבל מיקופלזמה גניטליום שלא מיחסי מין? כי בוודאות זה לא מבן זוגי שיצא שלילי, ולא מאף בנזוג אחר כי לא היה כזה בשלוש השנים האחרונות...
אני מוטרדת מאיפה יכלתי להידבק בזה..
תודה מראש על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שאת נשאית של החיידק בשנים האחרונות ולא היו לו תסמינים.
ד``ר רונן הולנד15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום באיזור הפיןיוסי13/01/2018
לפני כשבועים אני מזהה בפין כתם אדום , וכאב לי כמה פעמים אזור הכתם ברגע שעשיתי ביד ..
מה הכתם הזה אשמח לאינפרמציה !?
תודה מראש על היעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן תגובה אלרגית או מחלה דלקתית של העור, למשל פסוריאזיס
ד``ר רונן הולנד15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת גרד בתוך הפיןדודו13/01/2018
הרופא נתן לי אנטיביוטיקה ציפרודקס 500 בבוקר ובערב ל5 ימים כבר אנילוקח 3 ימים אין שיפור וזה. משגע אותי עשיתי בדיקת שתן יצא תקין חוץ מכלומידה משהו כזה שאין עוד תוצאות אם אפשר להחזיר לי תשובה במייל אני יודה לכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבין משהו
Oren14/01/2018שמע אני לא הרופא פה, אבל מהניסיון הטיפול הנכון בכלמידיה זה זריקת רוצפין 125 מ"ג ובנוסף 4 כדורי אזניל (אזיטרומצין) בבת אחת על קיבה ריקה. אחרי שבועיים תבצע שוב בדיקת pcr בשתן. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרודקס הוא לא טיפול טוב לקלמידיה. צריך אזניל/זטו/דוקסילין
ד``ר רונן הולנד15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה בעבר ומיעוט זרעbutterfly13/01/2018
היי,
בעבר היו לי דלקות שתן חוזרות, עד שאחרי הרבה פעמים כאלו המליצו לי ללכת לגניקולוג.
הייתי אצל גניקולוגית והיא בקשה שאעשה תרבית ואגינאלית ובדיקתSTD
התרבית יצאה תקינה
ב-STD יצא אוראופלזמה וכלמדיה חיובית.
הרופאה נתנה לי דוקסילין 10 ימים.
לאחר 10 ימים נוספים עשיתי בדיקת STD חוזרת והכל יצא שלילי.
עשיתי בדיקת פאפ חוזרת (לאחר שהיה יוצא לי "מצב דלקתי") והבדיקה יצאה "מצב תקין"
אני נשואה 4 חודשים אבל אני ובעלי ניסינו להיכנס להריון עוד לפני הנשואים, בערך כ-2
אך ללא צלחה.
בקשתי הפניה לצילום רחם אבל הרופא אמר שבעלי יעשה קודם כל בדיקת זרע.
הבדיקות שלו יצאו לא תקינות (קצת פחות ממליון בערך) ולאחר בירורים זה נגרם עקב תסמונת קליפלנטר.
ביטלתי את התור שלי לצילום כי הרופא אמר שעם כמות כזו יהיה מאוד קשה להיכנס להריון האופן טבעי אפילו שהוא לא עקר הוא אמר.
אנחנו התחלנו טיפולי IVF
שאבו לי 9 בציות ויצרו 6 עוברים.
רק 2 המשיכו ליום 5
פעמיים הכניסו לי עובר אחד ושניהם לא נקלטו.
רציתי לדעת אם זה אולי בגלל שהיה לי כלמידיה בעבר?
למרות שהרופאים אומרים שאין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. הקשיים להתעבר בהריון ספונטני (ללא טיפולים) קשורים בעיקר לאיכות הזרע הנמוכה של בעלך. הכשלון ב IVF לא קשור לדעתי לקלמידיה אלא בגלל שאין הצלחה של 100% ב IVF. תהיו אופטימים ותמשיכו בתהליך. בקרוב יהיה לכם הריון.
ד``ר רונן הולנד15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)