מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת המעבדה שעשיתי ב 4.2.18לירן דיסטלמן09/02/2018
שלום רב
אני נמצא בחו"ל, עברתי בדיקה לפני כמה ימים בארץ.
איך כדאי לטפל והאם ניתן לטפל גם בחו"ל (מרשם או משהו דומה)?
CHLAMYDIA TRACH-PCR Not Detected
NEISSERIA GONOR-PCR Not Detected
M.HOMINIS-PCR Detected
M.GENITALIUM-PCR Not Detected
TRICHOMONAS VAG-PCR Detected
UREA.UREALYTICUM-PCR Not Detected
UREA.PARVUM-PCR Detected
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס
לא רופא10/02/2018היי, אני לא הרופא, מתוך ידע: הטיפול המומלץ לטריכומונאס הינו 2 גרם פלג'יל בבת אחת. בנוגע למיקופלזמה הומניס ואורפלסמה מומלץ לקחת 1 גרם אזיטרומצין בבת אחת.
שאלה קטנה - האם הבדיקה נלקחה מהשתן, ולאחר כמה זמן בוצעה מהמגע?
המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מין
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018כדאי וניתן לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הידבקות בהרפסגבי08/02/2018
שלום,
במידה ואחרי זמן מה ממקרה של חשש בהדבקה ראשונה בהרפס סוג 2+1 לא מופיעים שום סימפטומים ואין שום פצעים/כיבים ניתן להסיק מזה שלא הייתה הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מהידבקות במחלות מיןאלי07/02/2018
שלום רב,
קיבלתי מין אוראלי בלבד עם קונדום מבחורה שהיה לה הרבה פרטרנים.
בנוסף שמעתי שמועות שיש לה הרפס גניטלי.
האם יש לי ממה לחשוש ?יש סיכוי להידבק ממשהו ממין אוראלי עם קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018כן, לצערי יש סכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמיר לי ניראה לישלום07/02/2018
שלחתי לך לפני כמה שבועות תמונה וענית לי שזה לא ניראה כמו מחלת מין . זה החמיר לי ניראה לי עכשיו זה יותר ברור ? כמו מה זה ניראה או סתם בלוטת חלב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין?
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018לצורך אבחון יש צורך בקולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלי זמן החלמהמלי06/02/2018
היי, אני והבן זוג שלי מקיימים יחסי מין מוגנים מזה כחצי שנה, בשבוע האחרון הרגשתי עקצוצים וצריבה באיבר המין ובמפגש עם רופא נשים הוא אבחן אותי עם הרפס על בסיס הסתכלות בלבד, הוא נתן לי איציקלו וי בכדורים למשך עשרה ימים, רציתי לדעת קודם כל האם הרפס יכול לעבור רק משפשוף של האיברים והאם ניתן לסמוך על האבחנה במלאת האחוזים? בנוסף, רציתי לדעת תוך כמה זמן אמורים לראות שיפור, הן במצב הפצעים והן בהרגשת השריפה ומתי בערך הכיבים אמורים להעלם לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018רופא מיומן יכול לאבחן הרפס. לוקח 7-20 יום עד לתחושת הקלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר טיפול במיקופלסמהאבי06/02/2018
נדבקתי במיקופלסמה גנטליאום ואורפלסמה, לאחר טיפול בדוקסיניל, בבדיקה חוזרת שוב היו חיידקים. טיפול שני היה באזניל ל 5 ימים , 250מ״ל. מחכה חודש לבדיקה חוזרת. לאחר סיום הטיפול התחילו כאבים חזקים באורטרה. נאמר שהכאב אמור לעבור לאחר שבועים , מדובר בתהליך החלמה שכיח .
1.האם זה נכון , שלאחר טיפול יש כאבים , והחיידקים כבר לא נמצאים ?
2. האם אזניל אפקטיבי ברוב המקראים בטיפול נגד מיקו ואוראפלסמות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018תפקיד האנטיביוטיקה הוא לחסל את החיידקים. את הנזקים שנגרמו מהם הגוף אמור לרפא כולל את הכאבים וזה לעתים לוקח זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה כללית למחלות מיןשי03/02/2018
ביקשתי מהרופאה שלי בדיקה דם כללית ולכל למחלות מין וHIV
ראיתי שרשום בהפנייה std panel symptomatic ו HIV.
האם זה מספיק?
האם הבדיקה הזו מכסה גם צהבת B , עגבת , זיבה כלמידיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018היא לא מכסה את כל המחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפיל טריכומונס בשלפוחית השתןמירב מזור03/02/2018
האם טפיל הטריכומונס נמצא גם בשופכה ובשלפוחית השתן חוץ מבנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיפת הפין צורבת ללא כאבמיקי02/02/2018
ביומיים האחרונים אני מרגיש שעל הכיפה יש צריבה קלה.. לא יותר מדי כואב אבל מציק. אין סימנים מסויימים אבל נראה לי שזה שאסור מעט צהבהב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שהאסור=שהאזור
מיקי02/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאז ההודעה
מיקי04/02/2018המצב החמיר. עכשיו זה כבר ממש כואב. האם קיימת סברה שזו מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לבדיקת שתן ל stdסיגלית01/02/2018
עשיתי את הבדיקה לעיל ביום שני 29.1, עד היום לא קיבלתי תשובה, האם זה סביר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר רונן הולנד01/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות ממשוכת במתן שתןיערית01/02/2018
האים אחד התסמינים של uREA.PARVUM היא תכיפות במתן שתן?
לא צריבה ולא כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדר"כ פארבום לא גורם לתסמינים, אבל אם יש תכיפות ממושכת במתן שתן, כדאי לטפל גם בפארבום (אזיטרומיצין)
ד``ר רונן הולנד01/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שקורה זה
הקטע01/02/2018שהייתה לי לפני 3חודש בערך דלקת בשתן שעברה בה עי מקרודנטין. ואחרי מה ימים לאחר שעבר התכיפות רק נשארה. תרבית תקינה מלבד החיידק הנל. הרופאה נתנה טוביאז. ואמרה שזה כנראה יעבור והתכיפות לא קשור לחיידק. אשמח לחוות דעתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין בבני זוג בלעדייםk01/02/2018
אם שני בני הזוג קיימו יחסים רק זה עם זו (מעולם לא עם אף אחד אחר), האם הדבר אומר ששניהם בריאים, או שבכל זאת הם עשויים לשאת מחלות מין? לא ברור לי אם קיימת אפשרות להיות נשא מלידה או דבר דומה.
בנוסף - האם ישנן מחלות המועברות בין איברי המין, אך אינן מועברות במגע אוראלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין הן זיהומים שנדבקים בהם ביחסי מין, לא ניתן להיוולד עם מחלת מין. לשאלה השניה - HIV עובר בחדירות אך לא מועבר ביחסים אוראליים
ד``ר רונן הולנד01/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשוף של האבר בזרעמוטלה30/01/2018
שלום,
היה לי פרטנר לא מוכר ששפשף לי את האיבר מין עם הזרע שלו.
צריך להיבדק למחלות מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו מה זה נראה?יוסי30/01/2018
יש לי שני כתמים אדומי על הפין אחד טיפה יותר גדול עם בליטה השני כתם קטן אדמומי בלי בליטה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לדעת על פי תמונה בלבד. יכול התאים להרפס אך גם לבלוטת חלב
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לקונדילומה והימנעות מניתוחדורון28/01/2018
שלום רב, אני בן 35 ולפני 3 שנים לערך עברתי כריתת קונדילמות הפנימיות הפנים פי הטבעת וגם מחוצה לו, ההחלמה הייתה לא פשוטה וכואבת.
לאחרונה גיליתי נגעים קטנים על פי הטבעת שאין אני בטוח לגבי מהותם (מצורפת תמונה).
אשמח לדעת מהי אבחנתך ובמידה וזו כן לקונדילומה, איך ניתן לטפל ועם זאת להמנע מניתוח הלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן קונדילומה. אם היבלות חיצוניות בלבד אפשר לעבור טיפול קצר בהרדמה מקומית ומחט חשמלית.
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה בפי הטבעת
ד``ר שרגא וקסלר13/03/2018מנסיוני של 40 שנה הלייזר בהכוונת קולפוסקופ ובהרדמה מקומית בספריי הוא הטיפול היעיל ביותר והעדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)