מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טריכומונס טיפול באיזור מסויםמירב05/12/2017
אובחנתי כנשאית הטריכומונס. במידה והיה לי מזל, והטפיל מתמקם אצלי באיברי המין החיצוניים (בשפתיים) ובנרתיק, ולא בשופכה, כמו שקראתי באינטרנט,
אם אני אשפוך על זה חומר כימי שגורם להרס רקמות, האם אצליח להיפטר מזה? (אפשר לדלל בדיפוטרין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת לא דרך לטיפול. זה יגרום להחמרה של הזיהום.
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה יכול להיות קונדילומה?אלי05/12/2017
ללא קשר לטחורים החיצוניים.. האם זאת קונדילומה שמוקפת בעיגול? עשיתי סקס עם מישהו שהיו לו קונדילומות ואני מפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
גיל05/12/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להתאים לקונדילומה
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל מתחושת צריבה קבועה וחוסר נוחות לאחר מין אוראלייולי05/12/2017
שלום,
קיבלתי מציצה חשופה ממסגיסטית התעשתי על עצמי שעשיתי טעות פאטלית ומרחתי לעצמי סביעור על הפין והשפתיים פנימיות כחצי שעה אחרי...ולמחרת התחיל השריפה בפין..קיבלתי 10 ימים ציפרדקס ולאחר הטיפול המשיך השרפה..בעיקר בזמן ישיבה וכד..בוצעו בדיקות מקיפות std ומחלות זיהומיות שבועיים (15 ימים) לאחר המגע ..בגדול הכל יצא נגטיב פרט להרפס טייפ1 שייתכן שקיבלתי גם בנערותי בנתיים יש כיבים וסימנים על הכיפה, ולערכתי מתחושות יש סימן בתוך הפין שפתיים פנימיות...אני מאוד מוטרד (פסיכולוגית) מהתמודדות הנל...בנוסף אני מוטרד ממחלת איידס - האומנם יצאה שלילית אהל אומרים שצריך שלושה שבועות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
יולי05/12/2017תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
יולי05/12/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
יולי05/12/2017תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה' ירחם....כמו אנקונדה
ניר05/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רואה כיבים בתמונה. ממליץ לך להיבדק שוב ע"י רופא עור או אורולוכ
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס איזור מיקום הטפילמירב04/12/2017
שלום.
במקרה של הידבקות בטריכומונס, האם הטפיל נמצא רק באיברי המין או שהוא מתפשט גם למקומות אחרים?
(גם כאשר הוא במצב רדום ואין תסמינים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלול להתפשט לרחם
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפין לאחר מין אוראלידני04/12/2017
שלום רב,
קיבלתי מין אוראלי מאישה במפגש מזדמן ולאחר כחמישה ימים הופיע אצלי צריבה בקצה הפין שנמשכת כבר כחודש... בקופת חולים ביצעו לי בדיקות שתן שמצאו שרידי דם מיקרוסקופי ותרבית שלילית.
אין לי הפרשות מהפין כך שלא נראה לי שזו זיבה.
לקחתי באופן יזום 1 גרם אזיטרומיצין (היתה לי בבית) כי חשבתי שזו כלמידיה אך זה לא עזר לצריבה.
האם ייתכן שמדובר במחלת מין אחרת שעברה במין אוראלי (לא היה מגע מיני רק מין אוראלי שבוצע בי)?
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך הנכונה לבדוק זה לבצע שוב בדיקת שתן כללית. אם לא היו בעבר לויקוציטים וגם כעת אין לויקוציטים, אין חשש למחלת מין
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקוציטים בmycoplasma/ureaplasmaqtrichomonas
דני07/12/2017תודה ד״ר הולנד.
האם גם בurethritis בגלל mycoplasma/ureaplasma או trichomonas יהיו תמיד לויקוציטים ?
אצלי בבדיקה :
leukocytes : negative בכל אחת מ3 הבדיקות שביצעתי בששת השבועות מאז החלו הסימפטומים.
אבל במיקרוסקופיה אוטומטית באחת מהן הופיע :
White Blood Cell 1 /HPF
Red Blood Cell 7 /HPF
האם ניתן לקבוע בוודאות שזו לא std? החשש אצלי נובע מכך שהסימפטומים הופיע כחמישה ימים לאחר מין אוראלי וידני לא מוגן מאישה במפגש אקראי.
שוב תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים חוזרים של כלמידיה לאחר אנטיביוטיקהי04/12/2017
לקחתי דוקסילין פעמיים ביום ל7 ימים ואחרי 3 ימים חזרו לי ההפרשות שהיו לפני
מה צריך לעשות?
וראיתי שבמקום דוקסילין יש טיפול חד פעמי, הוא אפקטיבי באותה מידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין הוא טיפול יעיל מאוד לקלמידיה. אם יש עדיין תסמינים, תבצע בדיקת שתן כללית לבדוק האם יש לויקוציטים. לפי התשובה מחליטים אם צריך טיפול נוסף
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים חוזרים של כלמידיה לאחר אנטיביוטיקה
אנונימית09/12/2017הלכתי לרופא והביאו לי טיפול באזניל 4 כדורים
לאחר כמה ימים חזרו לי הפרשות ורודות ניראה כאילו עם דם
יכול להיות שאחרי 2 טיפולים עדיין לא עבר לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות לאחר טיפול בזריקות אנטיביוטיקה נגד סיפיליסמור03/12/2017
ד״ר הולנד שלום,
(מצ״ב קובץ שאלה קודמת שלי ותשובתך),
והשאלה שלי כרגע היא בנוגע להמשך הטיפול שקיבלתי:
כ6 שבועות לאחר קבלת 3 זריקות האנטיביוטיקה (סיגמאצילינה) דורביוטיק , ביצעתי בדיקות דם חוזרות שהתוצאות הן : VDRL ביחס של 1:1
השאלה שלי היא: האם המחלה עדיין פעילה? ומתי צריך לבצע בדיקות דם חוזרות לוודא החלמה מלאה?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי תשובת ה VDRL נראה שהטיפול היה יעיל.
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת
מור05/12/2017מה זה אומר טיפול יעיל? מתי זה ייעלם לגמרי? ומתי לבצע בדיקות דם חוזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה במתן שתן כאב בפיןאלי02/12/2017
בן 53 מהיום צריבה מתן שתן .בריא בדרך כלל .
כאב חזק בקצה הפין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לבצע בדיקת שתן כללית ולהתקדם לפי התוצאות
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס - הדבקת בן הזוגמירב02/12/2017
שלום. נדבקתי בטריכומונס. גילי - 44. שאלותי:
1. מדוע אחרי 6 חודשים ממתן האנטיביוטיקה, הדלקת שוב מתפרצת? האם הנגיף רדום בגוף ומתפרץ בכל פעם מחדש?
2. כאשר אין דלקת, האם זה בכל זאת ידביק את בן הזוג?
3. במקרה תיאורטי, אם אכווה במים רותחים באיברי המין והרקמות ימותו, האם נגיף הטריכומונס ימות ביחד עם העור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונאס הוא אינו נגיף אלא טפיל. הוא אינו במצב רדום אבל יתכן שהוא קיים ללא תסמינים ובשלב מסוים מופיעים תסמינים. אפשר להדביק את בן הזוג גם כאשר אין לך תסמינים. כוויה לא תעזור בטיפול אלא רק תחמיר את המצב. צריך טיפול במטרונידאזול
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת הידבקות במתן רימינגיאיר30/11/2017
שלום,
ביצעתי רימינג במשך כדקה עם בחורה 'עובדת'.
לא היו לה פצעים לפי מה שראיתי, למרות שהיה קצת חשוך. אבל לי יש פצע קצת בחיך.
מה הסיכויים להידבקות במחלת מין? איידס? עגבת? הרפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש ל HIV, יש סיכוי תיאורטי לעגבת והרפס
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום ממקור לא ידועעידן30/11/2017
שלום.
אני מטייל כבר כמה חודשים ולא קיימתי יחסי מין וכרגע אני באירופה לעוד מספר חודשים.
לפני חודש הבחנתי במין בועות קטנטנות על האיבר, יכול להיות מתקופה בה שהיתי במקום עם לחות גבוהה 24 שעות במשך מספר שבועות.
יש השערה מה זה יכול להיות? איך זה הגיע?
אני שוקל לקחת טיפול של כלמידיה ליתר ביטחון, כי הבועות מתפרשות, אמנם לאט אבל מתקדמות לכיוון חור השופכה.
אין לי גירודים או כאבים במתן שתן ואני מרגיש די טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כמו מחלת עור (אולי תגובה אלרגית) שאינה קשורה למחלות מין. לא מתאים לקלמידיה
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה, תחושת צריבה בשתןדורון29/11/2017
שלום רב, לאחר בדיקת שתן למחלות מין נמצאה אצלי כלימדיה. קיבלתי טיפול אנטיביוטי של 4 כדורי אזניל,
הכדורים נלקחו לפני יומיים ועדיין מרגיש צריבה קשה ואף חמורה יותר ממקודם בשתן (ללא הפרשות).
האם בדרכ לוקח לאנטיביוטיקה כלכך הרבה זמן להשפיע? ייתכן שהטיפול אינו יעיל עבורי?
אשמח למענה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצריבה עלולה להימשך מספר ימים (עד שבוע) אחרי הטיפול גם אם הוא יעיל
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוק בזמן דיבור שפגע בעייןגל28/11/2017
היי, אם למישהו יצא רוק מהפה בזמן דיבור ותוך כדי זה הגיע לי לעיין טיפה. האם יש אפשרות להדבקות באיידס? גם אם היה לו דם בפה כתוצאה מטיפול שיניים שעשה והרוק כלל דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין עגבת - תוצאות בדיקה וטיפולאבי אברהם28/11/2017
שלום.. לפני כחודש בערך שמתי לב שיש לי מין כיב (פצע) על האיבר מין הלכתי לבדיקות כדי לשלול מחלות מין ואובחנתי כשבועיים לאחר מיכן כנשא HIV ושהפצע שיש לי על האיבר מין זה בעצם עגבת, עכשיו לגבי ה HIV אני כרגע נמצא בסדרת בדיקות כדי לדעת איזה טיפול לתת לי.... אבל לעגבת קיבלתי 2 זריקות בשריר (לטוסיק) פנצילין השאלה שלי היא כזאת... תוך כמה זמן העגבת נעלמת ויותר חשוב לי מתי הפצע אמור להעלם כי הוא נמצא אצלי כבר כמעט חודשש וגם אחרי הזריקות זה לא מראה שהוא מתכוון ללכת לאיזשהו מקום אשמח לתשובה מפורטת תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי לקח חודש בערך
TM01/12/2017שמע אני לא רופא וכאלה אבל הייתה לי עגבת פעם.
לקח לפצע להעלם לגמרי בערך חודש אחרי הזריקות.
אבל זה כנראה אינדיוידואלי ותלוי בהרבה גורמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום. ללא טיפול אנטיביוטי הפצע של העגבת מתרפא תוך כחודש חודשיים. אחרי טיפול אנטיביוטי הריפוי מהיר יותר - כשבועיים שלושה. שלושה חודשים לאחר הטיפול האנטיביוטי אפשר לבצע בדיקת דם חוזרת ל VDRL כדי לוודא שהטיפול היה יעיל
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות עם פרטנרית ומחלות מיןיואב27/11/2017
שלום רב
האם כאשר מבצעת אוננות לגבר(עושה ביד) הדבר יכול להדביק אותו במחלות מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה
ד``ר רונן הולנד27/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)