מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Ureaplasma Urealyticum - תופעות בזמן ישיבהבר19/12/2017
היי, רציתי לשאול האם Ureaplasma Urealyticum יכול לגרום לכאבים חזקים באיבר מין וגורם לאי נוחות בחלק האחורי של הגוף בזמן הישיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
ד``ר רונן הולנד21/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלי, יחסי מין, והשגת הריון עתידיאנונימית318/12/2017
אני בת 30+ לפני שנה ו-8 חודשים קיימתי יחסים לא מוגנים ונדבקתי בהרפס. מאז הוירוס לא פעיל ולא חזר שנית. יש לי בן זוג עימו עדיין לא הגעתי ליחסים מהחשש להדביק אותו.
אני יודעת שאני מחוייבת להשתמש בקונדום. השאלה, האם גם כאשר הוירוס אינו פעיל זה עדיין מחייב אותי לקיים עם קונדום? שאלה נוספת, מה קורה במצב בו אני ארצה להשיג הריון?
בן זוגי לא מודע למחלה שלי. חוששת לספר.
אני רוצה לציין בנוסף שאני מאובחנת באנדומטריוזיס קרוב ל-4 שנים.
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר יש התפרצות של פצעים, יש חשש להדבקה. אם הנגיף לא גורם להתפרצויות, אין חשש להדבקה ואין חשש לסכנה בזמן הריון ולידה
ד``ר רונן הולנד21/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
אנונימית22/12/2017אך האם עדיין אני מחוייבת באמצעי מניעה למרות שאין התפרצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין או זיהום?יפתח18/12/2017
לפני חודש וחצי מישהי עשתה לי מן אוראלי ומאז התפתחה לי אדמויות ונקודה מרכזית על האיבר.
היא טוענת שהיא נקייה ושזה כנראה ממישהי אחרת או בכלל זיהום.
אני עם המשפחה בחוץ לארץ לחודש וחצי הקרובים מה אני צריך לקנות? ומה זה נראה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן לפי התמונה, יכול להיות שזו רק דלקת מקומית בעור ללא קשר למחלות מין, אבל צריך לשלול עגבת וקונדילומה
ד``ר רונן הולנד21/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות מפיפי על איבר המיןרוני17/12/2017
סליחה אם זה נשמע מוזר, אבל אם בחורה עושה פיפי על איבר המין שלי, ניתן להידבק במחלות מין כלשהן? ניתן להידבק? ואם זה מיד לאחר קיום יחסי מין הסיכון עולה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להידבק בחידקי שופכה למשך קלמידיה וזיבה
ד``ר רונן הולנד21/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מהדבקות במחלת העגבתאיתן16/12/2017
שלום רב
לפני כחודש ביצעתי יחסי מין עם אישה בתשלום ומאז אני בחששות.
חשוב לציין שכל האקט כולל מין אוראלי היה מוכן.
לאחר שבועיים עשיתי בדיקת pcr והכל יצא תקין.
עם הבדיקה לעגבת אמרו לי להתין כחודש ואז לבצע ועכשיו אני אואה פצע על שיער הערווה.
האם זה נראה כמו עגבת או שזה סתם פצעון בלי קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה לשאלה
איתן16/12/2017נ.ב
הפצע מורגש וכואב כמו חצ'קון אם זה עוזר לאבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי לפי מה אתה רוצה לקבל אבחנה
ד``ר רונן הולנד16/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר רונן
איתן16/12/2017לפי התמונה ששלחתי ולפי מה שרשמתי,זה כל המידע שיש לי עד לבדיקה
מרגיש כמו פצעון קצת מציק עם כאב קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה לבנה גדולה מתחת לעור האיבר מין גבריאנונימי 3613/12/2017
שלום,
אתמול שמתי לב לבלוטה גדולה לבנה מתחת לעור שנוצרה במרכז איבר המין בחלק הסמוך יותר לכיפה.
שניסיתי טיפה לגעת יצא ראש קטן לבן כמו של חצ'קון ובלחיצה הוא יצא, אולם יש ממש כדור קטן מתחת לעור
לא קיימתי יחסי מין כבר מספר חודשים וגם כאשר קיימתי זה עם מישהי שאני יודע בוודאות שהיא בריאה
מה זה? יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור אבחנה סופית צריך בדיקת רופא, אבל כנראה מדובר בציסטה סבצאית, בלוטת חלב חסומה
ד``ר רונן הולנד16/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה- תסמינים לא נעלמו לאחר שימוש באזנילדניאל13/12/2017
שלום ד״ר,
לפני כחודש קיימתי מגע מיני לא מוגן, ולאחר כשבועיים התחלתי להרגיש צריבה במתן שתן ולזהות הפרשות.
עשיתי בדיקות שתן וכלמידיה יצא חיובי.
רופא המשפחה נתן לי טיפול חד פעמי שכלל זריקה + 4 כדורים.
עבר כשבוע מאז, ולמרות שיש קצת שינוי, התסמינים לא חלפו לחלוטין- הצריבה מעט התמתנה, וההפרשות הפכו לשקופות, למעט בבוקר שאז ההפרשה היא לבנה.
קיבלתי מרשם לדוקסילין (2 כדורים ביום/10 ימים).
האם הכיוון נכון? יש משהו נוסף/אחר שעליי לעשות?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה טיפול בדוקסילין אם התסמינים השתפרו ?
ד``ר רונן הולנד16/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
דניאל16/12/2017לכן אני מאוד מבולבל.
הרושם שקיבלתי מרופא המשפחה הוא שהתסמינים היו אמורים להיעלם לגמרי בטווח זמן של עד ימים סופרים לאחר הטיפול.
היום, 10 ימים לאחר קבלת הטיפול, ישנה הקלה משמעותית בתסמינים.
האם זה אומר שהכל עבר?
בצעתי בדיקות שתן שלשום וקיבלתי ליקוסיטיס שלילי (אם אומר משהו).
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
דניאל19/12/2017אורולוג שבדק אותי וראה שהתסמינים לא לגמרי נעלמו, המליץ לי לקחת אנטיביוטיקה קארין 500 (פעמיים ביום למשך שבועיים). האם היא אינה חזקה מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ניתן לחזור לפעילות מינית מלאה?אבי11/12/2017
שלום, לבת זוגתי זיהו קונדילומה, לפני שבועיים היא צרבה זאת בלייזר. רציתי לדעת מתי ניתן לחזור לפעילות מינית מלאה (אוראלית, וגינאלית וכו') ללא קונדום, ללא חשש מהדבקות, ומתי ניתן לחזור לפעילות מינית מלאה עם קונדום.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שהפצעים מהטיפול מתרפאים אפשר לחזור לפעילות מינית
ד``ר רונן הולנד16/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נראה כמו מחלת מין?יוסי11/12/2017
קיבלתי מין אוראלי ללא קונדום מבחורה, שהיה קצת אינטנסיבי. אזור הכיפה הפך אדמדם קצת + כתם אדמדם על גזע האיבר
האם נראה כמו מחלת מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתאים למחלת מין. לאבחנה סופית יש צורך בבדיקת רופא
ד``ר רונן הולנד16/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים חוזרים של כלמידיה לאחר אנטיביוטיקהאנונימית09/12/2017
גילו לי כלמידיה, קיבלתי טיפול של 7 ימים באנטיביוטיקה דוקסילין פעמיים ביום ויומיים אחר כך חזרו התסמינים
הרופא הביא לי אזניל 4 כדורים במנה אחת
לקחתי אותם ביום ראשון ובשישי חזרו לי הפרשות ןרודות עם ריח רע ודם
יכול להיות שעדיין לא עבר לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שיש זיהום מקביל עם חיידק אחר כמו זיבה או טריכומונאס שאינם רגישים לאזניל ודוקסילין
ד``ר רונן הולנד16/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני 3 המנות בחיסון HPV (חיסון Gardasil)דוד אלוני09/12/2017
שלום, אני בן 26 והתחלתי לקחת את חיסון ה HPV (חיסון Gardasil) במרפאה שלי, ואת המנה השנייה נתנו לי בקופת החולים לאחר 6 שבועות מהמנה הראשונה ולא כ8 שבועות מהראשונה כמו שכתוב שצריך בדף ההוראות שבתוך קופסת החיסון, האם זו בעיה מבחינת תהליך ההתחסנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר רונן הולנד16/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגלה אצלי חיידק בשם אוראופלזמהאסתר07/12/2017
שלום ..
שמי אסתר
1. נבדקתי לפני חודשיים בדיקת שתן לטיפולי פוריות , הרופאת המטפלת אמרה שהתגלה אצלי חיידק בשם אוראופלזמה , ונתנו לי כמובן טיפול אנטיביוטי דוקסלין , ונתנו לבעלי כי גם הוא נדבק , עשינו בדיקה חוזרת לפני שבוע ושנינו שוב נושאים את החידק הזה איך הוא יכול להיעלם ?
2. הייתי שמחה לדעת קצת פרטים על המחלה? כיצד נדבקים בה? סיכונים ? וכ"ו וכמובן דרכי טיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג של אוריאופלזמה ? אורליטיקום או פרבום ?
ד``ר רונן הולנד16/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס איזור מיקום הטפילמירב06/12/2017
רציתי לדעת האם אפשר לבצע בדיקות מסוימות (גם אם הם עולות כסף), כדי לאתר היכן נמצא בגופי טפיל הטריכומונס?
למשל כמו - לפרוסקופיה, צילום רחם, אולטרא סאונד וכדומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האיבחון הוא בעזרת בדיקת שתן ומשטח מצוואר הרחם.
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס - אנטיביוטיקה בפעם השניהמירב06/12/2017
נתנו לי כדורי פלג'יל 250 מ"ג, לקחת 3 פעמים ביום, כל פעם 2 כדורים.
באיזה יום אחד, בתחילת הטיפול, התפקשש לי יום אחד. לא לקחתי את כל הכדורים.
האם מותר לרופא לרשום לי שוב את האנטיביוטיקה הזו בהפרש של שבוע בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקחת טיפול חד פעמי של 2 גרם בבת אחת
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- UREA.UREALYTICUM detectedשלומי05/12/2017
שלום,
בבדיקת שתן התוצאה UREA.UREALYTICUM detected.
קיבלתי דוקסילין 100 עוד לפני קבלת התוצאות. האם זה מתאים או צריך עוד אנטיביוטיקה מסוג אחר?
זוגתי תתחיל גם את הטיפול. ממה להימנע בזמן הטיפול? רק מין או גם נשיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול מתאים לחיידק. אין הדבקה בנשיקות
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)