מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה ניתן לאחסן ממרח שקדיםדנה12/01/2018
שלום
במקום מוצל ויבש או במקרר?אם ומאחסנים במקרר המוצר עלול להיתקלקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
שושנה שרשבסקי14/01/2018ממרח שקדים טבעי מאחסנים במקום מוצל ויבש (בארון מצרכים) ולא במקרר (יתכן שבמקרר זה יתקשה, לא ניסיתי ,אבל לא ישנה את תכולת המינרלים וכו', )
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת משקה ממרח שקדיםדנה11/01/2018
שלום
אפשר לערבב כף של ממרח שקדים בתוך כוס מים רותחים לחכות שיתקרר ולשתות הערכים התזונתיים לא משתנים כך ? האם עשירים גם בברזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
שושנה שרשבסקי11/01/2018ממרח שקדים איכותי (ללא שום תוספות) עשיר בסידן, ברזל, סיבים, חלבון, את יכולה להשתמש בכל דרך שאת רוצה, אין שום בעיה.
למה לך להשתמש במים רותחים אם את רוצה לשתות קר, מתערבב יפה גם במים חמימים (או קרים).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאכלים מטוגנים וצואה נוזליתמייק10/01/2018
למה אחרי שאני אוכל מאכלים מטוגנים אז הצואה
נהיית נוזלית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מייק
שושנה שרשבסקי10/01/2018מזון מטוגן , מזון שמן מגבירים את תנועתיות המעי,
אצל אנשים רגישים זה עלול לגרות את מערכת העיכול ולגרום לשחרור נוזלים מהמעי ולאיבוד של מינרלים ומלחים .
התוצאה יציאות מימיות
מסקנה: לצמצם אכילת מזון מטוגן, מזון רווי שמן, להעדיף מזון מוקפץ במעט שמן או מים או מזון אפוי, אפשר לטגן על מחבת פסים כמעט ללא שמן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומציות בעגבניה ובעיות דםחיים09/01/2018
האם יש בעגבניה חומציות שיכולה ליצור בעיות בדם והאם כמות של 4 כפות של רסק עגבניות על כ10 תפוחי אדמה היא ריאלית מבחינת כמות החומציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חיים
שושנה שרשבסקי10/01/2018רצוי שהתפריט היומי יהיה יותר בסיסי מחומצי,
טוב לשלב עגבנייה לתפריט (ליקופן, ויטמיו C, מינרלים)
לגבי החומציות ,זה לא העגבנייה , אלא מה שאתה אוכל כל היום
יחד עם זאת יש אנשים שרגישים ל"לקטין"( חלבון ספציפי )שנמצא בעגבנייה, להם עגבנייה לא מומלצת
עגבנייה היא ממשפחת הסולניים, (עלול לגרום או להחריף דלקת פרקים, אצל אנשים רגישים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה-2
חיים11/01/2018וזה קשור לבעיות דם או חומציות בדם חוץ מהפרקים או מה שציינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים
שושנה שרשבסקי11/01/2018חומציות המזון אינה משפיעה על חומציות הדם (ב"ה) אלא על חומציות הקיבה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגורט פרוביוטי ותוסף פרוביוטיקהדני09/01/2018
האם יש טעם גם לקחת תוסףצ פרוביוטיקה וגם לאכול יוגורט פרוביוטי? אם אין טעם אז מה מהם עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דני
שושנה שרשבסקי09/01/2018אם אתה בריא, אוכל מזון מגוון, וטבעי, ירקות ופירות עשירים בסיבים (הם נחשבים לפרהביוטיקה, עוזרים לייצר חיידקים טובים באופן טבעי), ומתרחק ממזון מתועש, מעובד, סוכרים פשוטים...),
אז
יוגורט פרוביוטי איכותי, ירקות כבושים (ביתיים בלבד), וכן מזונות מותססים כמו טמפה או נאטו, יתנו לך מענה טוב לשמירה על הפלורה הטובה
אם קבלת אנטיביוטיקה בזמן האחרון, סובל מעיכול לקוי, בעיות עור, מערכת חיסון חלשה ועוד, רצוי לשקול לקחת תוסף פרוביוטי מתאים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל בחוץ במשך כל הלילהנויה06/01/2018
שלום רב,
יש לי שאלה אמא של חבר שלי מכינה אוכל מבושל אורז עוף דגים נגיד בערב ומשאירה את הסירים בחוץ כל הלילה.בבוקר היא מחממת את הסירים מביאה לרתיחה והם נשארים בחוץ בצהריים או בערב היא מחממת שוב ומגישה לבני הבית. אני יודעת שמסוכן להשאיר בחוץ אוכל מבושל כמעט 24 שעות אך היא טוענת שזה שטיות ולא קורה לאוכל כלום ושהיא מרתיחה אותו בבוקר.אשמח לתשובה האם זה בסדר להשאיר אוכל בחוץ ואם לא אז מה הסיבה מה קורה לאוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נויה
שושנה שרשבסקי06/01/2018לא, זה ממש לא נכון להשאיר אוכל בחוץ לכל הלילה.
זה גם לא נכון לחמם אותו שוב כולו בבוקר, ולא נכון להשאיר אותו שוב בחוץ עד הצהריים.
מזון, לאחר בישולו (נותנים לו להתקרר מעט, עד שעתיים!)), מכניסים אותו לקירור (רצוי בכלים שנסגרים היטב!)
בצהריים מחממים מה שצריך,
1.חיידקים מתחילים לשגשג מהר אם המזון אינו בקירור, ההרתחה לרוב לא הורס אותם!
2.מתחיל גם תהליך של חמצון (קלקול)
גם אם לא מרגישים עדיין שהמזון מקולקל, הוא כבר אינו ראוי לאכילה ועלול לגרום לקלקולי קיבה, כאבי בטן וכו'
הטענה ש"אני תמיד עושה ככה ולא קרה כלום" לא טענה טובה
חבל להפעיל את מערכות החיסון , נשמור עליה כדי שתפעל כשבאמת צריך! ,
בנוסף כל חימום הורס עוד ויטמינים!
נויה יקרה, רק להעביר את הדברים בחכמה...
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה של אוכל בחוץ
נויה08/01/2018קודם כל תודה רבה שענית לי והקדשת לי זמן.
דבר שני אני כל הזמן אומרת את זה לחבר שלי שזה לא בריא שאני ישנה אצלם בשישי אני אוכלת רק בערב שישי ובצהריים של שבת אני לא אוכלת עד הערב שאני הולכת הביתה או שהיא מכינה אוכל חדש. אני שבת האחרונה נשארתי רעבה רק לא לאכול אוכל שישב בחוץ 20 שעות.
אני מנסה להסביר לחבר שלי והוא מבין ואומר לאמא שלו אבל היא בשלה. איך אפשר להעביר לה את המסר כדי שהיא תבין כי שנים שהיא עושה את זה והאמת פעם לא הרגשתי טוב ואכלתי מהאוכל ואז היה לי קלקול קיבה, כי האורז היה מקולקל. בבקשה תתני לי עצה איך להעביר לה את זה כי חבר שלי מבין את זה ואין לו מה לעשות כי היא לא מקשיבה לו. אז עד שנעבור לגור ביחד הוא צריך לאכול אוכל שיושב בחוץ 16-24 שעות.
שוב תודה רבה על הזמן שאת מקדישה לקרוא ולענות לי.
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב נויה
שושנה שרשבסקי09/01/2018אשמח לענות לך בפרטי
( תקליקי על התמונה שלי למעלה, יפתח לך דף, תרשמי את המייל שלך במקום המיועד, תשלחי, )
אחזור אליך במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג של פרוביוטיקה לשלשוליםתמיר03/01/2018
אני רוצה לדעת אם פרוביוטיקה עם 25 מיליארד
חיידקים פרוביוטיים מחמש סוגים שונים יעזור במקרה
של שלשולים שמופיעים פתאום פעם בכמה
חודשים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמיר
שושנה שרשבסקי03/01/2018בזמן שלשול, יש לעבור לתזונה קלה לעיכול, ולהקפיד על שתייה מרובה, חליטות תה (קמומיל, נענע, שומר), מים , מרק, ירקות מבושלים, (ראה מה שכתבתי לדוד)
בפרוביוטיקה 25 מיליארד יש בדרך כלל את כל החיידקים הנחוצים לטיפול במערכת העיכול
פרוביוטיקה אינה מונעת שלשול, היא מאזנת את פלורת המעיים ולכן חשובה מאד ו גם למניעה וגם לטיפול ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונה שמסייעים לשלשוליםדוד03/01/2018
איזה תוספי תזונה/מאכלים יכולים לשמור
פעילות תקינה של מערכת העיכול ושלא יהיה שלשולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוד
שושנה שרשבסקי03/01/2018על מנת לשמור על מערכת עיכול תקינה, צריך לאכל התזונה מתאימה לך , להוציא מהתפריט מזונות שגורמים לך לנזק, מזונות שאתה רגיש להם, .
אם יש לך נטייה לשלשולים, הדבר דורש בדיקה, יש גורמים רבים לשלשול והטיפול בהתאם. תשאול מעמיק על הרגלי אכילה, שתייה, סביבה, מתח וכן סוג השלשול, תדירות, מלווה בכאבים יאפשר להמליץ לך על טיפול מניעתי ,וכן על טיפול בעת השלשול
בזמן השלשול , להקפיד על שתייה מרובה, מזון קל לעיכול, צנימים, קרקרים,מיצי פירות וירקות מסוננים, ירקות מבושלים, מרקים, להימנע ממזון קשה לעיכול.
אני לא ממליצה על תוספים דרך הפורום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקה מטפלים במערכת העיכולאדיר01/01/2018
זה נכון שככל שיש יותר חיידקים ידידותיים בפרוביוטיקה
ככה היא עוזרת לטפל במערכת העיכול ? איזה סוג
הכי מתאים למניעת שלשולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדיר
שושנה שרשבסקי01/01/2018חיידקים פרוביוטים הם חיידקים הנמצאים באופן טבעי במעי האדם לצד חיידקים מזיקים. חשוב לשמור על האיזון בינהם
אורח חיים מודרני, תזונה לקויה, חומרי הדברה, עישון, קרינה, מתח נפשי, תרופות רבות הם בין הגורמים לפגיעה באיזון של פלורת המעיים
פלורת מעיים מאוזנת חיונית לתהליכי עיכול נאותים (ספיגה, ייצור אנזימים וויטמינים, שמירה על מאזן החומציות ועוד)
עבור תעשיית התוספים מגדלים שני סוגי חיידקים עיקריים,
לקטובצילוס וביפידובקטריה, להם תתי סוגים רבים
בשתי הקבוצות יש חיידקים המאזנים את מערכת העיכול לצד חיידקים שעובדים יותר על מערכת הרבייה הנשית לדוגמה)
לעיכול, אציין את ל. אסידופילוס, ל.קסאי, ל. רמונוסוס, ב.לקטיס, ב.ביפידום
לשאלתך, כן, לטיפול במערכת העיכול, רצוי לבחור בתוסף עם חיידקים פעילים שיש בו לפחות עשרה זנים שונים בכמות של
עשרה מליארדים למניעה (לטיפול אפילו 25 מיליארד ויותר)
אם יש שלשולים כרוניים, חשוב לטפל בגורם, פרוביוטיקה תהיה חלק מהטיפול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשמור על מערכת העיכול?יונתן01/01/2018
איזה דברים צריך לעשות כדי לשמור על עיכול
תקין ? ( שלא יהיה גזים/שלשול וכו' )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יונתן
שושנה שרשבסקי01/01/2018על מנת לשמור על מערכת עיכול תקינה, חשוב לאכל בצורה מסודרת, ארוחות קטנות ובריאות, להימנע ממזונות שגורמים לך לאי נוחות, עדיף להימנע משתיית מים בזמן הארוחה.
במידה ואתה סובל מגזים, /עצירות/ שלשול/ אי נוחות בבטן, רצוי לבוא לייעוץ , חבל לסבול! צריך לדעת שגם מזונות שלכאורה בריאים מאד וטובים עלולים להיות מזיקים לאדם זה או אחר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה ירוק מונע שלשולים?שמואל01/01/2018
אני מעוניין לדעת אם תה נענע ירוק יכול לעזור
למנוע שלשולים ובחילות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שמואל
שושנה שרשבסקי01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות לפוסט שלי
שמואל01/01/2018
לא קיבלתי תשובה לפוסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמואל
שושנה שרשבסקי01/01/2018תה ירוק (camelia sinensis) בכותרת שלך אינו דומה לתה נענע ירוק (בגוף השאלה), אלו צמחים ממשפחות שונות! אענה לך לגבי הנענע .
נענע הוא צמח קרמינטיבי- ( בעל השפעה על מערכת העיכול),
לנענע סגולות רבות, חליטה של נענע מורידה נפיחות בבטן
וגזים , מרגיע בחילות והקאות.
על מנת לשמור על מערכת עיכול תקינה, להימנע מנפיחות, גזים, בחילות ושלשולים, צריך לאכל תזונה מתאימה, להימנע ממזונות שגורמים לך אי נוחות בבטן.
בריאות מערכת העיכול היא בסיס לבריאות בכלל!
בהחלט טוב ללוות את הארוחה בחליטה של נענע (יש כמה וכמה מינים), כאמור מרגיע כאבי בטן וקלקולי קיבה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית קפה בלי קפאיןשיר31/12/2017
אני רוצה להימנע כמה שיותר מקןפאין ע-ב תכיפות לשתן וגם בכללי. שאלתי היא לגהי נס קפה ללא קופאין . הבנתי שיש בעיה בתהליך הוצאת הקפאין. אשמח לדעת מה הבעיה?והאים יש בהם כימיקלים וכו ויש בעיה לשתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
שושנה שרשבסקי31/12/2017פעם השתמשו בחומר כימי להוצאת הקפאין, כבר לא עושים זאת.
לפחות רוב החברות המוכרות יש פטנט: מוציאים את הקפאין על ידי מים וCO2, ואין בעיה בריאותית.
על פי שני מחקרים חדשים שקבלתי השבוע- מחקרים בינלאומיים שנעשו על מאות אלפי בני אדם, מביאים את הסגולות הבריאותיות הרבות לשתיית קפה כאשר כותבים שהממצאים נמצאו גם לגבי קפה נטול קפאין, ולכן משערים שניתן לייחס את שההשפעה המיטיבה של הקפה על רכיבים אחרים המצויים בקפה ולא רק על הקפאין עצמו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי ותודה רבה אז אם ככה
שיר31/12/2017יכולה להיות רגועה?-:) בקפה נטול קפאין דל האג?(נס קפה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
שושנה שרשבסקי31/12/2017כן, את יכולה להיות רגועה
להאג גם קפה שחור נטול , לדעתי עדיף על נס (מעובד יותר)
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה עם שלשול ללא קשר לזיהוםיצחק31/12/2017
אני בלי מחלות מיוחדות עם יציאות תקינות בדר"כ אבל
לפני שבוע היה לי שלשול שלא קשור לזיהום/קלקול קיבה
והשלשול האחרון לפני זה היה בקיץ אני לפעמים הולך
לישון אחרי האוכל ושותה הרבה יחסית ורוצה לדעת
למה זה קורה ואיך מונעים את זה ? תה עם נענע
עוזר לשמור על מערכת עיכול תקינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יצחק
שושנה שרשבסקי31/12/2017שלשול יכול להיות מכל מיני גורמים
הגורם הנפוץ ביותר הוא נגיף (לשמור על היגיינה, לרחוץ ידיים...)
גורמים נוספים: רגישות למזון , פרזיטים, ממתיק דיאטטי, חיידק , תרופות
רצוי לאכל את הארוחה האחרונה כשלוש שעות לפני שאתה הולך לישון
תה עם נענע ,זה מצוין, גם תה בבונג (קמומיל), מעולה לבעיות עיכול, גם תה שומר (גם למניעה, גם טיפולי)
שלשול, פעם ב-... זה לא נורא, זה מנקה את המערכת!
מה שחשוב כשזה קורה, להקפיד על שתייה, לאכל במנות קטנות, עדיף ללא סיבים, אין צורך לקחת תרופות עוצרות ,רק מאריכות את הבעיה
(כמובן אם אתה במצב של איבוד נוזלים קשה, להגיע לטיפול רפואי ללא דיחוי)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי מומלץ לפני דיאטהדורית31/12/2017
החלטתי שלכבוד השנה החדשה אני מתחילה דיאטה! הבנתי שטוב לעשות ניקוי רעלים לפני שמשנים את התפריט, איזה ניקוי רעלים הוא המומלץ ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית
שושנה שרשבסקי31/12/2017המילה "דיאטה " אינה בלקסיקון שלי!
נגיד שיופי שהחלטת לעבור לתזונה בריאה עשירה במזונות טבעיים, ולהימנע ממזון מתועש מלא סוכר, מלח ושומנים רווים.
ניקוי רעלים הוא דבר טוב וחשוב לעשות ניקוי מדי פעם אבל אני לא יכולה להמליץ לך דרך הפורום בלי להכיר אותך, יש המון סוגי ניקוי
כאלו שאפשר לבד, כאלו שכדאי לעשות בצוותא, יש ניקוי הומאופתי, יש בעזרת צמחי מרפא, יש מונודיאט, יש צום מיצים, יש ניקוי כבד,יש ניקוי כליות...ועוד ועוד
ניקוי הומאופתי הוא נהדר,קל ליישום , ביחד עם מעבר לתזונה בריאה מותאמת אישית , מביא לתוצאות טובות.
אשמח להדריך אותך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת אומגה 3 מקפסולות ומתכות כבדות שנמצאים בדגיםארז28/12/2017
האם צריכת קפסולות אומגה 3 משמן דגים כוללת בתוכה גם צריכת כמות מסויימת של מתכות כבדות ? האם קפסלות אלו (ממותג מוכר*) בטוחות לשימוש בנשים הרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ארז
שושנה שרשבסקי28/12/2017אומגה 3 מדגים מחברות טובות אמורות להיות כמעט נקיות ממתכות. יש בעיה נוספת והיא ההתחמצנות המהירה של הקפסולות משמן דגים. חשוב לשמור אותן במקרר ולשים לב לתאריך התפוגה (לא יותר משנה מתאריך היצור!)
לגבי הריון: חשוב ביותר להוסיף אומגה 3, אך לתת רק אומגה המיועדת ספציפית להריון
באומגה רגיל יש כמות גדולה מדי של EPA, בהריון צריך יותר DHA
אפשרות נוספת, עדיפה בעני, היא אומגה 3 מאצות, נקי לחלוטין ממתכות, יחסית חדש בארץ.
גם ALA חשוב בהריון, זה אומגה מהצומח, וזה אפשר לקבל דרך התזונה: לאכל אגוזי מלך, זרעי צ'יה (לא זרעי פשתן!), שמן מרווה (לסלטים), ירקות ירוקים, אפשר להשתמש בשמן קנולה מכבישה קרה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)