פורום נכים, שיקום נכים - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסעדה מדהימה
    חן
    10/07/2008

שלום, רציתי להמליץ על מסעדה בנמל יפו בה אוכלים בחושך, המסעדה פועלת על ידי מלצרים עיוורים המלווים את אורחי המסעדה, אין טיפת אור וממש ניתן להזדהות עם העיוורים באי יכולת לראות, זה קצת יקרף אבל פשוט חוויה קולינרית ורגשית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסעדה מדהימה

הוספת תגובה

• מסעדת בלאק אאוט וקפה קפיש

רעות דלת פתוחה
    13/07/2008

http://www.nalagaat.org.il/base1.html

אכן מומלץ.
    צוות רעות דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת
    חסוי
    07/07/2008

ואגב, יש מצב שאני אשקיע ואשקיע ובסוף היא לא תרצה אותי..

לקביעת תור
    סגירה
    תוספת

הוספת תגובה

• זה תמיד נכון.

רעות דלת פתוחה
    08/07/2008

ויש מצב שהיא תשקיע ותשקיע ואתה בסוף לא תרצה אותה.
    האם משהו כזה כבר קרה?

עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חירשת וחמודה
    חסוי
    07/07/2008

היו לי היום ראיונות לאיזה ארגון והיו שם מלא בנות חמודות. בכל מקרה הייתה שם אחת ממש יפה ונראיתה לי ממש חמודה, ואיך שרציתי להתחיל איתה גיליתי שהיא חירשת. יופי... אין לי בעיה עם חירשים אבל זה ממש תקע את כל הקטע. היה לה מכשיר שמיעה אבל היא עדיין כבידת שמיעה ודיברה עם חברה שלה בשפת הסימנים. אני רוצה להתחיל איתה, אבל לא יכול (לא בגלל שאני מתבייש או משהו אלא בגלל שאין לי מושג איך לתקשר איתה) - יש עיצה?

לקביעת תור
    סגירה
    חירשת וחמודה

הוספת תגובה

• להתחיל עם בחורה בשפת סימנים

רעות דלת פתוחה
    08/07/2008

שלום לך,
    אתה מתאר בחורה שהיא כפי שציינת כבדת שמיעה, ומסתייעת במכשיר שמיעה.
    רוב הסיכויים שהיא קוראת שפתיים.
    אם תדבר אליה מול הפנים, כשהיא רואה את הפה שלך, ולא הכוונה לדבר לאט באופן מיוחד, אלא פשוט ורגיל - היא תצליח להבין בדיוק מה אתה אומר.
    וההיפך, יש סיכוי טוב שגם אתה תבין את הדיבור שלה למרות שהוא עשוי להיות פחות טוב משלך.

ותזכור, שהכי טוב, זה להגיד את האמת... משהו כמו:
    "אני רוצה להכיר אותך אבל לא יודע אם נצליח להבין אחד את השני. מה את אומרת?"

נסה ותראה...

אומרים שהאהבה היא שפה ללא מילים...

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירותי מין לנכים
    zvuvy
    04/07/2008

מכום ? כתובת ? אתר ?

לקביעת תור
    סגירה
    שירותי מין לנכים

הוספת תגובה

• שירותי ליווי לאנשים עם נכויות

רעות דלת פתוחה
    06/07/2008

שלום לך,
    במדינת ישראל אין הסדרה של שרותי מין בכלל, ושרותי מין לבעלי נכויות בפרט.
    זאת מכל מיני סיבות שהפורום הזה אינו מתיימר לענות עליהן.
    אם מדובר על טיפול בבעיות מיניות של אנשים עם נכויות, אז יש כתובת, כולל שרותי סרוגייט.
    בברכה,
    עומר פורת
    רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אוןרטל
    03/07/2008

האים ע"י זה שהיינו אני ובן זוגי עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר בתחתון יש מצב להריון??

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כניסה להריון

רעות דלת פתוחה
    04/07/2008

שלום אורטל,
    בשביל להכנס להריון צריך שזרע יגיע לביצית.
    אם הזרע לא יגיע לביצית, לא תוכלי להכנס להריון.
    הביצית נמצאת בתוך הנרתיק, ולכן אם לא חדר זרע לנרתיק אין סיכוי שאת בהריון.
    אם יש לך ספק, תוכלי לגשת לבית מרקחת (גם בשבת יש כאלה שפתוחים) ולקנות ערכה לזיהוי או לבדיקת הריון.
    בברכה,
    צוות רעות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות מינית
    רונית
    02/07/2008

שלום, בתי היא ילדה מיוחדת ועכשיו היא מתחילה את גיל ההתבגרות שלה, אני חוששת מאוד כשהיא נמצאת בחברת זרים וגם בחברת בני המסגרת הטיפולים אליה היא הולכת, היא לא משיבה ולכן איני יודעת אם היא מבינה את הטיפם וההסברים שאני נותנת לה. האם יש אנשים המתמחים בכך?

לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות מינית

הוספת תגובה

• תקשורת על מיניות עם מי שלא מדבר

רעות דלת פתוחה
    03/07/2008

שלום לך,
    יש אנשי מקצוע שיוכלו לסייע בנושא של תקשורת סביב נושאים מיניים עם מי שאינו יכול לדבר.
    תוכלי לפנות לרעות דלת פתוחה ונשמח לעזור.

בצוות גם פסיכולוגים שיקומיים המתץמחים בנושא וכן אפשרות להעזר בקלינאית תקשורת.

בברכה,
    עומר פורת
    פסיכולוג ומנהל רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה?
    חסוי
    29/06/2008

בת 14: רציתי לדעת מה זה נקרא לאונן?

לקביעת תור
    סגירה
    מה זה?

הוספת תגובה

• אוננות

רעות דלת פתוחה
    03/07/2008

שלום חסוי,

אוננות היא דרך שבה אנשים בגילאים שונים מבצעים מגע מיני עם עצמם ללא מעורבות של אדם אחר.

האם יש משהו נוסף שמעניין?
    תוכלי לקרוא על כך באתרים העוסקים בבריאות מינית.

למשל, באתר של דלת פתוחה:
    www.opendoor.org.il

בברכה,
    עומר פורת
    פסיכולוג ומנהל רעות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.^

חסוי
    03/07/2008

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    תמי
    29/06/2008

שלום רב, אני מחפשת מישהו חזק לליווי לטיול לתאילנד. אני מעוניינת רק בישראלי - לא תאילנדי. אתם יודעים היכן אני יכולה לבדוק על זה ? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• למה את מתכוונת?

רעות דלת פתוחה
    03/07/2008

אם את בעלת נכות, האם מדובר על עוזר שיסע איתך כמלווה?

נשמח לעזור. תוכלי גם לפנות אלינו למשרד של דלת פתוחה,. עוד אפשרות - בפורום של נגישות ישראל.

טיול נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    טינה
    25/06/2008

שלום לכם, יש לי רגל קצרה. היכרתי לפני כחודש בחור נאה מאוד במראה ולא נכה, אבל לדעתי הוא לא מספיק אינטיליגנט עבורי. אני בהתלבטות קשה האם כדאי לי להתפשר על האינטיליגנציה שלו ולהיות איתו. דווקא נחמד לנו ביחד. שאלתי היא : האם אינטיליגנציה היא דבר שאפשר ומותר להתפשר עליו בקשר???!!! תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לטינה על בינה וקשר

רעות דלת פתוחה
    26/06/2008

לטינה שלום,
    מהו אותו דבר שאת מגדירה אינטליגנציה?
    האם יכולת מתימטית?
    האם הבנת שפות זרות?
    האם רגישות לאחרים?
    אמביציה?
    כישורים אומנותיים?

האם הוא זהה בכל התחומים?
    מהם התחומים עליהם את לא רוצה להתפשר? האם את מכניסה את כולם תחת אותו גג של אינטליגנציה?

חורמ למחשבה...
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רינה
    22/06/2008

שלום רב,
    יש לי חרדות חברתיות קשות. עם זאת אני מסוגלת לצאת עם בחור לדייטים ראשונים וגם להרשים אותו. הפחד שלי מגיע שהקשר מתחיל להיות רציני - אז אני מפחדת שהוא יגלה את הקושי העצום שלי בחברה - ויגלה שאני עם מחשבות אובססיביות חמורות לגבי המראה שלי, הדימוי העצמי ועוד.

מה לעשות במקרה כזה - לספר לבחורים את זה בהתחלה. לא לספר ולוותר על זוגיות לכל החיים (זו אופציה רלוונטית לגביי מאוד)
    מה לעשות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• החבאת מחשבות

רעות דלת פתוחה
    22/06/2008

רינה שלום.

יש שמחביאים סודות. למשל סוד על מחלה משפחתית. סוד על אסון שקרה.
    יש מי שמחביא את עברו.
    החבאת הסוד מאפשרת לנו להיות קרובים, פשוט כי אנחנו בטוחים שגילוי הסוד ירחיק אותנו מכולם, מייד כשהוא ייצא החוצה.

סודות הם חברים שקשה להסתדר איתם. הם כל הזמן מבקשים שנחביא אותם, אבל הם גדלים והולכים, ויותר ויותר קשים להסתרה.

עד מתי יהיה לך כוח?
    לא נמאס?
    לא התעייפת?
    אם עדיין לא התעייפת, תוכלי להמשיך ולהסתיר, ולהיות כאילו ביחד, כאילו קרובה עד לפרידה הבאה.
    וחברייך יהיו הסודות.

אם כן התעייפת (ואני מתפלל עבורך שכן), תוכלי סוף סוף אולי רגע אחד, רק לנוח, ולחשוב, איזה עוד אפשרויות יש חוץ מלהסתיר.

מקווה שהדברים גלויים וברורים,
    עומר,
    פסיכולוג ומנהל הדלתהפתוחה ברעות.

(הערה: * הפורום מיועד לבעלי נכויות גופניות וחושיות ושאלתך מתאימה יותר לפורום הפרעות חרדה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צליעה בולטת לעין
    ענת
    17/06/2008

שלום, לאחרונה התחלתי לסבול מכאבים ברגל בעקבות מחלת הפרקים ממנה אני סובלת, אני נורא מתביישת מכך ומרכגישה מאוד חריגה. קשה לי להתחבר לכך שיום אחד מצבי יחמיר ואולי אף אאלץ להיות בכסא גלגלים ולכן אני מפחגדת מזוגיות ובכלל מאוד לא טוב לי עם עצמי, רציתי רק לשתף אתכם

לקביעת תור
    סגירה
    צליעה בולטת לעין

הוספת תגובה

• איך מתייחסים לשינויים גופניים

רעות דלת פתוחה
    19/06/2008

שלום ענת.
    אנחנו רגילים מינקות, מהילדות, שהגוף שלנו משתנה. אנו הופכים מתינוקות לילדים, מילדים לנערים ונערות, לגבר ואישה וכך הלאה.
    הגוף כל הזמן משתנה. גם לקראת הזקנה.
    אנשים שונים זה מזה ביכולת שלהם לקבל את השינויים, ולא כל שינוי דומה לאחר.
    את מתארת מצב של שינוי בהליכה, שלהרגשתך מושך אליך תשומת לב מהסביבה, ונותן לך להרגיש דחויה.
    כך שלמעשה, מה שמפריע לך הוא לא הצליעה אלא הרגשה של דחייה מהסובב אותך.
    המפליא בכל הסיפור הוא תמיד, שאותה תחושה בסיסית כנראה מקננת בכל אחד מאיתנו עוד מהעבר, וארועים כגון מחלה או פציעה "מוציאים את התחושה הבסיסית הזו לאור".
    לכן זה זמן עבורך לגעת, לא רק בצליעה שמפריעה, ומטרידה לגבי ההמשך, אלא:
    לבדוק עם עצמך, מתי התחלת לחשוש מכך שלא תהיי רצויה או אהובה.
    זו פציעה שאינה נראית כמו צליעה, אך למעשה משפיעה הרבה יותר על דרכינו בחיים מהליכה עצמה.
    כמו שכאב רגל מונע מאיתנו לנסות ולדרוך עליה, וכך אנחנו לא ממש יודעים מה רמת הכאב, ואם אנחנו יכולים בעצם לדרוך עליה או לא -
    פחד מכאב נפשי מונע מאיתנו לנסות ולהתקשר, מהחשש שניפגע וככה איננו יודעים אם נצליח או לא לאהוב ולהיות נאהבים.
    בברכה,
    עומר
    פסיכולוג ומנהל רעות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות ביצירת קשר זוגי
    שחר
    14/06/2008

שלום רב.
    אני בת 25,בעלת נכות מסוימת שאיננה נראית לעין אמנם אך כרוכה בהשלכות ובהתמודדות רבה.
    קראתי כאן רבות את הסיפורים והעצות הרגישות מצד אחד ו"המנערות" מצד שני שניתנו כאן אז החלטתי גם לנסות ..כמו שרשמתי אני בת 25 נראית די טוב בעלת מקצוע וגם תחביבים.אבל-אני לא מצליחה ליצור לעצמי קשר זוגי.זה ישמע די מזעזע אבל מעולם לא היה לי חבר לצערי.כולם בטוחים שאם אני יפה ,חכמה ומוכשרת בתחומי בטוח יש לי מלא מחזרים או מישהו ש"חטף אותי".אז זהו שלא,כלומר,הרבה בחורים מסובבים אחרי את הראש ברחוב ובכלל.לעיתים ,לא כל אחד מהם מצא חן בעיני,או שלפעמים מתחילים איתי צעירים מאוד ממני .אך יש גם כאלה שכן נחמדים או שגם מנסה דרך האינטרנט,ואז אני קצת נרתעת שיש מישהו שרוצה וגם אני רוצה להכיר.אולי בגלל הנכות,אולי כי לא רואים את הנכות ואז אני באמת נראית ""רגילה" " ואני כבר חוששת שאם נתחיל לצאת המיגבלה והשלכותיה יהיו גלויים ואולי זה לא יתאים לו...לא יודעת אם זה רק מהפחד מאכזבה או הרצון העז להתאהב ולהראות שגם לי מגיע.ברור שיש תכונות שהרבה פעמים לא קשורות לנכות כמו יופי,אסטתיקה או אופי שכולנו נשלול אחרים בגללם אז ככה זה גם עם הנכות אני יודעת אבל לא מצליחה להשתחרר מזה ואם כבר קבעתי דייט במקום ללכת ולהתרגש לקראת זה אני חושבת אם הוא ישים לב ומתי .
    אבל יש לי עוד בעיה:תמיד רציתי חבר ולהתאהב ולאהוב ,בהתחלת הדרך הייתי נערה סגורה וביישנית ואח,כ הנכות החמירה אז התחלתי לחשוש גם מזה,וכך שגם הזמן עבר ואני כבר בת 25 לללא כל ניסיון בקשרים בכלל ובמין בפרט זה עוד יותר מקשה בנוסף לשאר המעצורים שלי.הרי אני מנסה לצאת לדייטים לעיתים ואז אני נשאלת במהלך הפגישה כמה מערכות היו לי ו/או כמה זמן יצאתי הכי הרבה עם מישהו,ואני נחנקת...מה עליי לומר?הרי התשובה האמיתית לא הגיונית אם לא נורמלית,לא?זה לא באמת נורמלי לא לפתח קשר עד גיל כזה ,לא?זה סוג של חיסרון לפחות לדעתי ,ובגלל שיש לי עוד כמה חסרונות על ההתחלה אני חייבת לפחות בזה לא להיות כנה ממש אז אני ממציאה איזה רזומה משהו כמו קשר של 3 חודשים ,אני יודעת שמי שקורא בטח לא מבין למה אני עושה זאת אבל קשה לי לומר את האמת הכואבת ,אם יושב מולי מישהו שנדלק עליי ורוצה להכיר וכנ"ל עד שאני כבר אזרתי אומץ ונפגשתי איתו איך להרוס על ההתחלה?ובבקשה אל תרשמו שזה לא חיסרון כי אם אני אצא עם בחורים בסביבות הגיל שלי זה בחורים בעלי ניסיון,גם אם לא במערכות יחסים ארוכות אז לפחות בפן המיני וזה כל הזמן במחשבות שלי,הרי לא אצא עם מישהו בן 18 למרותש אולי שם הייתי מרגישה קצתיותר בנוח בתחום ששנינו מתנסים חדשים אבל אני לא רוצה סתם ללכת על גילאים כאלה בשביל "לתרגל" ,לא מרגיש לי נכון.אם אני טועה אול אאני לא יודעת אבל באמת בא לי להכיר מישהו ולעשות זאת עם אהבה ורגישות.אבל איך אסביר למישהו שמעולם לא היה לי מישהו??
    בקיצור,יש לי כמה בעיות ומעצורים שצברתי ואין לי מושג איך לעבור את המשוכות האלה .המיואשת.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ביצירת קשר זוגי

הוספת תגובה

• קשר זוגי ונכות סמויה

רעות דלת פתוחה
    15/06/2008

בזוגיות וגם ביעוץ, צריך שניים.
    אם בנתיים קשה ליצור יחד עם בן זוג,
    אולי תנסי ליצור יחד - לפחות עם איש מקצוע?

חומר למחשבה.
    עומר, פסיכולוג ומנהל הדלת.

5371003 -03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• re:

שחר
    15/06/2008

הייעוץ שלך היה ממש קצר,אני מסיקה שה"מקרה" שלי כבד..(?)...אבל אתה צודק,אבל אני בטיפול כבר שנה,זה אמנם עוזר אבל טיפול לוקח גם כמה שנים ובינתיים אני רוצה לנסות במקביל ליצור קשר ולא לחכות עד שאבין הכל, אני רוצה שדברים יקרו תוך כדי ולדבר על הקשיים,ואיכשהו בכל יש שינויים רק בתחום הזוגי זה נותר תקוע למרות שאני מכירה ומדברת איתה על זה ,אני מרגישה בנוח עם הפסיכולוגית אבל לא יודעת למה זה קורה כך אבל לא מצליח לי.
    האם זה מצריך טיפול ספציפי אצל מטפל בתחום המיני?ולמה אני פשוט לא מצליחה (האם זה קשור לחוויות ילדות /קשרים עם הורים וכו'?),והאם בכלל במצב בו הנני כעת האם זה נכון לצאת עם מישהו או להמתין עד שאסיים את התהליך הטיפולי?
    תודה רבה בכל מקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחר - על תפקיד המטופל בטיפול...

רעות דלת פתוחה
    16/06/2008

לשחר,
    קודם כל, ה"מקרה" שלך אינו "כבד" עלי, אלא מהווה את החלק העיקרי של עבודתנו כאן, כלומר, ליווי בתהליך ההסתגלות של אדם לנכות שלו.
    לצעירים עם נכות סמויה, הרבה פעמים קיימת השאלה מתי לחשוף את הסוד? מתי לשתף בו? החשש מדחייה ומפגיעה עם חשיפת הסוד הוא תמיד ממשי וקיים. מה שמבדיל צעירים ובני נוער, וגם מבוגרים, הוא מידת הנכונות שלהם להסתכן בדחייה. יש מי שמוכן להסתכן מאוד, ומנסה יותר. יש מי שלא מוכן וחושש להרגיש שוב ושוב את הפציעה הרגשית, ומעדיף לוותר.
    ניתן לעבוד על זה. בדיוק בשביל זה קיים טיפול פסיכולוגי.
    השאלות שאת מעלה:
    1. למה לא מצליח לך?
    2. האם זה קשור לילדות או להורים?
    3. האם את כעת בשלה לנסות ליצור קשר?

כל השאלות הללו במקומן. והן צריכות לעלות בטיפול.
    אם הן לא עולות בטיפול, זה אולי סימן לזה שאת מרגישה נוח. אולי יותר מדי נוח?
    לקיחת אחריות שלך על הנעשה בתהליך הטיפולי, היא המוקד.
    אם את מרגישה שהטיפול לא מקדם אותך בתחום הזה, העלאת הנושא עשויה מאוד לתרום. תוכלי אולי לברר ביחד עם הפסיכולוגית שלך, למה אין התקדמות בנושאים הללו?
    זהו חלק מתפקיד המטופל בטיפול.

ברעות דלת פתוחה, קיימת גם מסגרת לטיפול קבוצתי, בה נפגשים צעירים עם נכויות גלויות או סמויות, לשיח משותף על הדרכים בהן כל אחד או אחת בוחרת להתמודד עם הנכות ויצירת קשר.
    תוכלי ליצור עמנו קשר, רצוי, לאחר התייעצות עם הפסיכולוגית שלך כדי לבדוק את העיתוי, היתרונות והחסרונות שבכך.

אינני יודע את סוג הנכות שלך, והאם יש לה קשר להפרעות בתפקוד המיני, ולכן איני יודע אם את מתאימה גם לטיפול מיני. תוכלי לברר זאת עמנו, ובמידה וקיימים קשיים כאלה, תוכלי לקבל טיפול.
    בברכה,
    עומר.
    פסיכולוג ומרכז רעות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לשאלה על אוננות וזיכרון
    אנונימי
    10/06/2008

אין לי בעיה של זיכרון פשוט שמעתי שאוננות גורמת לבעיות בזיכרון לטווח קצר ורציתי לדעת אם יש איזשהו קשר בין שני הדברים.

הוספת תגובה

• אוננות ובעיות קוגניטיביות

רעות דלת פתוחה
    12/06/2008

כפי שצוין בספרות הרפואית אין תמיכה לקשר שבין קיום יחסי מין או אוננות ובין בעיות בזיכרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר
    טל
    04/06/2008

שלום, בתי סובלת משיעור יתר בפנים, אני חוששת להתחיל לטפל בה כיוון שהמסגרת שהיא נמצאת בה אינה מבקרת דברים מסוג זה, כמו מראה חיצוני וכו', אבל השאלה היא אם לא עדיף לטפל בה מבחינה אסתטית כמו כל ילדה מתבגרת

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• שיעור יתר בפנים - הבהרה

רעות דלת פתוחה
    04/06/2008

שלום לך,
    שיעור יתר בפנים בהחלט יכול להוות ליקוי קוסמטי המפריע לתפקוד יומיומי או יוצר מוגבלות.
    עם זאת, לא ממש הובנה שאלתך.
    אם תוכלי מעט לפרט את מהות הבעיה ואת שאלתך, מבלי לחשוף פרטים מזהים - אודה לך.
    לחילופין,
    צרי עמנו קשר בטלפון:

5371003 - 03

בברכה,
    עומר פורת,
    פסיכולוג ומרכז
    רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרכי התקשרות
    שחר
    01/06/2008

הי.במידה וברצוני להגיע לייעוץ מי מייעץ אצלכם,כמה פגישות ללא עלות ומה אח"כ?ומהם דרכי ההתקשרות?

לקביעת תור
    סגירה
    דרכי התקשרות

הוספת תגובה

• התקשרות עם רעות דלת פתוחה

רעות דלת פתוחה
    01/06/2008

אדוה שלום ותודה על פנייתך.
    רעות דלת פתוחה הוקמה על ידי גופים ציבוריים ללא מטרות רווח, ומעניקה את כל השירותים לפונה היחיד בדיסקרטיות מלאה וללא כל תשלום כספי.

את השירות מעניקים פסיכולוגים, עובדים סוציאלים, רופאים אשר המשותף לכולם הוא שהנם בעלי רקע בשיקום ועבודה עם צעירים בעלי נכויות או מחלות כרוניות, והכשרה בתחום של יצירת קשר, זוגיות ומיניות.

בדרך כלל ניתנים טיפולים באופן הבא:
    א. טיפול פרטני (פסיכולוגי, סוציאלי או טיפול מיני) עד 12 מפגשים. הארכת טיפול מעבר לכך הנה בהתאם להתקדמות המטופל.
    ב. טיפול קבוצתי חצי שנתי או שנתי.
    ג. הדרכת הורים עד 12 מפגשים והארכה בהתאם לצורך.

תוכלי לקרוא עוד באתרנו:

www.opendoor.org.il

(תחת הלוגו של רעות דלת פתוחה).

בברכה,
    עומר, פסיכולוג ומנהל השרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה