פורום נכים, שיקום נכים - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    כרמית
    22/10/2008

גילי: 21 הבעיה היא שלעיתים קרובות צורב לי מעל הנרתיק בזמן של החדירה. אין לי בעיה עם החדירה עצמה אלא החלק החיצוני העלייון. זה קורה באופן קבוע כבר 3 שנים והלכתי גם לסקסולוגית שלא הבינה את הבעיה. היא חשבה שיש לי בעיה עם השריר אבל הכאב הוא בכלל חיצוני ולא בנרתיק עצמו! כמו שריטה באיזור השופכה. ליפעמים זה גם כואב כמה שעות אחרי הסקס אפילו אם לא כאב תוך כדי. מה עושים עם בעייה כזאת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• צריבה בנרתיק

רעות דלת פתוחה
    23/10/2008

שלום לך,

יש צורך בבדיקת הפות אצל רופא/ת נשים
    בריאות טובה,

ד"ר דניאל הרדוף,
    רופא רעות דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש קשר עם בחורה
    יעל
    19/10/2008

אני מחפשת בחורה לאחייני שגר בחו"ל . הוא עם נכות קלה(קושי בהליכה ,הולך כשהוא נעזר במקל הליכה אחד)הוא בן 22 עובד במשרד להנהלת חשבונות .סימפטי שמח ומוקף חברים המבלים ביחד.

לקביעת תור
    סגירה
    מחפש קשר עם בחורה

הוספת תגובה

• חו"ל זה מקום גדול

רעות דלת פתוחה
    20/10/2008

כדי למצוא לו בת זוג, אולי יהיה טוב לציין באופן כללי את הארץ בה הוא חי, אלא אם כן הכוונה שלך למצוא לו מישהי בארץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להכיר

רמי
    04/12/2008

אנא צרי עימי קשר, בברכה, ע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעל

יעלה
    22/09/2009

אני מכירה בחורה,
    נכה מלידה על כיסא גלגלים.
    היא מקסימה,חכמה,מצחיקה.

אשמח לעזור לך לנסות להכיר ביניהם,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רועי
    19/10/2008

יש לי בעיה רצינית: אני בן 26 ואני לא מצליח ליצור קשר מיני או רומנטי כבר זמן רב. יש לציין שאני מתחיל עם בחורות באופן כמעט יומיומי בכל הזדמנות - מועדונים פאבים קניוניםואף פעם עד עכשיו לא ייצא לי מזה כלום, במקרה הכי טוב הגעתי לנשיקות ומזמוזים ואף פעם לא היה לי סקס... חשבתי אולי למישהו יש איזה רעיון איך יוצאים מהמעגל המתסכל הזה , ולא! אין לי כסף להוציא על טיפולים פסיכולוגים יקרים כי אני לא עובד כבר הרבה זמן וחי על חסכונות... בתודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מחפש קשר

רעות דלת פתוחה
    20/10/2008

לרועי שלום,
    המכתב שלך נוגע ללב ומאפשר לכל מי מאיתנו שחווה את המסע המייגע של מציאת בן זוג להזדהות איתך.
    לפעמים המסע הוא ארוך, מאוד ארוך.
    כמו לכל מסע, רועי, יש הכנות שאם מבצעים אותן לפני או פועלים על פיהן במסע -הדרך הופכת להיות נעימה יותר ופחות מתסכלת.

כשאתה כותב שאתה מתחיל עם בחורות באופן יומיומי ובכל הזדמנות - זה בוודאי אומר שהנושא מאוד מעסיק אותך ואתה מאוד מרוכז בלמצוא בת זוג.
    יכול להיות, שהבחורות שאתה מתחיל איתן מרגישות את הלהיטות שלך להתחבר אליהן ומפרשות את זה כאילו האושר שלך תלוי בבת זוג.
    חשוב על כך - כל אחד מאיתנו מחפש בת או בן זוג עמם נוכל להיות בטוב ביחד, אבל לא היינו רוצים בן או בת זוג שהאושר שלהם תלוי בנו, נכון?
    מה שאני מנסה לומר, זה שכל עוד אתה עסוק בעשייה רבה, קשה להבין מה בדיוק קשה לך.
    דרושה הסתכלות על הדרך בה אתה יוצר קשר, וניסיון להבין איך אתה מתייחס לאכזבות שלך כמו בעתיד - גם להצלחות שלך.
    לכן כן! יש מקום לשיחות עם פסיכולוג כאמצעי לבדיקת הדרך בה אתה יוצר קשר.
    אם אתה בן 13 - עד 35 ויש לך נכות גופנית או חושית תוכל לקבל את השרות הזה אצלנו ללא תשלום.

בברכה,
    עומר פורת, פסיכולוג ומנהל רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות מטרידות אודות סקס
    השואלת
    14/10/2008

הי,רציתי ממש להתייעץ:יש לי בעיה:יש לי כל מיני מחשבות מסוימות על מין ,אשר עוצרות אותי מלממש את אשר ברצוני.כלומר,אני מכירה ונמשכת לבחורים אבל כשזה מגיע ליחסי מין אינני יכולה כי יש לי את אותן מחשבות ,כגון.:איבר המין הוא איבר המשרת אותנו לעשיית צרכים ולכן מתקשר אצלי באופן מסוים כאיבר "מלוכלך" במידת מה,אז איך גם משתמשים בו לדבר כל כך נקי לפחות אמור להיות לדעתי כמו סקס?ואדרבא במין אוראלי??אני יודעת שהמחשבות האלה הן לא מדויקות ואפילו לא מאמינה בהם בכל ליבי,כי כולם מתקלחים וכאלה..אבל עדיין שתולה בי המחשבה הסתומה הזאת שזה לא נקי וזה מרתיע אותי כל פעם מחדש עד כדי חוסר מימוש והתנזרות. כמו כן ואולי אם או בלי קשר,גדלתי לתוך סביבה ,גם משפחה וגם חברות שכל הזמן שמעתי משפטים כמו כל הגברים חארות ,סקס זה בשביל להביא ילדים וכו',יגם בזה אני לא מאמינה בכל ליבי אבל זה תקוע לי בראש בלי רצוני ובבוא הצורך משתלט ועוצר אותי.יצא לי בעבר לצערי לשמוע את הוריי עושים מה שעושים ,ונכון שכל ההורים עושים את זה..ושזה טבעי וכל זה אבל זה עורר בי די...לא יודעת להגדיר בדיוק מה אבל זה הצליח גם ובנוסף למה שרשמתי קודם לעצור מלהתחיל ולהינות. האם יש לכם עיצה איך להיפטר מהמחשבות?ממה ששמעתי? אציין כי יש לי פסיכולוגית שעוזרת לי בעניני הנכות אבל כמה פעמים רציתי לפתוח את הנושא הזה ואינני מסוגלת,זה די מביך.האם בכל זאת להתגבר ולשתף אותה(למרות שאולי זה לא רק רגשי אלא גם קצת טכני ואולי זה מביך?),או שאני צריכה סקסולוגית ?(יש המלצה למישהי כזאת?) אנא עצתכם ,אני ממש מפסידה קשרים בגלל זה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות מטרידות אודות סקס

הוספת תגובה

• תפקידן של מחשבות

רעות דלת פתוחה
    15/10/2008

שלום לך אנונימית,
    את מתארת מצב של רצון אך חשש:
    הרצון הוא לחוות את עצמך כאדם מיני, כפי שנבראנו לעולם הזה.
    החשש הוא ממשהו שנקשר אצלך לליכלוך, לזוהמה, לחוויה שלילית - לדחייה.

את החיבור הזה, שאולי נוצר אצלך בגלל כל מיני סיבות אפשריות,
    שמין הוא משהו מלוכלך או מגעיל צריך לשחרר וליצור אליו גם חיבורים נוספים כגון:
    מין = תקשורת עם בן זוג
    מין = ביטוי לכבוד ולהערכה הדדית
    מין = הנאה
    מין =הזדמנות לחקירה עצמית והדדית
    ועוד..

באותה המידה, יכול להיות שבעבר נוצרו קישורים בזכרונך שהם פחות טובים. אולי את למדת שמין לא שווה את כל הדברים האלה אלה למדת דברים פחות נעימים שבאים איתו.

המחשבות חשובות -יש להן תפקיד להגן עלינו ולשמור עלינו מלהיות שוב במקום שפוגע בנו.

אחת הדרכים לבדוק איזה קשר בדיוק קיים אצלך הוא לפתוח - בזהירות את הנושא.
    אם את כבר נמצאת בטיפול פסיכולוגי, זו הזדמנות אולי לשאול את המטפלת שלך אם זה בסדר לפתוח את הנושא או לחילופין, לשתף אותה בכך שאת רוצה לדבר על כך אבל חוששת ולשמוע את דעתה.

ההרגשה שלך שעם הפסיכולוגית אסור לדבר על מין היא נורמאלית - הרבה מטופלים מרגישים כך וחבל. כי הפסיכולוגית שלך כבר מכירה אותך ותוכל אולי לעזור לך להבין את הנושאים הללו טוב יותר. שימי לב שגם עם הפסיכולוגית שלך, את קצת חוזרת על הדפוס של לשמור על הטיפול שלכן כמקום מקודש ונקי ואתן לא מדברות על הדברים ה"מלוכלכים". אין צורך לפנות לסקסולוגית. זוהי הזדמנות להוציא מן הטיפול שלך את המירב. אנחנו בכל מקרה כאן לשאלות נוספות.
    בהצלחה.
    עומר פורת,
    פסיכולוג ומנהל רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ירמי
    12/10/2008

בן 16, סובל מרגל קצרה מלידה, ויש לי בעיה - עומד לי איבר המין מאוד בקלות, וכשאני אומר בקלות אני מתכוון לזה. זה יכול להיות מאוד מביך המצבים מסויימים, כמו שאתם מתארים לעצמכם. איך אפשר להפסיק את זה ? ואל תציעו לי לנקות את הראש וכאלה כי אחרי שזה עומד לא יעזור לך לנקות את הראש.. מה אפשר לעשות עם זה ? בבקשה !!!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• זיקפה בגיל הנעורים

רעות דלת פתוחה
    13/10/2008

שלום לך,
    לרוב הבנים בגיל הנעורים יש זיקפה לעיתים קרובות.
    ככל שאדם עסוק יותר בדברים שמעניינים אותו כולל ספורט ופעילות גופנית יש לו פחות ארועים של זקפה.
    אם זה מפריע לך מאוד, אחד הפתרונות זה לאונן, ואז תהיה לך הפוגה זמנית מהזקפה.
    במידה ואתה מוטרד יותר אתה מוזמן לפנות אלינו ונשמח לתת לך ייעוץ.
    5371003 - 03 דלת פתוחה
    בברכה,
    ד"ר הרדוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש נכה לקשר רציני
    נדב
    05/10/2008

שלום, אני בן 25, על כיסא גלגלים, נאה ושרירי, מחפש בחורה נכה בגילי, אם יש פה כזו, תשאירי מייל ואני אשלח תמונות, מקווה...

לקביעת תור
    סגירה
    מחפש נכה לקשר רציני

הוספת תגובה

• בהצלחה לכל הפנויים - פנויות!

רעות דלת פתוחה
    07/10/2008

מי ייתן ותהא זו שנה של התחברות לעצמנו, אל אנשים חדשים.. ואל העולם הנפתח בפנינו.

צוות רעות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

עדי
    08/05/2009

אשמח להכירך
    אז צור קשר
    ונדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה אתרים הכי טובים יש
    חסוי
    21/09/2008

להכרויות עבור מוגבלים?

לקביעת תור
    סגירה
    איזה אתרים הכי טובים יש

הוספת תגובה

• הכרויות עבור אנשים עם נכויות

רעות דלת פתוחה
    07/10/2008

שלום לך,
    תוכל לנסות ב:
    www.lovedavka.co.il

http://www.pinali.co.il/about.asp

http://www.matnachim.co.il/ShowList_NoticeBoard.asp?Page=Acquaintance&GenderID=2

(www.matnachim.co.il)

http://www.kulanu4you.org/modify_recommender.php?matchmaker_id=1

בהצלחה לך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה
    אורטל
    16/09/2008

שלום לך, אים מקיימים יחסים עים קונדום, והוא לא כלכך חדש. זה מסוכן מבחינת הריון? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• אורטל היקרה

רעות דלת פתוחה
    18/09/2008

על קונדום ארוז אמור להיות תאריך תפוגה כמו שיש על חלב וגבינה.
    נסי לבדוק היטב את התאריך, ואם אינך בטוח עדיף לחכות לזמן מתאים יותר בו תוכלו להשתמש בקונדום שישמור עליכם.

כבר נאמר, החיפזון מן השטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דנה
    14/09/2008

שלום רב, אני בת 26 ורק לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין. הבחור שאני איתו, בן 31 וכל פעם שהוא גומר, בקושי יוצא נוזל זרע. השאלה שלי היא האם זה טבעי או שיכול לרמז על בעיות בפוריות או משהו אחר? אצל בחורים אחרים שהייתי איתם וגמרו לידי, היה הרבה יותר נוזל באופן משמעותי. האם זה נובע מהגיל? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פריון הגבר

רעות דלת פתוחה
    18/09/2008

שלום לך,
    עקרונית השאלה הזו צריכה להשאל בפורום פריון הגבר, אך ננסה רק לומר, שכמות אינה קשורה לאיכות הזרע.
    כיום מספיק תא זרע בודד תקין על מנת להפרות אישה, וזאת במקרים קיצוניים של בעיה בהפרייה.
    יכול להיות שהוא מאונן כאשר את לא נמצאת איתו וכאשר אתם נפגשים גופו לא הספיק לייצר יותר זרע.
    ויכול להיות שהוא פשוט מייצר פחות.
    מצד שני, גם מי שמייצר כמות יותר גדולה של זרע לא אומר בהכרח שהזרע שלו תקין.
    עד שלא תבדקו את עצמכם במרפאת פריון לא תדעו לבטח - אם הוא - או אם את - אכן פוריים.
    והאם יש מניעה גנטית או גורמי סיכון להבאת ילדים יחד.
    אם אתם רק בתחילת הקשר, כדאי היה אולי להניח לנושא לעת עתה. אבל אם הקשר הוא אינטימי ומתמשך, ואת סומכת עליו ורוצה בו, אולי תרצי למצוא את הזמן המתאים ולבקש ששניכם תבדקו במקום המתאים.
    בברכת בריאות טובה,
    צוות רעות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום
    ורד
    11/09/2008

האים ע"י קיום יחסים עים קונדום בלבד והגבר גומר בחוץ. זה בסדר מבחינת הריון?(לא צריך שימוש בפוסטינור) תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קונדום

הוספת תגובה

• קיום יחסים מוגנים

רעות דלת פתוחה
    18/09/2008

כאשר משתמשים בקונדום הגבר יכול לגמור בפנים, כל עוד אין קרע בקונדום ונוזל זרע לא נשפך החוצה.
    ניתן לבדוק את הקונדום לאחר השימוש בו ולראות שהוא שלם וללא חורים.
    בברכת מין בטוח ובריא,
    צוות רעות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון
    לינוי
    09/09/2008

שלום רב, קיימתי יחיסם עים קונדום והגבר גמר בחוץ. אח"כ הוא נגע באיבר מינו ואז באיבר מיני. האים זה מסוכן מבחינת הריון? תודה והאים בכלל זה בסדר עים קונדום בלבד?

לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• יחסי מין מוגנים

רעות דלת פתוחה
    10/09/2008

שלום לינוי,
    כדי להכנס להריון זרע צריך להגיע לביצית.
    ההפרייה מתרחשת באזור החצוצרות, וגם זה רק אם הביוץ היה בדיוק בסמוך לזמן בו קיימתם יחסי מין (טווח של יומיים).
    גם אם הוא החדיר אצבעות עם זרע לתוך הנרתיק אז יש סיכוי קלוש ביותר שתתקיים הפרייה.
    אם המגע היה חיצוני בלבד ללא החדרת אצבעות עם זרע אז אין שום סיכוי שאת בהריון.
    קונדום הוא הדבר הנכון, גם לצורך מניעת מחלות המועברות במגע מיני.
    טוב שאת שואלת ומתייעצת.

אם יש לך עדיין ספק, תוכלי לבדוק באמצעות בדיקת שתן רגילה אותה ניתן לקנות בבית מרקחת אם את בהריון ואף לקבלה בחינם ובאנונימיות במרכזים מסויימים.

להמשך אנו מציעים לך לפנות לאתר דלת פתוחה ולמצוא את הסניף הקרוב אליך.
    בטלפון:
    5101511 - 03

בברכה,
    צוות רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לזקן.
    גיא...
    08/09/2008

אני כיתה ט' ועדיין לא צמח לי שפם או או זקן. כאילו באיזה גיל בערך אמור לצאת לי זקן , או שפם? כי יש לי חברים שיצא להם כבר

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לזקן.

הוספת תגובה

• צמיחת זקן

רעות דלת פתוחה
    10/09/2008

שלום גיא,
    הדבר הנורמאלי בגיל ההתבגרות הוא שכל אחד מתפתח בקצב שונה.
    יש כאלה שגם בגיל 18 עדיין בקושי יצמיחו שפם או זקן.
    אז נשאר לך לחכות בסבלנות.\
    בברכה,
    צוות רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 21 ולא צומח לי זקן כלל

עמית
    14/06/2009

אני בן 21 ולא צומח לי זקן כלל, רק שפם ובקושי ואין לי בעיות התפתחות.
    גם שיער בחזה אין לי יש קצת באיזור הטבור אבל רק שם., ואני מזכיר אני בן 21

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא זקן

רעות דלת פתוחה
    19/06/2009

צמיחת שיער באיזור אברי המין ובבתי השחי אפייית להתפתחות בגיל ההתבגרות בהשפעת ההורמונים. השיעור ביתר חלקי הגוף - פנים, חזה, בטן, גב, גפיים - תלוי גם בתכונות אתם האדם נולד (תכונות גנטיות ובגזע אליו האדם שייך - למשל - לגזע הצהוב (מלוכסני העיניים - סינים, יפנים וכד') אין הרבה שערות גוף). במילים אחרות - אם ההתפתחות המינית תקינה להעדר שיער במקומות אחרים אין משמעות.
    בברכה
    ד"ר דניאל הרדוף, רעות-דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזמנים השתנו
    גלית
    07/09/2008

ברור לי שהיום בני נוער מקיימים יחסים מוקדם יחסית למה שהיה בזמן בגרותי. באיזה גיל אתם ממליצים לשבת ולשוחח על כל הנושא. אמצעי המניעה הכי חשובים לי לשמירה על בריאות ילדי כמובן. תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    הזמנים השתנו

הוספת תגובה

• שלום גלית.

רעות דלת פתוחה
    15/09/2008

שלום גלית,
    ראשית רוצה לברכך על היכולת להתמודד באומץ, ברגישות ובתבונה עם הנושא ולא "לברוח" ממנו כפי שלצערי קורה הרבה בקרב הורים שחוששים מלנהל שיחה בתחום זה עם ילדיהם.
    שיחה עם מבוגר חשובה ביותר עבור שני הצדדים. מעבר למסירת המידע של ההורה בתחום של יחסי מין, אמצעי מניעה, סיכונים וכו'
    כך מתאפשרת תקשורת פתוחה והבנה של המתבגר שיש מי שמקשיב לו, מכבד ומעריך אותו, שיש לו על מי להישען ולסמוך עליו וגם לפנות אליו במקרה של קושי או הסתבכות.

את צודקת באמירתך כי ה"זמנים השתנו", אם בעבר התחיל גיל ההתבגרות כשהילד או הילדה היו בערך בני 14 שנים, בדור הנוכחי גיל ההתבגרות מתחיל הרבה לפני כן.
    סימני הזיהוי נראים במספר תחומים : בתחום הגופני/פיזי , בתחום הרגשי ובתחום החברתי. אך לא תמיד אלו מתרחשים במקביל.
    יתכן כי ילד מפותח פיזית אך מבחינה רגשית עדיין לא בשל להתמודד עם הנושא ולהפך, ישנם ילדים שאינם מפותחים פיזית אך מתמודדים בגיל צעיר עם סוגיות בתחום.

את מכירה את ילדייך בצורה הטובה ביותר ותדעי לזהות את מידת בשלותם בנושא.
    תוכלי בשלב הראשון לרכוש לילדך ספר טוב בנושא ( כמו "המדריך הישראלי למתבגרים" שכתבו ד"ר עמוס בר וטלי רוזין. מדובר במספר ספרונים המחולקים עפ"י גילאים )
    ובהמשך לנהל שיחה פתוחה בנושא ובהתאם לבשלותו של ילדך.
    תמיד תוכלי לפנות אלינו להמשך יעוץ והכוונה.

שיהיה בהצלחה,
    חגית נבון- עו"ס דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חששות עקב חוסר ניסיון מיני בקשר
    מעיין
    30/08/2008

שלום..אני בת 25,בעלת נכותמסוימת .לקח לי הרבה שנים על מנת לטפל בעצמי וכיום אני יוצאת לדרך של ניסיון ליצירת קשרים זוגיים.יש לי קושי בכך,בין היתר עקב העובדה כי אני ללא ניסיון במערכות יחסים בכלל וניסיון מיני בפרט.שאלה שלי היא:כשאני יוצאת לדייט אם מישהו בשלב מסוים אם לפני הדייט או בפגישה הראשונה -שנייהאני נשאלת על ידי הבחור מתי המערכת האחרונה שלי...אני לא יודעת ממש מה לענות על זה...אני בטח לא יכולה ישר לספר לו שיש לי נכות וחויתי קושי ליצור...זה לא נשמע טוב שלמישהי בת 25 לא היה אף פעם...אז מה אומרים?ובקשר ליחסים:איך מתגברים על חששות ?אני כל פעם חוששת מהרגע שנצטרך להתקרב ולהתנשק למשל בתור התחלה ואיך ממשיכים...אני לא ממש יודעת מה ואיך עושים....איך מתגברים מבלי ל"הבריח "אותו? תודה...

הוספת תגובה

• מעיין יקרה,

רעות דלת פתוחה
    02/09/2008

את כנה ביכולת שלך להתנסות ביצירת קשרים.
    כנות היא הבסיס להבין איך את מרגישה באמת.
    המפגש קשה. את לא יודעת למה לצפות.
    יש חששות. פחד מדחייה, מאכזבה.
    כמו שאמרת – את בעיצומו של תהליך.

נראה כי את רוצה ומוכנה להעיז ולבדוק..

מדברייך עולה כי את מגיעה למפגשים אלו, מתוך הנחה מוקדמת שבחורה בגיל 25
    "חייבת" להיות מנוסה מבחינה מינית וכי חוסר ניסיון עלול "להבריח" את בן הזוג.
    דווקא ההפך לעיתים הוא הנכון. הרבה גברים צעירים מעדיפים נשים שאין להן ניסיון רב, ורואים בבתוליות שלהן סמל למשיכה רבה יותר.
    יש גברים שמצפים באותה מידה, שבנות הזוג שלהן יהיו מנוסות במיניות, ובתולות באותה נשימה. זהו המוסר הכפול כלפי נשים.
    כדי לצאת מהפלונטר הזה, תזכרי, שאת תמיד הכי הכי חשובה.
    הרגשות שלך, הרצונות שלך, הן שמקבלים את המקום הראשון.
    אם בן הזוג רוצה או מאמין שאת צריכה להיות מנוסה, זו זכותו. אבל זו לא חובתך למלא את הציפיות שלו.
    במפגש בינכם, אלה בדיוק הנושאים עליהם כדאי לדבר -
    על מה אתה רוצה או מה את מצפה שאנחנו נעשה או נחווה ביחד בהתחלה?
    על מה אני רוצה או מצפה שנחווה ביחד?
    ולדבר על הפערים בינכם.
    אם שניכם מוצאים נקודת אמצע -אפשר להמשיך הלאה.
    אבל אם הוא מעוניין בדברים שאת לא מוכנה אליהם - כנראה שאתם כעת לא תוכלו ממש להסתדר יחד.
    רק תזכרי - את כל התשובות האלה - לא תוכלי לקבל אם לא תתנסי במפגשים, אם לא תשאלי, אם לא תתני לעצמך הזדמנות לבדוק מיהו בן הזוג - והאם הוא טוב עבורך כעת?

הדרך שאת עושה היא הנכונה, ובאמצעותה תוכלי לרכוש ניסיון וכלים בדרך לזוגיות איתה יהיה לך טוב. וכל השאר יגיע..

שיהיה בהצלחה,
    חגית נבון - עו"ס
    דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רבקה
    27/08/2008

יש לי שאלה. אני אשמח לקבל תשובה אחת וסופית לגבי מהם הימים הבטוחים שבהם לא נכנסים להריון, מתי הם מתרחשים, מהי הסבירות להיכנס להיריון במהלכם ובמהלך הימים האחרים בחודש. כל הזמן אומרים לי דברים סותרים ואני לא סגוורה על התשובה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מצ"ב תשובה מתוך אתר דלת פתוחה:

רעות דלת פתוחה
    01/09/2008

הווסת מופיעה במצב נורמלי כל 28 יום, אך כמובן שכל גוף של אישה מתנהג קצת אחרת, כך שבין 21-40 יום זה גם נורמלי. בערך ביום ה - 12 (אצל כל אחת זה קצת שונה) מתקיים ביוץ, הזמן בו ניתן להרות והוא נמשך כ - 5 ימים (שוב שונה אצל כל אישה), כמובן שלאור השונות הזו, והעובדה כי הגוף שלנו אינה מכונה מדוייקת, אין לסמוך על ימים בטוחים, כאשר רוצים להמנע מהריון, במיוחד בתקופת ההתפתחות המינית.
    אני מציעה לך להגיע לייעוץ לכל אחד ממרכזי 'דלת פתוחה' הקרובים למקום מגורייך, אם תרצי לקבל מידע, ייעוץ והסבר מפורט יותר.

טל' 03-5101511

בהצלחה
    צוות רעות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה