פורום נכים, שיקום נכים - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים ללא גבולות
    אולגה
    27/05/2009

ברצוני להזמין אותכם לאתר "חיים ללא גבולות", האתר הוא לדוברי רוסית, מיועד לאוכלוסיית אנשים עם מוגבלויות. ידוע לי שאין הרבה אתרים לדוברי רוסית בנושא זה בארץ. אשמח גם אם תעבירו את המסר לאנשים שאתם מכירים והם דוברי רוסית. תודה מראש.

במידה ויש מעוניינים תכתבו לי לאימייל ואני אשלח לכם הזמנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים ללא גבולות

הוספת תגובה

• תודה אולגה

רעות דלת פתוחה
    31/05/2009

האם יש כתובת לאתר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מצליחה לרשום את הקישור לאתר

אולגה
    01/06/2009

אני לא מצליחה לרשום את הקישור לאתר כאן, הפורום חוסם אותי... איך אני יכולה לעשות זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה לנפגעי חוט שידרה
    דנה
    06/05/2009

שלום,

בן 36 לפני 4 שנים נפגעת בת"ד בע"ש צוואר ע"י מנגון צליפת שוט עם נזק בחוט בחוליות C3 -C5 .
    DISKACTOMY C3-C5 עם קיבוע.
    פגיעה לא שלמה- מתהלך באמצעות קביים צד ימין בגוף חלש באופן קיצוני.

ספסטיטת רצחנית בכל הגוף בעיקר באזור השלפוחית מטופלת בכדורים. שולט בסוגרים עם תחושה מלאה בכל הגוף. בעיית זיקפה מטופלת בכדורים.

חשק מיני ירוד ביותר- ולא זה לא בגלל הבט נפשי גם שהאשה היפה ביותר נשכבת עליי עירומה זה פשוט לא עושה לי את זה כנ"ל סרט פורנו לא מזיז לי.אני מרגיש שכל מנגנון החשק במוות קליני . לפני התאונה הייתי עם חשק תמידי הייתי רואה סרטי פורנו ורק תנוועת איבר המין שלי בתחתון בתהליך ההזדקרות שלו היה גורם לי לגמור.אציין שמין אוראלי מדליק אותי לשניות ספורות.

מה הבעיה הקשה? אני לא מצליח להגיע לאורגזמה, אני לא מתחיל בעצם את המהלך שיוביל לזה.

ניסיתי הכל- נשים יפות הכל- זה לא עובד.

אני פשוט רוצה לדעת אם יש בדיקה רפואית שאני יכול לעשות ולקבל חותמת אם הנושא סגור ולהפסיק להתעסק איתו.
    אגב- בדיקה הורמונלית תקינה.

אני לא מחפש להינות ממין בדרכים אחרות זה לא קונה אותי- הנאה = פורקן כל השאר קיצורי דרך.

אודה לתחוות דעתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה לנפגעי חוט שידרה

הוספת תגובה

• מיניות ופגיעת חוט שדרה

רעות דלת פתוחה
    07/05/2009

תודה על פנייתך!

ניתן לבדוק אם חשק מיני ירוד בשל מקור גופני או נפשי ע"י בדיקת דם פשוטה. עשית אותה והיא תקינה. עצם העובדה שהאשה היפה ביותר נשכבת עליך עירומה לא עושה לך את זה אינו קריטריון. תאונה ופגיעה גופנית בהחלט עשויים לפגום בחשק המיני במנגנון נפשי.

קושי להגיע לאורגזמה כתוצאה מפגיעת חוט שדרה נפוץ מאוד. ניתן להדגים את הפגיעה העצבית שגורמת לכך. יש אפשרויות לשפר, כגון, שימוש בויברטור ייעודי (PVS ) אשר גורם לרפלקס השפיכה.

בכל מקרה, כפי שרמזת - אין קיצורי דרך.

כדאי שתיגש למרפאת שיקום מיני שלחברי צוותה ניסיון בעבודה עם נפגעי חוט שדרה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצה
    יעל
    10/04/2009

הייתי מבקשת לדעת אם מתוכננת להיפתח קבוצת היכרות לבעלי מוגבלויות

לקביעת תור
    סגירה
    קבוצה

הוספת תגובה

• קבוצת יחסים

רעות דלת פתוחה
    19/04/2009

יעל שלום,
    תוכלי ליצור עמנו קשר בטלפון וניתן לך פרטים נוספים.
    בברכה,\
    צוות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל בת כמה את?

שימי סוויסה
    26/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף - שאלה לדלת פתוחה
    עדי
    28/03/2009

היי

אני בת 28 ועדין בתולה.
    שאלתי היא: את המחזור האחרון שלי בתאריך ה - 4.3.09 ולאחר מכן קיבלתי שוב לאחר 21 יום ,כאשר הופיעו טיפטופים של דם ולא היה שטף רציני כמו תמיד.
    (המחזור הקדים לי בשבוע - מה שלא אופיני בדרך כלל).
    האים זו תופעה מוכרת?
    האים רצוי ליבדוק את זה, או שאין מה לידאוג?

בתודה מראש
    עדי.

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף - שאלה לדלת פתוחה

הוספת תגובה

• הרבה תודה לכם- עדי

עדי
    29/03/2009

שאלה נוספת
    האים התשובה לשאלתי תישלח לכתובת האימייל האישית שלי, או שעלי להיכנס לאתר וליבדוק זאת?
    נ.ב
    זאת לאחר שפעלתי לפי ההוראות שלכם וכתבתי את השאלה שלי תחת הלינק של "שאלה אישית" באתר.
    בתודה מראש
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניין להכיר
    גיא יובל
    21/03/2009

שלום רב אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון, אשמח אם תקראו את מה שיש לי לומר ותנסו לעזור. אני בחור כבן 37, מתגורר בקריות, אקדמאי בהשכלתי, עובד כשכיר במקום עבודה מסודר וטוב, ובקיצור הכל טוב. האמנם? אני בחור רווק , זה כשלעצמו לא נורא, יש כמוני הרבה, אבל בשנים האחרונות אני חסר בטחון לחלוטין בכל מה שקשור ליצירת קשר, ואני רוצה ליצור קשר ויכול בהחלט להיות חבר ובן זוג טוב. אף פעם לא הייתי מהאנשים הפתוחים ביותר, תמיד התמודדתי עם ביישנות וחוסר בטחון ואולם ב 5-6 שנים האחרונות זה הפך קשה יותר. יש לי בעית דיבור קלה ובעיית ראייה שמטופלת על ידי עדשות מגע קשות אך יוצרות תחושת אי נוחות ולחץ מיותר בעיקר כאשר אני באינטרקציה עם אנשים אחרים כולל במפגשים לצורך הכרות רומנטית. אני מרגיש שזה המקור לבעייה אבל היום אני פשוט במצב של חוסר בטחון טוטלי, כלומר אבדתי את האמון בעצמי, רציונלית אני יודע שללא הצדקה. אני מרגיש תקוע, מעוניין בעיקר לדבר עם אנשים שמזדהים, או שיכלים לחזק. תודה רבה גיא יובל

לקביעת תור
    סגירה
    מעוניין להכיר

הוספת תגובה

• שלום גיא,

רעות דלת פתוחה
    23/03/2009

אנו שמחים על פנייתך אלינו. עצם הפניה מעידה על אומץ רב ורצון להעיז ולהתמודד עם הבעיה, זהו שלב חשוב בדרך למציאת פתרונות אפשריים.
    בפנייתך העלית את הקושי באינטראקציה עם אנשים, בעיקר לצורך הכרות זוגית. קושי אשר לדעתך נובע ממצב של ביטחון עצמי נמוך, חוסר אמון עצמי וביישנות שקשור בחלקן למגבלות שלך.

את הסוגיות הללו יש צורך להבין ולבדוק קודם כל מול עצמך, עוד לפני שלב האינטראקציה מול האחר. יתכן ותכונות אלו אינן קשורות כלל במגבלה שלך ויתכן שכן!? אתה חוזר ומתאר בפנייתך כי ב 5 – 6 שנים האחרונות הביטחון העצמי שלך פחת . חשוב להבין מה היה קודם? מדוע המצב השתנה? האם הקושי בדיבור ובראיה אלו מגבלות שהחלו רק בשנים האחרונות או שהיו קיימות גם קודם? מה מקור הקושי בדיבור? ומה מוביל אותך לחוש תקוע? למעשה, אין פתרונות מידיים ועל מנת שבאמת יחול שינוי יש צורך בתהליך בדיקה עצמית.

כבר עשית דרך ארוכה בכך שאזרת כוח, וכתבת את הדברים כאן בפורום.
    שיתפת במקום בו אתה נמצא, וברגשות ובמחשבות שלך.
    הדרך להתחיל ולטפל בבעיות שלנו מתחילה בדיוק ממה שעשית כאן. מהצעד הקטן הזה. מהדברים שכתבת וששיתפת. אנו מאמינים שמי שרוצה, משיג שינוי בחייו, גם אם השינוי הוא איתי ומלווה בהתלבטויות, חששות ופחדים.

אם תחליט שתרצה להמשיך ולכתוב אלינו למייל, או לדבר על כך בטלפון,
    תדע שאנחנו כאן, לשמוע אותך, להבין את המקום שלך, ולהיות עבורך שותפים במסע שלך.
    במסגרת השירות שלנו אנו מטפלים בדיוק בנושאים המעסיקים אותך, הקשורים בזוגיות ויצירת קשר לצד ההתמודדות עם נכות/מגבלה.
    על מנת שנוכל לסייע לך בדרך המקצועית ביותר ולחשוב ביחד איתך על התהליך והדרך יש צורך להעמיק את ההכרות איתך.
    נשמח שתיצור עמנו קשר לטל' : 03-5371003

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות
    יונתן
    18/03/2009

אני בגיל ההתבגרות (13) ויש לי בעיה:אני חושב שזה מוזר, אבל אני לא יודע אם לאונן תוך כדי שימוש בסבון זה נורמלי. חוץ מזה, אחרי האוננות, יוצא מאיבר המין שלי שפיך, ומשום מה הוא לא יוצא בשפריץ חזק, אלא הוא יותר "עף" למרחק של 5 סנטימטרים ונוחת, ואני רוצה לדעת איך להגדיל את ההשפרצה, ושהשפיך לא יהיה שקוף, אלא לבן, כי שלי שקפקף. אני חייב עזרה!!

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• אוננות

רעות דלת פתוחה
    19/03/2009

שלום לך!
    השימוש בסבון או בכל תכשיר אחר המביא לתחושה חלקה בזמן אוננות הוא נורמלי לחלוטין. ההחלקה של אבר המין בעזרת הסבון נותנת תחושה היותר דומה לתחושה ביחסי מין, כי ביחסי מין הנרתיק של הבחורה רטוב וחלק.
    נוזל הזרע היוצר בזמן פעילות מינית (אוננות או יחסי מין) אינו צריך לעוף רחוק. אם נפלט נוזל זרע זה אומר שהמערכת פועלת בסדר. הצבע היותר לב ן של נוזל הזרע מופיע יותר מאוחר בתהליך ההתבגרות, כך שגם כאן אינך זקוק לעזרה, אלא רק עידוד שהכל נורמלי ובסדר אצלך.
    בברכה
    ד"ר דניאל הרדוף
    רעות-דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו רוחב סטנדרטי של כיסא גלגלים?
    שלומית
    14/03/2009

מה צריך להיות רוחב של דלת שירותים כדי שכיסא גלגלים סטנדרטי יוכל להיכנס? החלפנו דלת בשירותים, וקיבלנו דלת ברוחב 60 ס"מ, למרות שיש מקום לדלת ברוחב 63 ס"מ. האם יש הבדל משמעותי בין דלת של 60 ס"מ לדלת של 63 ס"מ מבחינת נגישות השירותים? תודה מראש.

הוספת תגובה

• שלום שלומית

רעות דלת פתוחה
    15/03/2009

תודה על שאלתך,
    אבל הפורום הזה עוסק ביחסים של צעירים עם נכויות ובצרכים הרגשיים והחברתיים שלהם.
    השאלה שלך מתאימה לפורום שעוסק בנגישות.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצות חברתיות לנכים
    לי
    12/03/2009

האם יש קבוצות כאלו גם בירושליים?

לקביעת תור
    סגירה
    קבוצות חברתיות לנכים

הוספת תגובה

• קבוצות חברתיות לאנשים עם נכויות

רעות דלת פתוחה
    15/03/2009

שלום לי,
    לא מוכרות לי קבוצות כאלה, אבל תוכלי לנסות לברר במרכז לחיים עצמאיים בירושלים, מיסודה של עמותת נכים עכשיו. הם נמצאים ברחוב סן מרטין.

בהצלחה,
    ואם את שומעת על משהו - אנא ידעי גם אותנו!
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברות
    ספיר
    11/03/2009

שלום! אני ספיר ואני בת 15 ועדיין בתולה ויש לי חבר 3 חודשים ואנחנו רוצים להתחיל לשכב ביחד אבל אני קצת מפחדת כי זאת פעם ראשונה ורציתי לדעת האם זה כואב? תודה ולהתראות!!!

לקביעת תור
    סגירה
    חברות

הוספת תגובה

• לספיר

רעות דלת פתוחה
    12/03/2009

שלום לך,
    אנא פני לפורום סקס נוער, כי הפורום הזה עוסק בנושאים של צעירים עם נכויות גופניות וחושיות.
    מאחלים לך החלטות טובות,
    ובעיקר - שתדאגי ושתשמרי על עצמך.
    אין צורך למהר... אבל לא ביקשת את עצתנו בכך...

צוות רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרוהן ופוריות
    אסתי
    08/03/2009

היי אני אסתי, בת 17. לפני כשלושה שבועות אובחנתי כחולת קרוהן, שזו מחלה דלקתית במעי הדק. הרופאים אומרים לי כל הזמן שאין לי מה לדאוג ושקורהן לא מקצרת את החיים ואפשר לחיות חיים נהדרים גם עם המחלה הזו. למרות כל העידוד הזה, רציתי לדעת האם יש סיכוי שאני לא אכנס להריון מסיבה כזו או אחרת שקשורה לקרוהן? האם נרשם דבר כזה בהיסטוריה הרפואית של המחלה? אני מאוד מודאגת ולא רוצה לחשוב מה יהיה אם התשובה תהיה חיובית...

לקביעת תור
    סגירה
    קרוהן ופוריות

הוספת תגובה

• קרוהן ופוריות

רעות דלת פתוחה
    09/03/2009

שלום אסתי
    בעקבות שאלתך ערכתי סקר ספרות מקצועית על מחקרים בנוגע לפוריות בנשים עם מחלת קרוהן. לפי כל המאמרים אין ירידה בפוריות וההריון עובר ללא סיבוכים. ברוב המחקרים ממליצים לנשים עם מחלת קרוהן להיות במעקב יותר תכוף עוד לפני התחלת ההריון כדי להבטיח עד כמה שאפשר שבתקופה זו המחלה לא תהיה פעילה.
    אני מקווה שבכך תפחת דאגתך.
    כל טוב
    ד"ר הרדוף
    רעות-דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת אהבה נגישה ליצירת קשר
    רעות דלת פתוחה
    16/02/2009

קבוצת אהבה נגישה 2: יוצאים למסע נגיש בעקבות הלב.

כאשר רומזת לך האהבה, לך אחריה,
    אף שדרכיה קשות ומכבידות...

מתוך: הנביא. מאת ג'ובראן חליל ג'ובראן

האהבה היא זכותנו ושייכת לכולנו.
    אבל לפעמים היא לא נגישה, לפחות לא לכולם.

'רעות דלת פתוחה' שמה לעצמה יעד ללוות צעירים עם נכויות גופניות וחושיות במסע שלהם ליצירת זוגיות. קבוצת 'אהבה נגישה 2' נפתחת בקרוב מאוד במרכז הרפואי "רעות", ביד אליהו, בתל אביב.
    הקבוצה מיועדת עבור צעירים וצעירות מגיל 18 עד 35, בעלי נכות גופנית או חושית המעוניינים למצוא בן או בת זוג. הקבוצה תונחה על ידי 'צוות רעות דלת פתוחה', ותמשך עד הקיץ. ההשתתפות בעלות סמלית ומותנית בראיון אישי.

בתקווה להינגש ולהיפגש.
    שלכם, צוות רעות דלת פתוחה.

הוספת תגובה

• ואיך מגישים מועמדות?

טוהר היפה
    11/03/2009

בטלפון:
    ליצירת קשר: 5371003 - 03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרכז

רמי
    09/05/2009

שלום קראתי באתר שיש קבוצה שלנכים רעות מעונין לשמוע פרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רמי

רעות דלת פתוחה
    13/05/2009

תוכל ליצור קשר עמנו כדי לקבל פרטים.
    בברכה,
    צוות רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    קסניה
    26/01/2009

שלום. זאת שאלתי: אני בת 17, בתולה, אני מאוד רוצה לשכב כבר, אבל אני רוצה לחכות לאחד כי אני מפחדת מהכאב או מזה שאם זה יהיה סתם עם מישהו אז לא יהיה לו אכפת ממני. אבל שוב, אני רוצה לשכב מאוד, ויש לי הרבה אפשרויות עם מי לשכב. מה לעשות? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אנא פני לפורום סקס נוער

רעות דלת פתוחה
    01/02/2009

הקישור הוא:
    http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=165

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקסניה

צילה
    05/02/2009

אני מבינה אותך, גם לי בגילך התחשק כבר "לגמור עם זה". אבל אני מקווה שתהיי חכמה ממני ותחכי. הפעם הראשונה נחקקת בזכרוננו לתמיד וממש עדיף שהיא תקרה לך עם מישהו שאת אוהבת. אחרי שתעברי את זה, תביני שאמנם זה רק אקט פיזי, אבל את הקרבה הזאת אי אפשר להשוות לכלום. ועוד עצה ממש חשובה: קצת לפני שתתחילי להיות פעילה מינית, עשי בחכמה והשתמשי בגלולות. אני התחלתי לקחת פמינט רק אחרי הפעם הראשונה ונבהלתי אימים בפעם הזאת (מכירה את המיתוס שבפעם הראשונה לא נכנסים להיריון?שטויות במיץ). תהיי חכמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להתייעץ איתך ..
    נועה
    21/01/2009

אני נועה, בת 11 ושלושה חודשים עוד מעט . לומדת בכיתה ו'1 ואני שוקלת 40 קילו יש לי צמיגים בבטן (3) וחברות שלי הרבה יותר רזות ממני , כשאני בחוץ אני תמיד מכניסה את הבטן פנימה ואני רגילה ללכת ככה כבר אבל כשאני בבית אני מרגישה יותר בנוח אני עושה את זה כדי שלא יצחקו עלי או שיציעו לי חברות כדי שאני יהיה יותר "מקובלת" זה נשמע מצחיק אבל אני מאוד פתוחה איתך אני שותה שוקו לפעמים בבוקר בצהרים ארוחת צהרים שמכילה בשר , עוף , עם פסטה תפו"א או משו אחר בערב אני ליפעמים אוכלת טוסט ובין לבין אני אוכלת בווינו שוקלדים חטיפים אני אוכלת מעט מאוד פירות .. וחשוב להדגיש שבארוחת צהריים אני אוכלת סלט טרי שעל זה אימי לא מבתרת אני רוצה להראות רזה גבוהה יפה ואני לא מרגישה שאני מצליחה בכך אני רוצה להיות אמיתי אך גופי לא מרשה לי halp my מנועה

לקביעת תור
    סגירה
    רציתי להתייעץ איתך ..

הוספת תגובה

• לנועה

רעות דלת פתוחה
    22/01/2009

שלום נועה
    הרצון שלך להרגיש יותר טוב עם עצמך ולהיות יותר מקובלת בהחלט מצדיק שתקבלי עזרה. אין פתרונות קסם שביום אחד כל השינויים שאת מקווה להם אכן יקרו. השלב הראשון הוא לפנות לדיאטנית שתדריך אותך לגבי התזונה שלך ולגבי פעילות גופנית. תוכלי לקבל ייעוץ כזה באחת ממרפאות המתבגרים, או אצל דיאטנית לילדים ונוער בקופת החולים שלך.
    בברכה
    ד"ר דניאל הרדוף
    רופא ילדים ומתבגרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יעקוב
    18/01/2009

יש לי אח בן 42 נכה 100% לצמיתות הוא מקבל קצבת בטוח לאומי מאוד משפילה אין הכנסה נוספת כי אינו מסוגל לעבוד הנכות שלו נובעת מפיגור מסוים . רציתי לדעת מה ניתן ללעשות שיקבל תוספת שתאפשר לו לחיות בצורה מכובדת יותר. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אנא פנה לפורום נכויות מחלות כרוניות

רעות דלת פתוחה
    01/02/2009

הקישור הוא:
    http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=120

בהצלחה,
    צוות רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השקר
    חמודי
    13/01/2009

שמי מוחמד בן 39 ערבי מוסלמי, סובל משיתוק מוחין ומתקשה בדיבור. בדרך כלל האדם מסתיר את השקר שבו, ומנסה להופיע ככנה ואמיץ. גם אני כך, ומשום מה החלטתי להיות פתוח וכנה עם קוראים רבים. אולי הוצאת הרגשות המוסתרים בי תקל עלי, ואוכל לקבל כל מיני תגובות שיביאו אותי לראות את עצמי אחרת . הנכות שלי לא מנעה ממני להיות ככל גבר מכל הבחינות בעיקר מבחינה רגשית ומינית. ללא כל ספק שישנן בחורות שאני משתוקק להיות אתן במיטה, ללטף את עורן העדין, לנשק ולשמוע את קול הנאתן המינית. השאלה היא, האם בחורה בריאה משתוקקת להיות באינטימיות עם גבר במצבי? אני לא חושב. ומי יודע. אולי גם אני לא הייתי מוכן להיות עם נכה במצבי אילו הייתי בריא. ישנה בחורה בריאה שאני מאוד נקשר אליה, לליבה העדין, לאופייה המרשים ולנתינתה המבורכת. אותה בחורה אף לא מרגישה לרגע שהיא קיימת בלב שלי. דבר המשמח אותי וגורם לי להרגיש שאני שחקן קולנוע מצוין. חלומי הוא שלפני מועד מותי בשניות שהבחורה שאני כה אוהב תדע שהיא מלכת התאהבות בלב שלי. האם חלום זה יתגשם? לפעמים אני מתאר את אותה מתפנקת בין ידי. זוהי הרגשה מדהימה שאי אפשר לתאר במלים. אני לא קורבן האהבה, אני חי, מתקדם בחיים, ואף יש לי חברה נכה כמוני שאני כה אוהב אותה. דבר לא עומד בפני רכבת החיים. אנחנו מתאכזבים, סובלים, ומצטערים, אך תמיד מנסים לראות את השביל המתאים לנו. מאת מוחמד אבו נאסר.

לקביעת תור
    סגירה
    השקר

הוספת תגובה

• למוחמד

רעות דלת פתוחה
    22/01/2009

שלום לך,
    התרגשנו לקרוא את מכתבך.
    אהבה בלתי אפשרית היא אכן סוד נוראי וקשה לשאת.
    מקווים שיהיה לך את הכוח לחיות עם הסוד שלך, ולמצוא בתוכך שלווה.
    צוות רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה