פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 בעיות
    אני
    17/08/2011

הנני בת 37 .
    1)מעולם לא הצלחתי לגמור גם לא לבד.
    2) שאני מקיימת יחסי מין בתחילת החדירה הנרתיק שלי רטוב לאחר כמה זמן הנרתיק מתייבש .

מה הפתרון לבעיות הללו ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 בעיות

הוספת תגובה

• 2 בעיות - תגובה

נטע ידיד
    17/08/2011

בשביל לגמור צריך לוותר על השליטה ולהיות מאד מרוכזים בחוויה עצמה, התרגול הטוב ביותר הוא בעזרת אוננות ואם גם זה לא עוזר תנסי להשתמש בויברטור כדרך לגירוי עצמי.
    באשר ליובש בנרתיק בזמן המגע כידאי לבדוק עם גניקולוג אם יש בעיה, יתכן שזה קשור לרמת הריכוז שלך ולרמת הגירוי שלך שיתכן שהם מתחילים לרדת בשלב כלשהו בזמן המגע, ניתן להשתמש בחומרי סיכה או בשמן שקדים בחלק החיצוני של הפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףף
    נירה
    17/08/2011

שלום רב, האים ע"י זה שהגבר (עושה ביד) ויש לו קצת נוזל על היד אך אני לא יודעת אים הוא גמר ואז הוא מכניס את ידו לאיבר מינה של האישה יש מצב להיריון ? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף

הוספת תגובה

• דחוףףףף - תגובה

20/08/2011

תלוי באיזה נוזל מדובר.

אם זה זרע - אז התשובה חיובית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרפיייייי

נירה
    16/09/2011

ואים זה לא זרע.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לא!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן בבקשה ממך

נירה
    17/09/2011

אים הייתי בביוץ זה משנה משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן בבקשה ממך - תגובה

18/09/2011

אם זה לא זרע - אז לא משנה אם היית בביוץ או לא. אין סיכוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקרות
    יעל
    14/08/2011

אני בחורה בת 21 עדין בתולה אני מעוניינת לשאול כמה שאלות על אוננות .
    מדי פעם מזדמן לי לאוננן האם אוננות גורמת לעקרות ?האם יש חשש שאני אאבד את הבתולין שלי מאוננות ?האם אוננות גורמת להתקררות הגוף כשארצה לעשות סקס עם בעלי לעתיד?האם יש חשש לפגיעה פנימית או חיצונית של איבר המין בעת האוננות ?
    האם אוננות גורמת לדיכאון ,עצבני,חוסר אכפתיות ,חוסר בטחון עצמי?האם היא גורמת התמכרות לאוננות?ואיך אפשר להפחית אותה ?

לקביעת תור
    סגירה
    עקרות

הוספת תגובה

• עקרות - תגובה

אורית פס
    15/08/2011

אוננות אינה מזיקה אלה אם כן תחדירי לנרתיק חפצים שעלולים בטעות לפצוע אותך,אין כל נזק באוננות ידנית,ואין צורך להפחית אותה אלה אם כן את חושבת שהענין מעט כפייתי.
    השאלה שלך מבהירה עד כמה עדיין קיימים מיתוסים מוטעים בקשר לאוננות ודעות קדומות,אין כל סכנה באוננות ,וביכלל חשובה לבריאות הכללית פעילות מינית ולגוף לא איכפת כלל אם פעילות זו מקורה ביחסי מין זוגיים או אוננות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרמנות נפסקת במפתיע..
    דניר
    14/08/2011

לפעמים תוך כדי הסקס מפסיקה החרמנות והאיבר יורד,
    לאחר מכן לא מרגיש בכלל שוב את הצורך הזה בסקס, וללא כאבי ביצים בכלל, כאילו לא קרה כלום.
    האם בעייתי?

לקביעת תור
    סגירה
    חרמנות נפסקת במפתיע..

הוספת תגובה

• חרמנות נפסקת במפתיע.. - תגובה

אורית פס
    15/08/2011

לא בעייתי במידה ולא מפריע לא לך ולא לבת הזוג,במידה ומפריע למי מכם אז כן בעייתי-תלוי בהקשר...
    חשוב שתדע שהחרמנות אכן יכולה לבוא ולהיעלם אך אם תישאר בראש מיני[למשל שימוש בפנטזיה עוזרת להישאר בראש מיני] הזיקפה לא תיעלם ותוכל להנות מגרוי לאורך זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה נופלת
    דנה
    13/08/2011

אני יוצאת עם בחור כחודשיים (אני 28 והוא 31) כיף לנו ביחד ואוהבים והכל, אך ישנה בעיה במיטה. כשהוא מגיע לזקפה, ואני מנסה להכניס, קרו כבר כמה פעמים שהזקפה נופלת. אנחנו מנסים להחזיר את הזין לקושיו אך ללא הצלחה.
    בן זוגי אמר שהוא לוקח איזשהו כדורים ל OCD שעושים משהו למערכת העצבים שלא יכול להגיע לשפיכה וזה גם משפיע לו על הזקפה. הוא אמר שזה לא פוגע בפוריות. בשביל להגיע לזקפה שוב הוא צריך לקחת כדור אחר (סיאליס). אגב, בפעמיים הבודדות שהצלחנו לקיים חדירה ממש נהניתי.
    הוא הולך מידי שבוע ליועצת דייטולוגית שהיא גם סקסולוגית. אין לו הרבה נסיון. אני אומרת לו שאפשר לעשות גם דברים אחרים מלבד חדירה (אוראלי, אוננות, אך הוא נראה עסוק מידי בבעיית הזקפה שהוא לא מראה רצון לנסות דברים אחרים). תמיד אני אומרת לו שאני נהנית איתו ושלא ילחיץ את עצמו.
    האם יש משהו שגם אני כבת זוג יכולה לעזור שירגיש יותר בטוח, ולעזור לו לשפר את התפקוד שלו?
    מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו להיות פתוח לנסות דרכים אחרות להנות מסקס מלבד חדירה?
    איך אני יכולה לגרום לו לרצות לספק אותי אם הוא בעצמו לא מגיע לסיפוק ונלחץ מזה?
    שאלה היפותטית – האם ניתן להכנס להריון אם הגבר לא גומר (שפיכה)?
    אשמח לשמוע את תשובתכם למצב המתסכל,
    תודה,
    דינה

לקביעת תור
    סגירה
    זקפה נופלת

הוספת תגובה

• זקפה נופלת - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

דינה שלום,
    ההבנה והאכפתיות שלך מאד חשובים בסיטואציה הנוכחית. את אומרת שהוא מטופל ע"י דייטוםוגית, חשוב לבדוק האם היא דייטולוגית בנוסא הסקסולוגי או שהיא סקסולוגית יש הבחנה בין השניים. אם היא סקסולוגית כלומר מטפלת מינית מוסמכת, תנסי לשכנע אותו להצטרף למפגשים ושם תוכלו לפתוח יחד את הדברים. הגישה שלך מאד חיובית ונכונה יש דרכים אחרות להנות ממין רק במצב בו הוא ישחרר את החרדות הותסכול תוכל להיו לו זקפה, סביר להניח שזה יהיה במצב בו החדירה והזקפה לא יהיו מושא שאיפותיו והוא יניח לחרדות שלו בנושא. אין בעיה להכנס להריון גם כשאין זקפה טבעית כיום יש דרכים רבות וקלות לגרום לזקפה ולפליטת זרע וכן להחדיר זרע באופן מלאכותי כדי להכנס להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיםם להכנס להריוןעזרה דחופה ביותר
    שלו
    12/08/2011

אני ובעלי מנסים להכנס להריון אני עושה בדיקות ביוץ. בתאריך 9/8/11 שכבנו (וזאת למרות שבדיקת הביוץ יצאה שלילית) ויצא הרבה זרע למחרת בוקר/בצהרים 10/8/11 שכבונו שוב ויצא ממש קצת עשיתי בדיקת ביוץ בערבו של אותו יום 10/8/11 יצא חיובית אבל בעלי לא היה בבית בערב ולכן לא קיימנו ייחסים אלה רק בתאריך 11/8/11 בסביבות חצות ואז יצא לו ממש קצת זרע לאחר שעתיים בערך שכבנו שוב ויצא לו גם ממש קצת זרע (וגם זה רק אחרי שקודם עשיתי לו אם היד ) ניסיתי עכשיו 12/8/11 יותר משעה שוב ולא יוצא לבעלי כלום ממש כלום זרע(וזאת אפילו לאחר משחק מקדים ארוך ואף שעשיתי לו ביד) האם ניתן לעשות משהוא? ותוך כמה זמן כן יהיה זרע?

הוספת תגובה

• מנסיםם להכנס להריוןעזרה דחופה ביותר - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

נשמע לי שאתם בהסטריה ללא סיבה וסתם מקלקלים לעצמכם. הזרע יכול לחיות עד 72 שעות בחצוצרה עד אשר מגיעה לשם ביצית כך שאם קיימתם יחסי מין יומיים לפני שהיה לך ביוץ זה מספיק בהחלט כדי שתכנסי להריון. מעבר לכך כמות קטנה של זרע אינה מנבאת דבר על איכות הזרע בכל כמות קטנה יש מליוני זרעים מה שחשוב זה איכות הזרע ולא הכמות. חשוב שתדעו שלא תמיד נכנסים להריון בפעם הראשונה שמתכווננים לכך לעיתים צריל לחכות מס' חודשים אז תפסיקו לענות את עצמכם ותהנו ממין טוב. לידיעתכם איכות הזרע יכולה לרדת כאשר מקיימים יחסים או פולטים בתדירות מאד גבוהה כפי שעשיתם כך שזה חסר ערך להמשיך בדרך הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה
    תמר
    11/08/2011

אני בת 24, אוהבת ונמשכת לחבר שלי אבל תמיד הייתה לי בעיה של יובש בנרתיק..
    זה לא מונע ממני להנות מיחסי מין אבל לפעמים מעיק, ולאחורנה התחיל הלכאיב.
    התייעצתי עם רופא נשים לאחר שנהיו לי כאבים חזקים לאחר קיום יחסי מין, והוא אמר לי שהיובש נוצר בגלל שימוש בגלולות.
    אני נוטלת גלולות מליאן כבר חמש שנים, ואני לא רוצה להפסיק עם הגלולות ולהשתמש בקונודומים.
    זה כל כך מתסכל כי אני בחורה צעירה והייתי רוצה להנות מסקס בלי להתפשר

האם יש פתרון לבעיה, מלבד שימוש בחומרי סיכה?

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

ראשית תפסיקי עם הגלולות ותראי מה קורה לאחר חודש. שנית כידאי להתייעץ עם גניקולוגית שהיא גם סקסולוגית לעיתים הכאבים אינם נובעים מיובש בנרתיק אלא מסיבות אחרות, כידאי לבדוק זאת ולטפל בכאב. ניתן להרטיב את האזור במשגל אוראלי או בעזרת שמן שקדים טבעי שקונים בבית מרקחת השימוש חיצוני בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא מימך אם אתה יכול לעזור לי...
    גלי
    10/08/2011

שלום.יש לי אחות שהיתה נשואה באושר שש עשרה שנה עם שתי ילדים.עד לבשורת האיוב לפני שנה תפסה את בעלה בוגד בה.עם בחורה גרושה שיש לה שלושה ילדים.
    מאז חרב עליה עולמה קשה לה מאוד.הם רק בשנה האחרונה נכנסו לבית חדש שבנו.
    לאחר שתפסה אותו.הוא לא הראה שהוא מצטער.עזב את הבית גר אצל אותה בחורה.ובמקביל היה משגע את אחותי שהוא לא רוצה להיתגרש.וכך ההיתנהלות נמשכה
    ואז אחותי קבלה אותו בחזרה הוא הבטיח שהקשר היסתיים.ואז שוב היא תפסה אותו על שקרים.ואז שוב היה נתק בינו לביו אחותי.והסיפור נמשך וחוזר לעצמו.והוא חזר עוד פעם הבית.לי קשה ליראות את מה שנעשה מהצד וכואב לי מאוד לגבי אחותי.שקשה לה מאוד לוותר על בעלה.והיא מקבלת אותו כול פעם מחדש.שכמובן שהיא אומרת לטובת הילדים.וכו" קשה מאוד ליראות את כל השקרים שלו מהשהוא מתעלל בה נפשית.היא בחורה מאוד טובה משכילה עם עבודה קבועה.ולא חסר לה כלום אשת חיל כפי שאומרים עליה כולם.עליי לציין שהוא לא מתקרב אליה בכלל.אין חיי אישות.וזה משגע אותי איך היא לא פותחת את העניים.הרי זה הקלף הכי חזק שהיא יכולה לדעת האם הוא ממשיך עם אותה בחורה.ולא להאמין לשקריו.
    אנא מימך אם אתה יכול לייעץ לי איך לפקוח לאחותי את העניים.ולהיתעורר מהסיוט הזה.דיברתי איתה המון אבל.זה לא עוזר היא בחורה נאה בת 41.החיים עוד לפנייה למה לה ליסבול? כי לי ניראה שמה שהיה בינה לבין בעלה לא יחזור לעולם.והיא חיה באשליות
    האם לדעתך אפשר להמשיך כך?
    אם אפשר את תשובתך בבקשה תודה גלי.

הוספת תגובה

• אנא מימך אם אתה יכול לעזור לי... - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

נסתרים מניעיהם של בני האדם. אחותך חוזרת אליו כל פעם למרות הפגיעה כי הוא מספק לה צורך כלשהו, לא תוכלי לעשות דבר עליה להבין זאת לבד. אולי אם היא תסכים ללכת לטיפול מקצועי היא תוכל לקבל כוח לקום ולעזוב את בעלה. היא אדם בוגר אם לילדים וההחלטות צריכות להיות שלה בלבד ולבא ממקום בטוח שהדרך שבה היא בוחרת נכונה לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך עוד פרט...

גלי
    15/08/2011

מודה לך מאוד על תשובתך.צצו דברים חדשים בסיפור של אחותי.אתמול היא ישבה איתו לשיחה ואמרה לו שניראה לה שהוא "חזר הבית" לא שלם עם עצמו.אז נפתחה שיחה בינהם.והוא אמר לה נכון את צודקת.אני חושב שאני שאני יעזוב את הבית.לחודש ימים אני ישכור לי דירה.ויחשוב עם עצמי מה אני רוצה בדיוק.
    איך שמצב נעשה ממש גרוע.הבן אדם הזה ללא גבולות אין לו בושה במקום שהיא תרגיש מה שהוא מרגיש שהיא "הקורבן" הוא עוד עם כל החזרה שהיא קיבלה אותו שוב פעם הבית,לאחר הבגידה הוא נותן לה להרגיש שהיא לא בסדר.
    מה את מציעה לגבי המצב הזה, מה היא צריכה לתת לו ללכת ללא חזרה?
    לפי דבריה כשדיברתי איתה קשה לה מאוד.היא לא רוצה להחליט לבד היא פוחדת לדעתי שאין דרך חזרה כשוא יצא הפעם.
    הוא אמר לה אנ י יוצא מהבית.ולאחר חודש זה ביד שלך.
    איזה סיפור קשה.אני עצמי כבר מבולבלת,
    האם הסימנים שהוא מראה יכול להיות שהוא כול כך מאוהב באותה בחורה.
    שבגללה הוא הולך להרוס בית עם משפחה.ולא מזמן הם נכנסו לבית חדש שבנו.
    אבקש את תשובתך.מודה לך מאוד גלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה במין.
    יערה
    09/08/2011

שלום רב,
    אני בת 25 ובן זוגי מזה4 חודשים בן 27,
    הכל מושלם בנינו, יש הבנה רבה, כבוד, רצון להיות יחד ומשיכה שאי אפשר להיתעלם ממנה, אבל- בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין הכל מתחיל בצורה מושלמת עד לרגע החדירה , אני מרגישה שאיבר המין שלו לא בזקפה מלאה וזה מקשה עליו ( ועליי) לגמור ובסופו של דבר הוא עושה ביד על מנת להגיע לשפיכה.
    חוץ מלתת לו להרגיש בנוח אני לא דיברתי איתו על זה כי אני ממש מובכת ולא יודעת איך לפתוח את הנושא, אני מרגישה שגם הוא מובך ( וזה ברור ) ולכן לא יצא לנו באמת לדבר על זה, הסקס עצמו נהדר חוץ מהפרט הכל כך משמעותי הזה שפוגע לי ולו בביטחון.

מה עליי לעשות ? איך לפעול? האם זו בעייה? ואם כן - יש לי צד בעניין?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה במין.

הוספת תגובה

• בעיות זקפה במין. - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

חשוב שתדברו על כך, את יכולה לעזור לו לגמור והוא לך ע"י משגל אוראלי או מנואלי - בעזרת היד, כאשר התקשורת טובה אין סיבה לבעיה. דברו על כך כשאתם במצב רגיעה ולא בזמן הסקס, גם לא מיד לאחריו. תנהלו שיחה של אנשים מבוגרי שבוחנים את חי המין שלהם ושוקלים כיצד לשפר אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה
    רימה
    09/08/2011

יש לי בעיה והיא כזו.. אני לא יכולה לגמור מחדירה.. לרוב זה לא מפריע לי אנינ נהנת מסקס גם בלי האורגזמה הגדולה בסוף.. ודרך אגב לאורגזמה אני תמיד תמיד מצליחה להגיע לבד תוך כמה דקות.. אבל אם בן זוג אני אף פעם לא הצלחתי..

עכשיו יש בן זוג חדש.. שהוא לא מצליח להגיע לשיא בלי שאני אגמור
    יש נשים שקוראים לזה - הדבר הכי טוב שקרה להם.. לי זה בעיה חמורה...

הוא טוען שכאשר אישה גומרת זה גורם להתכווצות של הנרתיק או חמשהו ושזה מה שמדליק אותו וגורם לו לגמור..

חשוב לי שהבן זוג שלי יגמור שהוא יהנה.. בדיוק כמו שחשוב לו.. אבל הוא כן יצליח לגמור אם אני אצליח לגמור.. אבל אך עושים את זה בדיוק?

אז השאלה שלי מתמצא ב.. אך לעשות שאני אגמור מחדירה..

יש תנוחות מסויימות.. מה עושים?
    אני אבודה עצות.. אודה לעזרתכם

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• רימה

mosha
    09/08/2011

אני הייתי משתמש עם שמן תינוקות זה יוצר מין שפשוף עדין לדגדגן לדעתי ...כך אני עשיתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל...

רימה
    09/08/2011

אני השתמשתי בחומר סיכה.. (לשמן תינוקות יש תגובה אחרת?)
    גם הבן זוג שלי מגיב כאילו זה מעליב אותו שאני לא רטובה טבעית..

גבר באמת יכול להרגיש עם האיבר שלו את האישה גומרת...

ניסיתי לזייף (אני טובה בלזייף) והוא הרגיש שאני לא גמרתי...\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רימה

mosha
    10/08/2011

תבקשי ממנו עזרה עם הלשון /אצבעות ..הוא יעזור לך אני מאמין....ואם זייפת והוא הרגיש....אז את לא טובה בלזייף...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

כדי שבן זוגך יגמור את לא חיבת לגמור מחדירה, את יכולה לכווץ את הנרתיק ולהרפות אם זו הבעיה שלו, לדעתי הבעיה מורכבת יותר והיא יותר פס'. באשר לך רק כ20% מהנשים גומרות מחדירה השאר מגירוי הדגדגן כך שזה באמת לא משמעותי כיצד ואיך גומרים מה שחשוב זה שתוכלו להנו ביחד ושתוכלי ללמד אותו לגרות אותך כפי שאת מגרה את עצמך ולהגיע בדרך זו לסיפוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל פין בזקפה ובלי
    סקרן
    09/08/2011

שלום. אני בן 30+, ויש לי בעיה שמציקה לי.
    הגודל בזקפה הוא כמעט 13 ס"מ, אבל במצב רפוי הוא מתקבץ לכסנטימטר וחצי.
    וזה נורא מביך, גם מול בחורה, וגם במקלחות משותפות (בקאנטרי למשל). שמעתי שאצל הגבר האירופאי הממוצע הפין מתקבץ וגדל פי 2.5, ולא פי 10 כמו אצלי.
    האם יש משהו שאפשר לעשות?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    גודל פין בזקפה ובלי

הוספת תגובה

• גודל פין בזקפה ובלי - תגובה

15/08/2011

זה נורמאלי.

במצב רפוי הוא יכול להשתנות בהתאם לתנאים, כמו קור (לאחר שחייה) וכדומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שירה
    09/08/2011

חבר שלי ואני לא מקיימים יחסי מין וחבר שלי מתוסכל מזה וטוען שיש אקטים שונים ולא חיבים לבצע חדירה מלאה.
    אני באה מחינוך דתי מאוד ולכן לא מכירה וחסרת ניסיון.
    האם יש לכם הצעות?
    וגם קשה לי עם זה שהוא טוען שאנחנו לא עושים מספיק.

שירה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שירה

mosha
    09/08/2011

יש מין אוראלי תעזרי בידיים עם הלשון ..זה מביך בהתחלה אבל בסוף שזמגיע השמיים הם הגבול...מקוה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אורית פס
    15/08/2011

חברך צודק -לא חייבים לבצע חדירה,מאחר וכדתיה אני מניחה שקיבלת חינוך מיני המדגיש צניעות וכיום את עם חבר להבנתי חילוני-כדאי לך להיפתח למה שהחבר יכול ללמדך,כדי לצמצם פערים בענין הניסיון שחסר לך כדאי לך לעיין במדריך מין או באינטרנט ולשפר את הידע שלך בתחום המיני,זה תמיד מועיל...משפר ביטחון עצמי ומגביר הנאה מינית..ואז ,,כשתהני יותר אולי תרצי יותר וגם החבר יהיה מרוצה..בכל אופן התדירות צריכה להיות פשרה של מה שרוצה כל אחד מכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי חסרת חשק
    אריק
    08/08/2011

אנו זוג נשוי, צעיר ובריא (בני 28). בתחילת הקשר הסקס היה נפלא ובתדירות די גבוהה. לאחר שתי לידות באופן טבעי היינו עסוקים יותר בילדים/לימודים/עבודה והתדירות פחתה. אלא שלאחרונה אשתי איבדה כל חשק והיא מרגישה מאוד אשמה בקשר לזה. חשוב לי לציין שהיא נהנית מאוד מהיחסים האינטימיים (כשזה קורה. אני מאוד אוהב לענג אותה והיא תמיד גומרת ואפילו די מהר) וגם אוהבת אותי מאוד. לטענתה פשוט אין לה "רעב" לזה.
    שנינו די מתוסכלים. אנא עצתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    אשתי חסרת חשק

הוספת תגובה

• אשתי חסרת חשק - תגובה

נטע ידיד
    08/08/2011

נשמע שהמיניות ביניכם טובה. לעיתים חוסר חשק יכול לנבוע מהמצב הלחוץ בו חיים, אני מבינה שיש לכן שתי ילדות צעירות, זה מעייף לרוץ אחריהן כל הזמן. במידה ואשתך עובדת אזי היא בעצם מתפקדת בכמה מישרות. נסה להבין אותה לבדוק אם היא עייפה מאד, תנסה לראות איך אתה יכול לתרום לכך שתהיה לה הקלה בבצוע המטלות השוטפות, קח אחריות על מטלות שהיו כמעט ואך ורק שלה, תעשה למענה דברים שיגרמו לה להרגיש שאתה אתה ולצידה ועוזר לה בכל ויתכן והבעיה תפתר.
    עליך להבין שיש שנים שבהן האנרגיה המינית עשויה לרדת עקב השקעה אנרגטית בבית, בילדים בעב' ואחכ היא עשויה לעלות חזרה. בכל מקרה נסו לגוון בחיי המין שלכם ובחלוקת התפקידים שביניכם ויתכן שהבעיה תעבור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון דחוף !!
    יוסי
    08/08/2011

אני התחכחתי בחברה שלי מאחורה וגמרתי עליה. אנחנו מפחדים שאולי נכנס קצת זרע, לאחר הגמירה לא ניקינו כי לא מצאנו נייר טואלט ואנחנו פוחדים שאולי נזל קצת זרע. האם יש סיכוי כלשהו שהיא נכנסה להריון ?
    יש לציין שהיא בתולה.
    האם אפשרי שבחורה תיכנס להריון למרות שעוד לא ביצעה חדירה כזו או אחרת בעבר והקרום לא נקרע ?
    האם יש אפשרות שאין לה קרום ?
    תודה רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון דחוף !!

הוספת תגובה

• הוספה

יוסי
    08/08/2011

גמרתי על הגב ועל הישבן אבל אני מפחד שזה נזל לנרתיק, היא שטפה אחרי זה עם סבון בזהירות עד הכניסה לכוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון דחוף !! - תגובה

נטע ידיד
    08/08/2011

לפי מה שאתה אומר הסיכוי להכנס להריון הוא קטן אבל עדיין קיים. בקרום הבתולים קיים פתח דרכו עובר המחזור החודשי כך שאין קשר בין בתולים לכניסה להריון, ניתן להכנס להריון גם כשבתולים דרך אותו פתח. נוזל זרע שעמד באויר מוכחד כך שבעצם השאלה באיזו תנוחה היא הייתה כאשר נפלט לך זרע והאם התנוחה אפשרה חדירה.
    תעקבו היטב אחר מועד הווסת ובמידה ויש אחור גשו מידית לאחד ממרכזי בריאות האשה בקופ"ח או לאחת מהדלתות הפתוחות בערים השונות להדיקת הריון. כיום ניתן לערוך הפלה ע"י שימוש בגלולות ללא התערבות כירורגית. להבא תדאג תמיד להשתמש בקונדום ולהמנע מסיכונים מיותרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכחדת הזרע באוויר

יוסי
    08/08/2011

תוך כמה זמן מאז שהזרע באוויר הוא מוכחד ?
    תודה רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בפוסטינור

יוסי
    08/08/2011

האם כדי להשתמש בפוסטינור ליתר ביטחון ?
    תודה רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בפוסטינור - תגובה

נטע ידיד
    09/08/2011

הפוסטינור יעיל בטווח של 72 שעות מרגע קיום יחסי המין, אם יש חשש להריון אולי כידאי השתמש בפוסטינור. חשוב לא להשתמש בו פעמים רבות כאמצעי מניעה מאחר והוא יוצר שיבושים הורמונליים ויש לו תופעות לוואי. הזרע חי זמן מה באויר אך ברגע שהוא אינו בתוך נוזל יכולת התנועה שלו נמוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרע עצמו

יוסי
    09/08/2011

הזרע עצמו נחשב כנוזל ? אם כן, צריך לחכות עד שהוא יתייבש כדי להגיע למצב שבו הוא "מת" ?
    הזרע היה באוויר במשך בערך דקה, האם זה מספיק כדי להרוג אותו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעצועי מין לגבר
    הדס
    08/08/2011

שלום. אני בת 29, הבחור האחרון שהייתי איתו לקח לו המון זמן לגמור. המון. נגעתי בו, ירדתי לו ושכבנו, ולקח לו המון זמן עד שהייתי כבר ממש מתוסכלת. האם יש צעצועי מין ממולצים לעינוג גבר על מנת שלי יהיה קצת יותר פשוט ונעים?..

לקביעת תור
    סגירה
    צעצועי מין לגבר

הוספת תגובה

• צעצועי מין לגבר - תגובה

אורית פס
    08/08/2011

לא ברור האם את מתארת סיטואציה חד -פעמית או נמשכת,
    יש גברים הסובלים מ"שפיכה מעוכבת" ולוקח להם מעל חצי שעה עד שמגיעים לשפיכה ואורגזמה.אפשר להקביל זאת לאשה הסובלת מקשיי אורגזמה.
    ניתן לטפל אך צריך ליזום פניה ,והבעיה שגברים אלו לא נוטים ליזום פניה לטיפול אלה בלחץ בנות זוגן שלהן כמובן הבעיה ממש מטרידה[ואם בת הזוג מולטי אורגזמית אז מפריע פחות]
    במידה וסתם הבחור התקשה לגמור מסיבות שונות [לחץ,קשיי ריכוז ועוד] הרי שמדובר במשהו אקראי שיסתדר בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעצועי מין לגבר - תגובה - תגובה

אורית פס
    08/08/2011

משלימה התיחסות לענין שימוש בצעצועי מין.
    תמיד כדאי לנסות ,יתכן שויברטור מתאים יוסיף גרוי יותר עוצמתי שיקל עליו לגמור.וכך גם לא תצטרכי "לעבוד קשה" ולצאת מתוסכלת מהחויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה