מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת הצעות לתכשירים לאיזור הויגינהמעיין24/01/2011
אני מחפשת הצעות לתכשירים שניתן לשים לפני ששוכבים עם מישהו באיזור הויגינה כדי שעם הוא ירד לי הריח למטה יהיה ריח טוב ונעים(חוץ ממקלחת לפני)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת הצעות לתכשירים לאיזור הויגינה - תגובה
אורית פס24/01/2011לאחר מקלחת אין צורך בתרסיסי בישום למיניהם ,זה מזיק יותר מאשר עוזר,ריח גניטלי קל הוא טבעי ואף מעורר גברים.
בכל מקרה ניתן לסכך עם שמן שקדים מהול בטיפות שמן לבנדר ,יקל על החדירה ושמנים טבעיים אלו אינם מזיקים. [בשימוש בקונדום אין להשתמש בשמנים שיכולים לפגוע בגומי הקונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם הטעם?
ריקי24/01/2011האם יש מאכלים שאנחנו יכולות לשלב בתזונה שלנו על מנת ש"הטעם" של הוגינה יהיה "טעים/מתוק (במין אוראלי)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מעיין25/01/2011אני אשמח שתרחיבי יותר בנושא או שתקשרי אותי לאתר שיוכל למליץ לי על תכשירים שיוכלו לעזור לי בנושא זה.
אני לא מחפשת תכשירים שיעזרו לחדירה אני מחפשת תכשירים שיתנו לויגינה שלי ריח טוב נעים וטעים שמי ששוכב איתי ירגיש יותר בנוח ולי תיהיי הרגשה יותר טובה שיורדים לי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגיש מוזר בזמן אוונות וגמירהאמיר24/01/2011
שלום
בזמן שאני מאונן קורים כמה דברים מוזרים בשבוע האחרון ואפילו קצת קשה לי להבין ולהסביר אותם
קודם כל, יש לי טיפה שפיכה מוקדמת ישר על ההתחלה, משהו שמעולם לא היה לי בצורה כזאת.
כשאני גומר, אני מרגיש שמעבר הזרע החוצה קשה יותר... אני מרגיש את זה גם בזמן שאני משתין.
כאילו הזרם עוצר איפה שהוא לפני הסוף... אולי נתקל במכשול מסויים וממשיך.
בנוסף, יש תחושה מאד מוזרה אחרי הגמירה. שילוב של "פתאום בא לי להשתין" למרות שאין לי שתן... יחד עם תחושה מוזרה ששמגיעה עד לתחת. טיפה התכווצות כזה. כאילו חלק מהשפיך נכנס בחזרה לגוף או משהו.
אני בריא לחלוטין, עושה ספורט, אוכל בריא, והדבר היחידי שבעייתי אצלי זה שיש לי בקע בצד שמאל שעוד לא טיפלתי בו.
אני בן 49
אשמח לכיוון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגיש מוזר בזמן אוונות וגמירה - תגובה
אורית פס24/01/2011לענין טיפת זרע על ההתחלה ,זה טבעי לחלוטין ,בשפיכה זו שהיא שקופה יש תאי זרע ,ונהוג לכנותם "טיפות אהבה",
לגבי כל השאר פשוט תפנה לאורולוג. או אורולוג שהוא גם סקסולוג.זו הכתובת אותה אתה צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמיר24/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרספקטיבהעוד אחת24/01/2011
שלום רב,
אני מקווה שהשאלה שלי במקום... אני כל הזמן מרגישה שאנחנו עושים מעט מדי סקס, מעט מדי זמן.
אני לחוצה מזה וזה מלחיץ את בעלי
הייתי רוצה לדעת - זוג נשוי ללא ילדים בשנות ה - 30 (בארץ, כמובן) כמה פעמים בשבוע שוכבים? כמה זמן בממוצע נמשך האקט? ויש אולי סטטיסטיקות על זוגות ששומרים נידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרספקטיבה - תגובה
נטע ידיד24/01/2011אני במקומך לא הייתי בוחנת סטטיסטיקות, הרצון לקיים יחסי מין הוא אישי וקשור לצרכים ולרצונות של שני בני הזוג.מעט מידי יכול להיות 3 פעמים בשבוע עבור אדם אחד או פעם בחודש עבור אדם אחר. לגבי משך קיום יחסי המין, גבר יכול לגמור הכל במהירות מתחילת התהליך - בין 8 - 10 דקות בממוצע לעומת זאת נשים זקוקות לזמן כפול ולכן חשוב שתתחילי ללמד אותו מה את אוהבת, היכן את אוהבת שנוגעים בך וכיצד ותסבירי לו שאשה זקוקה לזמן רב יותר מגבר כדי להתגרות ולכן היית רוצה שיתחשב ברצונותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות מין אצל גברעדי23/01/2011
יש לי שתי שאלות:
א. האם גבר בן 40 יכול להסתפק לאורך זמן של חודשים מגירוי ידני ללא חדירה ? האם זה מראה על בעיה ?
ב. האם גבר יכול לחדור ולגמור פעמיים ברציפות בערב אחד תוך פרק זמן קצר של חצי שעה ללא גירוי מיוחד בין הפעמים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מין אצל גבר - תגובה
נטע ידיד24/01/2011הכל תלוי בגבר עצמו. אם אתה נהנה להיות בקשר עם בחורה ולקיים יחסי מן ללא חדירה וזה רצונכם ההדדי, זה מצויין עבורכם, אין כללים בנושא. קיום יחסי מין יכולים להיות עם חדירה וללא חדירה תלוי בזוג עצמו, בבחירות של בני הזוג ובדרך שלהם להנות מקיום יחסי מין.
באשר לחדירה בהפרש של חצי שעה את ה מבורך, תהיה שמח, אין לך כל בעיה. בד"כ ככל שמתבגרים יותר זמן ההמתנה בין יכולת הזקפה לאחר גמירה מפעם אחת לאחרת הולך וגדל מכמה דק' בגיל צעיר לכמה שעות וימים ככל שעולה הגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין חשק מיני אצל בעליענת23/01/2011
אני ובעלי בני 30. נשואים 4 שנים + ילד בן 3.
מבין שנינו אני תמיד הייתי יותר חושקת בסקס מאשר בעלי.
אבל בזמן האחרון המצב הדרדר עוד יותר - הוא יכול לא לקיים יחסי מין במשך חודש, חודש וחצי ואני חייבת לפחות פעם בשבוע (וכתוצאה מזה אני כל הזמן עצבנית, לא סובלנית וחרמנית). אם אני יוזמת, זה מלחיץ אותו ולא יוצאה כלום. אם הוא סוף סוף יוזם, אז יוצאה סקס ממש טוב וחושני, למרות שהוא מדלג על המשחק המקדים (אבל אני כבר השלמתי עם זה).
אני רומזת לו שיש הורמון טסטוסטרון שיכול לעזור לו להגביר את החשק וגם הוא יכול לענג אותי בדרכים אחרות, אבל זה גם לא קורה...
אני אישה יפה ומושכת.גוף טוב. הוא גם גבר-גבר, למרות שתמיד היו לו פה ושם תקלות במיטה. אז אולי יש לו בעיה פסיכולוגית או בריאותית. לא יודעת מה לעשות, איך לשפר את המצב ולא לפגוע בו?! חשבתי ללכת ביחד לייאוץ סקסולוגי, אבל מפחדת שהוא ייעלב...
אשמח לקבל אצה מקצועית!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמצאת באותו מצב......
אורית23/01/2011לצערי גם אני נמצאת באותו מצב אולי אפילו יותר גרוע....
בעלי עבר משבר ועבר תקופה מאוד לחוצה שהשפיעה על יחסי המין ביננו לתקופות ארוכות אפילו של חצי שנה ויותר...
כשהפעלתי לחץ וניסיתי ליזום פשוט הוא נלחץ והמצב שקרה שהוא איבד את הזיקפה ועוד יותר נלחץ.
הוא עבר בדיקות אצל אורולוג ובדיקת זיקפה שנקראת NPT הכל יצא תקין.
אבל,הצופציק לא עובד!!!
לצערנו הגברים הם לא כמו הנשים ברגע שהם בלחץ שןם כדור ואפילו נערת ליווי לא תעזור כי פשוט זה לא יעבוד
אני מציעה לך לחבק לנשק לפרגן לאגו שלו למזמז ולא ליזום מצידך קיום יחסיי מין תני לו להתגרות ולבוא אלייך לבד תאמיני לי שזה יצליח כי אחרת זה לא יעבוד אלה יגרום למצב הפוך וחבל את תרגישי לא שווה והוא יילחץ עוד יותר כי הוא לא יצליח לספק אותך ויחשוב כל זמן קיום היחסים על הלחץ שהוא צריך לגמור וזה בעצם מה שיביא אותו למצב שהוא לא יצליח --בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותו מצב!!!
עוד אחת24/01/2011הוא מקסים ורגיש ומתוק אבל מבחינתו אם לא היינו רוצים להביא ילדים אפשר היה גם חודש בלי לשכב.
כמו אצל, כשזה קורה זה חושני ומרגש (אולי כי אני כ"כ עורגת לזה..?) אך קצר
אני חושבת שניסיתי הכל זה מ-יאש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשק מיני אצל בעלי - תגובה
נטע ידיד24/01/2011כפי שכבר ציינת חשוב מאד במקרה שלכם לפנות לטיפול מני בכדי לראות מה הבעיה האם היא רפואית או רגשית. ככל שתלחצי יותר רמת הקונפליקטים ביניכם עשויה ללכת ולגדול, אין טעם לקיים יחסי מין כשצד אחד אינו מעוניין בכך. שווה שתתחילי ללכת לבד לטיפול אצל מטפל מינ מוסמך, ראי רשימות באינטרנט, או באחת המרפאות המומלצות לכך ואולי תוכלי לקבל הכוונה כיצד לצרף אותו בהמשך. חבל שתוותרי על המשחק המקדים מאחר וגם זה יוצר תסכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה שלבעל שלכם נמאס לדפוק אותכם
רוןרון25/01/2011זה בגלל שלגבר נמאס לפעמים לדפוק את אותה אישה כל הזמן שוב שוב ושוב.
זה לא משנה אפילו אם אתה מייגן פוקס או אנג'לינה ג'ולי. אני מתערב איתכם במיליון שקל שאם תציעו לו לדפוק את החברה שלכם שנראית פיצוץ ואתן מסכימות לו, הוא ידפוק לה את הצורה כאילו אין מחר. פשוט נמאס לו כבר מהכוס שלכם, זה הכל.
אל תעלבו או משהו, זאת המציאות. גבר נועד לדפוק המון נשים, ושהוא דופק אותה אחת כל הזמן כבר שנים, משמעם לו!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!!!לי22/01/2011
שלום...
מזה כשנה-שנה וחצי לאחר קיום יחסי מין עם בן זוגי אני מרגישה צריבה בזמן השתן (ממש מיד אחרי קיום היחסים) ובמשך כיומיים בערך אפילו שלושה אני מרגישה שהכניסה לאיבר מין שלי ממש "פצוע" ,כאילו החדירה גורמת לשפשוף שם במקום מסויים.
בזמן היחסים אני מאוד נהנת אומנם מרגישה כאב בחדירה הראשונית,ובחלק מהפעמים גם בהמשך החדירות אך אני נהנת ככה שאני מצליחה להגבר על זה.
אבל מאוד מפריע לי שאני מרגישה אי נוחות והפרשות מוגברות בימים שאחרי,עקב כך קשה לי לקיים יחסים לעיתים קרובות(דבר המשפיע על הקשר הזוגי למרות שבן זוגי מאוד תומך בי ולא לוחץ עליי),ויורד החשק עצם המחשבה על הימים שאחרי קיום היחסים.
יש לציין שבשנתיים הראשונות לזוגיות מאוד נהנתי ולא סבלתי בכלל בזמן היחסים ואחרי.
לא יודעת אם זה קשור אבל אני נוטלת גלולות מזה כ4 שנים (מליאן).
אגב שהתייצעתי עם הגניקולוגית היא המליצה על חומר סיכה KY דבר שלא כ"כ עזר לי.
אני ממש רוצה לדעת האם תופעה זו ידועה? או אם זה קורה רק לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה!!! - תגובה
נטע ידיד24/01/2011התופעה שאת מתארת ידועה מאד היא מתרחשת אצל בנות אחרות גם כן. ראשית הייתי ממליצה שמרגע זה תפסיקו לקיים יחסי מין עם חדירה. חשוב שתפני בהקדם לאחת המרפאות לטיפול מיני שם תקבלי טיפול מקיף בבעיתך. תכנסי לאינטרנט ותבדקי את המושג וסטיבוליטיס, אם זה אכן פסטיבוליטיס או כל סוג אחר של דיספרוניה את זקוקה לטיפול רפואי מתאים ולליווי מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי חריגות לאחר גמירהרוןרון21/01/2011
ד"ר שלום.
יש תופעה שחשתי אותה בשנים האחרונות, אבל הפעם התוודאתי אליה. אני בן 18 בקרוב.
כאשר אני מאונן אני נהנה. וגם בעת האורגזמה או הפליטה של השופכה אני נהנה. אבל מה שקורה אחרי סיום השפיכה זה פשוט שינוי הרגשתי שמתהפך ב- 180 מעלות. במין חצי השנייה משתנה פתאום ההרגשה הטובה להרגשה של דיכאון גדול בבמשך כ- 10-20 דקות אני משער. חשוב מאוד לציין, שאני מרגיש מין הרגשה כזאת כאילו כל הגוף שלי נסחט מהאנרגיה, כאילו ממש אתה סוחט ספוג עד הסוף, ואני מרגיש עייפות מאוד מאוד חזקה שגורמת לי במשך יום שלהם לא לרצות לעשות כלום וסתם להעביר את הזמן.
איך התוואדתי לזה? כי בדרך כלל הייתי מאונן על בסיס קבוע, פעם ביום או יומיים, מה שהיה מוביל להתרגלות להרגשה, או במילים אחרות, מיתונה, כי ההרגשה חוזרת גם בפעמים הבאות מה שגורם להתרגלות וחוסר אבחנה. התוואדתי לזה ע"י שלא אוננתי במשך חודשיים אחרונים, ממש שמרתי על עצמי, ואתמול חוויתי את זה. מבחינת עייפות, ישנתי יותר שעות בלילה וגם היום שאחרי הייתה הרגשה פחות אגרסיבית מאשר חודשיים ללא אוננות.
חשוב גם לציין שאני ממש לא מאמין בכל השטויות האלה של אנרגית צי' ואיבוד ושטויות אחרות, אבל אני פשוט מרגיש הרגשה גופנית ביום הגמירה שממש כל הגוף שלי נסחט מאנרגיה.
על פי מה שקראתי באינטרנט ראיתי שתופעת הישנויות ועייפות אחרי סקס, הם טבעיים. אבל אני נמצא בסקאלה שחווים תופעות לוואי יותר גדולות.
מה שכן, אני סך הכל בחור צעיר, ולא מישהו בן 50, וגם אני עוסק בפעילות ספורטיבית באופן פעיל ואוכל מזון מאוד בריא.
מבחינה פסיכולוגית, אני יודע שאין שום בעיה, כי אני לא מסתכל על מין באופן אסור, ההפך הוא, שאני רואה בחורה שנראית טוב, אני מרגיש הקפצה מינית וגם בזמן האוננות אני נהנה מאוד וגם בשלב הפליטה, אבל מה שקורה אחרי מביא אותו לרצון- שכל העסק לא שווה בכלל אם אני מרגיש דיכאון ודיכאון אמיתי. לא זכור לי בחיי שהרגשתי הרגשת דיכאון וחרטה כמו שאני מרגיש ברבע שעה לאחר הגמירה. שאני מתכוון דיכאון, אני מתכוון ממש דיכאון אמיתי בלתי נשלט, הרגשת חרטה מאוד לא נעימה.
אולי תוכל\י לעזור לי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אני יוכל להוסיף
רוןרון21/01/2011אם אני יוכל להוסיף, בשיטוטים באינטרנט שקצת חיפשתי צירופי מילים של הבעיה, ראיתי שמישהי תיראה מילה מילה את אותה התופעה שיש לחבר שלה כמו לי, ובנוסף ראיתי בעוד מקום מישהו שכותב שגם יש לו אותו דבר. ניתן מכאן להסיק, שאני לא לבד והתופעה קיימת, ואם יש רק 3 שכתבו עליה יש עוד עשרות או מאות שיש להם, מה שכן זה דבר חריג שבדרך כלל נממנעים מלספר.
הרעיון הוא, שאני מנסה להבין, מה בעצם בפליטת השופכה החוצה מהגוף גורם לכאלה תופעות לוואי של התרוקנות אנרגיה ודיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי חריגות לאחר גמירה - תגובה
אורית פס24/01/2011לא ברור מדוע אתה חווה דיכאון קבוע לאחר אוננות,יתכן ומדובר בתחושת ריקנות ? יתכן שבתוך קונטקסט של קשר זוגי לא תחווה דיכאון שכזה.....בכל מקרה מדבריך האוננות לא בתכיפות יוצאת דופן ואכן טבעי שלאחר מכן תחוש עייפות ותישן טוב יותר.
בירור יותר מעמיק של מה שמטריד אותך יש לעשות בטיפול יותר יסודי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתולה או לא?א'21/01/2011
היי אני בחור צעיר בן 20 יש לי בת זוג כבר שלוש שנים בסקס אני מרגיש שהנרתיק שלה רחב מידי עד כדי כך שיוצא רעש של אוויר שנדחס ....
היא טוענת שהיא הייתה בתולה שהכרנו לי לא ממש זכור שיצא לה דם
בקיצור יכול להיות שככה בנוי איבר מינה ,ממש מציק לי מטעמי אמינות.. אם זה משנה אז איבר מיני מגיע ל(16-18 סמ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה או לא? - תגובה
אורית פס24/01/2011העובדה שלא ירד לה דם אינה הוכחה לכך שחברתך לא היתה בתולה, בשליש מהמקרים לא יורד דם ולא כואב,מיתוס הדם והכאב מושרש עמוק וחבל.
מהקולות -יש להתעלם ולהתגבר על המבוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכור לפורנו באינטרנט בן 20ללגג20/01/2011
שלום
אני בן 20 ומכור לפורנו באינטרנט
אני מאונן באינטרנט באופן יום יומי כ6-7 שנים
זה עצוב אבל אני מעדיף את הסקס באינטרנט על קיום יחסי מין במציאות
למשל הייתי בחופשה שבוע ופנטזתי רק על מתי אני אחזור הביתה לאונן במקום לפנטז על חברה שלי.. או על סתם בחורה ברחוב
יש לי חברה ואני לא יכול לקיים איתה יחסי מין
אני רגיל ליד וההרגשה באיבר מין של האישה לא יכולה להביא אותי לגמירה כי אני צריך את הקצב והכוח שלי.. ואני יכול לעשות את זה רק עם היד
אני פשוט מכור לזה
הכי הרבה זמן שהחזקתי מעמד בלי לאונן היה שבוע וזה היה סבל נוראי .. 24 שעות רק חושב על זה..
גם האינטרנט פתח לי את הראש בצורה חולה לכל מני סוגים שונים של סקס שבחיים לא הייתי מתחבר אליהם אם לא הייתי נכנס לאינטרנט.. למשל סאדו ועוד כל מני דברים
כעקרון מספיק לי פעם ביום לאונן מול המחשב.. לפעמים פעמיים.. לא יותר.. אני לא מכור ללשבת שעות מול המסך.. אני פשוט הגעתי למצב עצוב שאני מעדיף את החצי שעה של אוננות באינטרנט לעומת סקס במציאות... ושוב.. אני רגיל למגע ולקצב של היד ולא יכול לגמור בצורה אחרת..
דברים שהיו מחרמנים אותי פעם היום לא כזה מזיזים לי.. למשל לפני ההתמכרות כל הזמן פנטזתי על זה שבחורה מוצצת לי, על ציצים.. על הדברים הרגילים.. ובמצב של היום מרוב שאני כבר צופה בזה במשך שנים יום יום במחשב אני לא מתרגש מזה..
אני חייב עזרה איך לפטור את העניין
החלום שלי זה להגמל מזה.. בבקשה תתנו לי תקווה
אני צריך גם מספר טלפון של מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייב עזרה דחוף
ללגג23/01/2011תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב לי כבר להגמל מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכור לפורנו באינטרנט בן 20 - תגובה
נטע ידיד24/01/2011אכן נשמע שאתה זקוק לעזרה מקצועית. הבחירה באוננות במקום קשר מיני עם בחורה בעיתית. תחפש באינטרנט את האתר של המטפלים המיניים, תוכל למצא שם שמות פרטיים ומרפאות, תוכל לפנות אל כל אחד מהם לטיפול. כמו כן תוכל לחפש אחר מומחים להתמכרויות ממין, אין הרבה כאלה, חשוב שמי שתבחר יהיה מוכר ע"י האגודה לטיפול מיני. איננו יכולים לפרסם באתר שמות מומלצים או טלפונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוננתכואב הלב ..!!20/01/2011
שלום.
אני בת 18 מאוננת לבד מרגישה שמחה גדולה כשאני עושה את זה אבל יש לי כמה שאלות בבקשה :-
1. האם מה שאני עושה אסור או מסוכן ועליי להפסיקו ??
2. אני אמורה לעבור ניתוח לב פתוח לסגירת חור האם זה לא טוב לאונן ??
3. רוצה להכיר דרכים שונות כדי להנות יותר תנו לי בבקשה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוננת - תגובה
אורית פס24/01/2011אוננות אינה אסורה ואינה מסוכנת [אלה בשימוש בחפצים שאינם מותאמים לכך].
אין נזק בענין אוננות והעובדה שאת עומדת לעבור ניתוח [בהצלחה].
בענין דרכים שונות ,תוכלי להכיר טכניקות אוננות מגוונות בספר שכולו עוסק בנושא זה,
"דברים שרציתי לגעת " מאת:גילי פליסקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת עוראני19/01/2011
כתוצאה מגילוח שער הערווה , האזור נהיה כהה יותר משהיה בעבר .
האם יש קרם או טיפול כלשהוא על מנת להחזיר את העור לגוון בהיר כשהיה ?
אני מאוד בהירה וזה ממש מפריע לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר קרם כזה
21/01/2011אולי תתענייני בפורום לרפואת עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפהמיקה18/01/2011שלום,
אני וחבר שלי, בני 25 ו26 ביחד שבועיים אך מכירים מעל לשנה. התחלנו לעשות סקס לפני כמה ימים, אך הוא אינו מסוגל לגמור ומעבר לכך, כאשר אנחנו ב"משחק מקדים" ומתמזמזים יש לו זיקפה והוא מאוד מתלהב לשכב איתי וטוען כי הוא נמשך אלי. אך כאשר מגיעים לאקט עצמו והוא נכנס ופתאום יורדת לו הזיקפה, לפעמים אפילו לפני כאשר הוא הולך להביא קונדום פתאום יורד לו (אני לא משתמשת בגלולות). אני מצליחה לגרום לו שוב לזיקפה בעזרת היד אך או שהוא נכנס לא מצליח לגמור במשך זמן רב או שיורד לו שוב. אנחנו מכירים מעל שנה והוא תמיד רצה אותי אך אני לא הייתי מעוניינת, אני יודעת שהוא נמשך אלי ואני לא חושבת שזאת הבעיה אך משהו פה מוזר. אני לא חושבת שהלחצתי אותו, לא אמרתי לו שאני חייבת לגמור ושאני רוצה סקס. כאשר יורדת לו הזיקפה עודדתי אותו ואמרתי לו שהוא בטח לחוץ כי כל כך איכפת לנו אחד מהשנייה. ניסינו עוד כמה פעמים בימים האחרונים אך שומדבר לא עובד... במשחק מקדים הכל מאוד תשוקתי וסוער אך כשמגיעים לרגע האמת...
יכול להיות שזה קשור לעובדה שלפני שהתחלנו לשכב אני אמרתי לו שסקס איתו יהיה משמעותי עבורי ושאני לא רוצה להאיץ בזה? יכול להיות ששמתי יותר מדי דגש על כמה שזה עניין רגיש עבורי והוא נלחץ? אני מאוד אוהבת אותו ורוצה שזה יעבוד. כל השאר ממש טוב אנחנו מאוד מחוברים אחד לשניה וחבל לי כי סקס זה חלק מאוד חשוב במערכת יחסית.
אני גם לא הצלחתי לגמור עדיין בזמן הסקס... והוא מאוד מתוסכל כי אינו מגיע לפורקן כבר מספר ימים. הוא טוען שכאשר הוא מאונן הוא מגיע לסיפוק מהר.
אשמך אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות זיקפה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/01/2011האם המין שלכם הוא תמיד עם קונדום? כי יש גברים שהלבשת הרונדום עלולה לגרום להם לירידת הזקפה. כמו כן ישנם כלו שעם קונדום, אינם מגיעים לפורקן...
וכמובן יתכן שהוא לחוץ....
מאיזו סיבה את ללא אמצעי מניעה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה
מיקה19/01/2011הייתי רוצה להימנע מלקחת גלולות בגלל בעיות רפואיות שזה עשה לי בעבר... אז כן הסקס הוא תמיד עם קומדום בינתיים אבל זה משהו שלא חשבתי שיכול להיות הסיבה אז תודה שהסבת את תשומת ליבי לכך. דבר נוסף, שאלתי אותו והוא אמר שזה כן קרה לו בעבר, יכול להיות אם כך שזאת בעיה רפואית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזיקפה האם זו בעיה???שיר18/01/2011שלום רב,
אני כרגע בתחילת מע' יחסים (שלושה שבועות )עם בחור מקסים הכל מעולה חוץ מסקס אנחנו מתחרמנים ואין לו זיקפה.
קרה מצב שכן היתה לו זקפה אבל מיד זה נפל וזהו כיאילו אי אפשר לעורר את זה בשום דרך.
אפילו במין אוראלי אין לו זיקפה ,ואם יש אז זה רק לכמה שניות ובאמצע האקט זה נופל.
זה ממש מעליב למרות שאני יודעת שזה לא בגללי כי הוא נמשך אליי והיחסים ביננו ממש טובים.
אז איך יודעים אם יש לו בעיה???
ואיך אפשר לשוחח על נושא כזה ,זה יפגע לו באגו ,איך אומרים/שואלים אותו ??.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות בזיקפה האם זו בעיה??? - תגובה
19/01/2011האם יש מצבים של זקפה טובה? אולי מדובר בלחץ, ברצון לספק אותך שמתבטא בחרדת ביצוע. קשה להסיק מהנתונים שנתת. כדאי לעלות את הנושא באופן חיובי ומתוך רצון לפרגן ולסייע בשיפור המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה מופחתת?רוני18/01/2011אני בן36, לפני כמה שנים התחלתי לסבול מתופעה שבה אינני מצליח להגיע לאורגזמה מלאה, והשפיכה מגיעה לא כסיום של שיא תחושת ההנאה אלא כהתמשכות של כמה שלבים שתחושת ההנאה בהם היא מופחתת ואינה זהה לתחושת האורגזמה אותה הכרתי בעבר, אינני מתמצא בטרמינולוגיה הרפואית לנושאים אלו ואני מקוה שהצלחתי לתאר את המצב בצורה נכונה וברורה, אשמח מאד לתגובה שתסביר לי את הגורמ/ים האפשרי/ים לתופעה, ואת הדרך לטיפול בה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראורגזמה מופחתת? - תגובה
19/01/2011האם אתה בריא? האם אתה נוטל תרופות כלשהן? האם זה בכל מצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה מופחתת - תגובה לתגובה
רוני19/01/2011ראשית תודה לד"ר חרותי על התיחסותך.
ולשאלתך, אינני נוטל תרופות ואני בריא בד"כ, מלבד חסר בויטמין D ובחומצה פולית שהתגלה אצלי לאחרונה בבדיקות שגרתיות.
אולי כדאי לציין שאינני אדם בעל כחות גוף חזקים, [מה שנקרא "חלשלוש"].
ושוב תודה על התיחסותכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה מופחתת - תגובה לתגובה - תגובה
21/01/2011אז ייתכן והמקור לבעייה אינו גופני. כדאי לברר זאת במסגרת מרפאה לבריאות מינית, לפי רשימה הנמצאת באתר איט"ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשייקים וחשק מיני
ריקי24/01/2011שלום לכולם, אני בת 27 ויש לי חבר קרוב לשנה בן גילי. כשאני מסתכלת בדיעבד על כל השנה יצא לנו לשכב ממש מעט. חשוב לי להדגיש שהוא מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר והתזונה שלו מורכבת מהמון חלבונים. בנוסף לזה הוא הוא שותה שייק חלבון. רציתי לברר האם יש קשר בין השייקים הללו (שנמכרים בחנויות וכתוב שהם ברישיון ובלה בלה..) לבין חשק מיני.
בתודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה העליונה נושא חדש,סליחה.
ריקי24/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין אחרי לידהhillel17/01/2011אנחנו 3 חודשים אחרי לידה, וגם נבדקנו ע"י רופאת הנשים פעמיים שאמרה שהתפרים בסדר והכל בסדר.
השאלה מורכבת מכמה סעיפים:
1. כמה זה נורמלי שיחסי מין אחרי לידה יכאיבו?
2. האם הזמן הוא הגורם המשפיע על הכאב, וככל שיעבור זמן רב יותר יעבור הכאב, או ככל שנקיים יותר יחסי מין נלמד להכיר אחד את השני אחרי הלידה והכאב יפחת?
3. כיצד ניתן להקל על הכאב כמה שיותר (נכון להיום אני משתדל לחדור תוך גירוי של הדגדגן, כמובן שעם KY) אבל האם יש דרך להקל יותר על הכאב?
אשמח לקבל כמה שיותר טיפים להקל על הכאבים...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריחסי מין אחרי לידה - תגובה
נטע ידיד17/01/2011אין שום סיבה לקיים יחסי מין כאשר יש כאבים. כדאי ללכת לבדיקה נוספת, רצוי לרופא/ת נשים שהוא/היא גם סקסולוג ולבדוק מה הבעיה. ממליצה לכם לקיים יחסי מין ולהגיע לסיפוק מיני ללא חדירה. המשך קיום יחסי מין בזמן כאבים יכול לגרום להמנעות ולרתיעה מפני קיום יחסי מין בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמא לשניים14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התבלבלתי חשבתי שהתשובה מופנית
אמא לשניים14/02/2011אלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)