מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה ביותראורית30/01/2011
אני נשואה כ 20 שנה מלאה אך מאוד מטופחת יפיפיה בפנים ומאוד חמה ומפנקת
כיום אני נמצאת בדיאטה בקבוצת תמיכה (יותר בשביל בעלי...כמובן גם בשבילי אבל בעיקר בשבילו)
בעלי חתיך ומושך אך שרוי בלחצים בתקופה של שנה קיימנו אולי 5 פעמים יחסים....שבהם לא הייתה זיקפה מלאה ואפילו פעם אחת הוא לא הצליח לגמור
בעלי אומר שהוא מאוד אוהב אותי ואני מושכת אותו אך הוא שרוי בלחץ נפשי וזה יעבור....אני מרגישה מושפלת ולא שווה ארעה חודשים לא קיימנו יחסים ואני מתוסכלת הוא עבר בדיקת NPT שיצאה תקינה ובדיקות דם והרופא אומר שהכל בראש הצעתי לו לקחת ויאגרה אך הוא לא מסכים ואומר שלא צריך אני מנסה להתחיל איתו מדי פעם ללטף לחבק אך הוא נסוג מצד שני יש לי מחזר בעבודה חתיך עולמי ואני מספרת לבעלי עליו איך הוא מתחיל איתי ואת ההצעות שהוא מציע לי ובעלי לא מגיב וצוחק אני מפחתדת בגלל המצב שבו אני נמצאת עם בעלי ליפול בבגידה למרות שאני מסרבת להצעותיו של המחזר (שכל הבנות מתעלפות מיופיו ומהגנטלמניות שלו)שלא מפסיק להחמיא ולומר כמה אני יפה ומושכת ואני משתגעת כי אני חולה על בעלי ומתה שהעיניינים יזוזו לי יש ילדים ומשפחה שאני אוהבת מה אני אמורה לעשות כי בעלי לא מוכן ללכת לטיפול ולא לטפל בבעיה בלילה הוא נרדם ונוחר ואני הולכת לישון בדיכאון הצילו!!! מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
מתבונן מהצד30/01/2011נסי לטפל בסיבת הלחץ של בעלך אורית לטובת קיום המשפחה .
גם אם היא כרוכה בהפסד כסף או באובדן,שינוי מקום העבודה.
הוא במתח נפשי חזק שמעקר אותו,דברים יחזרו לתיקנם לאט אחרי ביטולו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי למומחיםתותי29/01/2011
לפני כל אקט מיני אני נבקשת מחבר שלי לשטוף היטב את ידיו,
שכן אני לא רוצה שייגע בי באיברים האינטימיים שלי בידיים לא נקיות,
מחשש לזיהומים, דלקות ועוד. לגיטימי.
אתמול חברי ואני קיימנו יחסי מין והוא החדיר לי אצבע, מה שהתברר לאחר
מכן כאצבע לא הכי נקייה, כמה זמן לאחר מכן הרגשתי נפיחות ואי נעימות בבטן
התחתונה ומעט צריבה בפות.
השאלה היא האם זה יכול לגרום באמת לדלקת או לנזק כלשהו והאם אני
צריכה לגשת לרופאת נשים לאחר מכן.
הרי איברייה האינטימיים של האישה הם עדינים מאוד ויש לגשת אליהם
באופן הכי נקי כדי למנוע את כל מה שציינתי. אני מאמינה שאף אחת לא בא לה על
דלקות או על זיהומים או עד כדי הגעה למצב של אי פיריון עקב זיהום כזה או אחר.
אודה לכם על התשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי למומחים - תגובה
נטע ידיד31/01/2011איני מבינה מה פרוש אצבע לא נקייה. האם את נותנת למשהו לגעת בך עם ידיים מלוכלכות? הנרתיק מנקה את עצמו כמו העין, הוא לח כל הזמן ויש לו מנגנון של ניקוי עצמי יתכן והגרוי נובע מסיבות אחרות. ממליצה לך ללכת לבדיקה רפואית לראות ממה נובע הגירוי והכאבים בבטן. בכל מקרה של זיהום התגובה היא לא מידית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החבר לא מוכן לרדת ליניצן28/01/2011
היי
אשמח להתייעץ בקשר לבעיית בן הזוג ש"לא מוכן לבצע מין אוראלי"
אני יוצאת עם אותו בחור כבר 3 חודשים ובשבוע האחרון התחלנו לשכב.
עד הסקס הראשון, הייתי מעניקה לו מין אוראלי על בסיס קבוע ולא הייתי נותנת לו לגעת בי הרבה.
בסקס הראשון הוא לא יצא מגדרו כדי לגרום לי להגיע לאורגזמה.
תוך כדי הסקס השני, לחשתי לו שאני אשמח אם הוא ירד לי.
הוא סירב בתואנה שהוא אינו רגיל לעשות זאת ויש לו בעיה עם זה. הוא מלמל משהו בקשר לטראומה...
נתתי לו להבין שזה מבאס אותי ברמות קשות.
(מבחינה היגיינית: הכל תקין רפואית ואני מסירה שיער בלייזר, מה גם שיש לי ריח טוב. אני מגיעה לאחר מקלחת ודואגת לבשם את האיזור)
באותו הסקס לא ירדתי לו!
יש לציין שאני מסוגלת לחיות בלי מין אוראלי אך לא מקבלת את העובדה שהגבר שלי לא יעשה הכל בשביל לגרום לי הנאה, במיוחד לאור העובדה שאני מפנקת פלוס במיטה.
זאת ועוד שאני בטוחה שמין אוראלי מקרב בין הצדדים מבחינה רגשית והוא חלק אינטגרלי בסקס פתוח ומהנה. אוראלי הוא פלוס אדיר למערכת יחסים מבחינתי.
מכל מקום, אני לא יכולה להכריח אותו לרדת לי אך גם קשה לי לתת 100% מעצמי בסקס שאני מרגישה ויודעת שלא עושים בשבילי את אותו הדבר.
אני באמת שוקלת את המשך יחסינו.
אולי יש פיתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניצן
עומר30/01/2011היי ניצן
סקס אורלי זה פלוס אדיר, אבל התחתלתם לשכב לא מזמן, אולי החבר שלך צריך קצת זמן כדי להרגיש בנוח לרדת לך, זה שהוא לא יורד עכשיו לא אומר שהוא לא יירד לך בעתיד.
אם את כל כך רוצה תעשי איתו שיחה, כדי להבין מה מרתיע אותו
זה שאת יורדת לו והרבה זה אומר שאת אוהבת את זה, את יכולה לברר איתו מה מחרמן אותו לעשות לך...אולי זה משהו אחר שייפצה על האורלי.
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחבר לא מוכן לרדת לי - תגובה
אורית פס31/01/2011את צודקת, זה מבאס,אך לא בטוח שיש פתרון ,רק לראות עם התקדמות הקשר אם משהו משתנה,לברר יותר מה מפריע לו באמת [שיחה מחוץ למיטה],ולבסוף להחליט אם שוה לך להישאר אתו עקב מעלות אחרות או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיןאנאלי עם טחורים רדומיםנועם27/01/2011
אני ואישתי רוצים לקיים מין אנאלי, אולם כשאשתי היתה בהריון יצא לא טחור אחד, אמנם עבר זמן רב מהלידה ובאופן רגיל היא לא מרגישה אותו, אבל אנו חוששים כיון שבזמן שילשולים כבדים או עצירויות חזקות היא מרגישה את הטחור, בעצימות נמוכה.
השאלה היא האם לקיים, ואם כן האם צאיך לעשות משהו מיוחד בגלל הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיןאנאלי עם טחורים רדומים - תגובה
03/02/2011אם הטחור לא פעיל, אז אין בעייה.
אבל חשוב לעשות זאת קודם כל עם אצבע אחת, ציפורן גזוזה היטב, המון חומר סיכה, הדרגתיות וסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור טבעי וירמקסחיים27/01/2011האם אפשר לקחת את זה יום יום?
קניתי בסופר פארם והרוקח לא ידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוירמקס
טל רזניקוב23/07/2011הכדור הזה היה ממש ביזבוז זמן וכסף....הוא לא הואיל אפילו קצת ...אם תשאלו אותי יש מעט מאוד תרופות שכן עובדות ....רוב הכדורים שכן עובדים הם דווקא הכימיקלים ...אז אל תתרשמו כל כך מהמילה טבעי שמשתמשים בה כל כך הרבה היום ...זה טבעי לקבל זקפה בלי כדורים
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור טבעי וירמקס - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2011קרא את ההוראות המצורפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מדובר בתכשיר יעיל?
כפיר31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא
03/02/2011אין שום הוכחה ליעילותו מעבר לאפקט פלסבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני התחלתי לקחת
מיכה01/03/2011בעקרון הרוקח מסר לי שניתן לקחת או כל יום או עד שתי כמוסות שעתיים לפני האקט.
לקחתי שלוש פעמיים שתי גלולות שעתיים לפני וזה עובד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני סוטה או לא?אהוד27/01/2011שלום.אני בחור שכבר עבר את גיל השלושים.אני כל הזמן חושב על מין אוראלי כלומר רוצה רק לרדת לבחורה.אני חש שזה מספק אותי יותר מכל דבר אחר.פעם רציתי להכיר מישהי למטרת סקס שגם היא רצה להכיר למטרה זו אבל כשאמרתי לה שאני מעוניין רק לרדת לה היא אמרה שאני סוטה.
אני די מבולבל.האם באמת אני סוטה או שזה דבר נורמלי?עליי לציין שמידיעה וגם ומגלישה במקומות אחרים בפורומים וגם מאתרי סקס שבנות רבות אוהבות שיורדים להם.לכן אני לא חושב שזו סטייה.ובכל זאת החשש מסטיגמה שמא זוהי סטייה עדיין מקנן בי.
מה באמת נכון?
מעוניין בתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם אני סוטה או לא? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2011האם זה רק מה שאתה מוכן לעשות? האם במערכת יחסים אתה גם מקיים יחסי מין מלאים?
האהבה והתאווה לרדת לבחורה אינניה סטיה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה.אגיב שוב
אהוד29/01/2011האמת יותר מגרה אותי ומושך אותי העיניין האוראלי של הירידה לבחורה.ואישית:כן ,זה הדבר שאותו אני מוכן לעשות יותר מאשר לחדור כי לחדור לא מש מגרה אותי כמו העיניין של המין האוראלי ולכן מכאן נבעה שאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה.אגיב שוב - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר30/01/2011אבל אני מבין מתגובתך שאין לך מניעה ליחסי מין מלאים. אם זה אכן כך אז אין בעיה, לכל אחד מאיתנו העדפותיו שלו/ה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניותמאי26/01/2011שלום, אני בת 31, נשואה ואמא ל3.
אני טיפוס מאוד מיני ונושא המין תמיד היה אחד הנושאים החשובים לי.
אני ובעלי מכירים קרוב ל11 שנה ומתוכם נשואים 6 שנים, לפני חן גרנו ביחד. לפניו היו לי הרבה מערכות יחסים קצרות.
בשנים האחרונות אין לנו יחסי מין מספקים, הירידה החלה בהדרגה, כמו בכל המשפחות אני מתארת לעצמי, ונכון להיום לא קיימנו יחסי מין קרוב לשנה. שנינו מספקים את עצמינו באופן עצמאי. אנחנו זוג תקשורתי מאוד, היחסים בינינו טובים ואנחנו נוהגים לדבר על הנושאים הבוערים. על הנושא של העדר יחסי מין גם דיברנו והסכמנו שככל הנראה מאהבים טובים לא נוכל להיות אחד לשני.
השאלה שלי היא כזאת - האם ניתן להוריד חשק מיני שלי בצורה מלאכותית? אני נוטלת גלולות אסטל וזה קצת עוזר אך לא עד הסוף. אני מוצאת את עצמי לא מסופקת, עצבנית ואומללה בגלל שאין לי מין בחיים. כל החיים נושא המין היה נושא מרכזי אצלי ולא הייתי מאלו שקודם מכירות בן זוג במשך חודשים ואחכ "מסכימות" לעשות איתו אהבה. אצלי זה היה הפוך. מעולם לא היו לי תקופות של יותר מכמה שבועות בלי יחסי מין והיום זה פשוט מוציא אותי מדעתי. אפילו חשבתי על גירושים אך בגלל הילדים אני לא מעיזה לעזוב. הינו בטיפול זוגי כמה פעמים בתקופה שאנחנו נשואים ושום דבר לא עזר. חוץ מזה מה כבר יכול לעזור אם הוא לא נמשך אלי יותר?!
אני אישה נעה, משכילה ומוקפת בתשומת לב בעבודה. כשאני נמצאת בחברת גברים אני ממש צריכה להתאמץ כדי לא לדמיין את עצמי מקיימת איתם יחסי מין.
בשורה התחתונה אני לא יכולה יותר, אני עייפה. אני מחכה רק לגיל הבלות שיבוא ואני לא אתעסק יותר בסקס יומיום שעה שעה.
אני לא צריכה עיצות "תלכו ליעוץ מיני" זה כבר היה ולא עבד. אני רוצה לדעת האם ואיך ניתן להוריד את החשק המיני.
אנא עזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוודאי
רון26/01/2011אנו באותה סיטואציה לדאבוני רק מהצד השני של המתרס....אשתי
אשמח לשוחח איתך על זה באופן פרטני יותר
בואי לא ניתן לזה להוביל אותנו לזקנה עם רגש של פספסוס כלשהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי
עומר30/01/2011היי מאי
דבר ראשון רציתי להגיד לך שזה פורום ציבורי וכאשר פירסמת את המודעה שלך ברבים כל אחד זכאי להגיב, גם אם זה לא לטעמך.
אני מגיב מתוך אכפתיות, את אומרת שאת בת -31 ומכירה את בעלך כ- 11 שנה, כלומר בגיל 20. ואת אומרת שהיו לך מערכות יחסים שלא חיכית הרבה זמן לקיים סקס עם הבחור, אני מניח סביבות גיל 20.
אני מניח גם שהכרת את בעלך, הוא היה פחות או יותר מיני, אחרת הקשר בהתחלה לא היה מחזיק מעמד...כי זה דבר שחשוב לך.
השאלה שלי לפי מה קבעת שאת בחורה מינית?, יכול להיות שבעלך הוא בן אדם מאוד לא מיני או שהוא הפך להיות כך במרוצת השנים,אבל זה לא הופך אותך למינית, אלא לבחורה ממוצעת.
ייתכן והבחנה שלך לא נכונה ואת לא צריכה להוריד את החשק המיני שלך.
אולי זה הוא שצריך להתאמץ בשבילך, אם את אומרת שיש תקשורת טובה, ויש הבנה, אז בזוגיות צריך להגיע לעמק השווה, ופה את מקריבה (מסרסת את עצמך) את אחת מהנאות החיים, זה לא אמור להיות כך.
יכול להיות שזה רק משבר והוא צריך משהו שיעורר אותו, משהו שיגרום לו לרצות יותר.
אני מציע לך לברר איתו את הסיבה האמיתית, כי לא לקיים יחסי מין שנה זה מוגזם.
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין מחכה להתיחסות של אנשי מקצוע..?
מאי30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות - תגובה
אורית פס31/01/2011מאחר ואינך מעונינת כלל להיפרד עליכם לעבוד על שנוי כך שכן התקיימו יחסי מין ביניכם,את מספרת שהייתם בטיפול זוגי אך אני תוהה אם הייתם אצל סקסולוג\ית ואם היו למטפל שלכם גם כלים מתחום הסקסולוגיה שבמקרה שלכם הוא החשוב.
דווקא העדר המין שמטריף אותך שומר על נוכחות הנושא כל הזמן,
אני לא בעד שיטות של הורדה מלאכותית של רמת החשק המיני,אוננות עדיפה על כלום, ואם לא תאונני לא תחשבי על כך ולא תוטרדי מכך יתכן שהדחף ירד עד שלא תרגישי בהעדרו,אך אני לא מאמינה בזוגיות שאינה כוללת יחסי מין זו לא זוגיות בריאה ולכן -אל תמהרו להתייאש מטיפול ,זה מספיק חשוב כדי לתת לטיפול צ'אנס נוסף [למרות שאת נרתעת מכך]. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות - תגובה
נטע ידיד31/01/2011את נשמעת לי נואשת, אין שום סיבה שתסבלי ותתדכאי את המיניות שלך זה ממש לא נכון בעיני. את אומרת שהיית בטיפול זוגי, האם הייתם בטיפול אצל מטפל מיני מוסמך? אני ממליצה לך בכל זאת לגשת לטיפול באחת המרפאות המוסמכות לכך יש שם אוסף של מטפלים אשר כוללים גם רופאים. רופא יוכל לערוך אבחון רפואי לבעלך ולבדוק מדוע החשק שלו בכזו ירידה והאם הסיבה רפואית או שנובעת מסיבות אחרות וכמובן תוכלו לקבל תרגולים לשיפור התקשורת המינית ביניכם. מין זה לא רק סקס זה מגע, אינטימיות, קירבה, תחושת אחדות רגשית איפה כל אלו בתוך מערכת היחסים שלכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות-המשך
מאי31/01/2011במערכת הזוגית שלנו ישנה קרבה, הרבה חיבוקים ונשיקות. למזלינו יש לנו הרבה עזרה ותמיכה מההורים, כך שזה מאפשר לנו די הרבה זמן פנוי שאנחנו מנצלים אותו ליציאות או בילויים ביחד בלי הילדים וכמו שכתבתי מקודם - אין לנו בעיות בתקשורת...
הבעיה היא מורכבת ואני לא יכולה להאשים רק אותו בריחוק. כנראה יש לי גם אשמה מסוימת במצב שנוצר. רק בקצה המזלג - לאחר כמה שנות נישואים המצב הפך לכזה שאני הייתי יוזמת יחסי מין תמיד וברוב הפעמים הוא היה "דוחה" אותי ומעדיף לספק את עצמו באינטרנט. בהתחלה הייתי מאוד נפגעת, אחרי זה עברתי לשלב של כעס ואחכ התרחקות והמנעות מוחלטת מיחסי מין. בתום אותה התקופה עברנו משבר גדול שבסופו איכשהו הצלחנו לשקם את המע' יחסים.
ברור לי ולו שאנחנו חייבים לשים בצד את כל המתחים שהיו בעבר ולהתחיל דף חדש,ואולי באמת נלך לסקסולוג מוסמך כדי להתחיל איזשהו תהליך שבסופו של דבר יעזור לנו לשקם זוגיות בריאה.
העניין הוא שאנו לעולם לא נשתווה ברמת הטמפרמנט ולעולם לא נצליח לגשר על פערים ברמה כזאת שאני אוכל להיות מסופקת ולהגיד עם יד על הלב שטוב לי עם חיי המין שלנו. ככה היה למעשה תמיד, בעלי הוא אדם מדהים ויש לו המון יתרונות ומעט חסרונות. זה החסרון היחסי שלו (מבחינתי). הוא לא מספק אותי במיטה. לכן, למען שלום בית, שלומו, שלום הילדים ושלום השפיות שלי - אני רוצה להוריד - לא לגמרי, אבל לפחות לחצי את החשק המיני שמטריף אותי יומיום מאז גיל ההתבגרות. זה דרוש לי ברמה פיזית, רגשית, נפשית ובלי יחסי מין או עם יחסי מין לא מספקים אני לא בן אדם מאושר למרות שיש לי כמעט כל מה שאישה, בן אדם בכלל יכול לרצות. יש לי עבודה שאני אוהבת, משפחה, ילדים, תשומת לב...בקיצור פרט קטן גדול בחיים שלי חסר וזה מעיב לי על כל ה"שלם" הזה...
אני חייבת פתרון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות-המשך - תגובה
נטע ידיד31/01/2011את מזכירה כאן פאן נוסף את המיניות דרך האינטרנט, זה נושא שכדאי לבחון אותו. אני גם מבינה שלך יש צורך רב למין גם נושא זה דורש התיחסות בטיפול נכון. במידה ותביני את הסיבות לכך יתכן והצורך ילך ויצטמצם. מתוך דבריך נראה לי שטיפול מיני זה הדבר הנכון עבור שניכם, חשוב שתשקיעי בכך אנרגיה ומאמץ. ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאוד אשכיםאילן25/01/2011שלום וברכה
קבעו לי תור לבדיקת אשכים אני מרגיש קצת לחוץ לקראת הבדיקה(הרופא הסביר לי את התהליך של הבדיקה)
יהיה עלי להסיר את כל הבגדים שלי מהמותניים ומטה ולשכב על הגב.ואם המכשיר הוא לוחץ אל העור האשכים ונע על גבי האשכים הלוך חזור.
השאלה שלי מדובר על אזור רגיש שהסיכוי לקבל זיקפה בזמן הבדיקה הוא גבוה - האם זה קורה להרבה ?
אני מרגיש לחוץ שאני יקבל זיקפה במהלך הבדיקה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולטרסאוד אשכים - תגובה
26/01/2011בדרך כלל הלחץ והמבוכה (ממש כמו אלו שאתה מתאר) מונעים הופעה של זקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלתירדן25/01/2011שלום,
אני בת 20 ועדיין בתולה. אני יוצאת די הרבה עם גברים וכל פעם שמתחיל משהו מעבר לנשיקה אני נהיית בלחץ. זה מגיע למצב שבו אני נמצאת בחרדות לפני שאני יוצאת עם מישהו. אני באמת לא יודעת ממה החרדות האלה נובעות. אני נמשכת לגברים אבל יכול להיות שלא מספיק. חשבתי אולי אני לסבית. אני נמשכת לנשים בצורה שטחית. אני לא רואה את עצמי בסקס עם בחורה ועם זאת כשאני רואה בחורה מושכת אני מתעניינת בה בצורה קצת אירוטית. אני לא יודעת מה זה אומר.. האם אני לסבית? או אולי דו מינית?
בבקשה תעזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמבולבלת - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/01/2011אין לדעת בברור מהי העדפתך המינית, אך אין ספק שאת נמשכת לגברים ויש לך חרדה מקיום יחסי מין מלאים. האםיש לך ניסיון ללא מגע מיני מלא?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה וגמירהאפי25/01/2011שלום למומחים
אני בן 51, גרוש, מתאמן בקביעות בחדר כושר. יש לי יתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד - מקבל כדורים לאיזון).
לפני כשנה יצאתי עם מישהי (לאחר מספר חודשים שלא קיימתי יחסי מין) וכששכבנו בפעם הראשונה, הזיקפה הייתה חלשה ונעלמה במהלך הסקס.
כיום יש לי חברה קבועה וסקס מדהים אבל עקב אותו מקרה אני משתמש בויאגרה, ברבע כדור וגם זה רק בחלק מהמקרים שאנו עושים סקס.
לאחרונה, אני מרגיש שהזיקפה לא חזקה כתמול שלשום ואחרי כשעה / שעתיים של סקס שוב אין זיקפה. חברה שלי אומרת שזה נורמאלי לגילי ושהיא אינה מרגישה בעיית תפקוד כי בכלל הסקס שלנו מצוין והקשר שלנו מדהים.
גם להגיע לגמירה נהייה קשה יותר – אני בקושי מצליח לגמור, אם בכלל, במהלך הסקס כאשר בעבר יכולתי, לפעמים, גם פעמיים.
בקיצור – למי צריך לפנות לקבלת עזרה בנושא הזיקפה והגמירה? האם ברמת הפורום? האם רופא משפחה? אורולוג? סקסולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות זיקפה וגמירה - תגובה
26/01/2011זה לא ברמת הפורום, וכדאי שתפנה לבירור אצל סקסולוג בעל רקע רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהריים טוביםמוטי25/01/2011מאיזה אורך או קוטר נחשב הפין לגדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצהריים טובים - תגובה
26/01/2011הגודל הממוצע הוא כ- 10 עד 14 ס"מ וההיקף הממוצע כ- 10 ס"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיקף 10ס"מ?
אפי27/01/2011לפי זה האורך = להיקף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר ידיעהדודו25/01/2011אני רוצה לדעת בדיוק איפה הדגדגן מישהו יכול לעזור לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר ידיעה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/01/2011הדגדגן נמצא בקצה העליון של השפתיים הקטנות.
במבט ישיר כלפי הנרתיק, נמצא חיבור עצבי בין קצוות השפתיים החיצוניות (labia majora) לבסיס עורלת הדגדגן. בנוסף לחיבור העצבי לעיל, גוף הדגדגן עצמו, משתרע מספר סנטימטרים פנימה אל תוך האגן, החל מעטרת הדגדגן אחורנית ומעלה. פנימה בתוך האגן, החלק העליון של הדגדגן, כפוף כלפי מטה ומסתעף למעין שתי שוקיים נפרדות זו מזו, כצורת אות "V" הפוכה. אזור זה מכונה בלעז clitoral crura ובעברית אלו הן "רגלי הדגדגן". כל אחת משתי השוקיים הללו בנויה מאותה רקמה ספוגית וזקיפה, זהה לרקמה הספוגית הזקיפה בפין הגבר, Corpus cavernosum. לדעת חלק מהחוקרים כל אחת משתי שוקי הדגדגן, שוכנות מאחורי השפתיים הקטנות labia minora, ומסתיימות מאחורי עצם החיק . לדעת אחרים, קצות שתי הרגליים הללו מסתיימות ב"מזלגון" השפתיים הקטנות .
חלקו הפנימי של הדגדגן , מחובר למערכת כלי דם, ולעצבים המסונפים אל ספוגית השתן, פקעות הדגדגן, חיץ הנקבים, רצועות מתיחה, שרירי האגן, וקרום רצפת האגן .
חלקו החיצוני של הדגדגןקיימת שונות ניכרת במידת הזדקרותו של הדגדגן החוצה מן הגוף. מאמר שפורסם בכתב העת Journal of Obstetrics and Gynecology ביולי 1992 קובע כי רוחבה הממוצע של עטרת הדגדגן נמצא בטווח של 2.5 עד 4.5 מ"מ. אין מתאם בין גודל דגדגן האישה לבין יסודות של גיל, גובה, משקל, תקופת בלות או פוריות. יחד עם זאת, אצל נשים לאחר לידה, מידת ההזדקרות של הדגדגן החוצה נוטה להיות מעט גדולה יותר לעומת נשים שטרם הולידו.
מאסטרס וג'ונסון הם הראשונים לקבוע כי חלקו הפנימי של הדגדגן מקיף את הנרתיק לאורכו, וכי למעשה, כל אורגזמה היא במקור "דגדגנית" כלומר מתקיימת בדגדגן או נובעת מן הדגדגן [5]. יש החולקים על קביעה זו ומבדילים בין אורגזמה וגינאלית לבין אורגזמה דגדגנית [6].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשייקים וחשק מיניריקי24/01/2011שלום לכולם, אני בת 27 ויש לי חבר קרוב לשנה בן גילי. כשאני מסתכלת בדיעבד על כל השנה יצא לנו לשכב ממש מעט. חשוב לי להדגיש שהוא מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר והתזונה שלו מורכבת מהמון חלבונים. בנוסף לזה הוא הוא שותה שייק חלבון. רציתי לברר האם יש קשר בין השייקים הללו (שנמכרים בחנויות וכתוב שהם ברישיון ובלה בלה..) לבין חשק מיני.
בתודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשייקים וחשק מיני - תגובה
אורית פס24/01/2011לא ידוע לי על קשר כזה,אך ידוע לי שהשייקים האלו אינם מומלצים לכל אחד,וכדאי לו להתייעץ בענין השייקים עם תזונאית.
יתכן ,שמיעוט החשק המיני קשור לכך שאנרגיה רבה מושקעת בספורט והבחור פשוט עייף או מסיבות מגוונות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
ריקי24/01/2011ניסיתי ליזום בעצמי וזה לא כ"כ הולך..האם יש קשר לתזונה שלו לחשק המיני? והאם יש מאכלים שיכולים להגביר את החשק המיני...שמעתי שאגוזי מלך ואבוקדו מגבירים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולות בחזה איך מלימים את זה?? בן 16{ללא}24/01/2011אני בן 16 וכבר היו לי גולות בגיל 14 ועכשיו הם חזרו וזה ממש מציק וכואב אמרו לי שאם אני יביא הרבה ביד ויוציא הרבה זרע אז הם יעלמו אמרו לי שזה קשור לשפיך משהו זה נכון ??? אם לא אז יש איזהשהי דרך אחרת להעביר אותם?? בבקשה תעזרו זה מפריע לי!!!!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהקפצה בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!
הקפצה24/01/2011הקפצה בבקשה תעזרו ליייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולות בחזה איך מלימים את זה?? בן 16 - תגובה
26/01/2011בגיל ההתבגרות זה תקין וחולף מעצמו. זה לא קשור לאוננות.
אם זה גדל אז כדאי לבדוק הורמונים (רופא משפחה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מטרידהחגית24/01/2011שלום,
אני ובעלי מקיימים יחסי מין באופן די תכוף.
הבעיה היא שבכל פעם אחרי שהוא גומר ויוצא ממני, רוב הזרע יוצא ונשפך, וזה כמובן מלכלך ולא נעים, בעיקר בחורף.
בנוסף, אולי זה בעייתי לתקופה שנרצה להביא ילדים, מאחר ונראה שרוב הזרע יוצא החוצה...
הייתי רוצה לדעת האם זה ככה אצל כולם, וזה פשוט עניין שולי, או שיש פה איזושהי בעיה?
תודה רבה, חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מטרידה - תגובה
אורית פס24/01/2011אני מניחה שהענין תלוי בתנוחה בה את נמצאת כשבעלך גומר, אם למשל זה קורה בתנוחה המיסיונרית נסי להרים את האגן ע"י כרית,לא נראה לי שזה יפריע כשתרצו להרות ,כשתרצו להרות כדאי שבעלך ישהה בתוכך מעט ולא ימהר לצאת.
מאחר וסקס ביניכם חשוב יותר מסדין נקי פשוט הניחו מגבת גדולה תחתיכם וכך לא ירטב ולא ילכלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)