פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בעת קיום יחסים
    ציפי
    06/01/2011

לפני 5 חודשים עשיתי בדיקת פאפ וקולוסקופיה הבדיקות יצאו תקינות .פעמיים יצא שקיימתי יחסים ודממתי האם יתכן שנפצעתי בעת החדירה בגלל יובש בנרתיק?האם יש עוד סיבות או בדיקות שעליי לעשות?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בעת קיום יחסים

הוספת תגובה

• דימום בעת קיום יחסים - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

כידאי ללכת לבדיקה רפואית. רק גניקולוג יוכל לומר מה הבעיה והאם יש בעיה. במידה ויש לך יובש בנרתיק חשוב להשתמש בלחות נרתיקית שניתן לרכוש בחנויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוסטטה
    משה ג
    06/01/2011

אני צפוי לעבור ניתוח פרוסטטה ,שפיר, בחודשים הקרובים.אני בגיל 61.אני מוטרד וחושש מהשפעה על חיי המין בכלל ועל הזיקפה בפרט.איך אוכל לקבל הארות,המלצות ומידע מאנשים שעברו ניתוח כזה.

לקביעת תור
    סגירה
    פרוסטטה

הוספת תגובה

• פרוסטטה - תגובה

12/01/2011

ייתכן ויש פורומים בנושא.

כדאי שתקבל מידע מדוייק מהמנתח, שכן יכולה להיות השפעה על התפקוד המיני, אך גם יש טיפולים יעילים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוראלי לא מוגן?
    אפי
    05/01/2011

כאשר אני פוגש בחורה ושוכב איתה בפעמים הראשונות, סקס אוראלי הוא בדרך כלל די בסיסי ברפרטואר.

אני מניח שאם אני יורד לבחורה אני חשוף לכול מחלות המין (איידס / פפילומה / זיבה / הרפס...)

אם הבחורה מבצעת מין אוראלי - אני יכול ללבוש קונדום וזה הרבה הרבה פחות כיף. באותה מידה, היא מצפה שאני ארד לה וכאן אין פיתרון (לפחות לא ידוע לי). אם אבקש ממנה אוראלי עם קונדום או שלא ארצה לרדת לה, זה לבד יכול הרוס את הסקס ואת הקשר.

שאלותי:

1. האם יש חשיפה למחלות, כפי שציינתי במין אוראלי ללא קונדום או שאני מבצע לבחורה?
    2. מה הפיתרון (כמובן עד שמבצעים את בדיקות הרפואיות?

דרך אגב, אני מניח שרוב יחסי המין הראשונים כוללים אוראלי לא מוגן.

לקביעת תור
    סגירה
    אוראלי לא מוגן?

הוספת תגובה

• אוראלי לא מוגן? - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

משגל אוראלי יכול לגרום להדבקות במחלות מין, לא פעם נמצאו מקרים של זיבה בגרון לכן אל תקיים יחסי מין אוראלים ללא בדיקות. מחלות מין ניתן לבדוק בבדיקת דם פשוטה, פרט לאיידס התוצאות מגיעות מהר. השיטה היחידה שאני מכירה היא להמנע ממין ללא קונדום כשאין בטחון ומערכת היחסים המינית היא זמנית ולא בטוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוראלי לא מוגן? - תגובה

אפי
    10/01/2011

אני מניח שגם אם אני יורד לבחורה אני עלול לחטוף את כול החולירות הללו. כלומר האם המסקנה היא שעד שלא עושים בדיקות - לא לקיים אוראלי (לא אני ולא לי)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסקנה שלך נכונה

15/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי ללכת?
    אני
    05/01/2011

היי
    אני בת 21 כמעט שנתיים נוטלת גלולות
    הייתה תקופה שה]סקתי ולפני חודשיים חזרתי ,אני פעילה מינית.
    ההתלבטות שלי היא האם ללכת לרופא או רופאה כדי לחדש את המרשם
    בעבר הלכתי לגניקולוג די טוב באזור מגוריי ,אך היה דבר קצת מביך חששתי שאני בהריון והוא עשה לי בדיקה.. אז די מוזר לי ללכת אליו כעת, מצאתי רופא אחר באותו מקום ואם כל מה שאני צריכה זה מרשם אז זה נוח מה גם שהוא זמין עבורי יותר כעת.
    לצערי לא מצאתי רופאות נשים כי אני חושבת אולי להתייעץ איתה על תחושה מוזרה בחדירה .

האם לדעתכם ללכת לרופא נשים שיתן מרשם ולהתייעץ פה זה מספיק?
    מה אני צריכה שיהיה אצל הרופא. האם חשוב שיהיה אולטרסאונד?

לקביעת תור
    סגירה
    למי ללכת?

הוספת תגובה

• למי ללכת? - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

אם יש לך תחושות מוזרות בחדירה כידאי שתעברי בדיקה. לשם התיעצות רפואית את יכולה ללכת לכל גניקולוג שנוח לך ללכת אליו ממין זכר או נקבה. לקופות החולים מגוון רחב של גנקולוגים זכרים ונקבות. לא לכל רופא יש אולטרסאונד בקליניקה, במידה ויש צורך הרופא ישלח אותך לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות וגמירה נשית
    דינה
    04/01/2011

מומחה יקר שלום רב,

1. כאשר בן זוגי מחדיר לי אצבע לנרתיק יש לי תחושה כאילו הוא לוחץ לי על שלפוחית השתן...כשאני מחדירה זה לא קורה....רציתי לדעת מה הסיבה.....
    2. שמעתי שיש בחורות שגומרות עם מן סוג של שפיכה, האם כול בחורה יכולה להגיע לזה?

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות וגמירה נשית

הוספת תגובה

• אוננות וגמירה נשית - תגובה

אורית פס
    08/01/2011

כנראה שהזוית בה חברך מחדיר אצבע יוצרת לחץ על שלפוחית השתן,נסו תנוחות אחרות.
    2.אכן, יש בחורות שבעת האורגזמה יש להן נוזל שפיכה רב יותר,זה לא משהו שאת יכולה לשלוט בו ,כפי שלא תצליחי להזיע לפי פקודה. פעמים רבות נשים אלו מדווחות על אי נוחות שמא ייראה כאילו "ברח להן פיפי ".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לבן
    חנה
    03/01/2011

שלום,
    אני אמא לבן 20, אני מרגישה שיש לו צורך לקיים יחסי מין. אין לו חברה. איך אפשר לעזור לו לרכוש ניסיון ראשוני בתחום ?
    מבקשת עצה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לבן

הוספת תגובה

• עזרה לבן - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

ניתן להפנותו לאחת המרפאות לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבות לריח באיבר המין של בת זוגתי?
    יובל
    03/01/2011

אני בן 28 עם ניסיון מיני ממוצע+
    קודם אני חייב לציין שבת זוגתי היא אדם בריא והיגייני.
    למרות זאת, כשאני רוצה לספק אותה בצורה אוראלית, לעיתים קרובות קשה לי בגלל ריח חריף (בדכ ריח שמזכיר שתן חריף). אינני מפחד לדבר איתה על כך אבל היתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות ובכך לא להתלונן אלא להציע פתרונות.

רוב בנות זוגי היו מגולחות (לגמרי או כמעט לגמרי) ולא השתמשו במגני תחתון. בת זוגתי הנוכחית לא מגלחת ומשתמשת במגן תחתון. האם יתכן כי אחד מאלה הוא הגורם?

אני יודע שאצל כולן יכול להיות מעט ריח לפעמים אבל אף פעם הוא לא היה חריף כל כך.
    אני אוהב מין אוראלי והדבר מקשה עלי להינות. אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות.

תודה!

הוספת תגובה

• סיבות לריח באיבר המין של בת זוגתי? - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/01/2011

יהייה נכון שהיא תפנה לרופא נשים על מנת לבדוק את מקור הריח ולתת לו מענה.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעייה עם אישתי אנא עזרו
    שלומי
    03/01/2011

אני נשוי 17 שנה אישתי קרה כמו קרח אין יחסים כל לילה היא עייפה ניסיתי ליזום וליצור כל מיני סיטואציות אבל זה לא מעניין אותה הסקס היא מסתובבת והולכת לישון
    מה לא עשיתי שלחתי אותה לפסיכיאטרית שאמרה שהכול בסדר אצלה .
    אני לא רוצה לבגוד עם מישהי אחרת כי אני לא כזה ואני לא מסוגל
    יש לי כבר מעל כמה חודשים בלי סקס מה עלי לעשות?
    אנא עזרו לי בפתרון מעשי .
    כנראה שהסקס לא מעניין אותה היא בת 40 כיום ואני 48 8 שנים הבדל מה לעשות?

הוספת תגובה

• יש לי בעייה עם אישתי אנא עזרו - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

לפנות לטיפול מיני לשם ברור העניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן פונים

שלומי
    07/01/2011

אם תוכל לומר לאן או איזה מקומות יש תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן פונים - תגובה

אורית פס
    08/01/2011

אתה יכול למצוא רשימת מטפלים מיניים מוסמכים באתר של איט"ם-אגודה ישראלית לטיפול מיני,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כול הנשים משפריצות אני כן
    שלומי
    03/01/2011

אני חייבת לומר שבהתחלה התביישתי עם בעלי כי ממש כל המיטה או חלק גדול ממנה נרטבה,
    זה בערך כמו להוציא חצי כוס מיים
    יש לציין שזה בכלל לא שתן כי לפני היחסים אני הולכת לשירותים ומרוקנת את כל השתן שיש לי .
    בפורום של רופאי נשים בחו"ל נאמר בפירוש שלא כל אישה יש לה את זה יש מעט מאוד נשים כשהן מגיעות לאורגזמה הן מוציאות כמות של נוזל .
    אותם נשים הבעלים מאוד מרוצים כי הם יכולים לדעת מתי האישה גמרה או היגיע לאורגזמה לפי ירידת המיים או ההשפרצה שאתם קוראים לה
    אני יכולה להשפריץ מספר פעמים בשעה של יחסים לפחות 3 -5 פעמים הבעייה שיש לקחת בחשבון שהכול נרטב ולכן יש להכין מראש מגבת גדולה.
    לבעל זה יתרון כי הכול רטוב וטוב לא כי יותר נעים להכניס ולהוציא כשממש הכול רטוב כולל הישבן .
    נשים שאין להם את זה לא יכולות לעשות זאת כי זה בדרך הטבע אלא אם כן הם ישתינו בכוונה אבל יש הבדל בן השתן לנוזל שיוצא כי הנוזל שיוצא הוא לא שתן הוא מימי כזה וללא ריח של שתן .הוא מעורב גם עם חומר שמנוני שמחחליק הכול.
    עד כאן.

הוספת תגובה

• לא כול הנשים משפריצות אני כן - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/01/2011

אמת דיברת. התופעה שאת מתארת מוכרת.
    ותודה שחלקת עם הקוראים את העניין.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ריקי

אביב
    05/01/2011

סליחה על חוצפתי אך אני חייב לציין שאשרי הבעל שאשתו משפריצה לדעתי זה מגרה ברמה אדירה הלואי והייתה לי הזדמנות להכיר אשה כזו ( אם את מכירה אשה כזו אשמח שתכירי ביננו למרות שאני לא מאמין שאת מכירה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני הומו?
    דייב
    03/01/2011

שלום אני בן 16 ואני נמשך לבנות שאני חרמן ואני מגיע למצב של אוננות אז אני בדרך כלל צופה בפורנו וממש חשוב לי שאיבר במין הגברי יהיה בולט בסרט בו אני צופה ושאני חרמן זה ממש מטריף אותי איבר מין גברי ממש בא לי למצוץ כזה אחד גדול ושהוא יגמור לי על כל הפנים וזה רק שאני חרמן שאני גומר זה כבר מגעיל אותי כבר כמה פעמים גמרתי לעצמי בפה ובלעתי אני מסוגל למצוץ לעצמי זה אומר שאני הומו ?? עם כל זאת אני נמשך לבנות ושאני לא חרמן אני ממש נגעל מבנים ... בבקשה לעזור תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    האם אני הומו?

הוספת תגובה

• אם אתה לא מפנטז

שלומי
    03/01/2011

אם אתה לא רוצה לדפוק בתחת גבר אז אתה לא הומו אני הייתי מציע לך לנסות ללכת למקום של גברים כמו סאונה ולראות אם זה ימשוך אותך אם כן יש לך בעייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני הומו? - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/01/2011

בגיל 16 יש המון סקרנות מינית, אשר בין היתר יש בה ניסיון, מחשבות הומוסקסואליות. זה עדיין לא מעיד על דבר וחצי דבר. קח ת'זמן בלי לחץ לגבש את העדפה המינית שלך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו כאן בשבילך

יש עם מי לדבר
    03/01/2011

קראתי את מה שכתבת, והתרגשתי כי נזכרתי בגיל ההתבגרות שלי, ובלבטים שעברו עלי. אני לא שיתפתי אף אחד והיה לי נורא קשה עם זה. אז קודם כל, כל הכבוד לך על כך שאתה משתף, ומתייעץ - ולא מדחיק את הדברים. זה מראה שיש לך בגרות וכוח להתמודד. כל הכבוד!

לגבי העניין עצמו,
    תראה, זה נכון שבגיל ההתבגרות יש כל מיני תחושות, והנטייה המינית עדיין לא מגובשת לגמרי, כלומר יכול בהחלט להיות שמדובר רק בדבר של גיל ההתבגרות.
    מצד שני, כמו בני אדם סטרייטים, גם הומוסקסואלים חווים את תחילת ההתפתחות המינית בגילאים 13-14 לערך ומתחילים להרגיש תחושות אירוטיות ולפנטז על בני מינם, ויכול להיות שאתה נמשך לבנים – (אתה יודע שלא חייבים להיות או הומו או סטרייט - אפשר להמשך גם לבנים וגם לבנות....)

אז קודם כול חשוב לדעת - שאתה לא חייב להחליט, ובטח לא כרגע. אתה יכול לבחור להתנסות, או לא להתנסות, אתה יכול להחליט שאתה נותן לעצמך זמן לבחון את התחושות האלה...
    הייתי מציע לך לעשות דבר כזה.

ישנה עוד נקודה חשובה שאתה צריך לחשוב עליה עם עצמך.

כפי שרשמתי קודם, אינני יודע אם אתה הומו או לא - זאת כדאי לך ללבן בטלפון עם המתנדבים שלנו,

אבל - חשוב שתשאל את עצמך - מה אומרת המילה "הומו" בעבורך...מה מפחיד אותך בלהיות הומו, מדוע אתה מרגיש שאתה "נגעל מבפנים"?

כלומר, לפני לא הרבה שנים, למילה הומו היו סטיגמות מאוד קשות. היום לשמחתי המצב השתנה - ולהומוסקסואלים יכולים להיות חיים רגילים לגמרי. הם יכולים ליצור זוגיות ארוכה, אהבה עמוקה, להביא ילדים (למשל על ידי הסכמי הורות, או פונדקאות) ויש עשרות אלפי ילדים הומואים שהוריהם מקבלים אותם באהבה (לצערי יש גם מקרים הפוכים - שהורים לא מקבלים את הילדים שלהם).

כלומר - כדאי לך לשאול את עצמך, מהם החששות שיש לך מהמחשבה שאולי אתה נמשך גם לבנים....איך אתה מדמיין חיים כהומוסקסואל....

שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי שזה נורמלי כל הקטע הזה

דייב
    03/01/2011

אני רוצה למצוץ זין גם שאני לא חרמן זה לפחות מה שעובר לי בראש אני רוצה להרגיש אותו בפה שלי ולהרגיש את השפיכה בתוך הפה שלי למרות שלדפוק מישהו אחר בתחת ממש אבל ממש מגעיל אותי...רק שאני חרמן אני מרגיש שאולי קצת באלי לקבל בתחת אבל שאני עם חברים אז אני ממש נגעל מזה או שאני ביציאות אני נמשך לבנות וממש מגעיל אותי בנים אני מגדיר את עצמי סטרייט אבל כל הקטע הזה לא מרגיש לי נורמלי ואני כן מעדיף את עצמי בתור סטרייט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דייב
    03/01/2011

למרות שכבר כמה פעמים גמרתי לעצמי בפה ובלעתי מרוב סקרנות וברגע שאני גומר זה פשוט מגעיל אותי ואני נרתא אבל אז כבר בפה שלי וזה כבר מאוחר מידי אז או שאני יורק או שאני בולע מהר בלי להרגיש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו כאן בשבילך

יש עם מי לדבר
    05/01/2011

קראתי את מה שכתבת, והתרגשתי כי נזכרתי בגיל ההתבגרות שלי. אני לא שיתפתי אף אחד והיה לי נורא קשה עם זה. אז קודם כל, כל הכבוד לך על כך שאתה משתף, ומתייעץ - ולא מדחיק את הדברים. זה מראה שיש לך בגרות וכוח להתמודד. כל הכבוד!

לגבי העניין עצמו,
    תראה, זה נכון שבגיל ההתבגרות יש כל מיני תחושות, והנטייה המינית עדיין לא מגובשת לגמרי, כלומר יכול בהחלט להיות שמדובר רק בדבר של גיל ההתבגרות.
    מצד שני, כמו סטרייטים, גם הומוסקסואלים חווים את תחילת ההתפתחות המינית בגילאים 13-14 לערך ומתחילים להרגיש תחושות אירוטיות ולפנטז על בני מינם, ויכול להיות שאתה נמשך לבנים – (אתה יודע שלא חייבים להיות או הומו או סטרייט - אפשר להמשך גם לבנים וגם לבנות....)

אז קודם כול חשוב לדעת - שאתה לא חייב להחליט, ובטח לא כרגע. אתה יכול לבחור להתנסות, או לא להתנסות, אתה יכול להחליט שאתה נותן לעצמך זמן לבחון את התחושות האלה...אתה ממש לא חייב לבחור.

ישנה עוד נקודה חשובה שאתה צריך לחשוב עליה עם עצמך. חשוב שתשאל את עצמך - מה אומרת המילה "הומו" בעבורך...מה מפחיד אותך בלהיות הומו, מדוע אתה מרגיש שאתה "נגעל מבפנים"?

כלומר, לפני לא הרבה שנים, למילה הומו היו סטיגמות מאוד קשות. היום לשמחתי המצב השתנה - ולהומוסקסואלים יכולים להיות חיים רגילים לגמרי. כלומר - כדאי לך לשאול את עצמך, מהם החששות שיש לך מהמחשבה שאולי אתה נמשך גם לבנים....איך אתה מדמיין חיים כהומוסקסואל....

שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל איבר המין
    אני
    02/01/2011

רציתי לדעת האם גודל הפין שלי הוא קטן לגילי. הגודל 12 ס"מ ואני בן 28
    אשמח לקבל תשובה והסברים..

לקביעת תור
    סגירה
    גודל איבר המין

הוספת תגובה

• מישהו...

אני
    03/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל איבר המין - תגובה

03/01/2011

תהיות לגבי גודל הפין מטרידות גברים מימים ימימה, ואף תורמות לפרנסת שרלטנים רבים. אל מרפאתי מגיעים צעירים רבים המתוסכלים מגודל איבר מינם. לאחר בדיקה מסתבר שלרובם המוחץ (כ- 99% !) איבר מין בגודל וצורה תקינים לחלוטין! פשוט, כאשר מדובר באף, אוזניים, צבע עיניים וכדומה, קל מאוד להשוות. לעומת זאת, לגבי קשה להשוות כשמדובר באיבר המין ובד"כ ההשוואה נעשית מול סרטי פורנו, שאינם משקפים את התמונה האמיתית. יש השואבים מידע לגבי הגודל מאתרים מסחריים בהם כתוב שהגודל הממוצע הוא לפחות 20 ס"מ, וכך כל אחד הנכנס לאתר כזה, חושב שמדובר באמת מדעית צרופה ומסיק שהאיבר שלו קטן.אותם אתרים מציעים "הצלה" בדמות תרופות, אבקות ושיטות להגדלת הפין.

כבר בשנות ה- 40 חוקרים ממכון קינסי בארה"ב פרסמו מידע לגבי אורך הפין ורוחבו. לפי קריטריונים רפואיים פין נחשב תקין במידה ואורכו יותר מ- 6.5 ס"מ במתיחה מקסימלית (כשהוא רפוי) או יותר מ- 10 ס"מ בזקפה מלאה. הטווח הממוצע הוא 12-14 ס"מ. כלומר, בתחום הזה אתה יכול להיות רגוע - גודל הפין שלך תקין לחלוטין, מה גם שבגילך לא מיצית עדיין את התפתחותך המינית. אם אתה עדיין מוטרד, כדאי שתיגש לבדיקה וייעוץ במרפאה ייעודית (לפי הקישור בסופה של השאלה).

לא חשובה גודל הסירה, אלא גובה הגלים... כלומר, חשוב יותר מה עושים ואיך. הכי חשוב מה נמצא כמטר מעל אותו איבר ולא גודלו. מיומנות, דאגה, תקשורת, אכפתיות, תשוקה ורגשות של מה שמחובר אל איבר המין. במידת הצורך תוכל לפנות לייעוץ מיני באחת המרפאות המוסמכות המופיעות בדף הבית של החברה הישראלית לבריאות מינית או של האגודה הישראלית לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת
    אני
    02/01/2011

אני בן 28 ואני גומר מהר (ולא רק בפעם הראשונה). שמח לקבל פתרונות או כל דבר אשר יכול לעזור לי..

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת - תגובה

נטע ידיד
    02/01/2011

כדי לטפל בבעיית פליטה מהירה יש ללמוד לשלוט על הפליטה ע"י תרגול. התרגול כרוך בהנחייות מסויימות. מומלץ ורצוי לפנות לטיפול מיני בנושא. ניתן למצא ספרים המוקדשים ספציפית לנושא הפליטה המהירה כגוןף פז"ם אלא שמתוך נסיונם של אחרים המגיעים למראות לטיפול מיני קשה לטפל בנושא באופן עצמאי.
    להרגיעך הבעיה ניתנת לפתרון מהיר יחסית ע"י תרגול נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש דרך להשתפר?
    02/01/2011

שלום,
    אני במערכת יחסים כבר תקופה ואני מרגישה שהסקס לא מספיק טוב..
    אני לא רוצה לדבר איתו על זה
    אני לא רוצה להישמע פתטית, אך באמת רציתי לדעת,
    האם יש דרך לשפר את הביצועים מבלי לפתוח את הנושא בפניו?
    במה זה מתבטא? ואיך אפשר לכוון כדי שבאמת זה יבוא לידי ביטוי?

לקביעת תור
    סגירה
    האם יש דרך להשתפר?

הוספת תגובה

• האם יש דרך להשתפר? - תגובה

נטע ידיד
    03/01/2011

מאד קשה לשפר את הסקס בלי שתדברי על כך. המוח שלך אינו שקוף ואם לא תאמרי מה את רוצה, אוהבת ומרגישה הוא לא ידע. דרך נוספת ללא דבור בקול רם היא ע"י כך שתניחי את היד שלך ע היד שלו ובחלק מהמקומות תובילי את ידו ובדרך זו תלמדי אותו מה את אוהבת ומה לא, זה בעצם דיבור מסוג אחר אבל עוד דרך לתקשר. בכל מקרה חבל שלא תהני בגלל בישנות או מבוכה, חשבי על כך - לחשוף את אברי מנך את חשה בנוח אך לדבר על הדברים לא???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעמים הראשונות של יחסי מין
    נ
    02/01/2011

שלום,
    לא מזמן התחלתי לקיים יחסי מין (הפעם הראשונה שלי), בינתיים אני וחבר שלי שכבנו 3פעמים. בשלושת הפעמים הרגשתי בזמן ששכבנו כאב בגב למטה, באזור עצם הזנב.. האם זה נורמלי?
    תודה

הוספת תגובה

• הפעמים הראשונות של יחסי מין - תגובה

נטע ידיד
    03/01/2011

תבדקי מה התנוחה הנוחה לך. את צריכה לשכב בנוחות ואין שום סיבה שתחושי כאבים לאחר מכן אלא אם התנאים והתנוחה אינם מתאימים. אני ממליצה שתנסי לערוך שינוי בתנוחה למשל תהיי את למעלה מעליו והוא מתחת ותראי מה קורה לך, האם עדיין יש לך כאבים בעצם הזנב במידה וכן תפני לרופא לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר התאמה
    מריל
    02/01/2011

שלום
    אני נשואה שנתיים לבן זוג איתו אני חיה כבר 6 שנים. יש לנו תינוק בן שנה
    בסך הכל היחסים בינינו טובים, יש אהבה גם אם לא מאוהבות מטורפת ויש תקשורת. הסקס הוא טוב מבחינה פיזית כשהוא קורה, כלומר אני תמיד גומרת ואני נמשכת אל בעלי. הבעיה היא בעצם בחשק המיני שלו שלא תואם את שלי, נדיר שהוא יוזם את יחסי המין, אם אני רוצה אני צריכה ליזום. זה תמיד היה ככה ולא בגלל שיש לנו תינוק קטן בבית. בעיה נוספת היא שאני נמשכת גם לגברים אחרים. הם יכולים להיות הרבה פחות מושכים פיזית מבעלי אבל יש יותר חיבור מנטלי וברמת התחושה שלי שהם ממש רוצים אותי. אני מרגישה שבעלי לא ממש זקוק לסק והגברים האחרים כן, הם ממש זקוקים לי ואני נורא אוהבת את התחושה הזו. זה בעצם מה שמדליק אותי. פחות מעניינת אותי האורגזמה נטו. אני מפחדת לעבור את הגבול איתם ולבגוד בבעלי. מצד שני שיחות עם בעלי מביאות לשינוי נקודתי בלבד ושוב צריך להתאמץ כדי "לדחוף את העגלה". יש עיצות?

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר התאמה

הוספת תגובה

• היי לך

דנה
    04/01/2011

הייתי בדיוק באותו מצב שלך מזדהה מאוד עם התחושה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר התאמה - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה