פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה כללית לאיבר המין
    עידו
    17/01/2011

שלום לאחרונה נתקלתי בחוסר זיקפה
    רציתי לעשות בדיקות כלליות לאיבר הפין

למי אני פונה, לאיזה רופא ?
    ואיזה בדיקות אני אמור לעשות ?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה כללית לאיבר המין

הוספת תגובה

• בדיקה כללית לאיבר המין - תגובה

נטע ידיד
    17/01/2011

ניתן לפנות לאורולוג או לאחד מהרופאים ששהם גם מטפלים מיניים. ניתן להתייעץ עם רופא המשפחה. חוסר זקפה יכולה להגרם מסיבות רפואיות או כתוצאה מלחץ וחרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

עידו
    19/01/2011

כן אבל אני בקופת חולים לאומית אני מתקשר אליהם ואומר להם שאני רוצה לקבוע טוב לאורולוג? ככה בדיוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה או תשובה
    נעם
    16/01/2011

בן זוגי בן 28 וסובל מהפרעת קשב וריכוז, ADD, שהוא איבחן לעצמו.
    אנחנו ביחד חודש וחצי והוא עוד לא הגיע לאורגזמה, ולמרות זאת נראה שהוא נהנה מיחסי המין. הוא לעיתים גומר, בדרך כלל בזמן הפור פלי יותר מאשר בחדירה עצמה, אבל אורגזמה עוד לא הייתה.
    אני יודעת ממנו וממחקר קצר באינטרנט, ש-ADD יכול לגרום לבעיות כאלה, אבל אני גם בטוחה שיש דרכים לפתור את זה או לפחות לשפר את המצב.
    אני אשמח לקבל תגובה, תשובה, עצה או מידע כלשהו
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לתגובה או תשובה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה או תשובה - תגובה

נטע ידיד
    17/01/2011

לא ברור לי איך גבר גומר ללא אורגזמה, זו בד"כ תופעה מאד נדירה שקשורה לבעיות ניאורולוגיות שנראה לי שאין לבן זוגך. בעיות של קשב וריכוז יכולות להשפיע יותר על הקושי להגיע לאורגזמה אצל האשה, בכל מקרה אני ממליצה לכם לפנות להתייעצות עם מטל/ת מיני מוסמך/כת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף...

נעם
    18/01/2011

יש לו גם OCD, אולי זה גם קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן, יכול להיות שזה קשור

21/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בריאותית באיבר המין?
    דניאל
    16/01/2011

שלום.
    אני בחור בן כ-17,
    מאז ומתמיד היה לי איבר מין קטן,
    אבל מה שהכי מדאיג.. שהוא לא בזקפה הוא נכנס פנימה, שזה דבר לא נורמלי.
    זה נובע מזה שיש לי איבר מין קטן, או שישנה בעיה?
    אני צריך להתחיל להילחץ? עוד מעט צבא.. כמובן שזה יגרום לי לכל מיני בעיות בצבא.
    האם ע"י הגדלת האיבר בדרכים כימיות או שמא טבעיות יעזרו בפתירת הבעיה,
    או שזה קשור לברית, ורק ניתוח יעזור?

אני אשמח לתשובה..
    .תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בריאותית באיבר המין?

הוספת תגובה

• בעיה בריאותית באיבר המין? - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/01/2011

עניתי לך כבר...

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומר בפעם השנייה
    ימית
    16/01/2011

שלום,
    לאחרונה בפעם השנייה צפיתי בבעיה אצל הבן הזוג שלי בן 23
    הפעם הראשונה עוברת בסדר, אבל כשמגיע הסיבוב השני לוקח לו המון זמן להגיע לגמירה
    ואפילו מצבים שהוא לא מגיע בכלל לגמירה בפעם השנייה

האם זאת בעיה או שיש לזה הסבר נורמלי

לקביעת תור
    סגירה
    לא גומר בפעם השנייה

הוספת תגובה

• לא גומר בפעם השנייה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/01/2011

יש לזה הסבר נורמאלי שלא קשור בכלל אלייך. יש גברים ...גם בגיל 23, שלוקח להם הרבה זמן (אם בכלל) להגיע לשפיכה בפעם שנייה מסיבות פזיולוגיות. זה טבעי ולא בעייתי מבחינה רפואית.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם גלולות?
    אורלי
    16/01/2011

שלום רב אני בת 32 מעולם לא לקחתי גלולות הפעם הראשונה שכן התחלתי הייתה לפני שנתיים אחרי לידת בני השלישי , מאז שהתחלתי לקחת גלולות קורה לי דבר שונה וקשה מבחינת הזוגיות שלנו כי אין לי חשק לסקס ... רק כאשר אני בפסקה של שבוע מהגלולות (עד לחפיסה הבאה) החשק שב אליי וכל זה נמשך כבר שנתיים...
    בעלי מאוד סובל "ומאיים" לבגוד בי ,רופא הנשים שלי לא מוכן להחליף לי סוג אחר של גלולות כי לטענתו גם בסוג אחר ארגיש את אותה התופעה .
    מה עליי לעשות? לא רוצה לאבד את בעלי בגלל זה...
    תודה לכל העונות/ים

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם גלולות?

הוספת תגובה

• בעיה עם גלולות? - תגובה

נטע ידיד
    17/01/2011

ידוע כי יש נשים אשר החשק המיני שלהן נפגע בעקבות השימוש בגלולות לכן אני ממליצה לך לחפש אמצעי מניעה אחר. יתכן והרופא שלך צודק ויתכן שלא לכן את יכולה לפנות לרופא אחר שימליץ לך על גלולות אחרות ולנסות אותן, בכל מקרה אל תמשיכי להשתמש בגלולות הללו אם ההשפעה שלהן פוגמת בזוגיות שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכלת עד עמקי נשמתי....
    שירי
    16/01/2011

אני גרושה, בנישואיי לא נמשכתי לבעלי כלל והגעתי למצב שממש נגעלתי ממנו.

אחת מהסיבות היה לו איבר מין מאד קטן 7 ס,מ בערך.

וכשהוא היה נפול הוא היה מתכווץ עד כדי כך שלא ראו אותו.

נוצרה בי טראומה... זה מגעיל אותי.
    מאז גרושיי יצאתי עם גברים "מצויידים" היטב ....

לפני כחודש וחצי הכרתי בחור מדהים!!! מושלם עבורי מכל הבחינות, ממש התאהבתי בו.
    אתמול זו הפעם הראשונה ששכבנו... יש לו קטן! הגירוי הלך לי באותה שניה ולא הצלחתי להנות ולהשתחרר.. רק הוא גמר.

אני לא יודעת מה לעשות.. זה מפריע לי!

אני פוחדת שהמשיכה שלי אליו תרד לי עם הזמן או לאחר נישואין כשארה את הקטן שלו

מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת עד עמקי נשמתי....

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי בהקדם...

שירי
    16/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכלת עד עמקי נשמתי.... - תגובה

נטע ידיד
    17/01/2011

קשה לי להאמין שלבן זוגך היה איבר מין בגודל 0.7 סמ' , במקרה כזה עוד בילדותו היו כנראה מטפלים בנושא. כאשר הפין במצב של חוסר זקפה הוא נראה לעיתים מאד קטן, מה שחשוב זה שבמצב של זקפה הוא בגודל רגיל ומומצע מה שסביר להניח שקורה. החלק הרגיש ביותר בנרתיק האישה הוא השליש החיצוני, בעצם לאורך הפין אין משמעות מבחינת הגירוי המיני. ממדי איברי המין שונים מאחד לשני באורך וברוחב. יש כאלה שאיבר המין שלהם צר וארוך ויש כאלה שהוא קצר ורחב, מה שיותר חשוב זה מה שאתם עושים ביחד טרם החדירה בזמן המשחק המקדים. את כנראה מושפעת ממיתוסים או מסרטים פורנוגרפים שבהם המימדים הם לא מציאותיים. אני ממליצה לך לפנות בנושא לשיחות עם מטפל/ת מיני מוסמך/כת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נטע עזרת לי מאד.

שירי
    19/01/2011

למי אנ יכולה לפנות ושאדע שנשאר חסוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נטע עזרת לי מאד. - תגובה

נטע ידיד
    19/01/2011

את יכולה לפנות לכל אחד מהמטפלים המיניים המוסמכים לכך או למרפאות לטיפול מיני
    מוסמכות, הנושא ישאר חסוי לחלוטין. רשימות של מרפאות לטיפול מיני תוכלי לקבל דרך האינטרנט, כנל לגבי מטפלים מיניים מוסמכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה צריך תמיכה!
    דודי
    13/01/2011

אוקיי אז אני מסוגל למצוץ לעצמי ממש עמוק וזה הרגשה מדהימה!! אני לא גיי אני סטרייט בן 16, אני גומר לעצמי בתוך הפה ובולע בגלל שזה מדליק אותי וגם כי הבנתי שזה בריא וגם כי אני לא רוצה לאבד וויטמינים וכו' כי לפי מה שהבנתי זה מכיל המון מינרלים סידן וויטמינים וכו' וקשה לי עם הרגשה שאני מאבד את זה מהגוף שלי אז אני בולע את זה חזרה
    בהתחלה חשבתי שאני גיי אבל אני לא נמשך לבנים למרות שהרבה פעמים עוברות לי מחשבות בראש איזה כיף זה בטח למצוץ זין ולהרגיש אותו בפה עמוק ממש כמו בסרטי פורנו ולאחר מכן עוד לקבל מנה של בריאות שמחרמנת אבל בכל זאת ..
    הרגשה שאני מוצץ לעצמי היא נפלאה ואין כמותה ממכרת ועוצמתית עד ממש בעיה שאני צריך ממש לעקם את הגב שלי וזה ממש מפחיד אותי שיהיו לי בעיות בגב כי אחרי שאני גומר ממציצה ארוכה כואב לי הגב טיפה . אני ממש לא מבסוט מזה שאני רוצה למצוץ זין אפילו לפעמים אני חושב איזה כיף זה להיות בחורה ושמזיינים אותך ואמחדירים לך חזק ועמוק אני לא יודע ממה זה נובע וזה לפעמים מתסכל אני חושב שאני פשוט אבססיבי לגוף של בחורה לדעתי זה אחד הדברים היותר יפים שקיימים בעולם.

בבקשה לעזור מה אתם חושבים על כל זה ??? זה נורמאלי??? אולי זה סתם הורמונים שמשתוללים?? עם כדאי לי להמשיך למצוץ לעצמי?? ולבלוע את הזרע של עצמי??

תודה מראש..

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה צריך תמיכה!

הוספת תגובה

• בבקשה צריך תמיכה! - תגובה

14/01/2011

זה לא מסוכן. זה כמו אוננות, רק עם הפה והזרע אינו מסוכן.

למה זה מפריע לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוק לדעה נוספת
    זקוק לדעה
    12/01/2011

אנחנו זוג בני 23 ולחברתי אין חשק מיני.אנחנו כמה חודשים ביחד.בחודשים הראשונים שכבנו הרבה אך עכשיו אנחנו כמעט ולא שוכבים.אין לה חשק.(אנחנו שוכבים בערך פעם בחודש כאשר היא מסיימת את המחזור -אז יש לה חשק מיני)
    היא טוענת שהיא נמשכת אלי ושהיא אוהבת אותי ולכן לא ברור לנו ממה זה נובע.
    הדבר מפריע לנו מאד ויצר ויכוחים ואי נעימות כמה פעמים.
    לפני מספר ימים היא סיפרה לגניקולוג שלה והוא טען שלדעתו זה בגלל שהגוף התרגל לגלולות שהיא לקחה(5 שנים היא עם אותן סוג גלולות) ושינה לה לסוג אחר וטען שלדעתו זוהי הבעיה.

חשוב לציין שאנחנו כל יום ביחד ובשעות שאנחנו לא ביחד ישנו געגוע הדדי בין שנינו.האם הירידה בחשק המיני היא בגלל שאנחנו כל הזמן ביחד ?
    כמו כן יש לה עבודה טובענית ובקרוב היא מסיימת אותה.

רציתי לקבל דעה נוספת האם זה אכן בגלל הגלולות או שישנה סיבה התנהגותית?

לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לדעה נוספת

הוספת תגובה

• זקוק לדעה נוספת - תגובה

נטע ידיד
    12/01/2011

הגלולות אכן יכולות לפגוע בחשק המיני, כידאי להתייעץ עם רופא/ה נשים שהוא גם סקסולוג
    ואם זה לא יעזור לשקול אפשרות ללכת לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, שאלה
    אלון
    12/01/2011

אם אפשר לקבל תשובה מאחד הרופאים הגברים,
    קראתי שאוננות יתר עלולה להוביל ואף מובילה ליבוש מאגרים של ניירוסרנסמיטורים
    מסויימים עקב שחרור יתר שלהם מהמקורות שלהם. לי יש תופעה מוזרה. אני לא
    מאונן בצורה מוגזמת בכלל בכלל אפילו לפי סטנדרטים מקובלים. עכשיו, אם יוצא שאני
    מאונן יומיים רצוף (פעם ביום במשך יומיים בלבד), ישר אני "מקבל" סחרחורות ומאין "איבוד קשר עם המציאות" (כנראה עקב יבוש מאגרים של ניירוסרנסמיטורים) בד"כ דרושים 3 ימים רצוף אבל בשביל זה. אני נוטל פרוזק, מה שמגדיל לי את מאגרי הסרוטונין אבל עדיין התופעה נראית לי לא הגיונית בכלל. נדיר אם בכלל שאני מאונן יותר מפעם ביום ובשבוע יוצא לי לאונן אולי 3 פעמים במקסימום. מה עושים? זה נראה לי חמור ביותר אני לא יודע מה לעשות.. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שלום, שאלה

הוספת תגובה

• ממתין לתשובה..

אלון
    14/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, שאלה - תגובה

15/01/2011

התופעה שאתה מתאר אינה בגלל האוננות. ובכלל אתה אפילו לא קרוב להגדרה של אוננות יתר. צריך לבדוק מה יחסך לאוננות וכמה הנאה אתה מפיק מפעולה טבעית זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת
    בן 17
    12/01/2011

אהלן דוקטור.
    אני בן 17, מקיים יחסי מין כבר במשך יותר משנה , בתדירות של בערך אחת לשבוע ואפשר להגיד שמהפעם הראשונה שלי אני מגיע לגמירה תוך דקה או 2.
    כאשר עם קונדום אני רוב הזמן מצליח להחזיק רק 5-6 דקות.
    יש פעמים נדירות שאני מחזיק רבע שעה וגם עשרים דקות.
    אני באמת אובד עצות, זה נורא פוגע לי בבטחון העצמי ואני מפחד שיהיו לזה השלכות בעתיד.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת - תגובה

נטע ידיד
    12/01/2011

שלום בן 17. אני ממליצה לך לעיין בספרים ובאינטרנט. שתי דקות עד הגמירה זה מצב נורמאלי ביותר 5 דקות זה מצויין. אין לך כל בעיה ואין כל סיבה שהבטחון העצמי שלך יפגע,
    אתה מתפקד כמו שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות
    ליאור
    11/01/2011

המצב שלי הוא כזה:
    אני בן 23 אני מתאמן (כרגע רק פעמיים בשבוע) ואני עם תזונה מאוד דלה, ללא פחמימות ושומנים וכ200~ ג' חלבון.
    פעם בשבוע אני מעמיס הרבה מאוד פחמימות כדי לשמור על חילוף חומרים ככל האפשר.

כתוצאה מהתזונה הדלה אני מתאר לעצמי שרמות ההורמונים שלי ירדו ואיתם גם החשק המיני אמור לרדת.

אני רק שלושה שבועות עם התזונה הזאת ומתכנן להיות איתה כ5-6 שבועות.

אני נוטל אומגה 3, בין9-10 כדורים
    סידן 1 ג'
    ויטמין C 1 ג'
    מולטי ויטמין
    מגנזיום

על מנת לשמור על רמות ויטמינים תקינות בתקופה שכזאת.

הבעיה:
    משום מה על אף התזונה הדלה הזאת אני פאקין חרמן!
    כל יום בעבודה אני מרגיש את הרצון המיני וגם בבית וזה פשוט משגע אותי!

אין לי חברה כרגע אבל אני לא רואה כל קשר למצב כי יש לי את הדרכים לספק את עצמי...

מה אפשר לעשות עם האובר חרמנות הזאת אלוהים ישמור?!
    קשה לי להתרכז בעבודה ממש!

הבעיה השניה, אתם בטח תגידו שהכל תקין ואתם לא מבינים מה ומי ומו...
    אבל גודל איבר המין שלי הוא כ15-16 ס"מ ואני ממש לא מרוצה ממנו... למה? כי פשוט ככה.
    מה גם שהוא לא עבה במיוחד.
    אחרי כל זה הוא גם עם נטיה קלה שמאלה.

האם יש אפשרות ליישר את איבר המין?
    זה כרוך בסיבוכים?
    האם אפשר להגדיל את איבר המין ע"י מכשיר ייעודי לכך? (על עיקרון הארכת הצוואר האפריקאי)
    במידה ואפשרי להאריך את הפין, זה יישר אותו גם על הדרך?

תודה רבה על ההתייחסות!

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• תיקון

ליאור
    11/01/2011

הגודל הוא כ14 ס"מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לקחת

אבנר
    11/01/2011

מולטי ויטמין שכולל בתוכו את כל הויטמינים החיוניים.
    אני לוקח כבר שנתיים מולטי ויטמין-מינרל ®Multi Vitamin VM-75 של סולגאר ואני חייב להודות שאני מרגיש יותר ערני ואפקטיבי. לגביי הבעיה השנייה שלך, לצערי אני לא יכול לעזור לא שמעתי על שיטות הגדלה זה כבר רופאים יוכלו אולי לענות לך.[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

ליאור
    12/01/2011

אני נוטל מולטי ויטמין כבר.
    לא מולטי ויטמין רגיל אלא של מתאמנים.

מה המולטי שהמלצת לי לקחת אמור לעשות? במה הוא אמור לטפל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו?

ליאור
    13/01/2011

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

14/01/2011

איבר המין שלך בגודל תקין לחלוטין. עקמת קלה זה דבר נפוץ ובדרך כלל אין צורך ליישר. לפי מה שאתה מתאר גם אין לך בעייה בהורמונים. לגבי החרמנות - אתה בעצמך אומר שיש לך דרכים לספק את עצמך. וזה בסדר גמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן מיליצ'ר
    חסויה
    09/01/2011

שלום-

לפני זמן לא רב שאלתי פה אם נורמלי שגבר יצפה בפורנו וענית לי כי זה נורמלי אצל גברים ושאין לי סיבה לדאגה. אין זה מעיד שום דבר רע על הקשר.

קודם כל- רציתי להודות לך על תשובתך.

יחד עם זאת- אני מסתייגת מכך שאמרת שהתופעה נורמלית. שכיחה, אולי- אבל הקביעה שהיא נורמלית נראית לי בעיתית מהסיבות הבאות:

1) עובדה שגבר שנמצא במערכת יחסים וצופה בפורנו לרוב עושה זאת בהסתר. אם זה כ"כ לגיטימי, מדוע יש צורך להסתיר?

2) כסקסולוג יש לך השפעה בפורום הזה- קוראים אותו המון גברים ונשים ותגובתך נותנת לגיטימציה לתופעה, בעוד שידוע לי שנשים רבות לא רואות צפיה בפורנו בעין יפה

הייתי מצפה שתסייג את דבריך ולו רק בגלל שהתכנים בסרטים אלה לעיתים אלימים ורחוקים מלשקף את המציאות. לא פלא שלאחר צפיה בפורנו רואים יותר אלימות כלפי נשים ותפיסה שלהן כאובייקט מיני ותו לא.

אני לא מכירה הרבה גברים שהיו שמחים לדעת שבת זוגם מתגרה מצפיה גברים אחרים ומענגת את עצמה תוך כדי...

כתבתי את הדברים כי אני חושבת שצריך מאוד להיזהר עם הקביעה שתופעה זו נורמלית ולחשוב איך זה ישפיע על קשרים זוגיים.

לקביעת תור
    סגירה
    לעידן מיליצ'ר

הוספת תגובה

• לעידן מיליצ'ר - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/01/2011

1) אם הוא צריך להסתיר זה קשור לזוגיות ולא לנורמטיביות של צפייה בפורנו.
    2) לא ננתי לגיטימציה, כתבתי את מה שהמחקר מביא וזה שגברים רבים (וגם נשים) צופים בפורנו.

#9תופתעי אבל המחקר מצביע על כך שמאז הפורנו יש ירידה באלימות מינית וכלפי נשים.

שוב כדי שלא תכעסי אני מסייג את כל מה שכתבתי, אבל בםורום כמו בפורום התשובות קצרות וענייניות .
    על נושא הפורנו ניתן לכתוב מספר עבודות דוקטוראט.
    והכי חשוב.... כל עוד זה נעשה בהבנת שני הצדדים (לשון זכר כלשון נקבה) הרי זה טוב לזוגיות!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות על אבר המין
    אא
    08/01/2011

שלום
    אני גבר בשנות ה 30 המאוחרות.
    לפני כ 3 שנים נדבקתי בוירוס pap.מספר רב של פעמים
    טופלתי עי צריבה במחט אלקטרונית.בשנה וחצי האחרונות
    הוירוס נסוג,אין יותר שלפוחיות חוזרות.
    לרוב לאחר הצריבה,נשארה צלקת קטנה שנעלמה כמעט לגמרי
    תוך כמה חודשים..הבעיה שלי היא שנשארו אצלי כמה צלקות שלא נעלמו (מעל שנה) והדבר מטריד אותי עד מאוד.

שאלתי היא האם יש אפשרות להסיר צלקות אלו ע'י ניתוח פלסטי?
    המראה הלא אסתטי,מפריע לי מאוד

עוד באותו עניין..נאמר עי' הרופא המטפל,שהוירוס עדיין קיים וישאר קיים לכל החיים
    ושעדיין לא נמצאה תרופה שנוגדת..האם יש סיכוי שיחזרו אצלי שוב אותם השלפוחיות מתי שהוא?

בתודה
    א

לקביעת תור
    סגירה
    צלקות על אבר המין

הוספת תגובה

• צלקות על אבר המין - תגובה

12/01/2011

כדאי שתתייעץ עם אורולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית התבגרות
    MM
    08/01/2011

שלום
    בני הוא בן 13 שנים והוא מוטרד מכך שאיו לו שום משיכה מינית הוא לא מגורה מנשים בכלל (הוא לא מגורה גם מבני מינו ) הוא לא חולם חלומות ארוטים ולא מתגרה מסרטי פורנו.
    איבר המין שלו תקין. לפי בדיקת עצמות הוא בגיל 12 וארבע חודשים
    הילד מתלוננן שלחבריו יש חלומות מין ומשיכה מגיל יותר מוקדם.
    האם זוהי רק בעית התבגרות או בעיה אחרת
    האם יש אפשרות לקבל יעוץ בתחום וממי (עדיף באיזור המרכז ראשון רחובות מודיעין)
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בעית התבגרות

הוספת תגובה

• בעית התבגרות - תגובה

אורית פס
    08/01/2011

לא לגמרי ברור מי יותר מודאג ,את או בנך,
    לכל אחד קצב התפתחות אישי,ובעבודתי נתקלתי בגברים שחשו שאינם בשלים מינית ולא מאד התעניינו בבנות עד שנות העשרה המאוחרות שלהם,ומנגד בנים עם דחף מיני וחשק לאוננות גם בגיל 10.אלו גם אלו נורמלים ,יתכן שתוך שנה שנתיים יחול שנוי.
    אני מופתעת ממידת הפתיחות של בנך כלפייך [אם שיתף אותך בכל המידע הרגיש הידוע לך אודותיו],דווקא זה פחות שגרתי,,,,את יכולה להרגיע את בנך ש"זה עוד יקרה" כך שלא יסתובב עם דאגות ותחושת חריגות ולמען השקט הנפשי שלך להתייעץ עם רופא משפחה שיתן מענה או יפנה הלאה למומחה מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התבגרות מאוחרת

MM
    09/01/2011

תודה על התשובה המרגיעה
    לגבי ההמלצה לא ברור האם כדאי רק לחכות או ללכת לרופא משפחה?
    ואם כן במה בדיוק הוא יכול לעזור?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך איבר מין
    אלמוני
    06/01/2011

שלום רב,

הייתי מעוניין לברר לגבי הארכת איבר מין. אני רואה כי יש אתרים שמציעים הארכת איבר מין באמצעות "שתי ידים" בלבד. אין ספק שהשיטות נראות משכנעות והשאלה שלי היא האם זה באמת ייתכן? אני בן 24 ואורך איבר המין שלי הוא 11 ס"מ בזקפה, ובמצב רפוי לפעמים הפין "כאילו נעלם". במידה והשיטות האלה לא יעילות, האם ישנה אפשרויות אחרות על הפרק כי הנושא מאד מאד מפריע לי עם בחורות.
    אשמח לקבל התייחסותכם.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    אורך איבר מין

הוספת תגובה

• אורך איבר מין - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

איני מכירה שיטה מתאימה להארכת איבר המין. ההנאה של האשה היא לא כתוצאה מעומק החדירה אלא כתוצאה מהגירוי בשליש החיצוני של הנרתיק. רק בשליש החיצוני הנרתיק מלא עצבים בשני השלישים הפנימיים האיבר כמעט ואינו רגיש לגירויים ולכן אין כל חשיבות לאורך הפין. מעבר לכך שכ80% מהנשים מגיעות לאורגזמה בעזרת הדגדגן ולא דרך הנרתיק, כך שעליך להתחיל להנות ממה שיש לך ולא להיות מתוסכל מהאורך של הפין. דרך אגב יש פערים במדידות האם מדדת בחלק העליון של הפין או התחתון? לבדיקתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך איבר מין - תגובה

אלמוני
    08/01/2011

נטע תודה על התגובה,

אני לא כל כך הבנתי את כוונתך לגבי "פערים במדידות" האם שאלתך היא לגבי היקף הפין? במידה וכן אין פערים.
    יחד עם זאת אני יודע שישנו טיפול של שאיבת שומן מהאזור שמעל על הפין כדי למנוע מצב של "פין חבוי" האם בנושא הזה גם כרוכים סיכונים רבים כמו אין אונות ואימפוטנציה, או שניתוח כזה פשוט יותר?

תודה רבה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך איבר מין - תגובה - תגובה

12/01/2011

תלוי איזה ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה