מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןמור12/09/2010
שלום, אני בת 17 ורציתי לשאול שאלה בנוגע לכניסה להריון.
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין מוגנים לגמרי, בעזרת קונדום בלבד.
לפני שבוע בערך הוא "נכנס" אליי פעם אחת בלי קונדום, אבל לא המשכנו ביחסים,
אלא הוא רק פעם אחת נכנס והוציא את איבר מינו ממני.
רציתי לדעת אם אפשר להיכנס להריון ממצב כזה?
או שאפשר להיכנס להריון רק כאשר הגבר גומר בתוך גופה של האישה?
מהם המצבים בהם האישה יכולה להיכנס להריון?
נ.ב: אני אמורה לקבל מחזור בעוד שבוע, הוא בינתיים לא מאחר אבל אני בכל זאת רוצה לדעת את התשובה לשאלה שלי.
זה דחוף מאוד אני מאוד חוששת, בבקשה החזירו תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על הריון
17/09/2010לפני אתם מקיימים יחסי מין כדאי להרחיב את ההשכלה בנושא. כדאי שתפנו לאתר של "דלת פתוחה" -
לגבי שאלתך - אפשר להכנס להריון אם הוא חדר בלי קונדום. בדרך כלל צריך שהוא יגמור על מנת שיצא זרע, אך תתכן יציאת נוזל מקדים שגם יכול לעשות את העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות מיניתהאחת11/09/2010האם מין בזוגיות פרק ב', אשר גרים יחדיו ומגדלים יחד ילדים שלו ושלה, יכולה להיות ללא גמירה? האם יתכן שאדם ירצה מגע מבן זוגו ומספיק מגע נעים, ואת הריגוש המיני או הפורקן יחווה לבדו בצורה אחרת? האם תיתכן אינטימיות טובה, פתוחה ללא הפורקן עצמו? אודה על תשובתכם.. חג שמח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזוגיות ללא פורקן
17/09/2010התשובה חיובית לכל שאלותיך. אפשר לחוות זוגיות ללא גמירה או פורקן ולהתענג רק על המגע והאינטימיות. זה לא המצב השכיח והרווח.
נשאלת השאלה מה השורשים לכך?
לעיתים זה מסיבה רפואית (לדוגמא, כאשר לאחד מבני הזוג אין יכולת לגמור, כגון, בפגיעת חוט שדרה) ולעיתים מסיבות זוגיות, רגשיות ואחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
האחת18/09/2010אך... לא מדובר במצב בו אין אפשרות לגמור, אלא הפורקן נעשה ע"י אוננות באינטרנט. בת הזוג מספיקה עבור המגע הנעים והנוח, נאמר לה שהגוף שלה מגרה ומדליק, אך ההעדפה היא אוננות באינטרנט. אין סתירה כאן? מדובר על אוננות בכל זמן שבן הזוג לבד בבית, ועצם הקטע האינטימי ביננו יכול להיות גם אחת לחודש או יותר מבחינתו. האם עדיין התשובה חיובית??? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך...
האחת22/09/2010מבקשת תשובה להמשך סיפורי, זה חשוב .. תודה חג שמח ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל נורמאלי
24/09/2010כל עוד זה בידיעה והסכמה של שניכם.
זו לא סוגייה שניתן לתת תשובה של שחור לבן. השורשים של התנהגות זו צריכים להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומלל
איציק28/09/2010אני נשוי 8 שנים ומעולם לא ראיתי שאישתי נהנת ולא יודע אם היא נהנת, שעושים סקס זה נראה שהיא מתה וזה הדבר שהכי לא מעניין אותה בעולם. ברור לי שמביחנתה שלא נעשה אף פעם . אין ביננו נש/יקות וחיבוקים . היא אף פעם לא אומרת לי שהיא אוהבת אותי. היא בת 27 אני בן 30 אני הייתי רוצה להתגרש אבל יש לי 3 ילדים לא בא לי שהם יסבלו . היא לא רוצה בשום פנים ואופן ללכת לשום טיפול אפי' בטלפון. לא חסר לנו ב"ה כסף אני מוכן לעשות הכל שיעניין אותה סקס . אני משקיע בה בזמן סקס הכל כמעט כדי שזה יעניין אותה ושום דבר לא עוזר... היא לא רוצה לדבר על הנושא. לדעתי היא לא עברה משהו טראומתי בעבר בדקתי את זה... היא קרח מאד חוץ מלילדים . אני רוצה לשנוא אותה ולא מצליח . אני רוצה לבגוד על דעתה אבל אני דתי. מעולם לא היה לי ריגושים איתה אפי' לרגע. יש לציין שאני חולה סקס בטירוף וגם אם גמרתי ואין לי כוח אני ישקיע עוד חצי שעה כדי שהיא תגמור. היא לא מדברת איתי כלום על נושא סקס גם שאני יוזם את זה. אנחנו היום עושים כמעט כל יום בעצם רק אני . אני חודר לשניה וגומר סקס בחצי דקה היא לא רוצה שום דבר מקדים רק שאסיים מהר. אני לא יכול גם לגמור לבד בסרטי סקס או סתם בשירותים כי אני דתי. לא יודע מה לעשות? אם אתגרש מי אמר שיהיה לי יותר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך בפורום אחר
30/09/2010על אותה שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לבעייה שלי..שלומי11/09/2010שלום
לצערי, איבר מיני קטן...ועל אף כל ההסברים המלומדים על המבנה האנטומי של נרתיק האישה המסבירים כי האישה תהנה מהחדריחה מעצם החיכוך עם עם הדגדגן שהינו כס"מ אחד בפנים,המציאות אינה כך..בנות מעבר לעובדה שהם אוהבות לראות איבר גדול,הם אוהבות להרגיש איבר גדול שממלא את הנרתיק שלהם.
שאלתי היא,האם בזמן קיום יחסי מין אני יכול לדעת האם הנרתיק צר או רחב?? כי לפעמים כשהבת זוג שלי ממש רטובה אני מרגיש שאני "טובע" בפנים.. האם זה מעיד על נרתיק עבה ושהיא אינה מרגישה אותי? לעומת זאת,יצא לי להיות עם מישהי בעבר שהרגשתי את החיכוך כל הזמן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה על הנרתיק
17/09/2010זה לא רק שאלה של גודל הפין או רוחב הנרתיק, אלא ההתאמה בינהם. אל תהיה עסוק במדידות ומתן ציונים לעצמך או לבנות הזוג. התרכז בהנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב, אני לוקחת ציפרלקסמיר10/09/2010אני נוטלת ציפרלקס במשך 3 שנים בכמות של 10 מ"ג ליום, כמו גן כדור ללחץ דם קו דיוואן, ירד לי מאוד החשק המיני.
האם יש לכדורים האלו קשר?
אני בת 64, ואולי בגיל הזה כבר אמור להיגמר החשק המיני?
במידה וזה הכדורים, מה אתם מיעצים לי לעשות.
תודה, שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראכן יש קשר בין חשק מיני
ד``ר עידן מיליצ`ר11/09/2010והתרופות אותן את נוטלת. אולי הייה נכון לשאול את הרופא שרשם לך ציפרלקס, מתי את יכולה והאם את יכולה לרדת מהכדור (ציפרלקס) באופן הדרגתי, ולאט לאט יחזור לך החשק.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה מוקדמתדורי09/09/2010האם אפשר לגלות שפיכה מוקדמת בגיל 16 וחצי?
אני שואל את השאלה הזאת מכיוון שהתחלתי לקיים יחסי מין בלי קונדום בגלל שחברתי לוקחת גלולות ואני גומר מאוד מוקדם..
ואני מאוד חושש מבעיה זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמירה מוקדמת
אורית פס09/09/2010אין לך מה לחשוש,אתה יכול להשתמש בקונדום עמ"נ להקהות את התחושה,או לאונן מס' שעות לפני קיום יחסי המין עם חברתך ויתכן שאז תשלוט טוב יותר. בכל מקרה זוהי בעיה נפוצה ביותר ,ניתן לטפל באופנים שונים, קרא על כך יותר בספרים הבאים:
פז"ם-פליטת זרע מוקדמת\הלן זינגר קפלן.
או ב- גבר מין והצלחה\דר.צוקרמן,דר.לוין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
דורי09/09/2010לדעתך אני צריך לקרוא ספרים כאלה אפילו שאני רק בן 16 וחצי ?
יכול להיות שאם נקיים יותר יחסי מין בלי קונדום אז אני יחזיק הרבה זמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם מהפיןנשואה09/09/2010שלום רב,
אנחנו זוג שעתה נישא ויש לנו בעיה שלא הייתה מקודם.
לבעלי יורד דם מהפין לאחר קיום יחסי מין איתי ויש לו צורך ללכת לשירותים
וכתוצאה מכך גם החשק המיני שלו יורד .
למי אני צריכה לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדם מהפין
אורית פס09/09/2010את לא צריכה לפנות,אך על בעלך לפנות לאורולוג,וביכלל כשלא ברור לאן לפנות אפשר תמיד להתחיל עם רופא משפחה שידע לאן להפנות הלאה,ויצייד אתכם בהפניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיאני09/09/2010היי
הפסקתי ליטול גלולןןת בהן אני משתמשת כחצי שנה או יותר לפני חודש,פשוט הפסקה כי אחין צורך
אחרי עיכוב של שבוע או שבוע וחצי ,קיבלתי את המחזור שלי
אני בתחילת קשר ,עד תחילת נובמבר אני לא מתכננת לשכב איתו (מסיבותיי שלי) אבל איך עליי לחזור ליטול את הגלולות בהתאם לזה?
אני לא בדיוק יודעת מתי אני מקבלת את הוסת הבאה...
האם גם ב"התכוננות" לגבר השני,עליי להיזהר כמו עם הראשון ולהתחיל ליטול גלולות חודש לפני?
והאם אני צריכה במחזור הזה?
או שבבא?
ומתי אני צריכה ?ביום הראשון של תחילת המחזור הבא כדי להיות מוגנת לחודש נובמבר
או בסוף המחזור כעת ?או בסוף המחזור הבא?
אני יודעת שזה שטותי לתכנן ...מתי אני אולי אשכב ,אבל בגלל סיבותיי שלי זה יהיה הכי מוקדם רק בנובמבר,השאלה איך להיזהר ...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשאלה מתאימה לפורום רפואת נשים
09/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבר מין גברישולה09/09/2010איך מודדים את האורך של איבר המין של הגבר? הכוונה מאיפה לאיפה? כי אם לוחצים לכיוון הבטן אז האורך משתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך מודדים?
09/09/2010בחלק העליון מהבטן עד הקצה, בלי ללחוץ על הבטן.
השאלה המתבקשת - מדוע למדוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובהאורית פס09/09/2010לכל הפיעילים בפורום מין וסקסולוגיה, הגולשים, הצוות הטכני מאחורי הקלעים,וצוות המומחים ,תודה לעידן ו מיליצ'ר ודר. רפי חרותי שהם פעילים במיוחד.
בחודשים אוקטובר נובמבר אצא לחופשה בת חודשיים,תחליף אותי בזמן זה הסקסולוגית נטע ידיד,
עם חזרתי אחזור לענות על שאלותיכם.
בברכת בריאות [ פיזית, נפשית ומינית]
ובאהבה
פס אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשנה טובה לאורית ולכל השאר
09/09/2010ולקראת אוקטובר נקדם בברכה את נטע ידיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלותעדן08/09/2010אני בן כ-14 וחצי..
יש לי חברה כבר תשעה חודשים ואנחנו מתקדמים במערכת יחסי המין שלנו אבל אני חושש שאני יתפתה והיא תתפתה וקיום יחסי מין ולא אדע מה לעשות..
בכלליות אני יודע מה זה אומר קיום יחסי מין - החדרת הפין לתוך איבר המין של האישה...
לכן רציתי לשאול כמה שאלות כדי לדעת מה לעשות במקרה של חריגה:
1. האם בנות נהנות ממין אנאלי?
2. האם בזמן החדירה מומלץ לגעת לאישה באיבר המין בנקודה הרגישה?
3. האם לדעתכם מוקדם לנו עוד לקיים יחסי מין?
4. אילו תנוחות הכי מומלץ לקיים בפעם הראשונה כאשר הנערה עוד בתולה?
תודה רבה, ואשמח לתשובות רציניות והגיוניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנא הפנה שאלתך לפורום "סקס נוער"
09/09/2010וכן, לדעתי לאור שאלותיך עדיין מאוד מוקדם לכם לקיים יחסי מין. אני אומר זאת מתוך ביקורת בונה ולא ממקום שיפוטי.
לאט לאט ואז גם הפעם הראשונה תהיה הכי מענגת שאפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי למומחיםתותי07/09/2010חבר שלי הלך לקופ"ח כדי לעשות בדיקה למחלות מין,
רואת המשפחה ביקשה ממנו לתת זרע ושתן.
הבנתי שמחלות מין בודקים (את רובן לפחות) בבדיקת דם פשוטה. השאלות שלי הן:
1. אפשר לשאול מה כל דבר בודק (השתן והזרע)?
2. אילו מחלות מין חבר שלי צריך לבדוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחלות מין
09/09/2010מספיק בדיקת דם ושתן. בודקים נוגדנים למחלות שונות, כגון, הפטיטיס B ו- C, סיפיליס, איידס וכדומה. בשתן בודקים נוכחות של אותם מזהמים. יש "בטריה" שגרתית.
לא צריך בדיקת זרע על פי רוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להריון בבקשה תשובה מהירהגלי07/09/2010שלום אני נוטלת גלולות באופן סדיר כבר שנה.
בחפיסה הנוכחית שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה כלומר ביום עצמו שאני אמורה להתחיל את החפיסה החדשה. לקחתי את הגלולה למחרת בצהריים והמשכתי כרגיל עם הגלולה הבאה שאותה אני נוטלת בשעה 22:00 קבוע. ביום הרביעי שוב שכחתי לקחת גלולה ושוב לקחתי אותה בצהריים למחרת והמשכתי את השאר כרגיל.
שכבתי עם חבר שלי 3 פעמים בערך שבוע אחרי שפספסתי את הגלולות.
האם יש חשש להריון??
האם אני צריכה להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזו שאלה לפורום רפואת נשים
09/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה#06/09/2010אני וחברה שלי מבצעים מין אנאלי כבר חצי שנה
לאחרונה חברה שלי מעידה על עצירות וכאבים ביציאה
היא טוענת שזה החל לאחר החדירה האנאלית האחרונה
האם יש קשר או שהיא נפצעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחדירה
אורית פס09/09/2010למה לסבול? למה להזניח ? שפשוט תפנה לרופא \ה גניקולוג\ית או רופא משפחה שיפנה לגורם המתאים,אם קשר למין האנאלי ובלי קשר-היא סובלת מעצירות וכאבים וניתן לאבחן ולטפל.את שאלתך זו יש להפנות אם כן לרופא ואז תדעו אם קשור לסקס או לא. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על חדירהסמדר06/09/2010שכבתי עם חבר שלי - הוא התחיל לחדור (אנאלי) בלי קונדום, והאיבר שלו היה קצת רטוב... אח"כ הוא יצא, שם קונדום, וחזר לאנאלי שוב קצת, יצא (בלי לגמור) וחדר רגיל, לאיבר המין שלי, עם אותו הקונדום. יש סיכון בזה? ז'תומרת, מבחינת זיהומים אני מניחה שזה לא היה חכם, אבל מבחינת הריון? זה שהוא השתפשף עם הקונדום באותו מקום שקודם הוא היה בלי וקצת הרטיב, ואח"כ חדר אליי...
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לשאלתך!
עדן08/09/2010הסיכון פה להריון מאד גבוה..!
אם הוא גמר לך בזמן מין אנאלי, לאחר מכן שם קונדום, וחזר לאנאלי זאת אומרת שהייתה נגיעה בין הקונדום לזרע. ולכן הכנסת הפין עם הקונדום לאיבר מינך היה עם זרע עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני קורא ומבין נכון...אין היריון
ד``ר עידן מיליצ`ר09/09/2010שנה טובה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר עם אובססיותקסם06/09/2010שלום,
אני בחורה צעירה בשנות ה20 שלי, אני נמצאת בתוך מערכת יחסים כבר שנה ובן הזוג שלי לא מפסיק לצרוך פורנוגרפיה באופן שהוא לדעתי די אובססיבי, הוא לפחות חמש פעמים ביום פותח את אתרי הפורנו ומביא את עצמו לסיפוק.
גם במשך תקופה ארוכה היו לו שלל תמונות פורנוגרפיות שלי שבצורה כנה מתחרות בכל אחת מהתמונות שבאתרים. את התמונות היו לו כי חשבתי שאולי ככה זה יפסק לפחות כלפי האתרים.
ולמרות זאת הוא המשיך בקצב היומיומי. את התמונות מחקתי בנסיון להרגיש בחזרה בחורה איכותית ולא זולה, קשה לי להיות סתם עוד תמונה מבין אלפי שחקניות פורנו..
אני מודעת לזה שכל אחד רשאי לענג את עצמו בעת הצורך אבל זה כבר בצורה שגורמת לי להרגשה מאד זולה , וגם מוריד לי את החשק המיני.
(ושלא תבינו לא נכון התאווה המינית שלי מאד בריאה בד"כ). הוא לא מבין וטוען ש"ככה אני, אני דפוק". עקב מחקר קטן שעשיתי בנידון הבנתי שזוהי בעיה שרבים נתקלים בה.
האם אני זו שלא בסדר?אם הוא בחירת ליבי, זה אומר שאני צריכה להרגיש מלוכלכת כל חיי?
אני ממש מבקשת לשמוע דעות נוספות בעניין... ואולי גם עצה לא תזיק פה.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לשאלתך.
עדן08/09/2010בצעד הראשוני, דברי עם בן זוגך על הבעיה שתיארת אותה.
אם אינך מרגישה רצויה תוכלי את לספק אותו וכך יימנע מכניסות לאתרים פורנוגרפיים.
אם הבעיה מתמשכת אני ממליץ לפנות לפסיכולוג ולבדוק את הנושא לעומק, האם הבעיה בסיפוק, או שיש כאן סיכוי להתמכרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקסם
אורית פס09/09/2010מאד מבינה את מצוקתך, אני רואה במצב שתארת בעיה,יתכן שיש כאן מגמת התמכרות או תלות של חברך באתרי פורנו,בכל אופן הוא בוודאות החליף את קיום יחסי המין למשהו אישי ולא זוגי,ויש לבדוק אתו ועם שניכם מה יכול לשפר את המוטיבציה שלו ליזום\ולהיענות לסקס גם איתך ולא רק עם עצמו באמצעות פורנו.
עלייך לשתף אותו בכל מה שאת מרגישה ללא האשמות ובקןרת כלפיו- ואם לא תגיעו להסכמות גורם מקצועי יוכל לעזור לכם בכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)