מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- .......16/09/2010
שלום,
האשכים של חבר שלי אחד מאחורי השני ולא אחד על יד השני.
האם זה אומר משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה זה צריך להיות
17/09/2010כדי שלא יתנגשו זה בזה אחד קצת יותר גבוה מהשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה במשחק המקדיםאנונימי15/09/2010שלום,
אני אציין כאן בעיה שאני לא בטוח שהיא כלל בעיה.
אני בחור בן 30 עם חברה בת 25. אנחנו יחד כבר כמעט שנתיים.
כשאנחנו שוכבים, היא לא מפרישה חומר סיכה, אפילו כשאני עושה לה ביד, או אף מנסה לחדור.
לעיתים רחוקות האיבר שלה לח.
מתחילת הקשר אנחנו משתמשים בשמן לשם חדירה.
ברוב המקרים כואב ושורף לה כשאני חודר.
היא הייתה אצל גניקולוגית שאמרה שהאזור שם מעט צפוף ועם מעט אימון הוא יתרחב.
השאלה היא,
האם זה נורמלי?
האם הבעיה היא פסיכולוגית אצלה?
מהכרויות קודמות שלי, כולן היו לחות כבר בשלב שהגענו למיטה.
אשמח להמלצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מרטיבה
17/09/2010זה לא נורמלי. הסיכה מצביעה על יכולת עוררות ממש כמו זקפת הגבר. בעיות עשויות להצביע על בעייה גופנית (עצבית או בכלי הדם) או פסיכולוגית. כדאי להיעזר במרפאה לבריאות מינית.
לא כדאי להשתמש בשמן כי זעשוי לצרוב, כמו שתיארת. יש מסככים ייעודיים שאינם מחייבים מרשם, דוגמת דורקס-פליי, KY, ואחרים אשר מתאימים לחדירה.
בינתיים, הקפד על משחק מקדים ארוך תור שאתה מברר מה מגרה ומעורר אותה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה בקשר לגלולותמוריאל15/09/2010שלום,
אני בת 19 נוטלת גלולות מזה 3 חודשים.
יום כיפור מתקרב ואני צמה. בדיוק ביום שבת (יום כיפור) אני צריכה להתחיל לקחת קופסה חדשה של גלולות לאחר הפסקה של שבוע (בעקבות מחזור).
שעת לקיחת הגלולה הקבועה שלי היא בשעה 13:00.
ברצוני לדעת האם אני יכולה לקחת את הגלולה כשהצום יוצא, בשעה 18:00, וזה בסדר, או שישנו פתרון אחר?.
אם אני לוקחת את הגלולה ב18:00, האם להמשיך בימים הבאים לקחת את הגלולה רגיל בשעה 13:00?
אשמח לקבל תשובה באופן דחוף !
תודה רבה,
מוריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפני את שאלתך לפורום רפואת נשים
17/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להיריוןבחור מודאג15/09/2010למומחים שלום רב,
קיימתי יחסי מין עם חברתי. הקונדום לא נקרע, חלילה.
אחרי שגמרתי, נשארתי "בפנים" 2-3 דקות. הזקפה ירדה והקונדום נותר תפוס באיבר המין של החברה. כש"יצאתי" ממנה, איבר המין שלי יצא ללא קונדום עליו. הקונדום נותר תפוס אצל בת הזוג שלי.
חשוב לציין שכאשר "יצאתי" לא החזקתי את הקונדום בטבעת, כפי שאומרות ההוראות.
אנחנו קצת חוששים שאולי זרע הצליח לצאת מהקונדום החוצה ולהגיע לבת הזוג שלי. הקונדום מכיל קוטל זרע, אבל האם ניתן לסמוך עליו ב-100% שהוא קוטל את כל הזרע שנמצא בתוכו?
כמו שהבנתם, אנחנו מודאגים, ואני מבקש לדעת האם יש חשש להריון במצבים כאלה. האם על חברתי ליטול פוסטינור בהקדם האפשרי ?
בנוסף, אני מעוניין לציין שבת הזוג שלי הייתה בתקופת הביוץ החודשית.
האם שמעתם על היריון ממקרים דומים ?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיכוי נמוך
17/09/2010אך בהחלט אפשרי. במקרים נדירים אפילו בתקופת הביוץ ניתן להכנס להריון, שכן הזרע נשאר חיוני בנרתיק עד 72 שעות.
כדאי להוציא האיבר מיד עם הגמירה, כי אם ממתינים 2-3 דקות בפנים, האיבר נופל והקונדום עשוי לנשור ממש כפי שקרה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה
מתעניין18/09/2010"במקרים נדירים גם בזמן הביוץ...." - הרי הפריה יכולה להתרחש רק בזמן הביוץ.
מה הדרך המהירה ביותר לדעת אם בת הזוג שלי נכנסה להיריון ?
הבנתי שבדיקות היריון ביתיות תקפות רק 5 ימים אחרי האיחור במחזור. האם ניתן לדעת לפני שהמחזור מאחר?
דבר נוסף, אם חלילה המחזור שלה מאחר ויש לנו חשש להיריון, מה הדרך המהירה ביותר לקבל פגישה עם רופא נשים. למזלי, אני לא כ"כ בקיא בבירוקרטיה של קופות החולים, אבל דבר כזה עלול לגזול זמן יקר שאין לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד לי, מה נסגר אתכם?
תותי18/09/2010תראה כמה לחץ וכמה דאגה יש לכם על הראש עכשיו,
בגלל דבר כזה.
למה אתם מגיעים בכלל למצב כזה? למה לא עשית לפי ההוראות?
עכשיו שניכם בלחץ היסטרי של כן הריון, לא הריון, כן פוסטינור לא פוסטינור
בחייכם, אתם בוגרים, קחו קצת אחריות על מה שאתם עושים.
אתם יודעים שמסוכן לקיים יחסי מין כשאישה בביוץ, אפילו שאתה עם קונדום
אז תיזהרו יותר! עוד יותר כשהיא בתקופה כזו.
תשתמש בקונדום כמו שצריך. או שהיא תתחיל לקחת גלולות, או אפילו שהיאתתנזר
מסקס ל-48 שעול (כולה).
מקווה בשבילכם שבאמת לא קרה כלום. תלמדו מזה, מצטערת אבל לפעמים לומדים
רק על בשרך כמו שאומרים.
ואני לא מטיפה אבל קשה לי לראות אנשים צעירים שמשתבכים בכאלה דברים,
ואחרי זה שמלמים על זה. תיזהרו להבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהאור15/09/2010שלום אני בחורה בת 26 , בתולה.
יש לי מן פחד להגיע למצב אינטימי עם גבר.
האם לדעתך יש לי חרדה ריגשית?
אשמח לתשובה ולדעת את אופן הטיפול המומלץ.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתראי מה עניתי כרגע
17/09/2010תחת הככותרת "בתולה מחפשת זוגיות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין עקוםעוזי14/09/2010הפין שלי עקום מעט לצד ימין בעת זיקפה.
השאלה היא האם זה קשור לאוננות (פעם ביממה בערך), אם כן האם אוננות ביד שמאל תביא ליישור המצב;
והאם זה נחשב בעייתי?
תודה רבה
עוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה מתאר מצב נורמאלי
ד``ר עידן מיליצ`ר15/09/2010שקיים באופן כזה או אחר אצל הרבה בחורים. האוננות ביד שמאל אם לא תישר בטח לא תזיק. אני חושב שלא זה מה שעוזה ת'עקמת.
זה לא בעייתי אלא אם כן זה יפריע לך ליחסי מין מה שלא נראה לי....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[שאלה]לרדת למשהיניסן14/09/2010שלום,
רציתי לדעת אם אני יורד למשהי יש סיכוי שאני יקבל איידס מדבר כזה?
אפשר לקבל איזה מחלות מלרדת למשהי?או לדחוף לה אצבעות?
*מעניין אותי הדעה שלכם,
מה אתם חושבים כדאי לקיים יחסי מין אם מלא בנות או לחכות לאחת?.
תודה רבא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרניסן
ד``ר עידן מיליצ`ר15/09/2010בדורות האחרונים, עם התפתחות הפתיחות המינית, אנו עדים לכך שמין אוראלי מהווה חלק עיקרי מהרפרטואר המיני של נשים וגברים. רבים מאיתנו יודעים שמין אוראלי הוא בבחינת תן וקבל. ולשאלתך, כשאני כותב "תן וקבל" אני מתכוון תן וקבל תרתי משמע!
כמו הפעולה עצמה של מין מלא, מין אוראלי הוא פעולה מינית. אמנם במין אוראלי לא מאבדים את הבתולים, אך יש תוצאות במין אוראלי הדומות למין גניטאלי.
מחלות מין, Sexually Transmitted Diseases או STDs בקיצור, הן מחלות וזיהומים הנגרמים כתוצאה מחשיפה לחיידקים, וירוסים וטפילים המועברים ביחסי מין.
בניגוד לאמונה הרווחת, או תפיסה מוטעית, מחלות המועברות מינית יכולות לעבור גם דרך קיום מגע מיני אוראלי. כאשר מבצעים מין אוראלי אפשר להידבק במחלות כגון הרפס, צהבת, זיבה, עגבת, יבלות באיברי המין ואפילו איידס (אם כי נדיר). הדרך שבה עוברים מחלות המועברות מינית הם דרך נוזלי גוף, אז אם יש חתך בפה, אפילו אם הוא ממש קטן ונראה בלתי מזיק או בלתי מורגש, קיים סיכון בקבלת מחלה המועברת מינית אפילו אם לא עוסקים במין מלא. כמו כן ניתן לקבל מחלת מין ללא מעבר נוזלי הגוף, כמו הרפס, העובר ממגע בין עור נגוע ובין עור בריא .
אם יש בכל אחד מאיתנו בגרות ומחשבה, ננהג במין אוראלי, בדרך שאנו חושבים לנכון. על מנת לנהוג בזהירות, יש אפשרות לתת מין אוראלי ע"י מגע עם שימוש בקונדום. המקטרגים יגידו שזה כמו לאכול ארטיק עם העטיפה. המחמירים יגידו שעדיף לאכול את הארטיק עם העטיפה מאשר לאכול אותה....והמבין יבין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי לא זוכרroni14/09/2010היי אני לא יודעת כמה השאלה מתקשרת לפורום הזה אבל אין לי למי לפנות,
אני וחבר שלי 3 שנים ביחד... ואנחנו בני 21 ומאז שאני זוכרת שהתחלנו לצאת ושאלתי אותו עם כמה בנות הוא שכב ומי הראשונה שלו, הוא לא ידע להגיד לי בדיוק..
הוא היה מהבחורים שבגיל 15 היו הולכים עם החברים לבנות או שוכבים עם סתם בנות
הוא טוען שהוא שכב עם 3 בנות והרשאונה הייתה אחת בשם שיר לא יודע מי הבנות האלה ואלו היו סתם בנות...
עכשיו אנ י בדילמה אם להאמין או שפשוט להמשיך עם זה הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך בפורום סקס נוער
עידן מיליצ'ר14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדאיג...דניאל13/09/2010אני דניאל,אני בן 17,היום כשהתפשטתי להכנס למקלחת,שמתי לב שהפתח של האיבר מין שלי נפוח..והוא היה קשה מהרגיל...יש סיבה לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי עודף אוננות
17/09/2010אולי רגישות או אלרגיה לסבון, בד של תחתון או כל דבר אחר.
מקווה שהנפיחות ירדה בינתיים ואתה חש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני וגלולותלימור13/09/2010שלום,
אני בת 24, ולאחרונה אני מרגישה שהחשק המיני שלי לא כמו שהיה פעם.
כשדיברתי על זה עם חברה, היא טענה שיכול להיות שזה בגלל שאני לוקחת גלולות.
האם יש קשר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראכן יכול להיות קשר
ד``ר עידן מיליצ`ר15/09/2010יש מחקרים המצביעים על קשר בין ירידה בחשק ושימוש בגלולות. יחד עם זאת יכולות להיות סיבות רגות אחרות למה שאת חווה. חשוב לבדוק ולא להפטר מהגלולות כ"כ מהר!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשקשני13/09/2010שלום,
אני בת 26 בתולה ורוצה מאוד זוגיות , אני יוצאת לעיתים רחוקות עם בחורים לדייטים מהאינטרנט אבל אף אחד לא עושה לי את זה ממש. אני לא לסבית ואני לא מבינה למה קשה לי לזרום .....
בגלל זה אני לא מתלהבת לצאת לדייטים ולהכיר בחורים למרות שאני ממש רוצה זוגיות
אני חושבת שגם אם אני אצא עם בחור ממש חתיך אני לא אזרום איתו
זה מפריע לי מאוד , איך אפשר לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבתולה מחפשת זוגיות
17/09/2010מה הביצה ומה התרנגולת? האם את ביישנית ונרתעת מדייטים, או האם העובדה שאת בקושי יוצאת לדייטים מגבירה הביישנות ומקשה עלייך לזרום?
אלו נושאים שניתנים לטיפול במסגרת טיפול פסיכו-סקסואלי ויפה שעה אחת קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בזמן יחסי מיןענת13/09/2010אני בחורה בת 23, ליפני בארבע שנים התחלתי לקיים יחסים. ולצערי הרב אני חשה בכאבים. בהתחלה היה קושי בחדירה (הרגשה של מעין חומה) וממידע שקראתי באינטרנט הבנתי שזה וגיניסמוס, לאט לאט עם הזמן למדתי להישתחרר והיום החדירה אינה מכאיבה לי. הבעייה היא שלאחר החדירה כאשר אנחנו מתחילים לזוז כאשר הוא בתוכי יש לי הרגשת כאב, הרגשה של לחץ על האזור התחתון של הנרתיק, ואז מצד אחד יש לי הרגשת הנאה וריגוש מצד שני מפריע לי הכאב\לחץ על הנתיק בתחתית (כאילו משהו לוחץ לי על הדפנית התחתונה). ככל שאני מגביהה את עצמי (שמה שמיכה למטה) כן זה פחות מורגש אך לא נעלם לגמרי. האם יכול להיות שהבעייה היא בתנוחה? או שזה מסמל על דיספראוניה? יש לומר שבעבר הצלחתי לקיים מעט מאוד פעמים יחסים בלי כאב בכלל. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים בתנוחות מסויימות
17/09/2010על וגיניזמוס עניתי זה עתה בהרחבה.
נראה שאצלך הבעייה היא מצבית, כלומר בתנוחות מסויימות ומצאת פתרון ע"י מציאת תנוחות אחרות. אין בעייה בעת ההחדרה, אלא רק בעת התזוזה ואולי זה בגלל המבנה האישי אצלך. כדאי שתגשי למרפאה העוסקת בטיפול מיני ותבדקי שוב ע"י גינקולוג/ית ולפי התוצאות אפשר להתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בהחדרההודיה13/09/2010שלום אני וחברי יוצאים זמן רב ולא מזמן החלטתי לקיים איתו יחסי מין מלאים(כמה שבועות לפני החתונה), אך בעת ההחדרה מאוד כואב ושום דבר לא מרפה את הכאב, ניסינו משחק מקדים, תנוחות שונות, וחומרי סיכה (שלפעמים שורף באיבר)אך שום דבר לא עוזר(דרך אגב הוא הראשון שלי וכיום אנו נשואים), דבר המתסכל אותי ואת בעלי.
פניתי לרופאת נשים והיא אמרה לי שאני צריכה להיות יותר מגורה "ולהרטיב" אבל אני אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוגיניזמוס
17/09/2010קרוב לוודאי מה שאת מתארת זה וגיניזמוס, שזו הפרעה נפוצה בתחום התפקוד המיני. עם סבלנות ועזרה מבן זוגך הבעיה ניתנת לטיפול בהצלחה מליאה. לא תיארת מה קרה בעבר ואם היה לך ניסיון מיני כלשהו טרם נישואייך וכמו-כן האם את מסוגלת להחדיר טמפון או אצבע?
פירוש המילה וגיניזמוס הוא כיווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק. הכיווץ חוסם את פתח הנרתיק ובעצם מונע חדירה. כאשר מנסים לחדור למרות זאת, נגרם בדרך כלל לכאב עז. כל חוויה כזו מחמירה ניסיון עתידי, שכן "הגוף חכם" וזיכרון הכאב גורם תגובת התניה ובניסיון הבא הכאב מחמיר אף יותר. זה דומה לאפקט פבלוב, לפיו ניתן לגרום לכלב להזיל ריר רק מעצם מראה המזון, ומבלי שיתנסה בו. המחשבה על לימון עשוייה לגרום להגרת רוק וכך אפילו המחשבה על קיום יחסי מין עשויה לגרום לכיווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק. ממש כמו שאת מתארת, שקיים אצלך פחד נוראי ואת לא מצליחה להרפות את האזור שם. את מכווצת את השריר מרוב "פחד החדירה".
כפי שציינתי בראשית תשובתי, הבעיה נפוצה ועל כן קיים ניסיון טיפולי רב. צריך לעקור את הפחד, לשבור את מעגל החרדה ולהתחיל לאסוף חוויות חיוביות מתקנות בקשר למגע אינטימי. נדרשת מעורבות של צוות רב מקצועי - רופא/ה מתחום הגינקולוגיה והבריאות המינית, פיזיותרפיה של רצפת האגן (בדרך כלל בשילוב שיטות כגון, ביו-פידבק כדי ללמוד להרפות שרירי רצפת האגן) וטיפול מיני-זוגי. יש מרפאות בהן כל הצוות נמצא תחת אותה קורת גג ולא צריך לנדוד בין מטפלים שונים.
אני מציע שבשלב ראשון, עד שתתחילו טיפול יחד, הימנעו לחלוטין מניסיונות חדירה, אך הרבו באינטימיות, כולל מגע הדדי, ליטופים, אוננות הדדית וכל מה שעשוי לגרום לכם הנאה בדרכים אחרות, אשר לא יעוררו את אותו פחד שאת מתארת. תהנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אונותדנית12/09/2010שלום עידן,
אני ובן זוגי חיים ביחד כמעט 3 שנים, קשר מצויין והיה סקס מצויין עד לפני חודשיים.
לפני 4 חודשים התגלה לו מבדיקות דם שיש לו סוכרת נעורים, הוא התחיל לטפל כראוי והגיע מרמות גבוהות של סוכר בדם לאיזון מלא. אך לפני חודשים התחילה ירידה באון אצלו. הזיקפה כבר לא מה שהיתה לפני ויש ירידה מצידו בחשק המיני. (הוא בן 34). אני פונה מתוך מצוקה, אנו זוג המדברים על הכל אבל הוא לא מוכן לגשת לרופא לטיפול. הגענו למצב שאין לנו אפשרות לקיים יחסים כמה שאנחנו רוצים.
אשמח לקבל את הצעתך, אני מרגישה רע בשבילו ובשביל שנינו ורוצה מאוד לעזור לו להתמודד ולהשתחרר.
לתשובתך בהקדם אודה מקרב לב
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסוכרת נעורים
17/09/2010כאן אפשר רק להציע ולכוון. אי אפשר לטפל דרך הפורום.
בן זוגך צריך לגשת למרפאה לבריאות מינית, שכן סוכרת עשוייה לפגוע בתפקוד המיני. ייתכן והסיבה אחרת, אך בכל מקרה יש טיפולים מצויינים ולא צריך להתבייש, להתייסר ולסבול. תוכלי לפנות איתו וכך לסייע במכשול המבוכה.
בינתיים - כמה שיותר אינטימיות. בשביל זה לא צריך חשק או זקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין לנשיםרנה12/09/2010אני נשואה מעל 10 שנה ולצערי החשק המיני שלי נמוך מאוד.
קראתי כמה תשובות שנתתם לגברים שלוקחים ריטלין.
אני משתמשת בריטלין בגלל בעיות של ADHD. השימוש הוא בשעות הבוקר.
האם תהיה השפעה על החשק המיני אם אקח ריטלין בשעת קיום יחסים? (חוץ מזה שלא ארדם באמצע... :))
תודה
רנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש קשר בין ריטלין ותפקוד מיני
17/09/2010זה אינדיבידואלי. אם את נוטלת זאת באופן קבוע, את יכולה לנסות ולבדוק מתי הכי טוב עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)