פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לובריקן וסופטין
    פאר
    03/10/2010

שלום עידן מילצר .
    היכן ניתן לקנות את הג'לי לובריקן וסופטין .
    הייתי בסופרם פארם והם לא מכירים את הג'ל הזה .
    האם הג'יל יצא משימוש או שמופיע בשם אחר .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לובריקן וסופטין

הוספת תגובה

• לובריקן וסופטין - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/10/2010

בכל בית מרקחת יתנו לך את הג'לים ו/או דומים להם. אין מניעה גם לשמות אחרים עם הרכב דומה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה.לגבי עיכוב מחזור
    קארין
    03/10/2010

שלום,קיבלתי מחזור היום (3.10) ואני יודעת שיש אפשרות לעכב מחזור עם גלולה מסויימת, השאלה אם עדיין אפשר לקחת אותה או שהיה צריך לקחת את הגלולה כמה ימים לפני המחזור.

תודה !!

הוספת תגובה

• רק לפני...אם קיבלת אז קיבלת...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישה שלא יורדת
    רוב
    02/10/2010

אנחנו נשואים 6 שנים (9 ביחד בסה"כ), ומאוד מתסכל אותי שבמשך כל הזמן הזה אני צריך להתחנן לקבל מין אוראלי מאישתי.

הפעם האחרונה שהיא הייתה שם, היה לפני שנה בערך (אם לא יותר).
    אני מבין שיש לה בעיה עם זה, אבל כשיצאנו היא הייתה עושה את זה מעט בהשוואה לאחרות, אבל הרבה יותר מעכשיו...

למעשה כל מגע בי (מסאג' וכו') לא מקובל עליה, אולי ליטוף פה ליטוף שם כדי להשתיק אותי כמו כלבלב אבל באופן עקרוני אין שום פינוק מצידה.
    זה המקום לציין שלי אין שום בעיה לרדת לה או לעשות לה מסאג' כשהיא מבקשת..

מה עושים?
    היא טוענת שככה זה בכל הבתים ושאני "חי בסרט" אם אני חושב שנשים מפנקות את הבעל שלהם.

זה נכון?
    אין לי סיכוי יותר להנות מהדברים הבסיסיים בחיים ?

אגב, זה לא שהיא מבקשת כל הזמן ואני נותן אבל היא לא... היא לא מבקשת ולא מתלהבת מזה שארד לה או אעסה אותה, למרות שלי אין בכלל בעיה לעשות את זה, אני אפילו אוהב.

הסקס בנינו בסדר גמור אבל עדיין אני מרגיש שזה "רק" סקס... אין את כל המסביב (אוראלי אנאלי) שבכל זאת כנראה עושה את ההבדל אחרת לא הייתי כ"כ מתוסכל...

אגב, היא אומרת שהיא נמשכת אלי אבל פשוט לא אוהבת לעשות את זה, אני מצד שני צריך את זה כמו כל אחד אני חושב

האם מצבי טוב בסה"כ אבל אני פשוט מבקש יותר מידי?

היא מוכנה ללכת לטיפול ולקבל עזרה מסקסולוגית בנושא, האם יש טעם או שזה משהו שאי אפשר לשנות?

(הועתק מפורום סקס ויחסים לאחר שלא זכה שם לתגובה או התייחסות נאותה)

לקביעת תור
    סגירה
    אישה שלא יורדת

הוספת תגובה

• אישה שלא יורדת - תגובה

07/10/2010

כדי לפתור את סבך הקשיים בזוגיות ובמיניות שלכם כדאי לגשת יחדיו לטיפול זוגי / מיני מקצועי.

אם היה לי טיפ שהייתי יכול לתת לך ובעקבותיו אשתו היתה יורדת לך כל פעם שהיית מבקש, אז...

זה בכלל לא אוראלי או או-רע-לי. זה קשור בזוגיות שלכם, בתקשורת, באמון, בדימוי העצמי הירוד שפיתחת עקב כך וכן הלאה והלאה.

ולפעמים, יכול להיות שהיא באמת לא אוהבת אוראלי. מה לעשות? יש כאלו. וכאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טראומה ריגשית...
    אלמוני
    02/10/2010

שלום רב,

למען האמת זאת פעם ראשונה בחיי שאני כותב בפורום אך מקווה לקבל תשובה למועקה אשר קיימת בליבי. ( אנסה לקצר ככל שאפשר ).
    אני בן 25, ולפני כשנתיים הכרתי בחורה קצת בעייתית בכל הקשור בסקס. היא מאוד התביישה בגוף שלה ואני הסברתי לה שהכל בסדר והיא בסדר גמור.. מה שקרה זה שהיינו במיטה וכמעט קיימנו יחסי מין אך לבסוף היא לא רצתה.. לאחר כמה רגעים שוב היה ממנה רצון ובשנייה האחרונה היא התחרטה.. זה קרה כמה וכמה פעמים ולבסוף זה גרם לי להתייאש, ואז בפעם האחרונה שהיא רצתה, כבר לא היה לי חשק ( לא עמד לי ) - (פעם ראשונה שאני מול בחורה וזה קורה לי). לקחתי את העיינין קצת יותר מידי רחוק, והכנסתי לעצמי לראש שמה זאת אולי אשמתי.
    ההשלכה לכך היא שיש לי פחד עכשיו מלהיות עם בחורה, שאולי לא יעמוד לי..
    במשך הזמן הייתי עם כמה בחורות ולמען האמת היו לי קצת בעיות, איכשהו מפה לשם בסוף הצלחתי, אבל אפשר להגיד שהיו לי מצבים לא נעימים והצלחתי להבין שאני יכול לפתור את זה בעזרת שתיית אלכוהול.. אך זהו לא פיתרון וגם פעם אחת זה לא עבד... אני ממש ממש רוצה לחזור למצב הקודם שלי שמכל שטות אני ישר "קופץ" כי כזה אני, ואותו סיפור עם הבחורה הזאת ממש ממש מכניס אותי לבעיות. אני לא מפסיק לחשוב על זה ולא מפסיק לחשוב מה יקרה עם הבחורה הבאה שאני אהיה איתה ולמען האמת אני דיי משתדל להתחמק מלהיות עם בחורות.
    אגב - חשוב לי לציין כי אחרי שאני שוכב פעם עם מישהי, ( נגיד ושתיתי ) לא תיהיה לי בעיה יותר לשכב איתה בפעם השנייה בלי אלכוהול. ( כיאילו שברתי תקרח ביני לבין עצמי ) אבל תמיד קיים בי החשש שזה לא יעבוד.
    האם ישנה אפשרות לפתור את זה בעזרת היפנוזה? או שמא אני תמיד בסקס הראשון עם בחורה יאלץ ליטול ויאגרה? או לקוות שאלכוהול יעזור?
    אני מוכן לעשות כל דבר אשר יפתור לי תבעיה הזאת ויחזיר אותי למצבי הקודם.
    עד לפני שהכרתי תבחורה הזאת הייתי עם אין ספור נשים ותמיד קיבלתי שבחים על ביצועי
    אני מודע לכך שאני לוקח דברים ללב יותר מידי, אבל אין לי מושג איך להפתר מהם.
    מקווה שתוכלו לייעץ לי.

אלמוני.

לקביעת תור
    סגירה
    טראומה ריגשית...

הוספת תגובה

• טראומה ריגשית... - תגובה

07/10/2010

קודם כל שאפו על כך שפעם ראשונה בחיים אתה משתף בפורום.

אתה מתאר מצב שכיח של חרדת ביצוע. אירוע טראומטי (ממש כפי שאתה מכנה זאת בכותרת של פנייתך), אשר פתח אצלך מעגל כשפים ומאז כל פעם שאתה עם בחורה, אתה חושש להגיע שוב למצב של כשל זקפתי. אלכוהול מפחית חרדה, לכן עשוי לפתור באופן נקודתי, אך לא לאורך זמן. המנעות אינה פתרון ואף עשוייה להחמיר את המצב בעתיד.

אם הבעיה קיימת רק במפגש המיני הראשון - גש ישר אל המפגש השני... במפגש הראשון המנע מחדירה או מצב המחייב זקפה. במפגש הראשון התרכז בהנאה של שניכם, מה שיאפשר לך לצבור נקודות ובטחון לקראת המפגש השני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה
    לירן
    01/10/2010

נכון לעכשיו אני חייל בן 20 שמשרת בבסיס סגור ולכן אין לי זמן ללכת לסקסולוג או אורולוג, כרגע התחלתי עם מישהי מערכת יחסים , ואני בינתיים מתחמק מלעשות איתה סקס , הסיבה היא שאני פשוט גומר מהר מדי יכול להיות תוך שניות ויכול להיות תוך דק', בעיקרון לא קיימתי יחסי מין כבר שנה וחצי , האם זה ישתפר עם הזמן ? האם יש דבר כזה הנקרא "כושר מיני"?
    אני לא רוצה לאכזב את הבת זוג ולכן איני יודע מה לעשות, שמעתי על כמוסות גברא שהם עוזרות השאלה היא אם אתם ממליצים על הטיפול על זה או אחר.
    אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• כמוסת גברא אינה עוזרת לשפיכה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/10/2010

אם אתה לא יכול לפנות לטיפול, נסה לאונן כמה שעות לפני שאתה נפגש עם אותה בחורה. זה אמור לעזור לך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוררות מינית אצל בן נוער
    צוף
    01/10/2010

שלום רב, אני אם לבן 13, נער רגיש ועדין שהחל את ההתבגרות המינית שלו בתקופה האחרונה. בחודש האחרון אני שמה לב שיש לו זיקפה בסיטואציות שבהן אני מעורבת, כגון כאשר אני יושבת והמכנסיים חושפים מעט ישבן, או אם במקרה ראינו תוכנית טלוויזיה בחדר ההורים על המיטה. הדבר מביך ומטריד אותי, ואני מעוניינת לדעת האם זה טבעי ובגיל הזה כל דבר יכול לגרום לריגוש או שזו "סטיה". אני כבר מנסה להמנע ממגע גופני, אפילו טריוויאלי איתו, וחבל לי. יש לציין שהוא ילד חם שעוד מאפשר גם לסבא ולסבתא לחבק אותו ומחזיר בחום. האם יש מה לדאוג מהעוררות המינית הזו כלפיי?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עוררות מינית אצל בן נוער

הוספת תגובה

• נשמע נורמלי לגמרי

רוב
    02/10/2010

למרות שחסרים הרבה פרטים כמו:
    האם את בטוחה שזה בגללך ולא זיקפה אקראית כמו שקורה הרבה לבני נוער?
    איך את יודעת שהוא במצב של זיקפה ולא סתם בולט?
    איך את נוגעת בו כשהוא מגיע לזיקפה?

אוסיף ואומר שזה גיל של התנסות וכל דבר עלול לעורר אותו מינית אין לך מה לדאוג ובטח לא למנוע ממנו מגע וחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוררות מינית אצל בן נוער - תגובה

07/10/2010

זה נורמאלי לגמרי.

זה שזה קורה בנוכחותך, לא אומר שזה כלפייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי זה אמור לעבור להם.

MOM
    16/10/2010

גם לי יש בעיה דומה שאני רואה את בני בן 14 כשהוא עומד ושיש לו בלט במכנס וזה לא נעים לי הוא לא שם לב לזה בכלל ,לעיתים רחוקות כשהוא מרגיש הוא שם חולצה ארוכה או מסדר את עצמו , אני מבינה שזה גיל התפתחותי אבל רציתי לדעת אם זה בסדר שזה מתעורר אצלהם בכל זמן ללא כל גירוי ועד איזה גיל זה מתי זה נרגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין גיל ספציפי... אבל זה לא נמשך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/10/2010

שנים. עם תחילת מערכות יחסים (לא בהכרח מיניות) זה עובר מהאובייקט אותו הם מכירים... לאובייקט אותו הם יכירו! :-)! אל דאגה!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עידן על תשובתך שבת שלום

MOM
    16/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה, שבוע טוב!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוררות מינית אצל בן נוער - תגובה

נטע ידיד
    16/10/2010

בגיל ההתבגרות המערכת ההורמונלית של המתבגר פעילה מאד, כל דבר גורם לגירוי גם משב אוויר יכול לגרום לגירוי. כפי שנאמר ע"י דר רפי חרותי העוררות המינית אינה מכוונת או קשורה דווקא בך, את בעצמך מציינת שהיא מתעוררת גם במצבים בהם אתם צופים בטלויזיה, זה שזה בחדר שינה זה מקרי אם תבדקי תראי שאין קשר בין השניים הזקפה מתרחשת גם בסלון מול תוכנית מעוררת בטלוויזיה. חבל שתפסיקי לחבק אותו הקושי הוא שלך וחשוב שתעבדי על הקושי הזה, רצוי בשיחות עם אדם מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל קשה ..

יואב
    19/10/2010

אני זוכר בגיל הזה כל הזמן הוא היה נעמד ,באוטובוס ,בכתה ,בלי קשר לכלום .
    עוד מעט הוא יגלה את האוננות וכמה היא מרגיעה ואז תראי שזה יעבור לו ..

זה בטוח לא בגללך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתמכרות
    דליה
    01/10/2010

שאילתי: לד"ר רפי חרותי. חשובה מאוד. האם גבר שמגיל 50 עד גיל 60 היה בקשר מיני של פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע עם אותה נערת ליווי שלמעשה לאט לאט הפסיק את יחסו המיני עם אישתו ,גם לא מוכן להית גרש. בנוסף טוען שלא דובים ויער ואת מטורפת(כל אנשי המיקצוע היו מעורבים).האם יש מקום שיחזור ליהיות נורמלי.אין לי כוחות נפש אני אחרי היתמוטטות עצבים ,קשה לו להגיע לזיקפה. נבדק אצל אורולוג,סקסולוג.אין בעיות .אני והם מבינים שהגוף והנפש שם. אנא עזרתך הייתי רוצה שהוא יקרא ויטמיע אולי,אולי בכל זואת עם כל הכאב והסבל שבעזיבה יעזוב אותי לנפשי הפגועה.השקר,הגניבה של הכספים.הבגידה לא נות נים לי מנוח.

לקביעת תור
    סגירה
    היתמכרות

הוספת תגובה

• היתמכרות - תגובה

07/10/2010

את שואלת האם גבר בגיל 50 עד 60 שנמצא בקשר מיני של פעמיים-שלוש בשבוע עם אותה נערת ליווי נורמלי? את מכנה את זה בכותרת כהתמכרות. הוא מכחיש עובדות אלו. כאן זה לא בית משפט, אך אנסה בכל זאת להביע דיעה מקצועית.

מי שלא מקבל אוכל בבית הולך לאכול בחוץ. גם אם האוכל בבית לא טעים, יהיו כאלו שילכו לנסות משהו טעים במקום אחר. ויש כאלו שסתם אוהבים לגוון באוכל. בחוץ זו יכולה להיות מסעדה קבועה, מסעדות משתנות או אצל חברים.

לגבי אותו גבר לא ברור לי איזה אוכל הוא מקבל בבית ובאיזו תדירות. לא ברור אם האוכל טעים. עצם זה שהוא ממשיך לאכול בחוץ מצביעה על העובדה שהוא אינו מוכן להיות רעב.

ניסיתי לפשט והמבין יבין. אך המקרה שאת מתארת מסובך יותר, על כל המרכיבים הקשורים בחוסר רצונו להתגרש בניגוד לדעתך. לא כאן המקום לדון בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בחדר המיטות
    חזי ח
    30/09/2010

אני ואשתי נשואים כבר 12 שנה עם שני בנים בכיתות ב ו ד ,
    ישנה בעיה במין בנינו והיא :
    אני : אני יודע שהגוף או אני דורש סקס כל 3 ימים לערך (אני בין 50 והיא 40 ) הבעיה בי שבמידה ואני מקבל סירוב (תמיד בצורה מאוד תוקפנית!!) אני נפגע בכל פעם מחדש עד כלות נשמתי והתוצאה של זה זוהי הרצאה עצבנית אל תוך הלילה שיכולה להמשך לפעמים זמן רב..כמעט תמיד זהו מונולוג מצידי היא מסובבת את אחוריה כלפי ומנסה להרדם למרות הכל ..
    הבעיה איתי שהפגיעה הזאת הייתה נמשכת גם ליום המחרת הייתי נסער,עצבני וברוטלי ביותר. עד כאן אני .
    היא : אין דרך להגיע איתה לנושא , להתכוון למין .. ברגע שהיא רק מבינה שזה הולך לנושא היא נילחצת נהיית רעה כפי שאי אפשר לתאר ומתחילה תמיד במסע טענות ומענות מחיי היום יום ובכלל משנה שעברה....זהו תסביך שאני חיי איתו וסובל מימנו מאוד , כי בראיה שלי סקס זה דבר טבעי ואני רואה בזה המשך של יום מוצלח ואני מדגיש בא מאהבה! ככה אני רוצה שזה יהיה ! אני תמיד היוזם גם במהלך היום עם זה חיבוק או נשיקה שאגב היא דיי חומקת באלגנטיות גם מיזה , הרעיון כאן שגם אחיה ז"ל לא סבל "שנדבקים " אליו ,
    מצד שני כאשר המין קורה הוא מעולה ! תמיד כמעט גומרים ביחד
    הבעיה מבחינתי איך להגיע לזה בצורה טבעית . אני מאוד אוהב אותה( ולמרות שהיו לי בחיי המון המון חברות התחתנתי בגיל 38 ) אני נאמן לה ובפנטזיות המיניות שלי אני חולם ורואה אותה בלבד!!
    אם יש דבר שהייתי רוצה זה קודם כל אהבה שהכול יבוא מהמקום הזה , אני חושב שהיא אוהבת אותי אך איננה מנדבת דיבורים בנושא זה .
    נ.ב לפעמים נראה לי שאם כלל לא היה מין. היינו חיים באושר ועושר כי זה גורם המון מתיחות שהורסת ימים יפים .
    למרות שהמצב השתפר בשנים האחרונות , למשל בזמן האחרון מצאתי דרך להתחיל איתה בעיסוי בגב ואחר כך זה גולש באופן טבעי למין
    אם כל זה אני עדיין לעיטים חוטף את ה"מכות" ממנה אני "עובד" עלי קשה בכדי להעביר את יום המחרת לסדר היום (זה עולה לי בדמים..) אבל עכשיו אני אומר לעצמי בטח היא תבין והיום זה יקרה ?? וזה לא קורה ואז זה מתעצם אצלי עוד ועוד..
    הלואי שהיתי יכול לפתור את הבעיה , דרך הגב חלילה אם היא תדע שאני כותב דבר שכזה הרי זה קשור במין וזה אסור !!
    אני יותר חפשי מימנה במין אין לי בעיה באור היא מעדיפה תמיד בחושך - צריך להתחבא ממשהו - לא מבין עד היום ממי ....
    תודה אשמח לקבל תשובה כל שהיא ולהודיע לי למייל שרשמתי
    תודה
    כל טוב
    חזי

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בחדר המיטות

הוספת תגובה

• בעיות בחדר המיטות - תגובה

07/10/2010

אתה מתאר תפקוד מיני מצויין, אך בעייה בתקשורת הזוגית והמינית וכן פערי חשק בינך לבין אשתך.

אתה לא יכול לנתק את הגוף שלך ממך ולהגיד שאתם דורשים סקס כל 3 ימים. אם היא רוצה פחות מתדירות זו, תעשה ביד. תפרוק בדרכים אחרות. עצם זה שתדרוש ותתן לה הרצאה עצבנית לאחוריה המופנים כלפיך לא יפתור דבר. כפי שנוכחת בעצם. אתה נפגע מסירוב שלה, בשל פרשנות לא נכונה. עצם זה שהיא חסרת חשק בזמן שאתה חרמן, אינה מצביעה בהכרח שהיא אוהבת אותך פחות. על הדרך אתה מזכיר את אחיה ז"ל. מה הקשר...

כדאי שתפנו יחד לטיפול זוגי/מיני - תתחילו בעבודה על רבדים בסיסיים ואם תצליחו תמשיכו אל אלו המיניים.

ואגב, בפורום התשובות נרשמות רק בפורום ואינן נשלחות למייל האישי. בגלל זה קוראים לזה... פורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףףףף
    חסוי
    30/09/2010

הייתי עם תחתונים וחברה שלי עם גינס ועשינו סקס יבש שהיא על הבטן ואני מעליה וגמרתי...היא הרגישה רטוב והגינס שלה היה רטוב קצת והיה לה קצת רטוב בתחתונים... היא בהריון??!
    אני ממש בלחץ@!~
    תודה!#%!

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףףף

הוספת תגובה

• אם תאורך מדוייק, אין הריון!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה היה כזה שאני מעליה שהיא על הבטן

חסוי
    01/10/2010

אבל היה לה רטוב בתחתונים וזה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה וגלולות
    מבקשת עזרה
    28/09/2010

היי,אני נוטלת גלולות מינס זמן רב וכעת צריכה לקחת מוקסיויט פורטה 500 לחמישה ימים. ידוע לי שקיים סיכון לפגיעה בגלולות ושהדעות חלוקות.
    -מה דעתך המקצועית בנושא?
    -והאם ניתן ליטול את המוקסיויט בהפרש של 4 שעות מהגלולה וכך למנוע פגיעה בה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אנטיביוטיקה וגלולות

הוספת תגובה

• מתאים לפורום רפואת נשים

30/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים
    לירז
    28/09/2010

מזה מס' פעמים שבזמן קיום יחסים מופיע דימום,כיצד להתייחס לנושא?

לקביעת תור
    סגירה
    דימומים

הוספת תגובה

• לגשת לבדיקה גינקולוגית

30/09/2010

לבדוק שהכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריחות
    חן
    28/09/2010

שלום

לטענת חברה שלי יש לי ריח לא נעים מאזור איבר המיןוזה מרתיע אותה מלגעת בי ולעשות לי אוראלי.
    איך אני יכול לפתור את הריח הלא נעים שאני בכלל לא מודע אליו ואף בחורה לא אמרה לי את זה לפני זה?

לקביעת תור
    סגירה
    ריחות

הוספת תגובה

• אולי יש לך פטרת או משהו

30/09/2010

בכל מקרה כדאי להקפיד על היגיינה לפני המפגש. אם יש שפשפת או פטריה - טיפול פשוט בסיוע רופא/ת המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עשיתי את זה בפעם הראשונה ועוד ש
    איציק
    28/09/2010

אני בן 25 ואתמול עשיתי את זה בפעם הראשונה
    הממ לא היה משהו מיוחד כאילו.. שבנות עושות את זה פעם ראשונה יורד דם,מה אמור לקרות אצל גברים?

ושאלה שנייה שעוד יותר מטרידה אותי
    שאני עם חברה שלי כל הזמן עומד לי,גם כשאני יושב לידה בלי מגע!
    ואחרי זה יש לי כאב בייצים נוראי!
    מה אני יכול לעשות נגד זה,האם זה טבעי שכל הזמן יעמוד לי שאני בקרבתה?
    קצת פאדיחה הולכים לים וזה עומד לי לא נעים...

הוספת תגובה

• איציק יקירי...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    29/09/2010

אצל בנים לא אמור לקרות כלום מעבר לשפיכה. למה ציפית?
    מעבר לזה, עם כל המבוכה, אתה מתאר מצב טבעי המעיד על משיכתך לחברה שלך. אני מניח שככל שתקיימו יחסי מין בתדירות אז יעמוד לך במצבים שאתה מתאר, פחות.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה זמנית מהאתר
    אורית פס
    27/09/2010

לרגל נסיעה בת חודשיים ,תמלא את מקומי במתן תשובות לשאלותיכם הסקסולוגית נטע ידיד עד שובי בסוף נובמבר.
    בהזדמנות זו אודה לצוות הטכני לצוות המומחים הפעיל , לנטע ידיד שתענה החל מהשבוע הבא,ולכם הגולשים שבשאלותיכם אתם מאירים עיניהם של רבים נוספים לסוגיות השונות הקשורות לתפקוד מיני תקין.
    חג שמח לכולם, ולהתראות בחורף 2010.
    שלכם
    פס אורית

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה זמנית מהאתר

הוספת תגובה

• נסיעה טובה מחברייך לפורום-ת ב ל י !

ד``ר עידן מיליצ`ר
    29/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US אשכים - זוית פסיכולוגית
    איש
    27/09/2010

בבדיקת US אשכים הם סווגו כקטנים.
    התפיסה העצמית הגברית שלי מאוד נפגעה (מרגיש פשוט פחות גבר).
    אשמח לייעוץ.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    US אשכים - זוית פסיכולוגית

הוספת תגובה

• לא אומר כלום

30/09/2010

יכול להיות מישהו מאוד גברי עם אשכים קטים, ולהיפך. לעיתים אשכים גדולים מכילים בעיקר נוזלים.

מה הקשר?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US אשכים

איש
    01/10/2010

תודה רבה על התשובה.

חשבתי שגודל האשכים משפיע איכשהו על ההורמונים ועל האופי.
    שמעתי שטסטוסטורון למשל גורם לאדם פחות לפחד והנחתי שאשכים גדולים משמע יותר טסטוסטורון ומכאן אופי יותר אמיץ.

האם ניתן להבין מתשובתך שגודל האשכים לא משפיע על הורמונים ואופי?

המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US אשכים

איש
    01/10/2010

אצרף את תוצאות הבדיקה:

אשך ימין- בגודל 1.7*3*2.8 נפח 2.7 סמ"ק - קטן
    אפידידימיס אינו מעובה.
    אין לראות נוזל חופשי סביב האשך ללא הרחבת ורידים ספרמטיים.
    בבדיקת דופלר מהירות זרימה עורקית 5.5 סמ"ש עם RI 0.5
    גם בפתיחת דופלר וגם לאחר ולסבה אין לראות וריקוצלה.

אשך שמאל- בגודל 2*3.3*3 נפח 10 סמ"ק - קטן במקצת
    אפידידימיס אינו מעובה.
    אין לראות נוזל חופשי סביב האשך
    בבדיקת דופלר מהירות זרימה עורקית 6.1 סמ"ש עם RI 0.5
    גם בפתיחת דופלר וגם לאחר ולסבה הודגם רפלוקס בכיוון הזרימה והגברת מהירות זרימה
    הרחבת ורידים ספרמטיים בגודל עד 0.5 ס"מ וריקוצלה דרגה 3

אשמח לשמוע את דעתך

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US אשכים - תגובה

07/10/2010

מה שחשוב זה לא גודל האשכים אל רמת פעילותן. זו לא נמדדת ב- US אלא ברמת טסטוסטרון.

כך ברוב המוחץ של המקרים אשכים קטנים יכולים לספק מספיק טסטוסרון (ומספיק גם אשך בודד לשם כך).

אופי זו אופרה אחרת לגמרי. יש פחדנים עם ים טסטוסטרון ויש להיפך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה