מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העדפה מיניתמיטל28/08/2010
שלום,
שמי מיטל ואני בת 30.
שמתי לב שבן זוגי צופה בסרטי פורנו עם טראנססקסואלים.
האם גבר סטרייט יכול לצפות בסרטים מסוג זה?
תודה מראש,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל אחד ואחת מאיתנו
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2010יש העדפות של מה ללפות הפורנו וזה לא בהכרח מעיד על דבר כזה או אחר. טם רק עם זה הוא נדלק,,,,,, אז יש מקום לתת את הדעת על כך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדפה מינית
מיטל28/08/2010אם אנחנו מקיימים יחסי מין תקינים סימן שהוא סטרייט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרמנות יתר, צורך מוגבר להגיע לשפיכהערן28/08/2010
שלום,
יש לי בעיה:
אני כל הזמן חרמן וזה מפריע לי, פוגע בי, ומשבשב לי במעט את סדר היום, החשיבה והצלילות.
ביום יום כשאני עם בת הזוג שלי (ישנים באותה דירה), אני כל הזמן חושב על איך לעשות איתה סקס..
גם כשאנחנו מגיעים ל 3 פעמים ביום, אני תמיד יכול למצוא עוד פעמים/סיבות לעשיית סקס פעם נוספת.
אם עשינו סקס עכשיו. אז אני יכול בעוד מספר שעות לשאול אותה אם בא לה " לתת" אוראלי? משהו כדי רק שאגמור ואוכל להרגיע את ייצר המין המשבש לי את המחשבה והמח.
זאת הרגשה נוראית..
אני בן 28.
בת זוגתי עובדת בחברת היי טק וטסה לחו"ל הרבה.
לפעמים גם לחודש.
בזמן שהיא לא כאן, אני נוטה לאונן הרבה פעמים ביום.
כלומר - אני כל הזמן חרמן.
האם מה שאני מתאר היא בעיה שכיחה?
אילו טיפולים מוצעים במקרה כזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן
אורית פס29/08/2010לא מוצעים טיפולים לדחף מיני גבוה,אוננות היא הפתרון הן כשחברתך נוסעת והן כאשר התכיפות שאתה רוצה ממנה היא יותר מדי בשבילה.
לעיתים אוננות תכופה מבטאת חרדה ואי שקט ,אתה יכול לנסות להשקיע ענין בספורט שירגיע, או בכל פעילות שידוע לך שהיא מרגיעה עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וספורט לא אפשרי?
ערן29/08/2010היי,
מה קורה אם אני לא אוהב ספורט? וגם אין לי כל כך זמן לספורט..?
ובלי קשר.. החרמנות הזאת שפוקדת אותי הרבה פעמים.. היא לא כיפית.
היא מונעת ממני מלעשות דברים אחרים..
למשל אני מתיישב מול המחשב וצופה בפורנו למשך שעתיים.. במקום להשקיע שעתיים במשהו אחר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
אורית פס30/08/2010אם בתחושתך מדובר בבעיה שאין לך כל-כך שליטה עליה,כמו,לצפות שעות בפורנו במקום לתת קדימות לתפקודים חשובים אחרים מומלצת אם כך פניה לייעוץ מקצועי שיעריך ויאבחן את חומרת הבעיה וכמובן יתן מענה לכך.
לא ניתן במסגרת פורום זה לעשות זאת בצורה יסודית ומקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
ערן06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי למומחיםתותי26/08/2010
שאלה:
אם חבר שלי יורד לי על הבוקר, עם כל הריח פה והכל,
זה יכול לעשות לי רע או נזק כלשהו?
או דלקת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבהכרח קשור
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2010ריח על הבוקר לא גורם לדלקת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון אבל..
תותי28/08/2010בבוקר יש ריח לא נעים מהפה = חיידקים,
זה לא יכול לעבור אליי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידקים יש בפה תמיד
ד``ר עידן מיליצ`ר29/08/2010וכל הזמן, ללא קשר לריח. הריח לא מעיד על מחלה כזו או אחרת שעלולה לעבור אלייך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אוננותמטפלת26/08/2010
הייתי בבית ספר, ששם הייתה ילדה כבת 9או 10 שאוננה כמה פעמים ליד כול הבנות בכיתה, באמצע השיעור. האם זה נורמאלי? מה זה אומר?
אשמח לקבל תשובה, והאם כדאי לידע את ההורים להתנהגות הזאת??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות היא נורמלית בכל גיל
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2010יחד עם זאת, בגיל 10 אמורים להבין שיש דברים שלא עושים ליד כולם.... כמו פיפי למשל. הייתי מידע את ההורים ומסביר להם לכוון את הילדה לעשות את הדבר הזה שעושה לה טוב בפרטיות....
אלא עם כן יש לה הפרעות התנהגותיות אחרות ואז חשוב לאבחן מה הקושי איתה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפהבן2226/08/2010
לא מזמן התחלתי קשר חדש
עד עכשיו היו לי חיי מין עשירים ומגוונים , ואף פעם לא הייתה לי בעיה
בשבועיים האחרונים פשוט לא עומד לי כאשר אנחנו מגיעים לסיטואציה מינית
אני מדגיש הבעיה היא רק בסיטואציות מיניות , אין בעיה ביום-יום.
כל פעם שאנחנו מגיעים לסיטואציה אני פשוט מתחיל לחשוב מה יקרה אם שוב לא ילך .. וזה מה שקורה במהלך השבועיים האלו..
אשמח לטיפים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע
26/08/2010האם חיפשת תשובות לכך בפורום זה. יש לכך ה-מ-ו-ן התייחסות, והרבה טיפים שכן זו בעיה נפוצה. אז חפש תשובות קודמות בקשר ל"חרדת ביצוע" ואל תהסס לבקש הבהרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת החשק המינישואל26/08/2010מאחר שאנחנו כבר לא מקיימים יחסים מצד אחד, ומצד שני להתגרש זאת לא אופציה בגלל הילדים בעיקר, תהיתי אם יש איזשהי תרופה שיכולה להרגיע אותי,(המחסור ביחסים במיטה גורם לי לבעיות בשינה וחוסר שקט כללי), וגם את החשק המיני.
האמת מאוד עצוב לי שאני צריך לשאול את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקודם כל טפל בסיבות
26/08/2010שגורמות לך לעצבות.
מדוע שלא תאונן? זו גם דרך להגיע לסיפוק מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכירך , אני במצב דומה ,
tal29/08/2010אם תוכל להשאיר אימייל אחזור אליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיל
רון31/08/2010
אשמח אם תצרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת - בן 23בן2325/08/2010שלום,
רק לאחרונה התחלתי להבין שאני סובל משפיכה מוקדמת.
אני גומר בזמן של בערך 20-60 שניות.
לפני זה ניסיתי פשוט להדחיק את הנושא ולא להתעמק בו.
אחרי שהבנתי את הבעיה וקראתי על זה קצת באינטרנט,
החלטתי לנסות את השיטה של הפסק-התחל, אבל אני ממש לא מצליח.
אני כל פעם גומר ולא מצליח לשלוט בזה.
הנושא מאד מביך אותי ואני לא משתף בזה אף אחד.
אין לי חברה. אבל יש יחסי מין.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריהייה נכון
ד``ר עידן מיליצ`ר26/08/2010לפנות לטיפול מיני. הדבר ניתן בכל קופ"ח ו/או בי"ח ומסובסד. חבל להשאר עם תסכול....יש מה לעשות
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותיסמין25/08/2010אני בת 22 והתחלתי לקחת גלולות לפני כ-3 חודשים.
אני לוקחת 21 טבליות ואז 7 ימים הפסקה.
רציתי לשאול אם גם בשבוע הפסקה הזה אני מוגנת מפני הריון והאם ניתן לקיים יחסי מין ללא קונדום בראש שקט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפני לפורום רפואת נשים
26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףףףףףףמיטל24/08/2010אים הייתי עים גבר והוא היה עים תחתון ואני בלי ואיברי מין התחככו והייתי בביוץ יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך באופן אישי
ד``ר עידן מיליצ`ר26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייהאורי24/08/2010כחודש אני סובלת ממצב של חוסר נוחות באיבר המין.
אני סובלת מגרודים לסירוגין וברגישות יתד(המלווה לעיתים בכאב קל).
לפני כשבועיים הבחנתי שהדגדגן שלי נפוח מאוד
(ולא כתוצאה מיחסי מין).הנפיחות ירדה לאחר מס' ימים עקב שימוש באגיסטן אלוורה.
המשכתי להשתמש במשחה מס' ימים פעמיים ביום-פרט להורדת הנפיחות המשחה לא הקלה על תחושת הצריבה והגירוד.
האם יתכן שמדובר בפטרייה(חוסר הנוחות מתרכז בדגדגן ולא בכל איבר המין.
יש לי תור לרופא נשים-אך לעוד שבועיים..
תודה מראש
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכנראה פטרת
26/08/2010נסי להקדים התור. מדוע צריך לחכות שבועיים לבדיקת רופא/ת נשים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות הכיצד להגימל מזה?אבי24/08/2010היי קוראים לי אבי ואני כבן 20.
אני פונה אליכם בבקשה שתגידו לי שיש דרך להפסיק לאונן, אני לא מאונן סדרתי כלומר מאונן מדי יום פעם עד פעמיים.
אני פשוט רוצה להפסיק כבר מאז גיל 14 אני מאונן הבעיה היא שמצד אחד אני נהנה לאונן ומצד שני אחרי שאני מאונן אני מרגיש חרטה.
ובבקשה אל תגידו לי שאז מה זה משנה ומה זה פעם פעמיים ביום תאונן לא נמאס לי לא רוצה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר->
אילן25/08/2010להפסק אתה לא צרך להפסיק זה לא פגע בבריאות
איך להפסק פשוט לא ליסתקל על פורנו
לא להית משעומם בבית תמיד תעסק את עצמך
שאתה רוצה לאונן תחשוב מחשבות שירדו לך את החשק המיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה מפריע לך?
26/08/2010ממה נ ובעת החרטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אישיתמיטל22/08/2010שלום ד"ר ביום חמישי אני ובן זוגי קיימנו סקס יבש ונורא פחדתי מהריון לא רצוי בגלל זה יום שישי בבוקר לקחתי פוסטינור. במוצ"ש שוב עשינו זאת ושוב פחדתי ולכן לקחתי יום א' שוב פוסטינור, אני יודעת שזה לא בסדר אך שאלתי היא האים ב-2 המקרים זה ישפיע כל מקרה לגופו? תודה ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיותר
23/08/2010וגם לא מומלץ לקחת פוסטינור בכזו תדירות.
אבל זה משפיע בכל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשהמיטל22/08/2010שלום רב
רציתי בבקשה לדעת אים ע"י זה שאני הייתי עירומה ובן זוגי היהה עים תחתון ואיברי המין השתפשפו אחד עים השני אך אני לא יודעת אים הוא גמר.
האים זה מצב להריון?
תודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך בפורום השכן....
ד``ר עידן מיליצ`ר23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור והריוןמריק21/08/2010אני וחברתי קיימנו יחסי מין כשהיא במחזור - בלי קונדום והיא סיימה חפיסת גלולות לפני יומיים. גמרתי בפנים בזמן שהיא במחזור. האם יש איזשהו סיכוי שהיא בהריון? חוץ מזה שאלתי הנוספת היא האם הגלולות גורמות לאיזשהו נזק רפואי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה יכול להיות
23/08/2010אם המחזור ארוך והביוץ הופיעה לקראת סיומו, זה ייתכן. הזרע שורד בנרתיק עד 3 ימים. סיכוי קלוש, אך אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר בחשק מינירוני21/08/2010שלוםרב,
אני ובעלי נשואים 6 שנים ואוהבים אחד את השני.
לאורך כל השנים היה ברור לי שבעלי לא "מת" על מיןו מבחינתו לקיים יחסים פעם פעמיים בשבוע זה מעולה.
לאחרונה הוא מאוד לחוץבעבודה ונוצר מצב שבשנה האחרונה אנחנו מקיימים יחסים בערך אחת לחודש ולפעמים אף יותר מחודש. עניין זה מאוד מציק לי ואף גורם לי למחשבות שאולי הוא בוגד בי- אך את זה שללתי כי כלהסימנים מראים שזה לא יתכן.
כשאני מדברת איתו על כך הוא מבין אותי וטוען שהוא בלחץ מהעבודה וזה מוריד לו אתהחשק.
אני שואלת אותו אם הוא נמשך אליי הוא אומר "בטח" ואומר שהראיה לכך היא שכשאנחנו מקיימים יחסים הם מעולים וזה אכן כך- כשאנו מקיימים יחסים הם באמת מעולים!
מה אני עושה??. אני מרגישה שעניין זה גורם לנו להרבה ויכוחים בעיקר מצידי וכמובן לריחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבעל אין חשק
23/08/2010תתחילו למצוא מועד שבועי קבוע למין.
כן, כן... ככה. בלי חשק. יזום. מתוכנן. במועד שנח לכם. שאינכם עובדים. לא בלילה כשעייפים. בתור התחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)