מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטיחות במין אנאליאלי ישראלי21/09/2010
שלום רב,
אני וחברה שלי כבר שוכבים ביחד כבר יותר משנה ומקיימים גם מין אנאלי, משתמשים בחומר סיכה ובעדינות רבה. לאחרונה היא הציעה לקנות צעצוע מין של דילדו שלובשים כדי שתוכל לחדור אליי. אני דוחה את ההצעה אבל היא מאוד מאוכזבת, אנחנו אוהבים ונותנתים הכל אחד לשניה ובהחלט קשה לי לדחות אותה, מה גם שהעניין לא מפריע לי יתר על המידה.
אני על כן נוטה להסכים לתת לה את החוויה הזו, אבל יש בעיה!
לפני כחצי שנה אובחנו לי טחורים, לא עשיתי ניתוח ורק קיבלתי מהכירורג כמה המלצות דיאטניות בכדי להקטין את הבעיה.
האם יש סכנה לי בריאותית אם חברה שלי תקיים בי מין אנאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה בריאותית
24/09/2010אך תן לטחורים להחלים והשתמשו בהרבה חומר סיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
ישראל ישראלי27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם נגד ריח רעליאת21/09/2010הבנתי שיש קרם שמונע ריח רע מהאזור האינטימי...
קוראים לו היילי ?? למישהו יש מושג איפה אוכל להשיג ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאת
אורית פס23/09/2010לא ממליצה על קרמים, ריח רע יכול להעיד על פטריה או דלקת ויש לשלול זאת בבדיקה רפואית, במצב בריא אין ריח רע באם את מקפידה על היגיינה אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר הנאהאחת21/09/2010אני בת 18 ונמצאת במערכת יחסים כבר שנה כשהתחלתי לקיים עם בן זוגי סקס הרגשתי רטט בכל פלג גופי התחתון אך התחושה הזאת פסקה מה אני יכלה לעשות?
הוא משקיע ועושה כל מה שאבקש ממנו.
בעבר היו לי כאבים עזים בזמן יחסי המין מה שתהגלה ככלמידיה ואני סובלת רבות מקנדידה האם יש קשר בניהם לחוסר החשק שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאחת
אורית פס23/09/2010יתכן קשר בין מצב בריאות לא תקין וירידה בחשק המיני, יחד עם זאת יתכנו סיבות נוספות לכך כמו הזמן שחלף מאז היכרתם שאז באופן טבעי רמת התשוקה יורדת, חשוב להמשיך להנות אך תגובותייך לא חייבות להיות כמו לפני שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ממש דחופה-בבקשה!!שיר לוי20/09/2010שלום,אני לוקחת גלולות מליאן כבר חצי שנה בערך.יוום חמישי שכחתי לקחת ושישי-שבת היה יום כיפור כך שלא לקחתי גם כן גלולה(ז"א שלושה ימים),יום ראשון שמתי לב לכך ולקחתי גלולה,למחרת יום שני היה לי דימום כנראה ווסת,השאלה שלי היא בהנחה שזה מחזור,ממתי לחשב את שבוע ההפסקה?מאותו יום רביעי שזו הייתה הגלולה האחרונה שלי?או מאותו היום שקיבלתי את הדימום[יום שני]?
השאלה השניה שלי-היא האם יש דרך לקצר את הדימום,ז"א אם אני מתחילה עוד יומיים חפיסה חדשה המחזור יתקצר,והאם זה תקין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפני את שאלתך לפורום רפואת נשים
24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ בבקשהאור20/09/2010שלום ,אבקש להתייעץ איתכם.
אני בן 29,אין לי הרבה ניסיון מיני אבל היו לי מערכות יחסים מועטות,האחרונה נמשכה כמעט שנה + ונגמר.
עברו כמה שנים מאז הייתי במערכת יחסים רצינית,הסביבה לוחצת עלי לצאת לדייט שרוצים לקבוע לי,אבל כרגע אני סטודנט עם לחץ נוראי של עבודות מבחנים וסטאז' ואני מרגיש שאני לחוץ לא מסוגל להכיל גם להתעסק עם לימודים ולהיות במערכת יחסים.אני אדם שנותן את מלוא תשומת הלב במערכת יחסים ולכן לא רואה למה להכנס כרגע.
אציין כי החברים הקרובים רובם נשואים או במערכות יחסים.
השאלה שלי האם עלי לנסות ולצאת לדייט או שלא כדאי כרגע במצבי?האם זה נורמלי לא לרצות מערכת יחסים בשלב מסויים ואח"כ כן?
אבקש עצות..מה נכון/ראוי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין נכון או לא נכון
תותי21/09/2010כל אחד עושה מה שטוב בעיניו.
אם אתה חושב שזה הזמן המתאים לצאת לדייטים, לפגוש נשים וחברים חדשים,
יאללה צא. אני בוחה שתהנה. אם לא - אז לא, לא קרה כלום.
הכל תלוי בתחושה, והכי חשוב - אל תיתן לאף אחד להלחיץ אותך, אלו החיים שלך
ורק אתה חי אותם, אז חייה אותם בדרך שלך, שלך יהיה הכי נוח ונעים.
אז מה אם רוב חברייך נשואים, מה זה אמור להגיד לך???
כל אחד בדרכו ובזמנו שלו. תן לכל דבר בחים את הזמן שלו. אם עכשיו מבחנים ואתה מרגיש לחוץ וחנוק, סיים אותם וצא לחופשי. אם בא לך לשלב גם וגם ואתה יודע שזה יעשה לך טוב - לך על זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
אורית פס23/09/2010בהחלט נורמלי להילחץ בתקופות תובעניות של מבחנים עבודות וסטאז',מתי הלחץ משתחרר?
רק אתה מחליט מתי נכון לך להשקיע אנרגיות בקשר חדש,רק שים לב שכל הלימודים הם לא תירוץ לאיזו הימנעות שסיבותיה אחרות אך אתה מספר לעצמך שזה בגלל הלימודים. בהצלחה בלימודים ובקשר החדש שיהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפי בזמן הסקסדנה19/09/2010שלום שמי דנה ואני בת 20, יש לי חבר חצי שנה כבר (הוא הראשון שלי) בהרבה פעמים שאנחנו מקימים יחסים יש לי פיפי, לפעמים זה לא ממש מפריע ואנחנו ממשיכים, ולפעמים זה מגיע למצב שזה כואב כי זה מרגיש שזה לוחץ על השלפוחית עוד יותר ואנחנו צריכי להפסיק.
לאחרונה ניסיתי להפחית בשתיה שעה לפני הסקס, לפעמים זה עוזר ולפעמים לא.
גם לאחר שאנחנו מפסיקים ממש קשה לי לעשות פיפי.
מישהו יכול לעזור לי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריתכן שמופעל לחץ על שלפוחית השתן
אורית פס23/09/2010בזמן החדירה ויש תחושה של צורך להשתין, את עושה נכון שאת נמנעת משתיה לפני,ומתרוקנת לפני, לפעמים זה כאילו צריך אך באמת אין שתן,,,,,מקסימום תהיה מעט דליפה -זה לא אסון במידה ונוח לך כבר עם החבר,הכי חשוב שהחשש לא יפגע בהנאה ובתגובת האורגזמה,אם תחשבי על כך במהלך הסקס -זה יפגע,לכן נסי להיות בראש מיני ולשכוח מהענין,או שתפי את החבר כך שידע,כמו כן נסו תנוחות אחרות וזויות חדירה שונות שבהן לא תתעורר התחושה של צורך בהשתנה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למומחים...RULZ19/09/2010אני וחברתי מנסים כבר כמה זמן לקיים יחסי מין, אבל כל פעם שאנחנו מנסים, איבר המין שלי לא מצליח לחדור פנימה... מין מחסום כזה נוצר... הייתי רוצה לדעת כיצד אפשר לפתור זאת , תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריתכן שחברתך
אורית פס23/09/2010מכווצת את שרירי רצפת האגן ואז אכן קשה \בלתי אפשרי לחדור,
לא הבנתי משאלתך אם היא נחדרה כבר בעבר או שהיא בתולה..... אם לא תצליחו כדאי לה לפנות לגניקולוג ולהתייעץ בקשר לכך,יתכן שאז תאובחן הסיבה לקושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן לא מגרהשני19/09/2010שלום,
בעת המשחק המקדים, גירוי הדגדגן ע"י בן זוגי אינו מניב תוצאות. אני מרגישה תחושה נעימה אך לא מעבר לכך. לאורגזמה אני מצליחה להגיע רק ע"י הפעלת שרירים פנימיים. גם גירוי נקודת הג'י מניב 0 תוצאות.
יש המלצות / פתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשני
אורית פס23/09/2010לא חובה להגיע לאורגזמה דרך גרוי הדגדגן, מאחר ואת כן מגיעה בדרכים אחרות אין כאן בעיה,כל אשה ודרכה הייחודית להשיג תגובה זו,יתכן שישתנה בהמשך,
טכניקות גרוי מגוונות לאבר המין הנשי אפשר למצוא באינטרנט תחת טנטרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טובמוטי19/09/2010לאיזו קטגוריה שייך פין באורך 16 סנטימטרים, קוטר 4.5 סנטימטרים והיקף 13 סנטימטרים? קטן, בינוני או גדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה תותח על
הרמן20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום לדאגה
אורית פס23/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרט הדרכהשש19/09/2010בעלי ואני מבקשים המלצה על סרט הדרכה מינית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרט הדרכה
24/09/2010כדאי לנסות את "המדריך לאוהבים". ותיק, אך אמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקסט(אנטי דכאוני)משבש אורגזמה נשאילנה18/09/2010שלום רב.אני אשה בת 61.מטופלת למעלה משנה בכדור סרוקסט.(כדורים אחרים נגד דיכאון לא עוזרים לי).הסרוקסט,משבש את האורגזמה הנשית ,ואין לי חשק מיני.האם יש משהו שיכול לעזור לי? ממשפ.הטסטוסטרון או משהו דומה? אודה לתשובתך. אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאילנה
אורית פס18/09/2010ראשית כדאי לדעת שסרוקסט שייך לקבוצת כדורים הנקראת s.s.r.i. וקבוצה זו אכן פוגעת בתפקוד המיני וכדאי לנסות קבוצת ככדורים הנקראת s.n.r.i. אך עלייך לדבר על כך עם רופאך,
בנוסף ,מאחר ואת בגיל המעבר יתכן שהפגיעה בחשק ובאורגזמה קשורה לירידה של רמות האסטרוגן בגוף, וכן ירידה של הטסטוסטרון,ולכך יש פתרונות אך עלייך לפנות לטיפול מיני על מנת שיעריכו את מצבך מהיבטים שונים וימליצו לך על הטיפול הטוב ביותר עבורך.
ניתן לקבל תוספת טסטוסטרון בג'ל אותו מורחים על הגוף, אך מאחר ומדובר בהורמון יש לקבלו כמובן במירשם בלבד ,תוך תישאול יסודי וזהיר של מצבך הבריאותי הכללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליף את הכדור
סיגל28/02/2011גם אני השתמשתי תקופה של שנה בסרוקסט, החשק המיני נעלם באותה תקופה וכן היכולת להגיע לאורגזמה היה בלתי אפשרי.
אני משתמשת בכדור בשם ציפרלקס, החשק והאורגזמה חזרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למומחיםor18/09/2010שלום רב,
פעם ראשונה שאני כאן שואלת-מקווה שאשאל נכונה-
אני בחורה רווקה שאין לה מערכת יחסים קבועה כרגע-כדי להימנע "מחגיגות" מיותרות קניתי לי וויברטור לפני כמה חודשים,ועליי לציין כי גיליתי על עצמי בפעם הראשונה דברים חדשים כמו למשל איך אני מצליחה להגיע לאורגזמה.
הענין הוא, שכיום יש לי פרטנר- וקשה לי לגמור גם כאשר הוא עושה נכונה על מנת שאגמור.
כשאוננתי וגמרתי ההרגשה הייתה רעידות בגוף,זרמים ברגליים ובכל הגוף ואז רגיעה נפלאה,כשאני איתו אני אכן מרגישה זרמים ברגליים ותחושה של כיף,אבל לא מצליחה להגיע לאותה תחושה כשאוננתי-האם הגמירה בשתי הדרכים היא שונה? איך אדע באמת אם התחושה שלי איתו היא אכן שגמרתי?
תמיד כשאני איתו, יש שלב שדי, מספיק,כבר לא בא לי, הנרתיק מתייבש ואני כבר רוצה שהוא ייגמור...האם זה גם סימן??
אשמח לתשובה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-or
אורית פס18/09/2010יתכן והתרגלת לרטט של הויברטור וכעת קשה לך לגמור מגרוי ידני.....קורה,
אם את יכולה "להתאפק " ולהימנע מהשימוש בויברטור הן באוננות והן עם הפרטנר ותהיי סבלנית אז לאחר פרק זמן יתכן שתצליחי לחוות אורגזמה גם בלי הויברטור.
לשאלתך אם אתו זו אורגזמה או לא ,אני לא יכולה לדעת,יתכן שכן אך בעוצמה חלשה יותר ויתכן ואת נהינת כפי שאת מתארת אך לא עד כדי אורגזמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני וחברתי לא שוכבים כבר שנהאלון17/09/2010אני בן 23 ואוהב מאוד את חברתי ומאוד אוהב סקס.. היא הייתה בתולה שהתחלנו לצאת וכבר החודשיים הראשונים החלו כאבים שהלכו והתחזקו .. רופאים שונים תיארו דברים שוניםן פעם פטרייה פעם דלקת פעם חשש בשתן ופעם חשש לדלקת בווגינה... היא טופלה (ועדיין) בהומאופטיה טיפול לקנדידה, טיפול חריף ללא סוכרים ללא שמרים וכדורים ותוספים כבר 7 חודשיים ללא הצלחה.. אני לא מורשה כמעט לגעת בה באזור היא כבר מפחדת מכל תנועה שלי לשם .. החשק המיני ירד לגמרי והיא מדיי פעם עוזרת לי ידנית ובמין אוראלי אך רחוק ממספר הפעמיים שהייתי רוצה ומהקרבה.. אנחנו ביחד כשנה וחצי ואוהבים מאוד לאחרונה החלו ריבים רבים ומתיחות ואני חושש שהתסכול נובע מהבעיה במיטה, עד למצב שאנו לא יודעים להתמודד.. לא יודע מה לעשות.. יש טיפים ראשוניים לפחות?
מצפה לתשובתכם
תודה וחתימה טובה!
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלון
אורית פס18/09/2010נשמע שחברתך סובלת מתסמונת כאב הנקראת ווסטבוליטיס,אך רק בדיקת רופא\ה המומחה לכאבים ביחסי מין יוכל לאבחן זאת,פנו לאחת מהמרפאות לטיפול מיני בה הקופה שלכם נותנת שירות או לסקסולוג\ית שינחה אתכם בדבר בדיקת רופא ויטפל בבעיה כשאחת המטרות בטיפול היא לעזור לבני הזוג לשקם את הנאתם המינית,
אל ייאוש, יש מה לעשות אך דרושה ראשית אבחנה ואז סבלנות בטיפול,
בינתיים הימנעו מיחסי מין הכוללים חדירה ,קיימו יחסי מין חיצוניים ואל תדחו את הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב וצהריים טוביםמוטי16/09/2010אני בן 22 מהצפון ואני רוצה לשאול כמה שאלות בקשר לאיבר המין שלי. בזמן זקפה אורכו מגיע עד ל-15.5-16 ס"מ וההיקף מגיע לעד-13 ס"מ. האם הנתונים הנ"ל תקינים? האם יש אפשרות להגדיל את איבר המין באמצעות שיטות שונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה תקין מאוד
17/09/2010ממש אין צורך להגדיל. גודל מכובד.
מעבר לכך - כל השיטות המציעות הגדלה הן שרלטניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמתאורי16/09/2010שלום רב,
אני בן 33 וסובל מאז שהתחתנתי בשפיכה מוקדמת. הדבר מאוד מפריע. בממוצע, אני פולט תוך 30-60 שניות. יש ימים שגם עצם החדירה גורמת לפליטה.
אני נסיתי מלא "פתרונות" שלא הועילו: נסיון לשיטה על הנשימה, אימון שרירים, זיהוי נקודת על חזור... הפתרון הסביר יותר שמצאתי הוא שימוש בקרם "אמלה - Emla" או " STUD 100" שמרדימה את האיבר חלקי. היתרון, דחיית השפיכה ב- 3-4 דקות. החסרון, ירידה בתחושה ולפעמים, גם אצל אשתי.
הבעיה היא שיש לי רגישות גדולה בקצה של הפין, וכל התרגילים למיניהם לא הצליחו, כך שלראות עוד סקסולוג ולשמוע את אותם הדברים, זה עולה כסף וזה לא עוזר!
האם יש פתרון לזה על ידי זריקה להורדת הרגישות או ניתוח? האם יש תרופה שלטווח ארוך עוזרת?
תודה מראש,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מהירה
אורית פס18/09/2010אמנם ניסית דברים רבים אך יתכן שבליווי מקצועי אחת מהשיטות כן היתה עובדת.
מה שעוד ניתן לנסות זה להשיג באירופה [אין בארץ] משחה הנקראת renewed s.s. cream'
הקרם מבוסס על "המצאה קוריאנית " שם פיתחו קרם צמחי המכיל קינמון וג'ינג'ר ועוד חומרים ,מעדות מטופל היא מאד יעילה,
כמו כן אתה יכול לקבל מרופא מירשם לכדורי סרוקסט הניתנים לבעית דכאון וחרדה אך תוצאת הלוואי שלהם של מעט ירידה בחשק המיני ועיכוב תגובת האורגזמה רצויה לאלו הסובלים משפיכה מהירה,
בקשר קבוע אני מאמינה יותר בתרגולת של זהוי נקודת אל- חזור ואם לא הלך לך אז שוב, אולי ילך עם הנחיות ומעקב של סקסולוג\ית.
יש עוד אמצעים, ותרופה .ראשונה שפותחה לבעיה זו באירופה ונקראת "פריליג'י ",,,,,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)