פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!
    שירי
    15/08/2010

שלום, אני בת 22 ויש לי חבר כבר כמעט שנה..
    אנחנון מכירים כבר המון זמן והקשר שלנו מאוד טוב.
    שנינו עובדים בחברת הייטק וחבר שלי נמצא עכשיו בתקופה קשה בעבודה.. המון לחץ והרבה אחריות.
    בשבועיים האחרונים אני מרגישה שהוא מאוד רחוק ממני מבחינה מינית. אנחנו בקושי שוכבים... בסופשבוע האחרון זה היה מורגש הרבה יותר וכבר לא יכלתי להתאפק אז העליתי את הנושא. שאלתי אותו מה קורה לו והוא אמר שאין לו חשק לאחרונה. הוא סיפר לי שגם סרטי פורנו לא באמת עושים לו את זה. הוא הגדיר את זה כך: "מבחינה פיזית אני רוצה אותך מאוד... אבל אני לא רוצה את זה כל היום כמו תמיד..."
    לא שכבנו כבר שבועיים. אנחנו כן עושים דברים אחרים אבל לא באמת שוכבים. אני רוצה לציין שאנחנו משתמשים בקונדום כי אני עדיין בתהליכים של התאמת גלולות..
    עבר כבר חודש מאז שנגמרה לנו חפיסת הקונדומים והוא לא מתאמץ לקנות חדשה. (הפעם האחרונה ששכבנו היתה לפני שבועיים כאשר הוא קנה 2 קונדומים בודדים בקיוסק כי הסופר פארם היה סגור באותה שעה...)
    אז לכן כל פעם שאנחנו כן מגיעים למצב מיני כזה או אחר אנחנו לא שוכבים כי אין לנו קונדום.
    מה שכן, אחרי כל "משחק" שהיה לנו לאחרונה הוא גמר והיה לנו מאוד כיף.. אבל אני יודעת שהוא לא חושק בי כמו עד לפני שבועיים.
    אני מאמינה שזה עניין התקופה הלחוצה ולא משהו אחר.
    למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות? אני דיי מציקה לו עם זה... איך אני צריכה להתנהג? מה עוד יש לי לעשות? להמשיך לדבר על העניין או לעזוב אותו לנפשו ולחכות שזה יעבור? אנחנו אוהבים מאוד ואין לי ספק בזה בכלל.
    השאלה היא למה זה קורה? ואיך עליי להתנהג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!!

הוספת תגובה

• תקופה לחוצה וחוסר חשק

20/08/2010

את מספרת סיפור מדוייק ורגיש וגם מספקת את התובנות המתאימות. חבר שלך בלחץ רב בעבודה ובגלל זה ירד לו החשק. זו כנראה הסיבה.

לבסוף את מחפשת סיבות אחרות, למרות שנתת את התשובה. מדוע?

כדאי לדעת לשחרר. בינתיים שתפי אותו בתחושותייך בלי להציק מדי. ובתקופה זו נסו למצוא מועד ליחסי מין בסופי שבוע כאשר אינכם לחוצים. תזמנו ותקבעו מראש. לא תמיד זה חייב להיות ספונטני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בחשק עקב הריון
    יפה
    14/08/2010

מה ניתן לקחת , ההריון גורם לי לעייפות ותשישות במשך שעות רבות ביוםיום

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק עקב הריון

הוספת תגובה

• זה נורמאלי

20/08/2010

הריון אינו מחלה, אך בהחלט חלים שינויים פיזיולוגיים ורגשיים. לא צריך לקחת כלום. כדאי לנוח ולתזמן את יחסי המין למועדים בהן את פחות עייפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקוד מיני + פרופסיה
    אני
    14/08/2010

שלום
    אני בן 30, לפני כשנה החלו אצלי בעיות בתפקוד המיני, בעיקר שמירה על זיקפה מלאה לאורך זמן. הלכתי לרופא עור שנתן לי מרשם לסיאליס, הכדור עובד מצוין אבל יקר מאוד וצריך ליטול אותו לפני כל פעם שרוצים לקיים יחסי מין.
    3 שאלות:
    1 - אילו בדיקות עליי לעשות?
    2 - האם ישנם פתרונות קבועים וארוכי טווח מאשר גלולות?
    3 - לאחרונה קיבלתי מרשם לפרופסיה, האם היא פוגעת גם כן בתפקוד המיני?

אודה על העזרה, סקס הוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי ושל חברה שלי ואני סובל מאוד.

לקביעת תור
    סגירה
    תפקוד מיני + פרופסיה

הוספת תגובה

• תפקוד מיני ופרופסיה

20/08/2010

כדאי שתיגש למרפאה לבריאות מינית - שם תוכל לעבור אבחון כדי לברר מדוע יש לך בעייה בשמירת הזקפה.

לעיתים נדירות פרופסיה משפיע על ייצור טסטוסטרון (הורמון המין הגברי).

יש פתרונות אחרים לבחור בן 30 צעיר ובריא, אך לפני כן צריך לדעת למה הופיעו אצלך בעיות בתפקוד מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, הערה ושאלה

רועי
    23/08/2010

קודם כל תודה

הערה: דבר שני אני סובל מבעיות בזיקפה עוד מלפני שהתחלתי ליטול פרופסיה כך שניתן לשלול את ההשפעה...

שאלה: האם יש לך המלצה על רופא/מרפאה מסויימת?

ושוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גש למרפאה לבריאות מינית

26/08/2010

אם הבעיה היתה קיימת טרם התחלת הטיפול בפרופסיה, כנראה שמדובר בגורם אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בייחסים
    טוהר
    14/08/2010

שלום מעוניינת לברר דבר מה לפני 4חודשים ילדתי,לקחתי סרזט הנקתי כרגע לא לוקחת כלום שהיה הזמן המתאים לקיים יחסים היה קשה לי, ועד היום יש לי כאבים חזקים מאד מה שלא היה לפני ההריון, הפרשות שקופות אני לא ייבשה, וגם שאני לא מקיימת ייחסים יש לי כאבים שלא מרפים כמו כאב שיניים, מה הסיבה? בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים בייחסים

הוספת תגובה

• שאלת את אותה שאלה בערך עשר פעמים

20/08/2010

רצוי לשרשר ומעבר לכך להיאזר בסבלנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטיש לספנקינג משאיר אותי מבולבל
    אלעד
    14/08/2010

הי, אני בן 25 בעל נסיון מיני לא עשיר במיוחד (בלשון המעטה). מאז שאני זוכר את עצמי יש לי פנטסיות מיניות על ספנקינג שנשים מקבלות. לא מדובר באיזה ספנקינג אירוטי אלא ממש בהענשה קשה על איזה עבירה או חטא. בדרך כלל הפנטסיות המיניות האלה מתקשרות לי למקומות היסטוריים כמו יוון או רומא העתיקות שבהן שפחות היו רכושו של האדון. ניסתי לממש את הפנטסיות בחיים האמיתיים כבר חמש פעמים עם נערות שמתפרנסות מלקבל ספנקינג אבל ברגע האמת זה לא עורר אותי מינית והתחושה היחידה שקיבלתי היתה יד כואבת ואצבעות נפוחות. לא הרגשתי את השליטה המדהימה שיש לי בפנטסיה כי אלה בנות שנהנות מספנקינג ואני בפנטסיה מעניש ומחנך ולא מעניק הנאה. הפורנו היחיד כמעט שמעורר אותי הוא פורנו של ספנקינג קשה כמעט עד זוב דם. ואחרי אורגזמה נפלאה אני בדרך כלל מתבייש בעצמי שאלה הדברים שמגרים אותי. מעולם לא היתה לי חברה ואני גם מפחד שזה הולך לפגוע משמעותית בתפקוד המיני שלי בעתיד כי אני לא מפנטז אף פעם על סקס עם נשים אלא רק על להעניש ולתת להן ספנקינג.
    אני לא יודע אם אני אמור לברוח מהפנטסיות האלה או לקבל אותן כמו שהן ואני לא מבין למה אני חושב על הדברים האלה.
    קראתי קצת פורומים על בדסמ אבל רוב הנושאים הנידונים שם כמו עור קשירות שעווה מחטים וכאלה לא עושים לי כלום.

הוספת תגובה

• תודה ששיתפת אותנו

20/08/2010

פנטזיות הן דבר תקין ונורמאלי. לא כל פנטזיה נועדה להגשמה ולעיתים העוקץ יוצא כאשר מנסים לממש, ממה כמו שתיארת.

מעבר לכך נסה למקד שאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוכזבת מהרעיונות של בעלי
    ניקול
    13/08/2010

שלום רב!

שמי ניקול נשואה מזה כשלוש שנים.בתקופה האחרונה בעלי מבקש ממני שאגרום לו לאוגזמה על-ידי
    הפעלת כח כגון - אצבוט אותו בפיטמוט וכו' לאחרונה הוא אף אמר לי מפורשות שהוא מבקש שאשלוט בו בעת קיום יחסי מין, ואעשה לו עוד כל מיני דברים שאני נבוכה מלתאר וכי הוא נהנה רק כאשר אני מעליו והוא פאסיבי.

ארצה לומר כי מעולם הוא לא ביקש ממני דברים כאלו קודם לכן, אני מאד מופתעת והאמת קצת נרתעת, שאלתי אותו מה קרה לו ? ומדוע הוא לא רוצה שנקיים יחסים כמו קודם זאת אומרת נורמאליים, אך הוא שתק וזהו.

איני ודעת מה לעשות מצד אחד אני רוצה לספק אותו, אך יחד עם זאת איני נהנית מיחסים אלו כלל שלא לומר שאיני מגיעה כך לסיפוק כלל !

בנוסף נראה לי שהוא נהנה כאשר אני משוחחת עם גברים אחרים בטלפון ובכלל כאשר סיפרתי לו שאחד המנהלים החמיא לי על איזשהו בגד הוא עמד על כך שאלך רק עם הבגד הזה גם למחרת וכאשר סיפרתי לו שהוא שוב החמיא אז הוא ביקש לשמוע בדיוק מה נאמר וניכר היה שהו מתגרה מכך.

השאלה היא מה לעשות האם בעלי קצת נשי ? לאור העובדה שהוא מטיל עליי את תפקיד הגבר במיטה.

וכן האם אני נחשבת זולה לתפיסתו היות ואיני מבינה מדוע הוא מתגרה מהערות של גברים אחרים ?

לעזרתכם אודה.

הוספת תגובה

• לגלות מחדש

KingSolomon
    15/08/2010

אממ...
    התחושה שלי (ואני די חדש פה) זה שיש לנו לפעמים נטיה לשיפוט מהיר מידי.
    נכון שיש חלוקה "קלאסית" בין גברים ונשים ואיזה תפקיד תואם לכל אחד, אולם חילופי התפקידים הם יותר ממתבקשים מידי פעם. ואגב, אני לא רואה שמצב שבו את בדרך כלל למעלה הוא איזו נשיות מובהקת מצד בעלך...
    העלית עוד כמה דברים, שנותנים תחושה כללית כאילו איזה סכר השתחרר אצלו וזרם של תשוקות שלא ידעת על קיומן יוצא החוצה, וכאילו את תופסת אותו כאדם אחר, השונה מאוד ממי שהכרת לפני כמה שנים.
    קודם כל זה מעיד על כך שבעלך מרגיש בטוח בחברתך, עד שהוא מרשה לעצמו להוציא החוצה דברים נסתרים שהיה לו צורך להחביא עד כה, כנראה מתוך בושה או חשש או בלבול. העובדה כי את מהווה עבורו מקום בטוח דיו כדי שדברים אלה יראו אור לראשונה היא מחמאה עבורך.
    מצד שני זה קצת מפתיע ומעמיד אותך במצב שלא צפית. מן הסתם תצטרכו לשוחח על כך ולהבין מחדש את הציפיות המיניות ההדדיות שלכם. יש דברים שאולי לעולם לא יבואו בחשבון מבחינתך, אבל מרבית הדברים הם סבירים ובעקבות שיחה תוכלו להגיע לעמק השווה בעניינם.
    גם דברים שיוגדרו מבחינתך כקו אדום - לא הייתי שולל את הלגיטמציה שלהם אלא בדיוק להיפך: כדאי לך לשדר לו שזו פנטזיה לגיטמית לחלוטין, ואת יכולה להיות שותפה לה ברמה של הפנטזיה - וברמה הזו בלבד. התחושה שלו כי את נותנת לזה לגיטמציה עקרונית תאפשר לו לשמור על הנאמנות כלפיך, ולא תחנוק אותו בתחושה שההעדפות המיניות שלו לא מקובלות על אשתו אז אולי עדיף שהוא בכלל יעזוב אותה.

ועוד הערה קטנה לגבי העניין עם הבגד:
    פעמים רבות אנחנו נתפסים למשהו שממחיש את המיניות של בן הזוג באופן "אובייקטיבי", שאינו תלוי בנו. זה דבר מעורר ומסעיר, וגם משחרר הרבה חסמים פסיכולוגיים ולכן לפעמים מדליק בצורה בלתי רגילה. זה נעוץ בין השאר בכך שיש לנו (פרויד.. מה יהיה.. אבל הוא אמר דברים חכמים) אוסף של רגשי אשמה מודחקים ביחס לתשוקות המיניות שלנו. והנה, אם מסתבר שהתשוקות המיניות שלנו הן לא רק שלנו (גם אנשים אחרים נדלקים עליך.. במיוחד כשאת לובשת בגדים מסויימים וכו) - זה מאוד מקל על נטל האשמה ויכול להוות גורם המשחרר חסמים ומגביר תשוקה. הגיוני שבעלך זקוק לעזרה הזו כדי להתגבר על חסמים מסויימים שיש לו. שוב - תני לזה לגיטימציה, תראי לו שאת באמת מינית ומושכת ולא רק אותו. אם יש צורך במשהו עמוק יותר אז אולי הוא אכן זקוק ליעוץ / טיפול לגבי עכבות מיניות מסויימות אצלו.

בהצלחה בהכל - תעשו הרבה אהבה ביחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו מה את אומרת ניקול? מחכה לתגובתך

KingSolomon
    16/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי להריון-חשווובבב
    חסוי
    13/08/2010

שלום רב !!

רציתי לדעת האם הסיכויים להריון פוחתים כאשר בחדירה האישה היא מעל הגבר?או שזה לא משנה ..אשמח לתשובה אפילו ממישהי שיש לה נסיון ולאו דווקא המומחים...תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון-חשווובבב

הוספת תגובה

• ממש לא

20/08/2010

הזרע החודר אינו יודע מאיזו תנוחה יצא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ביחסים
    טוהר
    12/08/2010

לכבוד עידן מלצר, ילדתי באפריל השנה, לא עברתי חיץ ניקבי, ואיני מניקה כבר חודש, רק כאבים בעת קיום היחסים כאבים של מחזור, שעדיין לא היה,רק כתמים

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ביחסים

הוספת תגובה

• כדאי לגשת לבדיקה גינקולוגית

20/08/2010

ייתכנו כאבים ואי נוחות כחצי שנה לאחר הלידה ואם זה ממשיך תגשי לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים???.??????
    טוהר
    12/08/2010

לכבוד דר עידן, אורית ורפי יש סיבה ששמים פס על האנשים שכותבים את הבעיות שלהם?

לקביעת תור
    סגירה
    למה לא עונים???.??????

הוספת תגובה

• למשל? על מה לא נענת?.....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזל
    אני
    12/08/2010

שלום,
    במקרה חברה שלי מאוד מוצאת חן בעיניי, ובכל נגיעה שלנו (ליטופים, שום דבר רציני) יוצא לי נוזל (חומר סיכה מקדים לפני יחסים). אבל הבעיה היא שיוצא יותר מדי נוזל, ממש יש כתם על המכנסיים שקצת קשה למצוא לו הסבר. מה אפשר לעשות נגד זה?

נקודה שנייה - אחרי כל ליטוף ונגיעה, כשאני הולך לביתי אני חוזר ביחד עם כאב מאוד חזק באשכים, גם בגלל שכל המערכת התכוננה ליחסים שלא הגיעו, אבל זה ממש כואב, והיחסים לא יגיעו בקרוב.
    אין לי שום כוונה "לבלות לבד" ככה שזה לגמרי יורד מהפרק, אבל מה בכל זאת אפשר לעשות?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    נוזל

הוספת תגובה

• לאני

אורית פס
    12/08/2010

אין מה לעשות כנגד הנוזל המקדים לשפיכה, אם מביך אותך תסתיר עם חולצה ארוכה או מכנסיים כהות,יש לקבל את הגוף על הפרשותיו ביתר טבעיות,יתכן שלשתף את החברה בכך שהיא מאד מעוררת אותך גם יחמיא לה וגם יעזור לפרק את המתח שלך סביב הענין.
    מדוע אין לך כוונה "לבלות לבד"? האם מטעמי דת? גם כאן אין המון מה לעשות,טבעי שאם הצםבר בגוף מתח מיני ללא פורקן אז אין הקלה ושחרור ללא אורגזמה,אם אתה סבור שהכאב לא סביר פנה לייעוץ מיני, בינתיים שקול אוננות או תסיח את דעתך ותחליף את הראש המיני בראש אחר בהגיעך הביתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיה מינית
    נסו
    12/08/2010

שלום,
    אני בן 24 ויש לי פנטזיה כזאת מינית שעליה אני מאונן באינטרנט כבר שנים רבות מגיל 18 בערך.
    שבו יש גבר שמן מבוגר ואישה שהגבר מזיין אותה בעיקר בתנוחת דוגי שהאשה על 4.
    ושאני רואה את זה ואת הגבר מזיין ככה אני גומר על זה אני מפנטז כל הזמן שאני רואה גברים ברחוב.

הגבר צריך להיות גדול מימדים שמן במידה ושהפנים גם יהיו בסדר לא יודע איך להסביר את זה
    זה פשווט משהו שאצלי נתפס כן או לא. יש מלא שמנים שאני אראה בסרטים שמזיינים אבל הפרצוף הורס ואז אני לא יכול לגמור.

אני פשוט לא מבין איפה זה שם אותי הפנטזיה הזאת.
    מה זה אומר עליי.
    התנסתי עם 3 גברים אני עמד לי שראיתי אותם ערומים. הם מצצו לי גמרתי.
    אבל לא נהנתי למצוץ לא אהבתי להתנשק בפה זה היה מוזר מבחינתי ולא טבעי.
    ולא אהבתי שניסו לחדור אליי.

בנוגע להתנסות עם אשה לא הייתה לי. היה לי משהו קרוב עם חברה שלי
    אבל זה היה מעורבב כבר כי היא לא נתנה לי בהתחלה ואני תמיד נשארתי עם הזין עומד.
    היה לי גם קשה לגעת לי בזין. בסופו של דבר הייתי עם גבר בזמן שהייתי איתה בקשר.
    ואיכשהו הכל התפוצץ וסיפרתי לה. אחרי שסיפרתי היא עדיין הייתה איתי ואפילו הסכימה לשכב איתי והיינו ביחד במיטה ערומים כבר והתחרמנו נהנתי והזין עמד אבל ברגע שהכנסתי אותו הוא נפל.
    רק שמתי את הקונדום והוא נפל. לא הצלחתי לשמור על זיקפה. לא יודע בדיוק מה קרה לי שם
    לא יודע איך להסביר את זה. לפני זה גם בפעם הראשונה שהיא הורידה מכנסיים והייתה עם תחתונים הרגשתי שהנה אני מזיין אותה גם אז לא עמד לי.

תודה לעוזרים.

לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה מינית

הוספת תגובה

• יש פה מישהו

ניס
    26/08/2010

שמתייחס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנסו

אורית פס
    29/08/2010

כל פנטזיה מינית שמעוררת אותך טובה ואין לך מה להאבק בזה. לך עם הפנטזיות,הרי זה רק בראש.
    בהמשך,אתה מתאר קשיי זיקפה ,יתכן שהכל תקין ומדובר בחרדת ביצוע ,ז.א. שבמצבים מסוימים אתה מתרגש או חושש ממשהו ואז מאבד את הזיקפה.
    אם לא יפתר ,יעזרו לך בייעוץ מקצועי,  בשלב זה נסה להרגע, ולהישאר בראש מיני בסיטואציה של חדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס כואב
    טוהר
    12/08/2010

דלום לעידן רפי ואורית, יש סיבה שלא מתייחסים כמה ימים להודעות, לא רק אני אני שמה לב אנשים כותבים ואתם לא משיבים מה הסיבה? ארשום שוב את הבעיה, לפני 4חודשים ילדתי, שאני מקיימת יחסים עם בעלי יש לי כאבים חזיקם מאד מה שלא היה לפני ההריון מה הבעיה כאן? עברתי בדיקה גניקולוגית ואולטרסאונד שהראו שהכל בסדר, אז בכל זאת מה הסיבה?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס כואב

הוספת תגובה

• יתכן והסיבה היא יובש

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/08/2010

ואגינאלי או שיש עדיין צלקת מחתך חיץ הנקבים (אם עברת דבר שכזה) האם את מניקה?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב,
    טוהר
    11/08/2010

שלום, יש סיבה שלא מתייחסים כאן? שלחתי הודעה אין ייחס, זה שאלה חשובה, בבקשה להתייחס, ילדתי באפריל השנה, אחרי שהיו לי דימומים קיימתי יחסים עם בעלי ויש לי כאבים איומים יש סיבה לתופעה הזאת? לפני הלידה לי ולבעלי היו יחסים נעימים בתודה מראש אור.

לקביעת תור
    סגירה
    כאב,

הוספת תגובה

• עניתי לשאלה שלך....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ויחסיים, לאחר הלידה
    טוהר
    11/08/2010

שלום, שמי אורית, ילדתי באפריל,השנה, לידה רגילה ללא תפרים, היו לי דימומים רגילים, לאחר הפסקת הדימומים קיימתי עם בעלי, יחסים ויש לי כאבים מאד חזקים, לפני הלידה לא היה כזה דבר,בבדיקה גניקולוגית הראתה שהכל בסדר, יש סיבה לכאבים החזקים ?הרגשה שהרחם הצטמקה, הסבירו לי שאצטרך לעבור בדיקת פפס אחרי 4 חודשים, מה עושים כרגע עם הכאבים ממה נובעים, בבקשה אנא התייחסו לשאלתי בתודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ויחסיים, לאחר הלידה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר לידה

20/08/2010

אם לא היו תפרים והמחזור חזר להיות תקין, ייתכנו עדיין כאבים בחצי שנה אחרי הלידה. המשיכי במעקב גינקולוגי והיעזרי בסבלנות. אין סיבה להתמקד דווקא בחדירה אם היא כואבת, ועל כן בינתיים התענגו על תנוחות אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה מהירה
    אהרון
    10/08/2010

אני עושה סקס כבר שנה שלמה ותמיד עולה בי השאלה "למה אני מגיע מהר מידיי לגמירה?"
    זה לא פעם ראשונה שלי, ובטח לא אחרונה, ואת הריגוש שבסקס ואת התפוצצות הרגשות וההורמונים אני כבר חוויתי לא פעם אז, למה אני גומר מהר?
    זה מטריד את חברה שלי ואותי מאד, היינו רוצים להרגיש ולחוות ליותר זמן.
    מה הפיתרון? מה עשיתי לא בסדר בשנים שלפני? יש השפעה?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מהירה

הוספת תגובה

• גמירה מהירה

אורית פס
    12/08/2010

שפיכה מהירה היא אחת מהבעיות הנפוצות בקרב גברים בכל גיל, ואיננה קשורה למשהו שעשית לא בסדר בעבר,אל תהיה כלכך מוטרד לגבי הסיבות וקבל זאת כעובדה, יש בכך אפילו מרכיב גנטי כך שזה לא בשליטתך לגמרי,חשוב לדעת שבהחלט ניתן לטפל ולפתור בעיה זו בטיפול תרופתי או ע"י תרגול [באוננות ובהמשך עם בת הזוג ] עפ"י הנחיות ספציפיות, גש לאבחנה ואם צריך לטיפול אצל גורם מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה