מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןדנה27/09/2010
היי,
שמי דנה, אני בת 19, ונמצאת במערכת יחסים כבר שנה. אני עוד בתולה, לפני כשלושה חודשים אני ובן זוגי החלטנו לקיים יחסי מין אך איננו מצליחים. בכל פעם שניסינו הרגשתי כאבים והעפתי אותו ממני. בזמן האחרון אני אפילו לא מחכה לכאב, אני פשוט כל כך לחוצה מהכאב שאני עוצרת הכל. זה מאוד מתסכל אותי, אני מאוד רוצה לקיים יחסים עם חבר שלי אבל אני כל כך פוחדת ולחוצה שזה פשוט בלתי אפשרי, אני לא מצליחה להרגיע את עצמי ולשחרר כמה שאני מנסה לעבוד על עצמי.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
אורית פס27/09/2010אם הבנתי אותך נכון אתם מנסים מזה 3 חודשים ,זה לא הולך והלחץ שלך הולך ומתעצם,כדי לשלול וגיניסמוס [פחד גדול מחדירה] או בעיה אחרת שאולי גורמת לקשיים כדאי שתפני למרפאה לטיפול מיני שם תיבדקי ע"י גניקולוג\ית שיאבחן מה הבעיה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
דנה28/09/2010כבר ביקרתי אצל גניקולוגית וסיפרתי לה על הפחד שלי. היא לא אמרה שיש בעיה כלשהי.
רק שאני צריכה לא לפחד(מה שאני לא מצליחה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני ותרופות נגד דיכאוןעצובה27/09/2010
שלום,
עד לפני שלוש שנים הייתי מלאת תאבון וחשק מיני .בתקופה זו התחלתי לקחת כדורים נגד חרדה ומאז נעלם החשק המיני כליל,גם בתקופות שלא נטלתי את הכדורים. ניסיתי לקחת טיפות סרונין G ללא הועיל. מה אפשר לעשות? אני מעוניינת לחזור לחיי מין פעילים. יש משהו שאתם ממליצים לקחת שיעורר חשק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני ותרופות נוגדות דיכאון
אורית פס27/09/2010האם שיתפת את הרופא שרושם לך את הכדורים על כך? אם לא.....חשוב לעשות זאת,ניתן לעבור לתרופה אחרת שלא תפגע [או פחות תפגע] בחשק המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!אלה26/09/2010
שלום
אני היתבלבלתי עם הגלולות לגמריי!
אני היתבלבלתי בזה שהתחלתי לישתות את החפיסה לא ביום שהייתי צריכה להתחיל אלה יום אחריי..
בדרך כלל אני שותה גלולות ב9 בערב ואחרי שבוע באיזה יום שכחתי לשתות גלולה ויום למחר רק שתיתיאיך שקמתי זה היה ב11 ויש לי עוד גלולה לישתות ב9 אני לא יודעת מה לעשות להמשיך לישתות גלולות ביגלל הבילבולים או להמשיך ועם יקרה לי משהו רע ביגלל זה...אני ממש דואגת עם אפשר לקבל תשובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפורום רפואת נשים
30/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקסט ואי תפקוד מיני לאשהאילנה26/09/2010שלום רב.ניסיתי בעבר ג^ל טסטוסטרון אך הוא לא עזר לי ןלא הגביר חשק מיני.כמו כם ניסיתי כדורים ממשפ.אן אר סי אי ולא עזרו לי הכדורים לדכאון.אני זקוקה לכדור אנטי דכאוני שיש בו מרכיב חזק נגד חרדה ועל זה עונה הסרוקסט.אני מקבלת אסטרוגן בצורת כדור לוגינה,2 כדורים מידי שבוע. שאלתי: מה ממשפ. הטסטוסטרון יכול לעזור לי? אודה לתשובה.אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאילנה
אורית פס27/09/2010אין לי מושג למשך כמה זמן ניסית את הג'ל טסטוסטרון, בד"כ יש לנסות עפ"י הנחיות הרופא למשך כ-3 חודשים,לפני שפוסלים.
כמו כן לא ציינת את גילך,וגם לכך יש השפעה,
אני חושבת שמענה אחראי לשאלותייך תמצאי בפניה חוזרת לרופא שרושם לך את כל מה שאת נוטלת,עמ"נ שתמשיכו לנסות מה עובד הכי טוב,וכמו כן חשוב להזכיר שחשק מיני מושפע מגורמים נוספים
כמו למשל איכות הקשר הזוגי,,,,,ולא רק מענין של הורמונים, ולשם אבחנה יסודית עלייך לחזור לרופאך או למצוא מרפאה לטיפול מיני שם יש מומחיות בכגון אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרי לילה וחידוש התאוהאופיר25/09/2010שלום רב למומחים!
רציתי לדעת ומעסיק אותי מאוד:
א. ממה נגרם חלום ארוטי וקרי לילה? האם הוא נגרם רק כך שהנפש שלי מתאוה לחוות סיפוק מיני שלא סופק במציאות הראלית, או גם יכול להיות שחולם ארוטי וקרי לילה נגרמים גם מסיפוק מיני שהיה לי במציאות הראלית אפילו באותו היום ושמיציתי אותו?
ב. אחרי כמה זמן בד"כ אמורה להתחדש התאווה לאחר שגמרתי באוננות?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתהיות על קרי לילה ועוד
30/09/2010א. זה לא קשור לתאווה הנפשית שלך אלא לצורך גופני. מה שלא יוצא בכח יוצא על ידי המח.
ב. מאוד תלוי בבן אדם ובעיתוי. זה יכול להיות עשר דקות ואפילו שבועיים. בלי חוקים במין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מרגישה דברנואשת25/09/2010שלום
אני בת 39 גרושה. יש לי בעיה של חוסר תחושה בסקס. יש לציין שמספר שנים לא קיימתי יחסי מין. ובשנים שקדמו הסקס לא היה מהנה עם בן זוגי הייתי פשוט שוכבת ומחכה שיסיים,לא היה משחק מקדים לא נשיקות וליטופים. וכיום אני מעונינת לחזור לפעילות מינית אך אינני מצליחה, אני לא חשה דבר מה שבן זוגי עושה לא עוזר. הגוף שלי מסרב להגיב.אני כאילו לא נמצאת שם. מנוטרלת לגמרי. פעם מאוד נהנתי בסקס ועם השנים בעקבות הזוגיות שהיתה לי וחוסר הסיפוק גופי למד לחיות בלי סקס. ולא לחוש דבר וכיום אני לא מצליחה להפוך את המצב חזרה. מה עלי לעשות נואשת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנואשת
אורית פס27/09/2010אכן, למדת לנתק את גופך ומוחך מהחויה המינית שהיתה עם בן זוג קודם וניתן לשקם את התחושות הארוטיות עם בן זוג מתחשב שידע לתת לך משחק מקדים יעיל ומהנה,היי סבלנית עם עצמך ואם לא תחול הטבה הייתי ממליצה לך על פניה לייעוץ מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי דחוווווווףףףףףףAvi24/09/2010במהלך סקס אנאלי פלאג אנאלי באורך 9 ס"מ נבלע לתוך התחת של חברה שלי.
מה לעשות?
האם נר נגד עצירות זה התחלה טובה?
כמה עמוק זה יכול לעלות? האם זה מסוכן לבריאות?
תודה רבה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנתקע בישבן
30/09/2010מקווה שבינתיים יצא. אם זה לא יוצא לבד - זה בדרך כלל נשאר ברקטום ומחייב שליפה ע"י רופא עם מכשיר מיוחד. רצוי להשתמש בצעצועים "מוסמכים", להם יש התקן שמונע כניסה עד הסוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לדעת כל הפורוםמוטי24/09/2010איבר המין שלי שהוא באורך 16 ס"מ, רוחב 4.5 ס"מ והיקף 13 ס"מ בהחלט יכול לענג אשה? אני יכול להיות מאושר ממנו למרות רצוני העז להגדיל אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתהיה מאושר
30/09/2010בלי קשר לגודל, שהוא מכובד בפני עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב ומועדים לשמחהמוטי23/09/2010היקף שק האשכים שלי הוא בערך 15 ס"מ. באיזו קטגוריה נמצאים האשכים שלי? קטנים, בינוניים או גדולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבכקטגוריה טובה!
ד``ר עידן מיליצ`ר24/09/2010ומאיזו סיבה אתה עסוק בגודל האשכים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן מיליצ'ר
מוטי24/09/2010אני סקרן בקשר למיניות שלי. אגב, גודל האשכים לא משפיע בהכרח על פוריות הגבר, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עידן, אבל...
24/09/2010לגודל האשכים אין השפעה על מידת פריון ואיכות זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות לבנות- בן 16חסוי22/09/2010שלום,יש לי שאלה.
ישלי נקודות לבנות כאלה על שק הביצים,שאני מושך את השיערות אני רואה שחלקן יוצאות משם אבל יש נקודות שמהן לא יוצא דבר,לחצתי על אותן נקודות שלא יצא דבר ויצא משם מוגלה כזה,כמו שמפוצצים פצעון,רציתי לדעת מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה מה שכתבת...אין מה לדאוג
ד``ר עידן מיליצ`ר23/09/2010כחלק מגיל ההתבגרות אלא נקודות שומן קטנות שיעלמו עם הזמן.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום וחומרי סיכהמתעניין22/09/2010כפי שידוע לכם, הקונדום מרוח בחומרי סיכה (מבפנים ומבחוץ). מרגישים את זה כשנוגעים בקונדום והיד נשארת רטובה. היום לא ניתן כמעט למצוא קונדומים המכילים קוטלי זרע. עם זאת, אני מעוניין לשאול האם חומרי הסיכה שיש בקונדום נחשבים ל"עוינים" או ל"ידידותיים" עבור תאי זרע. הכוונה היא האם הנוכחות של אותם חומרים בקונדום מגדילה את הסיכוי של הזרע להישאר בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהם אדישים
24/09/2010אם לא מצויין שהקונדום קוטל זרע, אזי חומר הסיכה לא משפיעה לרעה או לטובה על הזרע בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדומים עם קוטלי זרע הפכו להיות
בחור מודאג24/09/2010זן נכחד. ידוע לך באיזה קונדומים ניתן למצוא קוטל זרע?
דורקס הורידו את כל קוטלי הזרע שלהם מהמדפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל+איך להגדיל?אנונימי22/09/2010קודם כל שלום לכולם.
דבר ראשון אני בן 18 ואני בערך בגובה של 1.64 משהו כזה (אם זה יעזור) וגודל איבר המין שלי הוא משהו כמו 12 או 13 ס"מ. האם זה תקין? מהו נחשב גודל נורמאלי ומה נחשב כקטן?
שנית, יש אולי אפשרות להגדיל את איבר המין לא משנה באיזושהיא דרך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשמע
:(22/09/2010אני בן 12 והגודל שלי בזמן זיקפה שאני מטה אותו (במקביל לרצפה) הוא 12 ס"מ ובפורום סקס נוער אמרו לי ששלי תקין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות , זה 11 ס"מ
:(22/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
אורית פס23/09/2010אתה בסדר ,כמו כן בנים מתפתחים עד גיל 21, מאד לא מומלץ לחפש דרכים להגדיל את אבר המין, היזהר מלהתפתות לפירסומים שקריים ולא אחראיים בנושא זה ,וכאלו יש במדיה בשפע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתאר גודל תקין!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר24/09/2010ונכון להיום אין דרך להגדיל ת'איבר כשהוא בגודל שאתה מתאר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין לחלוטין
24/09/2010יש המון מידע על הנושא בפורום. תשתמש במנוע החיפוש.
אין דרך להגדיל ומי שאומר לך אחרת זה בדרך כלל שרלטנים שמחפשים רווח מהיר על חשבון כיסם של פתיים תמימים...
וכאמור, שלך בהחלט עמוק בטווח הממוצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר..
אנונימי25/09/2010אז סימן שהוא תקין והגודל נורמאלי??
אני ממש מודאג לגבי זה....
מאיזה גודל זה נחשב כקטן? והאם שלי קטן או נורמאלי?
וכשאני אשכב עם בחורה אני אוכל לענג אותה עם גודל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
אנונימי29/09/2010בבקשה זה חשוב לי התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגודל שלך תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/09/2010וכל בחורה יכולה להנות מגודל כזה!! נכון שהגודל חשוב אבל אם תתמקד בגודל (וכאמור שוב זה תקין!!!) אז תפספס את הדבר האמיתי .... ההנאה!
תרגיע!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHERI2222ֲיערה ביטון22/09/2010שאלה לי אלייך
אני בת 27 נשואה + 2 ילדים , אני מנסה להכנס להריון כבר 3 חדשיים ולא נכנסת ,
רציתי לבדוק יש אפשרות שבעלי גומר מהר מדי , הזרעים חלשיים ,
ובנוסף לכל שאנחנו מנסים שוב פעם , לא עומד לו!
תנו לי תשובה בהקדם
נ.ב
אצלי המחזור סדיר כל 28 יום לא נוטלת תרופות למינהם ולא לוקחת גלולות .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין קשר בין שפיכה מהירה לאיכות זרע
24/09/2010זה יכול לקחת כמה נסיונות עד שהריון נקלט.
אם אתם חוששים, ניתן לבצע בדיקת זרע פשוטה.
העובדה שלא עומד לא פה ושם מצביעה על חרדת ביצוע. הוא מזיין בשביל הריון ולא בשביל הנאה וזה מלחיץ. טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אישית על הסתבכותרועי21/09/2010שלום
אני בחור די ביישן, ואין לי הרבה ניסיון וידע במין..
הכרתי מישהי לפני כמה זמן והתמזמזנו, עשינו אחד לשניה ביד (אוננות)
נזהרתי מאד אבל עדיין היד שלי היתה טיפה דביקה... (ממש קצת)
מה הסיכוי שהיא נכנסה להיריון ממני בטעות ?
אם כן, תוך כמה זמן היא תגלה את זה , ומה אפשר לעשות .. ?
אני דואג..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיכוי להריון קלוש
24/09/2010אך זה תלוי אם היה זרע על היד שלך ואם הכנסת את היד לנרתיק שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהמזל21/09/2010אני בת 35 , שבעה ימים אחרי סיום המחזר קיימתי יחסי מין עם חבר ... הוא נשאר לבוש מכנס ג'ינס כאשר אני הייתי בלי בגדים.
הבחנתי כתמים רטובים על מכנסו כאשר הוא גמר בתוכו ואני הייתי נצמדת אליו.
מה הסיכוי שזרע עבר אליי דרך המכנסיים?
מה הסיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדורית
אורית פס23/09/2010ממש אין סכוי להריון מבעד לברזנט של מכנסי הג'ינס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה
מזל23/09/2010מה עם הכתמים על המכנס? יש לציין כי הייתי יושבת עליו וצמודה לכתמים אלו תוך קיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה
מזל23/09/2010בלי בגדים !!!!!!!!!
האם יש סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי
24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה
מזל27/09/2010האם אני יכולה לקבל הסבר למה אין סיכוי ?
אכן הוא היה בבגדים אך אני הייתי בעירום
נא תשובתכם דחוף כדי שאירגע קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע לא חודר בד
30/09/2010הנוזלים שמלווים אותו הם אלו שהרטיבו את הבד, אך אינם מכילים זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)