מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתרון לשפיכה מוקדמתלל23/07/2009
אני בן 41 בריא ותמיד הייתה לי רגישות גבוהה באיבר,אני מגיע לזיקפה מהר מאד,וגומר מהר מאד (פחות מ 30 שניות אחרי החדירה ) .לעיתים קרובות יש לי זיקפה גם כשאני לא מעוניין,מספיק שאני רואה סצנה קצת ארוטית ומיד הוא מזדקר.האם חיזוק שרירי רצפת האגן והיכולת להיות רב אורגזמי יכול להיות פתרון לשפיכה מוקדמת? יש לי בעיות קשב וריכוז, האם יש קשר בין שפיכה מוקדמת לADHD ? והאם ריטלין יכול לעכב שפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין לא הפתרון המומלץ
אני27/07/2009אחד הגורמים לשפיכה מוקדמת היא חוסר ריכוז. ריטלין בלי קשר משפר את החשק המיני ומעכב את השפיכה אבל זה תרופה ממכרת
תנסה חצי כדור עד כדור סרוקסט\פאקסט הוא גם מאוד יעכב לך את השפיכה וגם ימנע זקפה לא רצויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין לא מעכב שפיכה,
ד``ר עידן מיליצ`ר27/07/2009יכול להיות קשר בין ה לADHD לשפיכה המוקדמת. מה שיהייה נכון זה לפנות לטיפול מקצועי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה שאלה שלא התיחסתם וחשוב לי.ים23/07/2009
18.07.0907:50 הוא רוצה סקס לפחות פעם בשבוע. אני כבר אין לי חשק, המין מתמשך ושיפשופים כואבים לי מאוד. פעם היה גומר ב-5 דקות היום לוקח לו רבע שעה, מבחינתי זה בלתי נסבל. מה עושים? אנחנו עברנו את גיל ה-60.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערי חשק
27/07/2009צריכים לבדוק יחד מאיזה דברים אתם כן נהנים, מה לא גורם לך כאב ומהווה סבל. אין פלא שאין לך חשק אם השפשופים כואבים. יש דברים שניתן לשפר, למשל, את הסיכוך והרטיבות שפחתו אצלך ואת ההנאה.
כדאי שתגשו יחד לטיפול מיני זוגי. רשימת מרפאות ציבוריות באתר איט"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמהמישהי22/07/2009
אני בתולה ואני בת 19. כן בא לי להימשך למישהו ולאהוב אבל עוד לא פגשתי את האחד.
עכשיו אני קצת הרבה חסרת ביטחון, האם העובדה שאני אשכב עם מישהו תגרום לי להרגיש יותר בטוחה בעצמי? לא שבגלל זה אני אלך ואשכב אבל זה מעניין אותי.
ועוד דבר נוסף, בנאדם שהוא טוב וחכם ונדיב ומתייחס אליי בטוב לב אך אין לי משיכה כלפיו בכלל. שום רצון לנשיקה או מעבר. האם כדי לי להישאר איתו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילמה אנושית
27/07/2009אם תשכבי עם מישהו סתם בשביל לשכב זה לא יגרום לך להרגיש בטוחה בעצמך. צריך להבין מהיכן נובע חוסר הבטחון, וזה כנראה לא מחוסר נסיון מיני.
חכי עוד קצת, שיגיע אותו בחור שתרגישי בטוחה איתו, שתהיה לכם תקשורת טובה, עניין משותף וגם שתהיה משיכה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
דנה08/08/2009קשר מיני לא בהכרח יעלה לך את הביטחון, אם הוא יעשה סתם אפילו יתכן ותרגישי רע עם זה . מה שכן בהחלט יכול להעלות לך את הביטחון הוא הקשר החברי, התומך והאמיתי עם גבר. זוגיות טובה עם בחור טוב בהחלט עושה טוב מכל הבחינות, ומשם הסקס כבר יגיע....בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאני21/07/2009
היי
התחלתי לאחרונה לקיים יחסי מין אבל אנחנו משתמשים רק בקונדום...זה מספיק?או שעליי להתחיל לקחת גלולות? כל עוד אני רואה שהקונדום לא נקרע אין סיכוי להריון נכון?
היה מצב פעם אחד שהוא שם קונדום ואז ירדה הזיקפה הוא הוציא אותו ולאחר כמה דקות השתמש שוב,זה בסדר?הוא לא נקרע או משהו,יכול להיות שהצטברו חיידקים?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל מה שאתה מתארת תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר22/07/2009אם את רוצה להיות יותר בטוחה מהאפיפיור, השתמשי גם בגלולות. קורה גם שהזקפה יורדת בגלל שימוש בקונדום....לא נורא!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותאור21/07/2009שלום אני בן 13 ואני מאונן הרבה ותמיד יוצא לי שפיך בזמן שאני מאונן אפשר לדעת למה זה טוב או רע ואורך איבר מיני הוא 14 סמ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראור...אתה בריא!! אחלה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר22/07/2009תמשיך ככה, גם בגודל וגם בשפיכה בזמן אוננות. זה בסדר!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר זיקפהאני19/07/2009היי
אני בחור בן 25 שסובל מחוסר זיקפה לאחר גמירה ראשונה (לפעמים אני לא מצליח אפילו להגיע לזיקפה ראשונה..) איני מצליח להגיע למצב של זיקפה נוספת.
אני כן נמשך לבחורה וכן רוצה לשכב איתה אבל כל החירמונים לא עוזרים.
אני זוכר שכשהייתי קטן הייתה לי זקפה מכל בחורה שהייתי רואה דבר שהיום לא קורה ממגע ישיר.
רצוי לציין שעברתי תאונת דרכים קשה אבל גם לפניה זכור לי שהיו את הבעיות האלו.
מה עושים?למי פונים?זה דבר נורמלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה קרציה נודניקית רד מהאתר
אנונימי23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מיליצ'רתותי18/07/2009אם בחורה פעילה מינית אבל משתמשת באמצעי מניעה כמובן,
השאלה היא האם ריבוי של סקס עם גברים רבים יכול לעשות נזק כלשהו? מן הסתם
לא עושה סקס עם מספר גברים ביחד אלא פעילה מינית בכללי.
מחכה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאופן עקרוני אם המין מוגן,
ד``ר עידן מיליצ`ר23/07/2009אז לא, אבל יש מחקרים על ריבוי פרטנרים וסרטן צוואר הרחם. לגבי זה יהייה נכון שתתיעתי עם גינקולוג/ית.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותרמי18/07/2009שלום אני בן 26 יש לי שאלה לעיתיםקרובות כשאני מאונן הרבה זמן אחרי שאני גומר לוקח קצת הרבה זמן מהרגיל עד שהשתן יוצא והוא יוצא בהפסקות לא בבת אחת וזה קצת לא נעים ויש קצת צריבה באיבר המין, וכשאני מאונן מהר בד"כ זה לא קורה , האם יש לי בעיה כלשהיא או שזה בסדר? תודה מראש על התשובות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגם לי זה קורה מעניין לשמוע את הסיבה
רמי18/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים בקיום יחסי מיןגדי16/07/2009אני בן 33 ובפעם הראשונה בחיי יש לי זוגיות עם בחירת לבי. נראה שיש לי איזושהי עקבה רגשית הנובעת בין השאר מחוסר ניסיון.
אני כ"כ אוהב את בת זוגי שמאוד רוצה לספק אותי ושאנסה לגמור בתוכה, אך ללא הצלחה.
מה גם שאני מרגיש באמצעו של הפין רגישות רבה למדי וכאב חד ברגע שיש עליו לחץ או מגע הדוק מדי ואיני יודע על מה זה מעיד. יש לציין שערכתי ברית מילה בגיל 16 כאשר עליתי ארצה ואני מקווה שאין לכך השפעה על רגישות היתר שלי או על חוסר התחושה בקטע מסוים באמצע האיבר.
רופא שראה את הפין שלי (רק מבחינה חיצונית) אמר שהוא לא רואה בעיה. חשוב לי להדגיש שיש לי זקפה די בקלות ולטווח זמן ממושך, אבל לא קל לי להגיע לשפיכה, וכאמור, כאשר אני מגיע לשפיכה סוף סוף, יש כמות די קטנה של נוזל לבנבן כמו כמות של בין כפית לכף. האם זה מעיד על דבר מה או שיש צורך שאגש לבדיקת זרע. בהקשר זה רציתי לדעת באיזה מקרים יש לערוך בדיקת זרע.
דבר שני, ברצוני לדעת, אם לא אגיע לשפיכה בתוך הנרתיק, איזה טיפולים צריך לעבור על מנת להכנס להריון אם יש אפשרות כזאת.
אשמח מאוד לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום גדי,
ד``ר עידן מיליצ`ר17/07/2009האם יש לך קושי ךלשפוך באוננות? שלך? שלה אותך? האם במין אוראלי אתה שופך? האם זה ככה מאז ומתמיד, או שהצלחת כבר לשפוך ביחסי מין? האם יש לחברתך אמצעי מניעה או שאתם משתמשים בקונדום?
אין קשר לברית מילה בגיל 16
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרי ליleena15/07/2009יש לי שאלה עניינית..אני יש לי דלקת בנרתיק ועוברת טיפולים בגלל הפטריה והזיהומים שיש לי בנרתיק ..שאלתי היא האם יש קשר לדלקת שיש לי בנרתיק עם קיום יחס מין מאיזור הטבעת זאת אומרת מין מאחורה שלפעמים יורד לי דם גם בקיום יחס מין מהטבעת והאם יש קשר בין שני הדברים ?<< שתמיד כואב לי בזה והאם יש קשר בדלקת בנרתיק לכאבים העזים והדם יורד לי ממין באיזור הטבעת ואני מדגישה שאני לא משלבת בין מין בטבעת עם מין בנרתיק ??מה הסיבה ומה הקשר בין שני האיזורים אם יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי, כשיש זיהום חיידקי בנרתיק
אביבית16/07/2009כל האזור רגיש ולכן לא נעים לך. לא יודעת אם זה יכול לגלוש לפי הטבעת, חכי לתגובת המומחים כאן. יכולה רק להמליץ לך על טבליות ויטמין C להחדרה לנרתיק, אני השתמשתי בהן במשך כמה ימים וזה מאוד הקל עלי. מאז, טפו טפו, אין זכר לתופעות לוואי (גרד, הפרשות לא נעימות). קניתי אותן בסופרפארם וזה נקרא נורמפלור. שווה לך לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ???
leena21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאהאני15/07/2009שלום,
אישי ואני זוג בשנות ה- 50. יחסי מין כמעט ולא מתקיימים. מעדיף את המחשב, מגיע למיטה לאחר שאני הולכת לישון, כח הגברא ב- 5 שנים האחרונות לא משהו אבל אף פעם לא אמרתי כלום. מערכת היחסים היא זו שמוציאה אותי מהכלים. הקנאות ...אם אני מחליטה ללכת בבוקר מוקדם ברגל ולא אמרתי ולא הייתי זמינה זה גורר מריבה, אם נשארתי שעה נוספת בעבודה ואני לא מודיעה...וכל מיני בקיצור מיותר לציין שאין אינטימיות, חברות, כמות השיחות שואפת לאפס, הכי "קל" לפרק החבילה ובכ"ז לאחר כל פיצוץ מנסה שוב...מזה 30 שנה....האם אוכל לקבל הכוונה בעניין? נמאס לי. חשוב לציין הוא איש טוב, דאגן, ועוד תכונות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצר לי לקרוא את מצוקתך,
ד``ר עידן מיליצ`ר17/07/2009ממה שאת מתארת, יהייה נכון לפנות לטיפוןל זוגי. גם אם בן זוגך מסרב ו/או מתקשה, יהייה נכון שתפני בהתחלה לבד.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי לבד...
אני17/07/2009ראשית תודה להתייחסותך לעניין. האם טיפול זוגי לבד יוכל לתת לי כלים להתמודדות? הרי צריכים שניים לטנגו....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בעת החדירהנמרוד15/07/2009שלום !
יש לי חברה כבר שנה ואני נמשך אליה והיא אליי אך ישנה בעיה מסוימת בעת החדירה.
במצב רגיל הכל טוב ויפה אך בתנוחה שהיא יושבת עליי התפקוד יכול להימשך דקה או שתיים ואז מגיע המצב המדכא שהאיבר שלי פשוט מתכווץ לחלוטין.
חשוב להדגיש שוב שזה אך ורק בתנוחה הזאת מה שלא היה לי לפני כן עם בחורות אחרות.
מה יכולה להיות הסיבה לכך זה ממש מתסכל אותי ואת בת זוגתי.
תודה רבה מראש !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדרך אגב
נמרוד15/07/2009אני בן 24 מצב בריאותי מצויין !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנה מהגמירהחנה14/07/2009שלום רב,
יש לי חבר כבר 9 חודשים ואנחנו בני 21
כבר 3 שנים יש לו בעיה בגמירה שהוא לא נהנה לגמור. הוא טוען שהוא לא מרגיש את הגמירה, לעיתים שולט בה ולעיתים לא. אנחנו שוכבים בממוצע פעמיים מיום ובכל פעם יש לו את הציפייה להרגיש את ההנאה ושהוא גומר הוא מתבאס בכל פעם מחדש.
היינו אצל מספר סקסולוגים שטענו שהבעיה היא פסיכולוגית ולא פיזית, הוא קיבל כדורים להנאה וכלום לא עזר לו, לאחרונה לאור המצב החשק המיני יורד לו. אני עושה הכל כדי לגרום לו להנות פתוחה להצעות כל דבר שיחזיר לו את ההנאה. (חשוב לציין שבעבר היה נהנה מהגמירה, ושבמהלך הסקס הוא נהנה עד שמגיע לגמירה)
אני ממש מיואשת מהמצב ומאוד רוצה לעזור לו ולרצות אותו
שתינו חיילים בודדים ואין לנו כבר כסף לטיפולים היקרים האלה..
בבקשה אולי תוכל\י לעזור לנו בעצות או בכל דבר שיפתור את בעייתנו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחנה
אורית פס14/07/2009יכול להיות שמין פעמיים ביום זה מעל לצרכיו של בן זוגך? אולי אם יגיע לסקס מעט יותר רעב מינית אז גם יגבר החשק?
לא הבנתי בדיוק אם בעיות השליטה שלו מתבטאות בנטיה לגמירה מהירה או גמירה מעוכבת,
גם לא ברור מה זה הכדורים "להנאה " שקיבל,האם קיבל ויאגרה סיאליס או לויטרה בשל קשיי זיקפה?
אני כן מתרשמת שאת לוקחת הרבה אחריות על ההנאה שלו,אך בעיתו החלה כבר לפני 3 שנים שאז ל א הייתם יחד,כך שנראה שזה לא קשור בך והוא זה שצריך לפנות ולברר
אגב,חיילים זכאים לטיפול מיני שהצבא מממן,אך עליו לפנות ולבקש זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנה מהגמירה המשך
חנה28/07/2009שלום רב,
אני רושמת לך בהמשך לשאלתי,
הכדורים שהוא קיבל זה לא וירגה זה כדורים נגד דיכאון שהתופעות לוואי שלה היא הנאה.... וזה לא עזר... בנוסף אין לו בעיה בשפיכה מוקדמת, הבעיה היחידה שהוא פשוט לא נהנה כאשר הוא גומר לא מרגיש את האורגזמה..
גם בעניין הסקס אנחנו כבר בקושי שוכבים בגלל שירד לו החשק המיני..
אני כבר לא יודעת מה לעשות ייעצו לו לעשות דיקור סיני את חושבת שזה יועיל???
ואיך מגעים ליעוץ מיני ע"י הצבא?
יש לך עוד הצעות שיכולו לעזור לנו..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה פסיכולוגי או מכדורים?היי13/07/2009שלום,
התחלתי ליטול לפני שבוע רבע כדור ציפרלקס ביום לטיפול בחרדה. מהר מאוד גילתי שאנני יכולה לגמור כלל. מאוד נלחצתי מהעניין. לשמחתי כעבור יום יומיים של נסיונות חזרה לי היכולת לגמור אבל הרגשתי שזה לא כמו פעם. לפני תחילת השימוש הייתי גומרת בערך 5 פעמים בחודש ותמיד עושה את זה עם חשק וממש נהנת. בימים האחרונים לוקח לי לפעמים יותר משעה לגמור. לפעמים זה גם זמן סביר (10-15 דקות) אבל גם אז זה נעשה מתוך תחושה של מטרה לגמור (כדי לבדוק שהכל בסדר) ולא כי באמת התחשק לי מההתחלה. ברור לי שאם אאבד את הריכוז לא בטוח שאגמור. בסופו של דבר יוצא שמרוב נסיונות אני גומרת בערך 3 פעמים ביום (רק שלפעמים זה לוקח שעה ויותר וגם מרגיש לי אחרת מלפני הכדורים). אני מנסה להבין אם מדובר בעניין פסיכולוגי שיעבור עם הזמן או שכדאי לי להפסיק את הטיפול?
אשמח גם לשמוע מנסיונן של נשים אחרות שנטלו ציפרלקס האם התופעה עוברת אם הזמן?
כמו כן רציתי לשאול האם לגמור כמה פעמים ביום יכול לגרום לכך שיקח יותר זמן להגיע לסיפוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבקשר לכדור ציפרלקס
אורית פס14/07/2009ציפרלקס שייך לקבו' כדורים שיכולה להיות להם השפעה על ירידה בחשק המיני ועיכוב תגובת האורגזמה,יתכן שיחלוף או לא ישבש משמעותית בהמשך-יש לזכור שלתרופות יש גם השפעה אינדבידואלית,דווקא ציפרלקס מוכר ככדור שפוגע פחות בתפקוד המיני הרגיל,
כן, יש אפשרות שאם את מרבה לאונן לא מתוך הנאה אלה כדי לבדוק את עצמך אז החשק ירד,ואין לך מה לדאוג אך דווחי לרופא בלי להתבייש יתכן שיעביר אותך לקבו' כדורים אחרת שאינה פוגעת בחשק\אורגזמה כמו כדורים מקבו' ה-snri.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסיםמישהי13/07/2009שלום,
אני ובעלי חדשים בתחום קיום היחסים. יש לי כמה שאלות:
מהחדירה ועד הגמירה של בעלי לוקח 5 דק' זה נורמלי?
ולמה בסוף קיום היחסים הזרע נשפך החוצה מהנרתיק?
אולי אנחנו לא עושים נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהי
אורית פס14/07/2009נשמע לי שאתם עושים לגמרי נכון, במיוחד בגיל צעיר גבר יכול לגמור מהר,ו-5 דקות לא מוגדר כשפיכה מהירה,אך אם רוצה יכול לתרגל שליטה טובה יותר בעזרת ספר כמו "פז"ם-פליטת זרע מוקדמת" של הלן זינגר קפלן.
כמו כן נורמלי שהזרע ידלוף החוצה-אז מתנגבים ודי,
כדאי לך גם לרכוש מדריך מין כלשהו ,כעת שאת נשואה אך חדשה כדברייך בתחום קיום יחסי מין ידע נוסף יועיל ויפחית חרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)